🔹ایران میخواهد ما را از منطقه اخراج کند توان موشکی ایران تهدید کننده آمریکاست
🔸فرمانده سابق تروریستهای سنتکام گفت که ایران در طول ۱۰ سال گذشته به طور قابل توجهی قابلیتها و ظرفیت موشک های بالستیک خود را افزایش داده است.
ژنرال «فرانک مک کنزی» فرمانده سابق سازمان تروریستی سنتکام (ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (در خاورمیانه، شرق آفریقا و آسیای مرکزی)) روز یکشنبه در مصاحبه با یک رسانه آمریکایی اظهار داشت که مسئلهای که امروز ایالات متحده را تهدید میکند، توانایی موشکی ایران است.
ژنرال «فرانک مک کنزی» که از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ فرمانده سنتکام بود، در گفتوگو با شبکه خبری «سیبیاس نیوز» با تهدید خواندن ایران گفت: «ایران به دنبال سیاست بیرون راندن ایالات متحده و دیگر کشورهای غربی از منطقه هست و این سیاست تغییر نکرده است. همه اینها اهداف اصلی ایران هستند. آنها از نظر تاکتیکی نیز کارهای بسیاری برای کاهش تحریمها انجام خواهند داد.»
ژنرال مک کنزی در ادامه با اشاره به قدرت موشکی ایران گفت: «ایران در ۱۰ سال گذشته به طور قابل توجهی قابلیتها و ظرفیت موشکهای بالستیک خود را افزایش داده است. آنها هزاران موشک، موشک های برد کوتاه کروز و همچنین انواع پهپاد دارند.»
وی ادامه داد: «این یک افزایش قابل توجه در تواناییهای ایران است که ما گاهی اوقات از آن غافل میشویم زیرا به موضوع هستهای نگاه میکنیم که البته این موضوع مهم است، اما مسئلهای که امروز ما را تهدید میکند، توانایی موشکی ایران است.»
خبرگزاری آمریکایی «یونایتدپرس» به دنبال رونمایی از موشک هایپرسونیک «فتاح» گزارشی درباره نگرانی واشنگتن در خصوص ناتوانی در برابر این موشکها منتشر کرد.
بر اساس این گزارش، مقامات دفاعی آمریکا هشدار دادهاند، تسلیحات هایپرسونیک توسط سامانههای زمینی و فضایی موجود قابل شناسایی و ردیابی نیستند.
«مایکل گریفین» معاون سابق تحقیقات و دفاع مهندسی، وزارت دفاع آمریکا چندی قبل در جلسه استماع کنگره گفته بود که ایالات متحده سامانهای ندارد که بتواند دارندگان موشک هایپرسونیک را به شیوهای مشابه در معرض خطر قرار دهد. وی خطاب به قانونگذاران آمریکایی اظهار داشت: «ما دفاعی برابر این سامانه های موشکی نداریم.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/272903/
🖌#یادداشت_روز
🔹نزدیکترین دورترها
#سعدالله_زارعی
دیدار عمومی رهبر معظم انقلاب اسلامی با مردم عادی که به تعبیر امام عنوانی ندارند و در عین حال صاحبان اصلی این کشور، این نظام الهی و این انقلاب اسلامی هستند، پس از یک وقفه حدود چهار ساله
- بهدلیل همهگیری ویروس کرونا - از سرگرفته شد و در این میان مردم غیور دو استان سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی، رقم زننده این دیدار دوباره مردمی شدند.
حضرت امام خمینی - رضوانالله تعالیعلیه- و حضرت امام خامنهای - دامت برکاته - به گواهی تاریخ 45 ساله انقلاب اسلامی همواره به تودههای مردم توجه خاص داشتند و آنان را بر گروهها و دسته هایی که صاحب عنوانی بودند - که آنان نیز گرامی و صاحب ارج هستند - ترجیح دادهاند.
این دو امام عظیمالشأن نوعاً مهمترین نکات سیاسی و... را در این اجتماعات بیان کردهاند. راهبردهای نظام و انقلاب معمولاً در این اجتماعات با مردم در میان گذاشته شدهاند. دلیل آن این است که اجتماع کسانی که این انقلاب الهی را پدید آوردهاند و در فراز و نشیبهای فراوان پای کار آن مانده و برای ماندگاری و بالندگی آن از همه هستی خود مایه گذاشتهاند، مناسب ترین جا برای اعلام مواضع راهبردی نظام میباشد.
حضرت امام خمینی در سخنرانی 15 خرداد 1358، در جمع مردم کوچه و بازار و روحانیون قم نگاه خود به مردم را در قالب 12 پرسش و پاسخ به آنها بیان فرمودند، از جمله سؤالات امام این بود؛ پانزده خرداد را کی به وجود آورد؟ دنباله آن را کی تعقیب کرد؟ و پس از این امید به کیست؟ بعد پاسخ دادند «15 خرداد به مبدئیت اسلام و راهنمایی روحانیت و همین جمعیت هایی که الان اینجا هستند، اینها بودند
که 15 خرداد را به وجود آوردند. همین سنخ جمعیت بودند. همین جمعیتی که مقصدی غیر از اسلام ندارند، 15 خرداد را تا حالا دنبال کردند. از همین جمعیت امید است که تعقیب کنند» بعد متواضعانه فرمودند «خاک... که بخواهم استفاده عنوانی از شما بکنم. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/272920
📎🔹یک عمر مبارزه علیه ظلم از نجف تا تبریز
دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان
«... شیخ اسدالله مدنی، فعلاً کلیه امور شهر زیر نظر وی انجام میشود و شهربانی تحت نظر ایشان است... فرمانده پادگان هم تلفناً همبستگی خود را اعلام و اظهار بندگی نموده که مراتب قبلاً به عرض رسیده است. فرماندار و تمام مدیران کل ادارات به منزل مدنی رفته ضمن اعلام همبستگی روش کار خود را از وی سؤال نمودهاند. بازاریان و سایر طبقات مختلف مردم هم به همین منوال...» 1
این جملات بخشی از گزارش ساواک به تاریخ 22 دیماه 1357 یعنی دقیقا یک ماه قبل از پیروزی انقلاب است، همان روزی که تیتر اول روزنامههای صبح و عصر تهران، حکایت از تشکیل شورای انقلاب اسلامی متشکل از یاران مورد اعتماد حضرت امام خمینی (رحمهًْالله علیه) داشت، اما گزارشی از ساواک، برپایی یک حکومت اسلامی در همدان را توسط یکی دیگر از یاران و مریدان حضرت امام، مورد تایید قرار داده بود.
آنچه از گزارش فوق برمیآید، ایجاد حکومتی جدای از رژیم شاه در همدان و توابع آن، به مدیریت شهید آیتالله مدنی به عنوان یکی از مریدان امام خمینی بود. با توجه به گزارش مذکور مشخص میشود که آیتالله مدنی بر تمام ادارهها و سازمانها و حتی شهربانی کنترل کامل داشت و در واقع پیش از پیروزی انقلاب و بازگشت رهبر انقلاب به کشور، شهر همدان را برای نظام مورد نظر ایشان آماده ساخته بود.حتی در یکی از گزارشهای ساواک سخن از ایجاد پلیس اسلامی است.2
از طرف دیگر شهید مدنی علاوه بر کنترل و تسلط بر ادارهها و شهربانی، مسائل مادی و رفاهی مردم شهر همدان را نیز به گونهای نظم داده و مانع از هر گونه اجحاف و فشار بر مردم میشد. از جمله در مورد مواد سوختی که به دلیل اعتصاب کارگران شرکت نفت و سرمای شدید همدان، کمبود جدی وجود داشت.
همین اقدام و متشکل نمودن مردم تحت حکومت و رهبری امام خمینی(ره) در همدان باعث شد تا در یکی از مهمترین بزنگاههای تاریخی نهضت امام که لشکر 81 زرهی کرمانشاه برای سرکوب قیام مردم تهران در 21 بهمن 1357، عازم پایتخت بود، براساس فرمان صریح امام، با اقدام آیتالله مدنی مردم در مسیر کرمانشاه به همدان، راه عبور تانکهای لشکر کرمانشاه را بسته و مانع از ادامه حرکت آنها به سوی تهران شدند که همین موضوع کمک فراوانی به پیروزی انقلاب در روزهای 21 و 22 بهمن نمود.
انقلابی آرام و بدون خشونت
در انتهای همان سند ساواک به تاریخ 22 دیماه، در عین حال به روش و شیوه آرام و بدون خشونت آیتالله مدنی در اداره شهر اذعان شده بود:
«... ضمناً شیخ مدنی در مدت کوتاهی که به همدان وارد شده در تمام سخنرانیهای خود مردم را به آرامش دعوت و از تهمت زدن و کشتن و آتش زدن منع نموده است...»
در سند دیگری از ساواک به تاریخ 17 دیماه 1357، نیز اگرچه با شک و تردید و نگاهی توطئهآمیز اما بازهم به شیوه آرامشطلبانه شهید مدنی در برپایی حکومت اسلامی اعتراف شده بود، همان روش آگاهیبخشی که حضرت امام از همان آغاز نهضت مورد تاکید قرار دادند. در آن سند آمده بود:
«.... با توجه به اینکه یاد شده (سید اسدالله مدنی) از بدو ورود ظاهراً اهالی را دعوت به آرامش نموده و حتی از ایذاء و آزار مأمورین انتظامی توسط اهالی جلوگیری به عمل آورده است و از این رو وجههای بین رؤسای ادارات و فرماندهان و مأمورین کسب نموده که امکان دارد این عمل به منظور گمراه کردن نیروهای انتظامی منطقه باشد تا در فرصت مناسب ضربه غیر قابل جبرانی به مأمورین وارد آورند. مراتب جهت آگاهی و هر گونه اقدام مقتضی اعلام میگردد...»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/272855/
📂 #تیتر_اول
♨️🔻بدهی 550 هزار میلیارد تومانی روحانی ساخت، رئیسی پرداخت
🔸سخنگوی اقتصادی دولت درباره بازپرداخت بدهیهای دولت سابق گفت: با تلاش دولت سیزدهم در مجموع بیش از ۵۵۰ هزار میلیارد تومان بدهیهای دولت قبل تسویه شد.
دولت روحانی به علت ناتوانی در فروش نفت و کاهش شدید درآمدهای نفتی، به استقراضهای گسترده روی آورد تا کسری بودجه خود را رفع کند. به همین دلیل شاهد بودیم که دولت گذشته بیش از حد مجاز اقدام به انتشار اوراق بدهی کرد، ارقام سنگینی از بانک مرکزی استقراض و تعهداتش به پیمانکاران، شرکتها و تامین اجتماعی را پرداخت نکرد. به گزارش ایرنا، دولت رئیسی از زمان شروع به کار خود مجبور بوده که اقدام به تسویه این حجم عظیم بدهیها کند به طوری که تاکنون ۵۵۰ هزار میلیارد تومان از این بدهیها را تسویه کرده است و البته این پایان کار نیست.
✔️✨فهرست بلندبالای بدهیها
اگر فهرست عظیم بدهیهای دولت روحانی نبود، دولت رئیسی میتوانست درآمد حاصل از افزایش دو برابری صادرات نفت را صرف بهبود معیشت مردم کند. بدهیهای دولت روحانی که تاکنون توسط دولت سیزدهم تسویه شده، فهرستی بلندبالا دارد. اسناد تسویه خزانه سال 1400(مصرف شده توسط دولت دوازدهم) به میزان 23 هزار و 800 میلیارد تومان، تعهدات اوراق بدهی منتشر شده با تضمین دولت روحانی به میزان 278 هزار و 700 میلیارد تومان، بدهی دو دولت روحانی به تامین اجتماعی به میزان 162 هزار و 400 میلیارد تومان، بدهی دولت گذشته به بانک کشاورزی به میزان هفت هزار و 500 میلیارد تومان، بدهی 10 هزار میلیارد تومانی دولت قبل به پیمانکاران و استقراض دولت دوازدهم از بانک مرکزی در چهار ماه پایانی عمر دولت به میزان 53 هزار میلیارد تومان از مهم ترین موارد تسویه شده از سوی دولت سیزدهم است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/272958
🖌#یادداشت_روز
🔹رسول خدا(ص) از این روزها خبر داده بود
#حسین_شریعتمداری
۱🔸چند سال پیش در مقدمه یکی از یادداشتهای کیهان به خاطرهای از دوران دفاع مقدس و روزهایی که تهران و برخی دیگر از مناطق مسکونی ایران آماج موشکباران دشمنان بود، اشاره کرده و آورده بودیم؛
« در نوجوانی از استاد شهید مرتضی مطهری سؤالی پرسیده بودم و از مرحوم علامه جعفری نیز، پاسخها دقیق بود و قانعکننده. اما، آن شب پاسخی از نوع دیگر یافتم که دلنشین بود و مصداق عینی آنچه بزرگان یادشده با دلایل نظری گفته بودند.
آن شب اولین شب موشکباران تهران بود. اولین موشک ساعتی به غروب مانده در خیابان شیخ هادی فرود آمده و بیمارستانی را ویران کرده بود. مردم هنوز نمیدانستند که آن غرشها و انفجارهای مهیب و پیدرپی ناشی از موشک پرانی عراق است.
تصور میکردند بمباران هوایی است، مثل دفعات قبل و در تعجب که چرا مثل همیشه قبل از بمباران آژیر قرمز کشیده نمیشود. ما در سپاه میدانستیم که موشک های عراقی -بخوانید تولید مشترک شوروی سابق، آمریکا و انگلیس- است که با افزایش برد به تهران رسیده است. خیابانهای تهران خلوت بود و موشک ها هرازچندگاه با غرشی بلند به آسمان تهران میرسید و چند ثانیه بعد، صدای انفجاری مهیب در فضا میپیچید اوایل شب بود که موشک دیگری از راه رسید، خط آتش آن نشان میداد که به سمت کوههای شمال تهران میرود و بعد... انفجاری مهیب در همان حوالی...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/272993
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅اسناد معتبر شهادت رسول الله (صلی الله علیه واله)
حجت الاسلام یزدانی
#شهادت_پیامبراکرم_صلی_الله_علیه
17.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤مجموعه #شور_عشق
📌قسمت ۲٠ ⬅️ به خودم بگو
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
18.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤مجموعه #شور_عشق
📌قسمت ۲۱ ⬅️ تنها پناه!
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
14.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤مجموعه #شور_عشق
📌قسمت ۲۲ ⬅️ مهم ترین امانت
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
🛑 بنده گفتم افراد نامطمئن در دانشگاهها حضور پیدا نکنند؛ میگویند آقا، نامطمئن کیست؟
نامطمئن آن کسی است که به یک بهانهای نظام را به چالش میکشد. کدام کشور اجازه میدهد که نظامِ حاکم بر آن کشور به چالش کشیده بشود؟
آمریکا که به ادّعای خودشان مرکز آزادی است اجازه میدهند؟
جاناشتاینبک -که چند رمان نوشته بود، [مانند] خوشههای خشم و مانند اینها که معروف است- مورد سختترین فشارها قرار گرفت؛ هرکسی اندک کلمهای در آمریکا میگفت که بوی سوسیالیسم -نه سوسیالیسم، تا اندازهای بوی ضعیفی از سوسیالیسم- در آن بود، به انواع مختلف محاصره میکردند؛ از ترور جسمی گرفته تا ترور آبرویی و مانند اینها. اینجوری هستند؛ نظام را به چالش [نمیگذارند بکشانند]. حالا ما به بهانهی انتخابات، به بهانهی فلان، به بهانهی بَهمان نظام را به چالش [بکشیم]! این کسی که نظام را به چالش میکشد به بهانههای مختلف، نامطمئن است.
بیانات امام خامنه ای در تاریخ 1395/3/29
🛑🛑 راجع به علوم انسانی هم البتّه یک چیزی یادداشت کردهام که دیگر وقت تمام شد، به نظرم یک قدری هم از وقت گذشتهایم.
انسانشناسیِ علوم انسانیِ غربی ناشی است از انسانشناسی غربی؛ این خلاصهی مطلب است. نه اینکه ما همهی دستاوردهای علوم انسانی را نفی کنیم؛ نه، هرچه قابل استفاده است باید استفاده کنیم منتها شاکله و ترکیب کلّی علوم انسانیای که از غرب آمده، متّکی است بر جهانبینی غربی در مورد انسان و انسانشناسی غربی که انسان را چیزی میدانند، [امّا] ما انسان را چیز دیگری میدانیم غیر از آنچه تفکّر مادّی غرب راجع به انسان فکر میکند. بنابراین بایستی علوم انسانیِ اسلامی را [بها بدهیم].
بیانات امام خامنه ای در تاریخ 1395/3/29
🛑🛑🛑 البته همه مطبوعات باید توجّه داشته باشند که خطّ قرمزی وجود دارد و از این خطّ قرمز، هیچ کس نباید عبور کند. نه اینکه ما اجازه نمیدهیم؛ در هیچ جای دنیا اجازه نمیدهند. در به اصطلاح دمکراتیکترین کشورها هم اجازه نمیدهند. شما ببینید آن وقتها که در امریکا خبری از موج چپ بود - حالا که دیگر این خبرها نیست - چپهای امریکا -اعم از گروههای کمونیست یا سوسیالیست - و اجتماعاتشان تحت چه شرایطی زندگی میکردند! شما رمانهایی را که بعضی از نویسندگان دارای گرایش به چپ، مثل «هواردفاست» نوشتهاند - چند رمان او به فارسی هم ترجمه شده و بنده دیدهام - بخوانید و ببینید درباره چپها چه مطالب تکاندهندهای آوردهاند! همین کتاب معروف «خوشههای خشم» اثر «جان اشتاین بک» یا دیگر کتابش را که الان در ذهنم نیست، بخوانید و ببینید راجع به وضع چپها و برخورد سردمداران مرکزِ به اصطلاح دمکراسی با آنها، چه نوشته است! بخوانید و بدانید که مرکزِ به اصطلاح دمکراسی و قبله کسانی که صاحب چنین قلمهای بد و زشتی در ایرانند، حتّی حاضر نبودند چپها را تحمّل کنند؛ چون معتقد بودند، مارکسیسم، نظام سرمایه داری امریکا را زیر سؤال میبرد. خوب؛ اگر چپها را تحمّل میکردند، به معنای موافقت با عبور آنها از خطّ قرمز بود. اگر امروز مجموعهای در امریکا پیدا شود که بنویسد، بگوید و شعار بدهد «امریکا باید تجزیه گردد»، یا شعار بدهد «امریکا باید به چهل و نه ایالت تقسیم شود»، چگونه با آن رفتار میکنند؟ اگر امروز کسی در امریکا قد عَلَم کند و بگوید «چون چهل، پنجاه میلیون سیاه در ایالات متّحده زندگی میکنند، باید کشور جداگانهای داشته باشند و بخشی از امریکا را به آنها بدهید تا حکومت تشکیل دهند»، دولت امریکا با وی چه برخوردی خواهد داشت؟ آیا همان کاری را که با فرقه داوودیها کردند و همه را در ساختمانی به آتش کشیدند، با او نخواهند کرد؟
اینها خطوط قرمز یک ملت است. شما، انقلاب را زیر سؤال ببری، اصل انقلاب را نفی کنی و در نفی نظام جمهوری اسلامی بکوشی؟! خوب؛ این خطّ قرمز است و قابل تحمّل نیست.
بیانات امام خامنه ای در تاریخ ۱۳۷۵/۰۲/۱۳
اقتدار ولایی
🌺 از شما جدا نخواهیم شد آقا جان
عشق به سید علی خامنهای ❤️
عشق به همه خوبیهاست