🍁 شاعرانه/عشق محمد بس است و آل محمد
ماه فروماند از جمال محمد
سرو نباشد به اعتدال محمد
قدر فلک را کمال و منزلتی نیست
در نظر قدر با کمال محمد
وعدهٔ دیدار هر کسی به قیامت
لیلهٔ اسری شب وصال محمد
آدم و نوح و خلیل و موسی و عیسی
آمده مجموع در ظلال محمد
عرصهٔ گیتی مجال همت او نیست
روز قیامت نگر مجال محمد
وآنهمه پیرایه بسته جنت فردوس
بو که قبولش کند بلال محمد
همچو زمین خواهد آسمان که بیفتد
تا بدهد بوسه بر نعال محمد
شمس و قمر در زمین حشر نتابد
نور نتابد مگر جمال محمد
شاید اگر آفتاب و ماه نتابند
پیش دو ابروی چون هلال محمد
چشم مرا تا به خواب دید جمالش
خواب نمیگیرد از خیال محمد
سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی
عشق محمد بس است و آل محمد
✍ سعدی علیه الرحمه
🍃ایستگاه پارسی
اقتدار ولایی
. 💢 این سوز سینه چگونه فرو می نشیند؟
💢 این سوز سینه
چگونه فرو می نشیند؟
♦️گوش دل اگر بسپاریم، صدایی آشناست که مردمان غیرتمند را فرا می خواند. طنین صدای مردی که با دشمن عربده کش همآوردی کرد و پیامبر (ص) در باره اش فرمود "امروز تمام اسلام، در برابر تمام کفر ایستاده است".
🔹و چون کار دشمن عربده کش را ساخت، آیت الهی تفسیر شد: "وَ کَفَی اللهُ المُومِنینَ القِتال." خداوند به خاطر این شجاعت و ضربت بهنگام، مومنان را از جنگ بی نیاز کرد.
♦️چنان ضربات بهنگامی، حتی اهل آسمان را هم به وجد می آورد؛ پس سزاوار بود جناب جبرئیل ندا دهد: «لا سَیفَ إلاّ ذو الفِقار و لا فَتى إلاّ عَلی».
🔹۱۴ قرن بعد -مرداد پارسال- "ابراهیم نابلسی" فرمانده ۲۶ ساله گردانهای شهدای الاقصی در نابلس، دقایقی قبل از شهادت، این پیامی صوتی را در شبکههای اجتماعی منتشر شد : «محاصره شدهام و رایحه شهادت را استشمام میکنم. وصیت میکنم هیچکس سلاحش را زمین نگذارد.»
♦️مادر او می گوید: شهید ابراهیم وقتی ۱۵ ساله بود، دوستانش خالکوبی کردند و او نیز خوشش آمد که چنین کاری کند، اما خالکوبی متفاوت از دیگران انجام داد. او تصویر شمشیر ذوالفقار سرورمان علی علیهالسلام، و عبارت "لا فتی الا علی و لا سیف الا ذوالفقار" را روی دستش خالکوبی کرد.
🔹نه فقط کلام، بلکه مرام شجاعانه علی (ع)، هر آزاده غیرتمندی را به هیجان و حرکت در می آورد. همو که فرمود اگر انسان مومن به خاطر جسارت دشمن به یک زن اهل ذمّهُ از غصه بمیرد، جای سرزنش ندارد، بلکه سزاوار است.
♦️گوش دل اگر بسپاری، همان صدای آشنا در طنین و پژواک است:
🔹"همانا، از جاى كنده شدن و بازگشت شما را در صف ها ديدم. فرومايگان گمنام و بيابان نشينان از مردم شام، شما را پس مى رانند، حالى كه شما گُزيدگان عرب، و جاندانه هاى شرف، و پيشقدم در بزرگوارى، و بلند مرتبه هستيد.
♦️وَ لَقَدْ شَفَى وَحَاوِحَ صَدْرِي أَنْ رَأَيْتُكُمْ بِأَخَرَةٍ تَحُوزُونَهُمْ كَمَا حَازُوكُمْ وَ تُزِيلُونَهُمْ عَنْ مَوَاقِفِهِمْ كَمَا أَزَالُوكُمْ...
🔹سرانجام سوزش سينه ام فرو نشست كه در واپسين دم ديدم آنان را رانديد، چنانكه شما را راندند، و از جايشان كنديد، چنانكه از جايتان كندند.
♦️با تيرها آنان را كُشتيد و با نيزه، آنها از پاى در آورديد. تا آنجا كه هر يك ديگرى را مى راند و پيشين آنان، خود را به جاى پسين مى رساند، همچون شتران تشنه كه از حوض هاشان برانند، و از آبشخورها شان دور دارند".
🔹در جنگ جمل، یکی از یاران حضرت گفت "دوست داشتم برادرم فلان با ما بود تا مى ديد چگونه خداوند تو را بر دشمنانت پیروز کرد". امام (ع) پرسید آيا ميل و محبّت برادر تو با ما است؟ و مرد پاسخ داد آرى. پس از آن، امیر مومنان (ع) بشارتی داد که درباره مومنان آینده بود:
♦️"پس او هم در اين جنگ با ما بود، و با ما بودند آنان كه در صُلب پدران و رحم مادران هستند. گردش روزگار، آنها را به عرصه می آورد و ايمان به وسيله آنها تقويت مى شود".
🔹امروز همان روزگار است، ان شاء الله. باید برای مصافی طولانی اما خوش عاقبت و پیروز، آماده بود و شبانه روز تدارک کرد. چنان که اکنون هم به توفیق الهی، تدارکات و پیروزی های بزرگی حاصل شده است.
@IMANI_mohammad
سر نخ قابل توجه
در پرونده قتل مهرجویی
🔹خبر قتل مرحوم مهرجویی و همسرش که منتشر شد، گمانه های گوناگونی درباره انگیزه این جنایت مطرح شد، از دزدی، و اختلاف و نزاع شخصی، تا انگیزه های سیاسی و امنیتی.
♦️همان زمان گفته شد که این جنایت، شخصی باشد یا سیاسی و امنیتی، فقط رژیم جنایتکار صهیونیست و کارگزاران سیاسی و رسانه ای اش از آن سود می برند و بنابراین در مظانّ اتهام هستند
🔹این ادعا نیاز به اثبات در گذر زمان داشت؛ تا این که امروز، خانم مرضیه برومند کارگردان سینما در مراسم تشییع، بر وحدت ملت ایران تاکید کرد و گفت:"ما با رژیم صهیونیستی هم می جنگیم".
♦️بلافاصله پس از این سخن، چند نفر از حاضران، خانم برومند را هو کردند. آنها همچین در دو نوبت، شعار دادند "نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران" و "زن، زندگی، آزادی"!
🔹شعار "نه غزه، نه لبنان" را سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی، در فتنه سبز (سال ۱۳۸۸) علم کرد و برخی مزدوران آن هم تکرار کردند. و شعار دوم، متعلق به یکی از گروهک های تروریست تجزیه طلب وابسته به موساد بود که پارسال در اغتشاشات (با کارفرمایی موساد) بازگو شد.
♦️سوال پیچیده ای نیست و پاسخ در متن آن مستتر است: چرا باید عده ای، شعار های دیکته شده وزارت خارجه و سرویس جاسوسی اسرائیل را بازگو کنند و از جبهه متحد ملت ایران در برابر جنایتکاران صهیونیست عصبانی شوند؟!
🔹دختر مهرجویی امروز گفت؛ «به قول پدرم، قاتلین در میان ما هستند.». اشاره وی، به سخنان مهرجویی در مراسم ترحيم کيارستمي (۲۲ تیر ۱۳۹۵) است که گفته بود:
♦️"ما در ميان پزشکان قاتل زندگي مي کنيم و بايد سينماگران، قوه قضائيه و خانه سينما، پزشکان احمق را محاکمه کنند. يک جراح قاتل کيارستمي را کشت".
🔹آنچه امروز در حاشیه تشییع مرحوم مهرجویی توسط چند عنصر مشکوک اتفاق افتاد، می تواند سرنخ مهمی برای کشف پشت پرده این جنایت باشد.
@IMANI_mohammad
انتقام، کجا و چگونه؟
عقل سرد و قلب گرم فرماندهان
🔹انتقام جنایت دیشب صهیونیست ها در غزه و نظایر آن که با بمب ها و مدیریت آمریکا انجام می شود، به چیست؟
♦️در این که چنین جنایاتی نباید بی پاسخ بماند، تردیدی نیست. اما پاسخ مثلا منحصر در شلیک چند موشک و پهپاد به تل آویو نیست.
🔹قطعا جنایت های اسرائیل و حامی آمریکایی اش، نباید بی مجازات بماند. اما نوع رفتار جبهه مقاومت در مقابل جبهه استکبار، قرار نیست صرفا متقارن یا واکنشی باشد.
♦️واقعیت مهم میدان این است که قدرت جبهه مقاومت پیوسته و به شکل یک روند، در حال تصاعد است و دائما هم مجال بیشتری برای زدن ضربات راهبردی فراهم می کند.
🔹متقابلا جبهه استکبار، با وجود انباشت قدرت در گذشته، دائما در معرض از دست دادن گزینه ها و کاهش توانمندی ها هست. به همین دلیل هم به دست و پا افتاده و مرتکب جنایت های فاقد دستاورد راهبردی می شود.
♦️توسل به جنایات بی سابقه، نشانه مهم نقصان گزینه در جبهه دشمن است، ضمن این که حیثیت و اعتبار او را دائما نزد ملت های منطقه و حتی ملت های خود بیشتر زائل می کند. اعتراضات کم نظیر در آمریکا و اروپا و پایتخت های برخی رژیم های همسو، گواه این مدعاست.
🔹نفرت و انزجار و حسّ انتقام از رژیم صهیونیستی و آمریکا باید دائما در قلب ما شعله ور تر شود؛ و شبانه روز هم باید برای این انتقام پشیمان کننده تدارک کنیم و به اجرا بگذاریم.
♦️در عین حال، باید نگاه راهبردی داشت و نه صرفا هیجانی و گذرا. چنان که دو مجاهد حکیم به همه ما یادآور شده اند.
🔹نخست، تعبیر دقیق شهید ابومهدی المهندس که تا روز شهادتش، معمار درناک ترین و مهلک ترین ضربات به اشغالگران آمریکایی بود و در عین حال با دقت تمام گفت: "در مواقع بحران، به عقلی سرد و قلبی گرم نیاز داریم...اگر جای این دو بر عکس شود، هرج و مرج فراگیر میشود".
♦️دوم، بیان حکیمانه جناب سید حسن نصرالله، که درباره کیفیت و ابعاد انتقام در تراز خون شهید سلیمانی گفت:
🔹"قصاص عادلانه، ایجاب می کند که شخصیتی همتراز قاسم سلیمانی باشد! چه کسی هست؟! رئیس ستاد ارتش آمریکا؟ وزیر دفاع آمریکا؟ فرمانده نیروهای آمریکا در خاورمیانه؟ چه شخصیتی همتراز قاسم سلیمانی و ابومهدی هست؟ کفش های قاسم سلیمانی میارزد به سر ترامپ و کل فرماندههانش".
♦️با تاکید باید نوشت که انتقام جنایات رژیم صهیونیستی -و آمریکا- در فلسطین، ضرورتی تاخیر ناپذیر است و به فضل خداوند، فرزندان مقاومت همین روزها ضربات دردناکی به آنان وارد می کنند.
🔹همین ضربه دردناک و ترمیم ناپذیری هم که مقاومت فلسطین در جریان "طوفان الاقصی" به رژیم صهیونیستی وارد کرد، بخشی از پرونده انتقام جنایات قبلی بود. (هر چند که برخی افراد، اینجا هم حماس را به خاطر انتقام گرفتن از جنایات پیشین اسرائیل، سرزنش کردند!).
♦️مجازات آمران و مباشران جنایت جنگی اخیر در غزه، قضا شدنی نیست و رزمندگان مقاومت، ان شاء الله از این مسئولیت فوریت دار دریغ نخواهد کرد، تا مرهمی باشد بر قلب سوخته همه آزادگان جهان.
🔹در عین حال، مجازات نهایی و هم وزن جنایات، نابودی رژیم صهیونیستی و اخراج آمریکا از منطقه است و این مهم به عنوان راهبرد اصلی، مورد اهتمام و اجراست.
@IMANI_mohammad
تاب آوری در نبرد تمدنی؛
شیطان، دزد شکیبایی است -۱
♦️تصاویر جنایات رژیم صهیونیستی علیه کودکان و افراد ناتوان، دل هر انسان آزاده ای را به در می آورد. حتی پایتخت های غربی، شاهد کم سابقه ترین اعتراضات به نسل کشی صهیونیست هاست.
🔹خشم و خروش و غلیان عواظف، اقتضای فطرت است؛ اما این واکنش متعالی، نباید ما را منفعل و سرخورده کند، یا به بدگمانی و تردید و بی طاقتی بکشاند.
♦️مصائب مردم مظلوم غزه، بسیار جانگداز است. اما قطعا قساوت و درماندگی اسرائیل و آمریکا، به پای قساوت یزیدیان در روز عاشورا نمی رسد.
🔹روزی که امام حسين(ع) بر ستم های وارده بر برادر و مولایش گریست، امام حسن(ع) او را دلداری داد و فرمود: "لا يوم كيومك يا ابا عبد الله؛ هيچ روزي مثل روز (شهادت) تو نیست".
♦️بنابراین، باید به زینب کبری (ع) حق باید داد که شب عاشورا، هنگامی که از ماجرای فردا و آنچه بر مولا و یارانش و اهل حرم خواهد گذشت خبر دار شد، بی طاقت شود، بگرید و بیهوش شود.
🔹اما امام حسین (ع) در همان موقعیت بسیار دشوار فرمود: "یا أُخَیَّةُ لاَ یَذْهَبَنَّ بِحِلْمِکَ الشَّیْطانُ. خواهر عزیزم! مبادا شیطان، شکیبایى ات را برباید".
♦️هر انسان صاحب وجدانی مصائب کربلا را می دید، طلب می کرد که انتقام آن جنایت بزرگ فورا گرفته شود؛ حق هم همین بود اما مشیت الهی بر این بود که بشریت از صدقه سر خون مظلومان کربلا، از جهالت بیدار شود و بدین ترتیب از حیرت گمراهی نجات یابد؛ ولو ۱۴ قرن طول بکشد.
🔹اصلا انتقام خون خدا (ع) مگر فقط به کشتن یزید و این زیاد و عمر سعد و شمر حرمله است، یا باید چنان برانگیختگی یی در بشیریت فراهم شود که ظلم طواغیت را پس بزنند؟
♦️درباره جنگ نا برابر غزه، ما دوست داریم و امیدواریم عاملان آمریکایی- صهیونیستی جنایت هر چه زودتر مجازات شوند. برای چنان مجازاتی، هم باید تاب و صبر داشت و هم تدارک کرد. که اگر میدان را درست بنگریم، انباشته از بشارت است:
🔹امروز آمریکا و اسرائیل در حالی به جنگ نابرابر با غزه کوچ (با ۳۶۰ کیلومتر مربع مساحت) رفته اند، که زمانی نه چندان دور، در دنیا برای قدرتمندان گردن کشی می کردند.
💢ادامه دارد
اقتدار ولایی
تاب آوری در نبرد تمدنی؛ شیطان، دزد شکیبایی است -۱ ♦️تصاویر جنایات رژیم صهیونیستی علیه کودکان و افرا
تاب آوری در نبرد تمدنی؛
شیطان، دزد شکیبایی است -۲
♦️روزگاری نه چندان دور، هماورد آمریکا، ابرقدرتی به نام شوروی بود که بلوک قدرت آن از شرق آسیا تا قلب اروپا و از غرب آسیا تا آفریقا و آمریکای لاتین امتداد یافته بود.
🔹۶۱ سال قبل (۱۹۶۲ میلادی) در پی استقرار موشکهای بالستیک شوروی در خاک کوباُ آمریکا و شوروی تا مرز آماده باش برای جنگ هستهای پیش رفتند. تهدید آمریکا چنان موثر بود که شوروی را وادار به خروج موشک هایش از کوبا کرد. سه دهه بعد هم ، شوروی را به فروپاشی کشاند.
♦️اما همین آمریکا در دو دهه اخیر چنان درمانده شده که نتوانست از اشغال افغانستان و عراق (و سپس جنگ نیابتی در سوریه) با پیروزی خارج شود و مُهر شکست بر پیشانی اش خورد.
🔹اسرائیل هم سرنوشت مشابهی دارد. رژیم نامشروعی که به پشتوانه غرب، توانست تدریجا خاک فلسطین را اشغال کند و در جنگ های متعددبا کشورهای عربی (مصر، اردن و سوریه) به پیروزی برسد، وقتی به خاکریز مقاومت رسید، سرشکستگی های بی سابقه ای را متحمل شد.
♦️شکستی را که اسرائیل در جنگ اخیر به جان خرید، با هیچ جنایتی جبران نخواهد شد. به همین علت هم آمریکا علنا وارد میدان شده و جنگ را مدیریت می کند.
🔹آمریکا به خاطر درگیری با روسیه و چین، قادر به گشایش جبهه فرسایشی جدیدی در غرب آسیا نیست. اما شدت ضربه ای که مقاومت فلسطین به اسرائیل زده، نشانگر تغییر معادلات قدرت در منطقه است و همین، بایدنِ منزجر از نتانیاهو را به دست و پا انداخته است.
♦️آمریکایی که روزگاری، پنجه در پنچه قدرت هایی مانند ژاپن و شوروی و چین (و روسیه) می انداخت، اکنون از سر اضطراب و استیصال، به جنگ غزه آمده، ولی تنها کاری که از دست شان بر آمده، بمباران کودکان و زنان و بیمارستان هاست.
🔹این جنایت، بسیار دردناک است. باید هم خون غیرت ما را به جوش آورد. باید مرتبا و به شکل برنامه ریزی شده از جهات مختلف به آمریکا و اسرائیل ضربه زد -نظیر ضرباتی که در افغانستان و عراق و سوریه و لبنان و عمق فلسطین اشغالی خورده اند- اما ضمنا نباید جنگ را هیجانی و صرفا در لحظه نگریست.
♦️این جنگ، مرحله ای از مصاف تمدنی است که در قبال آن، نه باید بی تفاوت بود و کاری نکرد، و نه اینکه رفتاری هیجانی داشت. باید شبانه روز در تکاپو و تدارک و تقابل بود. اما نباید تاب و تدبیر را از دست داد و در دام شیاطین افتاد.
🔹افق، با همه ظلمت ها و جنایاتی که بشریت را احاطه کرده، روشن است. آنچه در میدان می گذرد، برای همه ما مسئولیت آور است. مسئولیت شناسی و التزام به لوازم آن، مهمترین تکلیف امروز ماست، مشروط بر این که جانب ایمان و امید و اتحاد و هم افزایی را در "جهاد نظامی" و "جهاد تبیین و تدارک" از دست ندهیم.
@IMANI_mohammad
جنایت، دستاورد نمی سازد
چشم انداز جنگ غزه
از نگاه رئیس اسبق CIA
🔹ارتکاب جنایت جنگی علیه کودکان و زنان، دستاورد نیست؛ سرشکستگی دوباره اسرائیل پس از شکست سهمگین اول، و این بار در افکار عمومی است.
🔹واقعیت این است که اسرائیل همان روز اول، ضربه راهبردی را خورد و نمی تواند با بمباران هوایی و جنایت جنگی، شکست را جبران کند. واقعیت میدان، این گونه است:
🔻یاکی دیان کنسول رژیم صهیونیستی در لس آنجلس: آمریکا شدیدا از آغاز جنگ در شمال پس از حمله زمینی به غزه نگران است.
🔻تفنگدار بازنشسته ارتش آمریکا: اسرائیل نمی تواند همزمان با حماس و حزب الله بجنگد، آنها منابع چنین جنگی را ندارند.
🔻ایهود باراک نخست وزیر اسبق: این شکست اساسی، قابل پنهان کردن نیست و مسئولیت کامل آن با شخص نتیانیاهو است و او که اعتماد عمومی و ارتش را از دست داده باید برود.
🔻صدای آمریکا: جنگ طولانی خواهد بود، ما یک غزه روی زمین و یک غزه زیر زمین داریم
🔻فرمانده نیروهای ذخیره ارتش اسرائیل: برای عملیاتی که سه ماه طول خواهد کشید، آماده شوید.
🔻مشاور سابق ارتش اسرائیل: ما آماده حمله زمینی به غزه نیستیم. حماس تاسیسات زیرزمینی ایجاد کرده و منتظر ورود ماست. در شرایطی که نیروهای اسرائیل آموزش ندیدهاند، حمله زمینی ممنوع است. فلسطینیها فرار نمیکنند و منتظر نیروهای ما هستند.
🔻مارک ریغیو مشاور ارشد نتانیاهو : جنگ غزه دشوار است. چالشی که با آن مواجه هستیم، حمله بسیار غافلگیرانه و تاکتیکی نیروهای حماس بر روی زمین است.
🔻پیغام هشدار دیوید پترائوس، "رئیس اسبق سازمان سیا در دولت اوباما" به مقامات اسرائیل: جنگ با حماس سالها طول خواهد کشید. از تجربه ما در عراق استفاده کرده و وارد غزه نشوید.
🔹عبارت آخر که از طرف "سر فرمانده کل (سابق) ارتش آمریکا در خاورمیانه، شرق آفریقا و آسیای مرکزی" صادر شده، فقط هشداری به اسرائیل نیست. هشدار بلکه تحقیر دولت آمریکا (بایدن) هم هست و چشم اندازی مایوس کننده را برای واشنگتن و تل آویو ترسیم می کند.
🔹کسی چه می داند. شاید این جنگ فراتر از رژیم صهیونیستی، ضربتی راهبردی به آمریکا را در متن خود حمل می کند.
@IMANI_mohammad
ترس از تهدید ایران و حزبالله
علت تعلل در حمله زمینی به غزه
گزارشگر شبکه دولتی انگلیس میگوید اسرائیل پس از دو هفته تهدید هنوز هم به علل مختلف نتوانسته وارد حمله زمینی به غزه شود.
فرانک گاردنر خبرنگار امنیتی بیبیسی در گزارشی نوشت: چرا اسرائیل، حمله زمینی به غزه که قول آن را داده بود، آغاز نکرده است؟
سفر شتابزده بایدن، نشانی از نگرانی عمیق نسبت به وخامت اوضاع است. واشنگتن دو نگرانی عمده دارد: تشدید بحران انسانی، و خطر گسترش درگیری به سراسر خاورمیانه.
عامل دوم، ایران است. ایران چندین هشدار جدی در این باره مطرح کرده که حمله اسرائیل به غزه بیپاسخ نخواهد ماند. چنین هشداری در عمل به چه معناست؟ ایران علاوهبر تامین مالی گروههای شبهنظامی شیعه در خاورمیانه، در آموزش، تجهیز نظامی و تا حدودی در کنترل آنها نقش دارد.
حزبالله لبنان قویترین این گروههاست که درست در دیگر سوی مرز مستقر است. اسرائیل و لبنان در سال ۲۰۰۶ درگیر جنگی شدند که در جریان آن تانکهای جنگی پیشرفته اسرائیل بر اثر مینهای مخفی و کمینهای برنامهریزی شده حزبالله از پا در آمدند.
از آن زمان به بعد حزبالله با کمک ایران بار دیگر تجهیز شد و گمان میرود بیش از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار داشته باشد که بسیاری از آنها دوربرد هستند و از دقت هدفگیری بالایی برخوردارند.
بیم آن میرود که در صورت حمله زمینی اسرائیل به غزه، حزبالله با گشودن جبهه تازهای، اسرائیل را وادار کند که همزمان در دو جبهه بجنگد. در آغاز جنگ ۲۰۰۶ُ، شبهنظامیان حزب الله موفق شدند با استفاده از موشکهای پیشرفته، به یک کشتی جنگی اسرائیل حمله کنند.
عامل سوم بحران انسانی است. با افزایش شمار کشتهشدگان غیرنظامی فلسطینی در نتیجه حملات هوایی بیامان اسرائیل، بخش بزرگی از همدردی جامعه جهانی با اسرائیل که به راه افتاده بود، جای خود را به درخواستهای روزافزون محافظت از جان شهروندان عادی در غزه داده است.
در صورت ورود ارتش اسرائیل به غزه، شمار کشتهشدگان حتی بیش از این افزایش خواهد یافت. در طرف مقابل، سربازان اسرائیلی توسط تلههای انفجاری، تکتیراندازان و حمله از کمینگاهها کشته خواهند شد. حتی احتمال دارد بیشتر درگیریها در تونلهای زیرزمینی که طول آنها به چندین کیلومتر میرسد اتفاق بیفتد.
عامل چهارم، شکست عظیم اطلاعاتی است. سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل ماه بدی را پشت سر گذاشتهاند.
سازمان اطلاعات و امنیت داخلی موسوم به شینبت به دلیل قصور در پیشبینی حمله اولیه مرگبار حماس مورد سرزنش قرار گرفته است.این بدترین شکست اطلاعاتی تاریخ اسرائیل از زمان جنگ یوم کیپور در سال ۱۹۷۳ بود.
آن بخش از نیروهای حماس و جهادک ه هنوز توان عملیاتی دارند، برای مقابله با هر نوع پیشروی اسرائیل در کمین خواهند بود. چنین تلههایی خطرناک خواهند بود.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad