🔴 ملت ایران یادتان هست؛
سال ۱۳۹۶، حدود ۱۶۳ اقتصاددان نامه زدند و گفتند اگر روحانی رأی نیارورد اقتصاد ایران نابود میشود و بعد از فجایع دولت روحانی به روی خودشان نیاوردند؟!
خواستم بگویم مواظب باشید باز اینجوری گولتان نزنند
✍ علیرضا گرائی
🖇#پی_نوشت:
آن چیزی که میگویند علم اقتصاد و از غرب وارد شده است علم اقتصاد لیبرالیسم و نئولیبرالیسم است لیبرالیسم یعنی آزادی از هر هویتی
📌آزادی از هویت ملی یعنی آزادی از آیه "و جعلناکم شعوبا و قبائلا لتعارفوا"
📌آزادی از هویت الهی یعنی آزادی از آیه انالله
📌آزادی از هویت انسانی
نتیجه اینکه لیبرالیسم یعنی طویله و در این اندیشه انسانها همان چارپایانند که یهود معتقد است غیر یهود یعنی چارپایان و یهود یعنی انسان
و امروز ما با علم اقتصاد طویله ای طرفیم که مریدانش 32 سال دولت و مجلس را در دست داشتند و فتنه پشت فتنه خلق کردند
از این اساتید کسانی هستند که آشکارا از به رسمیت شناختن اسراییل دم میزنند یعنی بپذیریم قوم یهود قوم برتر است و ما از عداد چارپایان درآییم
همسر بغدادی فاش کرد
🔰 جزئیات شنیده نشده از زندگی و شخصیت ابوبکر بغدادی
🔸همسرِ «ابوبکر البغدادی»، سرکرده پیشین گروه تروریستی داعش، در مصاحبهای دیگر که در داخل زندان و این بار با «بیبیسی» انجام داده است، روایتی از زندگی مشترکش با سرکرده پیشین گروه داعش ارائه کرده و اظهارات عجیبی به زبان آورده است.
همسر ابوبکر البغدادی گفت:
🔻آنها به من گفتند که بچهها را برای آموزش شنا میبرند.تلویزیونی در خانه بود که مخفیانه آن را روشن میکردم، زمانی که ابوبکر البغدادی در خانه نبود، از تلویزیون استفاده میکردم، البغدادی به من گفته بود که آن کار نمیکند.
🔻از سال ۲۰۰۷ ارتباطم با دنیای بیرون قطع بود و به من اجازه تماشای تلویزیون و یا استفاده از هرگونه تجهیزات جدید مثل تلفن همراه داده نمیشد.
🔻زمانی که به خانه باز میگشت، به حمام که میرفت یا میخوابید، لباسهایش را میگشتم، حتی روی بدنش به دنبال آثار جراحت و کبودی بودم اما هیچ چیزی پیدا نکردم به او گفتم که تو گمراه شدی و او به شدت عصبانی شد.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001DOV
🇮🇷⚡️دلائل شایستگی دکتر سعید جلیلی
🔴 میثم ظهوریان نماینده انقلابی مردم مشهد در مجلس دلائل شایسته تر بودن دکتر سعید جلیلی از بین نامزدهای موجود را تشریح کرد
۱♦️- فهم درونی شده از مسائل کشور: جلیلی برنامه دارد. برنامه داشتن او به معنای داشتن یک فهم منسجم درونی شده از مسائل کشور و راه حلهای آنهاست، نه جزوه ای که سایرین برایش تهیه کردهاند. چنین فهمی پیش نیاز مؤثر بودن سایر ویژگیهای مثبت مورد نیاز سکاندار قوه مجریه است.
۲♦️- سلامت اقتصادی:
جایگاه ریاست جمهوری به معنای دسترسی به میزان قابل توجهی از منابع اقتصادی (شرکتها، پروژهها و ...) است. سلامت اقتصادی شخص رئیس جمهور و شبکه همراه یا مورد وثوق او پیشنیاز استفاده مؤثر از این منابع در راستای منافع ملت است. نگاه طعمه وار به منابع در دسترس رئیس جمهور چه برای کسب منفعت شخصی و چه ایجاد پشتوانه سیاسی مهم ترین مانع استفاده از این ظرفیتها در جهت بهبود زندگی مردم است. جلیلی نه تنها یک نقطه سیاه بلکه نقطهای خاکستری هم در کارنامهاش ندارد. این گزارهای است که حتی مخالفینش نیز به آن اذعان دارند.
۳♦️- سلامت سیاسی:
جلیلی اهل زد و بندها و بده بستانهای متعارف دنیای سیاست نیست. در عین اینکه با بدنه نسبتاً گستردهای از کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف ارتباط دارد اما باند و حلقه شخصی ندارد. اگر چه ممکن است همین ویژگی موجب شده باشد، به او وصله «اهل تشکیلات نبودن» بچسبد.
۴♦️- آشنایی با سیستم اداری کشور: جلیلی بر خلاف بسیاری از سیاستمداران، نظام اداری کشور را از کف شروع و پله پله طی کرده است. او از ابتدا مدیر نبوده و به همین دلیل با آنچه در بدنه و کف دستگاه اداری کشور میگذرد بیگانه نیست.
۵♦️- فهم سیاست گذاری و تصمیم گیری:
سِمَت ریاست جمهوری، جایگاهی راهبردی و سیاستگذار است و بیش از مهارت مدیریت پروژه، به قدرت تصمیم گیری و فهم دیدگاههای مختلف نیاز دارد. رئیس جمهور به طور طبیعی در موضوعات مختلف در معرض دیدگاه های مختلف و بعضاً متضاد قرار میگیرد و باید بتواند این دیدگاهها و «هزینه-فرصت» هر کدام را فهم کند و بین آنها انتخاب کند. تجربه جلیلی چه بهعنوان مدیر کل بررسی های سیاسی دفتر رهبری و معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه و چه در شورای عالی امنیت ملی، سازگار با این اصلیترین ویژگی لازم برای هدایت قوه اجرایی کشور است. مسیری که بعد از سال ۹۲ در دولت سایه هم ادامه داشتهاست.
۶♦️- مبانی فکری منسجم و مستحکم: جلیلی با اینکه سالهاست حضور فعالی در عرصه سیاست داشته و به تبع آن نسبت به موضوعات و حوادث مختلف کشور موضع گرفته، اما در دیدگاههای او نمیتوان اعوجاج و رنگبهرنگ شدن مشاهده کرد. آنچه جلیلی بیان میکند، برخاسته از مجموعهای از مبانی فکری و اعتقادی است. او فاقد چرخش های اساسی گفتاری و رفتاری است. براساس سنجش جَوّ سیاسی یا برداشت از ذائقه عمومی موضع نمیگیرد. جلیلی از این جهت سیاستمداری قابل اعتماد است. رای دهنده میتواند بفهمد به چه کسی میخواهد رای بدهد یا ندهد.
روزنامهٔ آمریکایی: السنوار در نامههایش نبرد غزه را به واقعهٔ کربلا تشبیه میکند
🔹والاستریتژورنال گزارش کرده السنوار طی دهها نامهای که به میانجیگران و مقامات حماس فرستاده، تأکید کرده که اسرائیل در وضعیت بهتری از مقاومت نیست و «چیزهای زیادی برای ازدستدادن در این جنگ دارد».
🔹به نوشتهٔ این روزنامهٔ آمریکایی، السنوار در نامههایش از آمادگیاش «برای مرگ در میدان نبرد» مینویسد و در نامهٔ جدیدش جنگ غزه را به نبرد امامحسین(ع) در کربلا و شهادت ایشان تشبیه میکند و مینویسد: باید در همان مسیری که شروع کردهایم پیش برویم؛ یا بگذار کربلای جدیدی باشد».
🔹والاستریتژورنال همچنین نوشته: هدف نهایی السنوار دستیابی به آتشبس دائمی است که به حماس اجازه میدهد با ایستادگی و پایداری در برابر اسرائیل و هدایت آرمان ملی فلسطین، پیروزیِ تاریخیِ خود را اعلام کند.
@howzehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ خوب میدانید برای بنده فساد، فساد است و چپ و راست نمیشناسم.
🔹حداقل کنشگریهای همین چند ماه گذشتهام درباره #قالیباف نشان میدهد که به رانت و فساد، پیگیری شفافیت و پاسخگوکردن مسئولان، جناحی نگاه نمیکنم و از احدالناسی نیز جز خدا ترسی ندارم.
🔸سیدمیعاد صالحی مدیرعامل سابق صندوق بازنشستگی کشوری و مدیرعامل کنونی راهآهن جمهوری اسلامی ایران، یکی از ضدفسادترین مسئولانی است که بنده میشناسم.
🔹او فارغالتحصیل دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، عضو هیئتعلمی دانشگاه علموصنعت ایران و همچنین رتبه اول جشنواره خوارزمی و عضو بنیاد ملی نخبگان است.
🔸در دولت روحانی آنقدر با رانت و فساد جنگید که با دستور مستقیم حسن روحانی عزل شد!
🔹ببینید درباره #پزشکیان چه میگوید. قضاوت با خودتان.
▫️کاندیداهای #انتخابات ریاست جمهوری چه تحصیلاتی دارند؟
🔸مصطفی پورمحمدی
دکترای فقه و حقوق اسلامی
🔸مسعود پزشکیان
فوق تخصص جراحی قلب
🔸علیرضا زاکانی
دکترای پزشکی هستهای
🔸سعید جلیلی
دکترای علوم سیاسی
🔸محمدباقر قالیباف
دکترای جغرافیای سیاسی
🔸امیرحسین قاضی زاده هاشمی
متخصص جراحی گوش و حلق و بینی
#چالش فکری زیبای مولا علی (ع )
مدیریت و عدالت علی( ع)
شخصی در حال مرگ بود و قبل از مرگش او وصیت کرد: من 17 شتر و 3 فرزند دارم.
شتران مرا طوری تقسیم کنید که بزرگترین فرزندم نصف انها را و فرزند دومم یک سوم انها را و فرزند کوچکم یک نهم مجموع شتران را به ارث ببرند.
وقتی که بستگانش بعد از مرگ او این وصیت نامه را مطالعه کردند متحیر شدند و به یکدیگر گفتند ما چطور می توانیم این 17 شتر را به این ترتیب تقسیم کنیم؟
مدیریت بر اعداد
و بعد از فکر کردن زیاد به این نتیجه رسیدند که تنها یک مرد در عربستان می تواند به انها کمک کند.
بنابراین انها به نزد امام علی رفتند تا مشکل خود را مطرح کنند.
حضرت فرمود: رضایت میدهید که من شترم را به شتران شما اضافه کنم آنگاه تقسیم بنمایم؟ گفتند: چگونه رضایت نمی دهیم.هر کسی دوست دارد یک شتر اضافی تر داشته باشد .
پس شتر خویش را به شتران اضافه نمود و به فرزند بزرگ که سهمش نصف شتران بود، نه شتر داد 18 ÷ 9=2 به فرزند دوم که سهمش ثلث شتران بود، شش شتر داد (6=3÷18) و به فرزند سوم که سهم او یک نهم بود، دو شتر داد (2=9÷18) .
و در اخر یک شتر باقی ماند که همان شتر حضرت بود.(17=9+6+2) .
تصمیم سازی و قضاوت درست از ویژگی های ضروری یک مدیر توانمند می باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دکترجلیلی : با راهکارهای ما فروش نفت در دوره شهید رئیسی افزایش یافت
🔻از قبل از دولت رئیسی ادعا میشد که نمیتوان نفت را فروخت؛ راهکارهای فروش نفت را به دولت وقت دادیم.
🔻این راهحلها در دولت رئیسی جدی گرفته شد و فروش نفت ما به بیش از ۱.۵ میلیون بشکه در روز رسید.
✅ گروه حامیان مردمی دکتر جلیلی کرمانشاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛#انتقام_خدا اینجوریه
🎙#استاد_قرائتی
🎥شما دل شوهر یا پسر مردم رو میبری! خدا هم بوسیله یک دختر یا خانم دل شوهر یا پسر یا برادر شمارو خواهد برد!
🔹إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ ۖ وَ إِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا(آیه ۷ اسراء)
یعنی از هر دست بدی از همون دست میگیری...
.
♻️ دغدغه اشتغال جوانان چگونه در دولت جلیلی برطرف خواهد شد؟
🔰با اینکه اشتغالآفرینی نتیجه سیاستگذاری صحیح قوای مقننه و مجریه به صورت همزمان است، به دلیل عملیاتی بودن ماهیت قوه مجریه، نقش دولت اهمیت مضاعف پیدا میکند.
🔸در نگاه دکتر سعید جلیلی، ایجاد اشتغال باید از مسیر «کارآفرینی» باشد؛ مسیری که با توجه ویژه به نقش و سهم مردم از اقتصاد، و با درنظرگرفتن علایق و سلایق آنان، نهتنها به #اشتغال_جوانان و علاقمندان منجر شده است و کشور را بر مدار توسعه اقتصادی قرار میدهد، بلکه موجب غرور و بالندگی شاغلان نیز میگردد.
در این راستا، چشم انداز دکتر سعید جلیلی ایجاد و تکامل بستری است که به صورت خودکار منجر به تحقق هر نوعی #کارآفرینی شود. بستری مدرن و هوشمندانه به نام «اکوسیستم کارآفرینی»! در این سازوکار به محض آنکه یک نفر با هر سن، علم و دانش، تجربه و سابقه کاری بخواهد علاقه و ایده کارآفرینانه خود را دنبال کند، در سریعترین زمان، به هدف خود برسد.
🔹برنامه چیست؟
میتوان بخشی از برنامههای دکتر جلیلی برای #اشتغالآفرینی را در موارد زیر نام برد:
1⃣ بهبود محیط کسب و کار مثل رفع موانع و شکستن انحصار مجوزها
2⃣ توانمندسازی ظرفیتهای موجود مانند بازراهاندازی واحدهای راکد صنعتی
3⃣ توجه ویژه به کسبوکارهای خرد و متوسط شامل توسعه مشاغل خانگی، کسبوکارهای خانوادگی و محلی و...
4⃣ برنامه برای ساختارهای اقتصادی مانند توسعه تعاونیها
5⃣ ارتقاء اشتغال دانشگاهمحور و #دانشبنیان با تعیین سهم هر دانشگاه برای ارزآوری
6⃣ اشتغال روستایی صادراتمحور شامل احیا و رونق تعاونیهای روستایی، کارگاههای متحرک صنایع تبدیلی برای ایجاد ارزشافزوده و جلوگیری از خام فروشی
7⃣ کاربست دانش و فناوریهای نوین جهت تربیت نیروی انسانی متخصص با هدف صدور بینالمللی خدمات فنی و مهندسی نظیر: بهرمندی از #هوش_مصنوعی (AI) جهت اشتغال فرامرزی
8⃣ ایجاد ابَرپروژهها محلی، ملی و بینالمللی مانند احداث پتروپالایشگاههایی جهت خرید نفت کشورهای منطقه و ایجاد ارزشافزوده و بازصادرات آن (Re-export)
9⃣ توسعه اقتصاد دریا با ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام فروشی شیلات و بومیسازی صیدهای ترال
در نهایت باید امید داشت مسیر تولید سالی یک میلیون شغل و کاهش نرخ بیکاری که در دولت #شهید_رئیسی آغاز شده بود در دولت #دکتر_جلیلی نیز با قدرت بیشتر ادامه یابد.
🔺حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعید جلیلی: عقبماندگیهای چندصدساله را در چند سال جبران میکنیم
🇮🇷ما به یک دولت نقش آفرین نیاز داریم تا برای تک تک مردم در مسیر پیشرفت کشور نقش تعریف کند
🇮🇷اکنون یک جهان فرصت پیش روی ماست تا عقب ماندگیهای چندصدساله را در چند سال جبران کنیم
🇮🇷 اکنون یک جهان فرصت پیش روی ماست تا با جهادی بزرگ به ایران جهش بدهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی:
«اصلاً اساس خانواده برای اين است که جلوی طلاق را بگيرند. از وجود مبارک امام صادق(سلام الله عليه) رسيده است که هيچ خانه ای با طلاق ويران نشده که به اين آسانی بشود بازسازی کرد، اين مثل بافت فرسوده شهر نيست که شهرداری اين را بسازد. فرمود اگر ـ خدايی ناکرده ـ طلاق در يک جايی رخنه کرد به اين آسانی ساخته نمیشود! طرفين افسردهاند...
اگر پدرشوهر اين عروس را دختر خود بداند و اگر مادرشوهر نسبت به او، او را دختر خود بداند و اگر أمّ الزوجة اين داماد را پسر خود بداند و اين هم نسبت به او احترام #پدری و #مادری بکنند #طرفين، ديگر طلاقی رخ نمیدهد.»
درس فقه ۹۵/٩/٢٨
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
رهبر انقلاب نمایندگان مجلس را از دخالت در انتصابات دولت بر حذر داشت
سردار لطفیان طراح نیروی انتظامی که سه نیرو را در هم ادغام کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان اصلاح طلب در دو پرده
شعار انتخاباتی هر کاندیدا چیست؟
پزشکیان:
برای ایران
پورمحمدی:
دولت قرار؛ عدالت ثروت، قدرت
جلیلی:
یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه
زاکانی:
دولت خدمت
قاضیزاده:
دولت مردم و خانواده
قالیباف:
خدمت و پیشرفت
#انتخابات
⚡️از این گونی به اون گونی!
⚡️(گفت و شنود)
گفت♦️:
از انتخابات چه خبر؟
گفتم♦️:
فعلاً نامزدها دارند برای ستادهای انتخاباتی خود یارگیری میکنند و برخی از آنها هم تبلیغات انتخاباتی را شروع کردهاند.
گفت♦️:
دیگه چه خبر؟!
گفتم♦️:
چشمگیرترین خبر این که، مدعیان اصلاحات از همین حالا تمام توان تبلیغاتی خود را به صحنه آوردهاند و شعار تغییر و تحول سر دادهاند!
گفت♦️:
مدعیان اصلاحات با آن همه بلایی که در دوران ۸ ساله دولت قبل روی سر کشور و مردم آوار کرده بودند، حالا از چه تغییر و تحولی دَم میزنند؟!
گفتم♦️:
چه عرض کنم! باید پرسید که اگر کاری از دستشان بر میآمد و چیزی بلد بودند چرا در دولت قبل انجام ندادند؟! اوج کارشان برجام بود که تشخیص دادند اورانیوم غنی شده همچون عنبرنسارای الاغ چیز بی ارزشی است مانع پیشرفت هست باید مثل روستایی ها با فرغون آنرا برد دور از روستا ریخت بعد قرار بود تحریمها را لغو کنند ولی تحریمها را دو برابر کردند! بیکاری و گرانی و ضربه به تولید و نابودی 65 تن طلای بانک مرکزی و 10 برابر کردن نرخ دلار و بی ارزش کردن پول ملی و نشستن روی ویلچر در محضر ارباب توسط وزیر خارجه شان ... که جای خود دارد!
گفت♦️:
پس منظورشان از تحول و تغییر چیست؟!
گفتم♦️:
از یارو پرسیدند؛ «دگرگونی» یعنی چی؟ گفت؛ یعنی از این گونی به اون گونی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلیلی راخوب بشناسید
تمام شخصیت سیاست خارجی جلیلی در این کلیپ شناخته می شود...
مدافع سرسخت حقوق ملت ایران ، قاطع و دوراندیش...
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
میلادی: Wednesday - 12 June 2024
قمری: الأربعاء، 5 ذو الحجة 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليه السّلام
🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليه السّلام
🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليه السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹جنگ سویق، 2ه-ق
💠خط و نشان جلیلی برای مفسدین اقتصادی
🔰 جهش ایران بدون ریشهکن کردن فساد، شدنی نیست و هر یک از نامزدهای ریاستجمهوری در صورتیکه در مسئولیتهای پیشین خود، نتوانستهاند برخورد مؤثری با فساد انجام داده باشند، طبیعتاً
نمیتوانند برای پیشرفت ایران، گام بلندی
بردارند. پیشرفت در سایه سلامت و نبود فساد رقم میخورد.
🔸 متأسفانه یکی از رؤسای
جمهور اسبق، معتقد بود که در اجرای یک پروژه اجرایی، هیچ ایرادی ندارد که مقداری
فساد هم رخ دهد. این رویکرد باعث شد نهتنها به دلیل فساد، بخش قابلتوجهی از
پروژهها ناتمام بماند، بلکه ضربات جبرانناپذیری بر اعتماد عمومی وارد کرد.
🔹مبارزه با فساد؛ اولین حرف انتخاباتی
دکتر جلیلی در اولین برنامه انتخاباتی خود، وعده داد از طریق ایجاد #انضباط_مالی، از #بروز_فساد جلوگیری کند. طبق برآوردها، بخاطر بیانضباطی مالی، سالانه حدود ۷ میلیارد دلار #هدر_رفت_منابع داریم! در حالیکه مطابق آمار بانک مرکزی، در سال ۱۴۰۲
میزان واردات دارو و تجهیزات پزشکی، ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار بوده است. به عبارت
دیگر، دو برابر مبلغ واردات دارو در کشور، هدر رفت منابع وجود دارد.
بدیهی است که انضباط مالی و جلوگیری از هدررفت منابع، خشم ذینفعان شلختگی
مالی و مدیریتی را برمیانگیزاند؛ بنابراین جلیلی، در برنامه «با مردم»، اعلام کرد اگرچه
انضباط مالی، مخالفتها و سروصدای زیادی را ایجاد خواهد کرد اما مزه آن را همه
مردم خواهند چشید.
🔸سایر برنامهها برای پیشگیری از بروز فساد
#مبارزه_با_فساد باید در دو سطح فردی و کلان صورت گیرد. دکتر جلیلی معتقد است در
برخورد با فساد رفقا و رقبا، باید بیتعارف عمل کرد و حتی برخورد با رفقا را در اولویت
قرار داد؛ اما صرف برخورد با یک مفسد کافی نیست؛ بلکه باید با اتخاذ روشهای
بهینه، از بروز مجدد فساد، پیشگیری شود. در سطح کلان نیز، رئیسجمهور با
بازطراحی سازوکارهای اجرایی، زمینه بروز فساد را از بین ببرد.
انقطاع سامانههای اطلاعاتی، کاغذی بودن و نقش موثر مداخلات انسانی در فرآیندهای اداری نیز یکی دیگر از ریشههای بروز بسیاری از فساد هاست. به عنوان نمونه،
خلأ اطلاعاتی به برخی از سودجویان این امکان را میدهد که با زیاد اعلام کردن تعداد
کارگرهای خود به بانک، وام بیشتری دریافت نمایند و با پایین اعلام کردن تعداد
کارگران خود به شرکتهای بیمه، از تکالیف قانونی خود فرار کنند.
🔹احتکار، پولشویی، فرار مالیاتی، رانت و انحصار، پیامدهای مخرب عدم تحقق #دولت_الکترونیک در کشور است. به عقیده جلیلی، مدیریت بازار تنها زمانی محقق میشود
که از ابتدای تولید یا واردات کالا تا رسیدن محصول به دست مصرفکننده نهایی، باید
با نظارت دولت رقم بخورد. #سامانه_جامع_تجارت، یکی از اقدامات مثبتی بوده که
علیرغم زحمات مسئولین پیشین، هنوز تکمیل نشده است و با تکمیل این سامانه در
دولت چهاردهم، به طور واقعی و غیر نمایشی با فساد مقابله میشود.
🔸پیشگیری از فساد، نیازمند همت و مقاومت ویژه رئیسجمهور در مقابل فشارها
است. دکتر فریدون عباسی یکی از علت های مخالفت برخی از جریان ها و چهره های راست و چپ با دکتر جلیلی را ویژگی شخصیتی او در مدیریت و حساسیت فراوانش در
استفاده از بیت المال میداند. به گفته وی، دکتر جلیلی شخصیت سفت و محکمی
دارد و اهل پول پاشی و خرج غیر ضروری نیست. #شفافیت هزینههای انتخاباتی
جلیلی در جریان سیزدهمین و چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری نیز، نشانه
حسن نیت و صداقت با مردم است و امیدها برای مقابله با گردنکلفت ها را فراوان
میکند.
✍ فاطمه سادات کاظمی منش
#سعید_جلیلی
عضو شوید 👇
📌 @jalili_javanan
📱 ایتا | بله | تلگرام
💠 سوابق اجرایی جلیلی در عالیترین سطوح نظام
🔰 برای پرداختن به سابقه اجرایی یک نامزد انتخابات، سوای از شاخصها و ملاکهایی که وزارت کشور و شورای نگهبان برای تأیید صلاحیت آن فرد در نظر میگیرد؛ مواردی قابلیت پرداخت دارد که تصور عموم جامعه نسبت به آن مخدوش است.
🔹سابقه اجرایی به یک معنا، داشتن کفایت مدیریتی و سیاستی است. یعنی فرد در مدت مشخصی، در مسئولیتها و جایگاههایی بوده که توانایی مدیریتی در او ایجاد و ارتقاء پیدا کرده است. حال سوال اینجاست که آیا هر سابقه اجرایی برای فرد کفایت مدیریتی و سیاستی میآورد؟ خیر.
🔻زیرا مدت مسئولیت یا جایگاه آن، شاید برای فرد سابقه اجرایی به معنای کسوت و دیرینگی داشته باشد اما شایستگی و کفایت را لزوماً با خود ندارد. یعنی فردی میتواند در بالاترین رده مسئولیت اجرایی مثل وزارت و شهرداری و.. باشد اما کفایت مدیریتی و سیاستی برای او صدق نکند.
🔻 برعکس آن را هم داریم. ممکن است فرد تا قبل از دریافت مسئولیت اجرایی رده بالا در چنین نهادهایی، سوابق دهان پُرکنی نداشته باشد و در عین حال کفایت مدیریتی و سیاستی برای او صادق باشد. فلذا ابتدا باید تصور خود را در این زمینه اصلاح کنیم.
💡اما سوابق اجرایی دکتر سعید جلیلی
شورای عالی امنیت ملی، یکی از مهمترین نهادهای بالادستی است که بر تمام نهادهای امنیتی، اجرایی، نظارتی، قانونگذار و قضایی کشور نظارت و اشراف دارد.
جلیلی در سال ۸۶ توسط رییس جمهور وقت، به عنوان دبیر شورای امنیت ملی منصوب شد. یک سال بعد، در سمت نماینده رهبری در این شورا منصوب گردیده و تا به این لحظه در این کسوت خدمت میکند. دکتر جلیلی در این حضور ۱۷ ساله نقش بسزایی در تصمیمات این شورا داشتهاست. تصمیماتی که باعث مدیریت بحرانها و حل و فصل چالشهای امنیتی میشود.
🔹امنیت جزو پایهای ترین مسائل یک کشور است. زمانیکه قرار است یک تصمیم حتی در خردترین حالت خود اجرایی شود باید نسبت آن با امنیت ملی در داخل و خارج سنجیده شود. این جایگاه بهدلیل نقش منحصر به فردی که دارد خواه ناخواه با سه قوه در ارتباط مستمر است. دکتر جلیلی با حضور در عالیترین نهاد امنیتی کشور مثل شورای عالی امنیت ملی و به واسطه حضور در هیأت عالی نظارت بر اجرای سیاستهای کلی نظام با فرآیند قانونگذاری صحیح آشناست و اجرای کم هزینه مصوبات با بیشترین عایدی را فهم کرده است.
🔻همچنین دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده رهبری در این شورا به واسطه جایگاه خطیرشان و وجه امنیتی، در تمام مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و بین المللی کشور که در حکم مسائل کلان اجرایی هستند، ورود و دخالت موثر دارند. این اشراف مدیریتی و سیاستی فرد را توانمند میکند که در بزنگاهها بهترین راهبرد را انتخاب کند.
🔻برای مثال اگر قرار است اتفاقی شبیه مدیریت کمبود کالا و ارز در کشور بیفتد، اگر فردی نباشد که به واسطه حضور و نقش در شورای عالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام با نهادها و وزارتخانهها رفت و آمد نداشته باشد و چم و خم فرآیند یک تصمیم تا اجرا را تجربه نکرده باشد، حتماً کشور را از چاله به چاه میاندازد. یعنی رییسجمهور آگاه و وقت شناس با یک تصمیم به موقع هم مشکل کشور را حل میکند و هم با تصمیم خود مانع ایجاد بستر فساد میشود.
💡دستاوردهای هستهای
از هیچ، آنچه نداشتیم ساختیم
در زمانیکه کشور حتی یک سانتریفیوژ هم نداشت و دانشجویان هستهای این مملکت تا به حال یک دستگاه آزمایشگاهی سانتریفیوژ از نزدیک ندیده بودند و آقای خاتمی عاجزانه از غرب طلب ساخت آن را میکرد؛ دکتر جلیلی در دهه هشتاد، با یک مدیریت هوشمندانه کشور را صاحب این دستگاه کرد و یک مبحث کاملا علمی و پیچیده را با تدابیر خود حل و فصل کرد.
🔻بعد از آن هم در قضیه غنیسازی ۲۰ درصد، یک پروژه دیپلماسی داخلی و خارجی را جلو برد که خروجی آن شد خودکفایی در ساختن داروهای کم یاب!
🔻 علاوهبراین در همان اثنای مذاکرات دهه هشتاد جلیلی وقتی متوجه میشود که قرار است ایران در سه چهار سال آینده به تحریم بنزین تهدید شود در عرض یکی دوسال نیروهای داخل را بسیج میکند که با کلید زدن پروژه ساخت پالایشگاههای سوختی با امکانات داخلی این تهدید را خنثی کند.
دکتر جلیلی در مسیولیتهای اجرایی که تا این لحظه قرار گرفته، نشان داده است که در یک مدت کم و امکانات محدود میتواند با داشتن کفایت مدیریتی و سیاستی و در عین حال پاک دستی و پایمردی بر مبانی اسلام و انقلاب، میوه خود را که منفعت ملی است، بچیند.
✍محمدامین برغمدی
#دولت_سایه
#سابقه_اجرایی_جلیلی
#ساخت_پالایشگاههای_سوختی
#سعید_جلیلی
انتصاب معاون اجرایی رئیس جمهور شهید به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی #سعید_جلیلی از چند جهت قابل توجه است.
این انتخاب نشان داد نه تنها در دولت جلیلی از مدیران کارآمد دولت سیزدهم استفاده خواهد شد، بلکه نزدیکترین چهره ها و معتمدان رئیس جمهور فقید، از نزدیکان و موثران دولت جلیلی نیز خواهند بود.
حضور یک مدیر کارآمد و اجرایی در راس ستاد انتخاباتی #جلیلی خط بطلانی است، بر تمام برچسبهای ناروایی که تا کنون به ایشان زده شده است. مثل اینکه میگفتند او اهل تعامل نیست، حلقهی اطرافیانش بسته و محدودند و اینکه صرفا با کارشناسان و افراد حوزه های نظری کار میکند و چهرههای اجرایی اطراف جلیلی حضور ندارند.
و در نهایت اینکه درب ستادهای سعید جلیلی به روی تمامی دلسوزان جبهه انقلاب باز است و حضور نزدیکترین افراد به شهید رئیسی در ستاد انتخاباتی سعید جلیلی یعنی این هوشمندی وجود دارد که تردید جبهه انقلاب در این بزنگاه حساس، پاشنه آشیل امتداد خدمت #شهید_جمهور خواهد بود.
@alijafari_57✅️
چهارمین گزارش شفاف از چهارمین روز کاری مجلس دوازدهم (یکشنبه 20 خرداد 1403)
حدود ساعت 8 صبح وارد مجلس شدم. دستور اصلی جلسه امروز گزارش مهندس محرابیان وزیر نیرو به مجلس بود. گزارش نسبتا خوبی بود. وضعیت ناترازی برق را از زمانی که دولت سیزدهم کارش را آغاز کرده توضیح داد. یکی از بزرگترین ضرباتی که روحانی در 8 سال به کشور زد، همین بود که در حوزه زیرساختها کشور را به شدت عقب انداخت و یکی از این زیرساخت ها در حوزه برق بود. در واقع با عملکرد دولت روحانی، از صادرکننده بنزین به واردکننده بنزین تبدیل شدیم و بعد از سالها قطعی برق دوباره شروع شد. در حوزه هسته ای هم که بسیاری از زیرساختهای اتمی کشور نابود یا محدود شد. در حوزه زیرساختها کشور در زمان روحانی تقریبا پیشرفت خاصی نداشت و سالها عقب افتاد.
خلاصه گزارش محرابیان این بود که در این سه سال، به تدریج توانستیم بخشهایی از ناترازی برق را جبران کنیم و نیروگاه های جدید بسازیم و با تغییر مدلهای مصرف اقدامات مثبتی انجام دادیم اما هنوز کار داریم. البته برخی نمایندگان استانها که با کشاورزان به طور مستقیم سر و کار دارند قانع نشدند و انتقادات تند و تیزی هم کردند که شاید بخشی از انتقاداتشان هم وارد بود اما در مجموع توضیحات وزیر نیرو را قانع کننده میدانم.
اما اتفاق آزار دهنده تکراری امروز، بی نظمی صحن در حین صحبتهای وزیر بود. رییس جلسه امروز هم نایب رییس اول یعنی آقای حاج بابایی بود که علیرغم چند بار تذکر نتوانست صحن را به حالت طبیعی برگرداند. بسیاری از نمایندگان یا دور وزیر حلقه زده بودند یا طبق معمول بحثهای نمایندگان با همدیگر ادامه داشت که به لحاظ نظم، صحنه های بدی بود.
اما بحث انتخابات ریاست جمهوری هم در بین نمایندگان داغ بود. خیلی از نماینده ها در گعده های خصوصی درباره اسامی احتمالی تایید صلاحیت شده باهم گفتگو می کردند. یکی از نماینده های اصلاحطلب داشت میگفت هنوز باورم نمیشود که آقای قالیباف کاندید ریاست جمهوری شده چون روز قبل از رای گیری برای ریاست مجلس، سه بار در جلسه به ما گفت حتما کاندیدای ریاست جمهوری نمیشود اما شد و ما چنین انتظاری نداشتیم و...
نکته مهم دیگر امروز نیز بیانیه ای بود که علیه قطعنامه آژانس نوشته شد و امضا کردم. بیانیه خوبی بود؛ خلاصه اش این بود که به خاطر این رفتار سیاسی و زیاده خواهانه آژانس، دولت باید سطح همکاری اش با آژانس را تغییر دهد. در مجموع دولت بعدی هر سمت و سویی داشته باشد، راهش برای برجامیزه کردن کشور سخت است چون ترکیب مجلس در این حوزه، ترکیبی است که هسته سختی دارد.
جلسه امروز تا ظهر طول کشید و حدود ساعت 12 تمام شد؛ طبق اعلام هیات رییسه، جلسه بعدی صبح روز سه شنبه 22 خرداد خواهد بود.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شجاعت #آیتالله_جنتی به روایت شهید آوینی
🔹 سال ۱۳۷۱، شهر موستار، خط مقدم جنگ بوسنی؛ منطقهای که در ۲ ماه و نیم مورد اصابت ۶۰ هزار گلوله خمپاره قرار گرفته بود!
فلاحتپیشه، فعال سیاسی نزدیک به طیف اعتدالگرایان است.
مشخصاً سعید جلیلی را هدف قرار داده و او را عامل فعال شدن مکانیسم ماشه میداند.
بازی مجدد جنگ و صلح!
فلاحتپیشه گفته بود رقابت اصلی بین قالیباف و پزشکیان خواهد بود.
__________
🖌#پی_نوشت:
مکانیسم ماشه را آمریکا ارباب گوساله های سامری برای حمایت از گوساله هایش قرار داد مگر تحریمی باقی مانده که مکانیسم ماشه برگردد یا برنگردد؟
عجیبتر چه کشفی کرده است کسی که خود و هم حزبی هایش به مکانیسم ماشه رای دادند و امضا کردند اساسا نخوانده بودند که به چی رای میدهند؟
🖌#پی_نوشت1:
🌹امام خمینی:
ما از شرّ رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم، لکن از شرّ تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت. اینان برپادارندگان سلطه ابرقدرتها هستند و سر سپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمیشوند.
۷ دی ۱۳۶۰
🖌#پی_نوشت2:
تایید سخنان امام روح الله را از اعترافات جان کری ملاحظه فرمایید
♨️سند تاریخی و افشاگری بیسابقه جانکری درباره برجام و دروغهای دوستان ایرانیاش
👈ما دیگر با هیچ جنگی نمیتوانیم ایران را آنطور که برجام خلع سلاح کرد، ناتوان کنیم!
▪️برجام یک دلار هم برای ایران درآمد نداشت!
▪️بنا نداشتیم هیچگاه به همان اندک تعهدات برجامی عمل کنیم اما ترامپ نباید علنی از برجام خارج میشد!
▪️ایرانیها [دولت حسن روحانی و اصلاح طلبان] به فرمان ما و هزینه خودشان صنعت هستهای کشورشان را جمع کردند و خوشحال بودند!
📌#برجام_شناسنامه گوساله های سامری یهود 🐂🐄🐂🐄🐂🐄
﷽؛ #امام_علی_علیه_السلام :
🔸 «در پی نماز شب باشید که آن، سنّت پیامبر شماست و شیوۀ صالحانِ پیش از شما و دورکنندۀ درد و بیماری از بدنتان».
🔹«عَلَیکُم بِصَلاةِ اللَّیلِ؛ فَإِنَّها سُنَّةُ نَبِیِّکُم، ودَأبُ الصّالِحینَ قَبلَکُم، ومَطرَدَةُ الدّاءِ عَنِ أجسادِکُم».
📚 تهذيب الأحكام: ج۲ ص۱۲۰ ح۴۵۳
💠 سوابق اجرایی جلیلی در عالیترین سطوح نظام
🔰 برای پرداختن به سابقه اجرایی یک نامزد انتخابات، سوای از شاخصها و ملاکهایی که وزارت کشور و شورای نگهبان برای تأیید صلاحیت آن فرد در نظر میگیرد؛ مواردی قابلیت پرداخت دارد که تصور عموم جامعه نسبت به آن مخدوش است.
🔹سابقه اجرایی به یک معنا، داشتن کفایت مدیریتی و سیاستی است. یعنی فرد در مدت مشخصی، در مسئولیتها و جایگاههایی بوده که توانایی مدیریتی در او ایجاد و ارتقاء پیدا کرده است. حال سوال اینجاست که آیا هر سابقه اجرایی برای فرد کفایت مدیریتی و سیاستی میآورد؟ خیر.
🔻زیرا مدت مسئولیت یا جایگاه آن، شاید برای فرد سابقه اجرایی به معنای کسوت و دیرینگی داشته باشد اما شایستگی و کفایت را لزوماً با خود ندارد. یعنی فردی میتواند در بالاترین رده مسئولیت اجرایی مثل وزارت و شهرداری و.. باشد اما کفایت مدیریتی و سیاستی برای او صدق نکند.
🔻 برعکس آن را هم داریم. ممکن است فرد تا قبل از دریافت مسئولیت اجرایی رده بالا در چنین نهادهایی، سوابق دهان پُرکنی نداشته باشد و در عین حال کفایت مدیریتی و سیاستی برای او صادق باشد. فلذا ابتدا باید تصور خود را در این زمینه اصلاح کنیم.
💡اما سوابق اجرایی دکتر سعید جلیلی
شورای عالی امنیت ملی، یکی از مهمترین نهادهای بالادستی است که بر تمام نهادهای امنیتی، اجرایی، نظارتی، قانونگذار و قضایی کشور نظارت و اشراف دارد.
جلیلی در سال ۸۶ توسط رییس جمهور وقت، به عنوان دبیر شورای امنیت ملی منصوب شد. یک سال بعد، در سمت نماینده رهبری در این شورا منصوب گردیده و تا به این لحظه در این کسوت خدمت میکند. دکتر جلیلی در این حضور ۱۷ ساله نقش بسزایی در تصمیمات این شورا داشتهاست. تصمیماتی که باعث مدیریت بحرانها و حل و فصل چالشهای امنیتی میشود.
🔹امنیت جزو پایهای ترین مسائل یک کشور است. زمانیکه قرار است یک تصمیم حتی در خردترین حالت خود اجرایی شود باید نسبت آن با امنیت ملی در داخل و خارج سنجیده شود. این جایگاه بهدلیل نقش منحصر به فردی که دارد خواه ناخواه با سه قوه در ارتباط مستمر است. دکتر جلیلی با حضور در عالیترین نهاد امنیتی کشور مثل شورای عالی امنیت ملی و به واسطه حضور در هیأت عالی نظارت بر اجرای سیاستهای کلی نظام با فرآیند قانونگذاری صحیح آشناست و اجرای کم هزینه مصوبات با بیشترین عایدی را فهم کرده است.
🔻همچنین دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده رهبری در این شورا به واسطه جایگاه خطیرشان و وجه امنیتی، در تمام مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و بین المللی کشور که در حکم مسائل کلان اجرایی هستند، ورود و دخالت موثر دارند. این اشراف مدیریتی و سیاستی فرد را توانمند میکند که در بزنگاهها بهترین راهبرد را انتخاب کند.
🔻برای مثال اگر قرار است اتفاقی شبیه مدیریت کمبود کالا و ارز در کشور بیفتد، اگر فردی نباشد که به واسطه حضور و نقش در شورای عالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام با نهادها و وزارتخانهها رفت و آمد نداشته باشد و چم و خم فرآیند یک تصمیم تا اجرا را تجربه نکرده باشد، حتماً کشور را از چاله به چاه میاندازد. یعنی رییسجمهور آگاه و وقت شناس با یک تصمیم به موقع هم مشکل کشور را حل میکند و هم با تصمیم خود مانع ایجاد بستر فساد میشود.
💡دستاوردهای هستهای
از هیچ، آنچه نداشتیم ساختیم
در زمانیکه کشور حتی یک سانتریفیوژ هم نداشت و دانشجویان هستهای این مملکت تا به حال یک دستگاه آزمایشگاهی سانتریفیوژ از نزدیک ندیده بودند و آقای خاتمی عاجزانه از غرب طلب ساخت آن را میکرد؛ دکتر جلیلی در دهه هشتاد، با یک مدیریت هوشمندانه کشور را صاحب این دستگاه کرد و یک مبحث کاملا علمی و پیچیده را با تدابیر خود حل و فصل کرد.
🔻بعد از آن هم در قضیه غنیسازی ۲۰ درصد، یک پروژه دیپلماسی داخلی و خارجی را جلو برد که خروجی آن شد خودکفایی در ساختن داروهای کم یاب!
🔻 علاوهبراین در همان اثنای مذاکرات دهه هشتاد جلیلی وقتی متوجه میشود که قرار است ایران در سه چهار سال آینده به تحریم بنزین تهدید شود در عرض یکی دوسال نیروهای داخل را بسیج میکند که با کلید زدن پروژه ساخت پالایشگاههای سوختی با امکانات داخلی این تهدید را خنثی کند.
دکتر جلیلی در مسیولیتهای اجرایی که تا این لحظه قرار گرفته، نشان داده است که در یک مدت کم و امکانات محدود میتواند با داشتن کفایت مدیریتی و سیاستی و در عین حال پاک دستی و پایمردی بر مبانی اسلام و انقلاب، میوه خود را که منفعت ملی است، بچیند.
✍محمدامین برغمدی
#دولت_سایه
#سابقه_اجرایی_جلیلی
#ساخت_پالایشگاههای_سوختی
#سعید_جلیلی