اقتدار ولایی
💢 نعل وارونه "ب. ز" درباره "ب. ز"!
نعل وارونه "ب. ز" درباره "ب. ز"!
🔹محافلی، دروغ قطعی "دیدار سعید جلیلی با بابک زنجانی" را به شکل زنجیره ای منتشر کردند (و تکذیب هم شد) که خودشان و بزرگان سیاسی شان، اسباب بر کشیدن بابک زنجانی بودند.
🔹آقای "بیژن زنگنه" که به این دروغ دامن زد، همان مدیری است که فساد های زنجیره ای در قراردادهای نفت و گاز مانند کرسنت، توتال و استات اویل، در دوران مدیریت وی اتفاق افتاد.
🔹یک قلم خسارت آقای بیژن زنگنه (ب.ز)، خسارت ۱۸ میلیارد دلاری در پرونده کرسنت است. آقای روحانی، آذر ۱۳۸۱ (هنگامی که دبیر شورای عالی امنیت ملی بود) با ارسال نامهای به خاتمی رئیس جمهور، شدیدا نسبت به عملکرد بیژن زنگنه وزیر نفت اعتراض کرده و درباره کرسنت هشدار داده بود:
🔻"عقد قرارداد طولانی گاز با شرکتی #غیر_معتبر که بنابر گزارشات دریافتی از وزارت نفت طی سالهای گذشته عملکردی ضعیف و توأم با نادیده گرفتن حقوق ایران در ارتباط با میدان نفتی مبارک داشته، تکرار تجربه تلخی است که سالیان دراز #گرفتار آن خواهیم بود...
🔻شرایط بازار موجب گردیده که قیمت و شرایط قراردادی مذاکره شده در مقایسه با منطقه بسیار پایین و غیر مطلوب باشد. قرارداد کرسنت احتمالاً #آثار_منفی_اقتصادی_دراز_مدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت و هیچ منفعت سیاسی نیز در پی نخواهد داشت.
🔻از حدود یک سال پیش سؤالاتی از وزیر نفت درباره قرارداد کرسنت مطرح کرده ام که با وجود دستور شما، پاسخی دریافت نشده است... قرارداد مذکور از طریق #واسطه_ها و عدم ارتباط مستقیم دولتی با یک شرکت غیرمعتبر به امضا رسیده است".
🔹در همین حال، گفت و گوی بابک زنجانی (ب. ز) ، با نشریه کارگزارانی آسمان (به سردبیری محمدقوچانی) در تاریخ ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ (چهار ماه قبل از بازداشت وی ) قابل تامل است. زنجانی در این گفت و گوی تبلیغاتی -در حالی که تصویرش بر صفحه اول نشریه کارگزاران نقش بسته- درباره روند رشد خود می گوید:
🔻"زمانی که در پادگان ولیعصر تهران سرباز بودم، آقای هاشمی رفسنجانی [رئیس جمهور وقت] برای بازدید به آنجا آمدند، گفتند تعدادی سرباز برای ریاستجمهوری، بانک مرکزی و جاهای مختلف انتخاب کنند.
🔻وقتی به عنوان سرباز به بانک مرکزی رفتم گفتند شما باید بهعنوان راننده، آقای نوربخش را جابهجا کنید. حدود 5 ماه از سربازیام مانده بود. من در دفتر آقای نوربخش کار ثبت نامهها را انجام میدادم، بعد هم رانندگی آقای نوربخش را میکردم.
🔻بعد از خدمت ... آقای نوربخش 4-5 جا را انتخاب کرده بود و برای کنترل بازار به آنها دلار میداد تا در بازار پخش کنند. دلار 300 تومان بود و همه میگفتند دلار میخواهد هزار تومان شود. مردم میرفتند شب تا صبح در صف بانکها میخوابیدند تا دلار بگیرند و در بازار بفروشند.
🔻آقای نوربخش به من گفت شما هم بیا در این مجموعههایی که دارند دلار تزریق میکنند و 4 یا 5 نفر بودند، کار کن. اولین روز 17 میلیون دلار ارز در بازار توزیع کردم و اولین کارمزد من هم 17 میلیون تومان بود ]17 میلیون تومان کارمزد در یک روز به نره سه دهه قبل!![ با آن پول هم یک دفتر در میرداماد (خیابانی که بانک مرکزی نیز همان جاست) خریدم.
🔻هر روز دلار میگرفتم و در بازار میفروختم... (درباره عکس با هاشمی و خاتمی و روحانی) من پیش این آقایان رفتم تا جایزه بگیرم... تا حالا سه چهار بار آقای هاشمی را از نزدیک دیدهام. بعد از انتخابات، خدمت ایشان رفتم و توضیحی درباره کارهایم به ایشان دادم. بیشتر از 8 سال است که عکس ایشان در اتاقم هست".
🔹محمد ایمانی
روحانی کافی بود؛
از پزشکیان، بازیگر نسازید!
🔻تشبیه رئیس جمهور منتخب و محترم، به بازیگران فیلم های قبل از انقلاب و لات های جاهل آن روزگار، سرمایه اجتماعی نمی آورد، بلکه توهین به شخصیت آقای پزشکیان است.
🔹معلوم نیست برخی رسانه های مدعی حمایت مانند "عصر ایران"، واقعا قصد حمایت هم دارند؟ یا این که آهنگ ارتجاع کرده و فقط دنبال بهانه اند؟
🔻رئیس جمهور بازیگر نیست، خدمتگزار مردم است. آخرین بار، دولتمردی که قصد بازیگری داشت، موجب انزجار مردم شد. کارگردان فیلم تبلیغاتی روحانی، بعدها گفت بسیاری از دیالوگ های روحانی، با وی تمرین شده بود!
🔹حسین دهباشی گفته بود:
🔻"متنهای سخنرانی روحانی را من نوشتم. 27-28 جمله طراحی شده بود که قرار بود آقای روحانی بگوید. مثلاً جملهی "هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد هم چرخ زندگی مردم".
🔻 روز به روز و با سیطره رسانهها، آدمهایی انتخاب میشوند که به شومن و بازیگر نزدیکترند تا یک سیاستمدار.
🔻از روحانی خواستم بگوید: من سالهاست که وقتی بین منزل و اداره تردد میکنم، چهرهها را مطالعه میکنم میبینم چقدر گرفته و چقدر عبوس است و خنده در چهرهها نیست".
✍محمد ایمانی
در سرمایه داری نئولیبرال امکان تحصیل رایگان، دخالتی غیر منصفانه در بازار است
🔸میلتون فریدمن سرمایه داری بی قید و شرط را در همه بخش ها از جمله آموزش تجویز می کند. او معتقد است به جای هزینه کردن پول برای بهبود نظام مدارس دولتی، دولت کوپن هایی در اختیار خانواده ها قرار دهد. تشکیلات بخش خصوصی اداره مدارس را در دست بگیرد و مطابق مقررات خود اداره کند.
🔸در آمریکا این روند طی شد و اتحادیه های قوی معلمان منحل شدند، آموزگاران مدارس دولتی از کار برکنار شدند، آموزگارانی جوان با حقوق کمتر بکار گرفته شدند که نوعی زمین خواری در عرصه آموزش بود و این روال دارد جامعه آمریکا را عمیقا دو قطبی می کند.
🔸فراهم آوردن امکانات تحصیل رایگان، از دید سرمایه داری نئولیبرال، دخالتی غیر منصفانه در بازار محسوب می شود.
#دکترین_شوک 3⃣
@haad1442
اتکای بازار آزاد به نیروی شوک
🔸 سرمایه داری بی قید و شرط برای پیشروی و حاکم شدن، همیشه نیازمند شوک است
🔸راهبرد این است: نشستن در انتظار بحران از قبیل سیل، زلزله، جنگ، تورم عنان گسیخته، جهش های ارزی و بدهکاری بالای دولت ها، سپس به حراج نهادن و فروش اجزای دولت به بازیگران بخش خصوصی در حالی که مردم هنوز از شوک دچار سرگیجه هستند و آنگاه دائمی کردن این اصلاحات با سرعت هر چه تمام تر.
🔸 نئولیبرالیسم می گوید در زمان وقوع بحران و شوک های بزرگ، تغییرات عمده را باید سریع و ضربتی عملی کرد. ظرف حدود ۶ تا ۹ ماه.
🔸بازسازی نیز یعنی نابودی عرصه عمومی و خدمات اجتماعی دولت و تسریع در جایگزینی آنها با جامعه ابرشرکتی پیش از آنکه قربانیان بتوانند باز به یکدیگر بپیوندند و آنچه را به آنها تعلق داشته، مطالبه کنند.
#دکترین_شوک 4⃣
@haad1442
✨ترس و بی نظمی عواملی تسریع کننده برای جهش سرمایه داری معاصر است
🔸با اشغال عراق توسط امریکا، شوک درمانی ریشه ای اقتصاد از راه رسید و در حالی که هنوز کشور شعله ور بود، پل برمر، فرستاده ارشد ایالات متحده، نئولیبرالیسم را بر عراق تحمیل کرد: خصوصی سازی گسترده، تجارت خارجی کاملا آزاد، وضع نرخ ثابت مالیات ۱۵ درصدی، و دولتی که به شکل چشمگیر کوچک شده بود.
علی عبدالامیر علوی، وزیر موقت عراق در امور تجاری در آن برهه گفت که هموطنانش از اینکه مثل حیوانات آزمایشگاهی باشند خسته شده اند و به اندازه کافی به نظام اقتصادی ما شوک وارد شده. بنابراین به شوک درمانی اقتصادی نیازی نداریم.
🔸 آنگاه که عراقی ها مقاومت نشان دادند، جمعشان کردند، به زندان افکندند و در آنجا، شوک های بیشتری بر جسم و ذهنشان وارد آوردند.
🔸روایت پیمانکار امنیتی، صاحب شرکت خصوصیِ ناشناخته و بی تجربه کاستر بتلز، از اغتشاش در عراق پس از تهاجم آمریکا این است: "برای ما ترس و بی نظمی، نوید بخش وضعیت مطلوب بود".
#دکترین_شوک 5⃣
@haad1442
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر عرب مازار، اقتصاددان و معاون وزیر اسبق اقتصاد:
فرض کنید الان برجام را قبول کردیم و سفارت آمریکا هم در تهران افتتاح شد و روابط بانکی ما هم احیا شد، بعدش چی؟
مگر ترکیه همین شرایط را ندارد، ولی تورم آن ۸۰ درصد است!
تا قواعد اقتصادی را اجرا نکنیم مشکلی حل نمیشود.
آقایان برای صبح بعد از توافق هیچ برنامهای ندارند جز فروش نفت بیشتر و خرج کردن آن در دوران ریاست جمهوری خود!
آنهم توافقی که برای آن باید امتیازات متعدد بدهند و بعد هم یک رییسجمهور دیگر در آمریکا بیاید و بگوید که این توافق را قبول ندارم.
💠 احمد نبویان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 از دکتر طیب نیا بعید بود
🔹 نمیدانم این تحلیل دکتر #طیب_نیا که می خواهند سکان اداره اقتصاد دولت پزشکیان را برعهده بگیرند، مربوط به چه زمانی است؛ هرچه باشد برداشتی اشتباه از رانت و عدالت در بازار ارز است؛ تحلیلی است اشتباه برای پذیرش دلار ۶۰هزارتومانی و دوباره موج گرانی جدید آن هم به اسم مقابله با رانت.
🔻با پذیرش رسمی #دلار_۶۰هزارتومانی نرخ دلار بازار غیررسمی به سمت ارقام بالاتر پرواز میکند و در اندک زمانی دوباره باید از حذف رانت مثلاً #دلار_۱۰۰هزارتومانی سخن بگوییم!
🔹 سیاست ارزی نادرست #پاشنه_آشیل دولت شهید #رئیسی بود که بسیاری از دستاوردهای تلاشهای زیاد ایشان را بر باد داد؛ آیا دولت دکتر #پزشکیان هم میخواهد دچار همان #خطای_راهبردی شود؟ کاش از گذشته درس میگرفتیم!
✍️توکلی
اینکه امروز اصلاحطلبان و جریانی در بدنه رفقای همسو و حزباللهی در زدن سعید جلیلی و دولت سایه به همگرایی رسیدهاند اتفاق جالبی است!
اخیرا کلیپی از رهبری در حال پخش شدن است با این عنوان «کار موازی با دولت ممنوع» و بعد از آن برای زدن دولت سایه دارند استفاده میکنند، در حالی که توجه ندارند، دولت سایه تشکیلات موازی در کنار دولت نیست!! دولت سایه یک #گفتمان است. اینکه هر شخص یا مجموعهای تحولات کشور را به اندازهای که میفهمد سایه به سایه دنبال کند و تلاش برای بهبود نتایج و روندها انجام دهد و این کاری در خدمت دولت کشور و مستقر است.
شاید بد نباشد بدانید shadowstate یا همان #دولت_سایه یک مفهوم بسیار پیشرفته در حکمرانی است و در همین چند دهه گذشته بسیاری از نخستوزیرهای بریتانیا از مسیر دولت سایه به قدرت رسیدهاند.
دربارهش بیشتر مینویسم ...
#حمید_کثیری
دوستی در پاسخ به اینکه #دولت_سایه چیست، این متن را در یک گروه خانوادگی قرار داده بود. دیدم بد نیست شما هم ببینید
👇👇
عجیب است که فرق «دولت سایه» را که یک اصطلاح کاملاً شناخته شده در عالم سیاست است، با اصطلاح «دولت پنهان» نمیدانید.
اگر کسی بخواهد دولت پنهان تشکیل دهد که نمیآید در بوق و کرنا کند!
میرود آن پشت با جذب چهرههای اثرگذار و صاحبان زر و زور و تزویر، کارش را میکند، نه این که بیاید این را اعلام کند و با تعدادی جوان و نخبه کارش را پیش ببرد.
دولت سایه، اصطلاحی متفاوت و کاملاً شناخته شده است. وقتی در کشوری یک حزب رأی میآورد و دولت تشکیل میدهد، گروههای بزرگ دیگری که رأی نیاوردهاند، دولت سایه تشکیل میدهند و در تمام مسائل مهم، قدم به قدم، مصوبات و اقدامات دولت مستقر را رصد میکنند و بررسی میکنند که اگر خودشان در قدرت بودند، چه تصمیمی باید اتخاذ میکردند؟
به این ترتیب هم تحولات دورهای را که در مسند قدرت نیستند، دنبال میکنند و هم آمادگی خود را برای دورههای بعد که احتمالا دولت را دست بگیرند، حفظ میکنند.
دکتر جلیلی دقیقاً همین کار را کرد با این تفاوت که نتایج کار خود را هم در اختیار روحانی ... قرار میداد و هم در اختیار شهید رئیسی. فرقی هم بین دولتها قائل نبود و با هر دو کار کرد. یکی تحویل نمیگرفت، دیگری بیشتر تحویل میگرفت.
حالا طرف این نقطه قوت به این بزرگی را کرده عامل ترس و ...
پینوشت۱: این متن در هفته گذشته و در کوران انتخابات نوشته شده.
پینوشت۲: جلوی اسم روحانی چیزی نوشته شده بود که دیدم شایسته انتشار عمومی نیست!
#حمید_کثیری
یا مرگ یا خصوصی سازی، دوگانه ای برای تحمیل نئولیبرالیسم
🔸 شوک درمانی اقتصادی لزوما همیشه خشونت بار نبوده است. در دهه ۱۹۸۰ بحران بدهی ، برخی دولت ها در آمریکای لاتین و آفریقا را به "خصوصی سازی_یا مرگ" واداشت.
🔸در شرایطی که در اثر تورم عنان گسیخته ، اقتصاد در هم شکسته بود، این دولت ها نمی توانستند به شروط وام های خارجی "نه" بگویند ، شوک درمانی را به این امید پذیرفتند که کشورشان را از فاجعه ای عمیق تر نجات دهد.
🔸در آسیا بحران مالی سال های ۹۷_۹۸ ، ببرهای آسیا را رام کرد و بازارهاشان را به روی بزرگترین حراجِ ناشی از تعطیلی یا ورشکستگیِ شرکت ها گشود.
🔸یعنی بحران های اقتصادی زمینه لازم را برای تحویل این کشورها به فن سالاران اقتصادی فراهم کرد.
#دکترین_شوک 6⃣
@haad1442
♦️دکتر جلیلی در مراسم امشب ؛
۱- قدردانی از حرکت مردم در انتخابات امسال
۲-اهمیت این حرکت در این است که مختص انتخابات نیست و مستمر است و این همان امتیاز این تفکر است .
۳-چه چیز این جریان رو محدود می کند؟ قانون ، اخلاق و تقواست، و لاغیر .
۴- اصل ۸ قانون اساسی محور تذکر دولت به مردم و مردم به دولت است که اصل گفتمان دولت سایه است .
۵-هر جا دولتها خطایی می کنند یا کار ناقص انجام می دهند مردم باید پای کار بیایند .
۶- شعار یک جهان فرصت و یک ایران جهش با ایفای نقش همه ی آحاد مردم محقق می شود و مختص انتخابات نیست .
۷- حرکت عظیم تبیینی که توسط شما عزیزان در ایام اخیر انجام شد مورد تائید رهبر انقلاب بود و باید بعد انتخابات هم ادامه یابد .
۸- سیاسی بودن به معنی این است که جامعه نسبت به عملکرد دولت حساس و فعال باشد و به تائید و تکمیل و تصحیح دولت وقت بپردازند .
۹- امروز ۱۴ میلیون نفر به شعار ما رای دادند و وظیفه ما خیلی سنگین است در تحقق این هدف بزرگ .
۱۰- نوجوانها ، دانش آموزان و ... همه پای کار این گفتمان هستند و این طراوت و نشاط باید حفظ بشه و باید حرکت جدی در این زمینه داشته باشیم .
۱۱- کدام دولت است که نخواهد جهش داشته باشد و از ظرفیتها استفاده ی حداکثری بکند که این ماهوی و روح دولت سایه است .
۱۲- این گفتمان با یک شور انقلابی مبتنی بر شعور انقلابی باید دنبال شود و تازه کار ما شروع شده است .
۱۳- ما وشما ( اعضای ستاد استانها) وظیفه داریم این گفتمان را فعال و منسجم و هم زبان در چارچوب قانون و اخلاق و تقوا در مسیر رشد کشور حفظ کنیم .
۱۴- درگیر حاشیه ها نشوید.
💢 پروپاگاندای هیتلر در پروژههای خبری و تحلیلگری
برخی ادعاهایی که این روزها پیرامون #انتخابات اخیر و برچسب زنی به نیروهای انقلاب از سوی اتاق فکرهای مرئی و نامرئی تحت پروژه خبری و تحلیلگری مطرح میشود، انسان را یاد پروپاگاندای #دروغ_بزرگ یا #دروغ_گوبلزی میاندازد که اولین بار توسط نازیها به عنوان ابزار تبلیغاتی مطرح شده است.
ظاهراً کسانی که از #رأی_گفتمانی دکتر #سعید_جلیلی و بدنه اجتماعی ۱۴ میلیونی احساس خطر کردهاند، تحت تأثیر جمله هیتلر در کتاب «نبرد من»، روش تخریب رقیبشان را مستلزم آن میدانند که دروغ چنان عظیم باشد تا هیچکس باور نکند که «کسی آنقدر گستاخ باشد که چنین بیشرمانه #تحریف_حقیقت کند».
کسانی که در تهران خاکستری نشین نتوانستند یک مجری تلوزیون را شکست بدهند قصد کردند در مقیاس کشوری سرمایه ها را خاکستر کنند چرا که نفهمیدند اینها توده نیستند. اینها اصلاح طلب نیستند. معیار دارند، ایجابی اند و نه سلبی، باید قانع شوند نه توجیه.
اما آنها فکر میکردند اگر بگویند رای رهبر فلانی است همه ربات وار مینویسند فلانی. دقیقا همان برساختی که اصلاحات از جبهه مقابلش داشت را باور کرده اند.اصلا اگر خوب ببینید عموما خودشان را از دریچه چشم طبقه متوسط نگاه میکنند. و حتی بعضا تلاش میکنند خودشان را به آنها ثابت کنند.رفتاری شبیه غربزده ها مقابل غرب، در مقیاسی کوچک.به جای اینکه هسته سخت قدرتشان را بشناسند و آن را بزرگ کنند مثل نقطه ضعف با آن برخورد میکنند خود باوری ندارند منظور رای دهندگان به قالیباف نیست، اتفاقا تقریبا تمام کسانی که در دور اول به قالیباف رای دادند آگاهانه بود حتی بسیاری دور بعد علی رغم میلشان به جلیلی رای دادند، بلکه به این معنا که نزدیک 10 میلیونی که به جلیلی رای دادند در مقابل موج شدیدی از تبلیغات، رقیب هراسی، خرج کردن سرمایه های انقلاب با دوگانه ای اشتباه، ایستادند و انتخاب کردند که نه بگویند.
جلیلی چه داشت؟ قبلا مبهم گفتم "سعید جلیلی جذابیت ظاهری ندارد، بیان مردم پسند ندارد، زبان بازی نمی کند، 11 سال طول کشید تا عصبانی شود، توهین بلد نیست، ساختمان و پل نساخته، کارهایش را به دلایل امنیتی نمی گوید، مصالح کشور را خرج خودش نمی کند، مبهم است، خسته کننده است، نخبگانی است." حالا صریح میگویم جلیلی هیچ جذابیت انتخاباتی ندارد و نداشت. جلیلی خودش را به آب و آتش نمیزند مرز های اخلاقی را رعایت میکند. در مناظره اسم داماد پزشکیان را نمی برد. مادرش ترک است اما ترکی را خرج نمی کند. دنبال رای عبدالحمید نیست که باج بدهد. به دولت شهید رییسی نقد نمیکند، قومیت ها را وظیفه میداند نه امتیاز، قیمت نفت را نمیگوید، مصالح امنیت ملی را در تک تک کلماتش می سنجد.زیاد فکر میکند زن پزشکش را وسیله رای آوری نمیکند، پسرش را اقازاده نمی کند، سوادش را به رخ نمی کشد، از تسلطش بر منابع خرج نمیکند، به ستادش هم قول مقام نمی دهد، بی گدار نیست، وعده الکی نمی دهد. از همه بیشتر برای مسئولیت پذیری آماده شده اما از همه کمتر برای قدرت طلبی از اصولش میگذرد. چرا 13 میلیون نفر به کسی رای دادند که روی کاغذ شانسی ندارد؟ چون اینها توده نیستند. و این را در 403 با صدای بلند اعلام کردند!
این نسخه به روز جلیلی را نگاه نکنید، سال 92 جلیلی حتی همین مناظره دوم را هم بلد نبود. رسما نماینده احمدی نژاد بود و 4 میلیون رای آورد. یک هسته سخت امروز بعد از ده سال این هسته توانسته به حدود 14 میلیون رای و 44 درصد رای دهندگان برسد. در برابر تمام اصحاب زر و زور و همه توان اصلاحات. این یک پیروزی عظیم است.
من دختران و زنان بی حجابی دیدم که به جلیلی رای دادند. من دهه هشتادی هایی دیدم که برخلاف پدر مادرشان طرفدار جلیلی بودند، من دهه هفتادی هایی دیدم که مجانی و رایگان شبانه روز برای جلیلی نفس می زدند. من دهه پنجاهی و شصتی هایی دیدم که از زندگیشان زدند و مسافرکش و هماهنگ کننده رای دهندگان شدند. من انبوهی از پدران و مادران را دیدم که نذر و نیاز و ختم و صدقه و قربانی و زیارت راه انداختند من بسیاری از دوستان چپ را دیدم که فحش خوردند و پای جلیلی ماندند من کسی را دیدم که در خانواده اش اعدامی داشت خودش را خرج جلیلی کرد. چقدر دکتر و مهندس و طلبه دیدم که روستا به روستا برای متقاعد کردن مردم می گشتند. چقدر پیامک و تلفن زدند. چقدر از جیب دادند چقدر کارگر. چقدر متوسط، چقدر پشتیبان مالی. و بسیاری از اینها جلیلی را کامل نمی دانستند!
چنین بدنه ای در ایران بی نظیر است. این همان امتداد بدنه ۵۷ است. این همان پشتوانه دفاع مقدس است. و آینده ایران را نه توده ها بلکه این ناتوده ها می سازند بله خواهرم و برادرم، از "فعال" بودن شما می ترسند، از صدای شما، از بلند فکر کردن شما، از دست های عملگرای شما می ترسند، از دعای سیاسی شما، از نگرانی شما میترسند. شما خطرناکید. شما حداقل 14 میلیون انسان خطرناکید.
اما توده نبودن ابتدای زحمت است، ابتدای حرص خوردن است، ابتدای وظیفه است باید دیگران را آگاه تر کنند و در عین حال در حجاب دانایی و غرور نیفتند. هوای برتری برشان ندارد. باید فقر را از بین ببرند که مادر تودگی است. باید هویت را تقویت کنند که پدر بیداری است. باید بی صدایان را صدا دار کنند.
نه شما را فریب نمی دهم، "انتخاب هزینه دارد".انتخاب پزشکیان یعنی عقبگرد، یعنی روزمرگی، یعنی هضم شدن. ما احتمالا 4 سال مهم برای پیشرفت را از دست دادیم.
اما یک انتخاب 13 میلیونی هم اینور هست. یک اقلیت بسیار قدرتمند.خیلی راه آمده اید. خیلی زیاد شده اید. شما سلبی نیستید، ایجابی هستید. ایده دارید، ایده می سازید. نگذارید دوباره توده تان کنند.
🔰پرسش یکی از مخاطبین محترم
✅سلام خدمت دکتر موسی نجفی
من یک طلبه هستم از اول طلبگیم دنبال این بودم که بتونم اندیشه و مبانی سیاسی و اجتماعی علما از دوران صفویه تا انقلاب اسلامی رو بدونم واقعیتش کم و بیش بعضی سخنرانی ها و کتاب ها رو رجوع داشتم ولی چیزی دستم نیومد اگه لطف کنید مشورتی در این ضمینه بدید ممنون میشم.
✅جواب :
نجفی
با تشکر از شما و آرزوی موفقیت در ادامه راهی که در پیش دارید ؛ در جواب باید عرض کنم که مبانی و سیره و سلوک عالمان شیعه در ایران از عهد صفویه به بعد بدون شناخت نسبت "دین و دولت " ممکن نیست ؛ این نسبت در ۲۳۰ سال صفویان و با کمتر از دو دهه زمان نادر شاه افشار و با ۱۴۰ سال دوران قاجاریه و حدود نیم قرن سلسله پهلوی تفاوتهای زیادی دارد ۰ هر چند قدر مشترک همه این قرون" استقلال و هویت" مستقل علما و زعمای شیعی نسبت به حاکمان و حکومتگران هست ، ولی تاکتیک ها وسیر حوادث زمانه در هر یک از این ادوار متفاوت به نظر می رسد؛ با وصف این با مطالعه و تمرکز بر زندگی و افکار هر یک از این بزرگان اگر شما فردی محقق باشید و صبر و حوصله مطالعاتی درست و مفیدی هم داشته باشید، انشاالله به مطلوب و مقصود خود نزدیک می شوید ۰ اما در مورد منبع باید بگویم ، مجموعه کتبی که در قم توسط سازمان تبلیغات اسلامی با عنوان "دیدار با ابرار" چاپ شده است و هر کتاب بر حیات یکی از این بزرگان متمرکز شده است ، منبع مناسب و مفیدی برای تحقیق شما است ۰ خود بنده خدا نویسنده راقم این سطور کتابی دارم که افکار و سیره و سلوک ۱۲ تن از این عالمان بزرگ را به بحث گذاشته ام ؛ نام این کتاب" نامها و نهضتها" می باشد و در ذیل مجموعه ( و انتم الاعلون ) به چاپ رسیده است ۰👇
اقتدار ولایی
🔰پرسش یکی از مخاطبین محترم ✅سلام خدمت دکتر موسی نجفی من یک طلبه هستم از اول طلبگیم دنبال این بودم
کتاب "نامها و نهضتها" اثر دکتر موسی نجفی
"نامها و نهضتها" عنوان کتابی شامل مجموعه مقالات، سخنرانی ها و مصاحبه هایی از دکتر موسی نجفی است که وی به مناسبت های مختلف در همایش ها، نشست های علمی و گفتگو با رسانهها ارائه نموده است
به گزارش «نسیم»، این کتاب به نقش دوازده نفر از علمای شیعه در راهبری خط بیداری اسلامی اشاره می کند. این "نام ها" بعد از جنگ های ایران و روس در قالب پنج نهضت، هویت اسلامی ایرانی را پاسداری کرده و اعتلا بخشیدند. دوره نخست دوره احیای حوزه علمیه در ایران است که در این کتاب به چهره های شاخصی همچون علامه حاجی کلباسی، سید محمدباقر شفتی و ملاعلی کنی اشاره می شود. دوره بعدی به نهضت تحریم تنباکو اختصاص دارد و بزرگانی چون میرزای شیرازی و آقا نجفی اصفهانی را شامل می شود. دوره سوم نهضت مشروطیت است که آخوند خراسانی، شیخ فضل الله نوری، سید عبدالحسین لاری، حاج آقا نورالله اصفهانی و سید حسن مدرس را شامل می شود. دکتر موسی نجفی در دوره چهارم نهضت ملی شدن صنعت نفت را با نقش آیت الله کاشانی مرور می کند و در نهایت مولف در پنجمین دوره با قیام پانزده خرداد و انقلاب اسلامی به نقش بی بدیل امام خمینی (ره) می پردازد.
در نوشتار ابتدایی کتاب با موضوع" ضرورت نقد نسبت ها و تصحیح صورت سازی وجود تاریخی ما" امده است: ""مطالعات و پژوهش های تاریخی در زاویای تاریخ یک صد سال اخیر که از یک طرف با نهضت های پرشور شیعی و از طرفی با جریان تجددگرایی و غرب گرایی توام بوده است، در حلقه مشروطیت به طور کاملاً گویا و واضح به هم رسیدند. تاریخ تحولات فکری و سیاسی قرن اخیر ما بیشتر از هر چیزی برآیند و بازتاب این دو محور بوده است. با توجه به این مهم برای تصحیح و فهم بسیاری از مشکلات مسایل پیش فرض ها و اهداف و آرمان های ملی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی دوران معاصر خود ناچاریم بار دیگر این حلقه وصل و سرآغاز مهم را با نگاهی عمیق تر و دقیق تر مطالعه کنیم.""
این کتاب که عنوان جدیدی از مجموعه مطالعاتی «و انتم الاعلون» است، به همت و همکاری خانه مشروطیت اصفهان در قطع رقعی و در قالب 334 صفحه توسط نشر آرما راهی بازار نشر شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جفری ساکس، اقتصاددان مشهور آمریکایی:چرا ایالات متحده تنها کشوری در جهان است که هرگز در آن کودتا نشده است؟
🔹عجب پاسخی!
زیرا ما تنها کشوری در جهان هستیم که در آن سفارت آمریکا وجود ندارد.
✍️توکلی
میگوئیم نرخ دلار را پائین بیاورید، میگویند نمیشود!
میگوئیم لااقل مواد اولیه ایرانی را به ملت ایران به دلار نفروشید، میگویند نمیشود!
میگوئیم پس حقوق و دستمزد ملت را هم به دلار حساب کنید، میگویند نمیشود!
ظاهرا ما موضوع بحث را اشتباه انتخاب کردهایم! باید بر سر درست نبودن سیاست له کردن ملت بحث کنیم.
در ذیل حاکمیت اقتصاد اسلامی، دنیا ارزش دویدن ندارد مگر باندازه آسایش نسبی برای تحصیل آخرت. در چنین جامعه ای، نوسان گیران محترم نیستند، موقع قرضالحسنه دادن، هزینه فرصت پول در بازار سهام یا اوراق مطرح نیست و برنامهها و نگاهها بلندمدت هستند.
اقتصاد ناسالم، مضمحل کننده #اخلاق است.
✍دکتر رضا غلامی
در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور رهبر انقلاب اسلامی برگزار شد؛
اولین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام
🔹️اولین شب از مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور رهبر انقلاب اسلامی برگزار شد.
🔹️در این مراسم ابتدا آقای مجتبی پرویزی به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداخت. سپس حجت الاسلام والمسلمین علی علیزاده سخنرانی کرد.
🔹️در این مراسم آقای سعید حدادیان نیز به مرثیه سرایی و مداحی پرداخت.
35.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کامل سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین علی علیزاده در اولین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) با حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره). ۱۴۰۳/۴/۲۲
🏴 #بعثت_خون
4_5805684813591484093.mp3
15.06M
🎧 بشنوید | صوت کامل سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین علی علیزاده در اولین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) با حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره). ۱۴۰۳/۴/۲۲
🏴 #بعثت_خون
41.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کامل روضهخوانی آقای حاج سعید حدادیان در اولین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) با حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره). ۱۴۰۳/۴/۲۲
🏴 #بعثت_خون
4_5805684813591484110.mp3
14.11M
🎧 بشنوید | صوت کامل روضهخوانی آقای حاج سعید حدادیان در اولین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) با حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره). ۱۴۰۳/۴/۲۲
🏴 #بعثت_خون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻قالیباف، یار ذخیرهٔ پزشکیان
وهاب عزیزی، رئیس ستاد جهادگران قالیباف، کلیه ستادهای مرتبط تشکل خود (۳۱۳ ستاد در کشور) را در اختیار ستاد پزشکیان قرار داد.
گول چند خط پیام صوری آقای قالیباف مبنی بر حمایت از دکتر جلیلی را نخورید!! چند خطی نوشت تا ضامن بقاء حیات سیاسیاش شود.
آقای دکتر قالیباف بیشتر از اینکه بخواهد رئیس جمهور شود، به دنبال این بود که قوه مجریه به دست جریان مستقل انقلابی نیوفتد