فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ نذر عباس | روایت ویژه مادر شهید مصطفی صدرزاده برای رهبر انقلاب از شهادت فرزندش در ظهر تاسوعا
🔹سخنان حاج قاسم در وصف شهید صدرزاده
#تاسوعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
أَشْهَدُ أَنَّ دَمَكَ سَكَنَ فِي الْخُلْدِ، وَاقْشَعَرَّتْ لَهُ أَظِلَّةُ الْعَرْشِ، وَبَكىٰ لَهُ جَمِيْعُ الْخَلائِقِ
گواهی میدهم که خونت در بهشت جاوید جاگرفت و برای آن سقفهای عرش لرزید و برایش همۀ آفریدگان گریستند ...
♦️حزب اللهی بودن را با تمام تراژدیهایش دوست دارم!
اگر میخواهی پیشرفت کنی
اگر میخواهی پولدار شوی
اگر میخواهی ارتقاء شغلی پیدا کنی
اگر میخواهی رئیس و مدیر شوی
اگر میخواهی به قدرت برسی
اگر میخواهی نزد مردم و حاکمان عزیز شوی راهش خیلی راحت است:
حزب اللهی نباش، عکس آن باش!
چرا؟پاسخ بسیار مبین است.
سال ۱۴۰۱ خیلی ها بودند که به نظام تهمت زدند دختر مردم را کشتند؛حرف کومله و برانداز را نشخوار کرد؛مردم را تحریک کردند؛در آتش فتنه دمیدند؛ فتوای دروغ دادندو نهادهای قانونی کشور را زیر سوال و نظام را به بی عدالتی و بی انصافی متهم کردند؛
در برابرش مدافعان وطن بخاطر تهمت دخترکشی در خیابان دشنه حرامیان را خوردند؛
بخاطر دفاع از نظام در مترو و اتوبوس طعنه و فحش خوردم؛
بخاطر ظاهر مذهبی در کوچه و میدان چادر از سر ناموسمان کشیدند؛
در معابر عمامه از سرم پراندند؛
چون ریش داشتیم با موزاییک و آجر از پشت بام ما را مورد هدف قرار دادند وسرهایمان را شکستند؛
به جرم حفظ امنیت مردم، با تفنگ ساچمه ای از فاصله نزدیک بدن بچه حزب اللهی های مدافع را شکافتند؛
به جرم حفظ امنیت مردم، با خودرو از رو ی مدافعان رد شدند و...
سرنوشت ( بچه حزب اللهی ها) چه شد؟
از بچه حزب اللهی ها برای ترساندن دیگران استفاده کردند
کارزار عزل ما برپا شد
ما منفور شدیم
ما برای حرف زدن تهدید شدیم
آری جانِ برادر
حزب اللهی خواهم ماند، این انتخاب آگاهانه من است. پشیمان نیستم. تو هم آگاهانه انتخاب کن.
و من حزب اللهی بودن را با تمام تراژدیهایش دوست میدارم...
✍محمدتقی رادمان
♦️ علل سقوط جامعه!
آنچه جامعه نبوی را بعد از 50 سال به جایی رساند که آن جنایت ها را در حق فرزندان بنیان گذار انقلاب اسلامی مدینه انجام داد چه بود؟ علل آن انحطاط، ریشه های دور و نزدیک عاشورا چیست؟ بی تردید پاسخ به این سؤالات مهم و عبرت از آنها، برای همه جوامع و ملت ها و جلوگیری از شکست ملت ها لازم و ضروری است.
مهم ترین علتها یا بهتر بگویم علت العلل آن انحطاط، کنار گذاشتن شایسته ترین انسان ها و شایستگان از عرصه اداره امور حکومت است. این حاکمان هستند که تصمیم می گیرند مسیر جامعه به کدام سمت و سو برود. با فکر و اندیشه خود، با عمل و رفتار خود، جامعه را ریل گذاری می کنند. سرنوشت جامعه بدست حاکمان تعیین می شود. ممکن است که حاکمان گاهی اهداف دیگری در نظر داشته باشند و جامعه به سمت و سوی دیگری برود؛ باز این سمت و سو نتیجه عمل و رفتار و مدیریت همان حاکمان است. چون آنچه در ذهن داشته اند را پیاده نکرده یا نتوانسته پیاده کنند و عمل سیاسی آنها با فکر و اندیشه شان مغایریت داشته.
پیاده کردن هر قانون خوب، طراحی ساختارهای خوب، تدوین قوانین و طرح های خوب، بدست انسان های شایسته انجام می شود. ریل گذاری جامعه به سمت اهداف والای انسانی بدست طبقه حاکم است.
اولین و مهم ترین انحطاط جامعه نبوی، کنار گذاشتن اهل بیت علیهم السلام از عرصه حکمرانی و حکومت بود. بالتبع وقتی معصومین از عرصه اداره جامعه کنار رفتند و دیگران کار را به دست گرفتند، آن ها مدیران ارشد و لایه های پائین تر را هم از شایستگان انتخاب نکردند.
هرم مدیریتی جامعه نبوی، بر اساس #عدالت_سیاسی شکل نگرفت و انتخاب و انتصابات والیان غالباً بر اساس روابط قومی و قبیله ای، روابط رفاقتی و ارزش های جاهلی و مادی صورت گرفت و منابع قدرت جامعه بر اساس #تبعیض بین جامعه توزیع شد.
وقتی ناشایستگان قدرت را به دست گرفتند، توزیع منابع ثروت، امکانات و درآمدها هم بر اساس تبعیض و روابط ناعادلانه ریل گذاری شد. مبنای توزیع ثروت و امکانات در جامعه، عدالت نبود بلکه سابقه در اسلام، قرابت فامیلی با پیامبر و قریش، روابط فامیلی با بنی امیه(در دوره عثمان)، برتری قریش بر کل عرب، برتری عرب بر عجم و غیره ملاک و معیار توزیع ثروت و امکانات و درآمدها بود.
این تبعیض ها، کم کم به قوی شدن شبکه تبعیض و فساد در جامعه و تضعیف شبکه حق شد. انتصاب والیان با آنها، تجهیزات و سازوبرگ جنگی مال آنها، انحصارات بیت المال برای آنها! نفوذ آنها در جامعه بیشتر و بیشتر شد. با افزایش نفوذ، توانستند فرهنگ لاابالی گری، خوانندگی زنان و رقاصی، سگ بازی و غیره را در جامعه ترویج کنند.
نتیجه این ریل گذاری بعد از چنددهه در عاشورا را خود نشان داد و شد آنچه شد...
✍محمدتقی رادمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ ارتباط نظریه پنجرههای شکسته با قانون الهی امر به معروف و نهی از منکر/ چگونه بی تفاوتی، سبب گسترش فساد میشود
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
♻️ به بچههامون چی یاد بدیم
🔰 حمید رسایی: جنبه احساسی #عاشورا را باید در خدمت جنبه حماسی، عقلانی و تکلیفی این روز گرفت. بنا بر این:
به بچههامون یاد بدهیم که امام #حسین(ع) از بییاری سر بریده شد، نه از بیآبی. حضرت #عباس(ع) از معرفت و مرام بیدست شد نه به خاطر مشک آب. امام حسین(ع) با هل من ناصر ینصرنی، یار میخواست نه آب.
به بچههامون از آزادگی و ذلتناپذیری امام حسین(ع) بگوییم نه فقط از لبهای تشنه. خیلیها لب تشنه از دنیا رفتند اما حسین(ع) نشدند. امام حسین(ع) یعنی مردانگی، آزادگی، غیرت، شجاعت و شهامت و حضرت عباس(ع) یعنی ولایتمداری، جوانمردی، معرفت، حیا، غیرت. حضرت عباس(ع) یعنی پشت امام بودن حتی بدون دست.
به بچههامون یکی از پیام اصلی فراموش شده #کربلا را یادآوری کنیم که شب عاشورا به یارانش فرمود هر کس از شما حقالناسی به گردن دارد، از بین ما برود که اگر #حقالناس به گردن داشته باشیم، در رکاب حسین شمشیر زدن و شهید شدن هم کمکی نمیکند.
🔺حمید رسایی
🔴 رییس جمهور منتخب کابینه رو داده کارنشناس ها بچینن!!!
خودشم از این هیات به اون هیات!!!!
آیا رییس جمهور منتخب کشوری که دوماه است رییس جمهور ندارد! کاری مهمتر از رفتن به هیات و روضه ندارد؟
✍بهتر نبود بجای نوحه خوانی ، کابینه خود را بر اساس مکتب امام حسین و مولا علی(از درون نهج البلاغه) شکل میداد و آن را به درس خواندگان مکتب جان کری نمیسپرد؟
نمیشود برای امام حسین نوحه خواند و وابستگان آمریکا را برای تعیین کابینه باب طبع معاویه زمان یعنی آمریکا به کار گرفت.
بر این رفتار دوگانه باید گریست.اقای پزشکیان کجا تشریف دارید میخواهید اینطور مملکت داری کنید ظریف غمی نداشته باش
💢وداع جانسوز امام سجاد (ع)با امام حسین (ع)/ امام حسین(ع) لحظات آخر چه پیام مهمی برای شیعیان فرستاد؟
✍لطفا بدون وضو و اشک این متن را نخوانید.
در روايتى آمده است:هنگامى كه امام حسين(ع) تنها شد به خيمه هاى برادرانش سر كشيد، آنجا را خالى ديد. آنگاه به خيمه هاى فرزندان عقيل نگاهى انداخت، كسى را در آنجا نيز نديد؛ سپس به خيمه هاى يارانش نگريست كسى را نديد، امام در آن حال ذكر «لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللهِ الْعَلِىِّ الْعَظِيمِ» را فراوان بر زبان جارى مى ساخت.
آنگاه به خيمه هاى زنان روانه شد و به خيمه فرزندش امام زين العابدين(عليه السلام) رفت. او را ديد كه بر روى پوست خشنى خوابيده و عمّه اش زينب(س) از او پرستارى مى كند. چون حضرت على بن الحسين(عليه السلام) نگاهش به پدر افتاد خواست از جا برخيزد، ولى از شدّت بيمارى نتوانست، پس به عمّه اش زينب گفت: «كمكم كن تا بنشينم چرا كه پسر پيامبر(صلى الله عليه وآله) آمده است» زينب(عليها السلام) وى را به سينه اش تكيه داد و امام حسين(عليه السلام) از حال فرزندش پرسيد: او حمد الهى را بجا آورد و گفت:
«يا أبَتاهُ ما صَنَعْتَ الْيَوْمَ مَعَ هؤُلاءِ الْمُنافِقِينَ»؛ (پدر جان! امروز با اين گروه منافق چه كرده اى؟).
امام(عليه السلام) در پاسخ فرمود:
«يا وَلَدِي قَدِ اسْتَحْوَذَ عَلَيْهِمُ الشَّيْطانُ فَاَنْساهُمْ ذِكْرَ اللّهِ، وَ قَدْ شُبَّ الْقِتالُ بَيْنَنا وَ بَيْنَهُمْ، لَعَنَهُمُ اللّهُ حَتّى فاضَتِ الاَْرْضُ بِالدَّمِ مِنّا وَ مِنْهُمْ»؛ (فرزندم! شيطان بر آنان چيره شده و خدا را از يادشان برده است و جنگ بين ما و آنان چنان شعله ور شد كه زمين از خون ما و آنان رنگين شده است!).
حضرت سجّاد(عليه السلام) عرض كرد: «يا أبَتاهُ أَيْنَ عَمِّىَ الْعَبّاسُ»؛ (پدر جان! عمويم عبّاس كجاست؟). در اين هنگام اشك بر چشمان زينب حلقه زد و به برادرش نگريست كه چگونه پاسخ مى دهد ـ چرا كه امام(ع) خبر شهادت عبّاس را به وى نداده بود زيرا كه مى ترسيد بيمارى وى شدّت پيدا كند! ـ
امام(عليه السلام) پاسخ داد: «يا بُنَىَّ إِنَّ عَمَّكَ قَدْ قُتِلَ، وَ قَطَعُوا يَدَيْهِ عَلى شاطِىءِ الْفُراتِ»؛ (پسر جان! عمويت كشته شد و دستانش كنار فرات از پيكر جدا شد!).
على بن الحسين(ع) آن چنان گريست كه بى هوش شد. چون به هوش آمد از ديگر عموهايش پرسيد و امام پاسخ مى داد: «همه شهيد شدند».
آنگاه پرسيد: «وَ أَيْنَ أَخي عَلِيٌّ، وَ حَبيبُ بْنُ مَظاهِرَ، وَ مُسْلِمُ بْنُ عَوْسَجَةَ، وَ زُهَيْرُ بْنُ الْقَيْنِ»؛ (برادرم على اكبر، حبيب بن مظاهر، مسلم بن عوسجه و زهير بن قين كجايند؟).
امام(ع) پاسخ داد: «يا بُنَىَّ إِعْلَمْ أَنَّهُ لَيْسَ في الْخِيامِ رَجُلٌ إِلاّ أَنَا وَ أَنْتَ، وَ أَمّا هؤُلاءِ الَّذِينَ تَسْأَلُ عَنْهُمْ فَكُلُّهُمْ صَرْعى عَلى وَجْهِ الثَّرى»؛ (فرزندم! همين قدر بدان كه در اين خيمه ها مردى جز من و تو نمانده است، همه آنان به خاك افتاده و شهيد شده اند).
پس على بن الحسين(ع) سخت گريست. آنگاه به عمّه اش زينب(س) گفت:
«يا عَمَّتاهُ عَلَىَّ بِالسَّيْفِ وَ الْعَصا»؛ (عمّه جان! شمشير و عصايم را حاضر كن).
پدرش فرمود: «وَ ما تَصْنَعُ بِهِما»؛ (مى خواهى چه كنى؟).
عرض كرد: «أمَّا الْعَصا فَأَتَوَكَّأُ عَلَيْها، وَ أَمَّا السَّيْفُ فَأَذُبُّ بِهِ بَيْنَ يَدَىْ إِبْنِ رَسُولِ اللهِ(ص) فَإِنَّهُ لاَ خَيْرَ فِي الْحَياةِ بَعْدَهُ»؛ (بر عصا تكيه كنم و با شمشيرم از فرزند رسول خدا(ص) دفاع نمايم، چرا كه زندگانى پس از او ارزش ندارد).
امام حسين(ع) او را باز داشت و به سينه چسباند و فرمود:(فرزندم! تو پاك ترين ذريّه و برترين عترت منى و تو جانشين من بر اين بانوان و كودكانى. آنان غريب و بى كس اند كه تنهايى و يتيمى و سرزنش دشمنان و سختى هاى دوران آنان را فرا گرفته است. هر گاه كه ناله سر دادند آنان را آرام كن، و چون هراسان شدند مونسشان باش و با سخنان نرم و نيكو، خاطرشان را تسلّى بخش.
چرا كه كسى از مردانشان جز تو نمانده است تا مونسشان باشد و غم هايشان را به وى باز گويند. بگذار آنان تو را ببويند و تو آنان را ببويى و آنان بر تو گريه كنند و تو بر آنان
آنگاه امام(ع) دست فرزندش را گرفت و با صداى رسا فرمود:
اى زينب! اى امّ كلثوم! اى سكينه! اى رقيّه! و اى فاطمه! سخنم را بشنويد و بدانيد كه اين فرزندم جانشين من بر شماست و او امامى است كه پيروى از او واجب است
سپس به فرزندش فرمود: «يا وَلَدي بَلِّغْ شيعَتي عَنِّيَ السَّلامَ فَقُلْ لَهُمْ: إِنَّ أَبي ماتَ غَريباً فَانْدُبُوهُ وَ مَضى شَهيداً فَابْكُوهُ»؛ فرزندم! سلامم را به شيعيانم برسان و به آنان بگو: پدرم غريبانه به شهادت رسید پس بر او اشك بريزيد.
👌ارسال به دیگران واجب.
منبع: معالى السبطين، ج 2، ص 20 - 21.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️در این ساعاتی که خیمهها را آتش زدند و فرزندان امام حسین علیهالسلام به بیابان گریختند😢
🔹یادی کنیم از مصائب غزه 🥺💔
برای غزه باید خون گریست.
🔹شمر ۱۴۰۰ سال پیش مرد، شمر امروز را بشناس ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هیئتی که توی اون دغدغه مبارزه با اسرائیل نباشه شمر هم سینه میزنه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پس از ترور ناموفق ترامپ حالا بسیاری از مسیحیان خصوصا اوانجلیکالها او را فردی برکت یافته میدانند که ماموریتی بزرگ و نقشی مهم برای ظهور ماشیح بر عهده خواهد داشت
پکیج فروشان، سرمست از پیروزی انتخاباتی، رسما دارند برای گرانی دلار فشار میآورند. اگر موفق شوند تیم اقتصادی دولت پزشکیان را به شکلی که میخواهند بچینند، پزشکیان کاری که دولت رئیسی به علت فشار اجتماعی نیمه کاره رها کرد را تمام خواهد کرد و دلار تا آخر سال صد تومنی میشود. و این یعنی مرغ ۲۰۰ تومنی و گوشت ۲ میلیون تومنی. و این یعنی کالری روزانه غذایی حتی کمتر برای دختر این معلم و پسر آن پرستار و کارگر. مساله اصلی امروز سیاست ایران این است که آیا الیگارشی و پیاده نظام رسانهای و سوارهنظام سیاسیش میتوانند به نام آزادسازی قیمتها، نیروی کار را ارزانتر و هزینههای زندگی را گرانتر کنند یا خیر؟ باقی اخبار پرهیجان روزانه نخود سیاهی بیش نیست. طبقات متوسط و محروم اگر میخواهند زیر فشار معیشت له نشوند باید خودشان را برای مقابله با «ارتش ذینفعان گرانی دلار» به سلاح آگاهی اقتصادی مسلح کنند. مغولهای بازار آزادی دارند میآیند.
✍علی علیزاده
.
روحانی کافی بود؛
از پزشکیان، بازیگر نسازید!
🔻تشبیه رئیس جمهور منتخب و محترم، به بازیگران فیلم های قبل از انقلاب و لات های جاهل آن روزگار، سرمایه اجتماعی نمی آورد، بلکه توهین به شخصیت آقای پزشکیان است.
🔹معلوم نیست برخی رسانه های مدعی حمایت مانند "عصر ایران"، واقعا قصد حمایت هم دارند؟ یا این که آهنگ ارتجاع کرده و فقط دنبال بهانه اند؟
🔻رئیس جمهور بازیگر نیست، خدمتگزار مردم است. آخرین بار، دولتمردی که قصد بازیگری داشت، موجب انزجار مردم شد. کارگردان فیلم تبلیغاتی روحانی، بعدها گفت بسیاری از دیالوگ های روحانی، با وی تمرین شده بود!
🔹حسین دهباشی گفته بود:
🔻"متنهای سخنرانی روحانی را من نوشتم. 27-28 جمله طراحی شده بود که قرار بود آقای روحانی بگوید. مثلاً جملهی "هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد هم چرخ زندگی مردم".
🔻 روز به روز و با سیطره رسانهها، آدمهایی انتخاب میشوند که به شومن و بازیگر نزدیکترند تا یک سیاستمدار.
🔻از روحانی خواستم بگوید: من سالهاست که وقتی بین منزل و اداره تردد میکنم، چهرهها را مطالعه میکنم میبینم چقدر گرفته و چقدر عبوس است و خنده در چهرهها نیست".
@IMANI_mohammad
.
دو موضع تحسین برانگیز
دو مرزبندی بر زمین مانده
🔹آقای پزشکیان طی چند روز گذشته، ضمن تماس و مبادله پیام با سران جبهه مقاومت در منطقه و اعلام حمایت از آنها، مواضع بسیار خوبی علیه رژیم صهیونیستی گرفته، که بایسته تقدیر است.
🔻او همچنین با حضور در برخی هیئت ها و محافل مذهبی، به ساحت امام حسین علیه السلام ادای احترام کرده و مرزبندی خود با جریان های ضد مذهبی را نشان داده است.
🔹این دو رویکرد در کنار تاکید بر همدلی و کاهش اختلافات، سزاوار قدرشناسی است. منطقا باید از هر رفتار مبتنی بر اصول -ولو از افرادی فارغ از جناح و طایفه شما باشد- پشتیبانی کرد و با هر رفتار خلاف اصول -ولو از افراد هم جناحی سر بزند- مرزبندی داشت.
🔻ملت ما با جبهه معارض خارجی و ادامه آن در داخل رو به رو بوده، و هر کس که دل در گرو اسلامیت و جمهوریت و ایران یکپارچه و قوی دارد، لاجرم باید با این دو جریان معارض، مرزبندی صریح داشته باشد.
🔹آمریکا و انگلیس، دیکتاتوری پهلوی را بیش از نیم قرن به ملت ما تحمیل کردند و پس از آن هم تا امروز، از هیچ جنایت و خیانتی دریغ نکرده اند. تحریم های خصمانه و عهدشکنی گستاخانه در برجام، خباثت جاری آنهاست.
🔻در داخل هم اشرافیت غربگرا سال ۱۳۸۸ هماهنگ با اراده غرب، در برابر رای اکثریت قاطع جمهور گردن کشی کرد و بنای داشت که نگذارد رئیس جمهور منتخب، دولت تشکیل دهد.
🔹رئیس جمهور، آن روز نه با ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار رای (۲ میلیون و ۸۰۰ هزار رای بیشتر از رقیب) بلکه با ۲۴/۵ میلیون رای مردم (۱۱ میلیون رای، بیشتر از رقیب) انتخاب شده بود. اما اشرافیت غربگرا ضمن ۸ ماه آشوب افکنی و ایجاد دودستگی، جرئت تحریم های فلج کننده را به دشمن داد.
🔻۱۵ سال بعد، و در حالی که آقای روحانی با ادعای لغو تحریم ها به مدت ۸ سال در مسند دولت بود و امتیازات هنگفتی را هم به غرب داد، با توافقی پایمال، به علاوه تحریم های دو برابر شده مواجه هستیم.
🔹در خباثت آمریکا و تروئیکای عهد شکن، همین بس که حتی حاضر نشدند مانند دیگر کشورها، انتخاب آقای پزشکیان را تبریک بگویند، بلکه آمریکا با توهین به رئیس جمهور منتخب، ادعا کرد انتخابات ایران را آزاد و عادلانه نمی داند.
🔻آقای پزشکیان اگر می خواهد موفق باشد و به سرنوشت آقای روحانی دچار نشود، باید برائت از رژیم صهیونیستی را به رفتار آمریکا و تروئیکای عهدشکن توسعه دهد.
🔹رژیم بی ریشه اسرائیل، بدون حمایت غرب، یک هفته هم دوام نمی آورد و صرفا سرانگشت مداخله آنها در منطقه است. بنابراین، اصل مرزبندی باید با رویکرد استعماری آمریکا و غرب باشد.
🔻بله، مسیر دیپلماسی مسدود نیست، اما دیپلماسی، امروز آغاز نشده که از طرفین بخواهیم تنازل کنند. دولت قبل در ایران، حداکثر تنازل را کرده و با این وجود کلاه سرش رفته و زیان اساسی به کشور وارد آمده است.
🔹بدین ترتیب دیپلماسی، صرفا می تواند از همان جایی آغاز شود که قطع شده؛ آنجا که طرف غربی، با گردن کشی توافق را زیر پا گذاشته و ضمن پشت هم اندازی، منتظر از پا درآمدن ایران در متن فشار حداکثری بوده است؛ (و البته سرشکسته شده).
🔻در حالی که غرب سفت و سخت بر سر موضع ناحق خویش است، طرف ایرانی نمی تواند انفعال به خرج دهد و اگر چنین کند، دو چندان خسارت خواهد دید.
🔹درباره جریان سیاسی هماهنگ با غرب هم، انتظار مشروع از رئیس جمهور و دولت جدید این است که با معرکه گردان های آشوب علیه جمهوریت، مرزبندی رئیس جمهور و دولت جدید باشند. آنها نه تنها ناقض رای مردم، بلکه بستر ساز تحریم های ۱۵ ساله بوده اند.
🔻بدون این مرزبندی دوگانه، رویکرد های درست اخیر، جامع و مانع نخواهد بود.
@IMANI_mohammad
حسینیه
💢 بیعت نمی کنم
▪️والى مدینه به امام حسین (علیه السلام) گفته بود "يا اباعبد اللَّه، من خير خواه تو هستم، با من (به نیابت از یزید) بیعت و اطاعت كن تا نجات يابى".
🔹امام در پاسخ فرمود:
🔻"إِنَّا أَهْلُ بَیْتِ النُّبُوَّةِ، وَ مَعْدِنُ الرِّسالَةِ، وَ مُخْتَلِفُ الْمَلائِکَةِ... وَ یَزیدُ رَجُلٌ فاسِقٌ شارِبُ الْخَمْرِ، قاتِلُ النَّفْسِ المُحَرَّمَةِ، مُعْلِنٌ بِالْفِسْقِ، وَ مِثْلِی لا یُبایِعُ لِمِثْلِهِ. ما از خاندان نبوّت و سرچشمه رسالت و جایگاه رفت و آمد فرشتگانیم... در حالى که یزید مردى است، فاسق، شرابخوار، قاتل بیگناهان. و آشکارا مرتکب فسق و فجور مى شود. و هرگز شخصى همانند من، با مردى همانند وى بیعت نخواهد کرد".
🔹امام، همچنین بیعت با طاغوت را رد کرد و فرمود:
🔻«أَلا وَ إِن الدعِی بْنَ الدعِی قَدْ رَکزَ بَینَ اثْنَتَینِ: بَینَ السلهًْ وَالذلهًْ، وَ هَیهاتَ مِنا الذلهًْ، یأْبَی الله لَنا ذلِک وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ حُجُورٌ طابَتْ وَ طَهُرَتْ وَ أُنُوفٌ حَمِیهًْ وَ نُفُوسٌ أَبِیهًْ»؛
🔹و نیز، در آغاز محاصره در کربلا، به حرّ بن یزید فرمود:
🔻«لَيْسَ شَأْنى شَأنُ مَنْ يَخافُ الْمَوْتَ، ما أَهْوَنَ الْمَوْتِ عَلى سَبيلِ نَيْلِ الْعِزِّ وَاِحْياءِ الْحَقِّ، لَيْسَ الْمَوْتُ في سَبيلِ الْعِزِّ اِلاّ حَياهًْ خالِدَهًْ وَلَيْسَتِ الْحَياهًْ مَعَ الذُّلِّ اِلاَّالْمَوْتَ الَّذى لاحَياهًْ مَعَهُ، اَفَبِالْمَوْتِ تُخَوِّفُنى... وَهَلْ تَقْدِرُونَ عَلى أَكْثَرِ مِنْ قَتْلى؟! مَرْحَباً بِالْقَتْلِ في سَبيلِ الله، وَلكِنَّكُمْ لاتَقْدِروُنَ عَلى هَدْمِ مَجْدى وَ مَحْوِ عِزّى وَ شَرَفى».
@IMANI_mohammad
💥آمریکا آبستن خشونت و آشوب
🔹شبکه سیانان می گوید «سازمان های اطلاعاتی آمریکا دریافتند که ایران قصد حذف ترامپ را دارد بنابراین امنیت او را افزایش داده بودند، اما تیراندازی اخیر را مرتبط با ایران نمی دانند».
🔹انتخابات آبان ماه آمریکا احتمالا آبستن حوادث مهمی است، شبیه بحرانی که ۴سال قبل، به بهانه تقلب علیه ترامپ پدید آمد و ایالات متحده را در کام آشوب و تجزیه طلبی برد. اشغال کنگره و درگیری های شدید نیروهای امنیتی و معترضان در کف خیابان با چاشنی خشونت شدید، سیاستمداران آمریکایی را ترسانده است. آنها از ترامپ و حامیانش چه ببرند و چه ببازند، می ترسند.
🔹در این میان اقدام به ترور ترامپ، به سرعت تصویر فراگیری خشونت در این کشور را بازنمایی کرد و این که اگر غول خشونت و ترور از چراغ بیرون بیاید، مهار آن آسان نخواهد بود. به همین علت هم بود که تحلیل های بشدت نگران کننده ای در رسانه ها منتشر شد. اگر از تحلیل هایی که دولت بایدن را متهم می کند بگذریم، روزنامه وال استریت ژورنال اعلام کرد:
🔻«ترور نافرجام ترامپ بزرگترین شکست سرویس مخفی آمریکا از زمان ترور نافرجام رونالد ریگان در سال ۱۹۸۱ به حساب میآید».
🔻در این باره، روزنامه فایننشال تایمز می نویسد: «آیا آمریکا در حال ورود به دوران جدیدی از خشونت سیاسی است؟تاریخ آمریکا نشان میدهد که ترور و خون ریزی میتواند شوکی ایجاد کند که نیروهای میانه رو را مجددا به صحنه گردانان اصلی عرصه سیاسی تبدیل نماید».
🔻سی ان ان هم دیروز نوشته بود: «با ترور نافرجام ترامپ، افسانه شکست ناپذیری او، پر و بال بیشتری خواهد گرفت. زخم کهنه خشونت سیاسی در انتخابات آمریکا سر باز کرد».
🔻نشریه کانورسیشن نیز به قلم «آری پرلیگر؛ مدیر مطالعات امنیتی و استاد جرم شناسی و مطالعات حقوقی دانشگاه ماساچوست لاول» نوشت: «جای تعجبی ندارد که با دو قطبی شدن شدید سیاست امریکا امریکاییها دست به خشونت بزنند. یک اینچ تا جنگ داخلی بالقوه در امریکا فاصله بود. جنبش محافظه کار از سال ۲۰۱۶ میلادی زمانی که ترامپ برای اولین بار انتخاب شد، به شدت تغییر کرد و بسیاری از ویژگیهای ترامپیسم در واقع اکنون در بخشهای مختلف جنبش محافظه کار نسبتا محبوب هستند. بنابراین، حتی اگر ترامپ در مقطعی تصمیم به بازنشستگی بگیرد، فکر نمیکنم ترامپیسم به عنوان مجموعهای از ایدههای پوپولیستی از حزب جمهوری خواه ناپدید شود. با این وجود، من قطعا میتوانم درک کنم که چرا افرادی که آن را یک تهدید میبینند احساس میکنند که حذف ترامپ میتواند همه مشکلات را حل کند».
🔹ترامپ باید برای جنایت ترور شهیدان سلیمانی و ابومهدی مهندس تاوان سختی پس بدهد و تا دم مرگ نکبت بارش، این ترس را به جان داشته باشد. در عین حال به نظر می رسد ترامپ، بهانه ای برای از هم گسیختگی بیشتر و انهدام شیرازه اجتماعی فرسوده ایالات متحده است.
🔹چهار سال قبل در میانه آشوب در آمریکا، برخی رسانه ها نوشتند آمریکا دیگر ایالات متحده نیست، بلکه ایالات متفرقه است. آن کابوس بزرگ درباره از هم گسیختگی اجتماعی و سیاسی در امریکا، اکنون به این کشور بازگشته و فرافکنی و متهم کردن دیگر کشورها از جمله ایران و چین و روسیه به دستکاری، بحران را حل نخواهد کرد.
✍محمد ایمانی
🔺 تجربه تلخِ سودان را جدی بگیریم.
🔸 کشوری بود بنام سودان با ۹۷ درصد جمعیت مسلمان، دومین کشور بزرگ قاره آفریقا و از نظر معادن و ثروت در وضعیت مناسبی بود. دیدگاه های سیاسی این کشور به ایران و جبهه مقاومت و شخص رهبری نزدیک بود.
🔸 کم کم فشارهای بین المللی به این کشور زیاد شد؛ آمریکا و اروپا تحریمش کردند؛ اسرائیل به توطئه داخلی کشور دامن زد و کشورهای عربی و خصوصا عربستان به فشار بر او اضافه کرده، بگونه ای که حتی در سال ۱۳۹۲ اجازه عبور هواپیمای آن بر فراز آسمانش را ندادند، چون راهی ایران بود.
🔸 عمرالبشیر رییس جمهور این کشور بعد از مقاومتی سخت، به خیال خودش تسلیم شد تا بتواند فشارهای بین المللی را کم کرده و از مواهب رابطه با غرب و عرب بهره ببرد و آنها که به ظاهر یک خواسته بیشتر از او نداشتند: دست کشیدن و جدایی از جمهوری اسلامی ایران!!!
🔸 او تسلیم شد و رسماً با ایران قطع رابطه کرد و در پیمانهای ضد ایرانی عضو شد. اما باز رابطه با کشورهای عربی و غربی بهبود نیافت. او قدمی دیگر برداشت تا بتواند اعتماد سازی کند و آن قدم شوم، نامش رفراندوم بود!!
🔸 رفراندوم انجام داد و در کمال تعجب کشور به دو تکه تقسیم شد و سودان شد دو کشور شمالی و جنوبی که سازمان ملل و کشورهای غربی و عربی نیز آنرا با رسمیت شناختند، اما باز ماجرای مصیبت سودان تمام نشد.
🔸 سودان رسماً دشمنی خود با ایران و جبهه مقاومت را اعلام کرد و حتی در دفاع از عربستان به یمن هم لشکر کشی کرد. آمریکا و عربستان و دیگران هم تحریم های خود را برداشتند، اما بهانه ای جدید پیدا شد. و آن اینکه عمر البشیر دیکتاتور بوده و باید از قدرت کناره گیری کند. او هم چاره ای نداشت و از قدرت کنار رفت، اما بجای منزل به زندان انداختنش!!!
🔸 دیگر نه سودانی بود، نه سیاست خارجیِ حامی ایران و نه عمرالبشیری که حتی بر خلاف همه دیدگاههایش با اسراییل هم وارد رابطه شده بود، اما مصیبت سودان ادامه داشت.
🔸 در سودان کودتا کردند، جنگ داخلی راه انداخته و هزاران نفر کشته و زخمی شدند و دنیایی که این همه وعده به سودان داده بود، فقط دارد تماشا می کند و از کشته شدن مردم و ویرانی این کشور لذت می برد.
🔹 حال مقایسه کنید سرنوشت سودان را با کشورهایی همچون ایران، سوریه و یمن که دقیقا همین خواسته ها را از آنها داشتند. اینان تحریمها و فشارها را تحمل کردند و ایستادند تا نشان دهند هزینه مقاومت بسیار کمتر از هزینه تسلیم است.
🔹و سودان شد درس عبرتی برای مردم ایران تا بدانند چطور در پس هر عقب نشینی از محور مقاومت و دیکتاتور دانستن رهبران سیاسی و حتی رفراندوم ادعایی آنان، پایان کار کشوری به نام ایران با تجزیه و جنگ داخلی هدفگذاری شده است.
🔹 اما مقاومت و اطاعت از رهبری تمام این معادلات را برهم میزند.
🟢پینوشت:
آنچه که بر سودان آوردند یک تجربه تلخ نیست بلکه بر اساس اسناد متقن و خدشه ناپذیر نسخهای است که برای ما هم نیز نوشته بودند و طی ۳۶ سال اخیر در راستای نظم جدید جهانی و خاورمیانه جدید (نظم آمریکایی و قرن آمریکایی) با دهها روش برای تجزیه ایران به چند کشور (که نقشهی آن در اینترنت قابل مشاهده است) تلاش کردند اما نه تنها موفق نشدند بلکه به برکت نعمت ولایت فقیه تمام نقشههای آمریکاییها در منطقه با وجود هزینه فوق سنگین هفت هزار میلیارد دلاری با شکست مفتضحانه مواجه شده و اینک طبق آیه ۲۹ سوره مبارکه فتح به شدت عصبانی هستند اما این عصبانیت نه تنها برای آنها هیچ سودی ندارد بلکه بر سرعت نابودی آنها می افزاید
🔷بله ما به ولایت فقیه می بالیم و به جهان فخر می فروشیم
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي هَدَانَا لِهَٰذَا وَمَا كُنَّا لِنَهْتَدِيَ لَوْلَا أَنْ هَدَانَا اللَّهُ ۖ لَقَدْ جَاءَتْ رُسُلُ رَبِّنَا بِالْحَقِّ ۖ وَنُودُوا أَنْ تِلْكُمُ الْجَنَّةُ أُورِثْتُمُوهَا بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ
ستایش خدای را که ما را بر این مقام رهنمایی کرد، که اگر هدایت و لطف الهی نبود ما به خود به این مقام راه نمییافتیم، همانا رسولان خدایمان به حق آمدند (و ما را بر این مقام رهبری کردند). و اهل بهشت را ندا کنند که این است بهشتی که بواسطه اعمال صالح به شما به ارث دادهاند. فاعتبرو یا اولی الباب.
🔸در شب شام غریبان #شکر_گذاری نعمت بزرگ برخورداری از #نظام_اسلامی و #رهبر_فقیه، حکیم و مقتدر آن را فراموش نکنیم و برای رفع مشکلات #جامعه_اسلامی دعا کنیم.
#سودان
#عبرت
#جبهه_مقاومت
#شکر_نعمت
#نظام_اسلامی
#ولایت_فقیه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙استاد راجی:
منافقترین فرد تاریخ را بشناسید
مرد هزار چهره واقعی.
#شبث_بن_ربعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ لیبرالیسم، اسلام رحمانی؛
تقابل نگاه رهبر انقلاب و لیبرال ها
حتما این ۶ دقیقه را ببینید
#رسوایی حسن روحانی با بیان قرآنی امام خامنه ای حفظه الله