➡️ آقای جبرائیلی، سید بزرگوار، لطفاً اضافه بفرمایید که قطعاً این دشمن پیام رسانها و شبکه های اجتماعیاش را هم به نیت خیر به این راحتی در اختیار ما نمی گذارد…
✍محسن جلالآبادی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
♦️🔻چرا ایران اروپا را از سرما نجات نمیدهد؟
روزنامه جوان در ستون ویژه خود نوشته است که اصلاح طلبان چندان راضی نیستند که مشکل سوخت اروپا در زمستان پیشرو با برجام گره بخورد. اقدام ایران برای استفاده از جنگ سوخت میان روسیه و اروپا در راستای کسب منفعت ملی است، اما گویا اصلاحطلبان از این موضوع راضی نیستند و به دفاع از دوستان اروپایی خود پرداختهاند و مثل همه این ماههای حمله روسیه به اوکراین، سنگر دفاع از اروپا را در تهران بستهاند!
فیاض زاهد، کنشگر اصلاح طلب اخیراً گفته «به نظرم کسانی که با معادلات بینالمللی آشنایی حداقلی دارند، میدانند که اروپایی ها با اقدام های روسیه یا مواضعی که اتخاذ میکنند، زمینگیر نمی شوند. در این میان هم گره زدن برجام به این موضوع و تأکید بر تبعات فصل زمستان و مسائل حاشیهای آن کردن چندان به نفع ما نیست و اصولاً نباید این مسئله را به برجام و اصل مذاکرات گره زد».
جوان در ادامه نوشته است:
سخنان زاهد در ادامه جالبتر هم شده است. او میگوید: «اگرچه در رسانههای روسیه و سایر کشورهای همسو بحث زمستان و بحران انرژی اروپا مطرح است، اما باید دانست که اوضاع بعد از زمستان برای روسیه سختتر خواهد شد. واقعیت غیرفابل کتمان این است که فقر تکنولوژی و سرمایه گذاری این کشور در بانک های اروپا و اعمال تحریمهای غرب علیه مسکو میتواند اوضاع را به ضرر روسیه رقم بزند.»
جالب است که سرمایهگذاری روسیه در بانکهای اروپایی و نیز فقر تکنولوژی و اعمال تحریمهای غرب را به عنوان یکی از دلایل ضعف روسیه ذکر میکند، حال آنکه همین جریان همواره خواهان استفاده از تکنولوژی غربی به جای تکنولوژی بومی در ایران است یا ایران را دعوت به توسعه روابط و سرمایهگذاری در غرب میکند. در حالی که این سه گزاره همانطور که علیه روسیه مورد استفاده قرار میگیرد، میتواند ایران را هم هدف قرار دهد، کمااینکه تاکنون هم اینگونه بوده است. از سویی اروپا میخواهد در همه سیاستها دنبالهروی امریکا باشد، از جمله گسترش ناتو به شرق و به سمت روسیه که سیاست امریکایی ها بود و اروپایی هم پشت سر امریکا راه افتادند. در حالی که موقعیت مردم خود و نیاز به گاز روسیه را در نظر گرفتند. حال آنکه روسیه تهدیدی را هم متوجه آنها نکرده بود. حالا هزینه این دنباله روی از امریکا را هم بدهند دیگر!
و نکته بعدی اینکه، این اروپا همانی است که بعد از خروج امریکا از برجام هم تعهدات برجامی خود را اجرا نکرد و دنبال امریکا راه افتاد و کمک کرد تا برجامی را که اصلاح طلبان آن قدر به آن علاقه مند بودند که دفاع از آن را برای خود واجب عینی می دانستند، زمین بزند. حال چگونه اصلاح طلبان طرف همین اروپا ایستادهاند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پذیرایی قالیباف رییس مجلس از زائران اربعین در مضیف امیرالمومنین (ع) نجف
#کربلا #اربعین
#امام_حسین
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
⚫️ مقتدی صدر خواستار ادامه اصلاحات در عراق شد
🔹مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق امروز (دوشنبه) در صفحه توئیتر خود خواستار ادامه اصلاحات شد و خطاب به هوادارنش گفت: «به اصلاحات ادامه دهید».
🔹مقتدی صدر در ادامه نوشت: «من و یارانم نه شرقی هستیم و نه غربی.».
✨✍پی نوشت:
امان از حزب اصلاحات که آفت هر ملت و مملکتی است
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔸دستور مرحوم علامه طباطبایی (ره) به شاگردانشان :
🌱بیایید با امام حسین (علیه السلام) یک قراری بگذارید، تصمیم بگیرید هر معصیتی که در نماز برای شما مشغولیت ایجاد می کند (ذهنتان را مشغول میکند) را ترک کنید، مطمئن باشید به چله نرسیده آثارش و نورانیت اش را خواهید دید!
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🛑 یقیناً امام زمان(ع) در پیادهروی اربعین حاضرند، توجه به این حضور، ما را نورانیتر میکند
🌱 طبق روایت، دعوت کنندهٔ مجلس روضهٔ اربعین، پدر امام زمان(ع) است. مگر ممکن است پدر مردم را دعوت کند و مردم بیایند، اما پسرشان حاضر نباشند؟! محال است.
مگر ممکن است امام زمان(ع) در بزرگترین مجلس روضه و میعادگاه عزاداران جدشان حاضر نباشند و از مهمانان تشکر نکنند؟! محال است.
در پیادهروی اربعین این حضور را حس کنید و با توجه به آن بهرهٔ خودتان از پیادهروی را دو چندان کنید.
علیرضا پناهیان، ۱۳۹۴/۰۷/۱۷
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
کم مانده که زینب (س) برسد کرب و بلا
این چهل روز چهل سال گذشت بر زینب (س)
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹آیت الله حائری شیرازی
🔸می خواهند مزد چهل روز را به تو بدهند
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقایسهای زیبا از لحظات ناب رزمندگان دفاع مقدس دیروز و زائران اربعین امروز
🔰 زیبایی این مقایسه آنجایی خود را نشان می دهد که میبینید بعد از چهل و اندی سال، با وجود لشکر عظیم دشمنان خارجی و داخلی، آرمان ها و تفکرات مردم هموناست
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
#تلنگر⟮.▹💥◃.⟯
داشتم میگفتم این ڪوفیان
چہ ڪردن
"با حسین (؏لیه السلام)"
یاد خودم افتادم یاد "گناهانم" افتادم
چہ ڪردم با قلب امام زمانم (عجل الله)💔"
ٵللِّھُمَ؏َـجِّݪلِوَلیڪَالفَࢪج°•🌱
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
#فقط_مشغول_امام_حسین_باش❗️
🍃آیت الله بهاء الدینی: دائما به امری از امور دستگاه امام حسین علیه السلام مشغول باشید. و الا حساب کتاب ، آن طرف دقیق تر از این حرفاست.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
#دلتنگی
تـلاشکنـیمبرایهـمچینلـحظهای
🌦•••انـاالامـامالـقائــم...
مهدی آمد....
اللهم عجل الولیک الفرج
#امام_زمان_عجل_الله
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
انتظار یعنی ؛
بعد از ذکر مصیبت سیدالشهداء
برای فرج امام زمان دعا کنیم ...
#شهید_همت
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔جاده به جاده ، پای پیاده
#اربعین
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
۲۰ میلیون زائر در کربلا
🔹سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق:
۱۵ میلیون عراقی و ۵ میلیون خارجی در اربعین امسال در کربلا حضور پیدا کردهاند.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
❤️امام خمینی (ره): مردم عراق پشتیبان انقلاب اسلامی ما هستند
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
⚡️تنزل دادن مفهوم دارو به داروهای شیمیایی و نوترکیب، ارتجاع علمی است!/ ۱۱ نوع دواء را به وزارت بهداشت معرفی کرده ایم.
👌همانطور که می دانید: طبق مفادی از سیاست های ابلاغی رهبری برای بخش سلامت (بند ۱۴) و همچنین طبق برخی مفاد سوگندنامه پزشکی؛ وزارت بهداشت و پزشکان موظف به برنامه ریزی برای تحول راهبردی در پژوهش و ارتقای دانش پزشکی خود هستند.
👌یکی از محورهای تحول در دانش پزشکی امروز، برنامه ریزی برای تحول پژوهشی در فارماکولوژی است. الگوی فقهی تحلیل و تجویز دواء برای ارتقاء دانش فارماکولوژی سه محور مباحثاتی مهم را پیشنهاد داده است:
👌محور اول پژوهش: تقاضای پژوهش بیشتر درباره مفهوم دواء است. تنزل دادن مفهوم دواء به مواد شیمیایی، نوعی ارتجاع علمی محسوب می شود. به عبارت دیگر اشیاء متفاوتی در عالم خاصیت دارویی دارند؛ که مطالعه درباره آنها یک ضرورت حتمی است. + بررسی رکن عام و اختصاصی دواء (الگوی فقهی تحلیل و تجویز دواء ۱۱ گروه دواء را به جامعه پزشکی معرفی کرده است و تحول در فارماکولوژی را از این مسئله آغاز می کند - (براساس قاعده بیان مبتنی بر انفتاح))
👌محور دوم پژوهش: تقاضای پژوهش بیشتر درباره عملکرد مجاری نه گانه استعمال دواء است. در الگوی فقهی تحلیل و تجویز دواء، دو عملکرد ۱- پاکسازی بدن و ۲- بازسازی و تقویت اعضاء را از طریق ۹ مجرا تئوریزه کرده ایم. (در دانش فارماکولوژی امروز، درک روشنی از مفاهیم تخلیه و تقویت وجود ندارد!)
👌محور سوم پژوهش: تقاضای پژوهش بیشتر درباره عملکردهای دارو در بدن است. در الگوی فقهی تحلیل و تجویز دواء حدود ۱۰۰ عملکرد دوایی عام و خاص را تبیین می کنیم. پیشرفته ترین بحث این الگوی فقهی، ارائه یک تحلیل تفصیلی درباره عملکردهای دوایی است.( شایان ذکر است: که عدم ارائه درک روشن از عملکرد های دوایی در فارماکولوژی به گسترش عوارض ناخواسته داروئی منتهی شده است!)
👌به صورت خلاصه: معادله تحول در فارماکولوژی را پذیرش مطالعه برای تبیین و تجویز ۱۱ گروه دواء از طریق مجاری ۹ گانه استعمال دواء؛ به غرض دستیابی به حدود ۱۰۰ عملکرد دوایی مشخص می دانیم.
حجت الاسلام علی کشوری (مدیر مدرسه فقهی هدایت) - تبیین سرفصل های پژوهشی جدید در حوزه دواء - بامداد چهارشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ - قم
#الگوی_فقهی_تحلیل_دواء
#معرفی_تفصیلی_عملکردهای_دارویی
#مقابله_با_عوارض_ناخواسته_داروئی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
👌در بحث نظام مشاوره، دو تفاوت اصلی با الگوهای رایج ارزیابی شخصیت و نظام مشاوره فعلی داریم.
👌اول اینکه: معیارهای متفاوتی برای ارزیابی شخصیت ارائه داده ایم. مبنای فقهی ما برای ارزیابی شخصیت (ارزیابی نفس) بررسی آثار عضو بر شخصیت است. به عبارت دیگر: برای هر عضو نقشی خاص در پیدایش شخصیت قائل هستیم. البته همه اعضاء نقشی برابر در پیدایش شخصیت ندارند و در واقع به سه دسته عضو شامل:
۱🔸-اعضایی که از یک جهت در پیدایش شخصیت موثرند (مانند نقش مو در شخصیت زن) و
۲🔹- اعضایی که تاثیرات عام و گسترده بر شخصیت دارند (مانند اعضای موثر بر ساخت طبایع اربعه) و
۳🔸- اعضایی که محور ساخت شخصیتِ انسان محسوب می شوند (مانند تاثیرات محوری قلب در ساخت شخصیت انسان) تقسیم می شوند!
👌دوم آنکه: ساختارهای ارزیابی کننده شخصیت و ساختارهای مشاوره را همان ساختارهای طبیعی حیات انسان می دانیم و معتقدیم ساختارهای فعلی مشاوره از حیث شناخت و تعرف و از حیث رفق و امانت صلاحیت لازم برای مشاوره را ندارند. بر اساس مفاهیم وحیانی ساختار خانواده (خصوصا دایی و خاله)، ساختار رفاقت و عالم دینی، بخش مهمی از ساختارهای طبیعی مشاوره و ارزیابی شخصیت محسوب می شوند.
👌شایان ذکر است که الگوهای رایج ارزیابی شخصیت مانند: روش های پدیدارشناختی، روش های روان پویشی، روش های مبتنی بر صفات و... از تحلیل عوامل اصلی موثر بر شخصیت مانند طینت و قلب و... عاجز هستند.
حجت الاسلام علی کشوری- تبیین تفاوت های نظام مشاوره اسلام با الگوهای رایج مشاوره - پنج شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۱ - قم
#نظام_مشاوره_اسلام
#جعبه_فقهی_شخصیت
#ساختارهای_طبیعی_مشاوره
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔵-️انعکاس زیرساختی در فقه نظام چیست؟!
👌یکی از بحث های فقهی مهم در فقه نظام، تبیین ارتباط و انعکاس زیر ساخت های نه گانه هدایت در یکدیگر است. همانطور که قبلاً گفته ایم: تلقی صحیح و فقهی از ۹ مسئله
۱🔸-امامت،
۲🔹-تزکیه،
۳🔸-علم،
۴🔹-بیان،
۵🔸-نظم،
۶🔹-فرقان،
۷🔸-عبرت،
۸🔹-مکاسب و
۹🔸-نفی سبیل زیر ساخت های اصلی هدایت محسوب می شوند (بر اساس تتبع فقهی) و هر کدام از این زیر ساخت های مهم؛ علاوه بر بحث های درونی آثاری بر سایر زیر ساخت ها دارند.
👌به عنوان مثال:
مسئله امامت، مدیریت تحقق همه زیر ساخت های دیگر را به عهده دارد.
مسئله تزکیه، آماده سازی فرد برای پذیرش و درونی سازی سایر زیر ساخت ها را متکفل است.
مسئله علم به دنبال توصیف سایر زیر ساخت ها و البته توصیف مسائل مرتبط با علم است.
مسئله بیان، کیفیت تفاهم و انتقال مفاهیم زیر ساختی را تبیین می کند.
مسئله فرقان، ارزیابی سایر زیر ساخت ها و چیستی شاخص های ارزیابی را بحث می کند.
مسئله عبرت، تجربه های منفی و مثبت درباره زیر ساخت ها را برجسته سازی می کند.
مسئله نظم، زاییده تحقق سایر زیر ساخت ها است و توصیف نظم بدون تصور این زیر ساخت ها ممکن نیست. مسئله مکاسب، خروجی همه زیر ساخت های دیگر محسوب می شود و
مسئله نفی سبیل به عنوان سپر و حفاظت از سایر زیر ساخت ها تلقی می شود.
👌فهم کارکرد های درونی زیر ساخت ها و فهم تاثیر زیر ساخت ها بر یکدیگر، اساس نظام فکری فقهی محسوب می شود و می توان آن را با نظام فکری فلسفی مقایسه کرد.
حجت الاسلام علی کشوری - تبیین معنای انعکاس زیر ساختی در فقه نظام - بامداد شنبه ۵ شهریور ۱۴۰۱ - قم مبارک
#فقه_نظام
#زیرساخت_های_هدایت
#انعکاس_زیرساختی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
💢 پهپاد «آرش۲» کابوس جدید صهیونیستها
🔻 در حالی که ایران از کلکسیون پرتعدادی از پهپادهای با برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر بهره میبرد، فرمانده نزاجا گفته پهپاد آرش۲ مخصوص حمله به دو شهر مهم تلآویو و حیفا در سرزمینهای اشغالی ساخته شده است.
🔻 پهپاد آرش۲ یکی از پهپادهای ایرانی با برد ۲۰۰۰ کیلومتری است که توسط متخصصان ارتش جمهوری اسلامی ایران طراحی و تولید شده است. این پهپاد که از یک موتور پیستونی بهره میبرد بدنهای استوانهای شکل با یک تیل عمودی دارد و دو بال آن در انتهای بدنه قرار گرفته اند.
متن کامل گزارش:
▫️ tn.ai/2773775
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
💢 سرنوشت کشورهای مشترکالمنافع پس از مرگ ملکه
🔻 با مرگ الیزابت دوم و آغاز پادشاهی چارلز سوم در بریتانیا، گمانهزنیها پیرامون سرنوشت کشورهایی که پادشاه بریتانیا در آنها رئیس دولت محسوب میشود آغاز شده است. در این کشورها که به عنوان کشورهای مشترکالمنافع معرفی میشوند تمایلات جدی برای جدایی از پادشاهی بریتانیا وجود دارد. اندیشکده آمریکایی شورای روابط خارجی در بخشی از یادداشت خود پیرامون مرگ ملکه، به این مسئله پرداخته است.
🔻 به غیر از بریتانیا، پادشاه این کشور، در ۱۴ کشور که اغلب در مناطق آسیاپاسیفیک و کارائیب قرار دارند فرمانروا به شمار میرود. این ۱۴ کشور جدا از ۵۴ کشوری هستند که زمانی ذیل امپراطوری بریتانیا اداره میشدند. در بازه زمانی ۷۰ ساله فرمانروایی الیزابت دوم، جمعاً ۱۷ کشور از پادشاهی بریتانیا جدا شدند که آخرین مورد، کشور «باربادوس» بود که در سال ۲۰۲۱ جدا شد.
🔻 با توجه به نقش عمدتاً نمادین چارلز سوم به عنوان رئیس دولت، ناظران معتقدند در کوتاهمدت تغییرات اندکی در کشورهای مشترکالمنافع مشاهده خواهد شد. با این وجود، این جانشینی میتواند جنبشهای جمهوریخواهانه موجود در این کشورها را تقویت کند.
🔻 نخستوزیر جامائیکا پیش از این گفته بود که این کشور قصد دارد از ذیل پادشاهی خارج شود. رهبران «بلیز» و «آنتیگوا و باربودا» نیز چنین نیاتی را ابراز کردهاند. فشار این کشورها که در حوزه کارائیب قرار دارند مرتبط با توجهاتی است که بار دیگر به میراث بریتانیا در مورد تجارت برده در این منطقه، جلب شده است.
🔻 چارلز سوم احتمالاً با چالشهای دیگر نیز روبرو خواهد شد. با وجود آنکه تمایل به خروج از پادشاهی، در اقلیت قرار دارد اما چنین تمایلی به سرعت رو به افزایش است. نخستوزیر استرالیا نیز جمهوریخواهی محسوب میشود که از برگزاری همهپرسی در این زمینه حمایت میکند. جسیندا آردرن نخستوزیر نیوزیلند نیز از گذار از پادشاهی پشتیبانی میکند.
🔻 با مرگ الیزابت دوم، احترام به پادشاهی میتواند کاهش پیدا کند، به خصوص آنکه چارلز از محبوبیت کمتری برخوردار است و خانواده سلطنتی با اتهامات نژادپرستی روبرو است. در این صورت نقش جهانی پادشاهی بریتانیا و قدرت نرم این کشور، میتواند بیش از پیش نزول یابد.
▫️ cfr.org/in-brief/what-will-king-charles-iii-mean-british-monarchy-overseas
▫️@Tabyincenter
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
💢 آلمان و فرانسه به زودی سایتهای پورن (مستهجن) را در کشورشان فیلتر می کنند!
🔻 علّت این کار؛ جلوگیری از صدماتی است که با دیدن این فیلمها به جوانان و نوجوانان وارد میشود.
🔻 با تحریک فعالان و سیاستمداران ضد پورن، دادگاه های فرانسه و آلمان این هفته با دستورات پیشنهادی برای مسدود کردن سایتهای پورن بزرگسالان اقدام خواهد شد.
🔻 از طرفی هم برای مقابله با این اقدام، وکلای سایتهای پورن اعلام کردند «دادگاه مجاز نیست در مورد این پرونده تصمیم بگیرد، زیرا این قانون با قانون اساسی مطابقت ندارد» (دلیل این اقدام وکلا برای جلوگیری از تصويب این قانون، میلیاردها دلار که برای تهیه این فیلمهای مستهجن سود می برند متضرر خواهند شد)
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷