10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستان زن ازغدی که در حرم امام رضا علیه السلام از دست امام رضا پول می گرفت!
@EqtedareVelaeii🇮🇷
🚨اینستاگرام و واتساپ مُخل امنیت مردم هستند
🔻رئیس سازمان پدافند غیر عامل: تشخیص اولیه شورای امنیت کشور این است که این دو پلتفرم در حوادث اخیر با منافقین و اسرائیل هماهنگ بودند
🔹این دو پلتفرم در گذشته هم نشان داده اند که تابع قوانین جمهوری اسلامی نیستند؛ حاضر نشدند شرایط وزارت ارتباطات را بپذیرند.
🔸یکی از شروط رفع فیلتر اینها، این است که باید در داخل ایران نماینده داشته باشند.
@EqtedareVelaeii🇮🇷
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایران_من
♦️به عشق ..
@EqtedareVelaeii🇮🇷
🍃 آیت الله بهجت رحمه الله علیه:
✍🏼 یکی از کرامتهای شیعه، قبور و مزارهای #امامزادگان است، لذا نباید از زیارت آنها غافل باشیم و خود را محروم سازیم!
❇️ خدا می داند رحمت اهل بیت (علیهم السلام) و خاندان رسالت چه قدر وسیع است! رحمت اینها، تابع رحمت الهی است!
🔴 مهمترین آداب زیارت هم این است که بدانیم: بین حیات معصومین (علیهم السلام) و مماتشان، هیچ فرقی وجود ندارد!
@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔻امراض ساختاری در مدرسه(۱):
نسبت نظام آموزشی با سبک زندگی
🖋 مهدی جمشیدی
۱. نخستین اشکال ساختاری این است که مدرسه به یک «معبر بیارزش» تبدیل شده است. دانشآموز، مدرسه را آشیانۀ خود نمیداند و به آن دلبسته نیست، بلکه آن را همچون یک «دالان تنگ» و «راهرو بیخاصیّت» تصوّر میکند که باید بهناچار، از آن بگذرد. مدرسه، «بیشأن» و «تهیمایه» شده است و دیگر موضوعیّتِ مستقل ندارد و مهم نیست. مدرسه از هر جهت، به خدمت دانشگاه درآمده است و هیچ فلسفه و غایتی در درون خود و برای خود ندارد. چنین نهادی، همچون مسافرخانهای است که اصالت ندارد و محل قرار نیست. مدرسه باید همچون خانۀ دوّم باشد که در آن دانشآموز، احساس «استقرار» و «ثبات» کند و آن را از خویش بداند، نه اینکه از آن «گریزان» و به آن «بیوفا» و «بیتعلّق» باشد. دانشگاه و کنکور، همۀ ذهن دانشآموز را تصرّف کرده و مدرسه را از هویّتِ خویشبنیاد، تهی کرده است و ازاینرو، مدرسه در چشم دانشآموز، جلوه و شوکت و حرمتی ندارد.
۲. آفت دیگر، «زوال پرورش» در نظام آموزشی است. وقتی مدرسه به «خادم دانشگاه» فروکاهیده شد، و دانشگاه نیز به بستر کارسازِ معطوف به «ثروت» و «منزلت» تبدیل شد، «تربیت» و «اخلاق» و «هویّت» ، جملگی بیمعنا و موهوم میشوند و نظام آموزشی، همچون کارخانۀ تولیدِ «کارگزارانِ نظریۀ توسعه»، عمل خواهد کرد. در جهان سنّت، نهاد علم و تعلیم بهمثابه دریچهای برای کشف «حقیقت» تلقّی میشد که باید به لحاظ جوهری، با «تزکیه» و «تربیت» نیز متّصل میشد، امّا در رویکرد تجدّدی، «پرورش» به حاشیه رفته و شاید منهدم شده است. مدرسه، «سکولار» و «بیطرف» و «بیتفاوت» شده و دیگر به «هدایت اخلاقی» و «سعادت معنوی» و «کمال ایمانی» نمیاندیشد. مدرسه، تنهاوتنها، محملی است برای آموزشدادن مجموعهای از معلومات، که البتّه اغلب، مفید و کاربردی نیز نیستند و هیچ گرهی را نمیگشایند. پس نهفقط «پرورش» در کنار «آموزش» ننشسته و همعرض و همرتبۀ آن نیست، بلکه حتّی آموزش نیز، بیخاصیّت و غیرنافع شده است و دانشآموز میان این حجم انبوه از معلومات و زندگیِ واقعیِ خویش، ارتباط و پیوندی را احساس نمیکند.
۳. از طرف دیگر، مدرسه از «ساختارهای فرهنگی و هویّتیِ بومی» بریده و خویشبسنده شده است؛ چنانکه با «مسجد» و «حوزه» و «هیأت» و «بسیج»، بیگانه است. مدرسه، مناسبات بیرونی ندارد و نمیکوشد از طریق «مددهای فرهنگیِ برونساختاری»، ضعفهای خود را جبران کند و خود را به معیارهای فرهنگیِ انقلاب، نزیک سازد. حتّی اگر مدرسه در وضعیّت مطلوب نیز باشد، باز محتاج هماهنگی و همگرایی با ساختارهای فرهنگیِ دینی است و باید نسبت «همافزایانه» و «تکمیلی» با آنها برقرار نماید، امّا با وجود اینکه دچار «افول کارکردی» و «سکولاریسم» شده است، باز هم به بیرون از خود نظر نمیکند و کمک و مساعدت نمیطلبد. این بریدگی و انقطاع، دوسویه است؛ چنانکه نه مدرسه به مسجد اعتنا دارد و نه مسجد به مدرسه. دو نهاد مستقل و بیگانه، در یک محله هستند و هر یک برای خویش، وظیفه و مخاطب و غایتی در نظر گرفته است. ائمۀ جماعات در مساجد، کمترین اهتمامی به مدرسههای محلۀ خویش ندارند و در این باره، احساس مسئولیّت نمیکنند. آنها تلاش نمیکنند که به تجمع دانشآموزان در مدرسه، به چشم یک «ظرفیّت عینی و بارورشده» بنگرند و مدرسه را به مسجد پیوند بزنند. مدرسه و مسجد میتوانند بهگونهای صورتبندی بشوند که در مسیر «کارکردهای متقابل» قرار بگیرند و همافزایی کنند.
۴. بسیاری از معلّمان، بیجهت و خنثی هستند و موضع اسلامی و انقلابی ندارند، یا برای خود در زمینۀ هدایت ارزشی دانشآموزان، رسالتی نمیشناسند. آنان بر این گمان هستند که تنها باید دروس رسمی را آموزش بدهند و دربارۀ دین و انقلاب، سکوت کنند، درحالیکه معلّم مسلمان و انقلابی، میتواند در حاشیۀ همین آموزشهای غیرایدئولوژیک، بهگونهای رفتار کند و سخن بگوید که حس هویّت اسلامی و انقلابی را در دانشآموز، برانگیخته و تثبیت نماید. معلّمانِ بیطرف، خودآگاهیِ تاریخی ندارند و به معلّمی، همچون یک حرفه مینگرند، نه یک مسئولیّت انسانی و هویّتی. روشن است که چون همۀ سرفصلهای آموزشی در اختیار این عدّه است و تنها یکی دو درس بهطور مستقیم، معطوف به دغدغههای اسلامی و انقلابی است، نباید انتظار داشت که مدرسه به هویّت، کمکی نماید و گرهی را بگشاید. مسألۀ معلّمانِ بیطرف، معلوماتِ سکولار و انباشت حافظه از گزارههای خنثی و است نه سبک زندگیِ اسلامی و انقلابی. در این انگاره، تعلیم چیزی فراتر از علم سکولار نیست؛ علمی که حتّی در بیرون از خود و در حاشیۀ خویش نیز جهت و دلالت ارزشی ندارد.
@sedgh_mahdijamshidi
@EqtedareVelaeii🇮🇷
.
🔴چه کسی گفته ما در کشور #حجاب_اجباری داریم؟
✅حجاب تعریف دارد
🔻حجاب یعنی
آن چیزی که اسلام مشخص کرده است، یعنی یک لاخ موی یک زن نباید بیرون باشد مچ دستش و ساعد دست نباید دیده شود، حال اگر کمی از مو دیده شد آیا پلیس او را میگیرد؟!
🔻در کشور ما
در حال حاضر حجاب اجباری نیست بلکه پوشش اجباری است. بین حجاب اجباری و پوشش اجباری، تفاوت زیادی وجود دارد.
🔻در تمام دنیا
پوشش اجباری است. همین خانمی که چند وقت پیش در #هلند کشف حجاب کرد چرا پایین تنهاش را برهنه نکرد؟ چون طبق قانون هلند اگر پایین تنهاش را کامل برهنه میکرد دستگیر میشد پس این یعنی در هر کشوری به یک اندازهای پوشش اجباری وجود دارد
🔻هیچ کشوری نمییابید
که اجازه دهند خانمها در خیابان یا مدرسه و دانشگاه لخت مادر زاد راه بروند.
🔻به عنوان مثال
اردیبهشت امسال دختر خانمهای دبیرستانی در کانادا، به خاطر پوشش زیادی در مدرسه اعتراض کردند پلیس هم وارد شد دستگیرشان کرد.
🔻در همه جای دنیا
پوشش وجود دارد و به کسی اجازه نمیدهند با هر پوششی راه برود، پس حداقلِ پوشش همه جا وجود دارد
✍حجت السلام راجی
@EqtedareVelaeii🇮🇷
Nosh2:
⭕️ معاونی که نمیداند!
🔹چند روز پیش بیبیسی فارسی با انتشار تصاویری مبهم، مدعی تعرض مامور یگان ویژه به یک زن شده و انبوه لاشخورهای فضای مجازی با حداکثر توان به تایید این اتهام و تبدیل آن به سوخت آشوبها در روزهای آینده مشغول شده و مانند همیشه جماعت سادهلوح خودی ویلان در فضای مجازی هم به تبعیت از بیبیسی، سوگوار تعرض پلیس به زنان شده و ناله و نفرینشان را نثار یگان ویژه و ماموران آن کردهاند!
🔹 خانم خزعلی (معاون رئیسجمهور در امور زنان) هم در این رابطه چنین گفته: از مسولین فراجا خواستهام گزارشی از علل حادثه تعرض مامور ضدشورش به یک زن بازداشتی و کلیپهای منتشر شده در فضای مجازی به معاونت ارسال کنند. بیشک اگر خطایی روی داده باشد، باید با مامور خاطی برخورد شود. بیاحترامی به زنان از سوی هیچ گروه یا سازمانی پذیرفتنی نیست.
▪️خانم معاون نمیداند که قرآن کریم میفرماید: ان جائکم فاسق به نبا فتبینوا!
▪️خانم معاون جایگاه حقوقی خود و الزامات آن را نمیشناسد و نمیداند که در شرایط کنونی موضعگیری ایشان به منزله تایید اتهام مطرح شده از جانب بیبیسی و افتادن در دام طراحان جنگ روانی لندنی است!
▪️ایشان حتی نمیداند که استعلام درباره چنین مسائلی از نیروهای انتظامی و امنیتی باید در قالب طبقهبندی صورت بگیرد، نه در قالب یک بیانیه علنی!
▪️خانم معاون!
عقل هم چیز خوبی است! به نظر شما کدام دیوانهای در شرایط بحرانی و در میانه زد و خورد و جلوی چشم دهها نفر از همکارانش دنبال تعرض به زنان میافتد؟
یعنی اگر بیبیسی هر مطلب خلاف عقلی را گفت شما باید درباره آن بیانیه بدهید؟ نمیشد ابتدا تحقیق کنید و اگر اتهام واقعیت داشت دربارهاش موضع بگیرید؟
با چنین موضعگیریهایی میخواهید ثابت کنید که مدافع زنان مملکتید؟
▪️چرا وقتی گرگهای وحشی چادر از سر زنان میکشیدند از شما خبری نبود؟
چرا وقتی آشوبگران در نازی آباد به مادر محجبه و نوزادش حمله کردند شما ساکت بودید؟
چرا در برابر کور شدن چشم دختر دانشجو در همدان بدست آشوبگران از شما واکنشی دیده نشد؟
وقتی یزیدیان در قم به زن باردار چادری یورش بردند، شما کجا بودید؟
▪️اصلا خبر دارید که سالهاست در دانشکدههای پزشکی و پرستاری و ... به بهانههای واهی استفاده از چادر برای دانشجویان ممنوع است و دختران مومن مجبورند میان چادر و ادامه تحصیل یکی را انتخاب کنند؟ چرا در این مورد تحقیق نکرده و نمیکنید؟ نکند فکر میکنید فقط باید حرف بیبیسی را شنید؟
❇️ بهتر نیست بجای ورود به عرصه مسائل امنیتی و سیاسی به کار اصلی خودتان مشغول شوید؟
مثلا یک دائرهالمعارف از زنان متدین و موفق در عرصه های علمی، فرهنگی، آموزشی و ... تهیه کنید که موقع طراحی دیوارنگاره میدان ولیعصر مورد استفاده قرار بگیرد تا شاهد تصاویر برخی زنان مسئلهدار به عنوان زنان موفق ج.ا.ا نباشیم!
🔹کاش در دولت رئیسی یکی پیدا میشد و برخی از مدیران ایشان را نسبت به وضعیت سیاسی و امنیتی کشور و طراحیهای دشمنان توجیه میکرد تا شاهد گل به خودی مکرر این دوستان نباشیم.
✍دکتر کوشکی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران
#حجاب
ًَ 👇تقویم نجومی یکشنبه👇
✴️ یکشنبه👈1 آبان / عقرب1401
👈26 ربیع الاول 1444👈23 اکتبر 2022
🏛 مناسبت های دینی و اسلامی.
⭐️احکام دینی و اسلامی.
❇️امروز روز خوبی برای امور زیر است:
✅جابجایی و نقل و انتقال.
✅داد و ستد و تجارت.
✅خشت بنا نهادن.
✅امور زراعی و کشاورزی.
✅درختکاری.
✅و خرید رفتن خوب است.
📛ولی امور ازدواجی.
📛و سفر خوب نیست.
👼مناسب زایمان و نوزاد عمری طولانی دارد.
🚘سفر: مسافرت خوب نیست و در صورت ضرورت همراه صدقه باشد.
🔭 احکام نجوم.
🌓امروز : قمر در برج میزان است و از نظر نجومی برای امور زیر نیک است:
✳️آغاز درمان و معالجات.
✳️فروش جواهرات و طلا.
✳️و خوردن نوشیدنی ها نیک است.
💇♂ اصلاح سر و صورت:
طبق روایات ، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ،باعث رهایی از بلاست.
💉🌡حجامت.
خون دادن فصد و زالو انداختن #خون_دادن یا #حجامت #فصد#زالو انداختن در این روز، از ماه قمری، موجب خلاصی از مرض است.
💑مباشرت:
مباشرت امشب خوب و فرزند حافظ قرآن شود.ان شاءالله
😴😴تعبیر خواب:
خوابی که شب " دوشنبه " دیده شود طبق آیه ی 27 سوره مبارکه " نحل" است.
قال سننظر اصدقت ام کنت من الکاذبین...
و چنین استفاده می شود که برای خواب بیننده حالتی غیر از آن حالتی که داشت روی دهد و از جانب شخص خوب و بزرگی به عظمت برسد.ا
💅 ناخن گرفتن:
یکشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مبارک و مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بی برکتی در زندگی گردد.
👕👚 دوخت و دوز:
یکشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز مناسبی نیست . طبق روایات موجب غم واندوه و حزن شده و برای شخص، مبارک نخواهد بود( این حکم شامل خرید لباس نیست)
✴️️ استخاره:
وقت #استخاره در روز یکشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا مغرب.
❇️️ ذکر روز یکشنبه : یا ذالجلال والاکرام ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۴۸۹ مرتبه #یافتاح که موجب فتح و نصرت یافتن میگردد .
💠 ️روز یکشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_علی_علیه_السلام و #فاطمه_زهرا_سلام_الله_علیها . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. 🌸بامید پرورش نسلی مهدوی ان شاءالله🌸 کتاب تقویم همسران:نوشته حبیب الله تقیان 📩 این مطلب را برای دوستانتان حتما با لینک ارسال کنید مطلب بدون لینک شرعا حرام و ممنوع
@taghvimehamsaran
کانال خواص سوره ها
@MA2021my
💠 خواست خدا
🔹 امام باقر (علیه السلام):
خداوند فرموده است هر بنده ای که خواست مرا بر خواست خود مقدم کند، شغل و کار او را روبراه و آسمانها و زمین را ضامن روزی او میکنم و خودم به ازای هر تجارتی که می کند، به او سود میرسانم.
✨ عنْ أَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ:
قَالَ اَللَّهُ تَعَالَى وَ عِزَّتِي وَ جَلاَلِي وَ عَظَمَتِي وَ قُدْرَتِي وَ عَلاَئِي وَ اِرْتِفَاعِ مَكَانِي لاَ يُؤْثِرُ عَبْدٌ هَوَايَ عَلَى هَوَاهُ إِلاَّ جَعَلْتُ غِنَاهُ فِي نَفْسِهِ وَ كَفَيْتُهُ هَمَّهُ وَ كَفَفْتُ عَلَيْهِ ضَيْعَتَهُ وَ ضَمَّنْتُ اَلسَّمَاوَاتِ وَ اَلْأَرْضَ رِزْقَهُ وَ كُنْتُ لَهُ مِنْ وَرَاءِ تِجَارَةِ كُلِّ تَاجِرٍ
📚 جواهرالسنیه/ص321
📚 المحاسن / 1 / 28
✍🏼 و همین بس که اوست اجابت کننده ی هر خواسته ای خواه خواسته کوچک باشد یا بزرگ.
@EqtedareVelaeii🇮🇷