🔻 تحقیر ایران و ایرانی به هر قیمتی!
♨️ مهراب صادق نیا می گوید: اگر بازیگر زنِ فیلم عنکبوت مقدس در ایران مانده بود، علاوه بر تنبیه قضایی احتمالا الآن گوشهنشین بود و فرق ما با جهان همین است؛ آنها میدانند که چگونه یک روح آسیبدیده را تیمار کنند، به گونهای که در عرض چند سال جایزۀ بهترین بازیگر زن را از جشنوارۀ کن بگیرد!
‼️ صادق نیا مدعی است که؛ جامعۀ ایرانی مهارت عجیبی در بازی با آبرو و شخصیّت اجتماعی این و آن دارد و جامعهای است که از خطای افراد باتلاقی درست میکند تا فرد خطاکار و گاه خانوادهاش را نیز در آن غرق کند...
🔴 در پاسخ به او باید گفت؛ اشتباه شما دقیقاً در همین عدم تشخیصِ آسیب و آفت است. نخستین و مهمترین آسیب و آفت جامعۀ ایران، مدّعیانی هستند که گمان می کنند جامعۀ ایرانی و فرهنگش را شناخته اند اما در عالم واقع درک صحیح و لازم از واقعیت ها ندارند!
‼️ مدعیانی که تحت تاثیر اندیشههای متحجّرِ غرب وحشی برای تحقیرِ جامعۀ خود، مشتاقانه و بدون آنکه کوچکترین درکی از حقیقت و پشت پردۀ چنین جشنواره هایی داشته باشند، بدون آنکه حتی محتوای ضد فرهنگی و ضد ایرانی تولید شده را دیده باشند، به جامعۀ خود توهین می کنند!
⛔️ درک و پذیرش حقیقت سخت است واِلّا بابت این تخریب ها، سیاهنمایی ها و... هرکسی می تواند از چنین جشنواره هایی جایزه بگیرد!
✍️ #محمد_سرافراز
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴 ادعای «حاکمیت یکدست» ترفند اصلاح طلبان برای پاک کردن ردپای بانیان وضع موجود
🔹 روزنامه آرمان در مطلبی نوشت:
🔸 «با توجه به اینکه دولت، مجلس، قوهقضائیه و یکدست هستند و این توان را دارند که با هم هماهنگی کنند، برنامههای اقتصادی را به صورت مشخص و مدون کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تنظیم کنند و برنامه هفتم را سریعا در مجلس به تصویب رسانده و همچنین برنامه بلندمدت چشمانداز بیست ساله دوم را تدوین کرده و بودجه یکساله را متعادل و هزینهها را کم کنند. هزینههای جاری، دستگاههای مولد را کم کرده و کسری بودجه را برطرف کنند. از طرفی روی زیرساختها، بهداشت و درمان، آموزش و امنیت، سرمایهگذاری کنند. از طرف دیگر سیاست خارجی را متعادل کرده و با همسایگان از در تعامل درآیند و مردم را به رفاه اجتماعی و پیشرفت برسانند.»
✅ در ادامه این مطلب آمده است: «ایران دارای ذخایر نفت و گاز و منابع معدنی فراوان است و در موقعیت ژئوپلیتیک منطقهای قرار دارد و از نیروی انسانی کارآمد و باسواد برخوردار بوده و همه اینها موجود است که میتواند کشور را به پیشرفت و توسعه برساند به شرطی که در داخل برنامهریزی اقتصادی و اقدام عملی در جهت جلوگیری از تورم و هدر رفت منابع انجام شود و در خارج نیز با دنیا تعامل دوستانهتر در جهت منافع ملی را شاهد باشیم.»
🔹 دقیقا از همان روز نخست فعالیت دولت رئیسی، رسانه ها و فعالین اصلاح طلب در حجمی وسیع، کلیدواژه «حاکمیت یکدست» را مطرح کردند. اینها همان طیفی هستند که پیش از این نیز برجام را «تصمیم نظام» جا زده بودند.
🔸 در حقیقت کلیدواژه «حاکمیت یکدست» و «برجام تصمیم نظام بود» هر دو دارای یک قابلیت مشترک برای جریان اصلاح طلب است و آن چیزی نیست جز بهانه ای برای شانه خالی کردن از مسئولیت و ترفندی برای پاک کردن ردپا.
✅ جریان اصلاح طلب همواره طیف مقابل را به داشتن «توهم توطئه» متهم می کند. اما اتفاقا این طیف اصلاح طلب است که شدیدا به «توهم توطئه» دچار است. چرا!؟ به این دلیل که این جریان سیاسی چه در انتخابات پیروز شود و چه شکست بخورد، مسئولیت این پیروزی یا شکست را به هیچ عنوان نپذیرفته و آن را به عوامل بیرونی و توطئه آمیز نسبت می دهد.
🔹 بر همین اساس وقتی این طیف در انتخابات شکست بخورد، بدون هیچ سند و مدرکی صرفا به این دلیل که نتوانسته رأی مرم را کسب کند، آن را ناشی از تقلب در انتخابات جا می زند!
🔸 همچنین وقتی این طیف در انتخابات پیروز شود باز هم بدون هیچ سند و مدرکی و براساس ادعاهای واهی، علت ناکامی خود را اختیارات محدود جا می زند.
✅ در حقیقت این جریان سیاسی بجای پذیرش کارنامه اسف بار و غیرقابل قبول خود، ناکامی هایش را ناشی از دست های پشت پرده و توطئه دیگران قلمداد می کند.
🔹 از سوی دیگر این طیف با ادعای حاکمیت یکدست در واقع اعتراف میکند که در تمام سالهای فعالیتش هرگز به دنبال همافزایی قوای سهگانه با یکدیگر در جهت رسیدگی به مطالبات مردم و پیشرفت کشور نبوده است، بلکه حاکمیتی چندگانه و چند دسته و پیوسته در تنازع با سیاستهای کلی نظام را میپسندند. شاید به همین علت باشد که این جریان سیاسی همیشه در یک سر آشوب و فتنه ها و التهابات پس از انقلاب قرار دارد.
💢 اصلاح طلبان این روزها قیافه حق به جانب به خود گرفته و راه برون رفت از مشکلات را تجویز کرده و از وضع موجود گلایه می کنند. انگار نه انگار که همین جریان سیاسی به مدت ۸ سال دولت را دربست در اختیار داشته و می توانسته اقدامات مذکور را انجام داده و به سرانجام برساند.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلیل اعتراض برخی کسبه و اصناف به نرخ مالیاتشان، مشمول شدن دستگاههای "pos" در ردیفهای درآمدی آنهاست/ اصناف قبلا براساس توافق مالیات میدادند، از این به بعد اینطور نیست
👤 مهدی موحدی بکنظر، رئیس مرکز پژوهش و برنامهریزی مالیاتی سازمان امور مالیاتی
🔹اعتراضات برخی کسبه و بازاریان به دلیل سابقه گذشته آنها در پرداخت مالیات است.
🔹طبق قانون بودجه اطلاعات مربوط به دستگاه پز هم مبنای دریافت مالیات است
🔹 مثلا یکی از صاحبان مشاغل که سال گذشته ۵۰۰ هزار تومان مالیات میداده امسال براساس اطلاعات دستگاه پز باید به ۸۰ میلیون برسد
🔹از بهمن ماه دستگاههای پز هم به پروندههای مالیاتی الصاق شد
🔹تلاش کردیم مالیات تعیین شده خیلی دور از دسترس نباشد
🔹 اگر اطلاعات فروش یک شخص کمتر از یک میلیارد تومان باشد این فرد حداکثر سه برابر مالیات سال قبل تا سقف ۵ میلیون تومان را پرداخت خواهد کرد
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
آش شور غربگرایی یک روزنامه اصلاحطلب
✅ روزنامه ستاره صبح در گزارشی از انتخابات پارلمانی فرانسه اینگونه تیتر زد: « انتخابات پارلمانی فرانسه با ۶۲۹۳ کاندیدا آزادانه برگزار شد!»
🔴نکته تحلیلی:
1⃣ در حالی ادعا شده است که انتخابات پارلمانی فرانسه به خاطر رقابت ۶۲۹۳ نامزد، آزادانه است که همین روزنامه انتخابات پارلمانی دوره یازدهم ایران را که فقط در تهران ۱۲۵۹ نامزد با هم رقابت داشته اند را با برچسب زنی «مجلس حداقلی» تحقیر نموده است!
2⃣ غربگرایان داخلی آنقدر در انعکاس خوب اخبار کشورهای غربی سر از پا نمی شناسند که حتی حاضر نیستند عدم استقبال مردم فرانسه را از این انتخابات پوشش دهند و به نوعی تیتر می زنند که هرکس نداند تصور می کند واقعا در آنجا مردم تشنه شرکت در انتخابات هستند و مسئولان آنجا هم فی سبیل الله برای خلق الله کار می کنند !
✍ سعید میرزایی
#مهد_دموکراسی_دروغین
#جنگ_روایتها
#جنگ_شناختی
#جریان_تحریف
#غربگدایان_داخلی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
💢 از سوریه تا ونزوئلا
ایران توانست؛ آمریکا نتوانست -۱
دیپلماسی، تجارت و همکاریهای ایران و ونزوئلا، به سطح راهبردی ارتقا یافته است. این سخن به چه معناست و چه اهمیت و آوردههایی برای کشور ما دارد؟
1- ونزوئلا در آمریکای لاتین، بزرگترین دارنده ذخایر نفت قاره آمریکا و هشتمین کشور دارنده منابع طبیعی در دنیاست. دولتهای آمریکا با این ادعای استکباری که آمریکای لاتین حیاط خلوت آنهاست، در طول سالها اصرار داشتهاند این کشور نفتخیز را مستعمره خود کنند، اما به سد دولت هوگو چاوز و سپس دولت نیکلاس مادورو خوردند.
در سالهای اخیر هم سازمان سیا با هزینههای هنگفت و حمایت از شورشیان به سرکردگی خوان گوایدو، تلاش کرد تا در ونزوئلا کودتا ترتیب دهد. آنها رسما گفتند دولت مادورو را به رسمیت نمیشناسند و گوایدو را رئیس دولت میدانند. اما آبان 1399، معاون وزیر خارجه ونزوئلا، به هنگام دور انداختن تصویر خوان گوایدو (سرکرده مزدوران آشوبطلب) گفت «ما قصد داریم این عکس را در جایی که به او متعلق است قرار دهیم».
سازمان سیا، گوایدو را به راه انداخته و ۸۰۰ میلیون دلار به او داده بود تا کودتای مدنظر آمریکا را عملی کند. در مقابل، جمهوری اسلامی ایران، از دولت قانونی و منتخب ونزوئلا حمایت کرد و این، اراده ایران بود که بر اراده آمریکا چیره شد. آمریکاییها اصرار فراوانی داشتند تا «ونزوئلایی شدن» را به عنوان ضربالمثلی برای نابودی اقتصادها در اثر فشارهای خود جا بیندازند. اما روند تحولات که قطعا ایران در آن نقش راهبردی داشت، موجب شده تا ونزوئلا رشد اقتصادی چشمگیری را تجربه کند و آمریکاییها در شرایط قیمت 120 دلاری نفت، رسما برای التماس صادرات نفت ونزوئلا (و زیر پا گذاشتن تحریمهای خود) هیئتی را به کاراکاس بفرستند!
2- ایران در دو سه سال گذشته، بیاعتنایی به تحریمهای آمریکا را به واسطه گسترش تجارتهای نفتی و غیرنفتی به رخ کشید. سال گذشته بنزین ایران - در ازای دریافت ۹ تن طلای مورد نیاز کشور- به ونزوئلا رسید. ساخت پالایشگاه ستاره خلیجفارس به همت قرارگاه خاتمالانبیای سپاه، نه تنها کشور را خودکفا کرد، بلکه به سطح صادرات بنزین رساند. این سیلی، به اندازه سیلیهای آبدار هوافضای سپاه و سپاه قدس بر گوش دشمنان، ضرب داشت.
حالا بازتاب درخشش ستاره خلیجفارس، در دریای کارائیب هم قابل رؤیت بود. ما یک دهه قبل در کشورهای آمریکای لاتین، خط تولید تراکتور و برخی خودروها را راه انداخته و ارزآوری داشتیم. همچنین به همت مهندسان ایرانی، مسکنسازی انبوه کردیم و درآمد ارزی قابل توجهی کسب کردیم. در سالهای اخیر هم، به هنگام تحریم غرب و نیاز ما به بنزین، این ونزوئلا بود که به عنوان متحد استراتژیک، بخشی از نیاز ما را تامین کرد. همچنین توافقاتی در زمینه ساخت نخستین کارخانه پهپادسازی در ونزوئلا به دست مهندسان ایرانی انجام شده است.
3- فراتر از معاملات نفتی و بیاعتنا به تحریمهای آمریکا، ونزوئلا سفارش ساخت ۴ کشتی به ارزش جمعا ۹۶۰ میلیون دلار را به شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) داده بود که اکنون دومین آن (آفراماکس-۲ در جریان سفر آقای مادورو به تهران، تحویل طرف ونزوئلایی شده است. نفتکش افراماکس-۲ توانایی حمل ۱۱۳ هزار تن نفت خام معادل ۷۵۰ هزار بشکه را داراست.بدین ترتیب کشورمان در میان انگشتشمار کشورهای تولیدکننده نفتکشهای غولپیکر عرضاندام میکند. آورده ارزی ساخت و فروش چهار فروند نفتکش به ونزوئلا، تقریبا معادل کل صادرات ما به اروپا در طول یک سال است.
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
اقتدار ولایی
💢 از سوریه تا ونزوئلا ایران توانست؛ آمریکا نتوانست -۱ دیپلماسی، تجارت و همکاریهای ایران و ونزوئلا
💢 از سوریه تا ونزوئلا
ایران توانست؛ آمریکا نتوانست -۲
4- حجم صادرات سالانه ایران به کل اروپا در سالهای اخیر 800 تا 900 میلیون یورو بوده است. کل عرض و طول اروپا با برجام چقدر به درد ما خورد و چقدر کلاهبرداری و عهدشکنی کردند؟ و ونزوئلا به تنهایی و بدون برجام، چقدر به کمک ما آمد؟ با برجام، هواپیمای آقای ظریف در آلمان بدون بنزین ماند و به قول خود او، ایران نتوانست حتی یک حساب بانکی در لندن باز کند؛ اما بدون برجام، بنزین به ونزوئلا فروختیم و 9 تن طلا گرفتیم. باید عنایت داشت که «ونزوئلا»ها در آمریکای لاتین، آفریقا، شرق و غرب آسیا - و حتی اروپا - کم نیستند؛ مشروط بر اینکه از توهم قرن نوزدهمی و قرن بیستمی رها شویم. توهمی که خیال میکند انگلیس و فرانسه یا آلمان و آمریکا بر همه جهان کدخدایی میکنند. به عنوان یک مثال و مقایسه مشابه، در برخی سالها تجارت ما فقط با کشور عراق، چندین برابر تجارت 3-4 میلیاردی با کل اروپا بوده است. بر این مبنا میتوان ادعا کرد «فراغرب، کلید عبور از تحریمهای غرب است».
5- از اهمیت ابعاد اقتصادی و ضدتحریمی روابط با ونزوئلا که بگذریم، ابعاد سیاسی ماجرا نیز واجد اهمیت راهبردی است. اراده حکیمانه ایران بر اراده مستکبرانه آمریکا، نه فقط در منطقه غرب آسیا (سوریه و عراق و لبنان و یمن و فلسطین) غلبه کرد و توانست متحدان خود را از جمله در سوریه - یا وجود جنگ نیابتی غرب - حفظ کند، بلکه در آمریکای لاتین و ونزوئلا هم توانست بر اراده آمریکا چیره شود. اگر روزی ادعا میشد آمریکا اقتصاد ونزوئلا را با خاک یکسان کرده و دولت مادورو کارش تمام است، اکنون بسیاری از رسانهها همانند سایت «عصر ایران» (وابسته به طیف مدعی اعتدال و اصلاحات) اتفاقنظر دارند:
«تحریمهای اقتصادی آمریکا علیه ونزوئلا شکست خورده و اقتصاد ونزوئلا، در مسیر رشد قرار گرفته است. ونزوئلا در ماههای اخیر شاهد رشد و بازگشت رونق اقتصادی است. بهرغم استمرار تحریمهای دولت آمریکا علیه فروش نفت ونزوئلا، تدابیر اقتصادی دولتمردان ونزوئلا، این کشور را در مسیر توسعه قرار داده است. رئیسجمهوری ونزوئلا هفته گذشته گفت که اقتصاد ونزوئلا در سه ماهه اول سال 2022 رشدی دو رقمی داشته است. رصدخانه مالی ونزوئلا در گزارش خود تخمین میزند که اگر این روند رشد ادامه یابد و با تولید تقریبی 600 هزار بشکه نفت در روز، تولید ناخالص داخلی ونزوئلا در سال جاری حدود 8 درصد رشد خواهد کرد. اما برآوردهای دولت ونزوئلا برای سال جاری میلادی رشد اقتصادی دورقمی است و حتی بانک کرِدیت سوئیس رشد اقتصادی 20 درصدی برای اقتصاد ونزوئلا در سال جاری میلادی پیشبینی کرده است. ونزوئلا در دوران سختیهای ناشی از تحریم نفتی آمریکا، با کمک روسیه و ایران توانست نفت خود را به صورت محدود به کشورهای شرق آسیا بفروشد و از فروپاشی اقتصاد خود جلوگیری کند. همچنین خدمات فنی و مهندسی ایرانی در زمینه احیای پالایشگاههای ونزوئلا برای این کشور اهمیت ویژهای داشته است و توانست در دوران سختیهای ناشی از تحریم نفتی، چراغ تولید و پالایش محصولات نفتی این کشور را روشن نگه داشته و از فروپاشی صنعت نفت ونزوئلا جلوگیری کند».
6- اجازه بدهید بعد دیگری از ماجرا را با هم مرور کنیم. دولت آمریکا اخیرا «برای کسب اطلاعات درباره سپاه جایزه تعیین و اعلام کرد «به افرادی که از شبکه مالی سپاه ایران اطلاعاتی داشته باشند، ۱۵ میلیون دلار جایزه پرداخت خواهیم کرد. نیروی قدس سپاه پاسداران ایران از ابزارهای مختلف مالی، برای دور زدن تحریمهای آمریکا استفاده میکند». این اعتراف بزرگی است مبنی بر اینکه یک دلیل دشمنی با سپاه و نیروی قدس آن، موفقیت در دور زدن و بیاثر کردن تحریمها در ابعاد مختلف است.
خوب دقت کنیم! آمریکاییها ادعا میکردند «ایران پس از ترور ژنرال سلیمانی، منفعل شده و از سوریه عقب مینشیند». اما رویای آنها کابوس شد، وقتی پارسال و پیرارسال دیدند ایران وارد کاراکاس (پایتخت ونزوئلا) شده و ونزوئلاییها، تصاویر سردار سلیمانی را کنار قهرمانان آمریکای لاتین (چگوارا و..) سر دست میگیرند». این هم ترجمان دیگری از سخنان کریس مورفی سناتور آمریکایی است که 14 دیماه 98 (پس از ترور سردار سلیمانی) گفته بود «ژنرال سلیمانی به عنوان یک شهید، میتواند برای آمریکا به مراتب خطرناکتر باشد. سؤالی که باید از خود بپرسیم این است که او زمانی که زنده بود، خطرناکتر بود یا الان که کشته شده است؟».
♦️ روزنامه کیهان
✍ #محمد_ایمانی
🔺سازمان بنادر و دریانوردی: علی رغم حکم آمریکایی ها مبنی بر نگهداری کشتی و توقیف کالا به نفع این کشور و موافقتنامه معاضدت حقوقی بین آمریکا و یونان، حکم بازگرداندن بار به صاحب آن صادر و دولت یونان دستور مربوطه را صادر کرد و اکنون شاهد رفع توقیف کشتی و بازگرداندن بار به صاحب آن هستیم....
➕ قابل توجه زبان بلدهای همیشه مدعی؛ به همین راحتی میتوان (بجای دو قطبی سازی، معطل نگه داشتن کشور و التماس)، "میدان" را به خدمت گرفت و با "دیپلماسی" (نه وادادگی و دلخوش کردن به لبخندها و وعدهها)، میوه اش را چید!
#مهدی_قاسم_زاده
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
.لعنت ابدی
♦️این روزها، سیزدهمین سالگرد انتخابات 1388 است. هر وقت یادتان رفت که بانیان و کاسبان واقعی تحریم ها چه کسانی بودند، حتما گزارش 28 مهر ماه 1388 روزنامه آمریکایی را بازخوانی کنید.
🔹لس آنجلس تایمز، به نقل از "جان هانا" مقام آمریکایی خبر داده بود: "مطمئناً پیامی که از گردهمایی فعالان اپوزیسیون ایران-که درمیان آنها افراد نزدیک به رهبری جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید اعمال شود و باید هرچه شدیدتر باشد؛ تحریم باید بصورت شوک واردشود که فلج کند و نه به صورت واکسن"!
♦️آقای روحانی مهر ماه 1399 گفته بود "آمریکاییها اعلام کردند دهها میلیارد دلار به ایران لطمه زدیم. آنها در کاخ سفید با تحریم ضد انسانی، جلوی دارو و مواد غذایی را گرفتند و بزرگترین توحش را انجام دادند. مردم اگر میخواهند برای کمبود و مشکلات لعن و نفرین کنند، آدرس جنایات، کاخ سفید در واشنگتن است ".
🔹ملت ما بر همین اساس، دولتمردان آمریکایی را لعنت می کنند، اما ضمنا لعنت منافقینی را که گرای تحریم ها را به دشمن دادند، فراموش نمی کنند.
✍ #محمد_ایمانی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
⭕️ قیمت ارز را رسانهها دستکاری میکنند
🗞 روزنامه کیهان در باره نوسانات اخیر بازار ارز نوشت:
🔹از متغیرهای اقتصادی موثر در قیمتگذاری که بگذریم، میتوان شبکههای فاسدی را ردگیری کرد که با انواع ترفندها، در موقعیت «ضد تنظیم بازار» ایفای نقش میکنند.
🔹قیمتگذاری مصنوعی معطوف به شایعهسازی و گران کردن و ایجاد تورم انتظاری، قطعا ضدتنظیم و آرامش و ثبات بازار است و هیچ کشور غربی یا شرقی، این مجال را به سودجویان یا دشمنان خود نمیدهد که بازی با قیمتها یا قاچاق و احتکارِ کمهزینه را ابزار خود کنند.
🔹مثلا باید بررسی کرد که قیمت بیضابطه ارز کجا و با چه مکانیسمی دستکاری میشود؛ در فرآیند اقتصادی شفاف بازار، یا توسط مافیای دلالی و رسانهای؟
🔹فقط بهعنوان یک نمونه، به خاطر بیاوریم که نیروهای امنیتی و دادستانی ترکیه مهرماه ۱۳۹۷، طی یک عملیات مشترک در ۴۰ شهر، شبکه ۴۱۷ نفره قاچاق و انتقال دلار از ایران به ترکیه و سپس آمریکا را به دام انداختند. برخی ایرانیان یهودیتبار مقیم آمریکا، با این شبکه در ارتباط بودند.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فراستی خطاب به سعید روستایی: جایزه تو یک قِران ارزش ندارد آن را به مردم آبادان تقدیم نکن
👤مسعود فراستی خطاب به سعید روستایی، کارگردان فیلم «برادران لیلا» برنده جایزه جشنواره کن گفت: جایزه تو یک قران ارزش ندارد آن را به مردم آبادان تقدیم نکن چیز عزیزی به آنها بده اگر داری اگر نداری ساکت شو!
🔹روزی ۲ الی ۳ میلیون خرج مواد برخی سلبریتیها است!
🔹اینکه دستمزد ٢٠٠ میلیونی یک نفر میشود ٢ میلیارد، به خاطر ورود پول کثیف به سینما است.
🔹پیشنهاد میکنم سینماگران سراغ سلبریتیها نروند/ بشکنید دستمزد مزخرف اینها را
🔹از وقتی پول حرام خوردند روزی دو سه میلیون پول مواد مخدر اینها است.
🔹یکی از بازیگران ١۵٠ هزار دلار دستمزد میگیرد؛ این فاجعه است.
🔹فیلم «ما همه با هم هستیم» کمال تبریزی نقطه عطف پول های کثیف سینما است./دانشجو
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔺نیکلاس مادورو درحالی از حرم امام بازدید کرد که حسن خمینی غیبت داشت...
انگار این دستورالعمل اصلاحات است که هر جا حرف و بویی از مقاومت در مقابل آمریکا باشد آن باید کمرنگ بشود؛
چه کلام رهبر انقلاب...
چه حضور بشار اسد در تهران...
چه رئیسجمهور ونزوئلا...
💬 حامد شاهمیری
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
💢 جنگ ترکیبی؛
دو برداشت و دو برداشت - ۱
1- برداشت ما از رویدادها به اندازه خود آنها مهم است. جنگ ترکیبی دشمن، با همه زحمت و آزارهایش، بشارتی را در خود نهفته دارد و آن، قدرتمندتر شدن جبهه مقاومت اسلامی در مواجهه با توطئههای قبلی است. البته شرط قابلیت برای این بشارت، مسئولیت شناسی است. در ماجرای جنگ احزاب، دو گروه، دو برداشت متناقض از ماجرا کردند و گذشت زمان نشان داد فهم کدام گروه صادق بود:
« وَإِذْ يَقُولُ الْمُنَافِقُونَ وَالَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ مَا وَعَدَنَا اللهُ وَرَسُولُهُ إِلَّا غُرُورًا...
وَ لَمّا رَأَى المُؤمِنونَ الأَحزابَ قالوا هذا ما وَعَدَنَا اللهُ وَرَسولُهُ وَ صَدَقَ اللهُ وَرَسولُهُ وَما زادَهُم إِلّا إيمانًا وَتَسليمًا».
ظاهر ماجرا، اردوکشی ده هزار نفری مشرکان در برابر سپاه سههزار نفری مسلمین و محاصره مدینه بود. از حذیفه یمانى نقل شده؛ «ما در روز جنگ خندق، گرسنگى و خستگى و وحشت زیادی را دیدیم». اردو کشی مشرکان، در خیانت یهودیان مدینه ریشه داشت که از ترس گسترش اسلام، نمایندگانی را به مکه فرستاده و سران قریش را به تدارک جنگ تحریک کرده بودند.
2- یک تفاوت مومن و منافق، در حسن ظن یا سوءظن به وعدههای الهی است. حسن ظن، به معنای ندیدن واقعیتها و سادهلوحی و بیعملی نیست. در جنگ احزاب که مادر همه جنگهای آن دوره علیه مسلمین بود، منافقان ترسیدند و ترساندند. اما مومنان، اولا صفآرایی سنگین دشمن را طلیعه وعده پیروزی دانستند، و ثانیا برای مقاومت، تدبیر و تدارک کردند؛ تا اینکه با ضربت بهنگام امیر مومنان(ع) و شکستن جوّ رعب، جنگی که تصور میرفت پرتلفاتترین جنگها باشد، بدون درگیری دیگر به نفع سپاه اسلام پایان یافت.
«وَ رَدَّ الله الَّذِينَ كَفَرُوا بِغَيْظِهِمْ لَمْ يَنَالُوا خَيْرًا وَكَفَى الله الْمُؤْمِنِينَ الْقِتَالَ وَكَانَ اللَه قَوِيًّا عَزِيزًا. و خداوند آنان را که کفر ورزیدند، با غیظ و خشم و بیآنکه به خیری برسند، برگرداند و مؤمنان را از جنگ بینیاز کرد و خداوند، همواره نیرومند شکستناپذیر است».
هزیمت دشمن در این جنگ، همچنان که پیامبر(ص) به هنگام حفر خندق، بشارت داده بود، سرآغاز پیروزیهای بزرگ بعدی شد.
3- شرایط جمهوری اسلامی در مواجهه با مستکبران، بیشباهت به جنگ احزاب نیست. دشمنان پس از شکست در چند مواجهه بزرگ، از هیچ امکانی برای انبوهسازی تهدید و هراسافکنی دریغ نکردهاند. صف مرد و نامرد در تندباد تهدیدهای دشمن آشکار میشود. هراسافکنی و زبان طعنهآمیز منافقین هم در این روند، یک سنت تاریخی است. آنچه مومنان در جنگ احزاب مأمور شدند، مأموریت امروز ما هم هست: حسنظن به وعدههای الهی، نترسیدن و نترساندن، تحمل دشواریهای محاصره و تهدیدهای دشمن، تدبیر، خطرپذیری، شکستن جوّ و زدن به قلب دشمن.
دو دهه قبل آمریکا و صهیونیسم مسیحی، اشغال افغانستان و عراق و حمله به لبنان و غزه را آغاز کردند، و سپس، آتش جنگ نیابتی تروریستها در حدفاصل مرزهای ایران تا لبنان را شعلهور ساختند. محاسبات آنها میگفت کار مقاومت تمام است. اما با درایت مقتدای حکیم انقلاب و میدانداری فرماندهان مقاومت، ورق جنگ آنگونه برگشت که آمریکاییها گفتند 7 هزار میلیارد دلار را در جنگهای منطقه بر باد دادهاند؛ و مقامات صهیونیستی (از ایهود باراک تا نفتالی بنت) احتمال میدهند نفرین و نابود شدگی حکومتهای یهودی، شامل اسرائیل هم بشود و این رژیم 80 سالگی تاسیسش را نبیند.
4- جنگ هیبریدی، ترکیب جنگ سخت و نرم است. ابعاد آن را باید شناخت، حلقههای «همرسانی»کننده ضربات دشمن، یا ایستگاههای «ضریبدهنده» و «تقویتکننده» آن را باید هدف گرفت، و ضمنا از ضربات متقارن و نامتقارن دریغ نکرد. هر جنگی اقتضائات خود را دارد؛ شناسایی دقیق میدان و اطلاعات- عملیات قوی، و قرارگاه هماهنگکننده و پیشبرنده نیروها در محورهای مختلف، و اینکه چگونه و کجا به هم ملحق شوند.
جنگ ترکیبی دشمن، وقتی مغلوبه میشود که دستگاههای مسئول، به جای رفتار جزیرهای منفرد یا منفعل، اقدام هماهنگ و فعال داشته باشند. نباید اجازه داد عناصر تورشده توسط دشمن، با شبکهسازی و استتار در میان صنوف مختلف، به عملیات دشمن ضریب بدهند. رد این ضریبدهی و تقویت فشار را میتوان در فضای سیاسی، رسانهای، فرهنگی، هنر و ورزش و اقتصاد و بازار دید. چاره مهم کار در فضای داخلی، حاکمیت مقتدرانه قانون است تا منطبق با آن، آحاد مردم با خاطر جمعی، از حقوق عمومی بهرهمند شوند، اما عرصه بر یگانهای عملکننده دشمن و نفوذیها تنگ شود. در اینجا، زدن سرشبکهها و شبکهسازی دشمن، مهمتر از برخورد با معلولهاست.
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی