♦️♦️♦️هزینه هنگفت آمریکا برای ترویج همجنسگرایی در عراق
یک فعال سیاسی عراقی گفت که آمریکا میلیونها دلار برای ترویج فساد و همجنسگرایی در این کشور هزینه میکند.
به گزارش مشرق، «جبار عوده» از اعضای ارشد ائتلاف «چارچوب هماهنگی شیعیان» عراق امروز (جمعه) در مصاحبهای گفت که آمریکا توجه ویژهای به ترویج فساد و فرهنگ غربی در عراق دارد.
او به وبگاه المعلومه گفت: آمریکا و به طور کلی غرب هر روز چهره واقعی و ارزشهای اخلاقی دروغین خود را بر ملا میکند و این کار را با حمایت از از انحطاطی به نام همجنسگرایی نشان میدهد؛ غرب این پدیده زشت را یک امر مقدس میداند و به همین دلیل قوانینی در جهت اشاعه و حمایت از آن وضع کرده است».
جبار عوده افزود: «واشنگتن با برنامههای به اصطلاح فرهنگی و بشردوستانه خود با نامهای متعدد، میلیونها دلار در عراق برای گسترش همهگیری همجنسگرایی به اشکال مختلف هزینه کرده است، در این راستا برافراشتن پرچمهای انحطاط در برخی سفارتخانههای غربی در بغداد شاهدی ملموس بر این مسأله است».
👈این سخنان جبار عوده پس از آن بیان میشود که روزنامه واشنگتن اگزمینر سه شنبه گذشته در خبری از کمک ۱۲.۵ میلیون دلاری آمریکا به سه دانشگاه عراق برای انجام آموزشهایی در خصوص تغییرات آب و هوایی و برابری جنسیتی خبر داد.👉
این روزنامه با انتقاد از چنین هزینههایی نوشت: «پول مالیات دهندگان برای مواردی صرف میشود که هیچ فایدهای و آوردهای برای آنها ندارد».
به گفته جبار عوده، هدف غرب از این برنامهها، ضربه زدن به پایههای جامعه عراق است. او همجنسگرایی را تهدیدی برای ارزشها و برنامه غرب برای «اشغالگری در حیطه ذهن و روح» تعبیر کرد.
واکنش کاربران عراقی در شبکههای اجتماعی به تلاش غرب برای ترویج فساد
تبلیغ همجنسگرایی در عراق از سوی کشورهای غربی، پدیده جدیدی نیست و پیش از این نیز بارها جنجالبرانگیز شده است.
در این راستا ۲۵ نماینده پارلمان عراق در ۱۴ آذر ۱۴۰۱ با ارائه پیشنویس قانونی به «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان این کشور، مجازاتی را برای تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی و نهادها و مراکز مختلف در صورت تبلیغ و اشاعه همجنسگرایی در نظر گرفتند.
طبق پیشنهاد این نمایندگان، هر شخصی که اقدام به عمل فوقالذکر کند چه در نهادهای دولتی باشد یا از سوی رسانهها و دانشگاهها و شبکههای اجتماعی و چه در کتابها و فیلمهای سینمایی یا اماکن عمومی صورت گیرد، مشمول مجازات خواهد شد.
این اقدام نمایندگان عراقی پس از آن بود که علما و شخصیتهای این کشور به شکل جدی خواستار برخورد با اقدامات کشورهای غربی برای ترویج فساد شدند.
در اردیبهشت ۱۳۹۹ نیز نمایندگی اتحادیه اروپا در عراق با همکاری سفارت کانادا و انگلیس مراسم به اصطلاح «روز جهانی مبارزه با همجنسگرا ستیزی» را برگزار کرده و پرچم همجنسگرایی را در محوطه این نمایندگی برافراشتند. این اقدام موجب خشم شدید محافل عراقی از جمله سید مقتدی صدر شد.
در بهمن ۱۳۹۸ نیز حمایت «استفان هیکی» سفیر انگلیس از قانون حمایت از همجنسبازان واکنش شدید شخصیتهای دینی و سیاسی عراق را برانگیخت.
در ژوئن سال ۲۰۱۷ نیز کنسولگری آمریکا در اربیل اقدام به برافراشته کردن پرچم «همجنسگرایان» در محوطه کنسولگری کرد که اعتراضات علمای عراق را موجب شد.
به گفته عراقیها در ادامه تلاش کشورهای غربی برای ترویج این پدیده منحط، آنها در سال ۲۰۱۵ از تشکیل سازمانی به نام «عراق کویر» برای پرداختن به موضوع همجنسبازی در عراق حمایت کردند. این سازمان که به سه زبان انگلیسی، عربی و کردی در شبکههای اجتماعی فعالیت میکند، هدف خود را قانونی کردن ازدواج همجنسبازان در عراق اعلام کرده است.
سفیر انگلیس در عراق نیز سال گذشته در صفحه توئیتر خود از فعالیتهای این سازمان تقدیر کرد.
پایان
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تدبیر جالب حکما
♻️ دیگر از پستونک های پلاستیکی که به مرور زمان باعث #ضعف_معده در شیرخواران میشه استفاده نکنید!
#استاد_تاجبخش
کانال مرجع طب 👈 عضویت
🖌پی نوشت:
پزشک یهودی سفارت انگلیس در کتاب تاریخ طب در ایران می نویسد : ما (انگلیس) 300 سال تلاش کزدیم تا توانستیم طب ابن سینا [طب اسلامی _ایرانی] را در ایران دفن کنیم
کار بجایی رسیده است که برخی وزرای بهداشت ما به بردگی سازمان بهداشت جهانی تحت امر پنتاگون مباهات هم می کنند و فرامین این سازمان ضد انسانی و ضد بشری را مو به مو اجرا می کنند که در بحث کروتا شاهد این مطلب بودیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬دستورمقام معظم رهبری برای قرائت کتاب نهج البلاغه
اللهم صلعلیمحمد و آلمحمد
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
روحی فداک#یا_بن_الزهراء
روحی فداک#یا_بن_الحیدر
🌷▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩🌷
🇮🇷@EqtedareVelaeii
هفت فضیلت اخلاقی در نهج البلاغه
1🔅کثرت سکوت، سبب ابهت و بزرگی است و
2🔅انصاف مایه فزونی دوستان است و
3🔅 با بذل و بخشش قدر انسان ها بالا می رود و
4🔅با تواضع نعمت (الهی) کامل می گردد و
5🔅با پذیرش هزینه ها (و رنج ها و مشکلات) عظمت و سروری حاصل می گردد،
6🔅با روش عادلانه، دشمن، مقهور و مغلوب می شودو
7🔅با حلم و بردباری در برابر سفیهان، یاوران انسان بر ضد آنها فزونی می یابند.
امام (علیه السلام) در این گفتار نورانی به هفت نکته مهم از فضایل اخلاقی و اثر مثبت آنها اشاره می کند.
نخست می فرماید: «کثرت سکوت، سبب ابهت و بزرگی است»;
(بِکثْرَةِ الصَّمْتِ تَکونُ الْهَیبَةُ...
📗حکمت ۲۲۴
🔹🔷🔶رد مغالطه تفکیک عفاف و حجاب
مغالطه امکان عفاف بدون حجاب، تنها افرادی را میفریبد که تحولات نیمقرن اخیر غرب را نبینند.
به گزارش مشرق، محمدجواد اخوان طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت:
این روزها برخی چهرههای یک جریان سیاسی در گفتههای خود مرتباً بر تفکیک عفاف و حجاب تأکید میکنند و اظهار میدارند که ممکن است کسی حجاب نداشته باشد، ولی عفاف داشته باشد و برعکس.
در واقع اصل اینکه عفاف و حجاب یک پدیدار واحد نیستند، درست است، اما این تصور که از هم جدا و بیارتباطند صحیح نیست.
به باور استاد شهید مرتضی مطهری (ره)، حفظ عفاف یکی از دلایل تشریع حجاب است. ایشان در آثار گوناگون خود دهها بار واژه عفاف و حجاب را در کنار یکدیگر مطرح کرده و در کتاب مسئله حجاب در خصوص چرایی پوشش اسلامی مینویسند: «در دین مقدس اسلام هر چیزی که موجب تحریک شهوات و بر هم زدن عفاف و پاکدامنی است، قدغن شده.»
در نگاه شهید مطهری حجاب مقدمهای بر حفظ حریم عفاف است و این موضوع در چندین جا از آثار شهید مطهری مورد تأکید قرار گرفته است.
بهبیاندیگر خداوند متعال برای آنکه حریم عفاف در جامعه بشری حفظ شود، مجموعهای از دستورات را تشریع کرده است که یکی از مهمترین آنها «حجاب» است. البته روشن است که حفظ عفاف به چیزهایی بیش از حجاب و پوشش سر و بدن نیازمند است، اما شرط لازم آن حفظ همین حجاب است.
حال مغالطهای که اینجا صورت میگیرد آن است که پرسیده میشود آیا همه کسانی که حجاب را رعایت کردهاند، عفاف را هم کامل رعایت کردهاند یا آنکه هرکه بیحجاب است، پس بیعفت است؟
مغالطهای که اینجا صورت میگیرد آن است که فرد میخواهد با طرح یک مورد استثنا، یک قاعده انسانی و سنت اجتماعی را نادیده بگیرد. در علوم اجتماعی نه درباره یک فرد (که ممکن است به دلایلی متفاوت از بقیه رفتار کند) بلکه درباره کلیت افراد جامعه سخن میگوییم.
مسئله اصلی اینجا این است که برای حفظ حریم عفاف در جامعه انسانی، خداوند متعال ضوابطی وضع کرده که یکی از مهمترین آنها حفظ حجاب و پوشش اسلامی است.
اگر فردی فرضاً توانست دامن خود را از گناه پاک نگاه دارد و درعینحال ضوابط حجاب را هم رعایت نکرد، اولاً هیچ ضمانتی وجود ندارد که اگر تاکنون موفق بوده، بعدازاین هم همچنان موفق بماند
و ثانیاً مسئله فقط خود او نیست و او در جامعه اسلامی تعریف میشود. رفتار او علاوه بر آنکه ممکن است دیگران را به وادی بیعفتی بکشاند، عملاً مروج سبکزندگیای است که عفاف در آن جایی ندارد.
مغالطه امکان عفاف بدون حجاب، تنها افرادی را میفریبد که تحولات نیمقرن اخیر غرب را نبینند.
از زمان وقوع «انقلاب جنسی» در نیمه دوم سده گذشته در اروپا و امریکا، عملاً حریمها در مسائل جنسی و روابط زن و مرد برداشته شد، از حجم پوششها کاسته شد و بلکه کنار رفت و جامعه در سراشیبی انحطاط اخلاقی قرار گرفت.
نیمنگاهی به تحولات فرهنگی اجتماعی غرب بهخوبی نشان میدهد که اتفاقاً در سیر تحولات غرب، ابتدا حجاب کمرنگ شد، سپس در عفاف تشکیک شد و نهایتاً مرزهای اخلاقی در جامعه فروپاشید. نتیجه محسوس و ملموس آن را میتوان در امروز و فردای این جوامع دید که پدیده تولد فرزندان نامشروع به سکه رایج آنها تبدیلشده و در برخی از کشورهای غربی، تعداد نوزادان نامشروع از حلالزادهها پیشی گرفته است. چنین وضعیتی نتیجه محتوم همان تجویزی است که برخی به نام تفکیک عفاف و حجاب امروز در جامعه ما عرضه میکنند.
پاسخ دیگر به این مغالطه آن است که اگر بپذیریم میتوان عفاف داشت، ولی بدون حجاب، پس مرز پوشش عفیفانه چیست؟ اگر ضوابط شرعی کنار روند و سلایق و نسبیگرایی جایگزین آن شوند، هرکس از ظن خود وارد مسئله شده و برای «سِتر» خط قرمزی از خود ارائه میدهد. نتیجه همین نسبیگرایی آن است که عریانی روزبهروز افزایش مییابد و این همان بلایی است که بر سر جوامع غربی آمده است. اگر در برخی کشورهای غربی تا همین چند سال پیش کشفعورت در ملأعام ممنوع بود، الان همین هم در پارهای از این کشورها، در مسیر قبحزدایی است؛ لذا تنها پوشش عفیفانه، حجاب شرعی است و اگر به سلیقه انسانی واگذار شود، دیر یا زود سرنوشتی متفاوت از وضعیت امروز جهان غرب نخواهد داشت.
خداوند متعال در آیه ۳۰ سوره نور، رعایت حجاب چشم و فروبستن نگاه از نامحرم را موجب پاکی میداند و در آیه ۵۳ سوره احزاب، حفظ حجاب در هنگام معاشرت مردان و زنان نامحرم را مایه پیدایش یا افزایش طهارت و پاکی قلب برای هر دو سوی تعامل و معاشرت، ارزیابی میکند که اینها خود دلایل محکمی بر ارتباط میان عفاف و حجاب است.
17.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴علامه حسن زاده آملی:
باید قنبر حضرت خامنهای کبیر بود.
🔹به هر جای آسمان رفتم این سید را دیدم...
#لبیک_یاسیدعلی_خامنه_ای