https://virasty.com/Mahdijamshidi
،،،،،،،،
مرد هرچه بیشتر در گرداب «شهوات شخصی» فرو رود و «عفاف» و «تقوا» و «ارادهی اخلاقی» را از کف بدهد، احساس «غیرت» در وجودش ناتوانتر میگردد. بدینجهت، شهوتپرستان از اینکه همسران آنها مورد «استفادههای دیگران» قرار بگیرند رنج نمیبرند و حتی گاه لذت میبرند(استاد مطهری، مسئلهی حجاب، ص۵۶-۵۷).
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
https://virasty.com/Mahdijamshidi
،،،،،،،،،
جبههی انقلاب بپاید که لایحهی حجاب در مجلس، دچار سه گزند نشود:
۱. «بررسی فرسایشی» که زمان را به نفع برهنگی، از ما میستاند و آنها را تثبیت میکند.
۲. «تغییر جزئی» که به معنی قبول روح انفعالی و مبنای محافظهکارانهی لایحه است.
۳. «فرهنگیسازی» که بهانه و پوششی برای رقیقسازی هرچه بیشتر لایحه است.
،،،،،،،،
🖇 درخت دولت که بیش از مجلس، ریشه در خاک انقلاب داشت، این «میوهی کال» را در سبد مجلس نهاده است! حال از مجلس که تنها «هشتاد نفر انقلابی عیار بالا» دارد، چه انتظاری میتوان داشت؟!مجلس برآمده از «شورای ائتلاف سهمیهای»، در ابتلای سهمگینی فرو غلتیده است که معطوف به تعارض منافع است.باید روزانه، حساس بود.
🖇 نسبت مجلس با «حجاب»، همان نسبتش با «اغتشاش» است. در طوفان اغتشاش، چه گفتند و چه کردند؟! در اینجا نیز همان تکرار خواهد شد. انقلابیهای حداقلی و متوسط، انقلابیاند، اما «کارگزاران وضع ثبات» هستند نه «چریکهای عبور از بحران». کارهای بزرگ، محتاج ارادههای تاریخی هستند، از قبیل «دیالمه» که بیهراس بود.
🖇 دلبستن به مجلس، خطاست. از اقلیت مؤمن انقلابی در مجلس که خطشکن هستند، کاری ساخته نیست؛ چون قاعدهی رأی اکثریت، فریادشان را خاموش خواهد کرد. باید جبههی انقلاب در بیرون مجلس با «کنشگری غیررسمی»، گفتمان مسلط بیافریند و شرایط غالب بسازد. تاکنون نیز با تکیه بر «روایتپردازی اجتماعی» پیش رفتیم.
🖌دکتر مهدی جمشیدی
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🟢⚪️🔴در کدام باشگاه کباده میکشید؟!
۱
باید رخدادهای روز سهشنبه فرانسه و آلبانی را به وضوح از اقتدار مثالزدنی جمهوری اسلامی و ناامیدی غرب از تلاش ۴۴ ساله خود در مقابله با ایران دانست.
به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری مدیر مسؤول روزنامه کیهان در یادداشتی تحت عنوان «در کدام باشگاه کباده میکشید؟!»
نوشت:
۱- رصد کانالهای تلگرامی وابسته به برخی از مدعیان اصلاحات و شماری از سلبریتیها و مشاهده تعداد مراجعهکنندگان به این کانالها و نظراتی (پستها و کامنتها) که در این کانال ثبت میکنند، نشان میدهد که تعداد مراجعهکنندگان سهشنبه -۳۰ خرداد- نسبت به روزهای قبل کاهش بسیار چشمگیری داشته است و این تعداد در برخی از کانالها به صفر رسیده است.
پرسش این است که چرا؟! مگر روز ۳۰ خرداد چه تفاوتی با روزهای قبل داشته است که تعداد مراجعهکنندگان به این کانالها و ثبت کامنتهای ضداسلامی و ضدانقلابی آنان تا این اندازه کاهش یافته و حتی در مواردی به صفر رسیده است؟!
۲- از سوی دیگر، تعداد قابل توجهی از کانالهای تلگرام و اینستاگرام که با نام و نشانهای ناشناخته علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکردند نیز روز ۳۰ خرداد به طور کامل از فعالیت دست کشیدند و نه فقط هیچ کامنت و نظری را منتشر نکردند، بلکه در کانالهای مورد اشاره از اخبار و گزارشهای جعلی و سیاهی که همه روزه علیه ایران اسلامی و مسئولان نظام بارگزاری میکردند هم خبری نبود! و مگر برای افرادی که اعلام نظرات آنها در روزهای قبل صدها برابر دو روز قبل بود، چه اتفاقی افتاده است که کانالهای یاد شده را ترک کردهاند؟
برای افرادی که در روزهای قبل از روز ۳۰خرداد با انبوه کامنتها و نظرات ضدایرانی خود فضای کانالهای یاد شده را اشغال کرده بودند، چه اتفاقی افتاده بود که کانالهای مورد اشاره را ترک کرده بودند؟ شاید مانند روزهای قبل فرصت مراجعه نداشتهاند؟! در این صورت چرا؟! بخوانید!
۳- روز سهشنبه، پلیس فرانسه از برگزاری گردهمایی تروریستهای سازمان منافقین که همه ساله در روز ۳۰ خردادماه با حمایت پلیس برگزار میشد، جلوگیری کرد و تروریستهای این سازمان را که از مدتها قبل برای برگزاری این گردهمایی تدارک دیده بودند، با مانع جدی
رو به رو ساخت.
پلیس فرانسه با صدور بیانیهای اعلام کرد که پیشگیری از گردهمایی سازمان منافقین به علت مشکلات امنیتی و اخلال در نظم عمومی بوده است. این ادعا در حالی است که فرانسه طی ۴ دهه گذشته و مخصوصاً در دوران جنگ تحمیلی، یکی از کشورهای حامی تروریستهای سازمان منافقین بوده و همه ساله گردهمایی ۳۰ خرداد این سازمان تحت حمایت کامل دولت و پلیس فرانسه برگزار میشده است!
۴- در همان حال، یعنی روز سهشنبه ۳۰ خرداد، پلیس کشور آلبانی به مقر منافقین در این کشور که سالها با توصیه آمریکا در اختیار آنان قرار داده بود حمله کرد. در این حمله، تعداد زیادی از تروریستهای ساکن این پایگاه مجروح شده و به هلاکت یک تن از آنها نیز اشاره شده است. تعدادی از مجروحان شرایط بسیار وخیمی دارند و اعلام شده که هلاکت برخی از آنها دور از انتظار نیست.
«محمد رومبولاکو»، رئیسپلیس آلبانی در نشست خبری مشترک با «بلدی کوچی»، وزیر کشور آلبانی اعلام کرد « مطابق توافق ۲۰۱۴ بین ما و اعضای سازمان مجاهدین خلق (منافقین)، اعضای این سازمان صرفا به دلایل انساندوستانه(!) در کشور ما پناهنده شدند، اما آنها با انجام اقدامات تروریستی و سایبری، این توافق را نقض کردند. عملیات روز سهشنبه مطابق قوانین و براساس حکم دادگاه عالی مبارزه با تروریسم انجام شد».
پلیس آلبانی در بیانیه مستقل دیگری تاکید کرد که این اقدام را مطابق با حکم دادگاه این کشور و به دنبال نقض توافقات صورت گرفته از سوی این گروهک انجام داده است. این ادعا در حالی است که دولت آلبانی از هویت تروریستی سازمان منافقین باخبر بوده و اقدامات تروریستی این سازمان زیر نظر و تحت حمایت کامل پلیس آلبانی صورت میگرفته است.
گفتنی است که دولت آمریکا نیز با صدور بیانیهای اعلام کرد «آمریکا آگاه است که پلیس آلبانی با حکم دادگاه در این روز [۳۰ خرداد] وارد مجتمع مجاهدین خلق در شهر ساحلی دورِس شده است. ما از حق دولت آلبانی برای تحقیق درباره هرگونه فعالیت بالقوه غیرقانونی در داخل مرزهای خود حمایت میکنیم».
و اما، یادداشت پیشروی را با اشارهای گذرا به سه نکته، خاتمه میدهیم. بخوانید!
۵- اولین نکته، پرسشی است که از برخی مدعیان اصلاحات در میان است. آنها که کانالهای تلگرامی یاد شده در صدر این یادداشت را در اختیار دارند و همه روزه انبوهی از کامنتها با محتوای ضدایرانی، سیاهنمایی و حمایت از اغتشاشگران را دریافت میکردهاند و روز
ادامه صفحه ۲👇👇👇
۲
۳۰ خرداد، بعد از رخدادهای پاریس و آلبانی و مشکلاتی که برای سازمان منافقین پدید آمده بود، تعداد کامنتها و نظرات ثبت شده در کانالهای مورد اشاره به شدت کاهش یافته و در مواردی به صفر رسیده است و آن سؤال این است؛ آیا این واقعیت قابل انکار است که کامنتها و نظراتی که علیه جمهوری اسلامی ایران و در حمایت از اغتشاشگران در کانالهای تلگرامی تحت مدیریت شما نوشته میشد از تروریستهای سازمان منافقین بوده است؟! و برخلاف آنچه که ادعا میکردید و یا به غلط تصور میکردید(!) ارسالکننده این پیامها و کامنتها مردم شریف این مرز و بوم نبودهاند؟! اگر غیر از این است، چرا دیروز که تروریستهای سازمان منافقین با دو رخداد یاد شده در پاریس و آلبانی رو به رو شدند و فرصت و توان مراجعه به کانالهای شما را نداشتند، تعداد مراجعهکنندگان به کانالهای مورد اشاره تا مرز صفر نفر تنزل پیدا کرد؟!
خوشبینانهترین احتمال آن است که نمیدانستید در میدان سوءاستفاده تروریستهای منافق قرار گرفتهاید! اگرچه بسیار بعید است که از مفاد و محتویات کامنتها متوجه نشده باشید که مراجعهکنندگان شما یک مشت تروریست رذل و قاتل ۱۷ هزار تن از پاکترین انسانهای این دیار بودهاند! اگر این احتمال خوشبینانه را باور داشته باشیم -که باور آن آسان نیست- وقت آن است که به خود آئید و بیش از این در باشگاه دشمنان تابلودار نظام که تروریستهای منافق در اجاره آنها هستند، کباده نکشید!
۶- دومین نکته، این که تمامی اسناد و شواهد و قرائن موجود به وضوح حکایت از آن دارند که سازمان منافقین هویت مستقل ندارد بلکه یک سازمان تروریستی اجارهای است که از سوی آمریکا و متحدان اروپایی و صهیونیستی آن برای عملیات تروریستی و ایذایی علیه جمهوری اسلامی ایران به اجاره گرفته شده است.
این که بعضاً گفته میشود سازمان منافقین آلترناتیو جمهوری اسلامی است! قبل از آن که قابل توجه باشد، مسخره و خندهدار است. وقتی از آمریکا و متحدانش کاری علیه ایران اسلامی ساخته نیست از یک سازمان اجارهای چه کاری میتواند ساخته باشد؟! «جایی که عقاب پر بریزد، از پشه لاغری چه خیزد»؟! سازمان منافقین یک سازمان تروریستی و اجارهای است که دستش به خون دستکم، ۱۷ هزار انسان پاک این مرز و بوم و هزاران تن از مردم مظلوم عراق آغشته است.
از این روی سازمان منافقین برای قدرتهای اجارهکننده آن ارزشی بیش از یک مشت برده ندارد و جابجایی بردهها و دست به دست کردن آنها از سوی بردهداران مدرن! رخداد غیر منتظرهای نیست و رخدادهای دو روز پیش فرانسه و آلبانی، با این فرمول قابل توضیح است.
۷- سومین و آخرین نکته این که، مخالفت فرانسه با گردهمایی منافقین و حمله پلیس آلبانی به پایگاه این سازمان را نمیتوان و نباید با آنچه در بیانیههای دولتهای فرانسه و آلبانی و آمریکا آمده است به ارزیابی نشست. باید رخدادهای روز سهشنبه فرانسه و آلبانی را به وضوح از اقتدار مثالزدنی جمهوری اسلامی و ناامیدی غرب از تلاش ۴۴ ساله خود در مقابله با ایران دانست.
اقتدار ایران اسلامی و جایگاه برجسته و نقشآفرینش در جهان اسلام و منطقه و حتی در حیات خلوتهای آمریکا در کشورهای لاتین، دشمن را به این نتیجه قطعی رسانده است که برای مشکلآفرینی امنیتی و عملیات ایذایی نمیتواند به ابزار از رده خارجی نظیر اجاره یک سازمان تروریستی امیدی داشته باشد. و اما، در این سوی ماجرا، جمهوری اسلامی ایران نباید به اقدامات دو روز گذشته غرب علیه سازمان منافقین بسنده کند.
منافقین آنگونه که خود بارها اعتراف کردهاند قاتل دستکم ۱۷ هزار نفر از پاکترین انسانهای این مرز و بوم و صدها جنایت وحشیانه دیگر هستند. جمهوری اسلامی ایران باید اعلام کند تنها هنگامی برخورد غرب با تروریستهای سازمان منافقین را جدی تلقی میکند که این جرثومههای فساد و تباهی و آدمکشان حرفهای را برای محاکمه و مجازات به ایران تحویل بدهند.
🔺پایان
🇷🇺روسیه ایران را جایگزین کانال سوئز میکند
🔹وزیر حملونقل روسیه: یک سیستم حملونقل چندحالتهٔ ریلی، آبی و جادهای بهطول ۷۲۰۰ کیلومتر با عبور از کشورهای آذربایجان، ایران و هند جایگزین مسیر سابق که از اروپا و کانال سوئز عبور میکرد میشود.
🔹درحالحاضر فقط برخی از بخشهای این مسیر عملیاتیست. ایران و روسیه توافقی برای الحاق یک خط ریلی به این مسیر انجام دادند که روسیه قصد سرمایهگذاری بیش از ۳ میلیارد دلار در این مسیر را دارد.
#ایران_قوی
تک تیرانداز انقلاب👇
💥@enghelab_sniper
♻️امام خمینی : با ضوابط شما من هیچ نمی دانم و بهتر که ندانم
⭕️سؤال خبرنگار : [شما زندگی خیلی منزوی داشتید، شما اقتصاد جدید و حقوق روابط بین المللی را مطالعه نکرده اید. تحصیل شما مربوط به علوم الهی است، شما در سیاست و گرفتن و دادن یک زندگی اجتماعی درگیر نبوده اید. آیا این در ذهن شما این شک را به وجود نمی آورد که ممکن است عواملی در این معادله باشد که شما نمی توانید درک کنید؟]
✅جواب امام : ما معادلۀ جهانی و معیارهای اجتماعی و سیاسی ای که تا به حال به واسطۀ آن تمام مسائل جهان سنجیده می شده است را شکسته ایم. ما خود چارچوب جدیدی ساخته ایم که در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفته ایم. از هر عادلی دفاع می کنیم و بر هر ظالمی می تازیم، حال شما اسمش را هرچه می خواهید بگذارید. ما این سنگ را بنا خواهیم گذاشت. امید است کسانی پیدا شوند که ساختمان بزرگ سازمان ملل و شورای امنیت و سایر سازمانها و شوراها را بر این پایه بنا کنند، نه بر پایۀ نفوذ سرمایه داران و قدرتمندان که هر موقعی که خواستند هرکسی را محکوم کنند، بلافاصله محکوم نمایند. آری با ضوابط شما من هیچ نمی دانم و بهتر است که ندانم.
📚صحیفه امام؛ ج۱۱، ص۱۶۰.
#تفکر_امام_نه_به_لیبرالیسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کسانی که عکس عملکرد حاج قاسم رفتار می کردند؛ الان نگران عکس حاج قاسم شدند!!
🔴 #پی_نوشت:
شرح و سندی دیگر از بردگی بردگان وفادار و گوش به فرمان در دولت تدبیر و امید به ارباب خویش آمریکا
#برجام_بردگانه_ترین_سند_بردگی تاریخ بشر افتخار بردگان وفادار ایرانی از ارباب آمریکایی خویش
#اف_ای_تی_اف سند پالانشاه طلبان متحد برای به بردگی کشاندن ملت
#2030_پالاننامه_جهانی حزب خران مشتاق پالان (سفارش ویژه برای نابودی ایران و اسلام)
#حسن_پالانی_ناکام_از_تشکیل_مجدد_حکومت_پالانشاهی_در_ایران و
#رضاخان_همچنان_پالانشاه_کبیر
#رفراندوم_شعار_بردگان دست آموز و خودآموز غرب برای دست بوسی ارباب آمریکایی و بازگشت ارباب به ایران
#سازمان_ملل : سازمان مدیریت بردگان وفادار یا سازمان پالان شاهان متحد تحت امر ارتش وحشی آمریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراسم اهدای مدرک بردگی اعظم به حسن پالانی در انگلیس
#برجام_بردگانه_ترین_سند_بردگی تاریخ بشر افتخار بردگان وفادار ایرانی از ارباب آمریکایی خویش
#اف_ای_تی_اف سند پالانشاه طلبان متحد برای به بردگی کشاندن ملت
#2030_پالاننامه_جهانی حزب خران مشتاق پالان (سفارش ویژه برای نابودی ایران و اسلام)
#حسن_پالانی_ناکام_از_تشکیل_مجدد_حکومت_پالانشاهی_در_ایران و
#رضاخان_همچنان_پالانشاه_کبیر
#رفراندوم_شعار_بردگان دست آموز و خودآموز غرب برای دست بوسی ارباب آمریکایی و بازگشت ارباب به ایران
#سازمان_ملل : سازمان مدیریت بردگان وفادار یا سازمان پالان شاهان متحد تحت امر ارتش وحشی آمریکا
👤 توییت استاد #رائفی_پور
وای بر مجلس!
بارها بخشنامه معاونت سیاسی وزارت کشور را خواندم. کلمهکلمه آن تذکر و توجه به شفافیت، رعایت اصلی بیطرفی مجریان انتخابات، افزایش مشارکت، دعوت از همه گروهها، و دقت در سواریندادن به نمایندگان کنونی و سابق مجلس در آستانه انتخابات بود که عین عقل و شرع و قانون است.
باید از مردم خواست به ۲۰۰ نمایندهای که متعرض وزیر کشور شدهاند، رای ندهند.
افسوس که شفافیتی در کار نیست.
این حجم از وقاحت باورنکردنی است. اینها اگر در زمان امام علی (علیهالسلام) میبودند، به حضرت بهخاطر نامه به عثمانبنحنیف نیز حمله میکردند.
یقین دارم رهبری مفاد آن نامه را تایید خواهند کرد.
29.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ استاد #رائفی_پور
⭕️ آیا ظریف خائن و جاسوس بود؟؟؟
🔻 چی شده که یهو سر و کله ظریف پیدا شده؟
🔻رفتارهای مشکوک، ظریف در حد و اندازه وزارت نبود!
🔻خلاصه ۸ سال وزارت ظریف از زبان استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشای دکترهای بی سواد از بردگانه ترین سند یردگی تاریخ بشر
🖇 نفسانیت در خیابان، جولان میدهد و شیطان، پایکوبی میکند. اقلیت محض، بدننمایی میکنند و در روح جامعه، زهر تمتعات نظری تزریق میکنند. زبان امر و نهی در خیابان بریده شده و مؤمنان در خاموشی به سر میبرند و آه سرد برمیآورند. مصلحت به جان حقیقت افتاده و ترانهی فتح میخواند.
البته ما هم با خودمان بحث میکنیم ...
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔻تحلیل اجتماعیِ پیمایش حجاب-۱
مهدی جمشیدی
۱. اینکه «چهل درصد» از مکشفهها در «پیش از تیرماه سال گذشته» کشف حجاب کردهاند (مطابق آمار پژوهشکدۀ باقرالعلوم که وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی است)، نشانگر این حقیقت است که «موج» و «شیب» کشف حجاب بهصورت جدی و گسترده در دورۀ پیشااغتشاش، آغاز شده بوده و «روند خطی» و «سیر فزاینده» شکل گرفته بوده و حادثۀ مرگ مهسا امینی، فقط یک «زمینۀ تشدیدکننده» بوده است. تشدیدکنندگیِ آن نیز آنچنان برجسته نبوده، بلکه در اثر اهمالکاری مسئولان در اِعمال اقتدار و اجرای قانون در دورۀ پیشااغتشاش، مسیر طبیعی پدید آمده بود و مکشفهها احساس نمیکردند که مسئولان، قاطعیتی برای مواجهه دارند. این چهل درصد، میوۀ تلخ اغتشاش نیستند، بلکه اینان اغتشاش آفریدند یا با آن همراه شدند.
۲. این در حالی است که ما به «شصت درصدِ پسااغتشاش»، اعتنا میکنیم اما از «چهل درصدِ پیشااغتشاش» غافلیم. به نظرم مسألۀ اصلی، آن چهل درصدِ پیشینی است که توانسته «بدون اغتشاش» - که آکنده از حس و حرارت و هیجان و روایت بود - پیش برود. اگر بتوان آن شصت درصد را به اغتشاش نسبت داد، دربارۀ این چهل درصد چه باید گفت؟ این عدد بر اساس که «منطق اجتماعی» به تحقق پیوسته است؟ کدام «نیروی پیشران»، کشف حجاب را در دورۀ پیشااغتشاش تا مرز چهل درصد سوق داده است؟ من در تحلیلهای گذشتهام به این واقعیت تصریح کرده بودم که باید سالهای آغازینِ دهۀ نود را «نقطۀ عطف» نسبت به حجاب دانست و «موج جدید» را به آن نسبت داد و اتفاقهای امروز را در اتصال و همبستگی با این گذشتۀ تبیینگر، فهم کرد، نه اینکه چند تخلف موردی و اندک گشت ارشاد را در سالهای اخیر، اصل و اساس انگاشت و یا حادثۀ مرگ مهسا امینی را گرانیگاه قلمداد کرد. رگهها و ریشهها به «خُردهرویدادها»یی باز میگردد که از آغاز دهۀ نود توسط رسانههای فارسیزبان و دنبالۀ داخلی آنها در جریان اصلاحات، بهتدریج صورتبندی شدند و یک «سیر نامحسوس» را پدید آورند. این سیر، به یک «کلانرویداد» نیاز داشت؛ یک حادثۀ تلخ و بسیجگر و احساسی که در اثر انفجار آن، هم نقص شصت درصدیِ خود را جبران کند و هم با شرمندهسازی حاکمیت، به خود رسمیت بدهد.
۳. در طول ماههای تیر و مرداد و شهریور، سیر کشف حجاب حدود «سه درصد» بوده اما در مهرماه به «بیست درصد» میرسد. این عدد، در هیچیک از ماههای بعدی نیز تکرار نمیشود. پس قلۀ اقدام به کشف حجاب، معطوف به «مهرماه» بوده است. اما چرا مهرماه؟! روند کشف حجاب، میتوانست به صورت متوازن میان ماهها توزیع شود و در هر ماه، جمعی به مکشفهها افزوده شوند، و یا میتوانست ناگهان پس از اغتشاش و مرگ مهسا امینی، حالت هیجانی و انفجاری به خود بگیرد و ظهور یابد، اما حدود «سه ماه» طول کشیده تا تمایل بیست درصدی شکل بگیرد و این تمایل نیز در هیچیک از ماههای بعدی نیز تکرار نشده است. یک فرض این است که این عدد بزرگ را به بازگشایی دانشگاهها و مدارس نسبت بدهیم و بگوییم این دو بستر، زمینۀ همافزایی و ظهور حداکثری را بهصورت ضربتی فراهم کردند. فرض دیگر این است که گفته شود زنانِ مایل به کشف حجاب که تصمیم قطعی برای کشف حجاب داشتند، از نظر احتمال مواجهۀ حاکمیت، دچار تردید بودند، اما در این فرصت سه ماهه - که آمیخته با تعلل و بیعملی مسئولان بود - یقین پیدا کردند که حاکمیت، دیگر انگیزه و توانی برای برخورد ندارد و با سکوت رفتاری خویش، شرایط جدید را پذیرفته است.
۴. در اردیبهشت ماه، آمار اقدام به کشف حجاب به عدد «هفتدهم درصد» میرسد که کمترین میزان در مقایسه با همۀ ماههای گذشته است. تنها اتفاقی که میتونسته سرچشمۀ این افول ناگهانی و بیسابقه باشد، تهدید سردار رادان به اجرای قانون حجاب بوده است. این امر نشان میدهد که حاکمیت، همچنان از اقتدار برخوردار است و چنانچه «سخن مقتدارنه» بگوید - و اندکی نیز «قدرتِ» خویش را به رخ بکشد - گره گشوده خواهد شد و نهتنها روند پیشرونده، متوقف خواهد شد، بلکه بساط کشف حجاب و برهنگی نیز جمع خواهد شد. در واقع، چشم مکشفهها به «رفتار حاکمیت» است و بر اساس آن، رفتار خود را تعریف و بازتعریف میکنند. ازاینرو، روندها و سیرهای اجتماعی در این لایه، به سستی یا قوّتِ «گفتارهای حاکمیتی» وابسته است. متأسفانه «ضعف گفتاری» در ادبیات رسمیِ مسئولان، «اقتدار حاکمیت» را تا اندازهای مخدوش کرده است و باید از طریق جدّیّت و غلظت بخشیدن به گفتارهای رسمی، گذشته را جبران کرد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔻تحلیل اجتماعیِ پیمایش حجاب-۲
مهدی جمشیدی
۱. «مرد بیغیرت»، بدن ناموسش را به «نگاههای حریص خیابانی»، میفروشد و آسودهخاطر است. بیرگ و بیتفاوت است. از «نمایش بدن زنش»، رنج نمیبرد. «لذت دیدن زنش»، فقط برای خودش نیست، بلکه مردان دیگر نیز مجاز به بهرهبرداری بصری از زنش هستند. مرد بیغیرت، «مردانگی اخلاقی» ندارد.
۲. عدد «هفتاد درصد» نشان میدهد که «کمعفتی زن»، قرین و همنشین «کمغیرتی مرد» است. مکمل و متمم یکدیگرند. همافزایی در فساد اجتماعی دارند. مکشفهها، «چراغ سبز شوهران»شان را دیدهاند که در خیابان، بدننمایی میکنند. از سایهی حضور «مرد غیرتمند» در زندگیشان، محروم هستند و به حال خود «رها» شدهاند.
۳. بنابراین، مشکل ما فقط «بیحجابی» نیست. روی دیگر سکه، «بیغیرتی» است. بیغیرتی مرد، خود را در خیابان نشان نمیدهد، بلکه در قالب بیحجابی زن، نمایان میشود. بیحجابی زن، دو ریشه دارد؛ یکی نقص در عفت خودش و دیگری نقص در غیرت مرد. بااینحال، چون فقط بیحجابی مشهود است، «طرح حجاب» مینویسیم نه «طرح غیرت».
۴. شبکهی تلویزیونی «منوتو» بهعنوان گرانیگاه «عادیسازی سبک زندگی غربی»، سالها بر تغییر الگوها و ارزشهای معطوف به «امر جنسی»، متمرکز بود. «زندگی روزمره» را از «سیاست»، مهمتر انگاشت و مخاطب را با لذتهای سبک زندگی غربی، وسوسه کرد. آنقدر گفت و نمایش داد و حس ایجاد کرد، تا مخاطب تحریک و تهییج شد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬جمهوری اسلامی در حال تبدیل شدن به یک موجودیت بیامکان، بیاختیار و بیاقتدار اما پاسخگوست/ اگر بخواهم یک اولویت برای کشور تعیین کنم، بلاتردید احیای اقتدار تحلیلرفته دولت خواهد بود/ منِ مسئول جمهوری اسلامی حق فعالیت اقتصادی یا عضویت در هیئت مدیره شرکت خصوصی را ندارم، اما اختیارات حاکمیت را تراشیده و به اتاق بازرگانی واگذار کردهایم که خودشان فعال اقتصادی و ذینفع هستند/ تکنوکراتها، متخصصانی هستند که باید در جهت پیشبرد اهداف مشخص به خدمت گرفته شوند، نه اینکه تصمیمگیری و جهتگیری به آنها سپرده شود/ سپردن اداره کشور به تکنوکراتها، مانند سپردن تصمیمگیری درباره نوع غذای یک میهمانی به آشپز است.
برشی از سخنرانی در نشست با فعالان تشکلهای دانشجویی دانشگاه تبریز| ۱۶ آذرماه ۱۴۰۱
@syjebraily
4_5796319139186348674.mp3
11.45M
صوت کامل گفتگو با حاج حسین یکتا در برنامه جهان آرا
موضوع: "جهاد"
شنبه 27 خرداد 1402
🔻درس مهم کیسینجر به غربگرایان ایرانی
هنری کیسینجر استراتژیست مشهور امریکایی اخیرا مصاحبهای با بلومبرگ انجام داده که بخشی از آن بسیار مهم است. او با اشاره به نزدیک بودن انتخابات امریکا، به ترویج تئوری «اول آمریکا» اشاره کرده و گفته: «این دیدگاه تمرکز بسیار زیادی روی منافع آمریکا دارد و توجه چندانی به منافع جهانی ندارد... در این صورت آمریکا منزوی خواهد شد.»
حرف اصلی کیسینجر یک چیز است و آن اینکه اگر دولتهای بعدی امریکا به خاطر مشکلاتی که این کشور در درون دارد، آنقدر به داخل امریکا مشغول شوند که از ایفای نقش امریکا در سطح بین الملل کاسته شود، امریکا منزوی خواهد شد. در واقع منطق کیسینجر این است که امریکا به یک ابرقدرت تبدیل شده، چون در سطح جهان یک بازیگر موثر و فعال بوده و روزی که نقش امریکا در معادلات خارجی و بین المللی کم شود، قدرت امریکا هم کم شده و منزوی خواهد شد.
حالا از زوایه نگاه کیسینجر به مساله ایران نگاه کنید. یعنی با این پیشفرض که یک کشور قوی و اثرگذار، کشوری است که بتواند در معادلات منطقه ای و جهانی تاثیر گذار باشد. اما چه کسانی در ایران مخالف نقش آفرینی های ایران در سطح بین الملل هستند؟ کدام افراد و جریان های سیاسی در سالهای گذشته سعی کرده اند نقش و تاثیرگذاری ایران در معادلات جهانی را کمرنگ کنند و کدام به دنبال تقویت و پر رنگ کردن آن بوده اند؟ کدام جریان ها با شعار «نه غزه نه لبنان»، «سوریه را رها کن»، تمسخر اثرگذاری ایران بر معادلات امریکای لاتین و... سعی کرده اند یکی از مهمترین مولفه های قدرت ایران را از بین ببرند؟
چه نتیجه ای می خواهم از این بحث بگیرم؟ کسانی که در این سالها این حرفها را زده اند اگر منطق دینی درستی داشتند هیچ وقت چنین خبطی را مرتکب نمی شدند چون اثرگذاری ایران در سطح منطقه و جبهه مقاومت فقط یک سیاست رئالیستی و معطوف به قدرت نبوده و کاملا ریشه در مبانی دینی دارد، اما اگر از منظر غیر ایدئولوژیک و فقط و فقط بر اساس محاسبات دو دو تا چهارتا نیز به مساله نگاه می کردند، می فهمیدند که اتفاقا تامین قدرت کشور نیز در همین مدل سیاست ورزی در خارج از مرزهای ایران است. این دیگر حرف خودی ها یا سران جمهوری اسلامی نیست؛ این هنری کیسینجر است که نقش افرینی و اثرگذاری خارجی را بخش مهمی از قدرت یک نظام سیاسی می داند و تضعیف این رویکرد را مترادف با منزوی شدن یک کشور قلمداد می کند.
🖌دکتر امیرحسین ثابتی