4_5994293955888418814.mp3
5.55M
#صوت_مهدوی
▪️ای که با آوردن نامت گره وا میشود!
داستان تشرف شیخ جواد سهلاوی خادم مسجد سهله، به محضر #امام_زمان ارواحنا فداه
📚 به نقل از مرحوم آیت الله ناصری
📚 اجساد جاویدان، ص۴۲.
در زیارت سیدالشهدا، همه چیز آماده است که به عزمهای بزرگ برسيم.
ما يك عهدی با امام داشتهايم و تا به زيارت نرویم، عهدمان ناقص است. زيارت، اتمام عهد است؛ ما میرویم که عهدمان را با امام، كامل كنيم.
در اين اتمام عهد، باید تصميمهای بزرگ بگيريم. راه باز است؛ حالا وقت حُرّ شدن و زُهیر شدن است.
#اربعین
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
🔻حکم مردم در حکمرانی ولایی
🖊 مهدی جمشیدی
۱. باید اصطلاح مشروعیت را در معنایی که در فلسفۀ سیاست رایج است، به کار برد، که عبارت است از حق حاکمیت. پس مراد، معنای لغوی مشروعیت نیست؛ یعنی سخن در این نیست که شروط دینیبودن حکومت چیست. چنانچه بگوییم که مردم، منشأ تحقق - نه حقانیت - حاکمیت هستند، هم مسألۀ ولایت پیشینی و مِن جانب الله، حل میگردد، و هم مسألۀ مردمسالاری دینی. این نوع از مدخلیت مردم، تلازمی با وکالت نخواهد داشت؛ چراکه هر چند انتخاب هست، اما انتخاب تحقق حاکمیت ولی، نه انتخاب حق حاکمیت وکیل. حق حاکمیت، فقط از ناحیۀ خدای متعال است و انسان از ناحیۀ خویش، چنین حقی ندارد - یعنی خدایمتعال به او نداده است - که بتواند آن را به دیگری واگذار کند. بهبیاندیگر، مسأله این است که خدایمتعال، حق ربوبیتِ تشریعی خویش را به انسان واگذار نکرده و او را از لحاظ تشریعی، مخیر ننهاده است که هرچه خواست را انتخاب کند. پس اینکه انسان میتواند بر سرنوشت خویش حاکم باشد، به این معنی نیست که محق نیز هست. در غیر این صورت، خدای متعال نباید برای انتخابی که انسان نسبت به آن حق دارد، اگر حاصلش اعراض از حاکمیت دین باشد، وعدۀ عذاب و عقاب بدهد. حاکمیت انسان بر سرنوشت خویش، نسبت به خدای متعال نیست بلکه نسبت به انسانهای دیگر است. در اصل پنجاهوششم قانون اساسی آمده است: «حاکمیت مطلق بر جهان و انسان، از آنِ خداست و هم او، انسان را بر سرنوشت اجتماعی خویش، حاکم ساخته است». لفظ «اجتماعی» که در این بند آمده است، نشان میدهد که سخن در مقام «مناسبات انسانی با یکدیگر» است.
۳. در آیات قرآن کریم، سخن از صفت وکیلبودن خدای متعال به میان آمده است، اما این آیات، ناظر به قلمروی اخلاقی بودهاند، حالآنکه بحث ما، در قلمروی فلسفۀ سیاست است. شاهد این سخن، آن است که در هیچیک از آیات یادشده، وکیلانگاشتن خدای متعال، به معنی سلب حق حاکمیت از او و واگذاری آن به انسان نیست. در غیر این صورت، میان صفت وکیل و صفت ولی، تعارض رخ میداد. پس نباید در دام اشتراک لفظی افتاد و از استعمال و معنای اخلاقی لفظ وکیل، نتایجی در زمینۀ فلسفۀ سیاست گرفت. اینکه انسان در زندگی خویش، کارهایش را به خدای متعال بسپارد و تحقق آنها را از او بطلبد، معطوف به توحید افعالی و برخاسته از اعتقاد به ربوبیت تکوینیِ الهی است، نه نافی ربوبیت تشریعیِ الهی. وکالت در معنای قرآنی و اخلاقی، عبارت است از رجوع انسان به خدای متعال برای وصول به مقصدی به سبب احساس عجز خویش، نه سپردن حق حاکمیت از خود به خدای متعال. وکیلانگاشتن خدای متعال در قلمروی تدبیر جامعه و حاکمیت، ناقض ربوبیت تشریعیِ الهی است که اولاً مطلق است، ثانیاً جز به صالحان مأذون واگذار نشده است.
۴. اینکه برخی افراد مشروعیت حکومت را مشتمل بر دو عنصر صلاحیت و مقبولیت دانستهاند، همان نظریۀ بینابینی است که نقطهای در میانۀ نصب و انتخاب را برگزیده است. برایناساس اگر حاکم اسلامی، صلاحیت داشت، اما مقبولیت نداشت، مشروعیت نیز ندارد؛ یعنی حق حاکمیت ندارد. در این صورت، امیرالمؤمنین (ع) نیز در آن بیستوپنج سال، صالح نامشروع یا صالح نیمهمشروع بوده است؛ چراکه از عنصر مقبولیت برخوردار نبوده است، حالآنکه شیعه چنین اعتقادی ندارد. لازمۀ قهری مدخلیت مقبولیت در مشروعیت، آن است که مردم، نصیب نسبی یا مطلق از حق حاکمیت داشته باشند، درحالیکه خدای متعال، این حق را به هیچ کسی واگذار نکرده است، بلکه فقط به رسول اکرم (ص) و اولیالامر، اذن حاکمیت بر مردم را اعطا کرده است. آنچه که برخی آن را حق خدادادی حاکمیت مردم میخوانند، تنها استعداد تکوینی انتخاب است، نه جواز تشریعی انتخاب، در غیر این صورت، وعدۀ عقوبت برخاسته از انتخابهای متعارض با دین، ناموجه بود.
۵. نظریۀ جمهوری اسلامی یا مردمسالاری اسلامی، ناسازگار با این روایت نیست و نمیتوان ادعا کرد از متن این روایت، سالاربودن مردم برنمیآید: اولاً، ولیفقیهِ مشروع از جانب خدای متعال، حق تحمیل خویش بر مردم را ندارد و استبداد دینی، روا نیست و نقش مردم در تحقق حاکمیت او، صددرصد است؛ ثانیاً، چون رأی مردم در عرض حکم الهی نشانده نمیشود، مستلزم شرک نیست؛ ثالثاً، تبعیت از خواست مردم در چهارچوب هدایت الهی، سالاربودن مردم را به نمایش میگذارد؛ رابعاً، ما معتقد به دولت حداقلی و گشودگی امر اجتماعی و جامعۀ مدنیِ اسلامی در روندهای حاکمیتی هستیم، نه دولت تمامیتخواه و حداکثری، و این، بیانگر مردمبنیانبودن حاکمیت دینی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔حاج قاسم:
این نظام یه قطعه ای از بهشته
باید رو پلک چشممون حفظش کنیم.
باید جان بدیم براش...
💠 نماز چهار شنبه
🔸 حضرت زهرا(سلام الله الیها):
پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله و سلم)به من نماز شب چهارشنبه را تعلیم کرد و فرمود:
هر که شش رکعت نماز بخواند و در هر رکعت سوره حمد و آیه بیست و شش سوره آل عمران
قل اللهم مالک الملک را بخواند و پس ازنماز به پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) آن چنان که سزاوار است درود بفرستد،خداوندتا هفتاد سال هر گناهى که دارد مى بخشد و به او ثوابى مى دهد که قابل شمارش نمى باشد.
📚 مستدرک الوسائل/ج6/ص371
💠 #صبر بر رزق حلال
🔸 رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم:
هر کس بپرهیزد و صبر کند، رزق او از حلال می رسد و هر کس عجله کند و حرمت احکام خدا را بشکند و از غیر حلال اخذ کند، مقدار آن از رزق حلالش کم مى شود و روز قیامت به واسطه دریافت حرام از او حساب می کشند.
📚کافى/ج 5 /ص٨٠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تا حالا آشغال روی سرت ریختند؟؟!
👆👆👆حتما گوش کنید و به دیگران هم ارسال کنید تا ببینیم ما کجای کاریم۰۰۰!!!
40.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باب القبله حرم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام
کربلا
یکشنبه۴ شهریور ۱۴۰۲
السلام علیک یا ساقی العطاشا
ای ساقی تشنه لبان
یا ساقی تشنه لب
یا اباالفضل العباس علیه السلام 💔
حیف که دیر رسیدیم کربلا
و الا نمیگذاشتیم ...
غریب گیر آوردنت...😭
آقاجان
غریب گیر آوردنت... غریب گیر آوردنت
تشنه سر بریدنت
غریب گیر آوردنت😭
با اسبا رفتن رو تنت
غریب گیر آوردنت😭
چقدر با نیزه زدنت
غریب گیر آوردنت😭
چقدر حسّ غریبی هست
اینجا کنار بدن عباس آقای ما سیدالشهداء با صدای بلند گریه کرده...
یا الله...
چقدر اینجا حس گریه هست...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶نهضت امام زمان نهضت اشک است.
➖روضهی شیخ قمی مستقیم از داخل حرم حضرت عباسع
➖اگر جاماندهای گوش بده هوایی بشی😢
➖ویدئوی کامل اینجا