اقتدار ولایی
نخستوزیر عراق در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس، تایید کرد که عراق در حال میانجیگری میان ایران و چند ک
اقدام درست دیگه اینکه مخفیانه مذاکره کنیم اگر جواب داد رسانهای کنیم و اگر جواب نداد خیر
اشتباهی که دولت روحانی داشت این بود که مذاکرات را وارد مناظرات انتخاباتی و مباحث ژورنالیستی کرد اما دولت دکتر رئیسی از مذاکره هم استفاده میکنه اما از راه صحیح و حساب شده
🛑 عقاب بر بالای بلندی نشسته است، حساب شده و دقیق طعمه اصلی را با چشمان تیزبین خودش زیر نظر دارد تا در یک فرصت مناسب، برق آسا و بدون فوت وقت، حمله کند و این موش کثیف صحرایی را شکار کند.
و این موش موذی عقاب را نگاه می کند که چند پرنده حقیر و کوچک در حال ضربه زدن به او هستند و سرو صدای زیادی می دهند تا عقاب به آنها توجه کند و وقتی عقاب مشغول آنها شد، آنوقت موش کثیف، از مخفیگاه خودش بیرون آید و به خرابکاری هایش ادامه دهد!
اما عقاب انگار نه انگار که این پرنده ها به او ضربه میزنند بلکه کاملا آماده و استوار و با چشمانی تیزبین طعمه و رقیب اصلی را زیر نظر دارد.
و این حکایت ما و آمریکا و علیف آذربایجان است.
دوستان حواسشان باشد که عقاب را مشغول حقیرها نکنید.
بدانید همانطور که به بارزانی و عبدالحمید و بسیاری دیگر زمان دادیم تا خودشان را رو کنند و ضربه بخورند، اینجا هم همین است.
به وقتش ضربه را میزنیم
نگران نباشید.
بگذارید وقتش برسد
فعلا تمام تلاش آمریکا این است که ما را درگیر این حقیرها کند تا خودش قِسِر در رود اما کور خوانده است....
اقتدار ولایی
🛑 عقاب بر بالای بلندی نشسته است، حساب شده و دقیق طعمه اصلی را با چشمان تیزبین خودش زیر نظر دارد تا د
این روش و سیاست هنوز هم در کشور ادامه داره
باید مراقب راهبرد کشور در عدم درگیری با همسایگان بر اساس فرمایشات امام خامنهای ❤️ باشیم
🛑 کلید اصلی اینجاست؛ "عملیات اربعین"
▪️رهبر انقلاب در بسط بیانیه گام دوم انقلاب همگان را به ایجاد حرکت هایی عمومی توصیه کرده و مدل ایجاد حرکت عمومی را موثرترین اقدام جهت حرکت به سمت تمدن اسلامی میدانند لذا هر چه حرکت های عمومی بیشتر در جامعه شکل بگیرد به همان اندازه در مدار برش گام دوم انقلاب اسلامی حرکت کرده ایم
▪️از این روست که عملیات پیاده روی اربعین به عنوان بزرگترین حرکت عمومی باید شدیدا مورد توجه مدیران و حلقه های میانی قرار گیرد که با الهام از آن بتوانند در مسائل گوناگون حرکت هایی عمومی را شکل دهند.
▪️اگر مسئله سید الشهدا و سبک زندگی حسینی را با عملیات اربعین پاسخ میدهیم پس قطعا برای مسئله اقتصاد، جمعیت، عفاف و حجاب، ورزش، سینما و ... نیز میتوانیم با طراحی عملیات دقیق و مبتنی بر میدان پاسخ جدی دهیم
▪️اما لازمه این طراحی اولا توجه و تامل جدی در مسئله اربعین و عدول از نگاه های افراطی و دوما فاصله گرفتن از فرمول های مرسوم تدریس شده در دانشگاه های دنیا و رجوع به میدان و داده های دقیق میدانی است چراکه این رویداد جهانی در هیچ فرمول و قاعده ای نمیگنجد.
▪️عملیات اربعین و حرکتهای عمومی دیگر نیز نه تنها در تضاد با مسائل و مشکلات دیگر جامعه نیست بلکه الگو و مدلی برای مسائل دیگر است؛ اربعین به عنوان پیشران در حل مسئله سبک زندگی در زوایای پنهان خود درسهای بزرگی برای اهل خرد دارد که باید واکاوی دقیقی انجام پذیرد
▪️گاها تصور میشود بجای اربعین باید روی مسائل دیگری تمرکز کرد چرا که آن مسائل در اولویت قرار دارد اما این عملیات منافاتی با سایر مسائل ندارد و اتفاقا جزو مولفه های اصلی قدرت نیز محسوب میشود و حل برخی از مسائل کشور از مسیر اربعین میگذرد مانند تقویت خطوط هوایی و جاده ای و ریلی، اقتصاد شهرهای مرزی، تقویت پیمانهای پولی و حذف دلار، تولیدات رسانه ای، انتقال باورها و فرهنگ و...
✍️مهدی رفیعی
⁉️چرا جمهوری آذربایجان روز ۲۵ شهریور رو به عنوان روز حمله اعلام میکنه ؟
البته که این حرفها غلط زیادیه
اما چرا ۲۵ شهریور؟؟
دیگه از این واضح تر که ماجرای #مهسا_امینی، شروع و ادامه و پایانش تماماً طراحی دشمن بوده و هست ؟
ولی بعضی ها همچنان خودشون رو به خواب زدن و هنوز هم میگن جمهوری اسلامی مقصره، راه دوری نرید #افساد_طلبان را میگم.
امثال صادق زیباکلام و مهدی نصیری و...
🛑 توییت استاد رائفی_پور
لطفا تا انتها بخوانید!
🔘 تا پایان سال ۱۴۰۱ بانک آینده ۷۶هزارمیلیارد تومان برای پروژه ایرانمال وام پرداخت کرده، اما ایرانمال تنها پروژه بانک آینده نیست!
🔘 وامهای کلان به مشهدمال! فرمانیهمال! و هتل روتانای مشهد و پروژههای شکستخورده دیگر کار را به جایی رساند که میزان زیان بانک آینده در سال ۱۴۰۱، به منفی ۱۱۴هزارمیلیارد تومان رسید!
🔘 جالب است بدانید نسبت کفایت سرمایه یک بانک سالم باید حداقل ۸درصد باشد اما این نسبت برای بانک آینده در سال ۱۴۰۱، منفی ۱۴۰درصد بوده و علیرغم این نسبت وحشتناک همچنان این بانک زیانده، سربار سیستم اقتصادی کشور است!
🔘 وقتی یک بانک که حدود ۳۰۰هزارمیلیارد سرمایه مردم را بهصورت سپرده بلندمدت با نرخ سودهای وسوسهانگیز جمع میکند و اینگونه زیانده میشود، از محل اضافهبرداشت از حساب ذخیره قانونی خود نزد بانک مرکزی، باعث افزایش پایه پولی در شبکه بانکی میشود.
🔘 نظام بانکداری امروز زالوهایی مثل بانک آینده دارد که هر روز ارزش پول ملی را میکاهند تا سرمایهداران در مالها عشقوحال کنند و البته مردم بیچاره خرجش را میپردازند.
بانک مرکزی و وزارت اقتصاد هم درگیر دعواهای حقوقی طولانی، مستمر اما بیثمر هستند و این پول ملی است که هر روز بیارزشتر میشود و سفره مردم است که خالیتر!
🔘مجلس و دولت هم بهجای بستن این درگاههای اصلی فساد مشغول بازی یکقل دوقل شدهاند!
🔘و سوالهایی که ذهن مرا درگیر میکند این است که مگر میشود اقتصاد یک کشور اینگونه بیدروپیکر و بیصاحب باشد؟
🔘چگونه یک بانک خصوصی در امنیت کامل به این مرحله از طغیان میرسد؟
چه کسانی در پشتپرده از صاحبان این بانک و امثالش حمایت میکنند؟
#لابی_بانکها