🌺 امام خامنهای :
رژیم صهیونیستی لبریز از کینه و غیظ است نه تنها نسبت به جمهوری اسلامی بلکه نسبت به کشورهای دیگر هم همین جور است
⁉️چرا ؟ چون هدف آنها از نیل تا فرات بود و به هدفشان نرسیدند
قرآن کریم میفرماید:
👈 قل موتوا بغیضکم و همینطور خواهد شد، دارند میمیرند به عون الله
فلسطین مسئله اول دنیای اسلام است و این بحث امروز نیست بحث چندین دهه است
یک ملت را از خانه خود بیرون کردند هزاران نفر از اینها را کشتند و شکنجه دادند و زندان و آواره کردند
نظر قطعی جمهوری اسلامی این است که دولتهایی که قمار عادیسازی با رژیم صهیونیستی را برای خودشون سرمشق و شیوه کار قرار میدهند اینها ضرر خواهند کرد و باخت منتظر اینهاست
به قول اروپاییها دارند روی اسب بازنده شرطبندی میکنند
امروزه وضع رژیم صهیونیستی وضعی نیست که مشوق نزدیکی با او باشندو نباید این اشتباه را بکنند
رژیم غاصب رفتنیست امروز نهضت فلسطین از همه این ۷۰ الی ۸۰ سال سرحالتر است
امروز جوانان فلسطینی و و نهضت فلسطینی، نهضت ضد غصب و ضد ظلم و ضد صهیونیسم از همیشه سرحالترو آمادهتر و با نشاطتر است
انشاالله این نهضت به نتیجه خواهد رسید و حتماً این سرطان به دست خود مردم فلسطین و نیروهای مقاومت در کل منطقه ریشه کن خواهد شد به فضل الهی
۱۴۰۲/۷/۱۱
مقدمه:
" ای فرزندان اسرائیل، نعمت هایم را که بر شما ارزانی داشتم به یاد آورید و به پیمانم وفا کنید تا به پیمانتان وفا کنم و تنها از من بترسید.
و بدانچه نازل کرده ام [قرآن] که مؤید همان چیزی است که با شماست [تورات حقیقی] ایمان آورید و اولین انکارکنندة آن نباشید و آیات مرا به بهایی ناچیز نفروشید و تنها از من پروا کنید.
و حق را به باطل درنیامیزید و حقیقت را ـ با آنکه خود می دانید ـ کتمان نکنید. "
سوره مبارکه بقره آیات۴۰ و ۴۱ و۴۲
👈 #بنده در #شهریورماه سال ۹۸ طی مقاله ای عرض کردیم که شواهد امنیتی جهان و منطقه به سمتی در حرکت است که رژیمصهیونیستی کریسمس ۲۰۲۶ را نخواهد دید که با خوشحالی و البته تردید دوستان و انتقاد و حتی تمسخر دیگران همراه بود که البته مخالفان نظام و انقلاب اسلامی حتی به پیش بینی حکیم فرزانه انقلاب امام خامنهای هم به دیده تمسخر نگاه کردند که البته با غافلگیری حمله حماس به مظلوم نمایی و دم از انسانیت زدن در حال مبرا کردن جنایات رژیم جعلی اسراییل و دفاع از آن هستند
که ان شاءالله در کنفرانس امشب از زوایای مختلف به موضوع خواهیم پرداخت
۱
⛔️ #رژیم_جعلی_اسراییل چگونه به وجود آمد؟
✍ درسال 1898 میلادی #تئودور_هرتصل خبرنگار و نویسنده یهودی در اتریش کتابی تحت عنوان #دولت_یهود منتشر کرد که در این کتاب از تشکیل یک دولت یهودی دفاع کرده و به افکار عمومی غرب برای استقبال از جنبش صهیونیستی یک زمینه فکری داد.
👈 از آنجایی که #یهودیان در آلمان بیش از سایر کشورها نفوذ سیاسی و آزادی عمل داشتند لذا هرتصل ابتدا سعی کرد از طریق دولت آلمان نظر سلطان عثمانی را برای اسکان یهودیان در فلسطین جلب نماید لکن مساعی مورد بحث به دلایل متعدد سیاسی از جمله اعلام جهاد مسلمین علیه مهاجمین خارجی با موفقیت مواجه نگردید ؛ به همین دلیل یهودیان خود را به دامن انگلستان انداختند
۲
✍ درمذاکراتی که سران یهود با «سایکس» نماینده انگلستان داشتند به او اطمینان دادند که در «جامعه ملل» از تحت الحمایگی فلسطین از طرف انگستان دفاع خواهند کرد و به فرانسه یا دولت دیگری اجازه نخواهند داد تا فلسطین را تحت الحمایه خود سازد.
از سوی دیگر به «سایکس» قول اعطای هرگونه و هر اندازه وام را دادند و نیز متعهد شدند که دولت ایالات متحده آمریکا را برای دخالت در جنگ به سود متفقین و علیه آلمان تحت فشار بگذارند
👈 این اقدامات در واقع زمینه را برای انتشار #اعلامیه_بالفور در تاریخ 2 نوامبر 1971 آماده کرد
👈 «بالفور»، وزیرخارجه وقت انگلستان طی نامه ای خطاب به لرد روچیلد مژده #تشکیل_وطن_ملی_یهود را می دهد، این نامه به «اعلامیه بالفور» شهرت یافت
در این اعلامیه آمده بود:
«نظر به علاقه خاصی که دولت انگلستان به تشکیل وطن ملی یهود در فلسطین دارد، برای نیل به این هدف و تسهیل وسایل آن کوشش خواهد کرد.»
۳
✍ پس از صدور «اعلامیه بافور» نیروهای نظامی انگلیس در 9 دسامبر 1971 بیت المقدس را اشغال کردند و تا پاییز 1918 توانستند همه نیروهای نظامی عثمانی در فلسطین را مجبور به تسلیم کرده و سراسر سرزمین این کشور را به تصرف خویش درآورند.
👈 درسال 1919 میلادی کنفرانس «سان رمو» که از نمایندگان فرانسه، انگلیس و ایتالیا، تشکیل شده بود پس از بررسی اوضاع همه جانبه #فلسطین موافقت خود را مبنی بر تحت الحمایگی فلسطین به وسیله بریتانیا اعلام داشت
👈 درتاریخ 24 ژوئیه 1922 قیمومیت انگلستان برفلسطین رسماً توسط شورای «جامعه ملل» به تصویب رسید.
👈 در پرتو حمایت انگلستان و علیرغم مخالفت اعراب، مهاجرت یهودیان به فلسطین که از چندسال پیش آغاز شده بود سرعت بیشتری پیدا کرد.
👈 از سوی دیگر سیاست ضد یهود «هیتلر» باعث شد تعداد مهاجران اروپایی باز هم بیشتر شود.
به طوری که در سال 1946 میلادی از 560/972 / 1 نفر جمعیت فلسطین، بیش از 608 هزار نفر آنها را یهودیان تشکیل می دادند.
در حالیکه تعداد یهودیان در سال 1918، حدود 56000 نفر بود.
بیشتر این مهاجرین از اروپایی شرقی بودند.
به موازات ازدیاد جمعیت یهودیان در فلسطین و بالاگرفتن قدرت سیاسی آنها در منطقه، توده های عرب که از نفوذ یهودیان خشمگین و در عین حال نگران شده بودند انگلستان را تحت فشار گذاشتند تا از صهیونیستها جانبداری نکند. در این هنگام صهیونیستها در فلسطین عملاً یک نیروی خود مختار بوجود آورده و یک ارتش سری به نام #هاگانا درست کرده بودند.
وظیفه این ارتش ترور مخالفان و مبارزه با توده های عرب بود.
۴
✍ انگلستان برای ساکت کردن توده های عرب و جلوگیری از طغیان آنان در سال 1939 «کتاب سفید» را منتشر کرد و اعلام داشت یهودیان می توانند در فلسطین یک کانون ملی داشته باشند اما حق تأسیس دولت مستقل را ندارند. این اعلامیه خشم صهیونیستها را برانگیخت و تصمیم گرفتند برخلاف نظر انگلیسیها نیات خود را عملی سازند. اما در این زمان جنگ جهانی دوم آغاز شد و مسئله فلسطین تحت الشعاع اخبار مربوط به جنگ قرار گرفت.
👈بعد از پایان جنگ جهانی دوم در سال 1947 انگلستان اعلام کرد سال بعد، از فلسطین بیرون خواهد رفت و اداره آن را به سازمان ملل خواهد سپرد.
در تاریخ 29 نوامبر 1947 مجمع عمومی سازمان ملل متحد با صدور قطعنامه ای فلسطین را به سه قسمت کرد.
43 درصد آن را در اختیار عربها و 56 درصد آن را در اختیار یهودیان قرار داد. بیت المقدس نیز بین المللی اعلام گردید.
۵
✍ زمانی که قیومت بریتانیا بر فلسطین در 15 مه 1948 به پایان رسید در واقع تمامی نهادهای سیاسی فلسطینی از بین رفته بود و هیچ سازمانی برای پر کردن خلاء موجود، وجود نداشت.
صهیونیستها که بر نواحی کشور یهود در قطعنامه تقسیم مسلط بودند یک شورای موقت حکومتی مرکب از 38 عضو تأسیس کردند که به نوبه خود یک کابینه 13 نفره را انتخاب کرد.
همان روز «دیوید بن گوریون» که بعداً مقام نخست وزیری و وزارت دفاع را به عهده گرفت، تشکیل دولت را اعلام کرد
بعد از این اعلام، دولتهای ایالات متحده آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی، اسرائیل را به رسمیت شناختند.
۶
✍ پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ و حمایت ایشان از آرمان های مردم فلسطین، خون تازی در رگ فلسطینیان دمید و آنها از این تاریخ به بعد با پشتوانه انقلاب اسلامی به مقاومت خود علیه اشغالگران صهیونیست ادامه دادند.
👈 امام خمینی (ره) در روز ۱۳ رمضان ۱۳۹۹ق (۱۶ مرداد ۱۳۵۸ش) و به دنبال حمله نیروهای اسرائیلی به مسجد الاقصی و همچنین بمباران جنوب لبنان، در پیامی خطاب به مسلمین ایران و جهان، آخرین جمعه ماه رمضان را #روز_قدس نامید و از مسلمانان جهان و دولتهای اسلامی را برای کوتاه کردن دست دولت اسرائیل و پشتیبانان آن به قیام فراخواند.
۷
✍شاید بتوان مهمترین اثر انقلاب اسلامی ایران و پایه گذاری روز جهانی قدس شریف را که برای اولین بار اعتراضات مدنی بدون سلاح را در فلسطین به اجرا گذاشت، شروع مرحله ای تازه از مبارزه تحت عنوان انتفاضه ملت فلسطین بوده است.
👈 این جنبش مدنی طی سالیان به تقابل با صهیونیست ها پرداخته است و با دادن هزاران شهید و زخمی، هویتی جدیدی را برای مقاومت ملت فلسطین شکل داده است؛ بطوری که اکنون مقاومت اسلامی در غزه دارای یک ارتش پر قدرت است که در جنگ های یک تا دو دهه اخیر با اسرائیلی ها، رژیم به ظاهر شکست ناپذیر را به زانو در آورده است.
۸
✍ تاریخ حدود یکصد سال گذشته مردم فلسطین سراسر مقاومت است، ولی جنگ ۲۲ روزه سال ۱۳۸۷ مردم غزه که به شکست ارتش صهیونیستی و عقب نشینی آن انجامید و همچنین جنگ ۱۱ روزه که در ۳۱ اردیبهشت سال گذشته (۱۴۰۰) پایان یافت تاریخ عطف دیگری در مقاومت ضدصهیونیستی فلسطینیان ثبت کرد.
👈با نگاهی به تاریخ جنایت بار ۷۴ سال گذشته رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی می بینم که طی این سال ها کشتار شهروندان فلسطینی بویژه زنان، کودکان و سالخوردگان، مصادره اموال، اشغال و تخریب خانه های فلسطینی ها به عنوان بخشی از سیاست های ظالمانه، توسعه طلبانه و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در طول این سالها ادامه داشته است که در چارچوب نقض سیستماتیک حقوق بشر قرار می گیرد.
۹
✍ رژیم صهیونیستی تنها در تجاوزگری همه جانبه ۱۱ روزه خود به نوار غزه ۲۵۶ شهروند فلسطینی از جمله ۶۶ کودک و ۴۰ زن را به شهادت رساند که ۱۳ نفر از آنها فقط عضو یک خانواده بودند.
با اینحال قدرت موشکی حماس و جهاد اسلامی و سایر گروه های فلسطینی، سران رژیم صهیونیستی را به روزی انداخت که برای پایان جنگ مجبور شدند دست به دامن دوستان عرب خود مانند مصر و اردن شوند.
👈 اگرچه خانه های فلسطینی ها نیز در سال ۲۰۲۱ میلادی از اشغال و تخریب و اقدامات نژادپرستانه صهیونیستها در امان نماند و بر شدت آن در مقایسه با سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ میلادی افزوده شد، به گونه ای که ۸۹۴ خانه فلسطینی در سال ۲۰۲۱ میلادی توسط صهیونیست ها تخریب و آواره گی یکهزار و ۱۷۹ نفر را به همراه داشت، اما آنچه برای جنبش فلسطین مهم بود اینکه توانسته اند طی این سالها و با الهام از انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) گام های روبه جلو بردارند
۱۰
✍ اشغال فلسطین و جنایات و تجاوزگری گسترده صهیونیست ها علیه فلسطینی ها و سایر ملت های منطقه در طول چندین دهه گذشته با مقاومت همه جانبه ملت های منطقه روبرو شده و رژیم جعلی صهیونیستی نتوانسته مشروعیتی برای خود در خاورمیانه ایجاد کند و ملت های منطقه رژیم اشغالگر صهیونیست را نه تنها بخشی از منطقه ندانسته، بلکه همواره بر مبارزه برای پایان اشغالگری، آزادسازی سرزمین فلسطین و شهر مقدس قدس و بیرون راندن اشغالگران تاکید کرده اند و حتی با وجود پشت کردن برخی رژیم های عرب به آرمان های ملت های مسلمان منطقه در قبال مسئله فلسطین و حرکت به سمت سازش با رژیم صهیونیستی، ملت های این کشورها همواره با برگزاری تظاهرات و راهپیمایی و به آتش کشیدن پرچم این رژیم، ضمن مخالفت با این سازش، خواهان قطع روابط با آن شده اند، اما این مساله یک روی ماجراست، چرا که برخی کشورهای منطقه از جمله امارات، بحرین، ترکیه و دو کشور آفریقایی مغرب و سودان در دو سال اخیر رابطه بسیار خوبی را با رژیم صهیونیستی آغاز کرده اند
۱۱
✍ جنبش فلسطین همچنان فراز و فرودهایی داشته است؛ از اوج اقتدار در جنگ نظامی در برابر صهیونیست ها تا اندوه ناشی از سازش دولت های عرب و مسلمان منطقه با دشمن صهیونیستی !
👈 امارات و بحرین در یک رویکرد سازشکارانه با رژیم صهیونیستی در ۱۵ سپتامبر سال ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) به صورت رسمی در حضور «دونالد ترامپ» رییس جمهوری پیشین آمریکا توافقنامه ای را امضا کردند که ملت فلسطین را در شوک فرو برد.
اگرچه این دو کشور کوچک عرب حاشیه خلیج فارس رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست ها آشکار و رسمی کرده بودند، اما احساس بد این اقدام و ریخته قبح این عمل نه تنها برای ملت فلسطین که برای ملت های مسلمان در سراسر جهان بسیار سنگین بود
۱۲
✍ در ادامه حرکت ضد فلسطینی، دو کشور مغرب و سودان هم به طرح عادی سازی روابط با اسرائیل ملحق شدند تا فلسطینی ها تمام امیدشان را از دولت های عرب از دست بدهند؛
البته ملت فلسطین همچنان پشتوانه محکم و سترگی همچون حمایت ملت های منطقه و کشورها و نیروهای محور مقاومت و در راس آن ایران را با خود دارد.
👈صهیونیستها با تبلیغات گسترده تلاش کرده اند تا از توافق سازش جدید به عنوان یک دستاورد بزرگ یاد کرده و آن را به زعم خود سرآغازی بر «صلح، امنیت و شکوفایی» برای منطقه معرفی کنند؛ درحالی که به عقیده تحلیلگران سیاسی هدف اصلی آنها از این تبلیغات گسترده و بزرگ جلوه دادن توافق سازش جدید، تلاش برای بیرون آمدن از انزوای چندین دهه ای در منطقه مسلمان نشین خاورمیانه و جا زدن خود به عنوان محور تعیین کننده این منطقه است
۱۳
✍ حضور ۷۴ ساله رژیم جعلی اسراییل نه تنها برای فلسطنیان بلکه برای مردم منطقه نیز خسارات فراوانی داشته است.
جنگ سوریه نمونه ای از این خسارت ها می باشد که با هدف تامین امنیت رژیم صهیونیستی در اسفند ماه سال ۱۳۸۹ شروع شده و هنوز هم ادامه دارد که نتیجه آن فقط کشته شدن مسلمانان و نابودی منابع مادی و اقتصادی آنها بوده است.
👈رژیم صهیونیستی به دلیل کارنامه ننگین خود نزد بسیاری از دولتها و ملتها منفور است.
👈رژیم صیونستی فقط در جهان اسلام و کشورهای محور مقاومت منفور نیست؛ بلکه رژیمی است که در کل دنیا به عنوان یک رژیم منزوی و رژیمی که از روابط با کشورها سواستفاده میکند، شناخته میشود.
👈شرایط تحمیلی به مردم لبنان در چند سال گذشته که مردم این کشور را با شرایط سخت اقتصادی مواجه کرده، نمونه دیگری از برنامه صهیونیست ها در منطقه می باشد که با هدف تسلیم سلاح مقاومت انجام شده و در این مسیر آمریکا، فرانسه و عربستان نیز با صهیونیست ها همراه شده اند تا با #تحریم_لبنان شرایط سختی را به این کشور تحمیل کنند و از این طریق به زعم خویش #مقاومت را وادار به پذیرش خواسته های خود نمایند
۱۴
✍ انفجار مهیب و فاجعه بار بندر بیروت نیز که در ۱۴ مرداد ماه سال ۱۳۹۹ روی داد و موجب کشته شدن ۱۹۰ نفر و زخمی شدن بیش از شش هزار نفر دیگر شد، انگشت اتهام به سوی #رژیم_صهیونیستی و عوامل داخلی آن در لبنان نشانه رفت و بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان مسایل منطقه این رژیم را مقصر اصلی انفجار این بندر اعلام کردند؛ انفجاری که در یک انبار حاوی دو هزار و ۷۵۰ تن «نیترات آمونیوم» در بندر بیروت صورت گرفت و موجب شد، بسیاری از ساختمانهای اطراف این بندر به طور کامل ویران شود که استاندار بیروت میزان خسارتهای وارده در اثر این انفجار را بیش از ۱۰ میلیارد دلار اعلام کرد
👈جنگ یمن نیز در یک دهه گذشته دقیقا در مسیر کشتار مسلمانان و نابودی منابع آنها می باشد، اقدامی که ذره ای برای مسلمانان سود ندارد و یکی از خواست های صهیونیست در کم کردن شمار مسلمانان و کاهش قدرت اقتصادی آنها می باشد.
۱۵
✍ اوضاع و احوال بد اقتصادی ترکیه نیز دقیقا مدّ نظر صهیونیست ها می باشد، چراکه شرایط بد اقتصادی ترکیه موجب شده تا رییس جمهور این کشور دست دوستی به سمت مقامات صهیونیست دراز کند و حتی از رییس رژیم صهیونیستی دعوت کند که به ترکیه سفر نماید و خود نیز به تل آویو سفر کند تا شاید صهیونیست ها نظر خوشی به آنکارا برای رفع مشکلاتش بنمایند، مشکلاتی که به اعتقاد برخی کارشناسان مسایل منطقه، مبدا آن #صهیونیستی و برای زمینه سازی برای برقراری رابطه قوی میان تل آویو – آنکارا است
👈 عراق نیز از توطئه صهیونیست ها در امان نمانده و در سال های اخیر زخم تیغ صهیونیست ها را همواره حس کرده است.
👈 یکی از موارد مشکلات مردم عراق با کردهای شمال این کشور، نزدیکی برخی از سران اقلیم کردستان عراق با رژیم صهیونیستی و فروش نفت به این رژیم می باشد که با مخالفت بسیاری از مقامات و احزاب عراقی و مردم این کشور مواجه شده است
۱۶
✍ موضوع دیگر ترور ۵۰۰ دانشمند و استاد عراقی می باشد که از آوریل ۲۰۰۳ میلادی آغاز و تاکنون نیز ادامه دارد؛
این اقدام تروریستی آشکارا بیانگر وجود توطئهای جهت از بین بردن نخبگان و اندیشمندان عراقی بوده و این درحالی است که در همین دوره بیش از ۱۵۰۰ پزشک و متخصص عراقی نیز ربوده شدند و همین مساله موجب شد تا بسیاری از پزشکان و متخصصان و خلبانان عراقی از این کشور خارج شوند و به دیگر کشورها مهاجرت کنند، موضوعی که از همان ابتدا جوخه ترور رژیم صهیونیستی را در حمایت آمریکا عامل آن معرفی کرد
۱۷
✍ موفق الربیعی مشاور امنیت ملی سابق عراق با تاکید به اقدامات رژیم صهیونیست در عراق در طول جنگ سال ۲۰۰۳ و پس از آن تاکید کرد که «ترور دانشمندان و خلبانان عراق تصادفی یا نتیجه طبیعی ناامنی و بی ثباتی حاکم بر عراق نیست، بلکه یک اقدام برنامهریزی شده بود که در پشت آن برخی سرویسهای اطلاعاتی (موساد و سیا) قرار داشتند که نابودی و تخریب عراق و عقبمانده نگه داشتن آن به نفع آنهاست».
👈طی سال های اخیر بسیاری از رسانه ها و شخصیت های عراقی و منطقه نیز بارها در گزارش ها و اخبار مختلف ترور دانشمندان عراقی را کار موساد معرفی کرده اند.
👈 ترور دانشمندان هسته ای ایران و دستگیری برخی از عوامل این اقدامات تروریستی و اعتراف آنها نیز قسمتی دیگر از کارنامه جوخه ترور سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی بشمار می آید که موجب خسارت های زیادی به کشور شده است
۱۸
✍ پیشبینی سازمان جاسوسی سیا مبنی بر نابودی رژیم جعلی صهیونیستی تا سال 2025، نه به جهت نگرانی درباره امنیت این رژیم، بلکه ترسیمکننده سیاست خارجی جدید آمریکا در کماهمیت دانستن منطقه غرب آسیا است.
👈 «نفتالی بنت» نخستوزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کردند:
«اسرائیل با یک آزمون واقعی مواجه شده، شاهد وضعیتی بیسابقه و نزدیک به فروپاشی است و با یک چهارراه تاریخی مواجه است.»
👈 او گفت: «یک سال است که اسرائیل به یکی از سختترین لحظات انحطاط خود رسیده، هرج و مرج و چرخه بیپایان انتخابات و فلج شدن کابینه همگی در این موضوع دخیلاند.»
👈 رئیس سابق موساد نیز در اظهاراتی هشدار داده بودند که رژیم صهیونیستی به دوران زوال خود وارد شده و با توجه به اختلافات بیسابقه در داخل کابینه، به سمت پرتگاه میرود.
👈مصادیق میدانی فروپاشی این رژیم اما بیش از این گفتهها و شنیدههاست چنانچه پیش از این رهبر معظم انقلاب در سال ۹۴ در بیانات خود تاکید کردند که «رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید»، وقوع این رخداد مبارک بیش از پیش نزدیک به نظر میآید.
۱۹
✍ رژیم غاصب صهیونیستی که زمانی با ادعای شکستناپذیری رویای سیطره بر نیل تا فرات را داشت و طی شش جنگ با کشورهای عربی تا حدود زیادی به اهداف خود رسیده بود، امروز با بحران موجودیتی مواجه است که روند آن از سال ۲۰۰۰ میلادی با عقبنشینی خفتبار از جنوب لبنان آغاز شد.
👈 شکست رژیم صهیونیستی از حزبالله را البته امام خمینی(ره) پیشبینی کرده بودند، چنانچه «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزبالله لبنان این وعده امام را اینگونه روایت میکند:
«در سال 1982 زمانی که تعداد نیروهای مقاومت فقط چند صد نفر بیشتر نبود و بیش از یکصد هزار سرباز اسرائیلی به همراه نیروهای خارجی در لبنان حضور داشتند، امام خمینی در دیداری که با ایشان داشتیم به ما وعده پیروزی دادند و گفتند: وظیفه شما آغاز مقاومت است، حتی با این تعداد کم، به خداوند تکیه کنید و به هیچکس چشم امید نداشته باشید، بعداز توکل به خدا فقط به خود اتکا کنید. من پیروزی را در چشمان شما میبینم...»
۲۰
✍ میخ بعدی بر تابوت رژیم صهیونیستی در جریان جنگ همهجانبه این رژیم به لبنان در سال ۲۰۰۶ رقم خورد، زمانی که آمده بود به زعم خود حزبالله را خفه کند اما شکستی دیگر به این رژیم تحمیل شد و رویای شکستناپذیریاش عملا بر باد رفت.
نصرالله از این پیروزی مقاومت به عنوان پایان دوران شکست و آغاز عصر پیروزیها یاد کرد.
👈 بعد از جنگ ۳۳ روزه لبنان، صهیونیستها بر محیط پیرامونی خود متمرکز شده و ابتدا بر آن شدند تا با ایجاد دیوار بتنی ۱۰ متری مرزهای شمالی فلسطین اشغالی را از لبنان جدا کنند تا به خیال خود مانع از نفوذ رزمندگان مقاومت شوند، اما جنگهای ۲۲ روزه، هشت روزه و سه روزه با غزه سه شکست پیاپی دیگر را بر این رژیم تحمیل کرد.
۲۱
✍ برخی معتقدند رژیم اشغالگر قدس فقط از عوامل بیرونی مانند جریان مقاومت تهدید میشود، حال آنکه هم باید به عوامل درونی توجه کرد و هم نباید عوامل بیرونی را در جریان مقاومت محدود کرد.
👈 اساس شکلگیری رژیم صهیونیستی بر تشویق یهودیان به مهاجرت از سراسر جهان به فلسطین بود.
با وجود آنکه صهیونیستها موفق شدند جمعیت قابل توجهی را در سرزمینهای اشغالی گرد هم بیاورند، اما امروزه این رژیم با پدیدهای به نام #مهاجرت_معکوس مواجه شده که ناامنی مستمر و عدم تحقق رؤیای «رفاه اجتماعی»، از مهمترین دلایل آن است.
۲۲
✍ اسرائیل از زمان تشکیل در سال ۱۹۴۸ همواره با دو مسأله اساسی و حیاتی #مشروعیت و #امنیت مواجه بوده و این دو مشکل پیوسته بقا و موجودیت آن را تهدید کرده است.
این دولت از همان ابتدا، با بحران مشروعیت در داخل و عدم شناسایی بینالمللی به ویژه از طرف دولتهای اسلامی و عرب منطقه مواجه شد.
👈یکی از مهمترین شکافهایی که در سالهای اخیر جامعه صهیونیستی را به سمت نوعی نارضایتی و بیثباتی سوق داده، «تبعیض قومی-طبقاتی» است.
👈 جامعه صهیونیستی از چندین گروه و طبقه عمده مانند اشکنازیها، سفاردیها، میزراخیها، فلاشهها و... تشکیل میشود که برگرفته از نژاد و جغرافیای محل تولد آنهاست و اختلافات نژادپرستانه میان آنها را تشدید کرده که به مرور میتواند زمینه فروپاشی از درون این رژیم را فراهم آورد.
۲۳