فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️🎥
«چهار کار است که از گناه بدتر است؛
أربعةُ فِی الذنب أشّد من الذنبِ؛
الإصرار .....................اصرار بر گناه
و الاستصغار........کوچک شمردن گناه
و الافتخار..........افتخار کردن به گناه
و الاستبشار» .......شاد شدن به گناه
@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴 اصلاح طلبان : شرمتان باد که نوچه روسیه شدید! ✍پاسخ :: 🔸در حکومت پالان شاه دوم پهلوی بیشتر از 50 هزار مستشار نظامی آمریکایی بر همه امور ملت ایران مسلط بودند علاوه بر آن بهایی ها از جانب اسراییل اطلاعات فوق سری را به اسراییل می دادند 🔷اصلاح طلبان با تصویب fatf در دولت حسن فریدون و مجلس دهم به واقع پذیرفتند اطلاعات محرمانه ملت ایران را تقدیم وزارت خزانه داری آمریکا نمایند البته بدون حضور و زحمت مستشاران و این یعنی برپایی مجدد حکومت پالان شاهی البته از نوع اصلاح طلبی 🔴 لذا بی شرمانه غیرت و جوانمردی شان را قی کرده و کوشش می نمایند آنچه حزب شان مرتکب شده را به دولت سید ابراهیم رئیسی منسوب نماید
@EqtedareVelaeii🇮🇷
چینستیزی اصلاحطلبان برای خوشآمد آمریکاییها - 1
چرا مدعیان «روابط با دنیا» به کشورهای شرقی هجمه میکنند؟
رجانیوز: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران گسترش روابط با قدرتهای شرقی است. این رویکرد پس از روی کار آمدن دولت جدید ایران قوت گرفته است. بنای تعاملهای منطقهای و همسایگان در کنار ارتباط با قدرتهای بزرگ چین و هند و روسیه و ... از همان دوران رقابتهای انتخاباتی ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در ایران از سوی رئیس جمهوری فعلی ایران مطرح و در ادامه نیز به سمت اجرایی شدن پیش رفت.
دو دلیل برای اتخاذ این سیاست وجود دارد:
اولًا بلوک غرب به رهبری ایالات متحده پس از ۴۰ سال قدمی برای عادی سازی روابط با ایران برنداشت. جمهوری اسلامی سه مرتبه از در صلح با آمریکا وارد شد: حل بزرگترین بحران دهه ۸۰ میلادی آمریکا، همکاری تاریخی پس از یازده سپتامبر و برجام. ولی کاخ سفید در هر سه مورد پس از دریافت نقد از تهران زیر میز زد. ایران به محور شرارت ملقب شد و تحت سنگینترین تحریم تاریخ جهان قرار گرفت.
ثانیاً برآورد اندیشکدهها و نهادهای مطالعاتی برجسته جهان بر این است که قدرت در حال انتقال به نیمکره شرقی است. موسسه پی دبلیو سی به عنوان یکی از بزرگترین شرکتهای حسابرسی جهان در سال ۲۰۱۶ پیش بینی کرد که ۵ قدرت برتر اقتصاد جهان در سال ۲۰۵۰ میلادی به ترتیب چین، هند، آمریکا، اندونزی و برزیل خواهند بود. یعنی سقوط آمریکا به رده سوم جهان! از طرفی پنج قدرت اقتصادی در جمع ۱۰ اقتصاد جهان از قدرتهای شرقی است. این کشورها عبارتاند از: چین، هند، اندونزی، روسیه و ژاپن.
سیاست نگاه به شرق نظام آثار ملموسی تا اینجای کار داشته است. «والاستریت ژورنال» اردیبهشت ۱۴۰۱ خبر داد فروش نفت ایران به بالاترین میزان پس از تحریمهای ترامپ رسیده و در این میان نقش اصلی برعهده چین است. رابطه ایران - چین به قدری از نظر واشنگتن خطرناک است که جمهوریخواهان کنگره درصدد مشروط کردن احیاء برجام به قطع روابط تهران - پکن هستند.
امّا همزمان دو گروه درحال تخریب راهبرد نگاه به شرق بالاخص روابط ایران با چین هستند:
۱ - اصلاح طلبان: رویکرد افراطی ضد چین در فعالیت های جریان سایبری همفکر اصلاح طلب وجه غالب است.
شکل برخوردشان نیز با موضوع چین بسیار اغراق شده است. از هر اقدام معمول در روابط تهران - پکن یک نتیجه غیرمعمول میگیرند. آخرین مورد آن نیز ماجرای بحران تایوان بود.
محمود صادقی در حساب توئیتری خود در واکنشی به حمایت ایران از اصل چین واحد نوشت: «آیا تاکنون چین از حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه حمایت کرده است؟!» در پاسخ به این سوال باید گفت که مگر جزایر سه گانه تحت حاکمیت امارات است که چین از حاکمیت ایران بر آن حمایت کند؟
اظهارات صادقی در حالی مطرح میشود که واشنگتن نیز از اصل چین واحد حمایت میکند! وزیر خارجه آمریکا روز ۱۴ مرداد گفت: «ایالات متحده موضع خود در قبال سیاست چین واحد را تغییر نداده و از استقلال تایوان حمایت نمیکند.»
روزنامه جمهوری اسلامی تحت امر مسیح مهاجری نوشت: « بسیار عجیب است که سخنگوی وزارت امور خارجه کشور ما ... در برابر منازعات لفظی چین و آمریکا بر سر سفر نانسی پلوسی موضع گیری میکند! معلوم نیست ما از سیاست بیطرفی در این قبیل منازعات چه زیانی میبریم که اینگونه شتابزده موضع گیری می کنیم؟ آیا اقتضای سیاست نه شرقی – نه غربی این نیست که در منازعه میان دو قدرت سلطهگر جانب هیچ یک را نگیریم؟ با این موضعگیری چه به دست میآوریم؟»
سفیر ایران در چین در پاسخ به این روزنامه نوشت: «روزنامه جمهوری اسلامی با انتقاد از موضعگیری به موقع وزارت خارجه در قبال سفر یک مقام آمریکایی به تایوان خواستار بیطرفی دستگاه دیپلماسی شده؛ جهت اطلاع اینکه چین تنها کشوری در جهان بود که شهادت سردار سلیمانی را بهطور رسمی به عنوان جنایت جنگی محکوم کرد. سیاست خارجی را جناحی نکنیم.»
قاعدتاً موضعگیری چین علیه آمریکا در موضوع «ترور سردار شهید» باید سخت تر باشد تا موضع گیری ایران علیه آمریکا در موضوع «حاکمیت چین بر تایوان». زیرا مروادات تجاری سالانه آمریکا و چین معادل بودجه ۴ سال ایران است!چین همزمان بزرگترین شریک تجاری آمریکا و ایران است. حجم تجارت پکن با آمریکا در سال ۲۰۲۰ بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار و با ایران قریب به ۲۰ میلیارد دلار بود. یعنی روابط تجاری پکن-واشنگتن ۲۵ برابر روابط تجاری چین-تهران است. برای فهم بزرگی این عدد کافیست بدانید که معادل دلاری کل بودجه ایران در سال ۱۴۰۱ (بودجه ۳۶۰۰ هزار میلیارد تومانی با دلار ۳۰۰۰۰ تومان) برابر با ۱۲۰ میلیارد دلار است.امّا دولت روحانی در هشت سال زمامداری خود تمام تخم مرغهای سیاست خارجی ایران را در سبد بلوک غرب گذاشت.
💢ادامه در بخش2💢
چینستیزی اصلاحطلبان برای خوشآمد آمریکاییها - 2
«ولایتی» وزیر خارجه اسبق اخیراً در مصاحبهای فاش کرد: «چگونه بعضی از افراد با ساده لوحی میگویند بهسمت غرب برویم؟! کدام غرب؟! غربی که در حد یک کمپانی نفتی فرانسوی بعضی از مسئولین گذشته ساده دل ما را تشویق میکردند که همکاری با چین را در حوزه نفت و گاز متوقف کنید و این توصیه مورد قبول قرار میگیرد و خود آن کمپانی در ایرانی میآید و یک عکس یادگاری با مسئولین وزارت نفت گرفته و خداحافظی میکند و میرود، چه نفعی برای ایران دارد؟ در حالی که بیشترین خرید نفت و انتقال تکنولوژی توسط چین با وجود ناآگاهی و اقدامات ساده لوحانه بعضی از مسئولین وزارت نفت در گذشته نادیده گرفته میشود.» علی ضیائی محقق حوزه ترانزیت بین المللی در مصاحبه با خبرگزاری فارس گفت: «از سالهای ۹۲ و ۹۳ با تغییر رویکرد کشور، به تدریج با نگاه به غرب، دولت تعاملات اقتصادی با چین را ضعیف تر کرد؛ به عنوان مثال در راه آهن رشت - آستارا مقرر بود این پروژه با سرمایه گذاری چین جلو برود اما پس از برجام این پروژه را از چین گرفتیم و تلاش کردیم آن را با ایتالیایی ها تعریف کنیم اما کشور ایتالیا هم به تعهدات خود عمل نکرد. بنابراین رفتیم به سراغ کشور آذربایجان، پس از آن برجام به هم خورد، آذربایجان هم در این خط سرمایهگذاری نکرد، قرار بود کشور آذربایجان ۵۰۰ میلیون دلار از یک میلیارد دلار سرمایه گذاری لازم را فاینانس کنند که آنها هم نیامدند و امروز ما زیان دیدهایم.»
این ۲ مورد مذکور بخشی از رویه سیاست خارجی دولت مستقر در دهه ۹۰ بود. منطق حکم میکرد که ایران پس از ۸ سال عدم منفعت از راهبرد «پشت کردن به شرق» فرمان را به سمتی دیگر بچرخاند. زیرا آینده اقتصاد جهان در اختیار قدرت های آسیایی خواهد بود. از طرفی، در تاریخ فی مابین حکومت های مستقر در ایران و چین با وجود نزدیکی سرزمینی هیچ خونی ریخته نشده است و پکن همواره سعی کرده است با حکومت مستقر روابط حسنهای ایجاد کند. حال این حکومت میخواهد رژیم پهلوی باشد یا نظام جمهوری اسلامی.
۲-رسانههای فارسی زبان غیر ایرانی : چهار شبکه فارسی زبان صدای آمریکا، بیبیسی، منوتو و ایران اینتر نشنال وابسته به ۳ دولت علیه ایران فعالیت میکنند. ادبیات این بلوک رسانه ای نسبت به چین رهاتر و بیپایهتر است. به عنوان نمونه؛ یکی از عناصر خبری رسانه های مذکور از تعبیر جمهوری خلق اسلامی استفاده کرد تا به زعم خود بگوید ایران سرسپرده چین است. نکتهای در اینجا وجود دارد: اگر رابطه با چین بد است چرا سه کشور آمریکا، انگلیس و سعودی به عنوان ارباب این پادوهای رسانهای رابطه گستردهای با پکن دارند؟ چین بزرگترین صادر کننده کالا به آمریکاست. به نقل از «Trading Eonomics»، واردات آمریکا از چین در سال ۲۰۲۱ به بیش از ۵۴۰ میلیارد دلار رسید و از این حیث بالاتر از ۴ کشور متحد آن یعنی مکزیک ،کانادا، ژاپن و آلمان بود. اداره آمار ملی انگلیس نوشت: «چین در سال ۲۰۲۱ بزرگترین شریک واردات انگلیس بود.» در گزارش آماری این نهاد آمده است که انگلیس در سال ۲۰۲۱ رقمی بالغ بر ۷۸ میلیارد دلار کالا از چین وارد کرده امّا بی بی سی فارسی پس از امضاء سند جامع همکاری راهبردی ایران و چین تیتر میزند: «سند همکاری ایران و چین؛ حکمتآمیز یا قرارداد ترکمنچای» . این رسانه انگلیسی درحالی این تیتر را میزند که روابط تجاری لندن-پکن قریب به ۱۱۵ میلیارد دلار است که تقریباً ۶ برابر کل روابط تجاری تهران-پکن است.سند جامع همکاری راهبردی چین - عربستان سعودی در سال ۲۰۱۶ امضا شد. دویچه وله آلمان نوشت: «عربستان سعودی در سال ۲۰۲۰ بزرگترین شریک تجاری چین در منطقه غرب آسیا شد.این رسانه آلمانی گزارش داد که حجم روابط تجاری ۲ کشور در سال مذکور بیش از ۶۷ میلیارد دلار بود. یعنی روابط تجاری پکن-ریاض بیش از ۳/۵ برابر روابط تجاری پکن-تهران است. امّا ایران اینترنشنال سعودی پس از امضاء سند جامع همکاری راهبردی چین - ایران در سال ۱۴۰۰ برای فارسیزبانان تیتر میزند: ترکمانچای دوم!! احوال رسانه های فارسی زبان حکایت تام و تمام این مثل پارسی است که رطب خورده کی منع رطب کند! این استاندارد دوگانه عجیبی است که پادوی رسانهای عربستان در ایران اینتر نشنال علیه روابط تهران-پکن می نویسند و شاهزادههای سعودی ۵ سال زودتر از ایران دست همکاری راهبردی به چین دراز میکنند! ماجرا از جایی جالب می شود که رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۵ قرارداد بازسازی بندر حیفا با چین را در ازای بهره برداری پکن از آن به مدت ۲۵ سال به امضا رساند. یعنی بندر را می سازد و تا ۲۵ سال آن را کرایه میکند. اکنون شاید ماجرا کمی شفافتر شده باشد. گویا صهیونیستها و شیوخ عرب، چین را فقط برای خود میخواهند و نمیخواهند از نمد این ابر قدرت اقتصادی جهان کلاهی برای ایران در آید
ارشادات "حامیان علیهالسلام برجام"
سعید لیلاز، از اقتصاددانان اصلاح طلب و از اعضای شهیر حزب کارگزاران طی یادداشتی در شماره سه شنبه گذشته روزنامه آرمان ملی پیرامون برجام نوشته است:
"ما در پنج سال گذشته یکبار دیگر و برای صدمین بار برایمان ثابت شد که اغلب و طبق گفته آقای هاشم پسران حداقل چهار پنجم مسائل اقتصادی ایران هیچ ربطی به مسائل بینالمللی و خارجی کشور ندارد، همانطور که در منتهای مقاومتمان در برابر خروج ایالات متحده از برجام ثابت کردیم. میدانید که اقتصاد ایران همزمان هم دچار بدترین تحریمهای تاریخ شد و هم دچار بدترین پاندمی که در تاریخ بشر بینظیر بود یا حداقل در اقتصاد ایران دیده نشده بود، بدان گرفتار آمد. یعنی هر دوتا با هم موقعیت ایران را در دنیا بیهمتا کرد. هیچ کشور دیگری در دنیا همزمان به این دو بحران و مشکل دچار نبود و نشد. و ما با وجود این، از بهار 1399 تا الان، بیوقفه و پیدرپی 9 فصل پی درپی رشد اقتصادی مثبت با نفت یا بدون نفت، با صادرات یا بدون صادرات داشتیم.
این درحالی است که نه نرخ بیکاری و نه رشد اقتصادی بدتر شده و ما در شهریور 1400 طبق آمارهای رسمی بانک مرکزی که بهشدت بدان اعتماد دارم، از رکورد تاریخی تولید ناخالص داخلی ایران در سال 1396 عبور کردیم. یعنی در شهریور 1400 حجم تولید ناخالص داخلی ایران از پایان سال 96 جلو زد. رشد صنعتی ایران نیز خیلی وقت بود که جلوتر زده بود. اگر الان مسائل اقتصادی ایران را بخواهیم در دو، سه مشکل بزرگ خلاصه کنیم؛ اولی، تورم دومی، فساد و سومی، فقدان بهرهوری سرمایهگذاری در ایران است و هیچکدام اینها به تحریم ربط ندارد."
*صدر و ساقه صحبت های آقای لیلاز کاملا صحیح است اما بنا به دلیلی که در ادامه ذکر می کنیم؛ این صحبت های درست سبب بروز بیماری در جامعه می شود و به قول آن ضرب المثل قدیمی: "از قضا سرکنگبین صفرا فزود"!
به این معنی که آقای لیلاز تا همین چند سال قبل حامی درجه یک برجام روحانی بودند و مشکلات کشور را به زلف برجام گره می زدند.
این سعید لیلاز بود که آن روزها در اشاره به توافق موقت ژنو (که بعنوان مقدمه برجام امضا شد) گفته بود: این توافق ما را قادر می کند که فوری ترین مشکلات معیشتی را حل کنیم!
و یا همینطور این لیلاز بود که زمانی در اشاره به تماس تلفنی نابجای روحانی با اوباما گفته بود: این تماس توانسته از نرخ تورم مواد غذایی بکاهد.
دقت شود که لیلاز حتی اگر زمانی در همان روزها نیز در لابه لای یک صحبت به صورتی آرام گفته است که عمده مشکلات ما ریشه داخلی دارد و نه خارجی؛ اما اظهارات بالا نشان میدهد که پارادایم فکری او نیز در آن روزها همرنگ جماعت بوده و آقای لیلاز بر خلاف این روزها اصرار و الحاحی نداشته است به مردم و مسئولان بفهماند که برجام ولو در صورت امضا شدن نیز تأثیر خاصی در اقتصاد ایران ندارد.
فلذاست که صبحت های امروز لیلاز اگر بدون عذرخواهی و بدون روشن کردن خط سیر سابق او باشد؛ مصداق "فزودن صفری بوسیله سرکنگبین" خواهد بود و دردی از جامعه و نظام اسلامی دوا نخواهد کرد...
بیان این نکته ضروریست که لیلاز یکی از افراد امین دولت روحانی و شخص آقای ظریف نیز بوده است!
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سه ماهواره دیگر نظیر خیام ساخته و رونمایی خواهد شد
🔸بهادری جهرمی سخنگوی دولت در نشست خبری: (۲)
🔹مصمم هستیم عقب ماندگی های صنعت فضایی را جبران کنیم.
🔹ماهواره خیام با رفع ایرادات قرارداد قبلی و اصلاح آن از قرارداد خرید محصول به قرارداد انتقال تکنولوژی پرتاب شد.
🔹مشارکت متخصصان داخلی در تولید سه ماهواره مشابه دیگر که با همکاری روسیه ساخته خواهد شد به تدریج بیشتر خواهد شد.
@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴 دو چیز باعث تاریکی قلب و بی حالی در عبادت می شود:
1⃣ زیاد حرف زدن
2⃣ زیاد خوردن
✍ علامه حسن حسنزاده آملی
🚨رئیس فایزر به کرونا مبتلا شد 🔹رئیس شرکت فایزر در حالی که ۴ دوز واکسن کرونا دریافت کرده بود، تست ابتلا به کرونای وی مثبت اعلام شد. ✍#حاشیه_کانال : خنده دارتر از این دیگر نمیشود تصور کرد. غرب لیس ها که برکت را آب مقطر دانستند و خود را اجیر مزدور غرب کردند تا دستاورد بزرگ علمی برکت را به هر نحوی که شده به تمسخر بکشند تحویل بگیرند. رئیس فایزر ظاهراً باید با ذلت تمام آب مقطر ایرانی بزند تا بهبود یابد اگر فایزر او را بدرک نفرستد. @EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴حقوق بشر پاریسی این قسمت، قتلعام ۱۵۷ کودک فقط در یک روستا‼️
🔻 در سال ۱۹۴۷ نیروهای فرانسوی به روستای کوچکی به نام #مای_تراک ویتنام حمله بردند، برنج و حیوانات مردم را غارت کردند، بیش از ۳۰۰ خانه را به آتش کشیدند و چند ساعت زنان و دختران روستا را مورد #تجاوز قرار دادند.
🔸 پس از آن مردم روستا را زیر پلی در نزدیکی روستا جمع و برای آموزش تمدن و آزادی آنها را گلوله باران کردند. رودخانه به رنگ خون درآمد، بیش از نیمی از جمعیت روستا از جمله ۱۷۰ زن، ۹۴ سالمند و ۱۵۷ کودک کشته شدند. از برخی خانواده ها هیچ عضوی باقی نماند.
🔺 تصویری از این جنایت بر جای نمانده است ولی در هفتاد سال گذشته در سال روز این رخداد مردم این روستا یاد کشته شدگان را گرامی می دارند.
@EqtedareVelaeii🇮🇷
همین امروز سوئد بخاطر تحریمهای آمریکا از فروش داروی کودکان پروانهای امتناع کرد و ۱۵ کودک بیگناه کشته شدن.
مالهکشای آمریکا که معتقد بودن ایران تحریم دارویی نیست کجای مجلس نشستن؟!
🗣خانوم گلســـرخ🇮🇷
@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔺علی کریمی که مستخدم تبلیغات برخی برندها است مدتی کم فروغ بود و این یعنی افت ارزش ریالی او؛ یک هتاکی جنجالی و بعد بولد کردن واکنشها توسط صفحات خود کریمی یک شیب صعودی تند به مخاطبهای او می دهد و این یعنی درآمد بیشتر!
حذف بیلیوردهای تبلیغاتی دقیق ترین مجازات برای این اخاذی مدرن بود....
➕ نوشته آذری جهرمی درباره تنبیه علی کریمی نیز یک ارتجاع روشن است؛ او می خواهد هر کسی هر چه توهین کرد حتی به مقدس ترین اعتقادات مردم، مثل جنگل مجازاتی برای مواجهه با او وجود نداشته باشد!
درست مثل فضای مجازی ولنگار و بی قانونی که او بر خلاف دنیا برای کشور و مردمش به ارمغان آورد...
💬 مسلم معین
@EqtedareVelaeii🇮🇷
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔲👆مروری کوچک بر بر برخی صحبتهای دوستان میرحسین موسوی درباره عملکرد او در فتنه سال هشتاد وهشت و خساراتی که به کشور وارد شود این اقایون اکثرشون یا دوست و یا عضو ستاد او بوده اند
#روانبخش
@EqtedareVelaeii🇮🇷