16.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جدیدترین اثر ابوذر روحی با عنوان «فرمانده مهدی» منتشر شد
فرمانده مهدی که با عنوان سلام فرمانده 3 شناخته میشود با حضور چندهزاری نفری مردم در مسجد جمکران رونمایی شد.
#سلام_فرمانده_3
34.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥احمدینژاد چطور آرزوهای هاشمی را محقق کرد؟
▪️در گفتگو با احسان فرزانه
احمدینژاد_چطور_آرزوهای_هاشمی_را_محقق_کرد؟.mp3
7.37M
🎙احمدینژاد چطور آرزوهای هاشمی را محقق کرد؟
▪️در گفتگو با احسان فرزانه
💢 خالیبندی دوباره رویترز
برای ترمیم سرشکستگی آمریکا
خبرگزاری رویترز که به زردنویسی به نیابت از MI6 انگلیس معروف است، ادعا کرد حملات به نیروهای آمریکایی، با درخواست فرمانده سپاه قدس متوقف شده است.
رویترز نوشت: پس از سفر قاآنی به بغداد و به درخواست وی، حملات شبهنظامیان به نیروهای آمریکایی متوقف شد.
رویترز به نقل از «چند منبع» بینام و نشان مینویسد قاآنی ۹ بهمن در فرودگاه بغداد با فرماندهان شبهنظامیان عراقی دیدار کرد. او در این دیدار با نمایندگان گفت که کشتن نیروهای آمریکایی، خطر واکنش شدید این کشور را به همراه خواهد داشت و برای جلوگیری از حملات آمریکا به فرماندهان ارشدشان و جلوگیری از تخریب زیرساختهای کلیدی و یا حتی انتقامجویی مستقیم علیه ایران، نباید توجهات را به خود جلب کنند و باید دور از چشم باشد.
رویترز میافزاید: در ابتدا یکی از این گروهها با درخواست قاآنی موافقت نکرد، اما سایر گروهها درخواست او را پذیرفتند. روز بعد از این دیدار، کتائب حزبالله اعلام کرد که حملاتش به نیروهای آمریکایی را به حال تعلیق درآورده است.
«یکی از فرماندهان یکی از گروههای شبه نظامی عراقی»[!!] به رویترز گفته است: «بدون مداخله مستقیم قاآنی متقاعد کردن کتائب حزبالله برای توقف عملیات نظامی خود به منظور کاهش تنشها غیرممکن بود.»
رویترز مینویسد: نیروی قدس به درخواست آنها برای اظهار نظر درباره این گزارش هنوز پاسخی ندادهاند و یک مقام آمریکایی هم از اظهار نظر درباره سفر قاآنی خودداری کرد اما یک مقام دیگر(!) نقش ایران در کاهش حملات را تایید کرد اما گفت روشن نیست که آرامش فعلی ادامه خواهد داشت یا نه.
درباره این فضاسازی خبرگزاری رویترز گفتنی است که اولا نه ایران و نه متحدانش، هیچ امانی به نظامیان تروریست آمریکایی ندادهاند و هر جا که بتوانند به آنها ضربه میزنند. تاوان خون همه سرداران و شهدای مقاومت بر گردن آمریکاییها سنگینی میکند و آنها گریزی از تاوان پس دادن ندارند، هر چند که اولویت راهبردی نیروهای مقاومت، اخراج آمریکا از منطقه است و با جدیت هم پیگیری میشود.
ثانیا در تحولات چند ماه اخیر، ضربات گروههای مقاومت منطقه به پایگاه آمریکا، واکنشی به حمایت بیدریغ واشنگتن از نسلکشی صهیونیستها در غزه بوده است. مادام که جنایت صهیونیستها با حمایت آمریکا تداوم داشته باشد، نیروها و پایگاههای آمریکا هم پاسوز جنایت صهیونیستها خواهند شد.
ثالثا رویترز میخواهد چنین القا کند که گروههای مقاومت منطقه، تحت امر و ماشین کوکی ایران هستند. این هم دروغ بزرگی است. ایران با سربلندی از همه گروههای مقاومت و ضداشغالگری و تروریسم در منطقه حمایت میکند، اما به چشم نیروهای نیابتی به آنها نگاه نمیکند و هر کدام از آنها به چنان بلوغی رسیدهاند که مستقل و در عین حال هماهنگ عمل میکنند.
رابعا، همین خبرگزاری انگلیسی، یک ماه قبل مدعی شد چین با خواست آمریکا برای فشار بر ایران و متحدانش در جهت توقف عملیات نظامی در دریای سرخ موافقت کرده است اما دو هفته بعد رادیو فردا با استناد به گزارشهای سیانان و دیگران اذعان کرد گمانهپردازی رویترز خلاف واقع بود و چین نه تنها خواسته آمریکا را نپذیرفته، بلکه به دلایل مختلف، از فشار تجاری و اقتصادی انصارالله علیه ترانزیت دریایی غرب در این منطقه استقبال میکند.
خامسا، رویترز دو ماه قبل هم ضمن یک ضد و نقیضگویی آشکار، مدعی شد: «آیتالله خامنهای در دیدار با اسماعیل هنیه، با گلایه گفته: شما به ما خبر ندادید که میخواهید حمله کنید. ما برای شما وارد جنگ نمیشویم و به افراد خودتان بگویید مرتبا از ایران و حزبالله نخواهند که وارد جنگ شویم. مقامهای ارشد ایرانی و حماس که نخواستند نامشان فاش شود[!!]، همچنین گفتند که خامنهای تاکید کرده، جمهوری اسلامی به حمایت سیاسی و اخلاقی ادامه میدهد اما مستقیما در این درگیری مداخله نخواهد کرد. او از هنیه خواسته صداهایی را که خواستار دخالت ایران و یا حزبالله در جنگ میشوند، ساکت کند».
این در حالی بود که همین خبرگزاری کذاب و فراموشکار، 17 مهر (باز هم به نقل از مقامات مطلع اما باز هم ناشناس در ایران!) مدعی شده بود: «عملیات ۷ اکتبر حماس با چراغ سبز آیتالله خامنهای اجرا شد و فرمان حمله ۷ اکتبر را ایران صادر کرد»!
✍محمد ایمانی
💎شاهکار اصلاح طلبان
تصمیم گرفته شد به دروغ
به مردم بگوییم نامزد نداریم!
🔹حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران در نشست اصلاحطلبان در کرمان:
🔻خوشبختانه از ۱۰ کرسی استان کرمان ۹ کرسی رقابتی داریم؛ همه کاندیداهایی که هدف گرفته بودیم، تاییدصلاحیت شدند. این سندی است که با همین شرایط میشود با یک فرمان عاقلانهای حرکت کرد.
🔻ما در ۱۰ دوره مجلس همیشه یک کف داشتیم در استان کرمان که ۳ کرسی از ۱۰ کرسی بود و یک سقف داشتیم که ۷ کرسی از ۱۰ کرسی؛ در دوره پیش برای اولینبار به یک کرسی تن دادیم و دلیلش این بود که در سطح کشور منفعل بودیم.
🔻نقدهایی بر مجلس دهم وارد بود، ولی نقد اصلی به اصلاحطلبان، برای نیامدن در انتخابات مجلس یازدهم و انتخابات ۱۴۰۰ بود. کسی نمی تواند از این نقد فرار کند.
🔻در انتخابات مجلس یازدهم (سال ۱۳۹۸)، لیستی که برای تهران آماده شد، از لیستی که برای مجلس دهم آماده شده بود قویتر بود؛ اما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم(!)
اعتراض شرق به اپوزیسیون بازی
و رفتار تند جبهه اصلاحات
روزنامه شرق، رفتار رادیکالی و اپوزیسیوننمایی جبهه اصلاحات را زیر سؤال برد.
این روزنامه درباره طیف تندرو و تحریمی در جبهه اصلاحات (طیف زیر نظر حزب اتحاد ملت و آذر منصوری) نوشت: مسئله امروز در واقع فرار کردن و پشت یک رادیکالیسم پنهان شدن و مسئولیت نپذیرفتن اصلاحطلبان است که میگویند ما شرایط را مستعد نمیدانیم که در انتخابات شرکت کنیم. اصلاحطلبها بالاترین سالهای حضور در قدرت را داشتهاند اما طوری صحبت میکنند که بهنوعی انگار از روز اول اپوزیسیون بودند. در حالی که اینها پوزیسیون بودند. در دوره آقای هاشمی، خاتمی و روحانی اصلاحطلبان در قدرت بودند.
اصلاحطلبان همواره جاهایی که احساس کردند به نوعی از قدرت کنار گذاشته میشوند به شکل رادیکالی فرار کردند و پنهان شدند. جریانات اخیر بیش از آنکه نزدیکی اصلاحطلبان رادیکال را به مردم نشان دهد، نوعی فرار از گذشته خود را نشان میدهد. شما فرار میکنید و میخواهید به هزینه مردم و بهعنوان مردم خرج کنید.
اصلاحطلبها همیشه عجول هستند، در حالی که پروسه سیاسی پروسه بسیار کندی است و لاکپشتی حرکت میکند. در فرانسه که مهد دموکراسی است صدها سال طول کشیده تا توانستهاند به یک روندی برسند آنهم با فرهنگ اروپایی.
شما الان به عنوان رئیس جبهه اصلاحات موضع کاملاً رادیکال دارید. این موضع رادیکال شما حتی مورد انتقاد دوستان اصلاحطلبی است که برخیشان در سال ۸۸ زندان رفتند.
بعضیهایشان زمانی واقعاً اصلاحطلبان تندی بودند اما الان به نتایجی رسیدند که میگویند اگر بتوانیم از نمره ۲۰ به ۵ هم برسیم بهتر از این است که کلا موضوع را فیصله بدهیم و برویم در خانهمان بخوابیم. شاکلهای که از آن بهعنوان جبهه اصلاحات نام برده میشود، عجول و کمی عصبانی است و چماقی را که زمانی دستشان بوده حاضر نیستند زمین بگذارند.
به هرحال دولت آقای موسوی دولت چپ بوده، دولت آقایهاشمی دستکم حمایتهای معنوی از چپ داشته و کارگزاران را ایشان به وجود آوردهاند. دولت آقای خاتمی دولت چپ بوده.
شما این را که جامعه را از خودتان و از احزاب ناامید کردید، در نظر نمیگیرید و زمانی که باید پاسخگو باشید، تبدیل به اپوزیسیون میشوید که این خیلی عجیب است.
@IMANI_mohammad
💮✨تشکل/ ائتلاف تراز
و مسئولیت امروز ما - ۱
✍محمد ایمانی
🔹این نوشته می توانست نقد مصداقی عملکرد تشکل/ ائتلاف هایی مانند جمنا، شانا، مبنا، جماران، جبهه پایداری، جبهه پیشرفت و عدالت، حزب موتلفه، شریان، امناء، شورای وحدت، آبادگران، و شورای هماهنگی نیروهای انقلاب باشد؛ و یا ارزیابی جبهه دو پاره اصلاحات، و همچنین شعسا و ناسا (شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان/ نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان) که منحل شدند.
♦️اما فارغ از ارزیابی مصادیق که مجال دیگری را می طلبد، باید گفت امر "تشکیلات داری"، کار طاقت فرسایی است و به همین دلیل، بسیاری از تشکل ها و ائتلاف های سیاسی برآمده از آنها عُمر طولانی نمی کنند.
🔹هر فعال سیاسی، کارکردی دارد و می تواند وزن مشخصی از بار مسئولیت را به دوش بکشد. اما وقتی افراد دور هم جمع شدند، اولا باید بتوانند برای مدتی نسبتا طولانی، تعاون/ هم افزایی داشته باشند و توان شان چند برابر شود؛ ثانیا قدرت بسیجگری نخبگانی/ عمومی پیدا کنند. ثالثا مسئولیت پذیر و پاسخگو باشند.
♦️نشانه های حیات و بالندگی و پویایی در نوعِ تشکل ها و ائتلاف های سیاسی چیست ؟ چقدر در جا می زنند و تغییر را بر نمی تابند، و یا از اصل و اساس، چنان دگرگون می شوند که چند سال بعد، نمی شناسید شان و اصلا تشکیلات دیگری می شوند؟
🔹خاصیت دار و ارزشمند کردن تشکل/ ائتلاف ها برای جدی گرفته شدن از سوی مردم، بحث مهی است. تشکیلات سیاسی "تراز" و ائتلاف برآمده از آن، چگونه تشکیلاتی است؟
▪️تشکیلاتی که در عین به روز رسانی و بهبود و ارتقاء، لااقل برای یک دهه دوام بیاورد و دچار تحول و تبدّل های عجیب و غریب به نحوی که از تشکیلات اولیه چیزی باقی نماند، نشود.
▪️اهل تعامل دائمی با خواص و مردم، فراتر از فصل انتخابات باشد. در موسم انتخابات هم گزارش ها/ داده ها/ ارزیابی ها/ و برنامه هایی را که تدریجا تدارک شده، با نخبگان و بدنه خود به اشتراک بگذارد و بتواند از این طریق صادقانه و عقلانی -و نه هیجان افکنی و شوک دهی غلط- بسیج گری انتخاباتی داشته باشد؛ هم درباره اهمیت اصل رای دادن و هم درباره مصادیق و نامزد ها.
▪️پیشاپیش برای انتخابات، ستاد، شبکه مویرگی، و ساز و کار رسانه ای تدارک کرده باشد؛ شبکه ای که مردم و نخبگان از قبل با آن ارتباط گرفته باشند. این شبکه و ستاد ها باید از قبل توانسته باشند در مردم نسبت به موضوعیت انتخابات و کارکرد نامزد ها، حساسیت/انگیزش مثبت ایجاد کنند.
▪️به این سوال در عمل پاسخ داده باشند که اگر فصل رقابت انتخاباتی و تکاپوی ضروری حاصل از آن نبود، چقدر فعال بودند، و کدام دغدغه ها را پیش برده و کدام برنامه ها را طراحی و اجرا کرده اند؟
▪️پاسخ دهند که صرفا می خواهند فهرست بدهند یا این که به تناسب فرصت ها/ تهدید ها، مسئولیت انگیزش میلیون ها نخبه آماده هم افزایی برای خدمتگزاری را متوجه خود می دانند؟ بدون این بسیجگری، نمی توان در تراز جایگاه انقلاب و ملت ایران کار کرد.
♦️فارغ از این که به چه کسی رای بدهیم یا ندهیم، باید تحسین کرد فعالانی که مسجد به مسجد/ مدرسه به مدرسه/ داشگاه به داشگاه/ حوزه به حوزه/ محله به محله می روند، با مردم حرف می زنند و صد البته از آنها می شنوند و می آموزند.
💢ادامه دارد
❄️✨تشکل/ ائتلاف تراز
و مسئولیت امروز ما - ۲
✍محمد ایمانی
🔹فارغ از این که رویکرد انتخاباتی تشکل/ ائتلاف ها را تکاپوی مثبت و سازنده بدانیم یا سهم خواهی محض، باید بررسی کرد که هر کدام از آنها چه تدارکی برای گرم کردم فضای عمومی انتخابات و نشاط همراه با عمق بخشیدن به آن انجام می دهند.
💢(در پرانتز باید به یک نمونه از تاثیر تعامل با مردم اشاره کرد و این فارغ از قضاوت امروز ما درباره رئیس دولت نهم و دهم است. بعد از انتخابات/فتنه ۸۸ حسین نقاشی از فعالان ستاد موسوی گفته بود به شهرهای اطراف کرمان رفتیم تا ببینیم مردم چرا و چگونه رای داده اند؟ ۹۰- ۹۵ درصد مردم گفتند نه به خاطر پروژه ها، بلکه به این خاطر به احمدی نژاد رای داده اند که دولتمردان به میان آنها رفته و حال و روز شان می پرسند. مردم گفته بودند سال ها بود نه فقط دولتمردان، بلکه مدیر کل و فرماندار را میان خود ندیده بودند تا جویای حال شان شود. بحمد الله این روحیه تعامل، در مدیران دولت فعلی هم دیده می شود و تاثیرات مثبتی را در جلب امید و اعتماد مردم داشته است).
🔹انتخابات، جشن مردم سالاری، تضمین امنیت و اقتدار و ثبات کشور در برابر دشمنان تاریخی ملت ایران، و فرصت تحول در ساز و کار های اجرایی- تقنینی است.
♦️امیدواریم فعالان تشکل/ ائتلاف ها در ده روز باقی مانده تا انتخابات بتوانند بخشی از مسئولیت تعامل هر چه نزدیک تر با مردم در کف میدان و خیابان را به جای آورند و مسیر نقش آفرینی میلیون ها نخبه مشتاق نقش آفرینی جمعی در جشن بزرگ ملی را هموار سازند.
🔹ان شاء الله ملت ایران و نخبگان و فعالان سیاسی، توفیق شُکرگزاری نعمت انقلاب و مجال انتخابات را داشته باشند و دشمنان را مانند بسیاری از مقاطع دیگر نا امید سازند، فارغ از گلایه های به جایی که از برخی مدیران یا اغلب تشکل ها وجود دارد.
♦️در حالی که بانیان یک قرن دیکتاتوری در ایران، علیه اصل انتخابات لجن پراکنی می کنند و خواستار تحریم (محروم کردن ملت ایران از حق خویش) هستند، طبعا باید گلایه ها را به فرصت دیگری موکول کرد و در برابر خط آمریکایی/ انگلیسی/ صهیونیستی "تهدید و تحریم" صف آرایی کرد.
💤 «اتکای روز افزون مردم به AI (هوش مصنوعی) به حدی خواهد رسید که "هوشیاری شان کاهش پیدا میکند" ( …cognitively diminished…) و بدون کمک AI قادر به زندگی نخواهند بود!»
➖برگرفته از کتاب The Age of AI، نوشتۀ کیسینجرِ شیطان و شاگرد شیطانیاش اریک اشمیت (مدیر ارشد گوگل)
#⃣ #صیانت_از_آینده
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
📆 #امروز پنجشنبه
☀️ ۳ اسفند ۱۴۰۲ هجرے شمسے
🌙 ۱۲ شعبان ۱۴۴۵ هجرے قمرے
🎄 ۲۲ فوریه ۲۰۲۴ میلادے
📿 #ذکر امروز ۱۰۰ مرتبه:
🎗«لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِکُ الْحَقُّ الْمُبین»🎗
🎗«نیست خدایی جز الله فرمانروای حق و آشکار»🎗
☀️ رویدادهای امروز در تقویم خورشیدی:
🔹زادروز دکتر حسابی: سید محمود حسابی (زاده ۳ اسفند ۱۲۸۱ در تفرش – درگذشت ۱۲ شهریور ۱۳۷۱ در ژنو) با نام اصلی محمود خان میرزا حسابی، فیزیکدان، سناتور، یکی از وزیران آموزش و پرورش در زمان سلطنت پهلوی و بنیانگذار فیزیک دانشگاهی در ایران بود.(1281ش)
🔸درگذشت نویسنده و شاعر بزرگ معاصر "ادیب الممالک فراهانی" (1296ش)
🔹کودتای انگلیسی رضا خان: کودتای نظامی رضاخان میرپنج، فرمانده قزاق آتریاد همدان، سیدضیاءالدین طباطبایی و با همکاری افسر انگلیسی ژنرال ادموند آیرونساید، رئیس نیروی شمال ایران (1299ش)
🔸در نخستین دقایق سپیده دم امروز قسمتی از قوای قزاق به فرماندهی میر پنج رضاخان فرمانده تیپ همدان وارد شهر تهران شدند.(1299ش)
🔹از طرف میرپنج رضاخان اعلامیه ای در نه ماده تحت عنوان «حکم می کنم» صادر و توسط قزاقان به در و دیوار شهر الصاق گردید. به موجب همین اعلامیه در شهر تهران حکومت نظامی اعلام شد.(1299ش)
🔸ارتباط با ولایات از طریق پستخانه و تلگرافخانه ممنوع گردید (1299ش)
🔹سیل عظیمی در کرمان جاری شد و تعدادی از خانهها را خراب کرد.(1340ش)
🔸ابوالحسن اقبال السلطان هنرمند معروف ایران در سن 111 سالگی درگذشت. وی کار خود را از دربار ناصرالدین شاه شروع کرده بود (1349ش)
🔹در قطر کودتا شد و ولیعهد (شیخ خلیفه) قدرت را به دست گرفت.(1350ش)
🔸آغاز عملیات بزرگ خیبر در منطقه هورالهویزه و شمال بصره (1362ش)
🔹شهادت شهید محمدرضا اسحاق زاده (1364ش)
🔸صدور پیام امام خمینی «منشور روحانیت» (1367ش)
🔹روز تجلیل از اسرا و مفقودین
🌙 رویدادهای امروز در #تقویم هجری قمری:
🔹آغاز قیام مردمی سربداران خراسان علیه نیروهای خونخوار مغول (738ق)
🔸ارتحال عالم مجاهد و روحانی مبارز آیتاللَّه "سید عبدالحسین لاری" (1303ش)
🔹درگذشت سید علی شرف الدین منجم، (سید الاطبّاء)، طبیب و فقیه (1316ق)
🔸درگذشت آیتالله شیخ حسین حلی (۹ شهریور ۱۳۵۳ش) (1375ق)
🎄 رویدادهای مهم امروز در تقویم میلادی:
🔸مرگ "آدام اولئاریوس" خاورشناس معروف آلمانی (1671م)
🔹تولد "جورج واشینگتن" اولین رئیسجمهور و بانی استقلال امریکا (1732م)
🔸تولد "آرتور شوپنهاور" فیلسوف معروف و بدبین آلمانی (1788م)
🔹تولد "ژان بِدِل بوکاسا" دیکتاتور خونآشام افریقای مرکزی (1921م)
🔸درگذشت "احمدآزاد" عالم و خطیب هندی (1958م)
🔹امضای توافقنامه همکاری هستهای از سوی امریکا و رژیم صهیونیستی (2000م)
@Taghvim
📆 در سوم اسفند ۱۳۶۲ ، ساعت ۲۱ عملیات #خیبر آغاز شد و مردان شجاعی از این سرزمین جان خود را فدای ایران کردند. شهید حمید باکری (جانشین فرمانده لشکر ۳۱ عاشورا) و محمدابراهیم همت (فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسولالله) از شهدای خیبر هستند و حسین خرازی فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین نیز در عملیات خیبر به شدت مجروح شد.
@Taghvim
❄️ #زیانکار
🔸 امام على علیه السلام:
کسى که در انجام دادن کار خیر، کوتاهى ورزد، زیانکار و پشیمان مى شود.
📚 غررالحکم/ج5/ص472/ح9229
✍🏼 هر زمان انسان بخواهد کار خیری انجام دهد، وسوسه های شیطان اجازه نمی دهد و هر چه آن کار را عقب بیندازد، نسبت به انجامش تردید بیشتری پیدا می کند تا جایی که اصلا انجامش نمی دهد.
19.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نسخه پیشنهادی رهبری در رابطه با حل مسئله کشف حجاب
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در برنامه تلویزیونی "خیابان آزادی"
@soada_ir
💮تغییر شغل
🔸 رسول خدا صلی الله علیه و آله از تغییر شغل بی دلیل و از روی احساسات خوشش نمی آمد و می فرمود:
کسی که روزی اش را در کاری قرار داده اند، تا ناگزیر نشده، آن را عوض نکند.
📚 فیض القدیر/ج6/ص176
✍🏼 گاهی رزق خود را به دست خود کم و حتی قطع می کنیم. برای کسب درآمد بیشتر و به امیدهای واهی همان رزق دایمی را نیز از دست می دهیم.
افزایش ۴۰ درصدی صادرات دفاعی نسبت به سال قبل
🔹سخنگوی وزارت دفاع: صادرات دفاعی نسبت بهمدت مشابه سال گذشته ۴۰ درصد رشد داشته. بیش از ۲ هزار محصول غیرنظامی با کمک فناورانه وزارت دفاع در حال تولید و عرضه است
🔹سال آینده قطب فناوری هوایی در شاهینشهر اصفهان راه اندازی میشود. تولید شناورهایی بین هزار تا ده هزار تن را در برنامه داریم. تانک کرار متناسب با نیاز نیروهای مسلح و برآورد سالانه آنها تولید و تحویل میشود.
🔹توانمندی نیروهای مسلح یمن، بومی و داخلی است و در واقع برای گرفتن غرامت است که برخی کشورهای غربی مطالبی در مورد ایرانی بودن این تسلیحات مطرح میکنند.