چند نمونه از ترکفعل در دولت سابق که موجب نابسامانی اقتصادی شد -1
دوره هشت ساله دولت حسن روحانی با توجه به آمار و ارقام موجود به دهه از دست رفته معروف شده است. دورهای که کشورمان فرصتهای نابی را از دست داد.
جهان نیوز با اشاره کمکاریهای پدید آمده در دولت قبل نوشت: اخیرا «جواد اوجی» وزیر نفت کشورمان در مراسم انعقاد قرارداد فشارافزایی پارس جنوبی با اشاره به اهمیت این پروژه گفت: «ملیترین و با ارزشترین قرارداد کشور امروز به امضا رسید. این قرارداد از سال ۲۰۱۷ بود که زمزمه آن بود که منعقد شود اما هیچ زمان این بحث تعیین و تکلیف نشد، لذا در این دولت تصمیم بر آن شد که فراساحل این پروژه اجرائی شود البته کشور شریک یعنی قطر نیز برای فشار افزایی فازهای خود با کمک شرکتهای بزرگ در دریا طرحهای خود را اجرا میکند. بحث فشارافزایی در دولت های قبل مغفول مانده بود خوشبختانه با مطالعات به این جمعبندی رسیدیم با کمک ۴ پیمانکار داخلی ۲۸ سکو را در دستور کار قرار دهیم و امیدواریم ۳ تا ۴ سال آینده، هابها به مرحله بهرهبرداری برسد.»
دو موضوعی که در سخنان اوجی بسیار حائز توجه است مغفول ماندن یک برنامه است که باید سالهای قبل به اجرا درمیآمد و از سوی دیگر پیشرفتی که باید جلوتر حاصل میشد و امروز باید به فکر فازهای بعدی میبودیم.
جهان نیوز با بیان اینکه در دولت قبل توقف ساخت مسکن افتخار بود، افزود: مسکن در ایران خصوصا در دهه 90 حکایتی تراژیک دارد. وزیر راه و شهرسازی که باید یکی از اولویتهایش حوزه مسکن باشد به ساخت مسکن اعتقادی نداشت و حتی به این تفکر افتخار میکرد. مسکن در اقتصاد کشورهای مختلف جایگاه ویژهای به سبب بهکارگیری صنایع مختلف دارد اما همین عقب افتادگی سبب شد تا قیمت مسکن به طور سرسامآوری افزایش یابد. قشر کمتربرخوردار جامعه که امیدشان به ساخت مسکن دولتی بود با روی کار آمدن دولتهای روحانی این امید خود را بر باد رفته دیدند. براساس اطلاعات مرکز آمار ایران از سال 1392 به بعد، میزان ساخت و ساز مسکن با یک سقوط خاص همراه بود، عدم تامین حداقل نیاز 50هزار واحدی ماهانه که از سال 93 شروع شد، زمینه انباشتگی تقاضا در بازار مسکن فراهم کرد. بر این مبنا، انباشتگی تقاضا، افزایش هزینه ساخت و ساز و عدم حمایت مناسب دولت برای تامین مسکن مصرفی مردم در دهه نود موجب شده است تا موضوع مسکن در کشور به یک کلاف سردرگم تبدیل شود. متعلقات این بخش نیز با وضعیت بدی روبهرو شدند تا جایی که اغلب کارخانههای ساخت مصالح ساختمانی، کاشیکاری و... با ورشکستگی روبهرو شدند.
💢ادامه دارد💢
چند نمونه از ترکفعل در دولت سابق که موجب نابسامانی اقتصادی شد -2
میراث خاموشی هم، داستان دیگری است. دهه 90 را دهه رکود سنگین صنعت برق میخوانند. موضوعی که در انتهای دولت روحانی با قطعی مکرر برق خود را نشان داد و یکی از میراثهای این دولت برای دولت رئیسی همین موضوع بود.. با کمکاری دولت در سرمایهگذاری برای تولید برق، پس از دو دهه کشور دوباره گرفتار خاموشیهای گسترده در تابستان ۱۴۰۰ شد. پرواضح است که اگر توسعه ظرفیتهای شبکه برق متناسب با نیازهای کشور نباشد، قطعی برق اجتناب ناپذیر خواهد بود. مقایسه مجموع ظرفیت نصب شده شبکه نیروگاهی کشور در دولتهای مختلف نیز نشان میدهد طی سالهای ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۹ دولت احمدینژاد طی دوره ۸ ساله خود با توسعه ۶۸ درصدی ظرفیت شبکه نیروگاهی کشور رتبه اول را در بین دولتهای مختلف دارد. پس از آن، دولت خاتمی با توسعه ۶۰ درصدی ظرفیت نیروگاهی کشور در رتبه دوم و دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی نیز با توسعه ۵۵ درصدی ظرفیت نیروگاهی ایران، رتبه سوم را دارد؛ اما طی دوره ۸ ساله روحانی ظرفیت شبکه نیروگاهی، تنها ۲۱ درصد توسعه پیدا کرد!
از سوی دیگر، ساخت پالایشگاه و ذخیره سازی بنزین یکی از اقداماتی است که میتواند کمک شایانی به رفع ناترازی بنزین کند و حتی مانع از واردات بنزین برای حل این معضل شود. صادرات فرآوردههای نفتی و جلوگیری از خام فروشی نیز از جمله محسنات پالایشگاه سازی است. پالایشگاه سازی از جمله برنامههای مهم کشورهای در حال پیشرفت است. به طور مثال طبق آماری که در شهریورماه سال جاری منتشر شد در آسیا ۴۷ پروژه جدید پالایشی در مرحله ساخت یا برنامهریزی است. از این طرحها ۱۸ پالایشگاه در حال ساخت است و ۲۹ طرح در مرحله طراحی هستند. نکته جالب توجه در این است که کشورهایی مانند کره جنوبی، چین و ژاپن و حتی هند که تولیدکننده نفت خام نیستند و واردکننده آن به شمار میروند نیز در این سالها همواره به دنبال ارتقای پالایشگاه موجود و احداث پالایشگاههای جدید بودهاند. اما در دولتهای حسن روحانی پالایشگاه سازی مضموم بود و «بیژن نامدار زنگنه» پالایشگاه سازی را کثافت کاری قلمداد میکرد.
در همین رابطه، جلالالدین هاشمی کارشناس انرژی با بیان اینکه زنگنه نه اجازه پالایشگاه سازی داد و نه توانست نفت خام را در بازار جهانی به فروش برساند، گفت: «در زمان زنگنه صادرات نفت ایران به ۳۰۰ هزار بشکه سقوط کرد!»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 برشی از دوره جامع تربیت مربی بيانيه گام دوم
با رویکرد جنگ روایت ها 🔸 ویژه ماه رمضان
🟦 عاقبت اعتماد به آمریکا | آمریکایی ها با نوکرهایشان چه رفتاری می کنند؟
🟧 دکتر ابوذر یاسری
🔷 شاه در آخرین تماس خود به دامادش اردشیر زاهدی درباره آمریکایی ها به کدام حقیقت اشاره کرد؟
🔹فرح دیبا در مستند شبکه من و تو درباره رفتار آمریکایی ها با محمدرضا پهلوی چه گفت؟
📌 اطلاعات بیشتر و ثبت نام دوره👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2843017216C4b1711eae7
🍃
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌برشی از دوره جامع تربیت مربی بيانيه گام دوم
با رویکرد جنگ روایت ها🔸ویژه ماه رمضان
🟦 علت اصلی دشمنی با ایران چیه؟ اسلام یا ایران؟!
🟧 دکتر ابوذر یاسری | مدیر مرکز علم و فناوری جنگ روایتها و ارتباطات بین الملل دانشکده هنر، رسانه و فضای مجازی دانشگاه جامع امام حسین(ع)
✅ اطلاعات بیشتر و ثبت نام دوره👇
https://eitaa.com/Analysts/19357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 برشی از دوره جامع تربیت مربی بيانيه گام دوم
با رویکرد جنگ روایت ها 🔸 ویژه ماه رمضان
🟦 حمله مسلمین، تمدن ایران را به نابودی کشاند / نمی خواهیم مسلمان باشیم/ غرب مدرن افق ماست
🟧 دکتر ابوذر یاسری | مدیر مرکز علم و فناوری جنگ روایتها و ارتباطات بین الملل دانشکده هنر، رسانه و فضای مجازی دانشگاه جامع امام حسین(ع)
🔺اطلاعات بیشتر و ثبت نام دوره:
https://eitaa.com/Analysts/19357
📆 #تقویم دوشنبه
☀️ ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ هجرے شمسے
🌙 ۷ رمضان ۱۴۴۵ هجرے قمرے
🎄 ۱۸ مارس ۲۰۲۴ میلادے
📿 #ذکر امروز ۱۰۰ مرتبه:
🎗«یا قاضِیَ الْحاجات»🎗
🎗«ای برآورنده ی حاجت ها»🎗
☀️ رویدادهای امروز در تقویم خورشیدی:
🔹میرزا علی آقا ثقة الاسلام طی تلگرافی از محمدعلی شاه درخواست نمود برای جلوگیری از کشت و کشتار آذربایجان به مشروطیت تن در دهد (1287ش)
🔸ستارخان سردار ملی و باقرخان سالار ملی تبریز را به قصد تهران ترک گفتند. در مسیر سردار و سالار در تمام شهرها طاق نصرت برپا شد و مردم مقدم آن دو مبارز را گرامی داشتند.(1288ش)
🔹سیل عظیمی شهر زاهدان را فرا گرفت در این حادثه دو هزار گوسفند و سیصد خانه در کام سیل فرو رفتند.(1291ش)
🔸کلنل وستداهل رئیس سوئدی نظمیه سازمان جدید انتظامی تهران را اعلام کرد و مجموعاً هشت کمیسری برای تهران پیش بینی نمود. دستور استخدام پانصد آژان برای تهران هم صادر شد.(1291ش)
🔹سپاهیان روس، اصفهان را اشغال کردند (1294ش)
🔸به دستور وثوق الدوله رئیس الوزراء هیئتی به ریاست آقا سید ضیاء الدین مدیر روزنامه رعد برای مذاکره و عقد قرارداد با دولت روسیه عازم پطروگراد شد (1295ش)
🔹اجتماع جمعیت زیادی از مردم تهران در موافقت و مخالفت با جمهوری "رضاخانی" (1302ش)
🔸بودجه کل مملکتی سال 1310 در مجلس به تصویب رسید. عایدات 859000 پهلوی طلا و مخارج 858663 پهلوی پیش بینی شد.(1309ش)
🔹قانون بودجه مملکتی مربوط به سال 1311 طی ماده واحده و یک تبصره به تصویب مجلس شورای ملی رسید. در این بودجه عایدات کشور 421400000 ریال و هفتصد و هشتاد و هفت هزار لیره و از حیث مخارج به مبلغ 421399870 ریال و چهارصد و هفت هزار و یکصد و هفتاد و شش پهلوی بالغ می باشد (1310ش)
🔸نزول برف در شهر همدان شهر را به تعطیل کشانید و مدارس برای سه روز تعطیل شد.(1311ش)
🔹رحلت فقیه و مورخ بزرگوار شیعه آیتاللَّه "ملامحمد هاشم خراسانی" (1312ش)
🔸مجلس شورای ملی با پیشنهاد وزارت عدلیه مبنی بر تعقیب علی منصور وزیر سابق طرق موافقت نمود و پرونده جهت رسیدگی به دیوانعالی کشور فرستاده شد. در همین جلسه با تعقیب رضا افشار وزیر اسبق طرق نیز موافقت گردید (1314ش)
🔹سید باقر کاظمی وزیر امور خارجه از خدمت معاف شد.(1314ش)
🔸به علت نزول برف سنگین در همدان و ظهور سرمای شدید راههای ارتباطی بین همدان و اطراف قطع شد و مردم 5 روز در خانه های خود محبوس شدند.(1325ش)
🔹محمد ساعد از نخست وزیری کناره گیری کرد.(1328ش)
🔸بودجه کل کشور مربوط به 1336 با سی و چهار میلیارد ریال درآمد و هزینه به تصویب مجلس شورای ملی رسید.(1335ش)
🔹کارخانه اتومبیل سازی ایران ناسیونال افتتاح شد و بهرهبرداری از آن آغاز گردید. فعلاً محصولات کارخانه اتوبوس میباشد و روزانه تا چهار دستگاه محصول دارد. عملیات ساختمانی این کارخانه از بهمن ماه 1341 آغاز گردید و ظرف سیزده ماه آماده کار شد.(1342ش)
🔸اعلامیه ای با امضای عده ای از روحانیون در بازار شمیران نصب شد. در این اعلامیه ضمن اشاره به حوادث شهرهای قم و تبریز، برگزاری مراسم عید نوروز تحریم گردید.(1356ش)
🔹ثبت رسمی شهر سوخته به عنوان یکی از آثار ملی ایران (1385ش)
🔸امضاء توافقنامه امنیتی ایران و عراق برای خلع سلاح گروه های تروریستی نزدیک مرزهای ایران با عراق (1401ش)
🌙 رویدادهای امروز در #تقویم هجری قمری:
▪️وفات حضرت "ابوطالب" عمو و حامی بزرگ پیامبر اکرم در مکّه بنا به روایتی (10 بعثت)
🔸تحمیل ولایتعهدی به حضرت امام رضا(ع) توسط مأمون عباسی (201ق)
🔹تولد "ابن زُهره" فقیه و متکلم نامدار مسلمان (511ق)
🔸تولد "صفایی ترمذی" مورخ و شاعر قرن دهم هجری (944ق)
🔹درگذشت سید جواد حیدری (۱۴ تیر ۱۳۹۳ش) (1435ق)
🎄 رویدادهای مهم امروز در تقویم میلادی:
🔹آغاز سلطه استعماری اسپانیا بر سرزمین کلمبیا در امریکای مرکزی (1510م)
🔸تولد "کریستین هِبِل" ادیب و منتقد برجسته آلمانی (1813م)
🔹تشکیل کنفدراسیون سوئیس متشکل از ایالات گوناگون (1815م)
🔸تولد "استفان مالارْمِه" ادیب معروف فرانسوی (1842م)
🔹تولد "رُدولف دیزل" مبتکر و مخترع موتور ماشین (1858م)
🔸امضای پیمان "اویان" و پایان استعمار فرانسه در الجزایر (1962م)
🔹مرگ "ملک فاروق" پادشاه پیشین مصر (1965م)
@Taghvim
▪️وفات حضرت "ابوطالب" عمو و حامی بزرگ پیامبر اکرم در مکّه (بنا به روایتی در ۲۶ #رجب و بنا به روایتی ۷ #رمضان سال ۱۰ بعثت)
♨️ #حدیث | #امام_صادق علیه السّلام:
🌟 إنَّ مَثَلَ أَبِی طَالِبٍ مَثَلُ أَصْحَابِ الْکَهْفِ حِینَ أَسَرُّوا الْإِیمَانَ وَ أَظْهَرُوا الشِّرْکَ فَآتَاهُمُ اللَّهُ أَجْرَهُمْ مَرَّتَیْن.
✨ همانا مثل #ابوطالب مثل #اصحاب_کهف بود آن هنگامی که #ایمان خود را #پنهان می ساختند و اظهار #شرک می کردند. پس خداوند آنها را دو برابر #اجر عطا فرمود.
📚 #امالی_صدوق ، ص615 ، المجلس التاسع و الثمانون
💮 مسامحه و ندامت
🔸 امام علی علیه السلام:
کسی که از #تنبلی و مسامحه کارى اطاعت نماید، سرانجام در محاصره ندامت و پشیمانی قرار خواهد گرفت.
📚 غررالحکم/ص713
💮 خانه خدا
🔸 امام علی علیه السلام:
هر موقع به زیارت خانه خدا رفتید، این عمل را با زیارت قبر پیغمبر صلی الله علیه و آله تکمیل کنید، چرا که ترک آن جفاست و تکمیل کنید زیارت را به قبوری که خداوند حق و زیارت آنان را بر شما واجب کرده است و نزد آنان درخواست رزق کنید.
📚 مسندالامام علی(ع)/ ج3/ص535
🟥 شگفتانگیزترین خبری که میشد شنید. سید عبدالملک، در آخرین سخنرانی خود گفت در پاسخ تنشافزایی دشمن، یکگام دیگر به پیش خواهند رفت !!
🔻به گفته سید، از امروز نه فقط کشتیهای اسرائیلی و به مقصد اسرائیل که از دریای سرخ عبور کنند، بلکه آنهایی که از اقیانوس هند به سمت جنوب آفریقا بروند هم هدف قرار خواهند گرفت.
🔻این یعنی راه جایگزین دریای سرخ (دور زدن افریقا از طریق دماغهٔ امیدنیک) هم به روی اسرائیل بسته خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸به نظر شما راحت ترین حکومت برای حاکمان، چه حکومتی است؟ حکومتی که برهنگی و فحشا در آن ممنوع باشد یا بر عکس؟
🔹️استاد رحیم پور ازغدی پاسخ میدهند.
⭕️ اصلاحطلبان، ظریف را وادار به عذرخواهی کردند - 1
انتشار فایل صوتی مربوط به اظهارات محمد جواد ظریف، که باعث ناراحتی برخی اصلاحطلبان شده بود، او را به واکنش و عذرخواهی واداشت.
ظریف در واکنش به فایل صوتی منتشر شده نوشت: «ظاهرا یک میهمان در سمینار کارشناسی ارشد به حرمت کلاس و فضای امن بین استاد و دانشجو خیانت کرده و گفتوگوهای کلاسی را دراختیار دیگران قرار داده است. دیگران نیز آن را در اختیار وبسایتی در خارج از کشور گذاشتهاند که مدعی آزادی بیان است؛ اما بر خلاف همه اصول حرفهای با دستکاری، تقطیع، جابهجایی و تیتر سازی های فرا متنی آن را منتشر کرده است. سرانجام این صوت دزدانه و دستکاری شده، مورد دستکاری دوباره و بهرهبرداری کسانی قرار گرفته که در پیاهدافی خاص، همواره از آب گلآلوده ماهی میگیرند».
ظریف میافزاید:
«-همواره مخالف تندروی از سوی هر گروه و جناحی بوده و اشارهام به اندک تندروانی از اصلاح طلبان بوده است که در همان زمان هم رفتارشان مورد تایید اکثریت اصلاح طلبان و رهبران آن نبوده است. ولی متاسفانه رفتار آنها به پای کلیت اصلاح طلبان نوشته شده و میشود.
- گفتوگوی بیسیمی، اشاره به یک روایت برساخته و یا بزرگنماییشدهای است که در همان زمان مجله گلآقا نیز در کاریکاتور روی جلد خود با ظرافت به آن طراحی اشاره کرده بود.
- برایم منافع ملی ایران شرط اول اندیشگی و رفتاری است. بنابراین هیچ جناحی را نه مقدس و نه مطرود میدانم. نگاه انتقادی به رفتار همه احزاب و جناحها لازمه پایبندی به منافع ملی است. همواره کوشیدهام چنین باشم.
- بحثی که در کلاس صورت گرفت، پیرامون نقش و رفتار برخی افراد در تنظیم فهرستهای انتخاباتی بوده است. دانشجویان حاضر در کلاس گواهی صادق بر نادرستی برداشتهایی هستند که برخی فرصتپیشگان در پی القای آن هستند. با اینهمه، در آستانه نوروز و سال جدید، لازم میدانم اگر برای فرد یا گروهی آزردگی ایجاد شده است، به سهم خود پوزش بخواهم».
گفتنی است بخشی از اظهارات ظریف، افترا و تهمت علیه سردار جعفری فرمانده سابق سپاه است که به خاطر ایراد اتهام و افترا و دروغپراکنی، مسئولیت حقوقی ایجاد میکند و ظریف باید پاسخگو باشد یا رسما عذرخواهی کند.
🔻اما بخش مهمی از اظهارات وی در این فایل صوتی، به تندرو و انحصارطلب خواندن اصلاحطلبان چپ، پایگاه اجتماعی نداشتن اصلاحطلبان و متوسل شدن به وی در انتخابات 1400 و مخالفت وی، و همچنین ناکارآمد تلقی شدن برجام نزد مردم بر میگردد و به نظر میرسد انتشار این بخش از اظهارات، موجب فشار اصلاحطلبان و واکنش بعدی ظریف شده است.
اصلاحطلبان، ظریف را وادار به عذرخواهی کردند -2
🔻ظریف در این فایل صوتی میگوید:
- درسته که من پیرارسال بالاترین رای رو آوردم در جبهه اصلاحات واسه رئیس جمهوری. ولی اونم نه به خاطر عشق به من بود، به خاطر این بود که باور داشتن تنها کسی که شانس رایآوری داره، منم.
- جریان اصلاحات در سال ۷۸ رفت به سراغ حذف. یعنی گفتش که من میخوام «قانون اساسی» رو عوض کنم. بعد از این که انتخابات، مجلس ششم بود. معلومه توی حذف شما اگه بیای، اینجا قواعد رئالیستی حاکمه. وقتی شما بقای یک طرف رو تهدید میکنید، اون هم میآد بقای شما رو تهدید میکنه. اگر نه، بین ۷۶ تا ۷۸، واقعا زمینه برای پیشرفت بود... یعنی اشتباهات خودمون رو به پای اشتباه دموکراسی نذاریم. به نظر من جناح چپ توی انحصارطلبی، دست جناح راست رو از پشت میبنده. یه بار من به آقای خاتمی گفتم. گفتم این رفیقهای شما وقتی که تند بودن، با ما مخالف بودن؛ میگفتن این لیبراله. الان هم که اومدن، از ما لیبرالتر شدن، هنوز هم با ما مخالفن.
- واقعیت امر اینه که ما تا با نگاه واقعگرایانه به انتخابات نگاه نکنیم، به کشور نگاه نکنیم، تغییر حاصل نمیشه. اون که گفتم آرزومندیم، آره، ما آرزو کردیم که اگر در انتخابات شرکت نکنیم، یه کسی صدای ما را بشنوه. خب این یه کس کیه؟ شما هم بگین این کسی که قراره صدای شما رو بشنوه، کیه؟... حالا شما به من بگید. حالا حربهتون رو استفاده کردین دیگه. سه دوره هم هست که دارین این حربه رو استفاده میکنید. کی پیامتون رو گرفته؟... ابزار مدنی، رای دادنه. ابزار مدنی، رای ندادن نیست. پریروز هم تو دانشکده حقوق یک نفر اومد جلوی من و خیلی با عصبانیت که ما از تو این قدر دفاع کردیم که تو بری رای بدی نبویان؟ گفتم بابا من رای ندادم به نبویان، شما رای دادین به نبویان، با رای ندادن. من که رفتم به «علی عباسپور» رای دادم. راست هم هست. ولی یه آدم عاقلیه. من از جوانی میشناسمش. آدم بره به چهار تا آدم عاقل رای بده.
حق داریم دیگه، نوکر علی مطهری نیستیم که.
- جهانگیری رای نمیآورد. اشتباهی که اینا کردن، این بود که جهانگیری و لاریجانی را رد صلاحیت کردن. هیچ کدومشون رای نمیآورد.
-- مردم در سال پایانی آقای خاتمی میگفتن خیانت کرده، چرا کنار نمیکشه فلان دیگه. یکی از دلایلی که من نمیخوام کاندید بشم، اینه که چرا مردم از بهار ۹۷ شروع کردن میگفتن «برجام» هم که پایهای نداشت. مردم میگفتنا! حاکمیت هم میگفت ولی مردم هم میگفتن. آقای جهانگیری میگفت قرارداد فولاد مبارکه که ما نه تحریم بودیم، نه هیچی، دو سال مذاکرهاش طول کشید.
__________________
🖌#پی_نوشت:
تنها چیزی که باعث شده اصلاح طلبان در مملکت چهره بشوند پول و رسانه هست بعلاوه تهران نشینی این جماعت هست اگر این جماعت در روستای ما زندگی میکردند گمان نمیکنم کسی حاضر میشد افسار الاغش را یک روز به دست اینها بسپارد بهترین شغل برای اصلاح طلبان اینست یک معجون زمان می بود اینها را به گذشته میفرستادیم تا طویله اسب خان را روفت و روب کنند و برجام نشان داد حلقه بردگی و نوکری برازنده شخصیت این جماعت اصلاح طلب هست
📰 #روزنامه_کیهان
دوشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۲
🔹️ بزرگترین قرارداد نفتی بعد از انقلاب امضا شد
۱۵ میلیارد دلار درآمد سالانه با افزایش ۴۰۰ هزار بشکهای تولید نفت
🔹️نقشه دوستان ترامپ در ایران، شرطیسازی اقتصاد کشور به انتخابات آمریکا
🔹️ معاون درمان وزیر بهداشت در گفتوگو با کیهان خبر داد
ورود یک میلیون و ۵۰۰ هزار «گردشگر سلامت» به کشور
🔹️ فریدمن: نفرت جهانی بیسابقه علیه اسرائیل و آمریکا شکل گرفته است
@kayhan_online
نظامیان آمریکا از نیجر هم اخراج شدند
🔸آمادو عبدالرحمن، سخنگوی دولت نیجر با اعلام اینکه نیجر توافقنامه نظامی با آمریکا را لغو کرد؛ گفت:
🔸دولت نیجر با در نظر گرفتن خواستهها و منافع مردم تصمیم گرفت تا توافقنامه مربوط به حضور پرسنل نظامی آمریکا و کارمندان غیرنظامی وزارت دفاع این کشور در قلمرو نیجر را لغو و باطل کند.
🔸حضور نظامی آمریکا غیرقانونی و ناقض همه قوانین اساسی و دموکراتیک است.
🔸توافق لغو شده ناعادلانه بوده و در ۶ ژوئیه ۲۰۱۲ به صورت یکجانبه از سوی آمریکا تحمیل شد.
🔸گفتنی است آمریکا به بهانه مبارزه با سازمانهای تروریستی حدود هزار نظامی را در نیجر مستقر کرده بود.
#خبر_ویژه
🔰 بزرگترین قرارداد نفتی بعد از انقلاب امضا شد
🔸۱۵ میلیارد دلار درآمد سالانه با افزایش ۴۰۰ هزار بشکهای تولید نفت در آستانه روز ملی شدن صنعت نفت، بزرگترین قرارداد نفتی دهههای اخیر که موجب توسعه شش میدان نفتی کشور با تکیه بر توان داخلی میشود امضا شد که با افزایش ۴۰۰ هزار بشکهای تولید نفت، ۱۵ میلیارد دلار به درآمد سالانه کشور اضافه خواهد کرد.
🔸جواد اوجی؛ وزیر نفت دولت سیزدهم در این مراسم گفت: پس از فراز و نشیبهای بسیار توانستیم این قرارداد را به سرانجام برسانیم و در این دولت سرمایهگذاری خوبی صورت گرفت و نزدیک به ۱۳۰ پروژه نیمه تمام را به اتمام رساندیم و به میزان ۲۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار و ۵۰ پروژه جدید را آغاز کردیم.
🔸اوجی به امضای قراردادهای اجرائی طرح ملی فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی با چهار پیمانکار اصلی داخلی به ارزش ۲۰ میلیارد دلار در اسفندماه اشاره و اظهار کرد: اکنون نیز قراردادهای توسعه شش میدان نفتی با هدف افزایش تولید روزانه نزدیک به ۴۰۰ هزار بشکه از این میدانها امضا میشود که در مجموع ۱۵ میلیارد دلار عایدی سالانه کشور از این افزایش تولید خواهد بود.
https://kayhan.ir/001CEy