فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا "تبیین"، جهاد است؟
⁉️چرا رهبر جهاد تبیین را " فریضه فوری " دانستند؟
ویژگیهای مهم #جهاد_تبیین
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
3.51M
⭕️ اجرای سند ۲۰۳۰ در کشور 😟
⬅️ لطفا همه گوش کنید
🔶🔹 پاسخ به چند سوال در خصوص سند توسعه پایدار ۲۰۳۰:
1⃣ سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰ چیست و چه گسترهای دارد؟
2⃣ چرا سند ۲۰۳۰ در کشور پیاده میشود؟
3⃣ چرا هر اتفاقی را به سند ۲۰۳۰ نسبت میدهید؟
4⃣ بعضی میگویند سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ که همهی مواردش بد نیست! آیا درست است؟
5⃣ چرا هر کاری که دولت در مسیر رفاه عمومی انجام میدهد، شما به ۲۰۳۰ میچسبانید؟
6⃣چرا به این فرمایش رهبری توجه نمیکنند، که فرمودند «اصل کار غلط است»؟ اصلا غلط بودن اصل، به چه دلیل است؟
✍️ مهندس شکوهیانراد
#امام_زمان
#نبرد_نهایی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سعید لیلاز، اقتصاددان اصلاحطلب میگوید: آرامش از لوله توپ در میآید نه از توافق؛ امیدوارم برجام را امضا نکنند.
🔹 دانش ساخت بمب اتمی سپر ژئوپولیتیک ایران است. از نظر من حقوق حرف مفت است!
✍#حاشیه_کانال:جریان منفور اصلاحات وقتی نامی از #سلاح_و_موشک به میان می آمد موضع سخت میگرفت گویا سخن از #هولوکاست زده میشد که برآشفته میشدند. حال چه اتفاقی افتاده است که بعد از فریب جامعه درباره #مذاکرات و گره زدن #معیشت به برجام نامیمون، امروز از آرامش حاصل از #لوله_توپ سخن میگویند نه آرامش حاصل از توافق؟
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
⭕️ عملکرد زینب کبری (سلام الله علیها)
نشانگر ظرفیت عظیم روحی زن
#امام_خامنه_ای :
این بزرگوار ، زینب کبری (سلام الله علیها ) ، دو نکته را نشان داد :
⬅️یک نکته اینکه زن می توان اقیانوس عظیمی باشد از صبر و تحمل
⬅️دوم اینکه زن می تواند قله بلندی باشد از خردمندی و تدبیر این ها را عملا زینب کبری (سلام الله علیها) نشان داد ، نه فقط آن عده ای که در کوفه و شام بودند ، به تاریخ نشان داد ، به همه بشر نشان داد .
📆 ۱۴۰۰/۹/۲۱
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔑 راه حل بسیاری از مشکلات و گرفتاری های خاص
زیبا و شنیدنی از دست ندید👌
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
💯حمایت از کارزار از مرز هزار نفر گذشت!
❇️حالا مطالبه ما در روند ثبت در دبیرخانه وزارت بهداشت و ستاد کرونا و نهاد ریاست جمهوری قرار گرفته.
🎥سایت کارزار از ما خواسته تا یک ویدئو یک دقیقهای برای انتشار در شبکههای اجتماعی براشون بفرستیم.
💡اگر ایده یا طرحی دارید که میتونه به ما کمک کنه به آی دی:
@Abdolhady
پیام بدید.
💐از حمایتتون ممنونیم...
اما همچنان به حمایت بیشتر نیاز داریم. 😊
https://www.karzar.net/53280
@Abdolhadi_ir
🔴 تأسفبرانگیزترین مطلب این روزها!
🔹برای نظام انقلابی با اینهمه افتخار و عزت، چقدر تأسفبار است که یک شرکت ایرانی مجبور باشد برای رفعفیلتر شدنش در جغرافیای سایبری ایران توسط صهیونیست های ملعون آمریکایی، به آنها التماس کند…
✍#حاشیه_کانال : فکر کردن به همین قضیه برای دق کردن مسئولان باغیرت انقلابی در مجلس و دولت و قوۀ قضائیه و نهادهای انقلابی و نظامی کافی است!
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🍃 آیت الله بهجت رحمه الله علیه: ✍🏼 به فکر خود باشیم، خود را #اصلاح کنیم. اگر به خود نرسیدیم و خود را اصلاح نکردیم، نمی توانیم دیگران را اصلاح کنیم. 🌿 با توجه به عیوب خویش و اصلاح آنها، فرصت رسیدگی به حساب هر روز خود را نداریم، چه رسد به حساب مردم! 🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🖌 #یادداشت_روز
🔹 بازخوانی بزرگترین فرار نظامی
#سعدالله_زارعی
🔸 24 مردادماه سالگرد فرار مفتضحانه ارتش متجاوز آمریکا از افغانستان است. این کشور برای آنکه وانمود کند قدرت عملیاتی خود را در افغانستان حفظ کرده و هدفگذاری آن مقابله با گروههای شبهنظامی بدون مرز بوده است، در نزدیکی اولین سالگرد فرار خود با کمک سرویس اطلاعاتی پاکستان، اقدام به عملیات پهپادی علیه «ایمن الظواهری» رهبر مصری القاعده، در منزل «جلالالدین حقانی» از رهبران طالبان در کابل کرد. در این میان طالبان که منکر حضور رهبران القاعده در افغانستان بود، نتوانست واکنش تندی علیه اقدام مشترک آمریکا و پاکستان علیه «میهمان ویژه» خود داشته باشد. درخصوص این موضوع نکاتی وجود دارد:
1- اشغال نظامی افغانستان در سال 2001 به بهانه حمله به برجهای دوقلوی منهتن صورت گرفت ولی هدفگذاری آن ایجاد سلطه نظامی درازمدت در افغانستان - که کیسینجر از 100 سال سخن میگفت - با هدف کنترل ایران، روسیه، چین و هند بود. آمریکا به همین منظور ائتلاف نظامی «ایساف» را پدید آورد و از کشورهای غربی خواست ولو بهصورت نمادین و اعزام یک یگان کوچک در این ائتلاف شرکت نمایند. جمع این نیروها را بین 36 تا 50 هزار نفر ذکر کردهاند که با احتساب نیروهای آمریکا به حدود 130 هزار نفر میرسید. این نیروها به مرور کاهش یافتند و تقریباً پنج سال پس از اشغال این کشور و بروز اختلافات میان نیروهای آمریکایی با بقیه و بهخصوص اختلاف بین انگلیس و آمریکا، عدد نیروهای نظامی غربی در افغانستان در سالهای بعد به حدود 70 هزار نفر رسید و در نهایت نیروهای دولتهای غربی به کشورهای خود بازگشتند و عدد نیروهای نظامی آمریکا نیز به کمتر از 50 هزار نفر رسید.
با به بنبست رسیدن روش اشغال کامل و درازمدت و فعال نظامی، آمریکا روی کار آوردن یک دولت افغانستانی وابسته را مدنظر قرار داد. از اینرو در نتیجه برگزاری انتخابات، «حامد کرزی» به ریاستجمهوری رسید...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/247781
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🌙به مناسبت سالگرد کودتای ۲۸ مرداد
🔸 کلاننگاه آمریکا به دولت مصدق 🔸
♦️ علیرغم آنکه دکتر محمد مصدق روابط صمیمی و نزدیکی را با ایالات متحده برقرار و به نوعی به آنها تکیه کرده بود، اما چرا آمریکاییها حتی به نامبرده نیز رحم نکرده و نتوانستند وی را تحمل کنند؟
❇️ پاسخ:
در کلان نگاه حاکم بر حکومت و حاکمیت ایالات متحده آمریکا، مشکل اصلیِ مصدق آن بود که دولت او، یک دولت نسبتا «مردمی» بشمار میرفت و حیات یک دولت مردمی، چیزی است که پذیرش و کنار آمدن با آن برای آمریکایی ها - ولو در درازمدت - غیر قابل تحمل است؛ مخصوصا در سرزمین منحصر به فرد و بسیار ویژهای به نام «ایران».
♦️ چرا اساسا آمریکا وجود حکومتهای مردمی را (هر چند که حکومتهای سکولار و لائیکی باشند) نمی تواند تحمل کند؟
❇️ پاسخ:
زیرا در حکومتهای مردمی(یعنی حکومتهایی که در آن خواست و ارادهی مردم تعیینکننده باشد)، میزان «عدم قطعیت» بسیار بالاست و اصلا معلوم و قابل پیشبینی دقیق نیست که مردم در لحظهی آینده به چه رویکردهایی و به چه حاکمانی متمایل شده و رأی خواهند داد. این واقعیت، همان چیزی است که برای آمریکاییها اصلا مطلوب نیست؛ چراکه راهبردها و برنامهریزیهای کلان و درازمدت آنها را برای سلطه و چپاول منابع آن سرزمین با تزلزل جدی مواجه خواهد کرد.
▪️ براستی قدرتهایی که حیات و بقای آنها اساسا متکی بر «بهرهکشی از مردم » است، چگونه حاضر میشوند که مردم را به عنوان «شریک» در مدیریت و سیاستگذاریهای کلان جامعه/جهان بپذیرند؟!
🔔 به عقیدهی اینجانب اگر در اواخر دههی ۲۰ و اوایل دههی ۳۰ به جای آقای مصدق، امثال آقایان روحانی و ظریف بر صندلی نخستوزیری ایران تکیه زده بودند، آمریکا نیازی به اجرای کودتا در کشورمان نمیدید و لذا دست خود را به عمل نانجیبانه و خباثتآلود «کودتای ۲۸ مرداد» آلوده نمیکرد، اما آمریکاییها بنا به دلیلی که در بالا عرض شد، در میانمدت یا درازمدت قطعا دولت امثال روحانی و ظریف را نیز که از حیث مردمی بودن تهدید بالقوهای برای منافع آمریکا در این کشورمان بشمار میرفت، از میان بر میداشتند.
🔘 از نظر آمریکاییها، بهترین نوع حکومتی که در یک سرزمین(مثلا ایران) میتواند منافع کوتاهمدت، میانمدت و درازمدت آنان را تأمین نماید، حکومتی است کاملا وابسته (= غیر مردمی و بلکه ضد مردمی) که امیال و علایق آمریکا را مو به مو اجرا کند و هر زمان هم که ادامهی حاکمیت فلان فرد وابسته را به صلاح ندیدند، به آسانی و بدون پرداخت هیچ هزینهای بتوانند آن را با یک سر سپردهی دیگر تعویض نمایند، و البته برای رعایت احتیاط، پوسته و لایهی فریبندهای از دموکراسی هم روی آن کشیده شده باشد.
⏪ با وجود تمام اشکالات و ایرادات جدی و فراوانی که به رویکرد و عملکرد آقای مصدق میتوان وارد کرد، اما وی هرچه که بود، در دوران نخستوزیری خود واقعا به دنبال دفع سلطهی بیگانه و استیفای حقوق کشور بود و حاضر به پذیرش چشم بسته و بی چون و چرای هر پیشنهاد و خواستهای از سوی آمریکا نبود. با این حال، اشتباه غیر قابل اغماض مصدق آن بود که تصور میکرد آمریکایی ها حاضرند به خاطر ایران، نه تنها انگلیس را واگذارد، بلکه حتی در برابر او بایستند!
💥 بنا بر آنچه گذشت، با توجه به سابقه ی سیاه آمریکا تا آن زمان، کودتای ۲۸ مرداد یک حادثهی کاملا قابل پیش بینی بود و به همین دلیل، اشتباه آقای مصدق قطعا غیر قابل توجیه است.
✍️#ابر_شاگرد
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴 گویاتر از هزاران حرف ...
⭕️ نانسی پلوسی ، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می گوید :
👈 آمریکا در کنار تایوان می ماند !
‼️ شرح تصویر :
نتایج ایستادن آمریکا در دیگر کشورها
#تامل_درتصویر
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴کنایه مشاور تیم مذاکره به آمریکا و اروپا: هوا دارد سرد می شود!
🔹محمد مرندی:
ایران منتظر آمریکا و اروپاست تا توافقی منصفانه برای احیای برجام را بپذیرند.
🔹{با اشاره به نیاز شدید اروپا و آمریکا به نفت و گاز} هوا دارد در اروپا و آمریکای شمالی سرد می شود
✍#حاشیه_کانال :اینبار نه به بهانه سرما بلکه از باب قدرت و اقتدار اجازه قلدری و گردنکشی به غرب را نخواهیم داد. آنچنان که از باب مؤاخذه غرب را بر سر میز مذاکره نشاندیم. اگرچه بر سرمای اروپا و آمریکا باید خوش آمد گفت.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
✍ جنبشِ نـاکـام | بازخوانی تاریخی ماجرای جنبش ملی صنعت نفت و کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲
🔻 جنبش ملی علیه زیادهخواهی مستکبرین
🔹️ موقعیت خاص ایران و نفوذ سیاست های بیگانگان، همواره منجر به کشمکش هایی بین قدرتهای بیگانه، برای غارت ثروت های ملی ایران بوده است. این رقابتها زیربنای بسیاری از حوادث تلخ تاریخ ایران معاصر محسوب میشود. پس از جنگ جهانی دوم و شکست آلمانها، دولتهای متفقین، یعنی انگلیس و آمریکا و شوروی، هریک درصدد کسب امتیازات جدید و به دست آوردن حداکثر ممکن از غنائم جنگی بودند. متجاوزین به کشور که بر اساس توافق، زمان اشغال نظامیشان به پایان رسیده بود، در تلاش برآمدند تا نفوذ نظامی خود را به نفوذ سیاسی و اقتصادی تبدیل کنند. دولت انگلیس، بر اساس قرارداد سابق، امتیاز جنوب را داشت و دولت شوروی هم، برای کسب امتیاز نفت شمال تلاش کرد. اما در این میان، مجلس، اعطای هرگونه امتیازی را ممنوع کرد. آمریکا این قانون را ابزاری مناسب برای خارج نمودن رقبایش از میدان دید و به همین خاطر و در پس خواسته های استعماریاش با چهرهای معتدل، مناسباتش را با ایران دنبال کرد.در این میان، جنبش ملیشدن صنعت نفت با رویکرد ضد استعماری شکل گرفت. دکتر مصدق با کمک مرحوم کاشانی، توانست حمایت مردمی را به دست آورد. در این میان، نقش علما و مشخصاً آیتالله کاشانی، پررنگ بود. ایشان هم در شکلگیری نهضت، هم در مواجهه با تهدیدات نظام سلطه و هم در خصوص توطئههای نظام پادشاهی و دربار، نقش مؤثری ایفا کرد و با بسیج ملت در مقابل هجمهها ایستاد. این جنبش در گام های ابتدایی خود، به موفقیت های خوبی رسید و توانست حرکتی را آغاز نماید که میرفت تا دست استعمارگران را از نفت ایران قطع نماید. این جنبش، حتی توانست در مقاطعی، توطئه های دشمنان خارجی و عوامل و وابستگان داخلی شان را ناکام بگذارد؛ اما به مرور در مسیر نهضت، انحرافات و اشکالات و اختلافات مهمی رخ داد که منجر به شکست آن و تسلط مجدد مستکبرین و قدرتهای مادیِ زیادهخواه بر منافع ملت ایران شد.
🔻 اعتماد به بیگانه؛ جدایی از دین و مردم
🔸️ یکی از عوامل مهمِ شکست، اعتماد مصدق به مستکبرین بود. در جریان ملی شدن صنعت نفت، مصدق به آمریکایی ها اعتماد کرد: «در نهضت ملی، دکتر مصدق به آمریکاییها حسنِظن داشت، بلکه ارادت داشت.»...
🔍 ادامه #یادداشت_هفته شماره جدید نشریه خطحزبالله را بخوانید👇
khl.ink/f/50785
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
. 👇تقویم نجومی اسلامی دوشنبه👇
✴️ دوشنبه 👈31 مرداد/ اسد 1401
👈24 محرم 1444👈22 اوت 2022
🕌 مناسبت های دینی و اسلامی.
🌙⭐️ امور دینی و اسلامی.
📛تقارن نحسین.
📛 برای امور زیر خوب نیست:
📛مسافرت.
📛زایمان.
📛نوشتن ادعیه و حرز و بستن آن.
📛و دیدارها خوب نیست.
🚘سفر:مسافرت اصلا خوب نیست و در صورت ضرورت همراه صدقه باشد.
🤕 مریض مراقبت بیشتری نیاز دارد.(منظوری مریضی است که امروز مریضیش شروع شود).
👶زایمان مناسب نیست.
🔭 احکام و اختیارات نجومی.
🌓 امروز قمر در برج سرطان و از نظر نجومی مناسب برای امور زیر است:
✳️بذر پاشی و کاشت.
✳️امور کشاورزی و زراعی.
✳️کندن چاه و کانال.
✳️و استحمام خوب است.
✳️ شما میتوانید باجستجوی کلمه" تقویم همسران"در تلگرام و ایتا به ما بپیوندید و تقویم هر روز را دریافت نمایید.
📛ولی امور ازدواجی.
📛آغاز بنایی.
📛و فصد خوب نیست.
👩❤️👨 مباشرت و مجامعت: مباشرت امشب،(شب سه شنبه) ،فرزند سخاوتمند و راستگو و مهربان و دل رحم خواهد شد. ان شاءالله.
💇♂ طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث اصلاح امور است.
🔴 #خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، موجب دفع صفرا می شود.
🔵 دوشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی است و برکات خوبی از جمله قاری و حافظ قران گردد.
👕 دوشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و آن لباس موجب برکت میشود.
✴️️ وقت #استخاره در روز دوشنبه: از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعداز ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲ ظهر و از ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
❇️️ ذکر روز دوشنبه : یا قاضی الحاجات ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۱۲۹ مرتبه #یا لطیف که موجب یافتن مال کثیر میگردد.
💠 ️روز دوشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_حسن_علیه_السلام و #امام_حسین_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
😴تعبیر خواب
شب سه شنبه اگر کسی خواب ببیند تعبیرش از آیه ی 25 سوره مبارکه " فرقان " است.
یوم تشقق السماء بالغمام و نزل الملائکه تنزیلا ...
و از مفهوم آن استفاده می شودخواب بیننده را خصومتی یا گفتگویی ناشایست پیش اید صدقه بدهد تا رفع گردد.ان شاءالله. و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
🌸زندگیتون مهدوی🌸
تقویم همسران:نوشته ی حبیب الله تقیان
ارسال مطلب بدون لینک کانال ممنوع
@taghvimehamsaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فرمانده کل سپاه در گفتگو با Khamenei.ir: هیچ نقطه امنی برای رژیم صهیونیستی وجود ندارد
🔍 متن گفتگو را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=50786
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فرمانده کل سپاه در گفتگو با Khamenei.ir: جنبش جهاد اسلامی به تنهایی رژیم صهیونیستی را شکست داد
🔍 متن گفتگو را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=50786
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وزیر صمت: فساد فولاد مبارکه مربوط به دولت سابق است/ باید به سرعت با متخلفان برخورد شود
♦️ فاطمی امین: گزارش تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه مربوط به سالهای ۹۷ تا ۱۴۰۰ است که باید به سرعت بررسی و با متخلفان برخورد شود.
♦️در ابتدای دولت سیزدهم به دنبال گزارش عملکردهای نادرست این شرکت مدیر عامل آن تغییر کرد و تغییر فرآیندها آغاز شد. اقدامات پیشگیرانه در جهت اصلاح سازوکارهای معیوب نیز با دقت انجام خواهد شد.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️بحث یک طلبه با رائفی پور بر سر خواننده فراری تتلو
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم ✴️🔰 عزت = توافق نکردن بهتر از توافق بد است(رئیسی) ذلت = هر توافقی بهتر از توافق نکردن است( روحانی) [سوره مريم (19): آيات 81 تا 82] وَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ آلِهَةً لِيَكُونُوا لَهُمْ عِزًّا (81) كَلاَّ سَيَكْفُرُونَ بِعِبادَتِهِمْ وَ يَكُونُونَ عَلَيْهِمْ ضِدًّا (82) به جاى خداى يگانه خدايانى (دروغين) برگزيدند تا براى ايشان سبب عزّت باشد. هرگز (به اين آرزو نمىرسند، بلكه) به زودى (معبودها) پرستش آنان را منكر خواهند شد و در برابر آنان (به جاى عزت بخشى) به مخالفت بر مى خيزند. 🌹🌹🌹بیانات امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهاى اسلامى۱۳۹۳/۰۳/۰۶ انسان هایى که بىخِرَدند همین مشکلات در زندگى آنها هست، آنها را با ذلت تحمل میکنند، به جاى اینکه ولایت الهى را قبول کنند، ولایت شیاطین را قبول میکنند: وَاتَخَذُوا مِن دُونِ اللَهِ ءَالِهَةً لِیَکونوا لَهُم عِزاً، کَلا سَیَکفُرونَ بِعِبادَتِهِم وَ یَکونونَ عَلَیهِم ضِداً؛ فرمولى که انسانهاى بىخِرَد، دستگاه هاى بىخِرَد، انسانهاى غافل در دنیا انتخاب میکنند و اتخاذ میکنند، اینجور در قرآن کریم رسوا شدهاست. به جاى اینکه به خدا پناه ببرند، به جاى اینکه ولایت الهى را قبول بکنند، به جاى اینکه به هدایت الهى چنگ بزنند، به ولایت شیاطین، به ولایت دشمنان اسلام و دشمنان بشریت متمسک میشوند براى اینکه براى خودشان عزت درست کنند، و این عزت به دست آنها نمىآید. آن عبادت شوندگان نابکار هم از آنها سپاسگزارى نخواهند کرد: کَلا سَیَکفُرونَ بِعِبادَتِهِم وَ یَکونونَ عَلَیهِم ضِدا. این بیان قرآن، بیان روشنى است؛ باید از این بیان درس گرفت، باید راه را درست شناخت، خط هدایت قرآنى، انسانها را به سعادت میرساند، بایستى از خداى متعال کمک خواست. #رجبعلی_بازیاد 🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
بیانیه جمعی از اساتید و محققان حوزه علمیه قم.pdf
215.2K
بیانیه جمعی از اساتید و محققان حوزه علمیه قم
⛔️ توجه لطفا ⛔️
دو روز قبل اقای محسنی اژه ای در دیدار قضات کشور سخنانی را در طعن به معاویه مطرح کرده اند که این مساله موجی از اعتراضات را در اهل سنت کشور به راه انداخته و موجب صدور دهها بیانیه تا کنون شده و حتی در میان انبوه اعتراضات اهل سنت، توهین به اهل بیت هم به راه افتاده!
احتمالا امروز موج اعتراضات اهل سنت به تریبونهای نماز جمعه خواهد کشید و این غائله را داغ تر خواهد کرد.
با توجه به لزوم واکنش حوزه علمیه قم و دفاع از اقای اژه ای در برابر هجمه مخالفین، نیاز به پاسخی علمی ضروری بود که جمعی از فضلای حوزه علمیه قم زحمتش را کشیدند و این فایل جالب👆 تهیه و آماده انتشار شد.
لطفا ابتدا خودتون مطالعه و سپس همه جا منتشر کنید.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔰گزارش روز
🌎 یک سال دولت رئیسی به اندازه 8 سال دولت حسن فریدون (روحانی)
در سالهای آخر دولت روحانی یکی از مهمترین مشکلات کشور در حوزه انرژی؛ قطعی پیاپی و طولانی برق بود که باعث آسیب دیدن بسیاری از لوازم خانگی، تعطیلی کارخانجات و سردرگمی مردم برای تامین انرژی در گرمای 40 درجه ای تابستان بودیم. اگر دولت روحانی تکالیف خود در برنامه ششم توسعه در قالب ساخت نیروگاه، تعمیر و نگهداری، مدیریت مصرف و استفاده از ظرفیت های شرکت های خصوصی و... عمل می کرد آن بحران ها اتفاق نمی افتاد. وزارت نیرو در طول 5 سال (از ابتدای سال 96 در دولت روحانی)به تکلیف خود مبنی بر ساخت 12 هزار 500 مگاوات نیروگاه معادل تولید برق 12.5 دستگاه نیروگاه اتمی بوشهر عمل نکرده بود.
🔸️گزاره هایخبری:
در یکسال گذشته دولت سیزدهم، تحریم ها و فشار اقتصادی دشمن را بهانه نکرد و تمام سعی خود را بر عبور از بحران قطعی برق به انجام رساند به گونه ای که اگر قرار بود قطعی برق ادامه پیدا می کرد با توجه به خشکسالی و افزایش شدید دما نسبت به گذشته باید شاهد قطع شدن برق با ظریب 2 بودیم اما با لطف الهی و فعالیت های انقلابی و جهادی دولت اقدامات ذیل صورت پذیرفت و از پیک مصرف برق در مرداد هم بدون اطلاعیه های دلهره آور قطع برق عبور کردیم:
🔶 رشد دو برابری تولید برق:
در سال اول، دو برابر متوسط آمار ۸ ساله دولت تدبیر و امید، به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شد. در دولت سیزدهم مقرر شد با انجام برنامه های فشرده و منظم، ظرفیت نیروگاهی کشور به میزان 4200 مگاوات در سال نخست فعالیت دولت افزایش یابد. این در حالی است که متوسط افزایش سالانه ظرفیت نیروگاهی کشور در هشت سال فعالیت دولت های یازدهم و دوازدهم 2 هزار و 67 مگاوات بود.
🔷 اولویت دادن به بخش مصرف خانواده ها:
امسال حتی یک کیلو ساعت هم محدودیت برای بخش خانگی بدلیل کمبود برق اعمال نشد و برنامههای مدیرت بار صنایع و بخش کشاورزی نیز به گونهای تدوین شد که ثبات و تنظیم محصولات در بازار دچار چالش نشود.
🔶 تعمیر نیروگاهها:
وزارت نیروی دولت سیزدهم امسال برای نخستین بار بیش از ۹۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات و آماده سازی نیروگاه های حرارتی را پیش از شروع خرداد ماه و پیک مصرف برق تابستان به پایان رساند تا رکورد جدیدی را در زمینه تعمیرات نیروگاهی به ثبت برساند.
🔷 استفاده از نیروگاه های تجدید پذیر:
وزارت نیرو ۱۱۰ مگاوات از برنامه ۵۰۰ مگاواتی نیروگاه های تجدید پذیر خود را برای تابستان ۱۴۰۱ محقق و تا پایان شهریور هم ۳۹۰ مگاوات دیگر وارد مدار خواهد شد که گامی در جهت اجرای برنامه ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه های تجدید پذیر است.
🔶 مدیریت مصرف در صنایع:
وزارت نیرو با اقداماتی مانند امضای تفاهم نامه همکاری با وزارت صمت، همکاری با صنایع، اجرای برنامه مدیریت مصرف و راهاندازی موتور احداث نیروگاه های تجدید پذیر در کشور تاکنون هیچ خاموشی را بر شبکه برق خانگی اعمال نکرده است که این موفقیت قابلتوجه نتیجه همت دولت سیزدهم در بهبود زیرساختهای شبکه برق کشور است.
🔷 نکته نهایی:
یادمان نرفته که رضا اردکانیان وزیر سابق نیرو در دولت روحانی ضمن اشاره به عمل نکردن دولت به تعهد خود در برنامه ششم توسعه همه تقصیرها را گردن تحریم انداخت و گفت:
«جنگ اقتصادی تحمیلی در طول سال های اخیر در قالب تحریم ها سبب شد تا امکان سرمایه گذاری خارجی در کشور وجود نداشته باشد و به تبع آن شرایط عمل به تعهد وزارت نیرو نیز ایجاد نشود.» و روحانی هم گفت:
"گرما و خشکسالی، دلیل مصرف زیاد برق است. وزارت نیرو مقصر نیست"
اما در نهایت دیدیم هم تحریم ها افزایش یافت و هم گرما و خشکسالی اما دولت انقلابی یکسالش برابر با 8 سال دولت آقای روحانی بود. انشاالله قوی تر هم خواهد شد.
✍️ #فرهاد_مهدوی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
از چالشهایی که برای تمدنسازی باید رفع کنیم
پاسخ رئیس سازمان انرژی اتمی به چالش تاریخی "علم بهتر است یا ثروت؟"
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: امسال با همکاری وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفتیم مدارس انرژی اتمی خود را که هر ساله سهمی در المپیادیها نیز داشتهاند؛ در شهرهایی که در آنها تأسیسات وجود دارد از مقطع دبستان گسترش دهیم.
به گزارش جماران، محمد اسلامی همچنین با اشاره به اینکه باید بتوانیم این انشاء تاریخی را از ذهن خود و بچهها دور کنیم که "علم بهتر است یا ثروت"؟ گفت: علم همان ثروت است و آن مهارتی که علم را به ثروت تبدیل میکند در خانه و مدرسه متولد می شود.
اسلامی در ادامه گفت: نیرویی که مدرک دکترا و کارشناسی ارشد دارد، اما بیکار است، معنا ندارد چرا که این تحصیلات برای کارآفرینی است. چه مسیری را رفتهایم که این حاصل شده است؟ در حال حاضر همه انتظار دارند اشتغال آنها دولتی باشد و استخدام شوند. در حال حاضر این ذهنیت نیروی انسانی ما شده است.
رئیس سازمان انرژی اتمی معتقد است که فرآیند تبدیل علم و دانش به فناوری، فناوری به صنعت و ثروت و نهایتا تاثیر گذاری در جامعه یک مهارت چند لایه ترکیبی است که در تعامل مدرسه و خانواده باید رخ دهد.
*پاسخ جالب دکتر اسلامی به سؤال "علم بهتر است یا ثروت؟" در حالی است که همه مسئولان کشور و از جمله شخص آقای دکتر اسلامی باید بدانند اکنون چیزی که در شبکههای اجتماعی و صفحات مجازی ترویج میشود؛ خلاف این پاسخ های عقلانی است و باید برای این مسئله فکری بشود.
در واقع ما داریم از یک ایراد مخلّ شکلگیری تمدن سخن میگوییم که میتواند آسیبهای بزرگی را سبب شود. و آن اینکه مسئولان و خواص کشور چیزی را میفهمند و گاهی میگویند که در منابر عمومی جامعه ترویج نمیشود و در نتیجه چیزی که به گوش افراد جامعه میرسد با عقلانیت خواص کشور در تنافر است.
مثلا میبینیم که خواص کشور صراحتا فواید علم و منتهی شدن آن به ثروت را میدانند اما در اینستاگرام و توییتر و تلگرام و فیلمهای سینمایی و... صرفا اهمیت ثروت است که ترویج میشود!
گسترش مدارس انرژی اتمی و وعظ و سخنرانی و تلاش برای ایجاد قانون در فضای مجازی جمله خوب است. اما ایراد اشاره شده (حرفهای خردمندانهای که در فضای مجازی و سایر منابر جامعه خلاف آن ترویج میشود) را بایستی با استعانت از نخبگان و حرکت به سمت "حکمرانی مطلوب" رفع کرد.
صحبتهای دکتر اسلامی در بحث انتظار بیجا و شیوعیافتهی "لزوم اشتغال دولتی برای همه" نیز کاملا صحیح است و باید افکار عمومی را در این زمینه قانع کرد که مدرک تحصیلی لزوما به معنی کار و جذب در سازمانهای دولتی نیست. (اگرچه بهتر است سیستم آموزش عالی کشور کاری کند که در درازمدت؛ اعطای مدارک تحصیلی بر اساس نیاز کشور، دولت یا بخش خصوصی باشد نه بر اساس خواست افراد)
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
💠 #نه_گفتن 🔹 امام علی علیه السلام: کسی که از گفتن نمی دانم رویگردان است، به #هلاکت و نابودی می رسد. 📌 منْ تَرَکَ قَوْلَ لَا أَدْرِی، أُصِیبَتْ مَقَاتِلُهُ 📚 نهج البلاغه/ح85 ✍🏼 از قدیم گفته اند ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است. چه لزومی دارد که انسان وقتی جواب سوالی را نمی داند پاسخ ناشایست بدهد؟ 🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷