eitaa logo
اقتدار ولایی
909 دنبال‌کننده
15هزار عکس
21.5هزار ویدیو
249 فایل
مباحث سیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی تاریخی ادبیات فارسی و تفسیر و احادیث اهل بیت عصمت و طهارت صلوات الله علیهم اجمعین
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر کسی فکر می‌کند کشتن فعالان بین‌المللی توسط اسرائیل تغییری در مواضع آمریکا ایجاد می‌کند وقاحت جان کربی پاسخ خوبی به توهمش خواهد بود. ▪️می‌گوید هیچ مدرکی دال بر اینکه اسرائیل عمداً به امدادگران WCK در غزه حمله کرده وجود ندارد. اضافه می‌کند که اسرائیل قوانین بشردوستانه بین‌المللی را در غزه نقض نکرده است.
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬تنها آرزوی حضرت فاطمه سلام ‌الله‌ علیها وقتی جبرئیل برای اجابت آمده بود❗️ 🎙استاد رحیم_پور_ازغدی
🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨ ✨پیامبر ﷺ فرمودند: 💢 «من همان صراط مستقیم و راه راستی هستم، که [خداوند] به شما امر فرموده از آن پیروی کنید؛ ⭐️ بعد از من، علی (علیه السلام)، سپس فرزندان من از صُلب او، صراط مستقیم‌اند؛ 🌟 همان پیشوایانی که مردم را به راه حقّ هدایت می‌نمایند، و بدان وسیله دادگری می‌کنند» سپس پیامبر ﷺ، آیات مبارکهٔ سوره حمد را تا آخر تلاوت‌کرده و فرمود: 👈 «این آیات شریفه، در حقّ من و دربارهٔ آنان نازل شده است؛ این آیات شامل همهٔ آنها می‌شود؛ و فقط مخصوص آنان است و شامل افراد دیگر نمی‌شود.» 💥 آنان اولیای الهی هستند که: ﴿لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنُونَ﴾ 🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨
🎙بسم الله الرحمن الرحیم قرائت یک صفحه از قرآن کریم 💌صفحه ۲۶۸ قرآن کریم به نیت سلامتی و تعجیل فرجش امام زمام عج تعالی فرجه شریف شهید سرفراز مدافع حرم و همراهان شهید
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 استاد شهید حضرت آیت الله مرتضی مطهری ( قضیه فلسطین و اسرائیل غاصب و یهود) ... اگر پیغمبر اسلام زنده می‏ بود، امروز چه می‏کرد؟ درباره چه مسئله‏ ای‏ می‏‌اندیشید؟ والله و بالله قسم می‏خورم که پیغمبر اسلام در قبر مقدسش‏ امروز از یهود می‏لرزد. و............ والله و بالله ما در برابر این قضیه‏ مسئولیم. به خدا قسم مسئولیت داریم. به خدا قسم ما غافل هستیم.
🟢 حضرت امام در اوج قدرت نظام ستم شاهی، افشاگر روابط پنهان رژیم شاه و اسرائیل بود و مقابله با خطر اسرائیل برای جهان اسلام را بسیار جدی و پیگیرانه دنبال می کرد. امام خمینی اولین مرجع تقلید و پیشوای بزرگ مذهبی بود که مجوز حمایت از مبارزان فلسطینی از محل وجوهات شرعی و زکات و صدقات را صادر نمودند اتحاد امت اسلام، راه نجات فلسطین امام خمینی همواره بازگشت به اسلام و متحد شدن را شرط نجات فلسطین و جلوگیری از امیال توسعه طلبانه صهیونیزم دانسته است و با تأکید بر اینکه مسأله اصلی اسرائیل نابود کردن اسلام است، خواستار کنار گذاشتن هرگونه اختلاف و از آن جمله اختلافات مذهبی بود. اگرچه اکثریت اعراب و مسلمانان ساکن فلسطین، پیروان مذاهب اهل سنت بودند اما امام خمینی به عنوان یک فقیه و مرجع شیعه از هیچ گونه حمایتی نسبت به آنان فروگذار نکرد. و قضیه فلسطین را امری مرتبط با کیان اسلام می دانست و به همین رو پیوسته همۀ مسلمین بویژه شیعیان لبنان را در کمک به فلسطینیان تشویق می نمود و تأکید می کرد که مشکل فلسطین مشکل جهان اسلام است. امام خمینی( ره) حکمفرمایی عده ای اندک از صهیونیست ها را بر بیش از یک میلیارد مسلمان جهان ننگ و عار می دانست.
💮بهترین واعظ 🌸امام علی(ع): دورى کردن از آنچه از دیگران ناخوش می دارى، بهترین ادب آموز توست. غررالحکم/ح7077 والدین، مربیان و واعظان و کسانی که خود را معلم انسانها می دانند، مخاطب این روایت هستند. چه خوب است انسان واعظی از نفس خود داشته باشد و خود را نیز مخاطب نصایح خویش بداند.
💮مدارا 🌸امام على علیه السلام: هر کس مدارا کند، روزی را سرشار ساخته است. 📚غررالحکم/ح 8647 پیامبر خدا صلى الله علیه و آله: همانا در ملایمت، فزونی و برکت است و کسی که از ملایمت محروم باشد، از خیر محروم می شود. 📚کافی/ج2/ص119/ح7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این حرف بسیار بسیار دقیق هست. اپوزیسیون در همه‌جای دنیا، سعی می‌کنه خودش رو به ارزش‌های ملی و انسانی نزدیک جلوه بده تا قلبِ مردمش رو به دست بیاره. غیر از ایران! ▪️اپوزیسیون ایران، به لجن بودن افتخار می‌کنند! به فحاشی جنسی در مجازی، به فحاشی به ادیان، به آدم‌کشی و شکنجه‌ی آرمان علی‌وردی و عجمیان، به حمایت از حمله‌ی اتمی به ایران، به حمایت از حمله‌ی اسراییل به سفارت ایران، به بی‌ناموسی و... افتخار می‌کنند! ✍ سِیّد امیرحسین هاشمی
57.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پشت سر آقای خامنه‌ای و فرماندهان میدان بمانیم ▪️اگر با دید کلان به تحولات دو دهه اخیر نگاه کنیم به این نتیجه می‌رسیم که سیر تحولات به صورت صعودی به نفع جبهه مقاومت است و این جبهه هر روز فتوحات جدیدی را پیش روی خویش گشوده بنابراین باید از نگاه نظامی فاصله بگیریم و با نگاه راهبردی به فرماندهان میدان اعتماد کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا