شورای آتلانتیک: حمله به اسرائیل مردم خشمگین ایران را خوشحال کرد
اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک تاکید کرد عملیات موشکی علیه اسرائیل، موجب احساس غرور و رضایت در میان مردم خشمگین ایران شده است.
این اندیشکده در تحلیلی خاطر نشان کرد: جنگ از سایه خارج شده و چهره خود را عیان کرده است. ایران با استفاده از پهپاد و موشک، حمله گستردهای به اسرائیل انجام داد. دو طرف مدتها درگیر «جنگ سایهای» بودهاند، به این معنا که ایران از نیروهای نیابتیاش استفاده میکرد و رژیم صهیونیستی دست به ترورهای هدفمند میزد. حمله اخیر این رژیم به بخشی از سفارت ایران در سوریه که به کشته شدن چند فرمانده ارشد نظامی منجر شد، سبب واکنش ایران بود. اسرائیل در مرحله بعد چه خواهد کرد؟ آیا جنگ منطقهای گستردهتری آغاز شده است؟ ایالاتمتحده چه نقشی ایفا خواهد کرد؟
جاناتان پانیکوف، معاون سابق در شورای اطلاعات ملی ایالات متحده، درباره بالا گرفتن تنش در خاورمیانه میگوید: پرتابهای موشکی-پهپادی ایران در واکنش به حمله اسرائیل، این ظرفیت را دارد که منطقه را در آستانه جنگ گستردهتری قرار دهد که به نظر میرسد تقریبا هیچکس آن را نمیخواهد؛ چیزی که اکثر بازیگران – ایالاتمتحده، کشورهای عربی و حتی حزبالله- در ششماه گذشته به دنبال اجتناب از آن بودهاند.
جینا ابرکرومبی- وینستانلی (سفیر آمریکا در مالت و دستیار وزیر خارجه در امور خاورمیانه و آفریقا) با تفکیک نتایج حاصل از حمله ایران، ماجرا را به این شکل صورتبندی کرده است:
برد: شلیک حدود 300موشک و پهپاد به سوی اسرائیل، برای ایرانیان غرورآفرین بوده است. رهبران ایران مقاصد خود را اعلام کرده و علنا مسئولیت آن را بر عهده گرفتهاند. با وجود خسارتها اما واکنشها طی چند روز اخیر آنقدر شدید بود که باعث ایجاد هشدار بینالمللی گسترده شد. ایرانیان خشمگین، اکنون میتوانند احساس رضایت و غرور کنند. بنابراین، لازم نیست گام بعدی شدید و تشدیدکننده بحران باشد.
باخت: موقعیت بایدن به طور قابلتوجهی بدتر شده است. تیم او باید برای مهار اسرائیل تلاش کند. نیروهای آمریکایی در منطقه همچنان در خطر هستند و احتمال وقوع جنگ گستردهتر زیاد است. اکنون به نظر میرسد که ایالاتمتحده به یک درگیری مستقیم نزدیک شده است که بایدن و ایران برای اجتناب از آن سخت تلاش کردهاند. به نظر میرسد بایدن از اهرم فشار خود بر نخستوزیر حیلهگر اسرائیل چشمپوشی کرده باشد؛ چراکه اکنون شرایط عوض شده است. 🖌محند ایمانی
💢 روزنامه کیهان
اشتباهات نتانیاهو
کاتالیزور تحولات مهم -۱
🔹هیمنه نظامی اسرائیل با عملیات "وعده صادق" فرو ریخت و این برای رژیم بی ریشه، یعنی مرگ.
♦️اسرائیل در ماجرای غافلگیری "طوفان الاقصی"، ظرف یک روز، ضربه عمیقی خورد و شش ماه بعد را به معنای واقعی کلمه دست و پا زد تا شاید هیبت از دست رفته را ترمیم کند.
🔹درماندگی سرویس های امنیتی و ارتش اسرائیل، به علاوه وضعیت بحرانی نتانیاهو در داخل، موجب شد که وی دست به قمار بزرگ تری بزند؛ حملات گاه و بیگاه به سوریه، و ترورر برخی مستشاران نظامی ایران طی سه ماه گذشته.
♦️تلقی او این بود که به واسطه انفعال محتمل ایران، تحقیر شدگی در برابر غزه مظلوم را می پوشاند. شتابزده رفتار نکردن ایران، توهم نتانیاهو را غلیظ تر کرد، به ویژه این که آمریکا و برخی دولت های غربی هم به صف شده بودند تا با ترکیبی از فریب و تهدید، ایران را از مجازات اسرائیل منصرف کنند.
🔹ایران اما به جای انتقام و مجازات موردی، عملیاتی راهبردی را ترتیب داد؛ با اعلام قبلی که همه ببینند و قابل سانسور هم نباشد:
♦️با متوسط ترین توانمندی هایش و نه مدرن ترین آنها، از خاک خود و نه متحدان، با حداقلی از تسلیحات و نه به شکل حداکثری، و در حفاظت شده ترین مناطق نظامی رژیم صهیونیستی، با تحقیر سامانه راداری و پدافندی چند لایه غربی- عبری که ظاهرا آماده مهار آبشار ضربه ایران بود!
🔹رویداد مهم موازی که در این میان مغفول ماند، غنیمت گیری چند ساعت قبل ایران در تنگه هرمز بود. توقیف کشتی تجاری صهیونیست ها، ضربه عمیق و دردناکی بود که جای هیچ انکار یا واکنشی را باقی نمی گذاشت.
♦️صهیونیست ها هنوز از شوک این ضربت بیرون نیامده بودند که صاعقه موشک های ایران، بر دو پایگاه نظامی و یک پایگاه جاسوسی اسرائیل فرود آمد.
🔹مقامات صهیونیست چهار روز است نمی دانند درد شان را قورت بدهند و بلافند که "هیچی شان نشده"؛ یا عربده بکشند و بگویند اقدام ایران را تلافی می کنند، در حالی که می دانند ایران، رودربایستی را کنار گذاشته و سرش برای چکاندن ماشه بعدی -فراتر از قلق گیری و دست گرمی اخیر- درد می کند.
💢ادامه دارد
اشتباهات نتانیاهو
کاتالیزور تحولات مهم-۲
🔹صهیونیست ها می دانند که عملیات شنبه شب، در حد تمرین و دست گرمی بوده، و ایران حتی ده درصد توانمندی های خود را رو نکرده است. آنها این بار در صورت گلاویز شدن، با ضربات عمیق تر و پیچیده تری خاکمال خواهند شد.
♦️آنان هر روز می گویند کابینه نظامی شان جلسه گذاشته و تصمیم گرفته چنین و چنان کند. رسانه های غربی هم، خاکستر این جلسات را باد می زنند تا بگویند دولت نتانیاهو برای زدن ضربه ای ولو محدود جدی است.
🔹این که صهیونیست ها اقدامات تروریستی یا حمله نقطه ای را در خیال خود مزه مزه کنند، یک بحث است؛ این که ما چه باید بکنیم، موضوع مهم تری است. رژیم صهیونیستی، رژیم متعارفی نیست که بشود با او بر اساس معادلات متعارف دنیا (مثلا توقف یا کاهش تنش) رفتار کرد.
♦️بهترین تاکتیک در چهارچوب راهبرد کلی، تداوم ضربات و نابود کردن تتمه اعتماد به نفس نتانیاهو است. سگ هار اسرائیل را نباید آرام گداشت و مجال تمرکز به وی داد.
🔹بهترین کار برای تثبیت پیروزی های اخیر، نه پدافند صِرف، بلکه تداوم هوشمندانه عملیات آفندی است. محدود و نقطه ای، اما عمیق و موثر و گیج کننده. همان که به شکل محدود ترش را حماس و حزب الله و انصارالله و مقاومت عراق، ظرف چند ماه گذشته در هماهنگی کامل انجام داده اند.
♦️باید رمق را از نتانیاهو گرفت و بیش از قبل برای حامیانش در غرب و اتباع اسرائیل در داخل سرزمین های اشغالی روشن کرد که قمار ها و ماجرا جویی های وی، چیزی جز هزینه و خسارت به دنبال نداشته است.
🔹رفتار های نتانیاهو، آن قدر فلاکت بار شده، که یائیر لاپید نخستوزیر سابق گفته: «این دولت و این نخستوزیر، به تهدید وجودی اسرائیل تبدیل شدهاند. بازدارندگی اسرائیل را نابود کردند».
♦️نکته بسیار مهم بعدی که کمتر مورد توجه قرار می گیرد، به جوش و خروش در آمدن ظرفیت "بیداری اسلامی" در منطقه، پس از حماقت های نتانیاهو (از غزه تا سوریه و لبنان) و عملیات غرور آفرین ایران است.
🔹به عنوان یک نمونه، اسرائیل و آمریکا در ماجرای عملیات اخیر ایران، با نشاندن شاه اردن در موضع خیانت، خشم ملت اردن را که پس از جنگ غزه شعله ور شده، به اوج رساندند.
♦️این خشم می تواند با فوران اعتراضات در آن سوی مرز اردن ترکیب شود و مصیبتی بزرگ را برای اسرائیل رقم بزند. کرانه باختری در فلسطین اشغالی، هم اینک آماده انفجار است.
🔹ویژگی دوره اخیر بیداری اسلامی در منطقه بر خلاف ده سال قبل، تعمیق و ترکیب شدگی آن با منطق مقاومت اسلامی (مسئله اول انگاری اسرائیل) است. جبهه مقاومت باید خاکریز جدید تر و جلو تر را با ظرفیت "زرادخانه انزجار ملت های منطقه از رژیم صهیونیستی و حامیانش" بسازد.
♦️خبط ها و اشتباهاتی که نتانیاهو مرتکب شده، کاتالیزور (کُنشیار/ شتابدهنده) تحولات مهم به نفع امت اسلامی است، ان شاء الله.
🖌محمد ایمانی
.
پسِ گردنی حزب الله
و اتاق جنگ آشفته اسرائیل
♦️حزب الله لبنان، به تلافی اقدام تروریستی دیروز اسرائیل و شهادت دو تن از رزمندگان، عملیاتی ترکیبی را در منطقه العرامشه در الجلیل غربی ترتیب داد که به اذعان منابع سانسور چی صهیونیست، تا کنون ۱۸ مجروح بر جا گذاشته و حال برخی زخمی ها وخیم گزارش می شود.
🔹حزب الله در حملات امروز از پهپاد های تهاجمی و انفجاری هم استفاده کرد که می تواند معادلات در حال تغییر به ضرر اسرائیل را تشدید کند.
♦️در عین حال، اصابت موفق موشک ها، راکت ها و پهپاد های حزب الله به شمال سرزمین های اشغالی، ابطال گزاره های تبلیغاتی مبنی بر بازدارندگی سامانه های راداری- پدافندی اسرائیل هم هست.
🔹جنگ با حزب الله -که گفته می شود بالای ۱۵۰ هزار فروند موشک و چند ده هزار پهپاد از انواع آن را دارد-، کابوس بزرگ ارتش اسرائیل است؛ ارتشی که حتی از عهده غزه هم بر نیامد.
♦️عملیات چند وقت اخیر جبهه مقاومت، موجب چنان آشفتگی سرسام آور در اتاق جنگ دولت اسرائیل شده است. آنها یک روز ادعا می کنند که برای حمله به ایران آماده می شوند، روز دیگر مدعی اردوکشی و حمله به جنوب لبنان هستند، و زمانی هم، دم از حمله به رفح در جنوب غزه می زنند!
🔹صهیونیست ها دو فقره تهدید اخیر را ظرف سه ماه گذشته بارها تکرار کردند، اما زیر بار سنگین انجام آن ماندند، تا این که باز کردن سر شوخی با ایران، موجب خوردن پس گردنی اخیر در سه پایگاه مهم جاسوسی و نظامی در عمق سرزمین های اشغالی شد.
.
۶ روز پس از ۱۴ آوریل؛
اسرائیل همچنان در وضعیت ارّه
🔹نشریه کریدل (Cradle) چند روز قبل نوشته بود: "آمریکا از طریق واسطه با ایران تماس گرفته و خواسته است تا به اسرائیل اجازه حمله نمادین برای حفظ وجهه را بدهد. تهران این پیشنهاد را کاملاً رد کرد و مجدداً هشدار داد که هرگونه حمله، با واکنش قاطع و فوری مواجه خواهد شد".
♦️این خبر و نظائر آن در یدیعوت آحارونوت (پیروزی ایران حتی قبل از شروع عملیات شنبه شب گذشته)، سنجه ای برای ارزیابی آخرین وضعیت بازدارندگی و جا به جایی موازنه درباره رژیمی است که به سختی ضربه می خورد و بلافاصله و به سرعت، ده برابر ضربه نخست، پاسخ می داد.
🔹۶ روز قبل، دست کم سه پایگاه مهم نظامی و اطلاعاتی- امنیتی اسرائیل، هدف شلیک ۴۰۰ پهپاد و موشک متوسط ایران قرار گرفت.
♦️این حمله در محافل جهانی راهبردی و بسیار مهم و بی سابقه قلمداد شد، چرا که موفق شده بود پدافند سه لایه اسرائیل به سامانه های پدافندی آمریکا و انگلیس و فرانسه را مقهور خود کند.
🔹صهیونیست ها پس از لاف اولیه (مهار ۹۹ درصدی) گفتند فقط۸۴ درصد موشک ها و پهپاد های شلیک شده را رهگیری کرده اند. ۱۶ درصد ۴۰۰، یعنی دست کم ۶۰ موشک و پهپاد به هدف خورده اند.
♦️این آمارِ عمدا کاهش یافته، رقم بسیار چشمگیری درباره ناتوانی پدافند چند لایه است؛ آن هم در مقابل حمله ای محدود و حداقلی، و نه حداکثر یا حد متوسط توانایی های ایران.
🔹۶ روز پس از ضربت ایران، اسرائیل هنوز نتوانسته عملیات متقابلی را به انجام برساند که اولا قادر به انجام آن باشد، ثانیا حیثیت آسیب دیده اش را ترمیم کند، و ثالثا به ضربت عمیق تر و کاری تر ایران نینجامد.
♦️اتفاقات بامداد امروز نشان داد که اسرائیل در موقعیت ارّه است. نه می تواند کاری نکند، نه می تواند کار موثری انجام دهد.
🔹به کارگیری چند کوادکوپتر در مناطق اطراف اصفهان و -ظاهرا اقدام به شلیک چند موشک هواپیما از راه دور و گرفتار شدن در تور پدافندی ایران- حتی از سوی وزیر امنیت اسرائیل به تمسخر گرفته، و "مسخره" خوانده شد. اما این اثر را داشت که قیمت جهانی نفت را ۴ درصد گران کند.
♦️روزنامه جروزالم پست مدعی شده اسرائیل با استفاده موشک های دوربرد جنگنده های خود (موشک اسپارو ) که دارای برد های ۱۵۰۰ تا دو هزار کیلومتری هستند، اقدام به عملیات علیه ایران کرده است.
🔹این خبر اگر درست و دقیق باشد، شکستی بزرگتر برای اسرائیل است، چه این که آنها با وجود استفاده از جنگنده و موشک های دور ایستا، موفق نشده اند از عهده سامانه راداری/ پدافندی ایران برآیند و هدفی را مورد اصابت قرار دهند.
♦️شاید کسانی بگویند اقدام اخیر، عملیات فریب بوده، یا عملیات میانی برای ارزیابی سامانه راداری و پدافند ایران، و یا عملیات اصلی. هر تحلیلی ارائه شود، تغییری در اصل معادله جدید ایجاد نمی کند:
🔹ایران توانست و باز هم می تواند و مصمم است به اسرائیل در عمق آن ضربه بزند؛ در عین حال که هنوز دست خود را رو نکرده است. ضربه شنبه شب گذشته، هر چند برای اسرائیل بسیار دردناک بوده، اما برای ایران در حد دستگرمی با حداقل توانمندی ها و بدون اصل غافلگیری بوده است.
♦️معادله جدید، متوقف به پاسخ این سوال نیست که اسرائیل می تواند به کمک دیگران، عملیات ایذایی یا نقطه زنی علیه ایران انجام دهد یا نه؟ زد و خورد و هزینه/ فایده های طرفین هیچ جنگی را "صفر و صدی" ارزیابی نمی کنند؛
🔹معادله جدید، معطوف به این اصل خلل ناپذیر است که ایران شنبه شب، فرسنگ ها پیشروی راهبردی انجام داد و قدرت خود برای مجازاتی پشیمان کننده و تحقیر آمیز را به ثبت رساند. این واقعیت، برگشت ناپذیر است. اسرائیل، به پیش از شنبه ۲۵ فروردین/ ۱۴ آوریل بر نخواهد گشت، همان گونه که به ۱۵ مهر/ ۷اکتبر.
🖌محمد ایمانی
💎✨نظم جدید در غرب آسیا با نقشآفرینی ایران - 1
🖌مسعود اکبری
پس از حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل، مؤسسه تحقیقات و فناوری جورجیا آمریکا در گزارشی نوشت: «پروژههایی مانند کریدور تجاری «آی مِک»
IMEC) India Middle East-Europe Corridor )
برای مدت نامحدودی از مسیر فعالیت خارج شده است.»
کریدور اقتصادی «هند- خاورمیانه-اروپا» و به عبارت دقیقتر کریدور
«هند- اسرائیل- اروپا» در اصل ایدهای «آمریکایی-اسرائیلی» بوده است. هدف اصلی این کریدور این بوده که هند را از طریق امارات، عربستان و اردن، به اسرائیل و سپس به اروپا وصل کند. یکی از دلایل اصلی راهاندازی این کریدور، تقویت اقتصاد اسرائیل بوده است.
یادداشت تفاهم احداث کریدور آی مِک- ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۳
(۱۹ شهریور ۱۴۰۲) در حاشیه اجلاس ۲۰۲۳ سران گروه ۲۰ (G20) به میزبانی دهلینو توسط دولتهای هند، آمریکا، امارات، عربستان، فرانسه، آلمان، ایتالیا و اتحادیه اروپا رونمایی شد. پیش از آن آمریکا برای نهائی شدن و به رسمیت شناختن این کریدور، پیگیریهای گستردهای را انجام داده بود.
یکی از دلایل ایجاد این کریدور، رقابت با بندر چابهار و به عبارتی رقابت با کریدور شمال- جنوب با محوریت ایران بوده است. بندر چابهار و کریدور شمال- جنوب، به شدت موجب نگرانی آمریکا و و متحدان آن و از جمله اسرائیل بوده و هست.
کریدور شمال- جنوب که مسیری راهبردی و مهمی برای کشورهای در مسیر آن یعنی روسیه، ایران، آذربایجان و هند و همچنین کشورهای حاشیه این کریدور به شمار میرود، میتواند در بهرهمندی کشورها از اثرات مثبت این کریدور نقش ایفا کند. تکمیل این کریدور و بهرهمندی از آن در کنار درآمدهای مختلفی که در کشور وجود دارد میتواند درآمد قابل ملاحظه دیگری را نیز از طریق ترانزیت نصیب کشورمان کند.
کریدور 7200 کیلومتری شمال- جنوب، هند را از طریق بنادر چابهار و بندرعباس ایران به روسیه و فنلاند متصل میکند. شاخه غربی این کریدور از خاک جمهوری آذربایجان عبور میکند. بخشی از کریدور میانی شرق به غرب نیز از جمهوری آذربایجان عبور کرده و این کشور را از طریق ارمنستان یا گرجستان به ترکیه متصل میکند.
در صورت توسعه بندر چابهار و ایفای نقش ویژه ایران در حوزه ترانزیت، کشورمان به یکی از اصلیترین بازیگران تجارت بینالملل در منطقه تبدیل خواهد شد. به همین دلیل مدتهاست که آمریکا و اسرائیل با همراهی تعدادی از کشورهای منطقه در پی هدف قرار دادن ظرفیتهای جغرافیایی ایران و کارشکنی در پروژههای ترانزیتی بوده است. عملیات تروریستی اخیر در چابهار و راسک در همین پازل قابل تعریف است.
همانطور که ملاحظه کردید، هند در کریدور شمال- جنوب، ذینفع است. حال سؤال اینجاست که چرا این کشور به کریدور «آی مِک» پیوسته بود؟! پاسخ را باید در فشارهای آمریکا و اسرائیل به این کشور جستوجو کرد.
و اما تحولات رخ داده پس از عملیات طوفانالاقصی و در ادامه عملیات غرورآفرین نیروهای مسلح ایران در حمله به اسرائیل (عملیات وعده صادق)، هند را ملزم خواهد کرد که مجددا به کریدور شمال- جنوب پیوسته و آن را در اولویت قرار دهد.چه آنکه در ماههای اخیر و پس از عملیات طوفانالاقصی، اقتصاد هند نیز به واسطه شراکت با اسرائیل، تحتالشعاع قرار گرفته است. به عنوان نمونه، ارزش سهام برخی از مهمترین شرکتهای هندی بهطور قابل توجهی کاهش یافته است. این روند موجب شد که احزاب مختلف هند تاکید کنند که این کشور باید از کریدور آیمِک خارج شده و کریدور شمال- جنوب را در اولویت قرار دهد.
«آرون کی سینگ» سفیر سابق هند در آمریکا و اسرائیل اخیرا در اظهارنظری گفته است: «نفوذ در غرب آسیا بدون در نظر گرفتن نقش ایران، اشتباه راهبردی است.اتکاء صرف به اعراب و اسرائیل در غرب آسیا برای هیچ طرفی دستاورد ندارد».
اینکه غربیها اذعان میکنند که «پروژههایی مانند کریدور تجاری «آی مِک» برای مدت نامحدودی از مسیر فعالیت خارج شده است.»، مصداقی از «جنگ ارادهها» است.
حالا این ماجرای کریدور «آی مِک» را بگذارید کنار ماجرای توقیف کشتی اسرائیلی MSC ARIES در روزهای گذشته. رسانههای صهیونیستی عملیات دریایی ایران در توقیف کشتی پرتغالی مرتبط با صهیونیستها را به مثابه تهدید جدی ایران در قطع کریدور تجاری و ترانزیتی به اراضی اشغالی عنوان کردند. کریدوری که از امارات آغاز و با عبور از عربستان و اردن به اسرائیل منتهی میشود.
شبکه تلویزیونی صهیونیستی «کان» به نقل از «دانی زاکین» مدیر رادیو ارتش اسرائیل در گزارشی اعلام کرد: «عملیات دریایی ایران بسیار مهم است، زیرا ایرانیها با این اقدام، درصدد وارد کردن ضربه اقتصادی مشابه با حملات دریایی یمنیها به کشتیهای عازم اسرائیل در کانال سوئز بودند و با این اقدام جسورانه قدرت خود را به رخ کشیدند.»
💎✨نظم جدید در غرب آسیا با نقشآفرینی ایران - 2
🖌مسعود اکبری
یکی از تحلیلگران صهیونیست نیز در اظهارنظری اذعان کرد: «ایران کشتی اسرائیلی را در تنگه هرمز توقیف کرد. این یک تغییر بزرگ بازی است. این یک بار دیگر تأیید میکند که امارات، عربستان سعودی، اردن و قطر به اسرائیل کمک میکنند تا محاصره حوثیها را از طریق مسیر زمینی از بندر امارات دور بزنند.
ایران هم اکنون در حال قطع این مسیر است. اگر حزبالله با پهپادهای خود مسیر مدیترانه را قطع کند، اسرائیل در محاصره تجاری کامل قرار خواهد گرفت.»
اکنون به دلایل متعدد، آمریکا و رژیم صهیونیستی دو بازنده بزرگ در منطقه غرب آسیا هستند. امروز وقتی در مورد باب المندب، مدیترانه شرقی و تنگه هرمز صحبت میشود دیگر چیزی از هژمون آمریکا باقی نمانده است و اسرائیل نیز در مخمصه قرار گرفته است.
در حال حاضر جنگ ارادهها میان ایران و آمریکا، از «تنگه هرمز تا کانال پاناما» امتداد دارد. سال گذشته ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از حدود
۷ ماه دریانوردی و پیمایش بیش از ۷۰ هزار کیلومتر و با عبور از دریاها و تنگههای مختلف و گذر از اقیانوس هند، اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام، به کشورمان بازگشت.
در آن مقطع «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهارنظری گستاخانه با اشاره به مأموریت ناوگروه ارتش ایران گفته بود: «ما معتقدیم و گفتهایم که اینگونه کشتیهای جنگی جایی در نیمکره غربی ندارند.» این لفاظی و لافزنی مقام آمریکایی هیچ مانعی در اراده پولادین جوانان غیور کشورمان ایجاد نکرد و صدالبته این جوانان عزیز را مصممتر کرد. نتیجه آن شد که ناوگروه ۸۶ ارتش بیاعتنا به تهدیدها و تحریمها، در سواحل قاره آمریکا پهلو گرفت.
در همان مقطع پایگاه خبری «واشنگتن فری بیکن» در مقالهای با عنوان «کشتیهای جنگی ایران در کانال پاناما» نوشت: «نیروی دریایی ایران قرار است برای اولین بار کشتیهای جنگی خود را در کانال پاناما مستقر کند. این گذرگاه آبی که یک مسیر تجاری مهم در حیاطخلوت آمریکا است تا به حال شاهد حضور نظامی ایران نبوده است.»
چندی پیش نشریه «نشنال اینترست» در گزارشی به قلم «هیو دی سانتیس» نوشت: «آمریکا باید برای جهانی آماده شود که در آن قدرت، جای آرمانهای لیبرال را خواهد گرفت و غرب برای حفظ ثبات بینالمللی باید قوانین جدید را در هماهنگی با دولتهایی که در نظم جهانی جدید تاثیرگذار بودهاند، تدوین کند.»
در ادامه این گزارش آمده است: «پس از سه دهه از پایان جنگ سرد، دیگر جامعهای متشکل از کشورهایی که توسط یک سیستم روابط بینالملل مبتنی بر قوانینی با الگوبرداری از ارزشهای لیبرال- دموکراتیک آمریکا به هم مرتبط شده باشند، مانند یک رؤیا به نظر میرسد.»
ما در مقابل آمریکا و به عبارت دقیقتر در مقابل جبهه استکبار درگیر جنگ ارادهها هستیم. در این جنگ هر چند طرف مقابل در ظاهر در حوزههای مختلف و از جمله رسانه، از تجهیزات بیشتری برخوردار است. اما تفاوت اصلی در این میان آن است که ما «توکل بر خدا» را داریم و آنها از این امتیاز بزرگ و اساسی محروم هستند.
«الَّذینَ قالَ لَهُمُ النّاسُ إِنَّ النّاسَ قَد جَمَعوا لَکُم فَاخشَوهُم فَزادَهُم إیمانًا
وَ قالوا حَسبُنَا اللهُ وَنِعمَ الوَکیلُ»؛ اینها کسانی بودند که (بعضی از) مردم، به آنان گفتند: «مردم [= لشکر دشمن] برای (حمله به) شما اجتماع کردهاند؛ از آنها بترسید!» اما این سخن، بر ایمانشان افزود؛ و گفتند: «خدا ما را کافی است؛ و او بهترین حامی ماست. (سوره مبارکه آلعمران، آیه 173)
رهبر معظم انقلاب- ۱۴ خرداد ۹۸- فرمودند: «مقاومت البتّه هزینه دارد، بدون هزینه نیست، امّا هزینه تسلیم در مقابل دشمن بیشتر است از هزینه مقاومت. وقتی شما در مقابل دشمن تسلیم میشوید، باید هزینه بدهید. رژیم پهلوی در مقابل آمریکا تسلیم بود - خیلی اوقات هم ناراحت بودند، ناراضی بودند امّا تسلیم بودند، میترسیدند- هم نفت میداد، هم پول میداد، هم باج میداد، هم تو سری میخورد...هزینه سازش، هزینه تسلیم، هزینه عدم مقاومت، از هزینه مقاومت به مراتب بیشتر است؛ هزینه مادّی هم دارد، هزینه معنوی هم دارد.»
ما اکنون با یک نظم جدید جهانی مواجه هستیم و «خاورمیانه جدید»
(غرب آسیای جدید) نیز در همین پازل تعریف میشود. «ران بن یاشای» کارشناس نظامی روزنامه یدیعوت آحارونوت چندی پیش گفته بود: «اسرائیل سیر قهقرایی خود را به سوی فروپاشی در پیش گرفته است و بحران فعلی مرحلهای جدید و در عین حال
مهم در مسیر فروپاشی آن محسوب میشود تا در مرحله بعدی حذف شدن اسرائیل از نقشه خاورمیانه (غرب آسیا) رقم بخورد.»
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صاحب و تاثیر گذار معادلات منطقه مشخص شد! شعار برداشتن سایه جنگ گوساله های سامری یهود باطل شد.
__________
🖌#پی_نوشت:
شعار "ما آمدیم سایه جنگ را از سر ملت ایران برداریم" گوساله های سامری یهود باطل شد. با این شعار از سال 92 تا 1400 حسن فریدون دولت را در دست گرفت و ارباب صنعت هسته ای را از پستان آنان دوشید برای دلبری بیشتر اقتصاد را ویران کردند تا با شورش مردم دستور ارباب در تصویب اف ای تی اف را محقق کنند.
باید منتظر باشیم ببینیم در سال 1404 ارباب چه شعاری برای گوساله ها ساز میکند؟
45.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 آقای تحلیلگر / آمریکا: خواهش میکنیم بگذارید اسرائیل برای آبرویش اقدامی کند/ ایران: اگر غلطی کنید پایتان را خورد میکنیم
#شبنامه / تحولات فلسطین / تمنای آمریکا از ایران: بگذارید اسرائیل برای آبروی رفته اش هدفی را بزند / پیام صریح ایران: اگر فرانسه، آمریکا، آنگلیس و رژیم نا مشروع پا را از گلیم دراز تر کنند، پایشان را قطع میکنیم / در برخی شهرک های شمالی فقط ۳۴ نفر مانده اند / مقاومت لبنان گنبد آهنین و پایگاههای رژیم را زد/ هکرها نیروگاه اتمی دیمونا را هک کردند
شبنامه 1543 - @mrtahlilgar.mp3
13.35M
🚨 آقای تحلیلگر / آمریکا: خواهش میکنیم بگذارید اسرائیل برای آبرویش اقدامی کند/ ایران: اگر غلطی کنید پایتان را خورد میکنیم
#شبنامه / تحولات فلسطین / تمنای آمریکا از ایران: بگذارید اسرائیل برای آبروی رفته اش هدفی را بزند / پیام صریح ایران: اگر فرانسه، آمریکا، آنگلیس و رژیم نا مشروع پا را از گلیم دراز تر کنند، پایشان را قطع میکنیم / در برخی شهرک های شمالی فقط ۳۴ نفر مانده اند / مقاومت لبنان گنبد آهنین و پایگاههای رژیم را زد/ هکرها نیروگاه اتمی دیمونا را هک کردند
نظرسنجی اسرائیل تایمز
«اگر حمله به ایران ائتلاف امنیتی اسرائیل با متحدانش را تضعیف کند با این حمله»:
74 درصد مخالف حمله
26 درصد موافق حمله
منشه امین ایرانی یهودی ساکن فلسطین یه جمله گفت که خیلی دقیق بود : اینجا همه از اینکه نتانیاهو به این جمع بندی برسه که به ایران پاسخ بده وحشت دارند.
وحشت دارن چون میدونن بعدش ایران میاد