فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 حاج منصور ارضی :
خانمش کُشت خودشو بدن رو ببینه اجازه ندادیم
2.49M
🚨چرا این حوادث سنگین سرمون میاد😭⁉️
00:12 باید مضطر بشیم
00:49 میخوانمارو مضطر کنن
01:09 الان ما درون بلا هستیم
01:39 بلای معصیت علنی
02:13 بلای غیبت امام معصوم
02:33 چرا کِرِخت شدیم⁉️
03:30 چهکسیراحتمضطرمیشه
04:03 حوادثیبرایمضطرشدنما
05:55 نقلِآیتاللهبهجتدرموردظهور
07:30 آشناکردنمردمبا اینواجب
❌#نشر_ندید
❌#برای_خودتونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روضهخوانی عجیب محمود کریمی در مورد رهبر انقلاب و نوع مواجهه اش با تابوت شهید رئیسی..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاطره شنیدنی شهید امیرعبداللهیان از جلسه ایشان با سردار سلیمانی در مقر مخفیانه شان در سوریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ روضه سوزناک مهدی رسولی:
سید بلند شو آقا دارند تشریف می آورند نمیخواهی گزارش سفر بدهید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️حال عجیب مشاور رئیس جمهور با سوال مجری تلویزیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ روایت قرآنی صبح امروز رهبرانقلاب درباره وظیفه خواص: صریح حرف بزنید نه دو پهلو!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمتی از فیلم انتخاباتی شهید رئیسی
- الگوی شما در اداره کشور چه کسی است؟
• شهید سلیمانی
• شهید بهشتی
• شهید رجایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 سخنان صدام پس از وفات حضرت امام خمینی ره در مورد ایشان.
➖قابل توجه بی شرفانی که هنوز دست از تخریب رئیسی برنداشتند...
🔺شما از صدام هم بی شرف ترید...
#بیشرف_نباشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تذکری از رهبر حکیم برای همه ما...
این ملت بزرگ ایران فرزندان بزرگی مثل حاج قاسم و شهید رئیسی پرورانده پس مثل ایشان و یا حتی بهتر از ایشان را هم می تواند بپروراند...
💥خط اسراییل در پوشش اخبار شهادت آیه الله رئیسی:
۱: ایجاد ناامیدی بین مردم
۲: کار جمهوری اسلامی تمام است
۳: ناکارآمدی نظام و نفوذ در ردهای بالا
۴: تشکیک به همه مسئولین
۵: نشر شایعات در جهت تقویت دشمن و ضعف جبهه انقلاب
۶: ایجاد حس تنش و اختلاف داخلی برسر قدرت و رهبری اینده
۷: تحریک برای شورش داخلی جدید
۸: هیچکس مثل رئیسی نیست که جای رئیسی بیایید
۹: رهبری تنها مانده و کسی را ندارد
۱۰: مردم ایران عزادار نیستند
۱۱: خوشحالی در غزه و جنگ شیعه سنی
۱۲: متلاشی شدن اقتصاد
۱۳: ایجاد مشکلات امنیتی در آینده نزدیک
۱۴: تنها بودن ایران در جوامع دیگر و همدردی نکردن دیگر کشورها با ایران
۱۵: ضعیف بودن دولت رئیسی
40.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ مصاحبه ظریف با شبکه خبر پس از اعلام رسمی خبر شهادت آیت الله رییسی و همراهان
جدا از اعتراض به صدا و سیما که به اسم وفاق و همبستگی ملی از این مهرهای سوخته و منفور از طرف مردم، برای مصاحبه استفاده کرده، به جملات این بوقلمون صفت دقت کنید:
👈اول که مثل همیشه سانحه هوایی را ربط میده به تحریم و بعد وقتی که مجری اسم شهید امیرعبداللهیان را با عنوان اولین وزیر امور خارجه شهید اطلاق میکنه، سریع(حتی اجازه تموم شدن جمله مجری را نمیده) و با لحن تندی، اسم امیرکبیر، دکتر فاطمی و شهید رجایی را بعنوان شهدای وزارت امور خارجه معرفی میکنه، که اعلام کنه نه ایشون اولین شهید نیست.
#سرطان_اصلاحات
کیهان بررسی می کند
🔰 کارنامه بلند موفقیتهای اقتصادی دولت در ۱۰۰۰ روز تلاش خستگیناپذیر
🔸آیتالله رئیسی در تقریباً ۱۰۲۰ روز دوران ریاست جمهوری و با تلاش خستگی ناپذیر، کارنامهای به جا گذاشت که فقط فهرست کردن آن به چند روزنامه کامل نیاز دارد.
🔸آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا در ژوئن سال ۲۰۲۳ نشان داد ایران با درآمد ۵۴ میلیارد دلاری از صادرات نفت در سال ۲۰۲۲، در میان اعضای اوپک، در رتبه پنجم ایستاد. بر اساس شاخص قیمت نفت استاندارد، درآمد ایران از صادرات نفت، ۱۵ میلیارد دلار در مقایسه با سال ۲۰۲۱ که فعالیت دولت سیزدهم آغاز شد، افزایش داشت.
🔻طبق آمار منتشره ۲۰۲۳ اوپک، ارزش صادرات نفت ایران در سال ۲۰۲۰ که هنوز فعالیت دولت سیزدهم آغاز نشده بود هفت میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار بود.
🔸این رکوردزنی متوقف نشد و طبق دادههای شرکت ورتکسا، صادرات نفت ایران در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۴، به بالاترین سطح در شش سال گذشته صعود کرد. روزنامه فایننشیال تایمز با استناد به آمار شرکت ورتکسا نوشت:
🔻«میانگین صادرات روزانه نفت ایران طی این مدت، یک میلیون و ۵۶۰ هزار بشکه بود که تقریباً همه آن به چین ارسال شد و حدود ۳۵ میلیارد دلار درآمد برای ایران به همراه داشت.»
🔸بانک جهانی گزارش داد که میانگین رشد اقتصادی ایران در سه سال پایانی دولت دوازدهم منفی دو و پنج صدم درصد بود اما رشد اقتصادی کشور با یک جهش چشمگیر در سالهای ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب به پنج و شش دهم، پنج و نزدیک به شش درصد رسید.
🔸میزان تولید ناخالص داخلی (GDP)، بهترین روش برای سنجش اقتصاد یک کشور است. تولید ناخالص داخلی اسمی ایران نیز طی این دوره افزایش داشته و از ۱۹۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۰ به ۴۶۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۴ رسیده است.
🔸همچنین بر اساس گزارش مرکز آمار ایران در اردیبهشت امسال متوسط افزایش قیمت مواد غذایی نسبت به اردیبهشت سال گذشته (تورم نقطه به نقطه) به ۲۲ و هفت دهم درصد رسید که تقریبا در چهار سال اخیر کمترین رقم است.
🔸گام بزرگ دیگر رئیسجمهور شهید، برای خنثیسازی تحریمهای پولی و بانکی بود. پس از سفرهای متعدد ایشان و سایر مسئولان ایرانی و روس، سرانجام زمینه دور زدن تحریم سوئیفت و اتصال پیامرسانهای بانکی دو کشور و همچنین بازگشایی خط اعتباری بین بانکهای ایران و روسیه ایجاد شد.
🔸پایان خاموشیهای مکرر برق، مدیریت شبکه با وجود افزایش مصرف و تامین و افزایش پایدار برق صنایع، تامین پایدار آب کشاورزی و شرب در شرایط کم بارشی بدون نق زدن از کمبودها و بدون دادن استرس کم آبی و بیبرقی به مردم، افزایش کیفیت آب شرب خوزستان با اجرای طرح غدیر و آبرسانی به همدان، شهرکرد و سنندج، تامین پایدار گاز خانگی و صنایع، تثبیت قیمت نان و بنزین با وجود افزایش نرخ ارز در سه سال اخیر، احیای ۹ هزار واحد تولیدی راکد، تثبیت یا کاهش قیمت مرغ و تخم مرغ و... از دیگر دستاوردهای اقتصادی دولت سیزدهم است.
#تیتر_یک
https://kayhan.ir/001DAW
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آغاز به کار مجلس دوازدهم
🔸زنگ آغاز مجلس دوازدهم توسط هیئت رئیسه سنی به ریاست علاالدین بروجردی بهصدا درآمد.
🔰 رهبر انقلاب در پیام افتتاحیه مجلس دوازدهم، ضمن تشکر از نمایندگان، هیئت رئیسه و رئیس پرتلاش مجلس پیشین:
آرامشبخش، امیدآفرین، برانگیزاننده همّتها و دعوتکننده به همدلی در محیط عمومی کشور باشید
یکی از خصوصیّات شهیدان پرواز اردیبهشت، رعایت فضیلتهای اخلاقی بود
🔸حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی، پیامی صادر کردند.
متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی که صبح امروز توسط حجتالاسلام والمسلمین محمّدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در آیین افتتاحیه دوره جدید مجلس شورای اسلامی قرائت شد، به شرح زیر است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
و الحمد لله ربّ العالمین و صلّی الله علی سیّدنا محمّد المصطفی و آله الطّاهرین سیّما بقیّةالله فی الارضین.
🔸اکنون که دوازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی مانند همیشه در موعد مقرّر و بیتأخیر آغاز میشود، جبههی خشوع به درگاه خداوند عزیز و حکیم میسایم و استمرار و استحکام مردمسالاری دینی را که هدیهی بزرگ الهی به ملّت ایران است، سپاس میگویم.
🔸هر مجلس جدید میتواند درخششی تازه در افق روشن کشور پدید آورد و بر امید و انگیزهی ملّت بیفزاید. ترکیب نمایندگان تازهنفَس با منتخبان کارآزموده و مجرّب، این پیام را میرساند که خانهی ملّت، با بهرهگیری از اختیاراتش در قانون اساسی و با التزام به مسئولیّت سنگینش در جمع ارکان کشور، خواهد توانست روزآمدی و نوآوری را با پختگی و سنجیدگی همراه کند و قانونگذاری و نظارت را از تلاطم و آشفتگی و نیز از رکود و سکون دور نگه دارد.
🔸بیشک، تعامل منضبط و همدلانه با قوای دیگر و نیز رفتارِ جمعیِ صحیح و صبورانه در داخل قوّهی مقنّنه، به تحقّق همهی ویژگیهای یک مجلسِ تراز کمک خواهد کرد و یاد نیک نمایندگان را ماندگار خواهد ساخت.
🔸نکتهای که همواره بر آن تأکید میکنم آن است که مجلس باید آرامشبخش و امیدآفرین و برانگیزانندهی همّتها و دعوتکننده به همدلی و برادری در محیط عمومی کشور باشد. در خود مجلس نیز مسابقات بیفایدهی رسانهای و مجادلات مضرّ سیاسی، وقت و عمر کوتاه دوران مسئولیّت را به خود مصروف نسازد؛ وگرنه ظرفیّت ارزشمند حضور نمایندگان در این جایگاه والا ضایع خواهد شد و این خسارت بزرگی است.
🔸نکتهی دیگر دربارهی سوگند نمایندگی است. این سوگند، نمایشی و تشریفاتی نیست؛ سوگندی حقیقی و مسئولیّتزا است که در دنیا و آخرت گریبانگیر خواهد بود. نمایندگان محترم، ناگزیر باید در همهی مدّت نمایندگی، بندبندِ این سوگند شرعی را در پیش چشم داشته باشند و پایبندی به آن را معیار قضاوت دربارهی عملکرد خویش بدانند.
🔸نکتهی بعدی مربوط به التزامات اخلاقی است. سبک زندگی اسلامی که بخش مهمّی از آن را فضایل اخلاقی تشکیل میدهد، در عرصهی چالشهای سیاسی و رقابتهای مشروع، اهمّیّت بیشتر مییابد. در اینجا است که کیمیای تقوا و گذشت و انصاف و صداقت و مسئولیّتپذیری و کار بیمنّت، قیمت اصلی خود را آشکار میسازد. شهیدان پرواز اردیبهشت -که اکنون سراسر کشور داغدار آنها است- یکی از خصوصیّاتشان رعایت فضیلتهای اخلاقی بود. مراقبت از خویش در این زمینه را باید جدّی گرفت.
🔸نکتهی آخر یادآوریِ این حقیقت است که هر یک از نمایندگان مجلس، نمایندهی همهی ملّت ایران است؛ این بدان معنی است که کار اصلی نماینده تأمین منافع ملّی است. پیگیری مسائل حوزهی انتخابیّه باید در چارچوب نگاه کلان به مسائل کشور انجام گیرد و از تصویب طرحهای آبادانی به صورت افراطی و بیرون از حدّ طاقت بودجهی عمرانی پرهیز شود.
🔸برادران و خواهران گرامی! کار با نیّت خدمت به مردم، عمل صالح و حسنهی مأجور الهی است و خدای شاکر علیم، در دنیا و آخرت به آن پاداش خواهد داد. جذب دلهای مردم و سپاس بیدریغ آنان یکی از پاداشهای الهی در دنیا است و تشییع چندین میلیونی رئیسجمهور فقید و همراهان عزیزش نمونهای از این پاداش الهی است. مردم وفادار و هوشیار در شهرهای مختلف، با گلباران و اشکباران این پیکرهای پاک، یاد شهیدان دههی ۶۰ را برای نسل جدید کشور زنده کردند و در عمل، به هزاران دروغ و تهمت و شایعه پاسخ دادند. رحمت و درود خدا بر آنان!
🔸در پایان لازم میدانم از نمایندگان محترم دورهی یازدهم، بویژه رئیس پُرتلاش و هیئت رئیسهی فعّال آن، تشکّر کنم.
والسّلامعلیکمورحمةالله
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۳/۶
🔹حکم تنفیذ رئیس جمهور شهید
🔻"خداوند علیم و قدیر را سپاس میگویم که با فضل و عنایت خود، ایران را بار دیگر در آزمون انتخابات سرافراز فرمود و ملت عظیمالشأن در شرایطی پیچیده و دشوار، با حضور پُرمعنا و عزت آفرین خود، حاکمیّت رأی مردم بر اداره امور کشور را نمایان ساخت، و با انتخاب شخصیّتی مردمی و عالیقدر از تبار سیادت و علم، و مزین به پرهیزکاری و خردمندی، و دارای سوابق درخشان مدیریت، عزم راسخ خود را بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب که مسیر عدالت و پیشرفت و آزادی و عزت است نشان داد.
🔻اکنون با تشکّر از مردم عزیز و با پیروی از گزینش آنان، رأی به عالِم فرزانه و خستگی ناپذیر و کارآزموده و مردمی، جناب حجتالاسلام آقای سیدابراهیم رئیسی را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم، و از خداوند متعال توفیق و سربلندی ایشان و همکارانشان را مسئلت مینمایم و یادآوری میکنم که رأی ملت و تنفیذ اینجانب تا هنگامی است که مشی همیشگی ایشان در پیمودن صراط مستقیم اسلام و انقلاب ادامه داشته باشد، که به فضل الهی چنین خواهد بود؛انشاءالله.
والسّلام علی عبادالله الصّالحین.
سیّدعلی خامنهای
۱۲ مرداد۱۴۰۰"
.
فارن افرز: تشییع ملی نشان میدهد جانشین رئیسی باید راه او را ادامه دهد
♦️بعید است که درگذشت سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور ایران، چندان آشفتگیای در تهران به وجود آورد. در واقع بعید است که چندان تغییری در کار باشد.
🔹این تحلیل را نشریه فارن افرز منتشر کرده و مینویسد: در گذشت ناگهانی ابراهیم رئیسی، لحظه حساسی برای جمهوری اسلامی است. ریاست جمهوری وی در دوران تازهای برای ایران رخ داد. از سال 1979، دستگاه سیاسی ایران با چنین چرخش سریعی روبهرو نشده بود. ایران در بیرون مرزها، جهان را با توانمندیهای نظامیاش و اراده بهکارگیری آنها، غافلگیر کرد.
♦️شاید به نظر رسد که بدون رئیسی، ایران پا به دورانی از آشفتگیهای سنگین میگذارد. رئیسی در دوران ریاست جمهوری خود، رویکرد «خاورمیانه، نخستِ» آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب ایران در سیاست خارجی را پذیرفت، نفوذ منطقهای ایران را گسترش داد و روابط با همسایهها را بهبود بخشید. او این اطمینان را به وجود آورد که ریاست جمهوری ایران، با رهبری هماهنگ است. روابط با چین و روسیه را تعمیق داد و برنامه هستهای کشور را گسترش داد.
🔹با این همه، بعید است که درگذشت رئیسی، چندان آشفتگیای در تهران بهوجود آورد. در واقع بعید است که چندان تغییری در کار باشد. احتمالا ریاست جمهوری در دستان محافظهکاران وفادار به حاکمیت باقی خواهد ماند.
در شرایطی که کشور در آستانه یک انتخابات قرار دارد، آن هم با سیاستمدارانی که سودای جانشینی رئیسی را دارند، تقریبا قطعی است که رئیسجمهوری آینده، همانند سلف خود خواهد بود و تشییع و سوگواری سراسری برای درگذشت رئیسی، تضمین خواهد کرد که نامزد پیروز، انتقال قدرت آرامی را تجربه کند.
♦️در عین حال انتخابات پیش رو، میتواند موجب شود که زخمهای کهنه جناحی سر باز کند چرا که نامزدهایی از اردوگاههای مختلف، ثبتنام خواهند کرد، تنها با این هدف که رد صلاحیت شوند. با این حال، چنین نتیجهای نامحتمل است. به جای آن، فضای غمبار به انتخاباتی میانجامد که احتمالا دست محافظهکاران را تقویت خواهد کرد و خطوط گسل را ترمیم کرده یا پوشش خواهد داد. این سوگ ملی میتواند تاثیراتی فراتر از انتخابات پیش رو داشته باشد: میتواند برای سالهای آینده، ریاست جمهوری را در قاب رئیسی بازتاب دهد. در نتیجه، جانشین وی هم باید محافظهکاری به سیاق رئیسی باشد، کسی که بتواند به سرعت قدرت را به دست گیرد و اطمینان حاصل کند که به قول رهبر انقلاب، «اختلالی در کارهای کشور پیش نمیآید.»
🔹در ادبیات رسمی کشور، از رئیسی به عنوان کسی که کشور را در مسیر درست خود قرار داد، یاد خواهد شد. چه بسا که جامعه ایران در حال حاضر بیش از هر زمان از سیاستهای کلان نظام استقبال کند. شاید فرادستان برای جلب حمایت عمومی از گذر پیام رسانیهای مذهبی، به تکاپو افتند اما این فضاسازی همچنین میتواند با تقویت شعارهای ملیگرایانه هم جان بیشتری بگیرد که ایران را به عنوان قدرت بزرگی ترسیم میکند که تحت محاصره غرب است.
💢 روزنامه کیهان
.
چرا دولت موفق بوده است؟
اهمیت واقعبینی و نقد منصفانه
🔹برخی تحلیلگران ضمن تکریم شخصیت شهید رئیسی، می گویند: "آقای رئیسی و دولت وی در مدیریت اقتصادی موفق نبوده اند؛ در برخی حوزه ها همان روند قبلی را ادامه داده اند، هنوز در فروش نفت و بازگرداندن درآمدها در زمین آمریکا بازی می کنیم، دولت فاقد برنامه اقتصادی است و...".
♦️فارغ از این که اجزاء عملکرد دولت یا حتی برنامه و رویکرد آن قابل نقد است؛ به نظر می رسد یک واقعیت مهم در این گونه تحلیل ها مغفول می ماند:
🔹آقای رئیسی، یک اقتصاد بیمار اورژانسی و در حال مرگ را تحویل گرفته و ماموریتش احیای آن بوده؛ نه این که مصدوم را در کوتاه مدت مثلا برای رقابت در حد المپیک آماده کند! اولویت مهم، ثبات بخشی و کاهش ناترازی ها (از درآمدهای ارزی و ریالی تا مصارف برق و آب و گاز و..) بوده است.
♦️دولت آقای رئیسی یک میدان مین ترکیبی (اقتصادی/سیاسی/امنیتی/فرهنگی/اجتماعی) را تحویل گرفته و سعی کرد مین های در حال انفجار را یکی یکی خنثی کند، یا عمل کردن آنها را به تاخیر بیندازد. در چنین وضعیتی، تلقی/تلقین این که دولت باید در هر ثانیه و دقیقه چند قدم می دویده و استاندارد های دوی معمولی چقدر است، به دور از واقع بینی است.
🔹آقای رئیسی، رانندگی خودرویی را تحویل گرفت که هم ترمز بریده بود و هم شتاب حرکت آن در قهقرای اقتصادی به اوج رسیده بود. برخی مدیران ارشد سابق برای این حرکت منفی، هشت سال پا روی پدال گذاشته و گاز داده بودند؛ دولت فعلی حتی اگر بی عیب و نقص هم بود، نمی توانست آن شتاب منفی و انرژی منفی آزاد شده را ظرف دو سه سال متوقف کند. اما موفق شده از شتاب ویرانگر آن بکاهد.
♦️اقتصادی که فروش نفتش به عنوان منبع اصلی درآمدی در دوره کوتاهی اوج گرفته و ناگهان ظرف دو سال، به یک نُهم سقوط کرده (از دو و نیم میلیون بشکه به زیر ۳۰۰ هزار بشکه)، به فردی می ماند که مخدر یا مواد نیرو زای قوی مصرف می کند و سپس با از بین رفتن آثار آن، با تبعات سنگین بعدی دست و پنجه نرم می کند. ترک دادن چنین اقتصاد اعتیاد زده ای، کار یکی دو سال نیست.
🔹دولت با چالش هایی از این دست رو به رو بوده و در عین حال در مهار بخش مهمی از آنها موفق عمل کرده است: ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری، نرخ تورم ۶۰ درصدی، نقدینگی ده برابر شده، بدهی انباشته ۱۵۰۰ هزار میلیاردی، خزانه ارزی صفر شده، سررسید اصل و سود اوراق (۵۰۰ هزار میلیارد تومان)، چالش حذف اجباری یا تداوم ناممکن پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی، اعلام ناتوانی دولتمردان قبلی درباره امکان پرداخت حقوق کارکنان در مرداد ۱۴۰۰، ایجاد تعهدات مالی جدید با فشار رسانه ها و برخی نمایندگان و...
♦️حتما باید دولت و کارکرد و برنامه آن را نقد کرد. اما رویکرد منصفانه و نزدیک به به واقعیت، این است که قبل و بعد هر نقدی، به وضعیتی که دولت رئیسی تحویل گرفت و به موقعیتی که ارتقا داد، اشاره شود.
🔹از سوی دیگر، افزایش فروش نفت ایران، حاصل اراده کشورمان در شکستن و دور زدن تحریم های آمریکا بود و نه بازی طبق نقشه و در زمین آمریکا. آمریکا نتوانست و گرنه در همین حوزه تحریم نفتی می خواست کمر اقتصاد ما را بشکند.
♦️آمریکا اگر می توانست، به روند صفر یا حداقلی کردن فروش نفت ایران در کانال برجام و پسا برجام ادامه می داد. آنها مشغول وقت کشی در مذاکرات و منتظر از پا در آمدن ایران بودند اما به مدد الهی و همت دولت، شکست خوردند.
@IMANI_mohammad
.
طوفانالاقصی؛ معجزه ماه هشتم
🔻اسیر گرفتن چند کماندوی ارتش اسرائیل، در تله تونل های پیچ در پیچ و متقاطع مقاومت غزه؛
🔻شلیک موفق و مهیب ۱۵ موشک به عمق تل آویو, در روز ۲۳۱ جنگ؛
🔹مقاومت فلسطین در حال خفّت دادن و تحقیر کامل دولت نتانیاهو و ارتش و سرویس های امنیتی اسرائیل است؛ در پایان هشتمین ماه جنگ و ورود به ماه نهم.
🔹جنگ برای اسرائیل، از وضعیت فرسایشی هم گذشته و در حال نابودی تتمه برنامه بازدارندگی این رژیم است. و اگر حمایت کامل آمریکا نبود، ارتش صهیونیستی زود تر از اینها از پا در آمده بود.
@IMANI_mohammad
.
غفلت از نقشه غربگرایان برای تفرقه میان منتخبان انقلابی مجلس
🔹روزنامه زنجیرهای سازندگی از قول یکی از منتخبانر تهران مدعی شد مجلس یازدهم مجلس کارآمدی نبود.
♦️ارگان مطبوعاتی حزب کارگزاران تیتر و تصویر تمام صفحه خود را به آقای منوچهر متکی اختصاص داده و تیتر زد: مجلس قالیباف، کارآمد نبود(!) او همچنین از ائتلاف با فراکسون اصلاح طلبان در انتخابات هیئت رئیسه و تقسیم مسئولیت ها با آنان خبر داد.
🔹فارغ از سرنوشت انتخابات هیئترئیسه مجلس، درباره سخنان آقای متکی گفتنی است که اولا مجلس یازدهم، موفق شد درست در مقطعی که طرف غربی، هم تحریمها را برگردانده بود و هم باج مضاعف میخواست، با تصویب قانون اقدام متقابل، نقطه پایان بر روند انفعال بگذارد و قدرت چانهزنی و بازدارندگی کشور را افزایش دهد.
♦️مجلس در عین حال، قوانین مهم و مؤثری را در زمینه «تسهیل صدور مجوز کسب و کار، جهش تولید مسکن، جهش تولید دانش بنیان، مالیات بر خانههای خالی، شفافیت در تصمیمات قوا، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، رتبهبندی فرهنگیان، واردات خودرو برای کاهش تورم، افزایش حقوق سربازان، و...» به تصویب رسانده است.
🔹ثانیا آقای متکی یکی از سی منتخب تهران با پشتوانه بدنه رای انقلابی است و همان بدنه توقع دارند منتخبان وارد بازیهای مخرب جریان غربگرا در میان طیفهای انقلابی نشوند.
♦️ارگان کارگزاران در حالی سعی کرده دو بههمزنی کند که کرباسچی دبیرکل پیشین کارگزاران، آذر ۱۳۹۴ در گفتوگو با "شرق" اذعان کرده بود: «ما بعد از انتخابات ۱۳۹۲ روش نامعقول به کار نگرفتیم. دولت (روحانی) از طرف مقابل یارگیری کرده، مثلاً در سیاست خارجی و برجام، در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده و در مجلس هم میتواند اتفاق بیفتد».
🔹همچنین «عباس- ع» شهریور ۱۳۹۵، به نشریه «صدا» گفته بود: «مهمترین عاملی که در شرایط کنونی به عنوان پیشران برنامه ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت میان اصولگرایان است. این هدف در ۵ سال گذشته به نحو مطلوبی پیش رفته. نهائی کردن شکاف میان جناح حاکم، بسیار مهم است. اصلاحطلبان باید نقش «قُوِه»ای را بازی کنند که این شکاف را به مرز جدایی کامل برساند».
♦️با این اوصاف، از وزیر خارجه اسبق و خوشنام که اکنون با رای مردم انقلابی، کسوت نمایندگی بر تن کرده، و دیگر منتخبان منتسب به جبهه انقلاب انتظار میرود که مراقب عملیات روانی و شیطنتهای جریان معارض باشند.
💢 روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad