فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴مرحوم محمدرضا آغاسی، شاعر حماسه سرای انقلاب اسلامی،
زبانی بُرّندهتر از شمشیر داشت و در روشنگری افکار عمومی، پیشتاز و بیتعارف بود!
🌻۲۴ فروردین ۱۳۳۸ در تهران متولد شد و در ۳ خرداد ۱۳۸۴، در ۴۶ سالگی با کولهباری از رنج و اندوه به خاطر غربت امام خامنهای در میان انبوه سیاستمداران دنیاطلب و دغلباز، دارفانی را به سوی دارباقی ترک کرد و رفت...
🔰همین سیاست بازانیکه ولایت طواغیت جهان را، در عمل ، بر ولایتفقیه عادل خردمند و خداترس ترجیح میداده و میدهند.
👆شنیدن اشعارش با صدای پرانرژی و حماسی او، همیشه تازگی دارد؛ روحش با خوبان عالم محشور باد🌴
✍محمدعلی رامین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✉️ پیامی برای همه مردم ایران ✉️
منتخبی از سخنرانی دکتر جلیلی پس از ثبت نام در انتخابات ریاستجمهوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمیتوانم همه چیزها را بگویم...
روایت شنیدنی آیتالله صفایی بوشهری، از ملاقات با رئیس جمهور، یک هفته قبل از شهادت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💮باطل کردن تمام ادعاهای حسن روحانی و اصلاح طلبان در 2 دقیقه
#دکتر_جلیلی
🔴۱۵ خرداد ۴۲ زنان ایران برای اولین بارگفتند یا مرگ یا خمینی
🔹بعد از قیام مسجد گوهر شاد و شهادت جمعی از بانوان متدین، در اعتراض به بی حجابی اجباری، دومین حرکت مهم و چشم گیر مشارکت سیاسی زنان مؤمن در روند انقلاب اسلامی، حضور بانوان در قیام ۱۵ خرداد ۴۲ است. همچنین درخرداد ۴۲ بانوان برای اولین بار به صحنه اجتماعی اعتراضات آمدند و در کنار مردان مؤمن، شعار یا مرگ یا خمینی را سر دادند و قدمهای محکمی برای تشویق احاد مردم به مبارزه با وابستگی و طاغوت رابرداشته اند. مورخ انقلاب اسلامی سیدحمید روحانی در کتاب نهضت امام خمینی در این باره می نویسد:
"نقش زنان غیور و مسلمان قم در جنبش و شورش ضد حاکم چشمگیرتر بود ... بسیاری از این زنان فداکار و انقلابی، کودکان شیرخوارشان را همراه آورده بودند ... ورود زنان به صف تظاهرکنندگان از جان گذشته، مردان را تکان داد و به خروش افکند"
⏪زنان مبارز انقلاب اسلامی به راستی با روحیه عدالتخواهی و ظلمستیزی خود محکم ترین گامهای #الگوی_سوم را در تاریخ معاصر برداشته اند ونمونههایی بیبدیل از بانوان آزادیخواه هستند.
✍عالیه سادات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای #قالیباف بیاد همه انقلابیها را سرکار میاره و راه شهید رئیسی رو میره!
این هم وزیر خارجه ای که میخواست انتخاب کند
🌍 در مورد حضور قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری دو احتمال وجود دارد
🔻۱_ممکن است همانطور که انقلابیون تصور میکنند و قالیباف را جزو جبهه انقلاب حساب کرده اند باشد و قالیباف فقط برای تقویت جبهه انقلابی به میدان آمده باشد و در زمان لازم به نفع آقای جلیلی کنارهگیری کند
🔹شاید قالیباف مثل همیشه یکی به نعل و یکی به میخ زده است تا هر دو جناح را داشته باشد و از این وسط به مقاصد خود یعنی ریاست مجلس برسد و به حیات سیاسی خود ادامه دهد .
🔹که این موضوع به نفع خود قالیباف هم میباشد چون از طرفی با سیاستی که دارد در مجلس این را عنوان کرده است که اگر من به عنوان رئیس مجلس انتخاب شوم در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نخواهم کرد همین امر باعث شده است عده زیادی از نمایندگان که او را چندان هم قبول نداشتند به او رای بدهند انتخاب او به عنوان رئیس مجلس میتوانست تا حدودی شبهات مربوط به او را در زمان کاندید مجلس شورای اسلامی شدنش برطرف کند
🔹که اگر آقای قالیباف مشکلی داشت پس چطور نمایندگان مجدداً او را به عنوان رئیس مجلس انتخاب کردند و از طرفی با حضور به عنوان کاندید ریاست جمهوری و با کنارهگیری به موقع به نفع آقای جلیلی در بین انقلابیون واقعی هم اعتباری کسب خواهد کرد , و این یک برد سیاسی است برای قالیباف که او توانسته است با سیاست خاص خودش آن را به دست آورد .
🔻۲_اما آنچه باعث نگرانی است، #ائتلاف او با اصلاح طلبان است
🔹ممکن است قالیباف واقعا کاندید منتخب اصلاح طلبان باشد از آنجایی که بسیاری از انقلابیون که او را همچنان انقلابی میپندارند و به شدت از قالیباف حمایت میکنند و هنوز متوجه این موضوع نشده اند به او رای خواهند داد و از طرفی اصلاح طلبان که در ظاهر کاندید مناسبی ندارند ولی در واقع کاندید منتخبشان قالیباف وارد صحنه شده است هم به او رای خواهند داد
🔹پس این میتواند به پیروزی قالیباف در انتخابات کمک زیادی بکند. این کار قالیباف نفوذ یک مهره مفید برای اصلاح طلبان در میان انقلابیون خواهد بود. این باعث نگرانی برخی از انقلابیون واقعی است
🔹متاسفانه اگر احتمال دوم درست باشد و روشنگری به موقع انجام نشود ضربه جبران ناپذیری به انقلابیون وارد خواهد شد .چون دو کاندیدای مطرح و رقیب یکدیگر قالیباف و جلیلی خواهند بود ،
پس انقلابیون به هیچ عنوان نباید به قالیباف رأی بدهند .
مرگ بر دیکتاتور، درود بر رضاشاه!!
🔺 شعاری بود که از گوشه و کنار جمعیت به گوش میرسید. این شعار، من را در این اندیشه فرو برد که آیا ما شناخت دقیقی از گذشته و حال خود داریم؟ 🤔
📖 برشی از مقدمه کتابِ #سایه_روشن
📚 این کتاب که #۱۰۰داستان_کوتاه از حاکمان و رهبران ۱۰۰ ساله ایران است، به ۲۵ تفاوت آشکار بین #پادشاهان_پهلوی و #امامین_انقلاب پرداخته که برای جوانان و نوجوانان بسیار مفید است...
🔰 این کتاب علاوه بر نسخه مکتوب، به صورت فایل نمایشگاهی نیز موجود است
_______________________________
👥 سعداءپلاس|معرفی آثار 👇
@soada_shop
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌دوران روحانی گذشته،
🟢 #سیدابراهیم_رئیسی به شهادت رسیده،
❌ روح الله زم هم اعدام شد...
حالا یک بار دیگر به این مصاحبه خوب گوش کنیم،
کلمه به کلمه، جمله به جمله...
✅ زمان بگذاریم و فرامتنهای آن را خوب بکاویم.
او دانسته بر اساس محاسباتی و یا ندانسته در حال بازگویی اسراری است که شاید نباید هیچ گاه به زبان میراند.
اما حالا عبرتهای تاریخی و تجربههای عینی نزد ماست...
او هر چیزی را که برای انتخابات بعدی نیاز داریم به ما میگوید.
او همه صحنه را با تمام اعضایش توصیف میکند.
كاش آقايان كانديداها بفهمند كه مسير رسيدنشان تا پاستور به چه قيمتى تمام شده است.
هدف، رسيدن به پاستور نيست
مقصد بايد خدا و خدمت به خلق باشد نه كاخ و صندلى رياست
#انتخابات
هدایت شده از اقتدار ولایی
32.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلیل اخراج امیرعبداللهیان از وزارت خارجه ظریف چه بود؟
♦️تحلیل خباثت در اظهار نظر ظریف درباره بالگرد رئیس جمهور رئیسی
در گفتگو با حسین پاک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آلاداغلار - میانه / زنجان آذربایجان
🔹این کوههای رنگی در کنار آزادراه تبریز - زنجان قرار گرفته است.
#ایران_زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امیر دریادار حبیب الله سیاری: کسانی که میخواستند ارتش را منحل کنند دنبال از بین بردن سپر انقلاب بودند تا مسیر انقلاب عوض شود که امام قبول نکرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مقاومت امروز در غزه، یادگار امام خمینی (ره) است
🔸محمد مخبر، سرپرست ریاست جمهوری: جریان مقاومت، فرهنگ مقاومت و مکتب مقاومت یادگار حضرت امام است و پیش از ایشان، هیچ بحثی از این موارد نبوده است.
🔸مقاومت و جریان آن در فلسطین از زمانی شکل گرفت که امام (ره)، موضوع فلسطین را مساله اول جهان اسلام اعلام کرد.
🔸امروز همان جریان، مساله فلسطین را به مساله اول دنیا بدل کرده است.
🔸امام، فقیه، فیلسوف، متکلم، عارف و سیاستمدار بود اما ویژگیهایی در امام بود که این ویژگیها امام را نه تنها در ذهن و اندیشه جهان اسلام بلکه در جهان استضعاف نمونه و بارز کرد.
🔸اولین ویژگی امام، باور و اعتماد به خدا بود. امام به معارف اسلامی، قرآن، احادیث مسلط بود؛ وعدههای خدا را احصا کرده و به این وعدهها اعتماد داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ «دلم برای رئیسی سوخت»
🔸دلسوزی رهبر معظم انقلاب برای جمهورشهیدی که مرد عمل، خدمت، کار و صداقت بود.
ترکیه؛ الگو یا عبرت توسعه؟
🔹موسسه آمار ترکیه اعلام کرد نرخ تورم در این کشور به ۷۵.۴۵ درصد رسیده است. تورم در ترکیه بیش از دو سال است که بالای ۶۰ درصد قرار دارد.
♦️این نرخ، ژوئیه ۲۰۲۲ به ۸۱ درصد رسید، در نوامبر ۲۰۲۲ از ۱۰۸ درصد عبور کرد، و سپس تا ۶۰ درصد کاهش یافت. اما اکنون مجددا به بالای ۷۵ درصد صعود کرده است.
🔹غربگرایان ایرانی، طی سال ها، ترکیه سکولار را به عنوان الگوی توسعه اقتصادی- سیاسی معرفی کرده اند. اما تحولات دهه اخیر ترکیه، بیش از آن که الگو و سرمشق باشد، عبرت آموز است.
♦️ترکیه با تحریم های غرب رو به رو نیست، بلکه به عضویت سازمان نظامی ناتو درآمده و پایگاه نظامی آمریکا را میزبانی می کند. با وجود خدماتی که دولت ترکیه در چند دهه اخیر -در زمینه مشارکت در بی ثبات سازی سوریه و عراق و ....- به غرب کرده، نتوانسته به عضویت اتحادیه اروپا درآید.
🔹دولت اردوغان، چند سال قبل، کودتای نظامی جدیدی را تجربه کرد که آن را به آمریکا نسبت داد و سپس، چند ده هزار مدیر و استاندار و قاضی و نظامی و استاد و معلم را به اتهام همکاری با کودتاچیان، زندانی یا اخراج کرد.
♦️نظام لائیک ترکیه، ظرف نزدیک به یک قرن، تا جایی که می توانست، اسلام را از عرصه عمومی و سیاسی و اجتماعی به حاشیه راند، تا در مسیر تجدد و غربی شدن، بتواند به رشد و توسعه برسد.
🔹اما اینک در حالی که چندین کودتای نظامی را پشت سر نهاده، در نا امن کردن منطقه به نفع غرب نقش آفرینی کرده، و به عادی سازی روابط و تامین اقتصادی رژیم صهیونیستی پرداخته، با بحران بزرگ اقتصادی و یکی از بالاترین نرخ های تورم جهانی دست و پنجه نرم می کند.
♦️گر در خانه کس است، یک حرف بس است. آیا محافل ایرانی خوش بین به غرب، با مشاهده عبرت ترکیه، از این که آدرس ساخت و پاخت با آمریکا و غرب را برای رونق اقتصاد کشور بدهند، دست می کشند؟ یا به عنوان جریانی نفوذ زده و منفعل، باز هم رونق اقتصاد را در گرو واگذاری امتیاز دوباره و توافقی بدتر از برجام وانمود می کنند؟!
🖇#تعلیقه:
گوساله های سامری مغز ندارند که فکر کنند بلکه برچسب دکترا افساری است که اربابان غربی بر گردنشان انداختند برای دوشیدتشان
اقتدار ولایی
نسبت نفاق جدید با روحانیت
♦️تحلیل باسمه ای این طوری است که شبه تحلیلگر، ذهنیت خود را به واقعیت تحمیل می کند.
🔹مثلا همین توییت عباس عبدی که نوشته: "به نظر میرسد پس از ۱۳۶۰، این اولین دورهای است که روحانیون خود را بهکلی از انتخابات کنار کشیدهاند. ظاهرا روحانیون بزرگ شده در این ساختار، برای رای آوری خود شانسی قائل نیستند".
♦️اولا چهار نفر از ثبت نام کنندگان، روحانی هستند و دو نفر از آنها (آقایان میر تاج الدینی و پورمحمدی)، سوابق ارشد اجرایی و مدیریتی در حد معاون پارلمانی رئیس جمهور، وزیر کشور، وزیر اطلاعات، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و... دارند.
🔹ثانیا آقایان بنی صدر، رجایی، و احمدی نژاد، سه رئیس جمهوری هستند که روحانی نبوده، اما رئیس جمهور شده اند. هر سه آنها هم کمابیش در دوران نامزدی انتخابات، از حمایت بخشی از روحانیت برخوردار بوده اند.
♦️ثالثا جزو ملاک های نامزدی ریاست جمهوری، رجل سیاسی و مذهبی و مدیر و مدبّر بودن است، نه روحانی بودن.
🔹رابعا آیت الله شهید رئیسی، سه سال قبل با اقبال مردم رئیس جمهور شد، و مردم در تشییع پیکر آن شهید و همراهانش، حماسه ای به یاد ماندنی در تبریز و قم و تهران و مشهد و بیرجند و مراغه و... آفریدند.
♦️خامسا اگر همدل چرکینی و گلایه ای هم وجود داشته باشد، نسبت به عملکرد کسانی مانند روحانی و خاتمی و... است که حرمت لباس پیامبر را پاس نداشتند و رضایت برخی خواص بی صداقت و امتیاز طلب را بر رضایت خداو و خلق خدا ترجیح دادند.
🔹سادسا بسیاری از نامزد ها در ادوار مختلف اخیر، روحانیونی مانند خاتمی و ناطق نوری و هاشمی و روحانی و... را نمایندگی کرده اند، یا می کنند. مانند برخی از همین نامزد های طیف اصلاحات و اعتدال در انتخابات اخیر. (افرادی که با دایره سبز در تصویر مشخص شده اند)
♦️سابعا عجیب این است که افراطیون مذبذب، با نردبان روحانیونی مانند خاتمی و روحانی و موسوی خوئینی ها و ... بالا آمده و صاحب موقعیت شده اند، اما سر بزنگاه، از هیچ بهانه ای برای عقده گشایی علیه روحانیت دریغ نکرده اند.
🔹یادآور می شود نشریه ضد انقلابی پیکنت، در آخرین روزهای دولت خاتمی، بخشهای قابل انتشار ملاقات نفوذی خود با حجاریان را این گونه منتشر کرده بود:
🔻«در یکی از کوچههای فرعی خیابان نوفل لوشاتو، یکی از ساختمانهای ریاست جمهوری قرار دارد، وارد این ساختمان قدیمی که میشوید تابلویی در روبرو نظرتان را جلب میکند که با امضای حراست ریاست جمهوری از مکالمه کنندگان میخواهد در هنگام صحبت پشت تلفن احتیاط کنند و مواظب شنود بیگانگان باشند.
🔻این تابلوها همه جا حتی کنار در آسانسوری که سوار آن میشوم تا در طبقه دوم به مصاحبه با حجاریان بروم، به چشم میخورد.
🔻او در گفتوگویی که داشتم، گفت؛ ترجیح میدهم درباره خاتمی صحبت نکنم مبادا که به او بربخورد. او با ما تفاوت داشت. خاتمی روحانی بود و گروه خونیاش بیشتر به مجمع روحانیون میخورد. حزب مشارکت ما هم با مجمع خیلی فرق دارد. هر چند خاتمی در بین اعضای مجمع بهترین است. مجمع روحانیون، بدترین خیلی دارد. ما از ابتدا هم میدانستیم خاتمی با ما فرق دارد. بین اجزای سیستم فکری او سازگاری وجود ندارد. او آخرین میخ را بر تابوت اصلاحات زد.»
سعدالله زارعی:
🔰 دنیا برای اسرائیل تنگ شده/ مقاومت هنوز برگ برنده های زیادی را رونمایی نکرده است
🔸سعدالله زارعی در همایش خادم جمهور؛ با اشاره به اهمیت مقاومت و نقش انقلاب اسلامی ایران در شکل گیری هسته اصلی مقاومت: اسرائیل امروز بعد از هشت ماه جنگ از حیث قدرت و توان و از حیث موقعیت در وضعیت بسیار ضعیف تری قرار داشته است. دنیا بر اسرائیل تنگ شده است.
🔸️اختلافات داخل خود اسرائیل زیاد شده و ارتش با علامت سوال جدی مواجه شده است. اسرائیل اکنون توانایی و برگ برنده ای ندارد. اما از آن طرف مقاومت، هنوز در حال پرتاب راکت است. هنوز به ماشین های نظامی لطمه می زند. غیر از این به خود تلاویو و شهر های مختلف رژیم اشغالی هم حمله می کند و هنوز برگ برنده های زیادی را رونمایی نکرده است.
آخرین اعترافات
🔰 تحلیلگران غربی که رهبر انقلاب روز گذشته به آنها اشاره کردند
🔸یکی از نقل قولهای رهبر انقلاب اسلامی از غربیها درباره شکست سخت رژیم صهیونیستی از مقاومت در جنگ غزه بود. اسحاق بریک، ژنرال ارشد سابق ارتش رژیم صهیونیستی با اذعان به شکست این رژیم در مقابل حماس، خطاب به نتانیاهو گفت شما برای مدت طولانی نمیتوانید به مردم دروغ بگویید. بریک همچنین با انتقاد از مقامات ارتش رژیم صهیونیستی گفت تقریباً جنگ با حماس را به شکل بدی شکست خوردیم و متحدانمان را نیز در جهان از دست دادیم.(منبع)
🔸یکی دیگر از محورهایی که رهبر انقلاب اسلامی دیروز بیان کردند ناکامی رژیم صهیونیستی در دستیابی حداقلی به اهداف اعلام شده در جنگ غزه بود. «عاموس هرئیل»، تحلیلگر روزنامه هاآرتص در مقالهای نوشت: اهداف اعلامشده از جنگ علیه حماس تحقق نیافته و هنوز حکومت حماس در باریکه غزه بر قوت خود باقی است و قدرت نظامی آن نیز هنوز پابرجاست و اجازه فراهم شدن شرایط برای آزادی همه اسرا را نمیدهد. موازنه در جنگ با حماس اصلا رضایت بخش نیست و اسرائیل در یک موقعیت افتضاح قرار دارد.(منبع) «حاییم رامون» وزیر سابق دادگستری رژیم صهیونیستی هم گفت: اهداف جنگ محقق نشده است و رئیس ستاد ارتش باید استعفا کند. وی اذعان کرد: جنگ در غزه با شکست راهبردی اسرائیل همراه است.(منبع)
🔸«رابرت هور»، بازپرس ویژه درباره جابجایی اسناد محرمانه تنها دو روز پس از عملیات طوفان الاقصی اعلام کرد جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا معتقد است که «طوفان الاقصی رویدادی است که میتواند تغییر دهنده قرن بیست و یکم باشد.»(منبع) پایگاه خبری آمریکایی اکسیوس این اظهارنظر رابرت هور درباره دیدگاه بایدن در خصوص طوفان الاقصی را منتشر کرد. در واقع، رئیس جمهور آمریکا معتقد است که طوفان الاصی میتواند تغییر دهنده قرن ۲۱ باشد و این اظهار نظر بایدن از سوی رابرت هور منتشر شده است.
🔸نقل قول دیگر رهبر انقلاب اسلامی به یک روزنامهنگار صهیونیستی اختصاص دارد. فروردین گذشته پس از اقدام جنایتکارانه صهیونیستها در حمله به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق، پایتخت سوریه، جمهوری اسلامی ایران با صدها پهپاد و موشک از خاک ایران اقدام تنبیهی علیه اراضی اشغالی را انجام داد. رونن برگمن (Ronen Bergman) روزنامهنگار مرتبط با موساد در گزارشی از وضعیت آشفتهی رژیم پس از عملیات موفق ایران به نقل از یک مقام آگاه صهیونیست نوشت: «اگر بحثهای داخلی مقامات از رسانهها پخش شود ۴ میلیون نفر برای خروج از کشور به فرودگاه بنگوریون هجوم میبرند.»(منبع) رونن برگمن روزنامهنگار صهیونیست مرتبط با موساد و تحلیلگر ارشد امور اطلاعاتی و نظامی در روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت است. وی کارشناسی ارشد روابط بینالملل از دانشگاه کمبریج و دکترای تاریخ دارد. برگمن استاد دانشگاه تلآویو است و در این دانشگاه روزنامهنگاری تدریس میکند. برگمن کتاب «جنگ پنهان با ایران» را در سال ۲۰۱۳ منتشر کرد. آخرین کتاب او با عنوان «برخیز و اول بکش: تاریخ پنهان ترورهای هدفمند اسرائیل» است.
🔸یکی دیگر از نقل قولهای رهبر معظم انقلاب هم به «ایلان پاپه» (Ilan Pappe) مورخ برجسته صهیونیست اختصاص داشت. پاپه، استاد تاریخ و مدیر مرکز اروپایی مطالعات فلسطین در بریتانیا، در اظهارات اخیر گفت که جنگ جاری در غزه خطرناکترین فصل در «تاریخ پروژهای است که برای موجودیت خود میجنگد»(منبع). پروفسور پاپه بین سالهای ۱۹۸۴ تا ۲۰۰۶، مدرس ارشد بخش تاریخ خاورمیانه و گروه علوم سیاسی در دانشگاه حیفا بود. پروفسور پاپه بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ رئیس مؤسسه «امیل توما» برای مطالعات فلسطین در حیفا بود. تحقیقات او بر خاورمیانه مدرن و به ویژه تاریخ اسرائیل و فلسطین متمرکز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️وظیفه ما در هنگام شنیدن تهمت چیست؟
🔺شهید مطهری پاسخ میدهد