💢 آیزنهاور در۲۹ نوامبر ۱۹۵۲ در مصاحبهاش پس از انتخاب به سمت رئیس جمهوری آمریکا
در خصوص ایران گفت:
«گمان نمیکنم منطقهای مهمتر از ایران روی نقشه جغرافیایی جهان وجود داشته باشد. ایران دارای نفت است و هم در چهار راه جهان واقع شده است. اگر روزگاری ایران و شوروی با هم کنار آیند، کره زمین جای امنی برای غرب (کشورهای عضو ناتو) نخواهد بود. همچنین
نباید وضعیتی پیش آید که ایران به گذشته دور خود بازگردد و یک قدرت نظامی شود. وای به وقتی که نظامیگری ایرانی زنده شود. بروید تاریخ این کشور را بخوانید تا متوجه حرف من بشوید.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پوتین: از عضویت دائمی ایران در بریکس خوشحالم
🔹پوتین رئیسجمهور روسیه در دیدار با قالیباف: ایران عضو رسمی بریکس شده است و ما از این بابت بسیار خوشحالیم. ما حامی عضویت ایران در بریکس بودیم.
🔹 مراسم تحلیف رئیسجمهور منتخب ایران بهزودی برگزار خواهد شد و آقای والودین، همتای شما، در رأس هیئت روسی در این مراسم شرکت خواهند کرد.
🔹 من از دیدن شما بسیار خوشحالم و از شما میخواهم که بهترین آرزوهای من را به رهبر معظم ایران و همۀ مردم ایران برسانید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 همهی سال منتظر بودم تا دوباره محرمش برسد ...
🔻 شعرخوانی زیبای رسالت بوذری
🔻 انتشار به مناسبت فرارسیدن ایام عزاداری سیدالشهدا (ع)
.
🔻پس از آن که کیهان در گزارشی مستند تیتر زد "اسب زین شده زیر پای دولت چهاردهم"، برخی کانال های زنجیره ای ضمن تقطیع و تحریف، به تردید پرداختند.
🔹تفاوت عملکرد دو دولت روحانی و شهید رئیسی روشن است. با مرور همین تصاویر می توان فهمید که دولت شهید رئیسی، کشور را از یک فاجعه بزرگ عبور داده و وارد مسیری هموار کرده است.
🔻امروز، دولتمردان عزا نگرفته اند که نمی توانند نفت بفروشند و غذا و دارو وارد کنند؛ نمی توانند واکسن بخرند، ارز برای تامین واردات ندارند، در انتظار تورم سه رقمی هستند، می خواهند بی سر و صدا قیمت بنزین را سه برابر کنند، و یا سبد کالا برای تحقیر ملت ایران توزیع کنند تا روحانی بتواند همبن تحقیر (و کشته شدن چند نفر) را به عنوان علامت ضعف و بیچارگی، دستاویز مذاکرات التماسی با آمریکا کند! و بعد از پایمال شدن برجام توسط آمریکا هم به طرف ناتوان اروپایی تضمین بدهد که در توافق می ماند و تعهدات را یکطرفه اجرا می کند!
🔹فهم تفاوت دو دولت، این که کسری بودجه و تورم ۶۰ درصدی کاهشی شده، درآمدهای کشور به شکل پایدار درآمده، رشد اقتصادی به بالای ۵ درصد رسیده و ۸هزار کارخانه احیا شده، این قدر سخت است؟!
@IMANI_mohammad
34.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زینب من مدافع حرم باش
مراقب چادر دخترم باش
نیفتد از سر چادر و معجر
الله اکبر الله اکبر
حسین سرباز ره دین بود
عاقبت حق طلبی این بود
از سر نی گفت سبط پیمبر
الله اکبر الله اکبر
شاه گفتا کربلا امروز میدان من است عید قربان من است
مادرم زهرا در این گودال مهمان من است عید قربان من است
خواهرم زینب پرستار یتیمان من است عید قربان من است
🖌#پی_نوشت:
ارسال برای همه هیات ها و نوحه خوانان برای نوحه شب و روز عاشورا
نوحه: ۶ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴برخیزید که هنــگامِ حضور اســـت
✌️وعــده حضــور خــانــوادگــی مــا در
اجتــماعِ صــد هــــزار نفــــری و خانوادگی
حجــــــــــاب #پنجشنبه #۴مردادماه
🌹همراه با اهدای روسـری
متبرک به حرم اباعبدالله الحسین(ع)
زمان:از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰
مکان:ورزشگاهِ صد هزار نفری آزادی
🔊جهت ایاب و ذهاب از شهرها و شهرستان های مختلف و هم چنین مناطق مختلف تهران با شماره های زیر تماس بگیرید👇
➖۰۹۲۰۸۳۸۸۰۷۸
➖۰۹۹۲۳۲۴۹۱۷۷
❌جهت اطلاعات بیشتر وارد کانال زیر شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹من و تو باید خبر کشتار ۱۸۰.۰۰۰ فلسطینی را به گوش همه برسانیم
🔹اخیرا نشریه انگلیسی لنست گزارش تحقیقی را منتشر کرده که در آن گفته شده آمار ۳۷۰۰۰ برای کشته های فلسطینی جنگ غزه صحیح نیست و آمار درست ۱۸۶۰۰۰ نفر است. این رقم نزدیک ۸ درصد جمعیت غزه است و بسیار فراتر از تصور قبلی ماست. این یک نسل کشی بزرگ است که در پیش چشمان ما اتفاق می افتد. اگر واقعا میخواهیم با قاتلان کربلا همراه نباشیم باید خبر این نسل کشی بزرگ را به گوش همه برسانیم.
درباره انتخابات ۱۵ تیر
بخش اول
✍ مهدی عسگری
انتخابات ۱۵تیر حاوی درسها و عبرتهای مهمی است که شایسته واکاوی و موشکافی است. اگر بی تعارف به برخی نکات پرداخته نشود، هزینههای سنگین را میپردازيم بدون آنکه آورده و عبرت لازم را برای ترسیم بهتر آینده کسب کنیم.
اما برای طرح بخشی از این نکات، یادآوری چند موضوع که در طول یکماه اخیر به آن پرداخته بودیم، کمک کننده خواهد بود.
۱. آرایش نامزدهای انتخاباتی
پس از تائید #شورای_نگهبان و اعلام اسامی نامزدها، قابل پیشبینی بود که تعدد نامزدها و روند فرسایشی در یکسو، و تمرکز ظرفیتها بر روی یک کاراکتر مستعد انتخابات ازسوی دیگر، #پزشکیان را به پدیده این انتخابات بدل خواهد کرد.
لینک مطلب۱؛ نگاهی به ترکیب نامزدها؛ ۲۰خرداد۱۴۰۳
پس یکی از نکات، آرایش نامزدهای تائید شده توسط شورای نگهبان بود.
۲. طراحی نادرست کمپین تبلیغاتی دو نامزد مطرح (بویژه اشتباهات تیم تبلیغاتی دکتر قالیباف) درکنار سایشهای درونگفتمانی، باعث کاهش سبد آراء جریان گردید.
لینک مطلب۲؛ کمپین برای باختن! ۳۱خرداد ۱۴۰۳
دراینباره نکات بسیاری است که فعلا از آن میگذریم ولی ما در طراحی یک کمپین تأثیرگذار که توانایی ارتباط مؤثر با عموم مخاطبین بویژه لایهی عواطف آنها را داشته باشد دارای ضعف مفرط هستیم.
استفاده از مشاورین و کاراکترهای نامقبول در اطراف نامزدها (که نه تنها افزاینده رأی نیست بلکه تولید حاشیه و شبهه میکند) ازجمله اشتباهات هر دو نامزد بود.
۳. عدم توانایی در تبدیل مسائل مهم اقتصادی و معیشتی به کانون اصلی منازعه و ارائهی راهحلهای معتبر، با ادبیات روان، ملموس و اعتماد برانگیز.
نه مسائل و نه راهحلها، با زبان مردم ارائه نشد درحالیکه دکتر پزشکیان، صرفا صورت مسألهها رو بازگو میکرد اما به زبان مردم.
بنابرین محل نزاع اصلی، بر سر موضوعات سیاسی و اجتماعی شکل گرفت یعنی همان محلی که نقطهی قابل مانور توسط اصلاحطلبان بود.
لینک مطلب۳: دماسنج انتخابات؛ ۵تیر ۱۴۰۳
۴. عدم تشخیص درست صحنه، ناهماهنگی و ناتوانی در تصمیمگیری به موقع، ازسوی بازیگران اصلی جریان؛
_ضعف نگاه تحلیلی و جبههای،
_گرفتار شدن در هالهی شناختی و حباب اطرافیان،
_ترجیح منافع گروهی به منافع ملی،
_ایجاد تردید در بدنه، دودستگی و رقابت فرسایشیِ درون گفتمانی،
آسیبهای مهمی بود که مانع از تصمیم و حرکت فراگیر جبههای گردید و از جمله لحظاتی بود که نتیجهی انتخابات را پیش از روز رقابت، معین کرد!
لینک مطلب۴: با این روند منتظر نتیجهی غیرمنتظره باشید؛ ۶تیر ۱۴۰۳
۵. عدم هماوردی در نزاع شناختی؛
جنگ روایتها و نبرد رسانهای/مجازی؛
البته توان خوبی در این مسیر صرف شد درعین حال به لحاظ ابزار، روشها و تکنیکها، محتوا و منابع مالی دست طرف مقابل پرتر و بازتر بود. اما در این سمت امکان استفاده از برخی روشهای زرد و هیجانی، وجود نداشت.
لینک مطلب۵؛ نزاع روایتها؛ ۱۲تیر ۱۴۰۳
این موارد، تنها بخشی از نکات قابل طرح در یک نگاه اجمالی به روند انتخابات در ایام تبلیغات بود و البته بخش مهم دیگری مربوط به روند تاریخی اتفاقات و عملکردها چه از سوی دولتها و چه ازسوی فعالان اجتماعی/سیاسی/رسانهای در طول سالیان اخیر و تأثیر آن در افکارعمومی بوده است که درجای خود باید به آن پرداخت.
***
اما پس از بیان این مقدمات و اشاره به اینکه محل نزاع اصلی این #انتخابات بر سر یک دوراهی سیاسی شکل گرفت، سئوال اصلی که جای تأمل و بررسی فراوان دارد این است:
⚠️سئوال اصلی:
درحالی که نیمی از مردم به پای صندوقهای رأی نیامدند چه دلایلی باعث شد که همان ۵۰درصد مشارکت کننده، در انتخاب بین تداوم راه #شهید_جمهور و تداوم #دولت_روحانی گزینه دوم را ترجیح دهند؟
#مهدی_عسگری 🇮🇷
درباره انتخابات ۱۵ تیر
بخش دوم
✍ مهدی عسگری
مرور پرسش اصلی:
درحالی که نیمی از مردم به پای صندوقهای رأی نیامدند، چه دلایلی باعث شد که همان ۵۰درصد مشارکت کننده، در انتخاب بین تداوم راه #شهید_جمهور و تداوم #دولت_روحانی گزینه دوم را ترجیح دهند؟
***
اینروزها درباره چرایی رفتار انتخاباتی مردم، دلایل گوناگونی، مطرح میشود بسیاری ازین مطالب، تنها به بخشی از ماجرا پرداختهاند، درحالیکه در این امر ذو ابعاد، باید مجموعهای از علل و عوامل مورد بررسی و دقت قرار گیرند. البته نه به قصد مقصرسازی و تقابل، بلکه به قصد ریشهیابی، عبرتجویی و اصلاح.
در اینباره موارد ریز و درشتی را میتوان برشمرد، همچون:
آرای قومیتی/ رقیبهراسی/ شرایط اقتصادی/ اشتباهات در طراحی کمپین تبلیغاتی و برخی اطرافیان نامزدها/ استفاده از روشهای زرد، هیجانی و پوپولیستی/ فعالسازی گسلهای اجتماعی، مذهبی و سیاسی/ تغییرات در سبک زندگی/ ایجاد دوگانههای مرتبط با فیلترینگ، برجام و آزادی بانوان/ ناتوانی در ادراکِ جامعه و برقراری ارتباط مؤثر با عموم مردم و جوانان/ تخریبها، تندرویها و سایشهای درونگفتمانی/ کاراکتر خاص و غیرانتخاباتی سعید جلیلی/ خودبسندگی، استغناء و سیاستورزی ناپختهی برخی مدعیان/ کم رونقی مساجد، تضعیف گروههای مرجع و...
از این میان، سهم هر موضوع نیاز به بررسی دارد و نمیتوان یک مورد را علتِ تامه ماجرا دانست. برخی موارد هم، مثل کم رونقی مساجد، بیش از آنکه علتِ ماجرا باشند، خودشان معلولِ این شرایط هستند!
آرای قومیتی نیز اگرچه مؤثر بوده است اما تمامکننده نبوده، چرا که در سال۹۶ نیز آرای روحانی در آذربایجان شرقی و غربی تقریبا ۲برابر رئیسی بود، در این #انتخابات اگرچه فاصله آراء بیشتر شد اما با لحاظ آرای خراسان بزرگ، تفاضل آرای قومیتی، علت تمامکننده در این انتخابات نبوده است.
همانطور که آرای #پزشکیان را نمیتوان با وجود مشارکت ۵۰درصدی، صرفا مرتبط با سبد رأی اصلاحطلبان دانست. کما اینکه وی بارها بر حمایت جمعی از حامیان #شهید_رئیسی و قالیباف از خودش تأکید کرد.
اگرچه طیف اصلاحطلب با تمام توان خود را به آب و آتش زد اما توفیق قابل توجهی در جلب فراگیر مردم نداشت و این نکته درجای خود نیاز به تأمل دارد.
این مهم را نیز نباید فراموش کرد که با تمام این موارد، فاصله پزشکیان با جلیلی کمتراز ۳میلیون رأی شد!
ومهمتر از اینها آن ۵۰درصد خاموش...
به هرحال اگر ریشهیابی موضوع را به سطح علتهای فرعی تقلیل دهیم، تحلیل و تدبیر درستی برای این وضعیت نیز نخواهیم داشت.
⚠️ دراینجا میخواهیم نکتهای را مورد توجه قرار دهیم که به نظر میرسد بستر اصلی برای رفتار انتخاباتی طبقه متوسط و محروم بوده است و سایر عوامل نیز در همین بستر، امکان نقش آفرینی مؤثر را یافتهاند.
واقعیت آن است که در دولت سیزدهم، با وجود تمام تلاشهای قابل تقدیر در حوزههای گوناگون از جمله در توسعه زیرساختها، تسویه بدهیهای دولت قبل، ارتقاء جایگاه در حوزه بینالملل و دیپلماسی اقتصادی و... درعین حال به دلیل تجویزِ نسخه شوک درمانی در حوزه #ارز و بروز تورم سنگین بویژه در کالاهای اساسی (که مستقیما با سفره مردم ارتباط داشت) انتظاری که عموم جامعه از #دولتِ_مردم و دولتِ محرومین داشتند برآورده نشد و همین موضوع تبدیل به مهمترین اسلحهی سلبی در انتخابات اخیر شد، به طوری که هرگاه پزشکیان با سلاح گوشت ۸۰۰ هزار تومانی و تورم کم سابقهی مواد غذایی حمله میکرد، پاسخ درخوری دریافت نمیکرد.
در واقع همانطورکه رفتار انتخاباتیِ بخشی از جامعه با نگاه منفی نسبت به تداوم #دولت_روحانی شکل گرفت، جماعت بیشتری هم با رویکرد سلبی نسبت به ادامهی شرایط دشوار معیشتی، دست به انتخاب زدند. نگرانی مهمی که #جلیلی نتوانست آن را از مخاطبینش، برطرف کند.
وقتی در میان نامزدها، عزم جدی و برنامه روشنی برای مقابله با اقتصاد لیبرالی، سیاست گرانسازی و سیطره ابرسرمایهداران بر اقتصاد مشاهده نشود، طبیعتا نامزدی ترجیح داده میشود که لااقل در بیان دردهای مردم، بی پرده و شفاف، اعتراض مردم را نمایندگی میکند و در حوزه اجتماعی و فرهنگی نیز نگاه بازتری دارد.
ازسوی دیگر علیرغم سیطره رویکرد لیبرالی بر اغلب اطرافیان دکتر پزشکیان، خود ایشان، در میان نامزدها، تأکید زیادی بر #عدالت، مقابله با نظام ناعادلانهی طبقاتی (بویژه در آموزش و سلامت) و مخالفت با شوکدرمانی داشت. تیپ ظاهری و رفتاری، نحوه بیان و لحن او نیز به مردم، احساس نزدیکی بیشتری را القاء و ارتباط عاطفی بهتری برقرار میکرد.
حال باید ببینیم در عرصه تصمیم و عمل چه اتفاقی خواهد افتاد؛ او چگونه میتواند تعارض بین رویکرد عدالتطلبی و صدای محرومان بودن را با نگاه کارشناسیِ حاکم بر اطرافش، تنظیم کند و در عمل کدام رویکرد غلبه خواهد کرد؟
#مهدی_عسگری 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آئین جوانمردی (۱)
قبل از اینکه جنگ آغاز شود یکی از یاران امام حسین (علیهالسلام) از امام اجازه خواست شمر بن ذیالجوشن (که در تیررس او قرار گرفته و رجز میخواند) را بزند، اما...
امام (علیهالسلام) مانع شد و فرمود:
...از اینکه آغازگر جنگ باشم، اکراه دارم!
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۲۳ تیر ۱۴۰۳
میلادی: Saturday - 13 July 2024
قمری: السبت، 7 محرم 1446
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹ملاقات امام حسین علیه السلام با ابن سعد، 61 ه-ق
🔹محاصره فرات و منع آب از امام حسین علیه السلام، 61 ه-ق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 روایت رهبر انقلاب از ماجرای شهادت حضرت علی اصغر(علیهالسلام)
☝ هر روز یک ماجرا از کربلا در بیانات رهبر انقلاب
🏴 #بعثت_خون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلخ است پدر گریه کند، طفل بخندد / سخت است که پنهان بکند چشم ترش را
⚡️ در ایام ماه محرم، گلچینی از شعرخوانی عاشورایی شاعران آئینی در حسینیه امام خمینی(ره) در حضور رهبر انقلاب منتشر خواهد شد.
🏴 #بعثت_خون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 تا حالا روضه خوانی این شکلی👆
دیده بودید؟
🏴 مرحوم آیه الله احمد سیبویه ۲۰ سال امام جماعت حرم حضرت ابالفضل (ع) بود.
حالات و خصائص عجیبی داشت
در ۱۰۰ سالگی مثل یک نوجوان روضه می خواند و گریه می کرد
موقع روضه می آمد لابلای جمعیت می گشت گریه کن ها رو شکار می کرد یعنی میرفت زانو به زانوش براش روضه می خواند
بدون میکروفن صدای رسائی داشت.
یه روز توی قم بود اومد توی محراب زانو به زانوی آیه الله بهجت شد.
وسط روضه یاد جوانی کرد گفت شیخ محمدتقی یادته جوانی شبهای محرم بین الحرمین تا صبح دوتائی می خوندیم و سینه میزدیم؟
این عارف فرزانه می گفت
شیخ حسین سامرائی بمن گفت:
شبی در سرداب سامرا تنهائی گرم اشک و روضه زینب کبری (س) بودم ناگهان متوجه شدم آقائی پشت سرم نشسته که از هیبتش توان برگشتن ندارم او با زمزمه های من سخت گریه می کرد مقداری بعد از روضه که گذشت فرمود:
شیخ حسین به شیعیانم بگوئید خدا را به عمه جانم زینب قسم بدهند و برای فرجم دعا کنند
سپس من توانی در خود احساس کردم برگشتم ولی دیگر کسی را ندیدم.
روحش شاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔ پشیمانی توابین !
بزرگی میگفت امروز جمهوری اسلامی حرم است و اگر این حرم ماند باقی حرمها نیز میمانند و اگر این حرم از بین رفت هیچ حرمی نمیماند؛ نه حرم محمدی و نه حرم ابراهیمی.
#لبیک_یا_خامنه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅به نظرتون این علت اصلی رای آوری پزشکیان نیست!؟
و آیا این خودش یک کارزار و مطالبه از فارس من و غیره میلیونی ندارد!؟
record.ogg
12.84M
💢با عنوان :
بررسی مسائل داخلی
موضوع:
انتخاب #پزشکیان باید ها و نبایدها
💢با حضور :
#سورنا_چگینی
(تحلیل گر مسائل امنیتی و ژئوپلتیک )
زمان جمعه ۲۲ تیر ۱۴۰۳
✌️دکتر پزشکیان پیروز شد
👏دلار سقوط کرد
✅بورس سبز شد
☘قیمتها عقب کشیدند
و....
❌در حالیکه دولت همچنان در اختیار مخبر هست و حکم تنفیذ دکتر پزشکیان حدود دو هفته دیگر انجام میشود
❌حالا فهمیدید افسار اقتصاد دست چه کسانی هست و دقیقا چه جاهایی از آن استفاده میکنند؟ حالا به فیلم هفت سر اژدهایی که آقای طالبی ساخته بود ایمان آوردید فهمیدید چرا آقای طالبی روز انتخابات گلو پاره کرد گفت حتما بیاید رای بدید دلیلش چه بوده؟
❌سال اول ریاست شهید جمهور ایشان گفتند خودرو باید ارزان بشود و دیدید که بعد از حرف شهید رئیسی حدود ۵۰ درصد خودرو گران شد اما با رسانه هایشان مقصر را شهید رئیسی جلوه دادند،دیدید مافیای قدرت یعنی برخی اصلاح طلبان چگونه به ملت خیانت کردند..چقدر گفتیم شاه رگ های اقتصادی مملکت دست اصلاح طلبان است کسی باور نکرد حدود ۳۳ سال حکومت کردند و مهم ترین و حساس ترین مراکز اقتصادی را برای خودشان کردند از جمله اکثر کارخانه های مهم شخصی که به منافع مردم هم متصل است.
❌احمدی نژاد فارغ از انحرافاتی که بعدها پیدا کرد، میدانید چرا ۲ سال آخر ریاستش خراب شد، دلیلش همین اصلاح طلبان بودند که با آنها سر شاخ شد و ۲ ساله کاری کردند ۶ سال زحماتش هم به باد فنا برود..
❌سه سال بود مافیای ثروت و قدرت با ابزاری که در دست داشتند و دارند با گران کردن، به دولتِ شهید رئیسی فشار می آوردند تا امر بر مردم مشتبه شود که گرانی نتیجه عملکرد رئیسی است تا ۴ سال دوم شهید رئیسی رای نیاورد..تا دیگر خود انقلابیونی که به شهید رای دادند آنها هم خسته شوند و مشارکت روز به روز پایین تر آمده و دشمن به هدف اصلی خود برسد.
😔 واقعا همراه رهبرم من هم خیلی برای رئیسی دلم سوخت..
✖️اگر مثل دولت شهید رئیسی حدود ۸ سال باقی میماند تمام مشکلات کشور و ریشه مافیای قدرت و اقتصاد برای همیشه تار و مار و خشک میشد..
☘دیدید که خود رهبری هم چند وقت پیش گفتند: بعضی از دولتها از ظرفیت های فراوان کشور استفاده نکردند. دولت شهید رئیسی از ظرفیت های فراوان کشور استفاده کرد
☘اگر این دولت ادامه پیدا میکرد بسیاری از مشکلات کشور و عمدتا مشکلات اقتصادی حل میشد..
❌فریب رسانه ای دشمن را خوردیم آمارهای واقعی را دقت نکردیم..نمک خوردیم نمکدان شکستیم..خدا به همه ما رحم کند..شهید رئیسی شبانه روز برای مردم کار کرد..تاوان بدی در انتظارمان هست مگر اینکه با دعا و توبه کردن خدا ما را ببخشد
#شهید_جمهور
#نشر_حد_اکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس پیشین مرکز پژوهشهای دفاعی اسرائیل: با جنگ افزارهای بسیار پیشرفته ایران مواجه شدهایم که از فناوری بالایی برخوردار هستند...
🌐آدرس کانال بصیرت افزایی و تعامل در پیامرسان ایتا ،سروش،تلگرام،بله، آی گپ.
👇👇👇👇👇👇
@basiratafzaeivataamol
🔲 🔳 تـحـلـیـل انـتـخـابـات ۱
➖شما، در انتخابات اخیر، مردم را به کدام یک از دو نگاه زیر دعوت کردید؟
▪️جدال و مصاف اصلی در انتخابات اخیر، میان دو نگاه بود:
۱. نگاه فقهی
۲. نگاه حزبی
🌀 در نگاه اول فقط و فقط و فقط انتخاب فرد اصلح جایز است، و برتری و تفاضل ولو اندک و ناچیز باشد باید ملاحظه بشود.
تشخیص اصلح هم با شخص مکلف است، حتی اگر فرد رأیدهنده از کسی مشورت بگیرد باز تصمیمگیر خود اوست.
شهرت یا مقبولیت داوطلب و یا اجماع عدهای بر روی او، هیچ تأثیری در اصلحیت داوطلب ندارد و ولی فقیه بر این مطلب تاکید دارند.
🌀 در نگاه دوم، فقه و فتوا جایگاهی ندارد و با مطرح شدن اجماع، مقبولیت، وحدت و واژههایی از این دست، عملا فقه اسلامی کنار گذاشته شده و مردم به رقابتهای حزبی سوق داده میشوند، حتی به مطرحکنندگان فتوای دینی هجمه میشود.
🗞 طبق فتوای امام خامنهای اگر کسی با معیارهای اصلح به هر داوطلبی رأی بدهد، معذور و مأجور است، و اگر کسی به دلایل دیگر غیر از شاخص فقهی، رأی بدهد، حتی اگر به اصلح رأی بدهد مسیر انحراف رفته و باید در دادگاه عدل الهی پاسخ بدهد.
لذا بدانید کسانی که مسأله وحدت و اجماع را مطرح کردند در هر رتبه و منصب و جایگاه و با هر سابقه و پیشینهای، مغایر ولی فقیه عمل کردهاند، متأسفانه این نگاه در ستاد و فعالان ستادی هر ۶ داوطلب وجود داشت( اگرچه شخص دکتر جلیلی با این نگاه حزبی مخالفت داشت).
👈 شما خواهر و برادر مؤمن بدانید:
اگر در انتخابات اخیر، کسی را به غیر فتوای ولی فقیه دعوت کردهاید، مسیر آخرت خود را دشوار کردهاید.
آن فرد یا حزب یا احیانا نهادی که این مطلب را به شما گفته نیز موجب مشروعیت این مطلب نمیشود.
#حجت_الهی
#انتخاب_اصلح
#جدال_دو_اسلام
✍ حجت الاسلام رحمت الله معظمی
چرا جلیلی شکست خورد؟ - علیرضا کمیلی.mp3
100.4M
🎙چرا جلیلی شکست خورد؟
▪️گفتگو با علیرضا #کمیلی
📆 ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۳
⏱ مدت زمان: ۱۴۰ دقیقه