میلتون فریدمن؛ استاد شوک درمانی اقتصاد
🔸دانشکده اقتصاد دانشگاه شیکاگو در دهه ۱۹۵۰ فقط دانشجو آموزش نمی داد بلکه مکتب فکری اقتصادی شیکاگو را بنا نهاد و تقویت کرد.
🔸 فریدمن مرد جاه طلبی بود که خود را مامور انجام تحولی اساسی در اقتصاد دنیا می دانست.
🔸اگرچه دیگر اساتید دانشگاه شیکاگو نیز به شدت و حدّتِ خود او به اقتصادِ فوق العاده آزاد اعتقاد داشتند، ولی این انرژی فریدمن بود که به "مکتب اقتصادی شیکاگو" شور می بخشید.
🔸فریدمن از سیاستمداران جسور می خواست که سیاست های شوک درمانی او را در کشورهای تنگدست و نیازمند اجرا کنند.
#دکترین_شوک 9⃣
@haad1442
سرمایهداریِ ناب، مکتب مقدس اقتصادی شیکاگو، سیاستمداران گمراه!
🔸رویای فریدمن، قالبشکنی جوامع و بازگرداندن آنها به یک وضعیت سرمایهداری نابِ فارغ از هر گونه مزاحمت بود: مزاحمتهایی چون مقررات دولتی و موانع تجاری.
🔸 محور اصلی آموزشهای قدسی مآبانه "مکتب اقتصادی شیکاگو" این بود که نیروهای اقتصادیِ عرضه، تقاضا، تورم و بیکاری، مانند نیروهای طبیعت، ثابتاند و در حالت تعادل کامل. لذا دولت نباید دخالت کرده و این تعادل را به هم بزند.
🔸فریدمن معتقد بود تقاضا درست همان طور با عرضه در پیوند است که ماه با جزر و مد.
🔸اگر اقتصاد دچار تورم شدید باشد، طبق نظریه پولی فریدمن، علتش بدون استثناء این است که سیاستمداران گمراه نمیگذارند بازار خودبخود به تعادل برسد.
#دکترین_شوک 🔟
@haad1442
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چگونگی ایجاد وحدت حقیقی برای جامعه در کلام شهید سلیمانی
شهید حاج قاسم سلیمانی:
🔹️ حزب و جناح فرع است، اصل ولی فقیه است، باید جامعه را در همه سطوح به اصول متوجه کنیم.
🛑 جملات زیر که بخشی از صحبتهای گوهربار #امام_خامنه_ای است را با دقت بخوانید 👇
خب، حرف من این است: من میگویم شما جوانِ امروز باید از قضایای مختلف #تحلیل داشته باشید؛ صِرف احساسات کافی نیست. حالا من منظور خودم را از این حرف شرح میدهم. شما باید از اصل انقلاب اسلامی تحلیل داشته باشید؛ از قضیّهی دفاع مقدّس، جنگ هشتساله، باید تحلیل داشته باشید؛ از قضایای گوناگونی که در دههی ۶۰ اتّفاق افتاد همینجور؛ از واگراییهایی که در دههی ۷۰ اتّفاق افتاد باید تحلیل داشته باشید؛ از حوادث گوناگونی که در دههی ۸۰ و ۹۰ اتّفاق افتاد باید تحلیل داشته باشید؛ یعنی بدانید و تشخیص بدهید که این حادثه چه بود، از کجا شروع شد، چه کسی پشت این حادثه بود، چه چیزی نتیجهی این حادثه شد؛ اینها تحلیل است.
https://khl.ink/f/54271
بیانات امام خامنه ای در جمع دانشآموزان و دانشجویان
۱۴۰۲٫۸٫۱۰
.
🌹#امام_خامنه_ای ۱۴۰۳/۴/۵ در حرم مطهر امام خمینی (ره)، خطاب به #نامزدهای_انتخابات فرمودند:
«من به نامزدهای محترم انتخابات عرض میکنم با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید:
1⃣ کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرهای زاویه داشته باشد به درد شما نمی خورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود.
2⃣ آن کسی که دلبستهی آمریکا باشه و تصور کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. او از ظرفیتهای کشور استفاده نخواهد کرد و خوب مدیریت نخواهد کرد.
3⃣ آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنایی قرار دهد او با شما همکار خوبی نخواهد بود.
4⃣ کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
👈 اگر شما نامزدهای محترم یک چنین عهدی با خدای خودتان ببندید بدانید که کارهایی که برای انتخابات می کنید همهاش حسنه خواهد بود».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻انتقاد #امام_خامنه_ای از فضای رسانه در ایام محرم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مرحوم علامه کورانی (نویسنده کتاب مشهور عصر ظهور که حاصل بیش از ۲۰ سال تحقیق است): سید خراسانی، یعنی حاکم ایران.
♻️ ریشه ایمان راسخ یمنیها از کجاست؟
🔰 حمید رسایی:
به موضع و اراده محکم یمنیها در مقابله با نظام سلطه نگاه کنید. فکر میکنید این ایمان راسخ از کجاست؟
در سال دهم هجری حضرت محمد (ص) با هدف دعوت به اسلام، خالد بن وليد را به سوی یمن روانه كرد اما عليرغم توقف شش ماهه خالد، او توفيقی در اين زمينه كسب نكرد. بعد از او پيامبر، علی بن ابیطالب (ع) را به اين ماموريت گمارد که ایشان در فتح دل اهالی یمن بویژه قبيله همدان بسیار موفق بود. این قبیله در طول تاريخ اسلام منشا بسياری از تحولات شدند. قبيله مذحج کمی در برابر علی (ع) مقاومت کردند اما آنها هم خیلی زود اسلام را پذیرفتند. پس از مدتی قبيله نخع به همراهی مالک بن حارث نخعی با امیرالمؤمنین ملاقات كردند و نخعيان همگی دعوت علی (ع) به اسلام را قبول كردند و به همين واسطه، زمينه مودت و دوستی شديد ميان علی (ع) و مالک اشتر نخعی رقم خورد.
دوستی ميان يمنیها و اميرالمؤمنين به حدی بود كه از تعداد ۲۳ نفری كه هسته اوليه تشيع بعداز ماجرای سقيفه را تشكيل دادند، ۱۰ نفر از انصار يمنی بودند. در دوران امام حسين (ع) نيز بسیاری از اهالی يمن در شمار دعوتكنندگان امام بودند. حتی زمانی كه امام قصد رفتن به كوفه داشت، عبدالله بن عباس از ایشان خواست تا به جای كوفه، يمن را برای سكونت انتخاب كند اما امام به دلایلی که روشن است نپذیرفت. در منابع آمده است از مجموع شهدای روز عاشورا ۳۴ نفر از اهالی یمن بودند. بله، شهد ایمان از زبان و عمل علی (ع) در دل یمنیها نشست.
♻️ حمید رسایی:
بر خلاف برداشت و ترجمهای که وزیر سابق ارایه کرده، روشن است که امیرالمومنین در این بیان نورانی خود در صدد رسمیت بخشیدن یا امتیاز دادن به اهل کتاب و فرق و مذاهب دیگر یا بیان حقوق شهروندی آنها نیست. بلکه با اشاره به دانش الهی خود، تسلط ولایت بر واقعیتهای ادیان دیگر را نشان میدهد.
👈 متن کامل روایت امیرالمومنین و یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/14451
♻️ تحریف معنوی کلام امیرالمومنین توسط وزیر سابق
🔰 حمید رسایی:
بعد از اینکه دستورالعمل چینش کابینه دولت آقای پزشکیان بر اساس ملاکهای عجیبی اعلام شد و آقای ظریف اعلام کرد که شیعه امیرالمومنین بودن برای مدیران امتیازی نیست اما اگر از مذاهب اسلامی یا ادیان دیگر باشید، برای کسب مدیریت امتیاز کسب میکند، وزیر دیگر روحانی برای توجیه این خطای غیرقابل گذشت با اشاره به روایتی از علی علیه السلام نوشت:
به خدا سوگند! اگر مسندی برای من آماده شود و بر آن بنشینم، برای پیروان تورات به توراتشان فتوا دهم و برای پیروان انجیل به انجیلشان و برای اهل قرآن به قرآنشان… این منش علی علیه السلام است… شنیدن صدای اقلیتها و توجه به حقوق شهروندی آنها سیره علی علیه السلام است.
آیا برداشت آقای آذری جهرمی از این روایت درست است! برای فهم این موضوع، کافی است اصل روایت را مرور کنید.
اصبغ بن نباته میگوید: امام علی علیه السلام روزی در ایّام خلافتش به سوی مسجد رفت، در حالی که ردای پیغمبر را پوشیده و عمّامه آن جناب را بر سر گذارده بود، بر روی منبر قرار گرفت و حمد و ثنای الهی را بجا آورد و مردم را پند داد، سپس با کمال وقار و آرامش به منبر تکیه داده و انگشتان را از هم باز نموده بر بالای شکم خود قرار داد و فرمود:
سَلُونی قَبْلَ اَنْ تَفْقِدوُنی، سَلُونی فَاِنَّ عِنْدی عِلْمُ الْأوَّلینَ وَ الْاخِرینَ اَما وَ اللَّهِ لَوْ ثُنِیِّ لِیَ الْوَسادَةُ لَحَکَمْتُ بَیْنَ اَهْلِ الْتَوْرایَةِ بِتَوْراتِهِمْ وَ بَیْنَ اَهْلِ الْاِنجیلِ بِاِنْجیلِهِمْ وَ بَیْنَ اَهْلِ الزَّبُورِ بِزَبُورِهِمْ وَ بَیْنَ اَهْلِ الْفُرقانِ (الْقُرآنُ) بِفرْقانِهِمْ حَتّی ...
«ای مردم هرچه میخواهید از من بپرسید پیش از آنکه مرا نیابید که دانش گذشتگان و آیندگان در نزد من است. سوگند به خدا اگر امکان داوری برایم حاصل شود، هر آینه حکم میکنم
میان اهل تورات با تورات آنها،
و میان اهل انجیل با انجیلشان
و میان اهل زبور با زبورشان،
و میان اهل قرآن با قرآن آنها،
و حقایق هر یک از این کتب را براستی آشکار میسازم، به گونهای که اگر خداوند آن کتابها را گویا کند و به نطق آورد، اظهار میدارند که: خدایا علی به حکم واقعی داوری نمود. به خدا سوگند، از تمام مردمی که ادّعای علم و دانش در مورد قرآن میکنند من به حقایق و تأویلات آن از همه آنها واقفتر و داناترم، اگر آیهای نبود باز هم من، از تمام پیش آمدهائی که تا روز قیامت میشوند شما را با خبر میساختم...»
بر خلاف برداشت و ترجمهای که وزیر سابق ارایه کرده، روشن است که امیرالمومنین در این بیان نورانی خود در صدد رسمیت بخشیدن یا امتیاز دادن به اهل کتاب و فرق و مذاهب دیگر یا بیان حقوق شهروندی آنها نیست. بلکه با اشاره به دانش الهی خود، تسلط ولایت بر واقعیت های ادیان دیگر را نشان میدهد.
اتفاقا با عنایت به این روایت و بیانات متعدد دیگر، برای اعطای مناسب مدیریتی، در صورت تساوی همه شرایط بین گزینههای مختلف از ادیان و مذاهب دیگر، شیعه امیرالمومنین و اعتقاد به ولایت اهل بیت علیهم السلام امتیاز است.
37.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پزشکیان؛
نئولیبرالیسم غلیظ یا رقیق؟
گفتگوی طاها زینالی و امیر خراسانی
پزشکیان؛_نئولیبرالیسم_غلیظ_یا_رقیق؟.mp3
6.23M
پزشکیان؛
نئولیبرالیسم غلیظ یا رقیق؟
گفتگوی طاها زینالی و امیر خراسانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مگه زمان پیامبر گشت ارشاد بوده ؟
🤔باید ببینیم زمان پیامبر این مدل بدحجابیها بوده اصلاً؟
و آیا بدحجابی به عنوان نافرمانی وجود داشته،....؟
🔺قطعاً پیامبر حرام و حلال رو در نظر داشتند و فرامین الهی را اجرا می کردند بی هیچ کمی و کاستی
30.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣خطاب به کسانیکه زیر مجموعه دارند ، محبوبیت دارند ، شهرت دارند ،...
محبوبیتت را قبل از اینکه فرصت از دست برود خرج خدا کن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥نائب امام عصر (عج) را با عقلتان بشناسید
.
♻️ یک کارزار مشکوک علیه دولت سایه!
🔰 حمید رسایی: اخیرا در برخی کانالها با انتشار تصویری از آقای ظریف و اشاره به نقش در سایه وی در چیدن دولت آقای پزشکیان، از مخاطبان دعوت شده تا به کارزار #نه_به_دولت_سایه بپیوندند و آن را امضا کنند.
این در حالی است که وقتی شما وارد سایت کارزار میشوید، هیچ اشارهای به موضوع تحرکات مشکوک ظریف و نقش وی در تشکیل کابینه نشده و متن کارزار تماما علیه مفهوم دولت سایه است. در حقیقت متن کارزار علیه دولت سایه دکتر سعید جلیلی طراحی شده اما امضایی که از مخاطبان گرفته میشود با تبلیغ علیه دولت سایه ظریف است. با دقت در متن کارزار و تبلیغ آن، متوجه تفاوت این دو میشوید. متاسفانه برخی کانالها بدون دقت به این موضوع در حال تبلیغ این کارزار هستند!
دولت سایه اصطلاحی است که دکتر جلیلی از حدود ۱۰ سال قبل برای فعالیتهای کارشناسی خود انتخاب کرد. این کنشگری به صورت شفاف و با هدف نظارت و حمایت از دولتها و بیرون از سیستم اجرایی و با حضور کارشناسان طراحی شده است اما دولت سایه ظریف که به صورت غیرشفاف و کاملا حزبی در حال چیدن کابینه است، درون دولت پزشکیان طراحی شده است و تفاوت این دو روشن است.
♦️اثبات گوسالگی ظریف برای صهیونیستها در بیان عقلانی امام جمعه انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️با چند و چون دشمنی ظریف و همفکران او با عقل و اندیشه و برنامه ویرانی اش بیشتر آشنا بشوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام مشکلات ایران از زمان کوروش تا الان تقصیر آیت الله میرباقریه!