💠 محتوای پاسخ ایران به آمریکا چه بود؟/۱
🔸طی هفتههای گذشته، یک دور مذاکره رفع تحریمها در وین برای بررسی متن پیشنهادی اتحادیه اروپا برگزار شد. در آن دور مذاکره، هماهنگ کننده اتحادیه اروپایی ایدههایی ارائه داد که با توجه به اهمیت آن، هیئت مذاکره کننده جمهوری اسلامی، وین را ترک و حدود یک هفته و نیم در تهران بررسیهای تخصصی در سطوح مختلف حقوقی، دیپلماسی، امنیتی، سیاسی و... را انجام داد.
🔸پس از ارسال پاسخهای ایران که بازی مقصرنمایی آمریکا را معکوس کرده و جوزپ بورل نیز آن را منطقی توصیف کرد، تحرکات شدید صهیونیستها و لابی داخلی مخالف توافق در واشینگتن شروع به کار کرد. در حالی که قرار بود نظرات کاخ سفید طی چند روز ارسال شود اما این زمان به بیش از یک هفته رسید.
🔸شامگاه روز چهارشنبه و با اعلام ارسال پاسخ آمریکا، ناگهان شبکه العربیه با ایجاد یک خط خبری مدعی شد آمریکا همه درخواستهای ایران را رد کرده است! ادعایی که توسط مقامات کشورمان بلافاصله تکذیب شد. اما یک روز بعد از آن شاهد بودیم که یک متن جعلی در فضای مجازی دست به دست میشود که در آن برخی موارد عجیب مانند "تصویب برجام در کنگره برای عدم خروج رئیس جمهور بعدی آمریکا" آمده بود که کذب بودن آن از همان ابتدا مشخص بود.
🔸اما در اصل اختلافات در چنین سطحی اساسا مطرح نبود. حقیقت این بود که آمریکا در متن پاسخ خود از برخی واژههایی استفاده کرده بود که کاملا مبهم بوده اما ظاهرا خواستههای ایران را برآورد میکردند.
🔸این تعبیه دام آمریکا باعث میشد که تهران بر سر یک دوراهی قرار بگیرد. اگر رد میکرد مقصر بود هر چند از طرفی خواستههایش هم در ظاهر برآورده میشد؛ اما اگر میپذیرفت هر چند اصل خواستهها ذکر شده بود اما شاهد یک متن کاملا غیر قابل اتکا و ناپایدار بودیم.
🔸هدف چه بود؟ تحمیل متنی به ایران که تعهدات تهران کاملا صریح، قابل راستیآزمایی و غیرقابل جایگزین باشد اما تعهدات غرب مبهم، قابل تفسیر، غیرقابل اتکا و ناپایدار باشد. تهران اما سنگینترین بررسیهای کارشناسی حقوقی را آغاز کرد. کلمات دامدار شناسایی و با کلمات روشن دیگری جایگزین و معادلسازی شدند.
🔸در واشینگتن اما همه منتظر این بودند که تهران زیر میز زده و آنها نیز بازی مقصرنمایی را آغاز و توپ را در زمین کشورمان بیندازند. بهترین سناریو برای آمریکا هم همین است. حقیقت این است که بسیاری فکر میکنند که آمریکا به دنبال توافق سریع برای حل بحرانهایش است اما رویکرد واشینگتن این است که اولا یک توافق بد به ایران تحمیل شود ثانیا اگر نشد، توپ در زمین ایران باقی مانده و مقصر تهران باشد نه واشینگتن!
🔸در چرایی این رویکرد باید گفت که مقامات کاخ سفید شدیدا تحت فشار دو مخالف اصلی برجام هستند؛ یعنی صهیونیستها و لابی داخلی آنها. این فشارها باعث شده که هیئت حاکمه آمریکا فارغ از بحث انرژی و اقتصاد جهانی، در یک دوراهی قرار بگیرد؛ اگر توافق را بپذیرد ممکن است با حل بحران انرژی و دستاوردسازی در سیاست خارجی موفق به پیروزی در انتخابات نوامبر شود اما از طرفی نگران است که این توافق که قطعا برای ایران قوی، پایدار و قابل اتکا خواهد بود موجب عصبانیت لابی داخلی صهیونیستی شود و آنها حمایت خود از حزب دموکرات آمریکا را قطع کنند.
💠 محتوای پاسخ ایران به آمریکا چه بود؟/۲
🔸در این میان و در زمان بررسی پاسخ آمریکا در تهران، خبری در برخی محافل رسانهای دست به دست میشود مبنی بر اینکه "در سفر یک مقام عالیرتبه روس به تهران، وی به مقامات ایرانی پیشنهاد کرده احیای برجام را تا اوایل زمستان به تعویق بیندازند" تا با تغییر برخی روندها در اوکراین و منطقه و... ورق به نفع محور ایران و روسیه چرخشی اساسی کند و غرب همه شروط ایران را بپذیرد.
🔸در این بین، وزیر امور خارجه کشورمان در روزهای پایانی جمعبندی متن با یک هیئت کامل به مسکو سفر میکند. حسین امیرعبداللهیان در کنفرانس خبری مشترک با سرگئی لاوروف بر یک متن نیرومندتر تاکید و وزیر خارجه روسیه نیز از رفع تحریمهای ایران حمایت میکند.
🔸پاسخ هوشمندانه ایران بامداد جمعه ارسال میشود. صبح جمعه اما برخی مقامات آمریکایی و افرادی مثل علی واعظ در واکنشهایی آشکارا عصبی سخن از "غیرسازنده بودن پاسخ ایران" و "از دست رفتن فرصت صادرات نفت ایران" میزنند. در ادامه روز اما لحن صحبت مقامات کاخ سفید ملایمتر شده و آنها از "بررسی پاسخها همراه با شرکای اروپایی" میگویند!
🔸اما پاسخ ایران چه بود که اینگونه مقامات غربی را آشفته کرد؟ همانطور که گفتیم تهران با تغییر هوشمندانه کلمات و ارائه راهکارهای ابتکاری و حرفهای عملا آمریکا را در موضع ضعف قرار داد این در حالی بود که آمریکا علاقه داشت تهران یا متن را پذیرفته یا آن را رد کامل کرده و اصطلاحا زیر میز بزند.
🔸در واقع اصلیترین خواستههای ایران دو بحث تضمین و پادمان است. در حوزه تضمین، ایران به دنبال حفظ برجام تا سه سال آینده یعنی مهر ۱۴۰۳ است. دلیل آن هم واضح است؛ تهران به دنبال فراهم شدن زمینه سرمایهگذاری شرکتهای خارجی در ایران است. البته در این سال است که بندهای غروب برجام فعال شده و محدودیت تحقیق و توسعه سانتریفیوژهای ایران نیز خود به خود برداشته میشود. تهران در زمینه تضمین شدیدا به دنبال این است که دیگر تحریم جدیدی اضافه نشود.
🔸دومین مسئله اساسی بحث تحقیقات پادمانی در سه سایت تورقوزآباد، ورامین و مریوان آباده است. ایران سه خواسته مشخص در این خصوص دارد:
1⃣باید پرونده این سه سایت تا قبل از روز بازاجرا بسته شود و این باید صراحتا در متن توافق نهایی ذکر شود. روز بازجرا زمانی است که برجام اجرا شده و اصلیترین تعهدات هستهای ایران مانند بازرسیها، رقیق سازی و خروج اورانیوم از کشور از این تاریخ به بعد عملی میشود.
۷ روز قبل از بازاجرا نیز ایران باید نامه زده و آمادگی خود را برای اجرای برجام اعلام کند. آمریکا هم دقیقا در همین زمان باید بازگشت خود را به اطلاع شورای امنیت سازمان ملل و آژانس بینالمللی انرژی اتمی برساند پس برای اعلام آمادگی ایران قطعا باید تا ۷ روز قبل از روز بازاجرا، این پروندهها بسته شوند.
تهران تاکید میکند این خواسته باید مانند PMD در متن ذکر شود زیرا در متن برجام ذکر شده بود که PMD تا ۱۵ اکتبر ۲۰۱۵ بسته شود و این اتفاق هم رخ داد. اما طرف غربی زیربار این کلمات نمیرود و میگوید باید ذکر شود: اگر ایران مشکلش را با آژانس حل کرد، آمریکا و اروپا از صدور یک قطعنامه در شورای حکام آژانس برای بستن پرونده ایران موافقت و آن را تشویق میکنند!!!!!!
این نکته از آنجا اهمیت دارد که بدانیم در متن جدید ذکر شده اسنپ بک در صورتی فعال میشود که آژانس گزارش تخطی بدهد؛ آمدیم و آژانس به دلیل همین اختلافات گزارش تخطی داد و اسنپ بک فعال شد! این یعنی ماحصل 0 ایران از توافق جدید!
2⃣دومین خواسته ایران هم این است که پس امضای توافق هیچ پرونده جدیدی بر مبنای اسناد رژیم صهیونیستی علیه ایران باز نشود. زیرا این رژیم که خود عضو NPT نیست به راحتی میتواند با جاسوسی، خرابکاری انسانی در برخی محلها، و یا جعل اسناد و مدارک و تصاویر علیه کشورمان هزینهسازی بینالمللی کند.
3⃣همچنین هیچ پرونده مواد ادعایی نباید به زمان قبل از توافق نهایی ارتباط پیدا کند.
❌آمریکا اما وحشت زده میگوید امکان ندارد حاضر شویم در متن بیاید که پروندهها در فلان تاریخ بسته شوند!
✅در متن پاسخ نیز ذکر شده وزیر خارجه ایران آمادگی دارد در صورت پاسخ سازنده طرفهای مقابل، تا قبل از جمعه آینده به وین رفته و توافق را نهایی کند.
🔹 در مراسمی با حضور سرلشکر باقری و سرلشکر سلامی
شناور پیشرفته گشتی- رزمی شهید سلیمانی به نیروی دریایی سپاه ملحق شد
https://kayhan.ir/fa/news/248986
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
پروژه تحریف تاریخ توسط غرب گرایان کلید خورد/ آنچه روحانی درباره مذاکرات با ترامپ نگفت/ ماجرای گپ و گفت موشکی-منطقهای ظریف با فرستاده ترامپ چه بود؟
http://rajanews.com/node/360471
در بخشی از کتاب «بدون دود، آتش و خون»، روایتهایی از حسن روحانی دربارهی چالش های موجود در دولت سابق نقل شده که با درون مایههایی از مظلوم نمایی به تطهیر و تحریف اقدامات و تصمیمات ویران کننده توسط او و هم سنگرانش میپردازد.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔰 در بین مدعیان فوتبال ایرانی! یک باعرضه پیدا نمی شود که به کارش مسلط باشه و بتواند این فوتبالیستها را هدایت کند؟! باید برن کیروش رو با قرارداد نجومی برگردانند!!!
اسطور های پوشالی که فقط بلدن نق بزنن...
✍ پوریا فاضل
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
پروژه تحریف تاریخ توسط غربگرایان کلید خورد/ آنچه روحانی درباره مذاکرات با ترامپ نگفت/ ماجرای گپ و گفت موشکی - منطقهای ظریف با فرستاده ترامپ چه بود؟ -1
گروه سیاسی-رجانیوز: کتاب «بدون دود، آتش و خون» که اخیرا منتشر شده است، با روایت گری از مسئولان دولت تدبیر و امید، سعی دارد اقدامات و عملکرد خسارت بار این دولت در زمینه های اقتصادی و دیپلماسی را توجیه کند. به گزارش رجانیوز؛ در بخشی از کتاب «بدون دود، آتش و خون»، روایت هایی از حسن روحانی دربارهی چالش های موجود در دولت سابق نقل شده که با درون مایههایی از مظلوم نمایی به تطهیر اقدامات و تصمیمات ویران کننده توسط او و هم سنگرانش میپردازد.
این اظهارات درست زمانی مطرح شده که دولت سیزدهم و رئیس جمهور، در خنثی سازی مینهای کاشته شده در دولت قبل، در حوزه های مختلفی نظیر اقتصاد و سیاست خارجی، تا حد ممکن موفق ظاهر شده است. شاید همین موفقیت مورد اشاره دولت سیزدهم، موجب شده تا غربگرایان و افراد وابسته به آنها، تطهیر اقدامات دولت قبل و بهانه تراشی برای عدم موفقیت خود در عرصه های مختلف را در دستور کار قرار داده و در نهایت با استناد به این روایت های تحریف آمیز، عَلم تخریب ها از دولت فعلی را نیز پا برجا نگه دارند. حسن روحانی که رکورددار تورم، تحریم، سقوط ارزش پول ملی و بسیاری دیگر از مشکلات و بحرانها است و با سیاست های غلط کشور را به لب مرز جنگ کشاند، با دستپاچگی سعی میکند اینطور القا کرده که همه موفقیت های مورد نظر، به دلیل مانع تراشیهای گوناگون در دولت او، رخ نداده است!
او در بخشی از اظهاراتش مدعی میشود: «عدهای تصمیم گرفتند، دولت را زمین بزنند. بعدها افراد اصلی دستگیر شدند و بازجویی های آنها موجود است که می گویند از چه کسانی دستور گرفته بودند. گره در کار ما زیاد انداختند. گرههای کوری در کار بود که باید آن را با دست باز می کردیم. موضوع جنگ اقتصادی و مقابله با تحریمها روی همه کارهای دولت سایه انداخته بود».
وی پیرامون بحث سیاست خارجی و دیپلماسی دولت تدبیر و امید پس از خروج آمریکا از برجام، چند مسئله را مطرح میکند. او معتقد است که پس از خروج ترامپ از برجام و شروع مجدد جنگ اقتصادی، سه مقطع در این بین به منظور میانجی گری برای سازش با آمریکا وجود داشت. اولی میانجی گری اروپا به رهبری مکرون، رئیس جمهور فرانسه، دومی میانجی گری شیزو آبه، نخست وزیر سابق ژاپن، و سومی، که از اهمیت بالاتری برخوردار است، سفر او به نیویورک برای شرکت در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل است.
او در بخشی از اظهاراتش مدعی می شود: «وقتی اعلام کردیم که من به نیویورک میروم، اعضای ۱+۵ هم آمدند. اینجا واسطه گری رخ میداد که موضوع میان ایران و امریکا حل شود. همه چیز آماده مذاکرات مستقیم بود. طرف آمریکایی هم خیلی ابراز میکرد که ترامپ بی صبرانه علاقه مند به دیدار است. اما احساس کردم که یکجای کار به شدت لنگ میزند. ترامپ تاکید داشت که اول باید خبر دیدار را اعلام کنیم و بعد دیدار انجام شود. برای من روشن بود که ترامپ بازیگر است. نگران بودم که خبر دیدار را منتشر کند و بعد بازی را بهم بزند. ما می گفتیم که اول دیدار انجام شود و بعد خبرش منتشر شود و خلاصه کار به جایی رسید که گفتند دیدار انجام شود و وسط جلسه، خبرش هم اعلام شود. اما پیش از جلسه باز هم تیم ما به گفت و گو و مشورت مشغول شدند و در نهایت به این جمع بندی رسیدیم که با ترامپ امکان گفت و گوی برابر و صادقانه وجود ندارد. اگر جای ترامپ، اوباما رئیس جمهور بود، قطعا به آن جلسه می رفتم». از این اظهارات بنظر میرسد که روحانی و بدنهی دولت غربگرایان، به سبب صادق نبودن ترامپ و خوی بازیگرمآبانهاش، به او اعتماد نداشته و هرگونه صحبت و مذاکره با او را غیر ممکن میدانستند. اما آیا این ادعاها واقعیت داشته و دولتمردان سابق با همین استدلال هایی که اکنون به آن استناد میکنند، از مذاکره و اعتماد به آمریکای ترامپ، رویگردان بوده و آن را به فراموشی سپردند؟
برای کشف واقعیت و صحت ادعاهای روحانی نیاز است اتفاقات سالهای ۹۶ تا ۱۴۰۰ را بازخوانی کرد. در آبان ماه این سال پس از روی کار آمدن دولت ترامپ و مشخص شدن تیم امنیت ملی و سیاست خارجی او، درحالیکه هنوز سخن از «نه مذاکره و نه جنگِ» رهبر انقلاب به میان نیامده بود، روحانی طی سخنانی در مجلس، مذاکره با آمریکا را دیوانگی خوانده و میگوید: «تعهدی که قبلا با آنها بستیم، محکم نبوده و دارای تزلزل است. با این شرایط آنها می خواهند مذاکرهای جدید را آغاز کرده و درباره موضوعات دیگر صحبت کنیم. این از حرف های خندهدار تاریخ است. دیگر کشوری به شما میتواند اعتماد کند؟ به برخی از کشورهای شرق آسیا پیغام میدهند که بیا با ما مذاکره کن، مگر دیوانهایم که با شما مذاکره کنیم!».
💢ادامه دارد💢 صفحه 1 از 3
پروژه تحریف تاریخ توسط غربگرایان کلید خورد/ آنچه روحانی درباره مذاکرات با ترامپ نگفت/ ماجرای گپ و گفت موشکی - منطقهای ظریف با فرستاده ترامپ چه بود؟ -2
اما در تمام این مدت ظریف روابط خود را با بخشی از سیاستمداران آمریکایی از جمله «برایان هوک» و «جان کری» ادامه داده و اعلام کرده بود که این روابط تنها تا پیش از خروج آمریکا از برجام ادامه داشته است. این مسئله تا جایی ادامه پیدا کرد که دولت ترامپ نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و علیه ظریف به شدت موضع گیری میکند. پس از خروج آمریکا از برجام، در بهار سال ۹۷، پمپئو، وزیر امورخارجه این کشور، شروط ۱۲ بندی آمریکا برای آغاز مجدد مذاکرات را اعلام کرده و تصریح کرد درصورت عدم تحقق این موارد هیچ راهی برای گفتوگوی دوباره، باز نخواهد بود. توقف کامل غنی سازی اورانیوم، پایان دادن به برنامهی موشک های بالستیک و همچنین پایان دادن به حمایت سپاه قدس از گروههای به زعم آنها تروریستی و شرکای نظامیاش، فقط تعدادی از این پیش شرط های اعلامی توسط دولت آمریکا بود!
ظریف و موسویان در واکنش به این شروط اعلامی، طی مقالاتی خواسته های واشنگتن را به منزله «تغییر رژیم ایران» و «مرگ دیپلماسی» دانستند. چند ماه بعد از همین قضایا همهی کارشناسان و سیاستمداران کشور به این جمع بندی رسیدند که مذاکره با آمریکا منطقی نبوده و بازگشت دوباره به آن سیکل و رویهی گذشته، جز خسران و زیان برای کشور چیزی به همراه نخواهد آورد. این تصمیم در شرایطی بود که رهبری هم در مرداد ماه به این مسئله پرداخته و راهبرد کشور در آینده را حول «نه جنگ و نه مذاکره» ترسیم کردند. البته در این مدت دولت روحانی، یک سال برجام و معاهدات مندرج در آن را با اروپایی ها پیش برده و این انتظار نسبتا طولانی مدت به پای اروپاییها، هیچ عایدی مثبت و رو به جلویی نیز برای کشور به ارمغان نیاورد. ایران هم با توجه به نقض عهد اروپاییها و لزوم توجه جدی به منافع ملی، به این جمع بندی رسید که تعهدات هستهای خود را طبق بند ۳۶ برجام کاهش دهد. تصمیمی که عقب نشینی ترامپ و دولت آمریکا پیرامون شروع مجدد مذاکرات را به همراه داشته و کار تاجایی ادامه پیدا کرد که آمریکا حاضر شد بدون هر گونه پیش شرطی به میز مذاکرات بازگردد. در همین بحبوحه بود که زمزمه هایی مبنی بر دیدار ظریف با سناتور رندپال، نمایندهی مجلس سنا و یک جمهوری خواه نزدیک به ترامپ به گوش می رسید. سناتور رندپال در این مقطع در جریان یک بازی گلف به ترامپ پیشنهاد کرد که با محمد جواد ظریف دیدار و برای کاهش تنش بین ایران و آمریکا گفتوگو کند. این پیشنهاد او با موافقت ترامپ همراه و باعث شد تا او دست به کار شود.در این باره «المونیتور» به نقل از یک منبع که نخواسته نامش فاش شود در گزارشی نوشت که محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران با رندپال، سناتور جمهوری خواه، روز پنجشنبه ۲۷ تیرماه در نیویورک ملاقات و درباره روابط ایران و آمریکا و مذاکرات احتمالی صحبت کرده است. محمد جواد ظریف نیز طی یک مصاحبه در جمع خبرنگاران به این امر صحه گذاشته و این دیدار با سناتور رندپال را تکذیب نکرد. او اینگونه مطرح میکند که با نمایندگان کنگره به عنوان نماینده مردم آمریکا دیدار داشته است و نه نمایندهی دولت آمریکا: «من در سفرهایی که به نیویورک دارم با نمایندگان کنگره که نمایندگان مردم آمریکا و نه فرستاده دولت این کشور گفت و گو کردم و باز هم انجام میدهم اما اینکه با چه کسانی گفت وگو میکنم را به خودشان واگذار می کنم تا اعلام کنند». طرف آمریکایی اما صراحتا اعلام میکند که رندپال در هماهنگی با رئیس جمهور آمریکا به این دیدار آمده و برخلاف ادعای ظریف، او نه نماینده مردم آمریکا، بلکه نماینده رسمی کاخ سفید و شخص ترامپ بوده است! پر واضح است که رندپال با حمایت ترامپ به مدت چند هفته مشغول کار بر روی این مسئله بوده که درخصوص آن با کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا به صورت مستمر نیز مشورت می کرده است. همچنین ترامپ پیرامون این موضوع از واژهی Negotiation Process استفاده کرده و آن را قسمتی از پروسه یا روند مذاکراتی با ایران می خواند.
💢ادامه دارد💢 صفحه 2 از 3
پروژه تحریف تاریخ توسط غربگرایان کلید خورد/ آنچه روحانی درباره مذاکرات با ترامپ نگفت/ ماجرای گپ و گفت موشکی - منطقهای ظریف با فرستاده ترامپ چه بود؟ -3
با این وجود اما محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان، حاضر نمیشود اسم نمایندگان ترامپ را هم به زبان آورده و در این خصوص به مردم توضیح بدهد! جالبتر آن که پس از دیدار ظریف با این سناتور آمریکایی، خبر تحریم او نیز توسط دولت آمریکا اعلام شد! آنچه که منجر به تحریم ظریف شده و در آن موثر واقع افتاد، به گفته شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، پیشنهاد ترامپ برای دیدار با ظریف بوده که استقبال طرف ایرانی را درپی نداشت. جدای از اینکه ظریف آیا جایگاه رندپال را می دانسته یا نه، این صحنهآرایی زمینه را برای فشار به او برای دیدار با ترامپ فراهم کرد. او که گویا پیشبینی این نقشه را نکرده بود، در مخمصهای گرفتار شد که نتیجهی آن چیزی جز تحریم نبود. ترامپ و اطرافیان او موفق شدند از نقطه ضعف ظریف پیرامون دیدار با دیگر مقامات خارج از دولت آمریکا، استفاده کرده، او را پای میز مذاکره با نمایندهی خود بکشانند و درآخر از این حربه نهایت استفاده را برده و مقدمات تحریم وی را مهیا کند. بازخوانی این واقعه که در نهایت به شکست ظریف (یا به طور واضحتر دولت روحانی) منجر شد ما را به این جمعبندی میرساند که ادعای امروز غربگرایان از اکراه و امتناع گفتگو با ترامپ و دولتش از اساس باطل بوده است. غربگرایان حتی برای پیش برد اهدافشان از مذاکره و گفتگو با دولت ترامپ نیز مضایقه نکرده و از آن به مثابه ابزاری برای لگد مال کردن تمام ارزشها و اصول بنیادین انقلاب اسلامی استفاده کردند. و گرنه مشخص است که نه رندپال می توانست خودسرانه و بدون هماهنگی با کاخ سفید و شخص ترامپ اقدام کرده و نه ترامپ درصورت این اتفاق اجازهی ادامه یافتن آن را میداد. این روایتهای تحریف آمیز، مظلوم نماییها، تطهیر خود و توجیه اقدامات نادرست گذشته، با تحریف تاریخ و مستنداتی که تماما ثبت و ضبط شده، میسر نبوده و مرتکبان این عمل سبعانه، در دادگاه افکار عمومی به شدیدترین وجه ممکن محاکمه خواهند شد. 💢پایان💢 صفحه 3 از 3
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رســـــــانــــه،
یار دوازدهم آمریکا!
💢نقش رسانهها در جهتدهی افکار عمومی درخصوص مذاکرات
#جریان_تحریف
#جنگ_شناختی
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
17.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش شبکههای مطرح آمریکایی از بحران شدید آب در ایالات متحده؛ از عدم دسترسی شهروندان آمریکایی به آب شرب تا آلوده بودن آب های غیر آشامیدنی!
⭕️ گزارش دیر هنگام شبکههای آمریکایی از بحران شدید آب در آمریکا:
🔺"کودکان در مدرسه به مدت طولانی دسترسی به آب شرب را ندارند؛ کمبود آب تا حدی رسیده است که آب برای سیستم اطفاء حریق و سیستم فاضلاب وجود ندارد!
🔺"شهر جکسون در ایالت می سی سیوپی آمریکا با جمعیتی نزدیک به صد و پنجاه هزار نفر با بحران شدید بی آبی مواجه شده است؛ به شهروندان این شهر گفته شده که حتی برای مسواک زدن و حمام کردن هم از آب شهری استفاده نکنند!"
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴دستورالعمل جدید حمایت از #سوت_زنی ابلاغ شد/ پاداش نقدی تا یک میلیارد تومان به گزارشگران فساد
🔹دستورالعمل جدید حمایت از گزارشگری فساد (سوت زنی) و فرایند رسیدگی به آن در وزارت امور اقتصادی و دارایی تدوین و ابلاغ شد که حفظ محرمانگی اطلاعات هویتی گزارشگر، تشویق نقدی و غیرنقدی و فرایند رسیدگی به گزارشها در این دستورالعمل پیشبینی شده است.
🔹گزارشگران فساد میتوانند هر شخص حقیقی یا حقوقی، اعم از کارکنان وزارت اقتصاد و دستگاههای تابعه و عموم مردم و تشکلهای مردمی باشند که میتوانند اطلاعات مربوط به فساد را از طریق سامانه سوت زنی وزارت اقتصاد و یا صندوق دریافت گزارش و اسناد به صورت فیزیکی ارائه دهند.
🔹برای گزارشگرانی که گزارش آنها منتهی به اثبات وقوع فساد و صدور رای محکومیت یا به هر نحو منجر به عایدی مالی برای دولت شود، دو دسته پاداش نقدی و غیر نقدی در نظر گرفته میشود که پاداش نقدی شامل ۳ درصد از عواید حاصل تا سقف ۱۰ میلیارد ریال به عنوان پاداش نقدی است و پاداش غیر نقدی شامل یک یا چند مورد از موارد اعطای تقدیر نامه توسط وزیر، اعطای یک طبقه تشویقی، معرفی به عنوان کارمند نمونه، حق تقدم در انتصاب به مشاغل حساس مدیریتی و مشاغل بالاتر در شرایط مساوی، معرفی و تقدیر در رسانهها یا همایشهای مرتبط است.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🍃 آیت الله بهجت رحمه الله علیه:
✍🏼 #نماز شب، مفتاح توفیقات است، کلید موفقیت ها است.
✅ کیفیت نماز شب:
نماز شب یازده رکعت است. به این ترتیب که ابتدا چهار نماز دو رکعتی مانند نماز صبح به نیت #نافله_شب، بعد یک نماز دو رکعتی به نیت نماز #شفع، بعد یک نماز یک رکعتی به نیت نماز #وتر خوانده میشود.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷