📷 تصاویری از آیتالله حسنزاده آملی در کنار رهبر انقلاب
🗓 سالروز درگذشت آیتالله علامه حسنزاده آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | علامه ذوفنون
🔹️بخشهایی از دیدار رهبر انقلاب و آیتالله حسنزاده آملی در شهر آمل. ۱۳۷۷/۳/۲۱
🗓 سالروز درگذشت آیتالله علامه حسنزاده آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫بخشهایی کمتر دیده شده از حضور حضرت آیتالله خامنهای با لباس رزم در جبهه غرب کشور
🌷 #هفته_دفاع_مقدس
18.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | فتح الفتوح
✏️ رهبر انقلاب: جبههها جایی بود که انسانهای متعارف و معمولی وقتی میرفتند آنجا، حقیقتاً در وادی صفا و نورانیّتِ عرفان وارد میشدند، [آنهم] بهطور قهری! این خصوصیّات رزمندگان ما بود. لذا خود این جنگ، انسانساز شد... ۱۳۹۶/۱۲/۱۹
🌷 #هفته_دفاع_مقدس
20.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | دفاع انسان ساز
✏️ رهبر انقلاب: شهید باکری؛ ایشان در آغاز جنگ یک جوان دانشجو است که تازه فارغالتحصیل شده؛ حالا چند ماه یا یک مدتی هم در پادگانها گذرانده، بعد هم به دستور امام که [گفتند] از پادگانها بیایید بیرون، آمده بیرون؛ مثلا مهر ماه سال ۵۹ شهید باکری یک چنین حالتی دارد.
✏️ بعد شما نگاه کنید در عملیات بیتالمقدس، در عملیات خیبر، قبل آن در عملیات فتحالمبین، این جوان یک فرماندهی زبدهی نظامی است که میتواند یک لشکر را، در بعضی جاها یک قرارگاه را حرکت بدهد و هدایت کند و کار کند. این عجیب نیست؟ این معجزه نیست؟ اینها معجزهی انقلاب است. ۱۳۹۲/۹/۲۵
🌷 #هفته_دفاع_مقدس
🔰 چند دانشجو بهخاطر فعالیت در اغتشاشات اخراج شدهاند؟
🔸در حالیکه به صورت غیرمتعارفی در روزهای گذشته موضوع بازگشت دانشجویان و اساتید اخراجی فعال در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ در رسانههای اصلاح طلب و ضدانقلاب خارجنشین مطرح میشود، آمارهای رسمی نشان میدهد که اساسا دانشجویان اخراجی این حوادث بسیار انگشتشمار هستند.
🔸در دانشگاههای ایران در حال حاضر بیش از ۳ میلیون دانشجو مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد، اقلیتی ناچیزی در حوادث ۱۴۰۱ فعال بودهاند.
🔸به گفته یک منبع آگاه، در میان دانشجویان فعال در اغتشاشات ۱۴۰۱، در دانشگاه آزاد کمتر از ۱۵ نفر اخراج و مجموع دانشگاههای زیرمجموعه وزارت علوم نیز تنها ۴ نفر حکم اخراج غیر قطعی دریافت کردهاند. همچنین در دانشگاههای زیر مجموعه وزارت بهداشت نیز فقط دو نفر اخراج شده اند.
🔸این منبع آگاه افزود تعدادی بسیار کمی از دانشجویان بین یک تا چهار ترم تحصیلی تعلیق شدهاند، که تعلیقیهای چهار ترمی البته بسیار اندک هستند.
🔸وی افزود: با توجه به گذشت بیش از ۴ ترم تخصیلی از حوادث ۱۴۰۱، قاعدتا دانشجوی تعلیقی دیگر نباید وجود داشته باشد.
فارس
🔰لغزش های پزشکیان
و سیاست خارجی روشن نظام -۱
🔸آقای پزشکیان حالا رئیس جمهور کشور ماست. موفقیت او ذیل نظام جمهوری اسلامی، موفقیت همه ماست و ناکامی اش، ناکامی ما. مخصوصا هنگامی که سفر خارجی می رود، همه باید از او حمایت کنیم.
🔺او در حوزه سیاست خارجی، هم مواضع خوبی اتخاذ کرده و هم بعضا ناپخته و نابجا سخن گفته است. در آغاز ریاست جمهوری مواضع بسیار خوبی در حمایت از مقاومت فلسطین و لبنان گرفت و پیام های حمایت هم به گروه های مقاومت در منطقه فرستاد. همچنین بر انتقام خون شهید هنیه (میهمان رسمی مراسم تحلیف) تاکید کرد.
🔸آقای پزشکیان در عین حال، بعضا مواضع ناپخته و ضد کارکردی بر زبان می آورد که می تواند بشدت هزینه ساز باشد. مانند تعبیر "با هم برادریم" که درباره آمریکا به کار برد و یا سخنانی که دیروز درباره رژیم صهیونیستی به عنوان کشور و امکان خلع سلاح متقابل ما و اسرائیل گفت!
🔸در موضوع اول، زبان سخنگوی آمریکایی دراز شد تا به جای ابراز شرمندگی درباره عهدشکنی برجامی و ترور شهید سلیمانی و انواع جنایات و خیانت های دیگر، طلبکار شود و بگوید ایران باید ادعای برادری اش را نه در حرف بلکه در عمل با کنار گذاشتن سیاست های نامطلوب در موضوع هسته ای، موشکی، فلسطین و... ثابت کند(!)
🔸و در موضوع دوم، پالس خطرناکی (احتمالا از سر بی دقتی) فرستاده شد مبنی بر این که ایران، دغدغه چندانی درباره اقدام تروریستی اسرائیل در تهران و جنگ افروزی صهیونیست ها در غزه و لبنان ندارد و -به شکل یکطرفه- مشتاق مذاکره با طرف غربی، آن در شرایطی است که طرف عهدشکن برجام، طاقچه بالا هم می گذارد ! این یعنی جرئت دادن به صهیونیست ها برای ضربه زدن به خط مقدم دفاعی ایران و جبهه مقاومت.
🔺پزشکیان از دو نکته رنج می برد. یکی لغزش های کلامی، و دوم، نداشتن برخی مهارت های به ویژه در حوزه سیاست خارجی. به همین علت هم چند بار گفته "سر درنمی آورم"، "ما را به دیپلماسی وادار میکنند که بلد نیستیم" و "خیلی خراب نکردم که؟!".
🔸او با این وضعیت، مجبور است به اطرافیان اعتماد کند. از سهو لسان های آقای پزشکیان که اغماض کنیم، برخی اطرافیان، مشورت های نادرست و مسموم به ایشان می دهند. امثال آقای ظریف به اعتبار شکست ها و خسارتهایی که به ارمغان آوردند -و سیاسی کاری های زشتی که با هزینه از سیاست خارجی انجام دادند- فاقد اهلیت مشورت هستند.
💢ادامه دارد 🔻
اقتدار ولایی
🔰لغزش های پزشکیان و سیاست خارجی روشن نظام -۱ 🔸آقای پزشکیان حالا رئیس جمهور کشور ماست. موفقیت او ذیل
🔰لغزشهای پزشکیان
و سیاست خارجی روشن نظام-۲
🔸رهبر انقلاب در دیدار چند هفته قبل با رئیس جمهور و دولت چهاردهم، از جمله درباره دو موضوع توجه و تذکر دادند:
🔺«رجوع به کارشناس، حکمرانی را خردمندانه، و ملت را راضی می کند، اما مراقب تحمیل نظرات غلط با لباس کارشناسی باشید. کارشناسی را انتخاب کنید که به دنبال نسخههای نسخ شده خارجی نباشد.»
🔺«به دشمن هم امید نبندید. حالا ایشان [رئیسجمهور] هم اشاره کردند، دیروز پریروز هم ظاهراً وزیر خارجه محترم یک اشارهای کرده بودند. ما به دشمن امید نبندیم؛ برای برنامههایمان منتظر موافقت دشمنان و کسانی که با ما [دشمنند نباشیم]؛ این منافات ندارد با اینکه آدم با همان دشمن در یک جایی تعامل هم بکند؛ مانعی ندارد؛ اما امید به او نبندید، اعتماد به دشمن نداشته باشید.»
🔸مراعات این دو مشورت مهم یا کوتاهی درباره آن، مرز تشخیص "سهو لسان" از "گرفتار و تسلیم شدن در مقابل مشورت های سمّی اطرافیان مسئله دار" است و بدیهی است که دود کوتاهی در این باره، قبل از همه در چشم خود آقای پزشکیان و اقتدار دولت او در مقابل رژیم های گستاخ غربی می رود.
🔸کلام پایانی: محافل عبری و غربی بهتر از هر کس می دانند که جمهوری اسلامی ایران در مجازات عبرت آموز رژیم صهیونیستی، و حمایت قاطع از مقاومت لبنان و فلسطین مصمم است. بنابراین بازی رسانه ای آنها برای مصادره به مطلوب لغزش های کلامی آقای پزشکیان موجب نمی شود دچار این توهم شوند که ایران در خونخواهی مهمان شهید خود یا حمایت قاطع از حزب الله و حماس کوتاه آمده یا شُل کرده است.
🔸در موضوع برجام هم، سیاست قطعی نظام به صراحت اعلام شده است:
🔺«آمریکاییها و اروپاییها حق هیچگونه شرطگذاری ندارند زیرا تعهدات برجامی خود را نقض کردند و آن طرفی که باید شرط بگذارد جمهوری اسلامی است زیرا به تعهدات خود پایبند بود. بنابراین ایران هنگامی به تعهدات برجامی خود بازخواهد گشت که آمریکا همه تحریمها را در عمل و نه در حرف یا بر روی کاغذ، لغو کند و این لغو تحریمها مورد راستیآزمایی ایران قرار گیرد. این، سیاست قطعی و غیرقابل برگشت جمهوری اسلامی و مورد اتفاق همه مسئولان است و هیچکس از آن عدول نخواهد کرد».
#محمد_ایمانی
جنگ می شود؟!
🔻برخی می پرسند که آیا میان حزب الله و اسرائیل جنگ می شود؟ و برخی دیگر می گویند: سرنوشت این جنگ چه خواهد شد؟
🔹جنگ با کدام مفهوم و در کدام مقیاس؟ جنگ سوم دو طرف، به یک معنا، همان فردای ۷ اکتبر که حزب اللهِ جوانمرد، به حمایت از مقاومت مظلوم غزه شتافت، آغاز شده است.
🔻حزب الله در تمام این یازده ماه، درگیر جنگ ترکیبی و پیچیده و پُر شدت - و به ظاهر محدود- نه فقط با اسرائیل، بلکه با آمریکا بوده است.
🔹اگر هم مُراد، گسترش جنگ روی زمین به شکل جنگ های متعارف است، باید سه نمونه مهم را برای ترسیم تصویری از آینده جنگ مرور کرد:
💢نخست، سرانجام اشغال جنوب لبنان در چهار دهه قبل روزگاری که هنوز، نیروی قدرتمندی مانند حزب الله در لبنان هویت پیدا نکرده بود و در متن همان اشغالگری اسرائیل، بالید و نماد پیروز مقاومت در لبنان (کشور طایفه زده و چند فرقه ای) شد و اسرائیل را مجبور به فراری تحقیر آمیز در سال ۲۰۰۰ کرد.
💢دوم، در سال ۲۰۰۶ میلادی که اسرائیل با حمایت نومحافظه کاران آمریکایی و با توهم زایمان خاورمیانه جدید به لبنان حمله کردند اما تحقیر آمیزترین شکست خود تا آن روز را متحمل شدند. حزب الله آن روز ۱۲ هزار موشک و راکت داشت اما صهیونیست ها می گویند حزب الله اکنون بیش از ۱۵۰ هزار موشک و راکت دارد؛ به علاوه رزمندگان چند برابر شده ای که چندین میدان را تجربه کرده اند، میدان های سوریه و عراق (و شاید یمن) را دیده اند.
💢نمونه سوم که باید در همان ابتدا گفته شود: سرانجام جنگ نابرابر ایرانِ تازه انقلاب کرده و فاقد سازمان نظامی منسجم، در برابر ارتش صدام که از سوی بیش از ۴۰ کشور به ویژه آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و ارتچاع منطقه، تامین کامل نظامی و اطلاعاتی و اقتصادی و انسانی می شد.
🔹سرانجام آن جنگ تحمیلی، پیروزی رزمندگانی بود که در زمین و آسمان، جز خدا را به عنوان تکیه گاه نداشتند، بر مبنای نیروی ایمان بسیج شدند و با دستانی خالی حماسه آفریدند؛ حماسه ای که عطر و بوی آن به هر جا رسید و در هر جا گرده افشانی کرد، رستاخیزی تازه بر پا داشت و نهالی تازه از بیداری و مقاومت و مجاهدت برافراشت.
🔻در چهل و چهارمین سالگرد آغاز دفاع مقدس، در حالی که عطر و بوی شهیدان والامقام، فراتر از مرزهای ایران، منطقه را فرا گرفته، هیچ تردیدی وجود ندارد که آینده جنگ های منطقه با همه سختی ها و پیچیدگی ها و دلهره هایش، از آنِ حزب الله نستوه و پیروز است.
📰 #روزنامه_کیهان
چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳
🔹️گزارش خبری تحلیلی کیهان
اظهارات نسنجیده در نیویورک چه کسانی به رئیسجمهور مشاوره میدهند؟!
🔹️ در آخرین سال دولت سیزدهم رقم خورد
تحقق خودکفایی کامل گندم با تولید ۱۵ میلیون تن محصول
🔹️همزمان با اعلام تلویحی جنگ از سوی حزبالله
حملات موشکی به شمال اسرائیل قطع نمیشود صهیونیستها پناهگاه کم آوردند
🔹️ نباید سیاست خارجی را به توهم مذاکره و توافق دوباره با آمریکا گره زد
💫باز نکنید! (گفت و شنود)
گفت:♦️همزمان با سفر آقای پزشکیان به نیویورک، طیفی از مدعیان اصلاحات صفحه روزنامهها و سایتهای خبری تحت امر خود را پُر کرده و به ایشان توصیه میکنند که با ترامپ و سایر مقامات آمریکایی ملاقات داشته باشد!
گفتم♦️: که چه بشود؟! آمریکا از هیچ جنایتی علیه کشور و مردم ما دریغ نکرده و رسماً اعلام میکند خواستار براندازی جمهوری اسلامی ایران است. با کمکهای مالی و تسلیحاتی و سیاسی از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی حمایت میکند و... مذاکره برای تن دادن به خواستههای استعماری آمریکا؟!
گفت♦️: مدعیان اصلاحات در پاسخ میگویند؛ بالاخره هرچه باشد، توافق همیشه بهتر از تنش است و دوستی و وفاق بهتر از اختلاف است!
گفتم♦️: یعنی نمیدانند توافق با کشوری که خواستار دست کشیدن طرف مقابل از استقلال و منافع ملی و ثروتهای طبیعی خود و تسلیم در برابر زورگویی و... است، تن دادن به ذلت است. این جماعت یا خودشان را به آن راه زدهاند و یا پادوهای داخلی آمریکا هستند!
گفت♦️: ظاهراً یک چیزی درباره توافق شنیدهاند ولی فرق توافق و تن دادن به ذلت را نمیدانند!
گفتم♦️: یارو از هواپیما که پیاده شد، شلوارش از کمرش افتاد! مسافران گفتند؛ مرد ناحسابی خجالت بکش! شرم و حیا نداری؟ و یارو گفت؛ مگه نشنیدید مهماندار اعلام کرد، تا قبل از توقف کامل هواپیما کمربندها را بسته نگه دارید! خُب یعنی حالا که کاملاً توقف کرده باید کمربندها را باز کنیم