مگر نمیگفتید «وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد »
بفرمائید این هم جهاد
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت یک هم وطن ساکن آلمان از مهاجرت به این کشور
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار چیز که عقوبتش زود دامان انسان را میگیرد
توصیههای پیامبر (ص) به امیرالمومنین علیهالسلام
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔴پیگیری قضایی ۲۲ پرونده کلان فساد در یکی از مجموعههای وزارت کار
معاون وزیر اطلاعات و رئیس سازمان حراست کل کشور:
🔹در یکی از مجموعههای بزرگ وزارت کار ۲۲ پرونده کلان فساد شناسایی شده است که اقدامات قضایی آنها انجام میشود.
🔹در سه ماه اخیر همه گلوگاههای فساد را در مجموعه های وزارتخانهها شناسایی کردهایم.
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
32.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎐 #مکتب_حاج_قاسم| #حاج_قاسم
◽️ #قصه_قاسم | چه شد که نام قاسم سلیمانی به عنوان فرمانده تیپ تازه تاسیس ثارالله مطرح شد؟
🔺 قسمت چهارم: ماجرای ملاقات قاسم سلیمانی با حسن باقری در روزهای ابتدایی جنگ
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
30.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حقوق مدافعان حرم چقدر بود؟
به بهانه شهادت شهید صیاد خدایی مباحثی را مطرح کرده ایم که باعث شده این قسمت از برنامه توسط اینستاگرام حذف شود و یوتویوب نیز اگرچه اجازه انتشار فیلم را داد اما بلافاصله اعلام کرد این فیلم به خاطر محتوای آن محدود خواهد شد.
ما را برای توزیع گسترده سیزدهمین قسمت از برنامه حافظه تاریخی ایرانی همراهی کنید.
@Hafezeh_tarikhi_irani
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
48.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻سوپرانقلابی های پشیمان چه کسانی بودند؟
در قسمت چهاردهم برنامه حافظه تاریخی ایرانی فیلم های کمتر دیده شده ای از سخنان جالب هاشمی رفسنجانی، خاتمی، روحانی و منتظری در سالهای اول انقلاب خواهید دید.
@Hafezeh_tarikhi_irani
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اگه براتون سوال شده، چرا دشمن دنبال تخریب چهره تشیع و امام رضاست این فیلم و ببینید
⭕️ رمز موفقیت و الگو شدن ایران در بیان درویش رشیدبن عیسی الجزائري، کارشناس یونسکو: جدّیّت و تواضع
♨️ میخواستم سرویس بهداشتی حرم امام رضا(ع) را تمیز کنم، ایرانیها خندیدند و گفتند باید ۶ماه در نوبت باشی
جاروکش حرم، فرمانده سپاه بود!
#ما_همه_خادم_الرضاییم
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
فری بیکن جزئیات ملاقات جان کری با ظریف را فاش کرد:
درد دل ظریف با جان کری: محبوبیت من کم شده و محبوبیت حاج قاسم به ۸۰ درصد رسیده است/ دیگر مردم ایران مقاومت را ترجیح میدهند/ ماجراهای گفتگوهای منطقه ای ظریف در قلب آمریکا
رجانیوز؛ انتشار یک خبر در روزهای اخیر باعث شده تا اصلاح طلبان بار دیگر تلاش کنند پروژه نخ نما شده قهرمان سازی از محمدجواد ظریف را پیش بگیرند. ماجرا از آنجا آغاز شده که رسانههای حامی دولت پیشین، در مطلبی با عنوان «دیدار ظریف و مقامات دولت اوباما در سال 2018 برای خنثی سازی فشار ترامپ علیه ایران» تلاش داشتند تا بار دیگر ظریف را تیتر اول رسانهها کنند. همچنین با بزک کردن دولت اوباما و دموکراتهای این کشور، مشکل ایران و آمریکا را به تفاوت جمهوری خواهان و دموکراتها تقلیل دهند. اما نگاهی به گزارش منتشر شده در فری بیکن نشان میدهد ملاقات ظریف با کری در سال 2018 سند رسوایی دیگری در کارنامه محمدجواد ظریف بوده است. ظریف در دیدار با یک آمریکایی از افزایش روزافزون محبوبیت حاج قاسم سلیمانی و کاهش محبوبیت خود ابراز ناراحتی میکند و حتی در خصوص مسائل منطقه نیز با جان کری به گفت و گو می نشیند. رجانیوز در این گزارش به بررسی گزارش نشریه فری بیکن پرداخته است.
به گزارش رجانیوز: رسانههای اصلاح طلب با انتشار قسمتی تقطیع شده از گزارش نشریه آمریکا فری بیکن نوشتند: در حالیکه دولت ترامپ در سال ۲۰۱۸ برای افزایش فشار اقتصادی بر ایران تلاش میکرد، هیئتی از «سفیران سابق ایالات متحده» محرمانه با جواد ظریف، وزیر خارجه سابق ایران، در اقامتگاه او در نیویورک ملاقات کردند. فریبیکن نوشته است که در آن زمان اخباری منتشر شده بود حاکی از اینکه جان کری، وزیر خارجه اوباما به طور مخفیانه با مقامات ایران ملاقاتی داشته است»
عصبانیت از محبوبیت حاج قاسم
این درحالی است که نگاهی به گزارش کامل این رسانه آمریکایی حاوی نکات مهم و معناداری است. فری بیکن در خصوص دیدار محمدجواد ظریف و جان کری در سال 2018 خبر داده است که وزیر خارجه ایران بار دیگر سخنانی را با بیگانگان مطرح کرده که به شدت خلاف منافع ملی و عزت کشور است. این نشریه نوشته ظریف در این دیدار به محبوبیت سردار سلیمانی در ایران اشاره کرده است: «ظریف در این دیدار مدعی شد که سیاستهای ترامپ شور و شوق ضدآمریکایی را در ایران برانگیخته است.»
بر اساس این یادداشت، ظریف گفته است: «من به اندازه سلیمانی محبوب بودم، اما اکنون در 47 درصد هستم و او بالاتر است. او به ۸۰ درصد نزدیکتر است. مردم ایران زمانی تعامل را ترجیح میدادند، اما اکنون مقاومت را به عنوان تنها واقعیت انتخاب کردند. این چیزی است که نظرسنجیها اکنون به ما میگویند و این واقعیت منطقه است.»
این سخنان ظریف مشابه سخنانی است که وی در فایل صوتی جنجالی اعلام کرده بود. این نشان میدهد ظریف همواره در دوران وزارت خود نگران کاهش محبوبیت خود و همچنین پروژه مماشات با دشمن و تمایل هشتاد درصدی جامعه به سمت راهبرد مقاومت در برابر آمریکا بوده است. ظریف بارها از این وضعیت ابراز ناراحتی کرده بود. اما بیان این سخنان با یک مقام آمریکایی معانی دیگری نیز با خود دارد. او صحبت هایی را مطرح کرده که همواره در سخنان مقامات غربی دیده میشود و از جمله نگرانیهای جدی آمریکایی بوده است. محبوبیت سپاه پاسداران و حاج قاسم سلیمانی و تمایل مردم به گفتمان مقاومت و تنفر از استکبار از جمله موضوعاتی است که هراس را به جان مقامات ایالات متحده انداخته است. این همدلی و همزبانی با دشمنان ایران، که پیش تر نیز در ماجرای معروف به فایل صوتی منتشر شده منجر به کاهش بیش از پیش اعتماد عمومی به وی شده بود.
اقتدار ولایی
فری بیکن جزئیات ملاقات جان کری با ظریف را فاش کرد: درد دل ظریف با جان کری: محبوبیت من کم شده و محبوب
گفت و گوهای منطقهای
علاوه بر این فری بیکن فاش کرده است که در این مذاکرات، ظریف و کری در خصوص مسائل فرابرجامی و موضوعات منطقه ای و راهبردی نیز گفت وگو کرده اند. این نشریه آمریکایی نوشته است: «ظریف همچنین دیدگاههای خود در مورد عراق، مبادله زندانیان احتمالی با ایالات متحده و حمایت ایران از گروههای تروریستی مانند حزبالله و شورشیان حوثی در یمن را مورد بحث قرار داد.»
مشخص نیست این اقدام خلاف منطق و منافع ملی با چه توجیهی توسط ظریف صورت گرفته است؟
مذاکره ظریف با فرستاده ترامپ
البته این اقدامات وزیر خارجه دولت روحانی مسبوق به سابقه است. وی در حالیکه هرگونه گفت وگو با دولت دونالد ترامپ ممنوع اعلام شده بود با فرستاده ویژه وی در آمریکا به گفت وگو نشست. این گفت و گو به سرعت توسط رسانه های غربی رسانه ای شد. این اتفاق نشان میدهد که توجیهاتی برای آنکه نشان دهد ظریف نگاهی کاملا متفاوت و بدبینانه به دولت ترامپ داشته است واقعیت ندارد. هر چند ظریف تلاش داشت تا مذاکرات با رندپال سناتور جمهور خواه آمریکایی را با عنوان «ملاقات با نماینده مردم آمریکا» مخفی نگه دارد اما اتفاقات پس از آن منجر به فاش شدن ابعاد جدیدی از ناکارآمدی سیاست های ظریف شد.
اواخر تیرماه سال 1398 و تنها دو ماه پس از خروج آمریکا از برجام بود که پایگاه پالیتیکو خبر داد «رندپال» عضو جمهوری خواه نزدیک به کاخ سفید در جریان بازی گلف با ترامپ به این نتیجه رسیدند که با ظریف گفت وگو داشته باشند. رندپال بعدا در مصاحبه ای گفت نمیتواند در خصوص مذاکرات با ظریف صحبت کند چرا که این دیدار «فوق محرمانه» بوده است. البته اشارات وی به مساله موشکی تحلیل گران را به این نتیجه رساند که محور گفت وگو ها خواسته های فرابرجامی آمریکا بوده است.
بازگشت ظریف از دیدار با نماینده ترامپ همزمان با تحریم وزیر خارجه دولت روحانی همراه شد. دبیر شورایعالی امنیت ملی پس از این اقدام آمریکا خبر داد که تحریم وزیر خارجه پس از مخالفت با پیشنهاد ترامپ برای گفت وگوی حضوری صورت گرفته است. این مساله نشان میدهد که عقب نشینی و مذاکرات غیرمستقیم چه نتایح منفی با خود به همراه داشته است.
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷