فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻🎥تو چین شبکههای تلویزیونی در حین پخش جام جهانی تماشاچیان را سانسور میکنند!
چرا؟ به این دلیل که شهروندان تحت محدودیتهای شدید ویروس کرونا هستند و حزب نمیخواهد جمعیت زیادی از مردم کنار هم را نشان دهند تا باعث نارضایتی شوند!
پ ن :
خدا را شاکریم در ایران عزیز ما با ازخودگذشتگی جریان انقلابی ، و تحمل انواع اهانتها، روشنگری های وسیعی انجام شد و دست ولایت و دولت مردمی را باز نمود تا بساط کروناهراسی سیستم غربزده حاکم بر بهداشت کشور را جمع نماید، بساط همان کسانی که با شکست خود در کودتای کرونایی سر از لیدری اغتشاشات أخیر درآوردند...
✋
جنگهای هیبریدی
🔺جنگهای هیبریدی یا ترکیبی، به شیوه نبردی گفته میشود که در آن تمام ابزارها و روشهای ترکیبی نظامی نوین جایگزین نبردهای سنتی خواهد شد. نیروی هیبریدی در این نبردها توانایی فوق العادهای بر اثر گذاری در جامعه دارند، ابن نبرد به زبان سادهتر جنگ روانی محسوب میشود، در ایران از جنگ هیبریدی با عنوان جنگی ترکیبی یاد میشود.
عملیاتی که ترکیبی از جنگ سرد و نرم با سلاح موشک و رسانه است. از جمله ویژگیهای جنگ هیبریدی، ابهام و پیچیدگی آن است، بدین صورت که برخی از کارشناسان نظامی و امنیتی آن را شیوه جدیدی از رویارویی با دشمن میدانند و آن را انقلابی جدید در طراحی جنگهای نظامی تلقی کردهاند.
🔹بسیاری از نظریه پردازان نظامی پس از واقعه ۱۱ سپتامبر، با روش جنگهای سنتی خداحافظی کردند و از سال ۲۰۰۱ رویکردشان را در طراحی نقشههای نظامی و امنیتی فضای سایبر را هم اضافه کردند. در گزارش منتشر شده از اجلاس امنیتی مونیخ در سال ۲۰۱۵، ملزومات یک جنگ هیبریدی در هشت مورد دیپلماسی، جنگ اطلاعاتی و تبلیغاتی، حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی، نیروهای نامنظم و چریکی، نیروهای ویژه، نیروهای کلاسیک نظامی، جنگ اقتصادی و حملات سایبری یاد شده است.
اصطلاح جنگ ترکیبی که برای نخستین بار توسط فرانک هافمن مشاور ارشد ارتش آمریکامطرح شد به یک روش نظامی گفته میشود که مرکب از جنگ های کلاسیک، نامنظم، مجازی، رسانه ای، قضایی و دیپلماتیک است.
🔹 اهداف جنگ ترکیبی مداخله در امور داخلی کشورهای خارجی بخصوص در زمان انتخابات، ایجاد انقلاب های مخملی، تهاجم فرهنگی و بهره گیری از اختلافات دینی و نارضایتی های موجود برای تامین منافع ابر قدرت ها است.
🔹مقدمه ورود در جنگ ترکیبی، بهره برداری از اتفاقات جاری مانند یک تجمع اعتراض آمیز در کشور هدف است. در این مقطع، عوامل خارجی در چند عرصه وارد مبارزه می شوند و بطور همزمان یا متناوب از حربه های اقتصادی، شبه نظامی، دیپلماتیک، اطلاعاتی،سایبری و رسانه ای استفاده کرده و نابسامانیهای ایجاد شده را تبدیل به شورشهای نامنظم و مخرب می کنند.
هدف اصلی جنگ ترکیبی نهادینه کردن نارضایتی در کشور هدف و زنده نگه داشتن آشوب و ناامنی است
🔹ویژگیهای جنگ هیبریدی به میزان نوع و شدت تلفات وابسته است. در جنگهای مستقیم تلفات جانی بسیار متداول است اما در جنگهای ترکیبی احتمال دارد که با حمله سایبری به یکی از نهادهای کشور هدف قرار گیرد. در جنگهای اقتصادی امکان دارد فقر، تورم، بیکاری و رکود در جامعه هدف فراگیر شود. در جنگهای پروپاگاندا تبلیغاتی ممکن است فرهنگ یک کشور موردحمله قرار گیرد. جنس تلفات در اینگونه جنگها تغییر کرده است. در جنگهای هیبریدی میزان تلفات طرف متخاصم بهشدت کاهشیافته است.
یکی از تمایزهای اصلی جنگهای هیبریدی با دیگر جنگها این هست که در جنگ ترکیبی علیه کشور هدف در چند زمینه و چند بعد همزمان حمله به کشور هدف است
🔹برای بهکارگیری این مفاهیم اساسی در جنگهای قرن ۲۱، باید تأثیر محصولات جانبی پیچیده تکنولوژی را نیز در نظر گرفت. از ساخته شدن نفربرهای هوایی و زیردریاییهای هستهای گرفته تا پیشرفتهای رخداده در صعنت هوانوردی و طراحی هواپیماهای بدون سرنشین و خودروهای تاکتیکی فوق سبک تا رشد فعالیتهای فضایی و فضای سایبری همگی تأثیر زیادی بر استراتژی و ویژگیهای جنگ داشتهاند، اما ماهیت اساسی جنگ را تغییر ندادهاند.
🔹پیشرفت تکنولوژی در سیستمهای اطلاعاتی نیز باعث کاهش «ابهامات موجود در جنگ» شده، اما ساختار این دستگاهها باعث شکلگیری آسیبهای جدیدی در سیستم عملکردی نیروهای نظامی شدهاست که بهعنوان نمونه میتوان به گسترش حملات سایبری اشاره کرد.
✋
چریک رسانهای باشیم
🔺 فتنه امروز یک نبرد ترکیبی تمام عیار است و بدون شک، بیشترین سهم از اثرگذاری را رسانهها دارند.
دشمن به خوبی متوجه این مسئله شده و این روزها رسانههایش در خط مقدم نبرد، بیشترین نقش را ایفا میکنند.
🔹بنابراین اگر تا دیروز به فکر تربیت افسران جنگ نرم بودیم، با پیچیده تر شدن ابعاد ماجرا، باید به فکر تربیت چریکهای رسانهای باشیم!
اما ملزومات چریک رسانهای چیست؟
1️⃣ دشمن شناسی
(شناخت دشمن، پی بردن به اهداف و روشهایش در ضربه زدن، آگاهی از نقاط قوت و ضعف و...)
2️⃣ اهل مطالعه بودن
(مطالعه منابع مهم، معتبر و به روزِ کتب و مقالات، چه همسو و چه غیرهمسو)
3️⃣ مسلط به سواد رسانهای
(شناخت رسانهها، قالبهای رسانهای، کارکردها، حوزههای اثرگذاری و...)
4️⃣ مسلط به مبانی دینی و انقلاب اسلامی
5️⃣ نقطه زنی در نبردهای رسانهای
6️⃣ آینده پژوهی در رابطه با واکنشهای بعدی دشمن
(این مهم با رصد و تحلیل توأمان رسانههای دشمن اعم از فیلمها، انیمیشنها، بازیهای رایانهای، شبکه های ماهوارهای، شبکههای اجتماعی و... بهدست میآید.)
7️⃣ نباختن بازی در نبرد روایتها
8️⃣ تربیت نیروهای دارای دغدغه و استعداد
9️⃣ زمانه شناسی
(توجه به مقتضیات، شرایط و اوضاع و احوال زمانه)
🔟 اهل قلم بودن
(قلم، اسلحه ممتازی است که در نبردهای رسانهای هیچ پیشنیاز و تکلفی برای مقابله با هجمههای دشمن ندارد و از قدرت تخریب بسیار بالایی بهخصوص در شبکههای اجتماعی برخوردار است.)
✍محمد ستوده
❌ اونایی که میگن چرا مراجع موضع نمیگیرن
اینا چیه پس!؟👆
📸 مروری بر مواضع برخی از مراجع، بزرگان و نهادهای حوزوی در فتنهی اخیر
🔹این موارد، تنها بخشی از واکنشها و پیامهای حوزویان در رابطه با #اغتشاشات اخیر است.