@eitaa_Ostadaali1_650990377.mp3
زمان:
حجم:
3.3M
💢انتظار لازم است اما کافی نیست
مگر اینکه...👆
هرکجا دردی، دوا آنجا رود
هرکجا آهی، شفا آنجا رود
[ حجت الاسلام عالی ]
❇️@Esfbasijrohani
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸بقیه را هم بی صدا می کشتند! 🔸
اینها دانشمندان شما را قبلاً با شربت و سیگار [مسموم] و ... می کشتند و شما نمی فهمیدید. از وقتی دانشمندان هسته ای شما را به صراحت می کُشند آن وقت فهمیدید که اینها بقیه را هم می کشتند.
@Esfbasijrohani
🔴بند ۵ برجام، دلیل انفجار در نطنز شد
♦️سعید جلیلی:در بند ۵ برجام آمده ایران فعالیتهای هستهای را صرفاً در تأسیسات نطنز انجام دهد تا وقتی که این فعالیتها در یک جا متمرکز شد، عناصر خرابکار خودش را میفرستد و در آنجا خرابکاری صورت میدهند. دیدید که چند وقت پیش این اقدام را انجام دادند.
♦️غربیها میگویند تحقیق و توسعه شما نباید به فوردو برود، چرا؟ چون در زیر زمین است و نمیتوان آن را بمباران کرد. این استدلال دشمن در سال ۲۰۲۰ است
‼️کیفیت نماز استیجاری
🔷 آیا برای نماز_استیجاری به جا آوردن مستحبات_متعارف مانند اذان و اقامه، واجب است یا اینکه می توان صِرفا به واجبات اکتفا کرد؟
✅ج: اگر برای نماز استیجاری، شرط خاصی قرار نداده باشند بر #اجیر فقط لازم است که نماز را با واجبات آن انجام دهد.
#احکام_اجیر #احکام_نماز_استیجاری
┏━💠💠🆔💠💠━┓
🌟@Esfbasijrohani🌟
┗━💠💠🆔💠💠━┛
🌼🍃🌼🍃🌼
ای کاش...
کسی می آمد و غمها را...
از قلب اهالی زمین برمی داشت...🙏🌼
سهراب سپهری
🌸🍃 بسیج طلاب
🌸🍃 @Esfbasijrohani