⭕️ تلخترین طنز قرن این است؛
عدهای که از کاهش قیمت تخممرغ عاجز هستند، ادعا میکنند سال بعد بدون رفع تحریم ۲.۳ میلیون نفت خواهد فروخت...
#بودجه_۱۴۰۰
@Esfbasijrohani
⭕️ آقا فرمودند لا اله الا الله
اذهان مریض تیتر زدن؛ آقا گفته لا اله
@Esfbasijrohani
هدایت شده از اصفهان - خبرگزاری فارس
آمار کرونا - پنجشنبه ۲۷ آذر
مبتلایان: ۷۴۵۳ نفر
قربانیان: ۲۱۲ نفر
@Isffarsna
🌴سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون استان اصفهان🌴
آمدی جانم به قربانت ولیکن بی عصا تا که باشد خط بطلان بر تمامِ یاوه ها ... " اللّهم احفظ قائدنا ا
🌹:
🍃خامنه ای عزیز را
عزیز جان خود بدانید...
🖋حاج_قاسم_سلیمانی
@Esfbasijrohani
✅ نفوذ حجتیه تا کجا...؟
♨️ حضرت آیت الله #صافی_گلپایگانی از مراجع معظم تقلید در پیامی قابل تأمل، بلافاصله پس از درگذشت مهندس سیدحسین سجادی، رئیس #انجمن_حجتیه، فوت وی را تسلیت گفتند. این درصورتی است که یک هفته از رحلت عالم بزرگ، #عمّار_انقلاب حضرت #آیت_الله_یزدی می گذرد و ایشان تاکنون پیام تسلیتی صادر نکرده است.
♨️ حضرت آیت الله:
شما در پیام تسلیت خود، آقای سجادی را منشأ برکات زیاد میدانید. وی را فردی توصیف میکنید که شاگردان ولایی تربیت کرده و بسیاری از مردم را به مکتب تشیع هدایت کرده است و ... . آیا شما اطلاعی از فعالیت و تفکر #انجمن_حجتیه و سید حسین سجادی ندارید؟ مگر انجمن حجتیه به عنوان فرقهای منحرف، توسط حضرت امام خمینی(ره) منحل نشد؟ پس چرا شما از فردی که دارای چنین تفکر خطرناکی است، تجلیل مینمائید؟
♨️ این در حالی است که حضرتعالی، یک پیام ساده هم برای درگذشت آیت الله یزدی که رهبر انقلاب، ایشان را «عالمی مجاهد، دارای ایمان راسخ به مبانی انقلاب و استقامت در این راه و غیرت دینی و انقلابی» دانسته، صادر نمیکنید!
♨️ حتی اگر شما مشی سیاسی مرحوم حضرت آیت الله یزدی را قبول نداشته باشید باز هم جای هیچ توجیهی برای عدم صدور پیام تسلیت نیست، زیرا ایشان عالمی گرانقدر، با تقوا، مؤمن و رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بوده است.
♨️ شاید حضرتعالی از رحلت آیت الله یزدی بی اطلاع باشید، که البته بعید به نظر می رسد! شاید هم دفتر شما، اطلاعات سیاسی کشور را به صورت #کانالیزه در اختیار شما قرار می دهد، که البته چنین چیزی نیز، قابل پذیرش نیست.
@Esfbasijrohani
🔻سلب وظایف وزرای دولت تدبیر و امید از خودشان
🔸وزیر ارتباطات در مصاحبهای گفت: تهیه تبلت برای دانشآموزان وظیفه وزارت ارتباطات نیست.
🔹در همین راستا، عباس آخوندی وزیر مسکن سابق گفته بود: تهیه مسکن وظیفه ما نیست و افتخار میکنم یک مسکن هم برای مردم نساختم.
🔸همچنین، علی ربیعی وزیر کار و رفاه سابق گفته بود: از مشکلات مردم خبر داریم ولی برنامهای نداریم.
یعنی ایجاد رفاه وظیفه ما نیست
🔹حسن روحانی رییس جمهور هم فرموده بودند: ایجاد شغل وظیفه دولت نیست.
🔸همچین دولت باحال، مدیر، مدبر و امیدآفرینی داریم ما.
✍بهلول
@Esfbasijrohani
🌴سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون استان اصفهان🌴
آمار کرونا - پنجشنبه ۲۷ آذر مبتلایان: ۷۴۵۳ نفر قربانیان: ۲۱۲ نفر @Isffarsna
🔴ابتلای ۶۰ هزار پرستار به کرونا
♦️رئیس سازمان نظام پرستاری:از ۱۴۵ هزار پرستار مشغول بر بالین بیماران، حدود ۶۰ هزار نفر به این بیمار مبتلا و حدود ۱۰۰ نفر از گروه پرستاری جان باختند.
♦️در حال حاضر ۶ هزار نفر در قرنطینه به سر میبرند یا به شکل استعلاجی به مرخصی رفتهاند.
🌍@Esfbasijrohani
🔥چهار سال تاخیر برای پایان برجام
«برای رفع تحریم یک ساعت هم نباید تاخیر کنیم»
یعنی اگر تحریم ها در لحظه اجرا رفع نشد، #برجام یک ساعت هم نباید ادامه می یافت!
#تحریف
#تحریم
@esfbasijrohani
﷽ #احکام_اسماء_متبرکه
❓پرسش
با کاغذ هايي که بر روي آن ها کلمه الله و شهادتين و گه گاههي آياتي از قرآن و اسامي اهل بيت طاهرين نوشته شده چه کنيم؟ آيا ميتوانيم آنان را در سطل زباله مربوط به کاغذ بيندازيم؟ آقاي سيستاني
📝پاسخ
برای از بین بردن كاغذهایی كه در آن اسماء متبركه وجود دارد (مانند صفحات قرآن و دعا و ...) می توان:
1-با رعایت احترام آنها را در جایی مناسب دفن كرد.
2-آنها را در نهر آب روان ریخت تا به مرور از بین بروند.
3- با رعایت احترام توسط كارگاه های كاغذ سازی تغییر شكل یابد.
بنابراین سوزاندن یا دور ریختن اوراقی كه در آن نام خداوند متعال و یا آیات قرآن درج شده جایز نیست.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📿@Esfbasijrohani
به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه و میلاد باسعادت حضرت زینب "س" وروز پرستار روز یکشنبه از مطالب کانال سوالاتی مطرح و به ۱۵ نفر به قید قرعه هدایایی تقدیم خواهد شد .
1_695129086.mp3
585.3K
🔈دولت جوان حزب الهی به معنای واقعی!
🎙 حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
🗓 نشست بصیرت افزایی 99/9/26
⏱مدت زمان: ۵۷ثانیه
@Esfbasijrohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقبت زیاد نگه داشتن بچه ها تو قرنطینه😑
@Esfbasijrohani
🌹:
#همسرانه
🔴 منت گذاشـــتن ممـــنوع!
💠 خانمها به این نکته توجه کنید که اختیار درآمد شما با خودتـــان است اما اگـــر از درآمد خود در منزل خرج میکنــید، منّت گذاشتن مطلقاً ممنوع است. حتّی جلوی فرزندان طوری وانمود کنید که این پدر خانه است که هزینه میکند.
💠 شما مسئول حفظ عزّت و اقتدار همسرتان هسـتید و عدم رعایت این مسئله، بشدّت به رابطهی شما ضربه خواهد زد.
🆔 @esfbasijrohani
1_555219529.mp3
22.93M
🕋 دعای کمیل +روضهحضرت زهرا(س)
🎤 با صدای حاج مهدی سماواتی
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
@Esfbasijrohani
❣️#همسرانه
💠 آقایان و خانمهای عزیز بدانید لحن شما موقع صدا کردن همسرتان به او میفهماند که یک گفتگوی عاشقانه منتظرش است یا یک دعوا.
💠 پس سعی کنید بر روی آرامش لحنتان و نحوه گفتن کلمات بیشتر تمرکز کنید.
💠 لحن شما، قدرت بالا و پایین بردن صمیمیت و محبتِ بین شما را دارد.
🆔 @esfbasijrohani
👈 از جذاب ترین و مهم ترین سکانس های تاریخ فیلم و سینمای کشور، این تیکه از فیلم #خانه_امن هست که قاضی،
دو متهم که یکی داعشی و یکی دیگه هم از قضات فاسد کشور هست در یک قاب میذاره
و میگه: «جرم تو از این داعشی بیشتره. چرا که او جان مردم را یک بار میگرفت اما تو با گرفتن امید از مردم، جانشان را روزی چند بار میگرفتی!»
#طبری
@esfbasijrohani
سبیل کسی را چرب کردن
از ابتدای حکومت صفویه ریش و سبیل بلند رواج زیادی پیدا کرد ولی بتدریج از ابهت ریش کم و به ابهت سبیل اضافه شد تا جایی که در دوران شاه عباس اول دیگر ریش تقریبا محو شد و در عوض سبیلهای کلفت و چخماقی و بلند باب شد. سبیلهای از بناگوش در رفته محبوب سلطان بود و همه سعی میکردند در بلند کردن سبیل با یکدیگر رقابت کنند تا محبوب سلطنت باشند و راحتتر به مرادشان برسند. اما برای رو به بالا نگهداشتن این سبیلها باید روزی چند بار آن را چرب میکردند و جلا میدادند و برای این کار مستخدمهایی داشتند و هر گاه این مستخدمان کار خود را خوب انجام میدادند و صاحب سبیل از زیبایی و ابهت سبیل خود شاد میشد، اطرافیان هر تقاضایی که داشتند میگفتند و صاحب سبیل نیز اجابت میکرد.
بنابراین عبارت " سبیل کسی را چرب کردن" در آن زمان بین مردم معنایی معادل اخاذی کردن و گرفتن چیزی از صاحب سبیل داشت.
اما امروزه این اصطلاح به معنای رشوه دادن است. یعنی کسی به صاحب سبیل رشوه میدهد تا وی کارش را انجام دهد.
دقیقا معنایی برعکس معنای آغازین آن.
@Esfbasijrohani
🔴 #مکتب_سلیمانی| نرم افزار مقاومت
🔻 رهبرمعظم انقلاب: شهیدسلیمانی نرم افزار مقاومت و الگوی مبارزه را در میان ملت های اسلامی رایج کرد.
🔻 #قدرت_نرم، تفوق و برتری بی سروصدا و کم هرینه ای است که ناظر بر نظام ترجیحات یک جامعه علیه رقیبان و دشمنانش می باشد که کشورهای صاحب ایدئولوژی و قدرت در قرن اخیر از آن برای پیشبرد اهداف و رسیدن به آرمان ها بهره می برند.
🔹 باتوجه به این تعریف، هرجامعه ای برای حفظ انسجام و اقتدار پایدار، به مولفه های نرمی همچون علم و فرهنگ و دیپلماسی نیازمند است. این قدرت و مولفه ها جهت پیاده سازی و تعمیم اجتماعی به سه صورت و در سه سطح عمل می کند: ۱.متن ۲.تصویر ۳.اسطوره
1⃣ گزاره های خبری و متون راهبردی: این بخش شامل فضاسازی و موقعیت آفرینی از طریق اخبار و استفاده از ظرفیت بنگاه های خبری است که غالباً اثری کوتاه مدت داشته و درصدد مدیریت فضای حال و موقعیت کنونی است. CNN و BBC و...تمامی خبرگزاری های داخلی و خارجی در این راستا انجام ماموریت میکنند.
2⃣ تصویرسازی و جذابیت بصری: این بخش ناظر بر #فرهنگسازی بوده و ماموریتی میان مدت در راستای جامعه سازی برایش تعریف شده و حفظ انسجام سیستمی و جلوگیری از آنارشیسم اجتماعی کارویژه آن محسوب می شود. #هالیوود و بنگاه های سینمایی و سازمان های صداوسیما در هرکشوری با گره خوردن به هنر و جذابیت های دراماتیک چنین رسالتی در راستای حفظ و ارتقای جوامع دارند.
3⃣ اسطوره سازی یا شخصیت های الگو: این مورد به لحاظ اهمیت و ارتباط با واقعیت یک ایدئولوژی حائز امتیاز برجسته و ویژه ای است. جامعه ای که شخصیت الگو و اسطوره ای یا حتی کاریزما برای سبک زندگی مردمش تدارک ببیند، به لحاظ قدرت نرم در اوج اقتدار و تاب آوری قرار خواهد داشت.
🔹این عنصر برخلاف دو سطح قبلی، محکی و مابه ازاء عینی و واقعی دارد و جذابیت و تاثیرگذاری اش محسوس بوده و عمق استراتژیک دارد. با این تفاسیر، این مقوله برای بلندمدت یک سیستم نعمت بسیار بزرگی است که رسالتش نه موقعیت سازی کوتاه مدت و نه فرهنگ سازی میان مدت بلکه امری فراتر به نام #تاریخ_سازی است.
🔹قدرت نرم انقلاب اسلامی ایران و مزیت رقابتی اش نسبت به غرب و شرق، شهدایی است که چون یک گلدکوئیست مقدس و کارخانه انسان سازی، تربیت و کادرسازی در تمامی سطوح کودک تا بزرگسال جامعه خصوصا نسل نوجوان و جوان را به ارمغان آوردند. در راس این شهدا، #حاج_قاسم_سلیمانی، شخصیت نظام را قبل و بعد از شهادتش به رخ دنیا کشید و قدرت نرمی بود که بعد از شهادت، آزادتر شد و قفس برساخته و پوشالی آمریکایی را در ذهن مردم و قلب منطقه شکست و تحقیر نمود.
🖌 #سرخط| حاج قاسم، در کمال مبارزه سخت، نرم افزاری بود که اندیشه مبارزه و فرهنگ مقاومت را در منطقه و جهان اسلام تعمیم بخشید و به اسم رمز مقاومت و بیداری تبدیل شد.
🖌@Esfbasijrohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 #بدل تایید شد‼️😳😳😳
🚨بدل رهبر انقلاب تایید شد‼️
✳️ هرکسی که فردا را جزو مهلت عمر خود بداند، مرگ را نشناخته❗️
عَنِ الصّادِقِ جَعفَرِ بنِ مُحَمَّدٍ عَلَیهِمَا السَّلامُ عَن اَبیهِ عَن آبائِهِ عَلَیهِمُ السَّلامُ قالَ، قالَ عَلىٌّ علیهالسّلام:
مَا اَنزَلَ المَوتَ حَقَّ مَنزِلَتِهِ مَن عَدَّ غَدا مِن اَجَلِه
هرکسى که فردا را جزو مهلت عمر خود بداند، مرگ را درست نشناخته و آن را در جایگاه حقیقى خود قرار نداده است. (امالی صدوق، ص ۱۰۸)
مَا اَنزَلَ المَوتَ حَقَّ مَنزِلَتِهِ مَن عَدَّ غَدا مِن اَجَلِه
✅ تعبیر کوتاه و بسیار گویا و عبرتانگیزى است. میفرماید هر کسى که فردا را -مثلاً امروز روز یکشنبه است و فردا دوشنبه است- جزو مهلت عمر خود و زندگى خود بداند، مرگ را درست نشناخته؛ مرگ را در جاى حقیقى خود قرار نداده؛
🔵👈 اینکه ما خیال کنیم که حالا ما یک چند سال دیگر هستیم، از جملهى چیزهایى است که در روایات متعدّد، در دعاهاى مختلف مأثور با این نگرش عامیانهى ابلهانه مبارزه شده که شما خیال کنید که ما حالا که هستیم؛ حالا فردا مثلاً یا یکسال دیگر. میفرماید که [چنین شخصی] مرگ را در جایگاه حقیقى خود قرار نداده است، یعنی کسى که فردا را جزو اجل خود یعنى جزو مهلت خود و فرصت خود بداند مرگ را درست نشناخته است. ممکن است همین امروز، امشب، تا قبل از فردا ما نباشیم کمااینکه نظائرش را فراوان دیدهایم.
در دعاى صحیفهى سجّادیّه تعبیر عجیبى است؛ میفرماید که پروردگارا! به من آن روحیّه را عطا کن، آن فهم را عطا کن که من امید رسیدن نفَس بعدى را به این نفَس نداشته باشم: [حَتّى لانُؤَمِّلَ ...] وَلاَاتِّصالَ نَفَسٍ بِنَفَسٍ، وَ لاَ لُحوقَ قَدَمٍ بِقَدَمٍ؛(۱)
🔻 داریم راه میرویم، اینکه قدم بعدى حتما از سوى ما برداشته خواهد شد را ما خاطرجمع نباشیم؛ ممکن است برویم. خب این حالت ترقّب(۲) موت در انسان خیلى برکات دارد: کار را انسان عقب نمیاندازد؛ کارهاى لازمى را که باید انجام بدهد، انجام میدهد؛ منافاتى هم ندارد با اینکه انسان با توجّه به اینکه با همین احتمال که ممکن است تا یک ساعت دیگر، تا یک روز دیگر نباشد، کارهاى بلندمدّت را هم شروع کند؛ با هم منافاتى ندارد.
🔵👈چون سود کارهاى بلندمدّت حتما به شخص ما که نخواهد رسید؛ به دیگران هم که برسد به این تعبیر بگوییم سودش به ما رسیده است. بنابراین «اعمَل لِدُنیَاکَ کَاَنَّکَ تَعیشُ اَبدًا»؛ کار آبادى دنیا، سامان دادن به امور زندگى دنیا را جورى انجام بده که گویا تا ابد بنا است زنده بمانى، یعنى حتما با استحکام انجام بده امّا «وَاعمَل لاِخِرَتِکَ کَاَنَّکَ تَموتُ غَدا»؛(۳)
🔵👈 کار آخرت را هم اینجورى انجام بده. معناى این این است که هر دو را درست انجام بده؛ کار دنیا را درست انجام بده مثل کسى که تا ابد زنده خواهد بود، کار آخرت را هم درست انجام بده مثل کسى که فردا خواهد مُرد و دیگر فرصتى برایش باقى نیست.
۱) صحیفهى سجّادیّه، دعاى چهلم
۲) انتظار
۳) من لایحضره الفقیه، ج ۳، ص ۱۵۶
📖 شرح حدیث از حضرت آیت الله امام خامنه ای (حفظه الله)
🗓 ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
❤️ #مقام_معظم_رهبری ❤️
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹
✨✨✨✨✨✨
🆔 @Esfbasijrohani