🔹آيا روایتی وجود دارد كه مردگان از ظهر پنجشنبه تا ظهر جمعه آزاد هستند و به خانواده خود سر ميزنند؟
✍پاسخ
آنچه درباره آمدن اموات به دیدار بازماندگان مطرح است، این است که بر اساس روایات، ارواح مردگان هر چند گاهی به اذن خداوند به دیدار خانوادهشان میآیند و آن ها را میبینند. اگر سرگرم کارهای خوب بودند، شادمان میشوند. اگر گرفتار کارهای بد بودند، ناراحت میشوند. اما اینکه در چه ساعتی و یا چه زمانی و یا هر چند گاهی میآیند، روایاتها متفاوت است. در برخی روایات هر هفته ذکر شده و در برخی هر ماه یک بار و در برخی سالی یک بار.
مرحوم شیخ کلینی (ره) در کتاب شریف کافی بابی تحت عنوان«ان المیت یزور اهله»[۱] را مطرح کرده است. روایات معتبری را در این باره نقل نمودهاند.
💥در روایات آمده است که اموات اعمّ از مؤمن و غیر مؤمن به دیدار بازماندگان خود میآیند. هر میّتی برحسب منزلت و شأنی که دارد، اجازه این کار را پیدا میکند.
📚شیخ كلینی ، فروع کافی، ج۳ ،ص ۲۳۰ ،نشر دارالکتب الاسلامیه تهران ۱۳۸۸ق.
✅ @Esfbasijrohani
🔔 اهمیت نماز
🌴 گناهان را چونان برگ های پاییز ی فرو می ریزد ، و غل و زنجیر گناهان را از گردن ها می گشاید.
📚 نهج البلاغه ، خطبه ۱۹۹
@esfbasijrihani
تکبیر در سجده سهو
بسیاری از مردم تکبیر در سجده سهو را واجب می دانند.
در حالی که تکبیر در سجده سهو واجب نیست.
چگونگی انجام سجده سهو:
بعد از سلام نماز فوراً نيت سجده سهو نماييد (تکبیر واجب نیست)
پيشانى را بر چيزى که سجده بر آن صحيح است بگذاريد و مستحب است بگوييد: «بِسْمِ اللهِ و بالله، السلامُ عَليکَ ايّها النَّبى وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرکاتُه»
بعد بنشينيد و دوباره به سجده برويد و ذکر مذکور را بگوييد و بنشينيد.
و بعد از خواندن تشهد، سلام دهيد.
@Esfbasijrohani
29.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨تقدیم به دوستان ♨
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛 چالش داریم چه چالشی ۶ تا گوشی آیفون بالای ۶۰ میلیون تومان برای یک نفر جایزه میدیم که تنها یک سند صحیح در خصوص شهادت #حضرت_زهرا (ص) بیاره
🔻 پاسخ مستدل و محکم حجتالاسلام والمسلمین حامد کاشانی در جواب موحدی مجری شبکه وهابی
🔺 حتماً ببینید و برای دیگران هم ارسال کنید
#فاطمیه #بصیرت
🚨 نکته مهم: وهابیون و سفلی ها از اهل تسنن نیستند، البته بهاییت، انجمن حجتیه ای ها و صادق شیرازی ها هم شیعه نیستند، سعی کنیم در این ایام به فتنه تفرقه دامن نزنیم.
💠 @Esfbasijrohani
✅ چهار اتفاق راهبردی در حماسه تاریخی ۹ دی
🔻 آنچه که از یک رویداد تاریخی همچون نهم دیماه۸۸ می شود بعنوان وجه تمایز و تحلیل راهبردی ارائه نمود، چهار اتفاق مبارکی است که برای انقلاب رقم خورد و پتانسیل سیاسی اجتماعی انقلاب را به نمایش درآورد.
1⃣ غلبه قانون بر آنارشیسم سیاسی:
۹دی ۸۸ نشان داد که هرگونه هرج و مرج و مواجهه آنارشیستی با حکومت، محکوم است و مردم آن را برنمی تابند. بنوعی #بلوغ_اجتماعی_و_حقوقی_مردم را بهرخ دشمنان و اپوزسیون نظام کشید که نمی توانند سوار بر احساسات جامعه بیش از این ترک تازی و فتنه گری نمایند و با #مغالطه_فتنه_به_جای_اعتراض_مدنی نیز ره به جایی نخواهند برد. درک و نهادینه شدن این موضوع بسیار حائز اهمیت بود که مردم حتی در اوج التهاب، قانون را مقدم بر هوچی گری و ادعا تلقی کنند.
2⃣ تثبیت جمهوریت علیه تلقین و اغواگری:
این رویداد در واقع یک حرکت خودجوش مردمی بود که مبتنی بر #ناخودآگاه_فرهنگی_سیاسی مردم شکل گرفت. پیوند جمهوریت با آرمان های نظام و حمایت از باورها و اعتقادات بنیادین بعد ازگذشت چنددهه از انقلاب، دمکراتیک ترین چهره نظام بدون هیچگونه مهندسی امنیتی_سیاسی را نشان داد.
3⃣ تئوری ولایت فقیه آری، الیگارشی و دیکتاتوری نه:
این واقعه مهم و مقدس و مومنانه در تاریخ انقلاب ماندگار شد و اساسا یک #رفراندوم_غیررسمی به نفع مدل سیاسی نظام بود که مردم بخاطر ایدئولوژی و ولایت مداری وارد عرصه شده و بلوغ فرهنگ سیاسی جامعه را نشان دادند. ارتباط میان امام و امت جامعه در این حادثه تاریخی محک خورد و یک #مانور_مقدس_اجتماعی شکل گرفت که مدعیان فریبکار دمکراسی و رفراندوم را به چالش کشید.
4⃣ تعمیق و درونی سازی فرهنگ دینی:
برخی کنش های خاص می توانند سنگ محکی بر #قدرت_نرم یک نظام و جامعه تلقی شوند. مواردی مثل تشییع جنازه سردارشهیدسلیمانی و راهپیمایی ۴۰میلیونی مردم در ۹دی سال ۸۸ که حتی دشمنان نظام و رسانه های بیگانه آن را از اول انقلاب، بینظیر توصیف کردند، ارتباط جدی و وثیق اسلامیت با جمهوریت را بروز داد. این واقعه علاوه بر افزایش و محک جدی تاب آوری نرم نظام، میزان #درونی_شدن_باورهای_دینی در عمق جان مردم را رسانه ای نمود. حساسیت و اعتقاد مردم به امام حسین(ع) باوری بود که امتدادسیاسی پیدا نمود و علیه یک کودتای مخملی آمریکایی عمل نمود.
✍ علیرضا محمدلو
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 @Esfbasijrohani
#تربیت_فرزند
وقتی تصمیم گرفتید کودک را جدای از خود بخوابانید، اگر دیدید که کودکتان از جدا خوابیدن می ترسد ، با او به اتاقش بروید، کنارش بنشینید و با او حرف بزنید و یا قصه بگویید تا خوابش ببرد و وقتی خوابید از اتاق خارج شوید.
حتی اگر نصف شب دیدید بلند شده و به اتاق شما آمده، باز با حوصله و با مهربانی او را به اتاقش بازگردانید و آنقدر پیشش بمانید تا بخوابد و حتی اگر این آمدن های او به اتاقتان در طول شب چندین بار هم تکرار شد ، باز عصبانی نشوید و با حوصله این رفتار خود را تکرار کنید و مطمئن باشید بعد از مدتی این آسیب در او از بین خواهد رفت.
@Esfbasijrohani