🌹فضیلت های حضرت خدیجه (سلام الله علیها)
♦️پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم ) فرمودند : برترین زنان بهشت چهار تن اند : خدیجه دختر خُوَیلد ، فاطمه دختر { حضرت } محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) و مریم دختر عمران و آسیه دختر مُزاحم همسر فرعون.
📚 ترجمه کتاب کُحلُ البَصَر فی سیرة سیّد البشر (صلی الله علیه و آله و سلم ) از تألیفات محدث عالیقدرحاج شیخ عباس قمی (رحمت الله علیه) صفحه 157
💠@Esfbasijrohani
۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
⚫️ ۱۰ رمضان وفات حضرت خديجه (س)
♦️در اين روز حضرت خديجه كبرى عليها السلام از دنيا رحلت فرمودند.
📚 الوقايع و الحوادث: ج ١، ص۱۲۷
♦️ آن حضرت نخستين همسر پيامبر صلى الله عليه و آله بود، و تا خديجه (س) زنده بود نبى گرامى اسلام صلى الله عليه و آله همسرى اختيار نفرمود.
🌹 سبقت به اسلام و خدمات او به پيامبر صلى الله عليه و آله زياده از آن است كه ذكر شود.
♦️ در فضيلت آن حضرت همين بس كه والده ی مكرمه حضرت صديقه طاهره عليها السلام است، و همه ذرارى پيامبر صلى الله عليه و آله به ايشان منتهى مى شوند.
📚 فيض العلام: ص ٢٧
♦️ آن حضرت هنگام رحلت چند وصيت به پيامبر صلى الله عليه و آله نمودند، و با آن همه فداكارى و انفاق مال، به پيامبر صلى الله عليه و آله عرض كردند:
🔸 يا رسول الله! مرا ببخشيد كه در حق شما كوتاهى كردم.
🌹 پيامبر صلى الله عليه و آله فرمودند: حاشا و كلا! من از شما تقصيرى نديدم، بلكه منتهاى سعى و كوشش خود را در حق من نمودى. شما در خانه من زحمات زيادى را متحمل شدى.اموالت را در راه خدا بذل و بخشش نمودى.
🔸 آنگاه خديجه عليها السلام عرض كرد:يا رسول الله ! شما را وصيت مى كنم به اين دختر و به حضرت فاطمه عليها السلام اشاره نمود اين دختر بعد از من يتيم و غريب است. كسى از زن هاى قريش او را اذيت نكند. كسى به صورت او لطمه اى نزند، به روى او داد نزند و مكروهى نبيند.
📚 شجره طوبى: ج ٢، ص ۲۳۵_۲۳۴
♦️ آن حضرت اولين زنى است كه پيامبر صلى الله عليه و آله را تصديق نمود، و اول زنى است كه در مكه با رسول خدا صلى الله عليه و آله نماز جماعت خواند، و اول زنى است كه ايمان خود را در مكه در ميان مشركين اظهار نمود، و اول زنى است كه در مقابل دشمن از رسول خدا صلى الله عليه و آله دفاع نمود و تمام اموال خود را به پيامبر صلى الله عليه و آله بخشيد، و اول زنى است كه ايمانش با قبول ولايت اميرالمؤمنين عليه السلام به درجه كمال رسيد.
🔻 روزى پيامبر صلى الله عليه و آله خديجه عليها السلام را خواست و در كنار خود نشانيد و فرمود: اين جبرئيل است و مى گويد: براى اسلام شروطى است كه عبارتند از: اقرار به يگانگى خداوند متعال، اقرار به رسالت رسولان، اقرار به معاد و اصول اين شريعت و احكام آن، اطاعت از اولى الامر و ائمه طاهرين از فرزندان او يكى بعد از ديگرى با برائت از دشمنان ايشان.
♦️خديجه عليها السلام به همه ی آنها اقرار نمود و ائمه طاهرين به خصوص اميرالمؤمنين عليه السلام را تصديق كرد. پيامبر صلى الله عليه و آله فرمود: هو مولاك و مولى المؤمنين و امامهم بعدى: يعنى على مولاى تو و مولاى مؤمنان بعد از من و امام ايشان است. آنگاه از خديجه عليها السلام در قبول ولايت امير المومنين عليه السلام عهد مؤكد گرفت. سپس رسول خدا صلى الله عليه و آله يك يك از اصول و فروع دين حتى آداب وضو و نماز و روزه و حج و جهاد و صله رحم و واجبات و محرمات را بيان فرمود.
♦️ سپس پيامبر صلى الله عليه و آله دست خود را بالاى اميرالمؤمنين نهاد و خديجه عليها السلام دست خود را بالاى دست رسول خدا صلى الله عليه و آله و به اين ترتيب با اميرالمؤمنين عليه السلام بيعت نمود.
📚 بحار الانوار: ج ١٨، ص ٢٣٢، ج ٦٥ ص ٣٩٢
💠@Esfbasijrohani
۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
🌹شرایط محیطی ایمان حضرت خدیجه سلام الله علیها
♦️امام خمینی قدس سره الشریف: پیغمبر اکرم ـ صلی الله علیه وآله و سلم ـ از اول که قیام کرد، تنها ـ تنهاـ قیام کرد و دعوت کرد مردم را. قومش را دعوت کرد به حقْ تعالی و به توحید و هیچ کس همراهش نبود. تنهایی قیام کرد اول هم. مثلاً زنش که در منزل بود ـ حضرت خدیجه ـ به او ایمان آورد، و حضرت امیر که بچه ای بود آن وقت ایمان آورد؛ و بعد کم کم در مدینه.
♦️در مکه هم که بودند ـ در سیزده سال ـ نشد یک کاری انجام بدهند، برای اینکه مکّیها همه مقتدر و چیزدار بودند و میدیدند که اگر این رشد بکند با منافعشان مخالف است.
♦️تا در مکه بودند ـ تقریباً ـ می شود گفت تنها بودند. یکی ـ دو تا، چند نفر مختصری به ایشان گرویدند و اینها. فعالیت هم در مکه جز اینکه دعوت می کردند و دعوت زیرزمینی ـ به اصطلاح ـ میکردند چیزی نبود؛ تا وقتی که مقتضیات جور شد و رفتند به مدینه؛ آن وقت از مدینه شروع کردند و در مقابل قدرتهای بزرگ.(28آبان1357 - صحیفه امام ج5 ص36)
💠@Esfbasijrohani
۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
🏴زیارت نامه حضرت خدیجه (س)
بِسْمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ
▪️اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا زَوْجَةَ سَیّـِدِ الْمُرْسَلِینِ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا مَنْ أَنْفَقَتْ مالَها فِی نُصْرَةِ سَیِّدِ الاَْنْبِیاءِ، وَ نَصَرَتْهُ مَااسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاَْعْداءَ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیلِ، فَهَنِیئاً لَكِ بِما أَوْلاكِ اللهُ مِنْ فَضْل، وَالسَّلامُ عَلَیْكِ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكاتُهُ .
▪️سلام بر تو اى مادر مؤمنان، سلام بر تو اى همسر سرور فرستادگان، سلام بر تو اى مادر فاطمه زهرا سرور بانوان دو جهان، سلام بر تو اى نخست بانوى مؤمن، سلام بر تو اى آن كه دارائیش را در راه پیروزى اسلام و یارى سرور انبیا هزینه كرد و دشمنان را از او دور ساخت، سلام بر تو اى آن كه بر او جبرئیل درود فرستاد، و سلام خداى بزرگ را به او ابلاغ كرد، این فضل الهى گوارایت باد و سلام و رحمت و بركاتش بر تو باد
🏴@Esfbasijrohani
۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
🏞 پوستر| قایم، موشک!/توان موشکی جمهوری اسلامی ایران کابوس دائمی صهیونیستها
البته میشه گفت قایم، پوشک، موشک😉
🆔@Esfbasijrohani🔸🔸
۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
Rafiei91-eheyat.com_.mp3
14.61M
🔖منبر کامل 🔖
#استاد_رفیعی
💠پنج ویژگی وجود نازنین #حضرت_خدیجه سلام الله علیها 💠
#ماه_مبارک_رمضان
▪️@Esfbasijrohani
۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
🌹 منتظر کوچک تربیت کنید 🌹
.
🌤 موضوع ظهور و منجی را برای بچهها توضیح دهید.
به زبان بچگانه ویژگیها و خصوصیات یاران امام زمان را برای کودکان بگویید و در نهایت از آنان بپرسید کدامیک از این ویژگیها در شما وجود دارد و شما با تلاش به کدامیک از این ویژگیها دست خواهید یافت؟
.
💖 به زبان ساده برایشان بگویید که انتظار به معنی یک جا نشستن و صبر کردن نیست.
💖 به کودکان بگویید شما همین که ویژگیهای یک یار واقعی را در خود داشته باشید، میتوانید به سهم خودتان منتظر امام باشید. سعی کنید یک رابطه عاطفی بین فرزندانتان با امام زمان ایجاد کنید.
╭═🌸💠🌸═╮
@Esfbasijrohani
۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
اظهار محبت به فرزندان
📌 محبت به فرزندان امری درونی است. اما آنچه در این میان آثار تربیتی در پی دارد نحوه ابراز آن است. این امری اختیاری است و والدین میتوانند در پرتو آن زمینه تربیت صحیح را فراهم آورند. چه بسیارند والدینی که در برابر فرزندان خود محبت فراوان دارند، اما آن را ابراز نمیکنند؛ در حالی که محبت وقتی تأثیر گذار خواهد بود که فرد مورد محبت از آن آگاهی یابد.
❇️ امام حسین (علیهالسلام) به عنوان الگوی تربیتی، ابراز محبت به فرزندان را از نیازهای ضروری آنان میدانند و در قالبهای گوناگون به ابراز آن میپرداختند.
گاه با در آغوش گرفتن
و به سینه چسبانیدن خردسالان،
زمانی با بوسیدن آنان
و گاه با به زبان آوردن کلمات محبت آمیز.
«عبیدالله بن عتبه» میگوید: نزد حسین بن علی (علیهالسلام) بودم. ایشان فرزندشان سجاد را صدا زد، در آغوش گرفت و به سینه چسبانید، میان دو چشمش را بوسید و سپس فرمود:«پدرم به فدایت باد، چقدر زیبایی.»
╭═🌸💠🌸═╮
@Esfbasijrohani
۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃
🌺مامان جون
🌺باباجون
💖حق حیات رواز من نگیرید
╭═🌸💠🌸═╮
@Esfbasijrohani
۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
﷽✨
✍️عبيد بن زراره مےگويد:
از امام صادق علیه السلام پرسيدم:
🔴گناهان ڪبيره ڪدام اند؟
آن حضرت فرمودند:
گناهاטּ ڪبيره در نوشتار
علے بن ابی طالب (ع) هفت چيز است:
1》 ڪفر به خداوند،
2》 ڪشتن انسان،
3》 عاق پدر و مادر شدטּ،
4》 ربا گرفتن،
5》 خوردטּ مال يتيم به ناحق،
6》 فرار از جهاد
7》 و تعرب بعد از هجرت
عبيد میگويد : از امام پرسيدم:
گناه يك درهم از مال يتيم خوردن بزرگتر
است يا ترک نماز؟حضرت فرمودند:ترڪ نماز
عرض ڪردم: شما ترڪ نماز را
از گناهاטּ ڪبيره به حساب نياورديد!!!
حضرت فرمودند:
اولين گناه ڪبيره چه بود؟
عرض ڪردم : ڪفر به خداوند فرمودند:
شڪے نيست ڪه تارڪ نماز ڪافراست.
📚وسائلالشيعه_ج۱۱_ص۲۵۴
@Esfbasijrohani
۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
۳ اردیبهشت ۱۴۰۰