4_5823256272123724845.mp3
14.84M
🍀 آقا جان... بهار شمایید...
#ویژه_شهادت_امام_حسن_عسکری
🆔 @EshghAli
از #گوگل_پلی هم می توانید اپلیکیشن عشقعلی رو نصب کنید👇
https://play.google.com/store/apps/details?id=ir.eshghali
💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠
إِنَّ الَّذِينَ يُؤْذُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَأَعَدَّ لَهُمْ عَذَابًا مُّهِينًا.
سوره احزاب، آیه 57
ترجمه:
ﻗﻄﻌﺎً ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺵ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺁﺯﺍﺭﻧﺪ، ﺧﺪﺍ ﺩﺭ ﺩﻧﻴﺎ ﻭ ﺁﺧﺮﺕ ﻟﻌﻨﺘﺸﺎﻥ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ﻭ ﺑﺮﺍی ﺁﻧﺎﻥ ﻋﺬﺍبی ﺧﻮﺍﺭﻛﻨﻨﺪﻩ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
#یک_آیه
💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠
إِنَّ الَّذِينَ يَكْتُمُونَ مَا أَنزَلْنَا مِنَ الْبَيِّنَاتِ وَالْهُدَىٰ مِن بَعْدِ مَا بَيَّنَّاهُ لِلنَّاسِ فِي الْكِتَابِ أُولَٰئِكَ يَلْعَنُهُمُ اللَّهُ وَيَلْعَنُهُمُ اللَّاعِنُونَ
سوره بقره، 159
ترجمه:
همانا کسانی که دلایل روشن و وسیله هدایتی را که نازل کرده ایم، بعد از آنکه در کتاب برای مردم بیان نمودیم، کتمان کنند، خداوند آنها را لعنت می کند و همه لعنت کنندگان نیز آنها را لعنت می کنند.
#یک_آیه
💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠
وَ الَّذِينَ يَنقُضُونَ عَهْدَ اللَّهِ مِن بَعْدِ مِيثَاقِهِ وَ يَقْطَعُونَ مَا أَمَرَ اللَّهُ بِهِ أَن يُوصَلَ وَ يُفْسِدُونَ فِي الْأَرْضِ أُولَٰئِكَ لَهُمُ اللَّعْنَةُ و َلَهُمْ سُوءُ الدَّارِ.
سوره رعد، 25
ترجمه:
و کسانی که عهد خدا را پس از استوار کردنش می شکنند و پیوندهایی را که خداوند به برقراری آن فرمان داده می گسلند و در زمین فساد می کنند، لعنت و فرجام بد آخرت برای آنان است.
#یک_آیه
📣 روزه فردا رو از دست ندید... فردا روزه بگیریم و برای #فرج دعا کنیم...
💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠
💫 امير المومنين(ع) فرمود:
روزه گرفتن ماه رمضان و سه روز در هر ماه، وسوسه سـينههـا را از بين میبرد
💫 زراره میگوید از امام صادق(ع) پرسيدم سنت در روزه چگونه است؟
🌟 فرمودند سه روز در هرماه:
👈 پنج شنبه اول ماه
👈 چهارشنبه اول از دهه دوم ماه
👈 پنج شنبه آخر ماه
#فردا_چهارشنبه_وسط_ماهه
🆔 @EshghAli
💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠
لُعِنَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِن بَنِي إِسْرَائِيلَ عَلَىٰ لِسَانِ دَاوُودَ و َعِيسَى ابْنِ مَرْيَمَ ذَٰلِكَ بِمَا عَصَوا و کاَنُوا يَعْتَدُونَ.
سوره مائده، آیه 78
ترجمه:
ﺍﺯ ﺑﻨﻲ ﺍﺳﺮﺍﺋﻴﻞ ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﻛﺎﻓﺮ ﺷﺪﻧﺪ، ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﺩﺍﻭﺩ ﻭ ﻋﻴﺴﻲ ﺑﻦ ﻣﺮﻳﻢ ﻟﻌﻨﺖ ﺷﺪﻧﺪ. ﻟﻌﻨﺖ ﺷﺪﻧﺸﺎﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻳﻦ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ [ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻫﺎﻱ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺍﻧﺒﻴﺎ ] ﺳﺮﭘﻴﭽﻲ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ [ ﺍﺯ ﺣﺪﻭﺩ ﺍﻟﻬﻲ ] ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻣﻰ ﻛﺮﺩﻧﺪ.
#یک_آیه
📖 پاداش لعن بر قاتلین امام حسين(ع)
💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠
✍ امام رضا(ع) خطاب به ریان بن شبیب فرمودند:
اگر دوست داری در خانه هایی که در بهشت بنا شده همراه با پیغمبر و آلش ساکن باشی پس قاتلین امام حسین (علیه السلام) را لعنت کن.
اگر دوست داری ثوابی مثل ثواب شهدای در رکاب امام حسین (علیه السلام) ببری هر وقت حضرت را یاد کردی بگو:
🔹ﻳﺎ ﻟَﻴْﺘَﻨِﻲ ﻛُﻨْﺖُ ﻣَﻌَﻬُﻢْ ﻓَﺄَﻓُﻮﺯَ ﻓَﻮْﺯﺍً ﻋَﻈِﻴﻤﺎً ؛ ای کاش با آنها بودم تا به فوز و پیروزی بزرگ نائل می آمدم.
📚 بحارالانوار جلد 44 صفحه 299
❤️ عشق علی علیه السلام... کمیل (قسمت اول)
💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠
همه افراد در زندگی خود اسراری دارند که یا هیچ وقت آنها را فاش نمی کنند و یا اینکه تنها برای محرم اسرار خود بازگو می کنند. مولی الموحدین امیرالمؤمنین علی(ع) نیز محرم اسراری داشتند و او کسی نیست جز «کمیل بن زیاد نخعی».
کمیل فرزند «زیاد» اهل یمن و از قبیله «نخع» و از تابعین اصحاب رسول خدا (ص) و جزو اصحاب سر و خفای امیرالمؤمنین و از یاران امام حسن مجتبی(ع) بود.
کمیل مردی شجاع، عابدی شب زنده دار و عالمی دین دار بود و ارتباط او با حضرت علی در زمان جوانی وی و در سفری که آن حضرت به یمن داشته اند برقرار شده و بدینوسیله جزو ارادتمندان و تربیت شدگان آن حضرت می گردد. با توجه به استعداد ذاتی و اخلاص و شجاعت و تلاش و وفاداری که در کمیل بوده، به آن حضرت بسیار تقرب یافته و در زمره اصحاب خاص و شیعیان مخلص درآمده تا حدی که صاحب سرّ آن حضرت شده است .
صاحب المیزان می گوید:
«امیر المؤمنین علی(ع) گروه انبوهی از رجال دینی و دانشمندان اسلامی را تربیت کرد که در میان ایشان جمعی از زهاد و اهل معرفت مانند «اویس قرنی» و کمیل بن زیاد و میثم تمار وجود دارند که در میان عرفای اسلامی مصادر عرفان شناخته شده اند.»
در کتب مشهور تاریخی گزارشی از کمیل واحوالات او در زمان خلافت ابوبکر و عمر دیده نشده ولی در زمان خلافت عثمان در بخش هایی حضور کمیل مشاهده می شود ازجمله اینکه در زمان عثمان به جرم حق گویی و اعتراض به خلافکاری های کارگزاران عثمان، کمیل به همراه مالک اشتر و صعصعه بن صوحان و... به شام و سپس به حمص تبعید شدند.
او از جمله شیعیانی است که در روزهای اول خلافت حضرت علی(ع) با او بیعت کرد که تا پای جان فداکاری نماید.
پس از کشته شدن عثمان، حضرت علی(ع) بعد از درخواست و اصرار مهاجرین و انصار و دیگر مردم زمام امور را در دست گرفت. از جمله افرادی که در ابتدا با حضرت بیعت کردند کمیل بن زیاد است.
حضرت علی در سال 36 هجری نسبت به برکناری کارگزاران عثمان اقدام نمود و امرا و حکام خویش را به ولایات مختلف اعزام نمود. ازجمله عثمان بن حنیف را به امارت بصره و عماره بن شهاب را به حکومت کوفه و عبیدالله بن عباس را به یمن و قیس بن سعد را به مصر و سهل بن حنیف را به شام فرستاد.
اما این جابه جایی ها با آغاز مخالفتها با حضرت علی (ع) همراه شد. از جمله مخالفت عایشه، طلحه و زبیر و به وجود آمدن جنگ جمل، مخالفت معاویه و خونخواهی عثمان و به وجود آمدن جنگ صفین و بعد از آن حیله عمروعاص و ماجرای حکمیت و بعد از آن واقعه درد آور پیدایش خوارج و جنگ نهروان؛ با این همه، کمیل در کنار مالک اشتر ودیگر یاران پا به پای حضرت تا پای جان ایستادگی کردند و ماندند.
برای نمونه در سال 37، پس از نوشته شدن پیمان حکمیت در جنگ صفین، خوارج با مخالفت با اصل حکمیت و به استناد لا حکم الا لله با حضرت علی به شدت برخورد نموده و او را به خطا و کفر متهم کردند. این گروه که تعدادشان در آغاز به 12000 نفر می رسید از کوفه به سوی نهروان روانه شدند. حضرت به سوی آنها پیکی روانه کرد تا با ایشان صحبت کنند ولی خوارج جز دشنام جوابی دیگر به پیک مولا ندادند. حتی زمانی که حضرت طی نامه ای برای هدایت آنها اقدام کرد آنها درپاسخ به ایشان گفتند: تو در آن وقت که به حکمیت رضا دادی، کافر شدی و اگر بتوانیم تو را هم می کشیم.
از آن پس خوارج کسانی را که با آنان از نظر عقیده موافق نبودند کافر قلمداد نموده و در صدد قتل و غارت آنها برآمدند وحتی زن حامله ای را کشته و جنین او را خارج نمودند و کشتند. حضرت با دیدن چنین وضعی با لشکری به سوی نهروان شتافت. هنگامی که دو لشکر در برابر هم صف آرایی نمودند، حضرت علی(ع) فرمود که پرچمی را در موضع معینی نصب کرده و اعلام نمودند که هر کس از مخالفان به سوی آن پرچم آید و یا به سوی کوفه برود در امان خواهد بود. گروهی تحت پرچم قرارگرفته و گروهی دیگر روانه کوفه شدند. اما چهار هزار نفر باقی مانده وبه یکباره بر سپاه حضرت حمله ور شدند. آتش جنگ بالا گرفت و سپاه حضرت علی(ع) بر سایر خوارج تاخته و از آنان تنها 9 نفر جان سالم بدر بردند و از لشکر حضرت علی تنها 9 نفر به شهادت رسیدند و بدین طریق پیروزی نصیب حضرت وسپاه ایشان گشت.
کمیل در این جنگ شرکت داشت و حضرت خبر غیبی ای را که قبلا به کمیل فرموده بود، در پایان جنگ آشکار نمود. بدین صورت که در یکی از شب ها که حضرت از مسجد کوفه خارج می شد و به سمت منزلش می رفت، کمیل ایشان را همراهی می نمود در حالی که یک چهارم از شب گذشته بود. در طول راه به جلوی درب خانه مردی که با صدای غمناکی قرآن می خواند رسیدند....
ادامه دارد...
منبع: سایت عشقعلی
EshghAli.com