#شرف_انسانیت_عدالت
امیرالمومنین علی علیه السلام در یکی از دعاهای #نهج_البلاغه فرمود : اللَّهُمَّ اجْعَـلْ نَفْـسِی أَوَّلَ کَرِیمَـةٍ تَنْتَـزِعُهَا مِـنْ کَرَائِمِی
خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری
از نگاه و زبان ما گنهکاران یعنی خدایا نکند قبل ازاینکه جانم را بگیری شرفم، انسانيتم، عدالتم و... گرفته شده باشد وتبدیل به یک #تفاله ای شده باشم که جانم را می گیری
و این همان جمله معروف است که می گوید: آمده ایم تا زندگی کنیم و قیمت و #ارزش پیدا کنیم ؛ نه این که به هر قیمتی زندگی کنیم
@Etr_Meshkst
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#شگفتیهای_آفرینش
قسمت 9⃣
✅ قلب و روزنه های آن
بدان که در قلب روزنه هایی است برابر روزنه های ریه که قلب را خنک می سازد. اگر این روزنه ها روبرو نباشند و جا به جا شوند، نسیم خنک به قلب نمی رسد و انسان هلاک می شود.
در کلام امام صادق علیه السلام سوراخ روبروی ریه بطن راست قلب است که خون را به سوراخ ریه یعنی ورید ریوی، می راند و این ورید خون را به ریه راست و چپ می رساند تا مواد کربنی آن گرفته شود و با اکسیژن حاصل از تنفس ریه ها، تصفیه و پالایش گردد.
📚 برگرفته از کتاب توحید مفضل
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
@Etr_Meshkat
☘🌾☘🌾☘🌾☘🌾
#بانوان_تاریخ_ساز
🌹آمنه مادر گرامى پيامبر اكرم (ص)
قسمت:اول👇
مادر گرامى پيامبر اسلام (ص)، دختر «وَهَب بن عبد مَناف بن زُهرة بن كِلاب بن مُرّة بن كَعْب» از قبيله قريش و از تيره «بني زهره» بود. حضرت آمنه عليها السلام از نظر نسب و شرافت، از برترين زنان قريش بود. تاريخ تولد ايشان به طور دقيق مشخص نيست، اما گفته اند كه او در زمان خواستگارى اش از سوى عبدالله (در سال اول عام الفيل)، ٢۴ ساله بوده است. بنابراين زمان تقريبى تولد او، بايد شصت و چهار سال پيش از بعثت بوده باشد. پدر و مادر بى ترديد، فرزند ثمره اى است كه از پدر و مادر خود به جاى مى ماند؛ به همين دليل با شناخت شخصيت فرزند، مى توان به سيره پدر و مادر او نيز پى برد. از سوى ديگر، با شناخت شخصيت پدر و مادر، ريشه هاى اساسى شكل گيرى و بالندگى فرزند نيز كشف ميشود.
ادامه دارد...
☘🌾☘🌾☘🌾☘🌾
@Etr_Meshkat
استاد_حسینی_چرا_امام_زمان_قسمت_اول.mp3
3.47M
🔊صوت مهدوی
👌موضوع #چرا -امام-زمان
👈قسمت اول
👤استاد #حسینی
♻️#سلسله-مباحث-مهدویت
@Etr_Meshkat
#بیعت_نامه
لباس خزّ نپوشیدن ،لباس حریر و ابریشم نپوشیدن
«و لا یلْبِسوا الخَزّ، و لا یلبسُوا الحَرِیر»
استفاده از نعمتهای خدادادی و آشکار نمودن نعمت، از جمله پوشیدن لباس خوب و تمیز و نو و زینت دادن خود، ستودنی و مستحب است. [۱] لکن موضوع پوشش لباس، رنگ لباس، جنس لباس، نحوه پوشش، بلندی و کوتاهی آن، نازکی و ضخامت آن، همه و همه از مواردی است که هر کدام دارای پیام و مفهوم خاصی است که هم نشان دهنده هویت و شخصیت فرد است وهم نشانه عقیده و فکر اوست. رنگ و جنس و نحوه پوشیدن یک لباس و یا نوشته روی آن، ممکن است بیانگر طرز تفکّر خاصی یا القای شعار و یا تأیید گروهی و اعتراض به مذهب دیگری باشد. به هر حال لباس، در حدّ خودش نوعی پرچم است که همیشه بر افراشته میشود.
یک فرد مسلمان که عقیده به خدا دارد، پیرو امامان معصوم علیهم السلام و مقلّد احکام اسلامی است، نمی تواند هرگونه لباس که در جامعه وجود دارد را بپوشد، از هر جنسی استفاده کند، از هر رنگی در هر رده سنی بپوشد؛ بلکه هر کدام از آنها اقتضائاتی دارد. رنگ لباس یک فرد
کهنسال با جوان و کودک فرق میکند، همان طور که جنس لباس زن و مرد با هم یکی نیست. به همین جهت در شرع مقدّس اسلام نیز مقرراتی وجود دارد.
یکی از محرمات برای مردان، که تقریباً تمام مراجع تقلید در رسالههای عملیه خود به این موضوع اشاره و حکم آن را بیان فرموده اند که در اینجا یک مسئله از رساله امام خمینی (ره) که تقریباً مشترک بین همه توضیح المسائل مراجع است را ذکر میکنیم:
مسئله ۸۳۴: لباس مرد نمازگزار باید ابریشم خالص نباشد و در غیر نماز هم پوشیدن آن برای مرد حرام است، و در چیزی که نماز در آن تمام نمی شود، مانند بند شلوار و عرقچین نیز به احتیاط واجب نباید از حریر خالص باشد.
با سند معتبر نقل شده است که حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وآله به امیرمؤمنان علیه السلام فرمود: یا علی! انگشتر طلا در دست مکن که زینت توست در بهشت، جامه حریر مپوش که آن پوشش توست در بهشت.
و در حدیث دیگر فرمود: جامه حریر مپوش که حق تعالی به سبب این در قیامت پوستت را به آتش میسوزاند. [۱]
----------
[۱]: ۷۱. مرحوم علّامه مجلسی اوّلین باب کتاب حلیة المتقین را به موضوع آداب لباس و کفش اختصاص داده که خواننده محترم را به مطالعه آن دعوت میکنیم.
[۱]: ۷۲. حلیة المتقین، علّامه مجلسی، ص ۲۲.
@Etr_Meshkat