#کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب (ج۱۱) - ۲
🌀 اگر به مهربانی خدا بیتوجه باشیم، چه خطری ما را تهدید میکند؟
🔹چرا اینقدر تأکید شده است در آغاز کارها «بسمالله الرحمن الرحیم» بگویید؟ چون توجه به مهربانی خدا واقعاً مورد نیاز ماست! این ذکرِ پرتکرار، دوبار ما را به یاد مهربانی خدا میاندازد: یکبار با کلمۀ «رحمن» و یکبار با «رحیم»
🔹اگر به مهربانی خدا بیتوجه باشیم، بدبخت میشویم! قرآن میفرماید: «وَ مَنْ يَعْشُ عَنْ ذِكْرِ الرَّحْمنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطاناً فَهُوَ لَهُ قَرينٌ» (زخرف/۳۶ ) هر کسی در زندگیاش به یادِ خدای رحمن(یعنی خدایی که به همه مهربان است) نباشد، یک شیطان بهسراغش میفرستیم که به او بچسبد و با او همنشین شود!
🔹اینکه مدت زیادی به یاد خدای رحمن (خدای مهربان) نباشیم، برایمان خطرناک است! اگر مدّتها غرق زندگی باشیم و به یاد مهربانی خدا نیفتیم، خدا یک شیطان به ما میچسباند که دائماً همراه و همنشین ما باشد.
🔹بیایید قرار بگذاریم دائماً به یاد رحمانیّت و مهربانی خدا باشیم. هر سکون و حرکتی را با «بسمالله الرحمن الرحیم» شروع کنیم؛ این یک برنامۀ عمومی است که اهلبیت(ع) به ما دادهاند. هر کاری خواستی انجام بدهی «بسمالله الرحمن الرحیم» بگو و به مهربانی خدا توجه کن
@Etr_Meshkat
هدایت شده از |عطرمشکاتـــ
یا انیس القلوب
سه شنبه شب است...
به درگاهت روی می آوریم با
📗دعای فرج و
📘دعای سلامتی امام زمان (عج)
به نیابت از طرف
امام سجاد و امام باقر و امام صادق
علیهم السلام
@Etr_Meshkat
#آیات_امامت_و_ولایت
۴۰النباء
إِنَّا أَنذَرْنَاكُمْ عَذَابًا قَرِيبًا يَوْمَ يَنظُرُ الْمَرْءُ مَا قَدَّمَتْ يَدَاهُ وَيَقُولُ الْكَافِرُ يَا لَيْتَنِي كُنتُ تُرَابًا(۴۰)»
۱) علی بن ابراهیم: این فرموده خدای تبارك و تعالی: «إِنَّا أَنذَرْنَاكُمْ عَذَابًا قَرِیبًا»، یعنی در آتش دوزخ، و در این آیه: «یَوْمَ یَنظُرُ الْمَرْءُ مَا قَدَّمَتْ یَدَاهُ وَیَقُولُ الْكَافِرُ یَا لَیْتَنِی كُنتُ تُرَابًا»، منظور این است كه میگوید: ای كاش تُرابی بودم. و ترابی به معنای علوی است. و میگوید: این رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم بود كه كنیه امیر المؤمنین علیه السلام را «ابو تُراب» گذاشت.«۱»
تفسیر قمی ج ۲.ص ۳۹۵
@Etr_Meshkat