🍃⚜🍃🕊🍃⚜🍃🕊🍃
🕊
🍃
📝شرح و تفسیر دعای عصر غیبت
قسمت 👈2⃣2⃣
🔷در″کتاب کمال الدین، ج۲ ، فصل احادیث امام حسن عسکری (ع)″ روایتی است که، احمد بن اسحاق( از اصحاب جلیل القدر امام عسکری(ع) بود) پیش امام می رود،(امام زمان (عج) آن زمان ۳ ساله بود، ولی چون امام عسکری (ع) اصل مخفی کاری را رعایت می کرد و جز شیعیان خاص امام زمان(عج) را به کس دیگری نشان نمی داد، احمد بن اسحاق هم تا آن زمان نمی دانست که امام زمان (عج) به دنیا آمده است! با اینکه از اصحاب خاص حضرت بود) و به حضرت می گوید، بعد از شما چه کسی امام ما هست!؟ امام رفت فرزند سه ساله اش را آورد (امام زمان )و به او گفت; بعد از من این امام است!
🔹امام زمان (عج) به احمد بن اسحاق می گوید : من را می شناسی!؟ احمد بن اسحاق گفت،تو سرور من هستی تو فرزند سرور من هستی!! مولای من هستی، امام زمان(عج) به ایشان می گوید; نه! این شناخت منظور من نبود! (شناخت شناسنامه ای منظور امام زمان(عج) نیست، یعنی اینکه می گوییم معرفت امام مهم است٫ شناخت شناسنامه ای حضرت ملاک نیست!) گفت; آن شناختی منظور من بود! که بدانی من امام تو هستم! واجب الطاعه هستم! باید اطاعتم بکنی و…!!
🔷در ادامه حدیث امام عسکری(ع) به احمد بن اسحاق می گوید; این فرزند من که الان دیدی یک غیبت طولانی دارد! ( یعنی به طولانی بودنش اشاره شده است)
🔹من تحقیقی راجع به روایات اهل بیت کردم،از امام رضا به بعد،امام جواد(ع) و امام هادی(ع)و امام عسکری(ع) بحث غیبت امام زمان(عج) حدیث زیاد دارند! یعنی دارند جامعه را با غیبت حضرت آماده می کنند! مخصوصا اینکه تأکید می کنند، به غیبت طولانی!! که بعدا برای کسی شک و تردید ایجاد نشود.
🔷امام حسن عسکری (ع)گفت; احمد بن اسحاق این فرزند من یک غیبت طولانی پیدا خواهد کرد! و مردم در غیبت ایشان به هلاکت می رسند! (مراد هلاکت معنویی است، همین از دین برگشتن و امثال اینها..)
🔹گفت : فقط دو دسته از این هلاکت نجات پیدا می کنند!!
1⃣کسانی که خدای متعال به اینها توفیق ثبات قدم بر دین را بدهد.
2⃣کسانی که در زمان غیبتش برای فرجش دعا بکنند!
🔷یعنی کسی در زمان غیبت برای حضرت دعا نکند، فاتحه اش خوانده است، الان شاید می تواند ثابت قدم باشد! جلوتر فتنه هایی در راه است!
🔹گاها مقام معظم رهبری در صحبت هایشان کدها را می دهند! اینکه حضرت آقا در جمع پاسداران دردانشگاه افسری فرمودند که، خرمشرها در پیش روست! ادامه اش هم صریح گفتند; این خرمشهرها دیگر جنگ نظامی نیست! جنگ فرهنگی و عقیدتی است!!️یک نمونه اش این است، که در فضای مجازی واقعا دارند جوان های ما را از دین بدر می کنند!
🔷می گوید; در زمان غیبت اگر شما برای امام زمانت دعا نکنی از دین بدر می شوی، تعارف هم نیست!
ادامه دارد …
🎙✍استاد احسان عبادی
🍃
🕊 @Etr_Meshkat
🍃⚜🍃🕊🍃⚜🍃🕊🍃
هدایت شده از |عطرمشکاتـــ
🌸🌸سيد ابن طاووس ميفرمايد:اگر از هر عملي در عصر جمعه غافل شدي از صلوات ابوالحسن ضراب اصفهاني غافل نشو چرا كه در اين دعا سري است كه خدا ما را بر آن آگاه كرده است.🌸
@Etr_Meshkat
هدایت شده از |عطرمشکاتـــ
28.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔊صلوات منسوب به ابوالحسن ضراب اصفهانی
سیدابن طاووس از مولایمان مهدی(عج) روایت کرده:
هرگز این صلوات را ترک مکن زیرا خداوند مارا بر امرمهمی درباره این صلوات مطلع گردانیده است.
@Etr_Meshkat
تهیه و توزیع313 غذا بین نیازمندان و مردم شهر همدان به همت خیّرین و اعضای موسسه طلیعه عطر مشکات همدان
@Etr_Meshkat
هدایت شده از |عطرمشکاتـــ
❤️راه بدست آوردن هزار رحمت الهی در عصر جمعه، خواندن صد مرتبه سوره قدر است.
@Etr_Meshkat
🎍🌼🍃🍂🌾
🌼🍃🍂🌾
🌼🍂🌾
#حدیث
💠حضرت امام علی امیرالمؤمنین علیه السلام به فرزندش امام حسین علیه السلام فرمود: پسرم ! هیچ شرافتی بالاتر از اسلام نیست . و هیچ کرامتی عزیزتر از تقوا نیست و هیچ پناهگاهی محکم تر از پرهیزگاری نیست . و هیچ شفاعت کننده ای کار ساز تر از توبه نیست. هیچ لباسی زیباتر از عافیت نیست. هیچ دارایی ای از خشنودی دادن یک وعده غذا به فقیر نیست . هر که به روزی روزانه خود اکتفا کند ، آرامش یافته ، آسوده خاطر می گردد.
📚تحفة العقول : ۱۶۱
🌼🍃🌾
🌼🍃🍂🌾 @Etr_Meskhat
🎍🌼🍃🍂🌾
🌺امام کاظم علیه السّلام فرمودند:
🕊•تجربه ها برای ادب کردن کافی است، و گذشت روزها برای موعظه و پند و یاد مرگ برای بازداشتن از گناهان بس است.
📚منبع:
حیاةالامام موسی بن جعفر(ع)ج1،ص 256
@Etr_Meshkat
#دهه آخر ذی الحجه
چند سالی است که از سوی برخی سخنرانان خاص، دههی آخر ذی الحجه به نام دهه «حی علی العزاء» و یا «حی علی البکاء» معرفی میشود.
در حالی که در منابع روایی و حدیثی، در زمینۀ اقامه عزا و برگزاری سوگواری به غیر از ده روز اول محرم توصیهای وارد نشده و هیچ سند تاریخی معتبری وجود ندارد که به غیر از دههی اول محرم، در جامعه اسلامی عزای عمومی اعلام شود.
لذا با توجه به اینکه دههی آخر ذی الحجه علاوه بر امتداد عید غدیر، مصادف است با مناسبتهایی مانند ولادت امام موسی کاظم علیه السلام، روز مباهله، و... که تقریباً جنبهی شادی دارند، لذا میتوان گفت که ایام عزا اعلام کردن این ایام، نوعی بدعت بوده و هیچ جایگاهی در منابع حدیثی و مقاتل ندارد.
@Etr_Meshkat