#کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب (ج۱۱) - ۱
🌀من نمیتوانم به خدا توجّه کنم چون عوامل غفلت در دنیا زیاد است!
🌀به مهربانی خدا هم نمیتوانی توجّه کنی؟!
🔹خداوند در پشت پردۀ غیب است و اگر بنا باشد ما فقط به امورِ ظاهری توجّه کنیم و قدرت کنترل ذهن نداشته باشیم-جز در برخی لحظات خاص و گذرا- نمیتوانیم به یاد خدا بیفتیم.
🔹توجّه به خدایی که او را نمیبینیم-خصوصاً برای مدت طولانی- کار بسیار دشواری است، چون عذابها و ثوابهای خدا فوری نیست و زود عکسالعمل نشان نمیدهد، لذا غفلت از این خدا آسان است.
🔹در میان اسماء الهی، نگاه به «رحمانیت خدا» قدرت توجهِ طولانی به خدا را به ما میدهد. چون مهربانی برای انسان شیرین است و با طبع او سازگار است، ضمن اینکه خدا دوست دارد به مهربانیاش نگاه کنیم.
🔹اگر کسی بگوید «من نمیتوانم به خدا توجّه کنم چون عوامل غفلت در دنیا زیاد است» میگوییم: به مهربانی خدا هم نمیتوانی توجّه کنی؟! توجه به مهربانی خدا که آسان است و تو هر لحظه به مهربانی او نیاز داری!
🔹مرحوم قاضی(ره) میفرماید «در عالم مکاشفه دیدم که مظهر رَحمَةُ اللهِ الواسعة، امامحسین(ع) است» اگر به رحمت خدا فکر نمیکنی، به امامحسین(ع) هم نمیتوانی فکر کنی؟! بدون حسین زندگی نکن. از حسین جدا نشو؛ حسین(ع) یعنی مهرباني خدا!
@Etr_Meshkat
#زیارت_حضرت_علی_علیه_السلام
کلیک کنید و زیارت بروید و جز ظهور پسرش مهدی علیه السلام چیزی نخواهید
www.imamali.net/vtour
اللهم عجل لوليك الفرج
@Etr_Meshkat
🌼🍃🕊🍃🌼🍃🕊🍃🌼🍃🕊🍃
👌 #تجلی_غدیر_در_عصر_ظهور
قسمت 👈8⃣
🔰 معرفی «دوران قبل از بعثت» و «"دوران قبل از ظهور»
1⃣ دوران قبل از بعثت
✨امیرالمؤمنین(ع)روزگار عرب پیش از بعثت را چنین ترسیم می نماید :
خداوندمحمد(ص) را بیم دهنده جهانیان و امین وحی و کتاب خود مبعوث کرد در حالی که شما گروه عرب در بدترین آیین و بدترین جاها به سر میبردید. در میان سنگلاخهاومارهای ناشنوا اقامت داشتید. آبهای لجن را میآشامیدید وغذاهایخشن میخوردید وخون یکدیگر رامیریختید وازخویشاوندان دوری میکردید. بتها درمیان شما سرپا بود و از گناهان اجتناب نمی کردید».
✨سپس روزگاربقیه مردم راپیش از
بعثت را چنین ترسیم مینماید:مردم آن روزدارای مذهبهای گوناگون و بدعتهای مختلف وطوایف متفرق بودند. گروهی خداوندرا به خلقش تشبیه میکردند و برخی دراسم او تصرف میکردندوجمعی به غیراواشاره میکردند خداوندآنان رابه وسیله رسول اکرم (ص) هدایت کرد وبه معارف الهی آشنا ساخت.
@Etr_Meshkat
🌼🍃🕊🍃🌼🍃🕊🍃🌼🍃🕊
#آیات_امامت_و_ولایت
۲۹تا۳۱ انسان
إِنَّ هَذِهِ تَذْكِرَةٌ فَمَن شَاء اتَّخَذَ إِلَى رَبِّهِ سَبِيلًا (۲۹) وَمَا تَشَاؤُونَ إِلَّا أَن يَشَاءَ اللَّهُ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا (۳۰) يُدْخِلُ مَن يَشَاءُ فِي رَحْمَتِهِ وَالظَّالِمِينَ أَعَدَّ لَهُمْ عَذَابًا أَلِيمًا (۳۱)»
۱) محمد بن فضیل، از ابو الحسن ماضی موسی بن جعفر علیه السلام نقل میكند: از ایشان درباره این سخن خداوند عزّ و جلّ پرسیدم: «إِنَّ هَذِهِ تَذْكِرَةٌ»، فرمود: منظور، ولایت است. عرض كردم: منظور از رحمت در این آیه: «یُدْخِلُ مَن یَشَاءُ فِی رَحْمَتِهِ» چیست؟ فرمود: ولایت ماست.«۱»
- كافی، ج ۱، ص ۳۶۰، ح ۹۱.
@Etr_Meshkat