♦️نیویورک تایمز: نیروی دریایی آمریکا نتوانست نفتکش Bella 1 را توقیف کند
🇮🇷@FADAEYN
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️فیلم منتشر شده ازکشتی بلا ۱ هنگام فرار‼️
🇮🇷@FADAEYN
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️⭕️⭕️ دیده شدن موشک از ایلام به سمت مقصد نامشخص
🔹تا کنون مراجع رسمی اطلاع رسانی درمورد این پرتاب نداده اند💢
🇮🇷@FADAEYN
♦️⭕️⭕️یک هواپیمای باری نظامی از روسیه وارد تهران شد؛از صبح دیروز تا الان این سومین هواپیمایی هست که وارد ایران میشه از مبدا روسیه‼️
🇮🇷@FADAEYN
♦️اعتراض روسیه به تهدیدهای اسرائیل و آمریکا علیه ایران
🔹وزارت خارجه روسیه شامگاه سهشنبه خواستار پایان تنشزاییهای آمریکا و رژیم صهیونیستی درخصوص برنامه هستهای جمهوری اسلامی ایران شد.
🇮🇷@FADAEYN
♦️⭕️⭕️مظلوم عبدی سرکرده گروهک تروریستی پکک در حمله موشکی ایران کشته شد💢
🔹کانالها و افراد نزدیک به جولانی به صورت گسترده خبر ترور مظلوم عبدی سرکرده گروهک تروریستی پکک وابسته به آمریکا، رژیم صهیونیستی و امارات را منتشر کردهاند!
▪️انتشار این خبرها همزمان با امنیتی شدن شدید جو دمشق در طول چند ساعت گذشته باعث بروز شایعات عجیب در سوریه شده است.
🇮🇷@FADAEYN
.
⭕️نرخ تورم در سه دورهی اخیر ریاست جمهوری
دولت شهید رئیسی به خوبی تونسته بود تورم رو کنترل کنه و کاهش بده
🇮🇷@FADAEYN
🌺 میلاد باسعادت امام جواد علیه السلام مظهر جود و سخا بر امام عصر عج و بر شیعیانش مبارک.
🇮🇷@FADAEYN
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تجمعات در کشور برا حمایت از رضاشاه دوم؛ سُسخرسی به پاخواست، اینم سندش:
🇮🇷@FADAEYN
سردار یدالله جوانی، رئیس دفتر سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اظهار داشت که تهدیدات ناشی از دیدار اخیر نتانیاهو و ترامپ، ریشه در «استیصال و ترس» دارد.
او گفت که رهبران اسرائیل و آمریکا میدانند که نه توانایی انجام حمله نظامی را دارند و نه قدرت پایداری در برابر پاسخ احتمالی ایران را.
جوانی مدعی شد که «آمادگی فوقالعاده» نیروهای مسلح ایران، آنها را به وحشت انداخته و منجر به آنچه او «لافزنیهای پوچ» توصیف کرد، شده است.
🇮🇷@FADAEYN