🔻آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🖋 مهدی جمشیدی
🔹بسیار اندک بودند، امّا میخواستند «وانمود» کنند که فراوانند. میخواستند «گروهکهای مجازی» را به «لشکرهای خیابانی» تبدیل کنند. بااینحال، نتوانستند «مردم» را با خود همراه کنند. تصوّر میکردند که «جامعۀ ایران»، چونان «انبار کاه»، فقط محتاج یک «جرقۀ کوچک» است تا شعلهور شود. نهفقط «جرقه»، بلکه «آتشها» برافروختند امّا جامعه نخروشید و با آنها همصدا و همداستان نشد. این اقلیّت محض و مطلق، نعرههای بلند سر دادند، امّا جامعه به راهی رفت و اینان به راهی دیگر. «اقلیّت مطلق» بودند و «اقلیّت مطلق» ماندند. هرچه که دستوپا زدند و هوچیگری و روایتسازی و بازیپردازی کردند، نشد که نشد. و چون ناکام ماندند، در پی جبران برآمدند؛ با «آتش» و «خون» و «دروغ» و «فریب» در خیاباهای فضای مجازی و خیابانهای ایران. و تلختر و سوزانندهتر از همه، روایتهای دروغین بود. و از این جمله، متهمساختن آیتالله خامنهای به «دیکتاتوری».
🔹آیتالله خامنهای چه کرده است که چنین اتهامی را بر او روا داشتند؟! او در هیچ انتخاباتی دخالت نکرده است و همچون یک شهروند عادی، «یک رأی» به صندوق انداخته و سپس نظارهگر کنشگریِ آزادانۀ مردم بوده است. او رأی مردم را «محترم» دانسته است و در منطق حکمرانی، «دخالت مستقیم و جدّی» داده است. او همواره به «مشارکت حداکثریِ مردم در انتخابات»، توصیه کرده است و نتیجه را فرع بر حضور دانسته است. حتّی آنگاه که «گزینههای زاویهدار با او» به قدرت رسیدهاند، منطق مردمسالاری را کنار ننهاده و انتخابات را «ابطال» نکرده است. او در برابر این گزینهها، «کارشکنی» و «سنگاندازی» نکرده و جهتگیریهای شخصیاش را مبنای تعاملاتش قرار نداده است. همۀ تعاملات او بر اساس «اخلاق» و در چهارچوب «قانون» بوده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🔹آیتالله خامنهای در وظایف قوا و نهادها دخالت نکرده و از مدیران و کارگزاران، «مترسک بیعمل» و «عروسکهای خیمهشببازی» نساخته است. او به جای «قانون»، به «خود» ارجاع نداده است و در دورۀ حاکمیّت، نظرش جایگزین قانون نشده است. او سلیقه و پسند خود را بر قانون ترجیح نداده است. هرچه که توانسته، کمتروکمتر مداخله کرده و حضور داشته است تا جریان امور، بهصورت طبیعی و در امتداد قانون پیش برود. او نه آشکارا و نه پنهانی، هیچ امری را از «مدار قانون»، خارج نکرده و «بدعت» نساخته است. حکومت ایران در چهارچوب قانون پیش میرود نه خواستههای شخص او. حضور و قدرت و عظمت او، کمترین سایهای بر سرِ قانون نیفکنده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🔹آیتالله خامنهای، بسیار بر «فرهنگ» و «سبک زندگی» اصرار میورزد، امّا در پی «تحمیل» و «تحکّم» نبوده است. با اینکه «حاکم» و «در قدرت» است، امّا به زبان «زور» و «اجبار» سخن نگفته و «امر» و «فرمان» صادر نکرده است، بلکه همچون یک «عالِم دینی»، دردها و نگرانیهای فرهنگیاش را شفاف و صمیمانه بازگفته و «استدلال» کرده است. آری، «استدلال»! او برای اصلاح سبک زندگی، «بخشنامههای فاشیستی» صادر نکرده و از «موضع بالا» به جامعه نگاه نکرده است. او همواره خود را «از جامعه» و «در کنار جامعه»، انگاشته است. او «از مردم» بوده است نه «بر مردم». او «تربیت» و «فهم» و «اخلاق» و «گفتگو» و «تبیین» و «گفتمانسازی» را کنار نزده و «تحکّم» و «تحمیل» و «زور» و «خشونت» و «تعدّی» و «جبر» را حاکم نکرده است. زبان او، «زبان استدلال» بوده است؛ همچون تمام گذشتۀ فکریاش. «آیتالله خامنهایِ نظام جمهوری اسلامی»، همان «حجتالاسلام خامنهایِ طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» است؛ با همان حوصلۀ گفتگویی و اهتمام تبیینی و منطق تبلیغی. پس از پنجاه سال، و با وجود صدرنشینی در قدرت سیاسی، حالوهوای او دگرگون نشده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🔹عدّهای از یک «اعتراض جزئی»، شعار ساختارشکنانۀ «مرگ بر دیکتاتور» ساختند و در خیابان، حرمت او را شکستند و حریمش را درنوردید، امّا او هیچ واکنشی نشان نداد. نهفقط توپ و تانک به خیابان نیاورد و چوبۀ دار برپا نکرد، بلکه گفت حساب «هیجانزدگانِ بازیخورده» را از «غرضورزانِ بازیساز» جدا کنید و همه را به یک چوب نرانید. او هیچ سخنی در دفاع از خود نگفت و زبان به انتقاد نگشود. او مرز میان «منتقد» و «معارض» را شعار «مرگ بر دیکتاتور» ندانست و خویش را محور و مبنای حقّ معرفی نکرد. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🔹نه، او «دیکتاتور» نیست، او «مقتدرِ مظلوم» است. و مگر حاجقاسم سلیمانی در وصیّتنامهاش، آیتالله خامنهای را «مظلوم» نخواند؟! چه خوندلها که نخورده است در این سالها، و چه دردها و رنجها که پنهان نساخته است در عمق سینهاش... . از چشمانِ قلمم، اشک میچکد و از حنجرهاش، فریاد برمیآید.
🇮🇷 @FADAEYN
🔺از شهروند کرهای میپرسن؛ بین ایران و آمریکا هوادار کدومی؟ میگه ایران، چون آسیاییه از شهروند عرب همینو میپرسن؛ میگه ایران، چون مسلمانن
▪️حالا شما سطح بی وطنی و بیغیرتی برانداز ما رو ببین که یه نقطه اشتراک با این تیم پیدا نکرده
🇮🇷 @FADAEYN
اسکوچیچ ما را اگر جام جهانی برده است
پس چرا او برکنار از تیم ملی شد چرا؟
شاید ایران حذف شد از غصه های اسکوچیچ
شاید این باشد دلیل حذف زودهنگام ما
دستمزدش بود کمتر، خوب هم زحمت کشید
تیم را جام جهانی برد بدون ادعا
مزد زحمت های او اخراج این آقا نبود
پس نمک نشناسی فدراسیون بود ناروا
طفلکی این اسکوچیچ تحقیر شد، قلبش شکست
آه او گویا قویتر بود ز میلیون ها دعا
حذف ایران واقعا یک اتفاق تلخ بود
درس عبرت پس بگیریم لااقل زین ماجرا
دوست را از خویش رنجاندیم با اخراج او
پس برنجاندند ما را دشمنان بی حیا
اسکوچیچ خیلی برای تیم ما زحمت کشید
واقعا اخراج او هم زشت بود و هم خطا
او اگر ما می ماند آیا ما ز ولز می باختیم؟
فرض کن حتی نمی بردیم اگر ما ولز را
باز هم ارزش نداشت اخراج تلخ اسکوچیچ
شاید او از ما گلایه کرده پس پیش خدا
شاید آه اسکوچیچ مانع شد از راه صعود
او به ما شادی بداد و ما به او کردیم جفا
📝 علی شیرازی
🇮🇷 @FADAEYN
💢هر کسی بخواد پیامرسانهای تروریستی اینستاگرام و واتساپ رو رفع فیلتر بکنه
خائن به وطن و پایمال کردن خون شهداست
یا علی
🇮🇷 @FADAEYN
✍سرتان را بالا بگیرید؛
شما مایهی افتخار این زمینید!
سرتان را بالا بگیرید؛
همینکه در هجوم رسانههای فریبنده، محکم ایستادید، نفس زدید، دویدید،
و از همه مهمتر یک ملّت را که دشمن در کمینِ غارتِ همدلی شان بوده و هست، در پسِ اقتدار خود، یکدل و همصدا کردید، شما قهرمان آن میدانید.
باید زیر پاهای شما تمام قد ایستاد؛
که هیبت مقاومت و دلاوری تان، ترس به جان بدخواهان مان انداخت!
✦ یک ملّت، یک خانواده بزرگ است!
ما در دامان طاهر پدران و مادران مان و بر سفره های حلالشان آموختیم؛
۱ـ مشکلات خانه مان، به ما مربوط است، و آنکس که از بیرون خانه بر موج مشکلات سوار می شود تا سودی عائدش شود، کفتاری بیش نیست!
۲ـ کسی که در حریم داخلی خانه، خیانت کند، از نظر خداوند اهلِ آن خانه نیست، مثل فرزند نوح و همسر لوط،
و بزودی از جریان آن خانه، سقط خواهد شد.
✦دنیا در حال خطکشی است!
و تمدن ها روبروی هم صف آرایی می کنند!
قلب شما پذیرای کدام تمدن است؟
اهلِ همان خانه حساب میشوید!
آخرین تکانهای دنیا قبل از آرامش مطلقش در حاکمیت الله در زمین است؛
و ایران در حال استفراغِ غیر اهل...
💫 به خدا اعتماد کنیم، نصرتش از راه میرسد!
#استاد_شجاعی
🇮🇷 @FADAEYN
اگر کسی از نتيجه بازى ناراحته باید بهش تبريك گفت. اون حتماً یه ایرانی هست 🇮🇷🇮🇷 اون بیوطن نیست
#حمید_کثیری
🇮🇷 @FADAEYN
✅نتیجه بالاتر از گل زدن به آمریکا
🔸می دانید چرا دیشب خداوند در فوتبال کمک نکرد که پیروز بشویم؟
✍خداوند هدف بالاتری داشت می دید مدتی است عده ای شعار بی شرف بی شرف سر می دهند و مردم باشرف ایران را به بی شرفی متهم می کنند ! می خواست امتحان کند تا باشرف ها از بی شرف ها مشخص شوند و معلوم شود بی شرف کیست.
.
✍تمام کسانی که دیشب پای تلویزیون از باخت ایران ناراحت شدند ایرانی باشرف هستند و کسانی که از باخت تیم ملی ایران و پیروزی آمریکا خوشحال شدند بی شرف هستند!!
✍حالا فهمیدید که نتیجه فوتبال چقدر جالب بوده است؟!
✍خداوند می فرماید*لیبلوکم ایکم احسن عملا* یعنی خداوند شما را امتحان می کند تا مشخص شود که کدام یک از شما در میدان عمل صادق ترید.
🇮🇷 @FADAEYN
💠غیر آمریکاییش نامعقول است چه برسد به آمریکایی❗️
🔰برخی افراد به دلیل عدم شناخت دقیق از ابعاد شبکه های اجتماعی و پیامرسان در دنیای امروز ، می گویند که اینستاگرام و واتس اپ باید رفع فیلتر شوند.
◀️باید توجه داشت که با توجه به اینکه این نوع ابزارها ابزارهای راهبردی هستند، در این زمینه ها حتی به کشورهای متمایل به ایران نظیر چین و روسیه نیر نباید اعتماد کرد و وابسته شد، چه برسد به دشمن درجه اول مردم ایران یعنی آمریکا.
🇮🇷 @FADAEYN
هفته پیش تصویر دور زدن یک موتوری با پرچم انگلیس را صدهزار بار منتشر کردیم تا خوشحالی یک عده قلیل از باخت ایران، خوشحالی صدهزار نفر تعبیر شود و علمای اجتماعی توییتری و اینستاگرامی و گعدههای روشنفکری تا مدتها خوراک تحلیل صدمن یک غاز داشته باشند و شبکههای معاند به ریشمان بخندند و حالمان را بگیرند. حالا لطفاً تصاویر بوق بوق و رقص مجدد همان یک عده قلیل با پرچم آمریکا را بیخیال شوید و به اتفاقات دشمنشادکنِ روحیه خرابکن بیخود ضریب ندهیم و راحت برچسب وطنفروش به این و آن نچسبانیم. همان چند نفر جوگیری که برای برجام در خیابان با تیشرت l love USA رقصیدند، حالا هم به صحنه آمدهاند. از کاه کوه نسازیم!
رونوشت به دوستان انقلابی
🇮🇷 @FADAEYN
✍یه تحلیل متفاوت:
ما دیشب به آمریکا باختیم نه فقط در فوتبال، بلکه در رشد جمعیت و نسل جوان هم باختیم! ما امسال یکی از مسن ترین تیمهای #جام_جهانی بودیم درحالیکه تیم آمریکا کاملا یک تیم جوان بود و شور و توان جوانی در این تیم موج میزد.
⚠️این تازه اول دیدنِ نتایج پیری جمعیت در ایرانه...
نذارید آخرشو ببینن دشمنان...
#ایران_جوان_بمان
#فرزندآوری
🇮🇷 @FADAEYN
🔴این نیز بگذرد!
⏪ این روزهای پر فراز و نشیب هم تمام خواهد شد
مثل تمام روزهای تلخ و شیرین ۴۴ سال گذشته
خیلی سخت تر از این روزها را هم پشت سر گذاشته ایم
روزهایی که هیچ کس در دنیا دلش با ما نبود!
هیچ کس حتی حواسش به ما نبود که زیر بمباران موشک ها، بی پناه و بی دفاع، باید خون دل میخوردیم از کشته های بچه ها در زیر سقف خانه ها
💠 اما حالا حتی فوتبال ما کلی هوادار دارد!
دیشب صدها میلیون نفر از همه جای دنیا قلب شان با ما بود!
با ما حرص خوردند و ذکر گفتند و اشک ریختند
اینک حتی شکست و پیروزی و امنیت داخلی خیلی از کشورها وابسته است به اراده ما
به تسلیحات و موشک های ما
🔯 البته نفوذی های داخلی و خائنینِ وطن فروشِ مواجب بگیرِ مقیم کشورهای بیگانه، با بوق و کرنا هاشان
هم مشغولند
روز و شب به سیاه نمایی و هراس افکندن و اختلاف افکنی در میان مان
اما این عوعو سگان شما نیز بگذرد!
این زمستان هم تمام خواهد شد
ما ایمان داریم به ان مع العسر یسرا
خدای ما قوی است و شیطان شما ضعیف!
#ایران_قوی
#مقاومت_بسیج
#نبرد_آخر
🇮🇷 @FADAEYN
🔴«زن، زندگی، آزادی» شعاری علیه زنان
🔺بیش از ۲ ماه است [نا]جنبش «زن، زندگی، آزادی» با ادعای بزرگترین انقلاب زنانه در ایران سر برآورده و البته بیش از فضای واقعیت در فضای مجازی عرض اندام کرده است. این جنبش مدعی مبارزه با ظلم علیه زنان در ایران است و اگرچه آزادی حجاب را پیشانی این مبارزه قرار داده، در ادامه مطالباتی را در جهت اختلاط زنان و مردان در همه فضاها، مقابله با نمادهای مذهبی و البته آزادی همجنسگرایی ابراز کرده است.
🔹این جنبش از همان روزهای ابتدایی اقداماتی را در پرونده خود ثبت کرد که بر خلاف شعار اعلامشدهاش بود؛ از جمله نفرتپراکنی، ابراز خشونت شدید و حتی ارتکاب جنایت نسبت به مخالفان و منتقدان، توسل به زور برای همراه کردن مردم، فحاشی و هتاکی علنی، حمایت از تحرکات تجزیهطلبانه و تروریستی، تهدید بازاریان و تعطیلی کسب و کارشان، آسیب به اموال خصوصی و عمومی، اعمال خشونت نسبت به زنان با رفتارهایی چون چادر از سر کشیدن و ضرب و جرح برخی بانوان و بیاحترامی با شعارهای جنسی و رکیک.
🔹هر چند اکنون برای خیلی از ما عیان شده وقایع ۲ ماه اخیر نه انقلاب است نه زنانه و ماهیت آن توطئهای براندازانه است که روی موجسازی سلبریتیهای مجازی و برخی مطالبات حداقلی با نمود حداکثری سوار شده. اما برای عدهای که هنوز دل به شعار «زن، زندگی، آزادی» داده و از قِبَل آن به دنبال مطالبات خویشند، باید تبیین شود چگونه این حرکت به ضد خود یعنی زن و زندگی و آزادی تبدیل شده است.
🔹تکتک خصوصیاتی که در بالا ذکر شد، برای اثبات این موضوع کافی است؛ اما جز اینها، امری که پیشانی این انقلاب به اصطلاح زنانه را به خود اختصاص داده، به تنهایی قادر است آن را به ضد غایت ادعایی خود یعنی زنان تبدیل کند.
🔹طرفداران این جنبش ابتدا خود را معتقد به آزادی پوشش نشان دادند اما خیلی زود در حرف و عمل نشان دادند دیکتاتورمآبانه به دنبال حذف حجاب هستند و در آیندهای که میخواهند، کسی حق حجاب داشتن ندارد. در همین نقطه میتوان ضد زن بودن آنان را فهمید. اول اینکه ضدیت با حجاب به نادیده گرفتن حق انتخاب زنان محجب منجر میشود و دوم اینکه حذف حجاب و ترویج برهنگی در یک جامعه به سرعت آن جامعه را به محیطی ناامن و خشونتزده تبدیل میکند که نخستین قربانی آن زنان هستند. این گزاره را با توضیحی کوتاه اثبات میکنم.
🔹نقش زن در رشد یا افول جوامع بیش از مردان است. حکمای اسلامی زن را به دلیل ویژگیهایش، روحانیتر از مرد میدانند و معتقدند او اگر در مسیر پیشرفت قرار گیرد، جامعه را با خود بالا میکشد. یکی از این خصوصیات عاطفه است که چنانکه
آیتالله العظمی جوادیآملی میفرمایند، اگر در مسیر درست قرار بگیرد و حفظ شود، زنان با امامت عاطفه، هم خود رشد میکنند، هم جامعه را به تعالی میرسانند. اما اگر در مسیر درست قرار نگیرد، جامعه متوحش و اسیر شهوت و خشونت میشود. عفاف از جلوههای امامت عاطفه است. در نگاه تمدنی، عفاف زن تعیینکننده صعود یا سقوط جوامع بشری است.
🔹حجاب نمود عفاف و تنظیمکننده روابط بین زن و مرد در جامعه است، چرا که برای رفت و آمد و اختلاطشان قاعده تعیین میکند. وقتی حجابی در کار نباشد، برهنگی و افسارگسیختگی و اختلاط ناسالم در عرصه عمومی، جامعه را به عرصه تحریک جنسی بدل میکند و افراد را در یک حال تحریک دائم قرار میدهد؛ تحریکی که موجب عدم تمرکز و فشار مداوم روانی به اعصاب میشود. تولید خشونت از نخستین پیامدهای چنین وضعیتی است و زنان نخستین قربانیان این خشونت هستند.
🔹آمارهای جهانی این را بخوبی نشان میدهد. آمار «آژانس حقوق بنیادی اتحادیه اروپایی» که در وین، پایتخت اتریش گزارشی در این خصوص تهیه کرده، نشان میدهد یکسوم زنان ساکن این اتحادیه در طول زندگی خود دستکم یکبار مورد حمله و خشونت جسمی یا جنسی قرار گرفتهاند. این خشونت با فرهنگ برهنگی حاکم بر اروپا ارتباط مستقیم دارد.
🔹جالب اینجاست که خشونت علیه زنان در کشورهای حوزه اسکاندیناوی که سطح رفاه بهتری دارند بیشتر است و خشونت 52 درصدی در دانمارک، 47 درصدی در فنلاند و 46 درصدی در سوئد گواه این موضوع است.
🔹اما انگلیس با 68 درصد، پیشتاز خشونت جنسی علیه زنان است و اتریش با 35 و پرتغال با 32 درصد، بدترین آمار خشونت جنسی علیه زنان در اتحادیه اروپایی را به خود اختصاص دادهاند. نکته دیگری که اثبات میکند این خشونتها متأثر از برهنگی است، اینکه در گزارشی که یورونیوز از یک نظرسنجی داده، ذکر شده ۸۳ درصد زنان ۱۶ تا ۳۹ سال در اروپا به منظور جلوگیری از خشونت و آزار و اذیت، اقدام به محدود کردن آزادیهای فردی خود کردهاند. یعنی آنان بخوبی درک کردهاند محدودیت در پوشش و روابط تا حدی تأمینکننده امنیتشان است.
ادامه دارد...
📝 #رها_عبداللهی
🇮🇷 @FADAEYN