فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سواد_رسانهای
🔆 مفهوم و تکنیکهای عملیات روانی
#لبیک_یا_خامنه_ای
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْبحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها 🤲🏻
✾ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
2.6M
📣 توضیحات دکتر علی کرمی در مورد #مسمومیت ها در مدارس دخترانه
🗓پنجشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۱
🙏لطفاً جهت آگاهی مردم عزیز ایران و شکستن جنگ رسانه ای دشمن برای ایجاد رعب و وحشت میان مردم این پست را نشر دهید.
#انتشار_حداکثری
توضیحات یک خانواده مکتبی که فرزندان خود را به مدرسه نمیفرستند 👇👇👇
ارسالی از طرف یکی از مادران مکتبی 👇👇👇
سلام وقتتون بخیر
خدمت همه ی مادران دلسوز که دغدغه تربیت فرزندانشون رو دارند و از من سوال میپرسند که چرا من و همسرم تصمیم گرفتیم فرزندمون رو به مدرسه نفرستیم ، چندتا نکته رو باید عرض کنم:
اول اینکه ، این موضوع ، یک موضوع کارشناسی شدست که دلایلی که هست، کاملا عقلانی و منطقی هست، و حداقل سه تا چهار جلسه صحبت کردن درباره این قضیه رو میطلبه،
و من زمانی این دلایل رو خدمتتون عرض میکنم که به اون حد از عطش و تشنگی رسیده باشید ، چرا که قبلش شاید زیاد فایده ای نداشته باشه،
اگر دوست دارید به اون دلایل برسید قبلش نیاز هست که به چند مورد فکر کنیم.
۱.برای نابودی یک تمدن ، ۳ چیز را باید از آن تمدن گرفت:
_ نظام آموزشی
_ الگوها
_ خانواده
در توضیح نظام آموزشی میتونیم بگیم، حدود ۱۰۰ سال پیش ، به قبل ، ما ، در ایران مدارس و دانشگاههایی با این ساختار نداشتیم،
*اماااااااا*
اندیشمندانی مثل:
عطار،
سعدی،
حافظ ،
مولانا(به گفته صاحب نظران والاترین اندیشه بشری بعداز امامان و پیامبران)،
فردوسی ،
ابوسعید ابوالخیر ،
نظامی و غیره،
و دانشمندانی مثل :
ابن سینا(معروف به شیخ الرئیس)،
زکریای رازی(کاشف الکلی که امروزه در تمام بیمارستان های دنیا داره ازش استفاده میشه)،
ابوریحان بیرونی،
خیام(تنظیم کننده تقویم هجری شمسی،که دقیق ترین تقویم در دنیا با دقت یک ثانیه در چند میلیون سال هست)
غیاث الدین جمشید کاشانی،
قطب الدین شیرازی ،
خواجه نصیرالدین طوسی(نابغه ی نجوم،معماری و مملکت داری) و غیره، رو داشتیم.
اما سرو ته مدارس و دانشگاه های امروزی ، در کل دنیا رو که بگیریم، یکی مثل این الگوها پیدا نمیشه که نمیشه، و نکته مهمِ این قضیه ، اینه که شاید در ظاهر اندیشمندان قدیم ، دانشمند نبودند ، اما دانشمندان حتما اندیشمند هم بودند.
یعنی یاد دادن مفاهیمی مثل ، صبر ، گذشت، فرو خوردن خشم، ایثار و بخشندگی ، برای اجداد خردمند ما ، مهمتر بوده از دانشمند شدن اونها،
به قول دکتر الهی قمشه ای:
" ابن سینا و انیشتین شدن مهم نیست، عطار شدن و ابو سعید ابوالخیر شدن مهمه"
و حالا سوال اینجاست که:
آیا میشه اون ساختار علم آموزی رو مجددا احیا کرد؟ ، و علوم جدیدی مثل کامپیوتر، رباتیک ، هوش مصنوعی و... رو با اون سبک و ساختار به بچه ها یاد داد؟؟؟ تا در اون زمینه ها مجددا ، شاهد، خیام ها و ابن سیناها باشیم؟؟
جدایِ ازینکه اون علوم قدیم که به درد زندگی میخورده رو هم یاد بچه ها بدیم، که مهم ترینش طب بوده (و هست).
۲.الگوها:
الگوهای پدر بزرگان ما چه کسانی بودند؟؟
الگوهای ما در امروزه چه کسانی هستند؟؟
آیا الگوهای اجداد ما کسانی غیر از امامان معصوم بودند؟؟ آرزوی خواجه نصیرالدین طوسی با اون نبوغش، این بود که کنار حضرت علی(ع) دفن بشه که به آرزوش هم رسید.
اما الگوهای ما و یا فرزندان ما امروزه کیا هستن؟؟ بازیگران سینما و تلویزیون؟ ، بازیکنان فوتبال؟؟ فلان بازیگر هالیوود؟؟
یا دکتر الهی قمشه ای،
دکتر کزازی(شاهنامه پژوه) ،
دکتر اسماعیل آذر(مجری و تهیه کننده برنامه های مشاعره ی تلویزیون)،
علامه جلال الدین همایی،
علامه دهخدا؟؟؟
۳.خانواده
آیا سبک و ساختار خانواده های اجدادمون به این شکل بود؟؟
شخص مادر، در قدیم چقدر از پدر حرف شنوی داشت و احترامش رو نگه میداشت؟؟
در الآن چقدر هست؟ ، بچه ها چقدر از پدر و مادر حرف شنوی داشتن؟ ، الآن چقدر دارن؟؟
میزان طلاق ها ، بچه های طلاق و بی سرپرست در قدیم چقدر بود؟؟ الآن چقدر هست؟؟
آیا میشه حتی کمی به اون ساختارها برگشت؟؟
ناگفته نمونه که در نا کار آمدیِ این ساختارهای این دوره زمونه همین بس که ، همه ی ما از وضع موجود ناراضی هستیم، از اقتصاد، طب و پزشکی ، معماری، ازدواج و تشکیل خانواده، تا "ریشه ای ترین" ساختار، یعنی آموزش و تربیت بچه ها.
اقتصادی که ربوی هست، طب شیمیایی ای که خوب شدنی در کار نیست و باید همیشه بیمار بود و پول داد، آموزش و پرورشی که بچه ها به بدترین شکل ممکن ، جدا میشن، توسط مدارسِ نمونه دولتی، تیزهوشان، غیر انتفاعی ، مدرسه ی فرهنگیان، مدرسه سپاهیان ، هیئت امنایی و غیره
آیا برای احیایِ یک تمدن باید
نظام آموزشی،
الگوها
و خانواده رو احیا کرد؟؟؟
این سوالات پیش زمینه اون دلایلی هست که من و همسرم تصمیم گرفتیم فرزندمون رو به مدرسه نفرستیم،
اگه دوست داشتید در زمان های مختلفِ شبانه روز، به این سوالات فکر کنید، اگه روزی رسید که طالب اون دلایلِ اصلیِ نا کار آمدیِ ساختارِ آموزش و پرورش و آموزش عالی شُدید، اون دلایل رو هم، حضوری، خدمتتون عرض خواهم کرد.
💡@FANUSESHAB
ادامه 👇👇👇
دلایل نفرستادن فرزند به مدرسه در یک خانواده مکتبی
ارسالی یکی از مادران مکتبی 👇👇👇
سلام، وقت همه ی بزرگواران ، مادران و پدران دلسوز بخیر
چند هفته پیش متنی در توضیح اینکه چرا منو و همسرم، فرزندمون رو به مدرسه نمیفرستیم نوشتم که ، توجه یکی از پدران عزیز رو جلب کرده بود و از من خواستن دلایلی که در انتهای نوشته ام گفته بودم رو ذکر کنم
اون دلایل این ها هستند:
۱. اجباری یا اختیاری بودن علم آموزی
در هیچ زمانی و در هیچ جای دنیا ، علم آموزیِ اجباری ، هیچ فایده ای نداشته و ندارد و در آینده هم نخواهد داشت، چرا که وقتی کسی غذایی طلب نکرده، غذا دادن به اون شخص ، مفید که نیست، مضر هم هست، توجه کنیم که قورمه سبزی و آبگوشت غذای جسم انسان و علم و دانش ، غذای روح انسان هستند، پس تا وقتی انسانی، چه بچه و چه بزرگ غذایی طلب نکرده اند نباید به اون شخص غذا داد. اما میشه اون شخص رو گرسنه کرد و بعد بهش غذا داد، (با تکنیک هایی به نام جوشش از درون ، میشه بچه رو نسبت به علم و دانش گرسنه و حریص کرد)
در ساختار آموزشیِ ایران قدیم که متاثر از مکتب امامان بوده ، هیچ گونه اجباری در کار نبوده، علم آموزی صد در صد با اختیار بوده. و نتیجه اون اختیار میشده: مولانا، فردوسی، خیام و ...
حتی در بزرگترین اتفاق روی کره زمین، یعنی ادیانی که خداوند برای انسان ها توسط پیامبران فرستاد هم هیچ اجباری در کار نبود، نیست و نخواهد بود!
و این خیلی جای فکر داره!!!
۲. علوم بی فایده یا غیر نافع
پیامبر (ص) میگن:"پناه میبرم به خدا از شر علوم غیر نافع" ،
حقیقت اینه که غیر از کلاس اول که بچه ها خواندن و نوشتن رو یاد میگیرن (اون هم به بدترین شکلی که آموزش و پرورش تعیین کرده،تکنیک جزء به کل که بدترین روش آموزش خواندن و نوشتن هست،در مقابل تکنیک کل به جزء که بهترین شیوه آموزش خواندن و نوشتن هست) و چهار عمل اصلیِ ریاضیات، علوم دیگه ی مدرسه به درد بچه ها نمیخوره، به درد من ، با لیسانس فیزیکم و همسرم ، با مهندسیِ شیمی که نخورد، اگه به درد شما خورده، خوش به حالتون.
چهار علم توسط امامان ما معرفی شده، که اولینش علم طب ، و علم دوم شناخت ادیان هست، و متاسفانه در هیچ جای مدرسه و حتی دانشگاه، تا مقطع دکتری، اثری ازین علوم دیده نمیشه! یک انسان اول باید یاد بگیره سالم باشه، و در موقع بیماری چیکار کنه تا زودتر بهبودیشو حاصل کنه ، و بعد ، دین ، یا راهِ زندگیشو بشناسه(از کجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود؟) و بعد به زندگیِ این دنیاش به شکل صحیح بپردازه
۳. آموزش های یکسان پسر و دختر
دختر باید دخترانه و مادرانه تربیت و بزرگ بشه، تا در زندگی آیندش نقش همسری و مادری رو به بهترین شکل پیاده کنه ، و متقابلا پسر هم باید پسرانه و پدرانه تربیت و بزرگ بشه تا اون هم نقش همسری و پدری رو در زندگی آیندش به شکل درست ایفا کنه. چرا در مدارس ما دخترا همون مطالبی رو میخونن که پسرا میخونن؟ مگه این دو تا شبیه هم هستن؟ دختر مال یک دنیا و پسر مال یک دنیای دیگه هست، پدران و مادرانی که ، هم دختر دارن و هم پسر ، شاید بهتر متوجه باشند، اصلا مادری و پدر کردن برای یک دختر متفاوته از مادری و پدری کردن برای یک پسر. چرا که این دو خلقیات و نیاز های متفاوتی دارند.
پیامبر (ص) میگن: اگه چیزی خریدی و آوردی خونه، اول بده به دخترت، بعد به پسرت بده! ، میتونست بگه ، هر دو رو هم زمان باهم بده! پس این یعنی این دو با هم تفاوت دارند.
خداوند در وجود زن ، ریز بینی ها و ظرافت هایی رو قرار داده که اون ظرافت ها در هنر های خانه داری ظهور و بروز داده میشه، هنرهایی مثل: بافتنی ، گلدوزی، فرشبافی، خیاطی ، آرایشگری، پخت انواع غذاها و کیک و شیرینی ها، درست کردن، شوری و ترشی ها، و از همه مهم تر ، غذا دادن و نگهداری از بچه های خردسال ، در صورتی که خداوند در وجود مرد ، کل نگری رو قرار داده، مثلا مساله ی اقتصاد خانواده ، که باید دست مرد باشه. و دقیقا اینجاست که میبینیم پسرها از بچگی به ریاضیات علاقه ی بیشتری نشون میدن تا خواندن و نوشتن، و در دختران برعکس.
۴. زمان بلوغ
خالق ما ، تغییرات جسم دختر رو در ۱۳ ۱۴ سالگی و پسر رو در ۱۶ ۱۷ سالگی قرار داده، آیا این به این معنا نیست که باید در همین زمان پاسخ این نیاز ها به صحیح ترین شکل ، یعنی ، همسر اختیار کردن ، داده بشه؟؟؟
چرا ما به خلقت خالقمون بی توجه هستیم و برای بچه هامون خویشتن داری رو در دستور کار قرار میدیم، و این کار اینقدر ادامه پیدا میکنه که اون شخص در خوش بینانه ترین حالت، دیگه هیچ میلی به ازدواج کردن و تشکیل خانواده نداره، دلیلش هم فقط و فقط مدرسه، دانشگاه ، و درگیرِ علوم بی فایده و یک ساختار غلط و اشتباه بودن هست.
۵. غیرِ درآمد زا بودن ساختار
بچه هایی که در این ساختار بزرگ میشن، کمترین هنر ی که درآمد زا باشه رو یاد نمیگیرن، در توضیح هنر ، همین بس که شیخ اجل ، سعدی شیر
ازی در گلستانش میگه:" هنر چشمه ی زاینده است و دولت پاینده، و گر هنرمند از دولت بیوفتد، غم نباشد که هنر در ذات خود دولت است،هر جا رود قدر ببیند و در صدر بشیند و بی هنر لقمه چیند و سختی ببیند"
۶. علم و عمل
علم و عمل دو بال یک پرنده هستند که همونطور که هر کدوم ازینها که نباشه پرنده نمیتونه پرواز کنه، انسانی هم که هر کدوم ازین ها رو نداشته باشه نمیتونه رشد کنه و به سعادت وکمال برسه.
اگر فرضا اسم اون علومی رو که در مدرسه درس داده میشه رو علم بذاریم، باز جای عمل ، در این ساختار کاملا خالی هست. هم در مدرسه و هم در دانشگاه.
۷. هزینه ای بودنِ ساختار
چرا باید برای علم آموزی هزینه پرداخت؟؟ منظورم از هزینه ، یکی دو میلیون و ۶ ۷ میلیون تومان نیست! منظورم مدارسی هست که شهریه های ۷۰ ۸۰ میلیونی دارند! و از دوسال قبل از شروع مدرسه ی بچه، پدرو مادر باید جای بچه رو رزرو کنن!
"از این مدارس تا تمام دانشگاه های آمریکا ، بلا استثنا پولی هستند" ،
در صورتی که در مکتب و ساختار علم آموزیِ امامان ما بهترین علوم ، بدون هیچ هزینه ای درس داده می شده است،
فقط امام صادق (ع) ۴ هزار شاگرد داشتند که دینار، درهم و حتی یک پول سیاه هم ازین ها نگرفتند!! و بهترین علوم رو هم به شاگردانشون یاد دادند(مثلا کتاب توحید مفضل که در اون امام صادق ع در سه بخش، شگفتی های بدن انسان، حیوانات و طبیعت رو گفتن، پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخرید و برای بچه ها بخونید، واقعا انسان رو به فکر فرو میبره)
۸. زمان های خاص
بچه های ما فقط باید در پاییز ،زمستان و بخشی از فصل بهار تشنه ی علم و دانش باشند، اما در تابستان نباید به دنبال علم باشند. چراکه در تابستان مدارس تعطیل هست،
آیا دلیلی ازین پوچ تر و بیهوده تر برای تعطیلیِ علم و دانش سراغ دارید؟؟؟
و در نقطهی مقابل زمانی که طبِ انبیا و پیامبران رو میخونیم میبینیم که بهمون میگن حداکثر فعالیت طبیعت در بهار و تابستان هست، و انسان هم باید موافق با طبیعت باشه. یعنی حداکثر فعالیت انسان در فصل بهار و تابستان باشه، نه در پاییز و زمستان که انسان دوست داره مثل طبیعت آرامش و سکون داشته باشه.
و اصلا چرا اون زمانی که پایه ی مدارس در این کشور بنا نهاده شد، گفتند شروع مدارس از اول فصل پاییز باشه؟؟ برای جواب این سوال، به صحبت های دکتر علی عبدالعالی در اینترنت مراجعه کنید، ایشون مدیر شبکه آموزش و یکی از منتقدین سرسخت نظام آموزشی فعلی کشور هستند، در یکی از صحبت هاشون چنان طومار ساختار آموزش و پرورش رو درهم میپیچند که میگن، اگه بچه ها مثل زمان آدم و حوا در طبیعت بزرگ بشه، ازین چیزی که در مدرسه بزرگ میشه بهتر میشه.
اینها فقط نصفی از اون دلایلِ خاصی بود که در اون متن گفتم و بنا بر همین دلایل منو همسرم بچه ها مون رو به مدرسه نمی فرستیم.
کلام آخر :
ما شما رو با ساختاری آشنا میکنیم که در اون ساختار :
۱.سر سوزنی اجبار نیست،
۲.علوم نافع و بافایده به بچه ها آموزش داده میشه.
۳.به صحیح ترین شیوه،تکنیک کل به جزء
۴.در این ساختار پسر ، پسرانه و دختر دخترانه تربیت میشه ، پسر اقتصاد و دختر هنرهای دخترانه رو یاد میگیره.
۵.دختر و پسر باعلم همسرداری در زمان های مناسب آشنا میشن و در زمان مناسب هم همسر انتخاب میکنند و تشکیل خانواده میدن
۶.این آموزش ها صد در صد رایگان هست، چرا که ما به تاءسی از امامانی آموزش میدیم که اونها برای آموزش علوم شون هیچ پولی نگرفتند ، حتی یاد گیریِ علوم به روزی مثل کامپیوتر و رباتیک هم در این ساختار کاملا رایگان هست.
۷.اوج فعالیت مون هم برعکس مدرسه و موافق با طبیعت در بهار و تابستان هست.
در صورت سوال داشتن چه در گروه و چه در پی وی پاسخگو هستم
سپاسگزارم ازینکه زمان گذاشتید و مطالعه کردید.
💡@FANUSESHAB
46.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 نمونهای از یک مدرسه واقعی را ببینید!
✅ دانش آموزانی که خودشان خرج خود و مدرسه را در میآورند!
✅ در مدرسه نانوایی دارند و نان میپزند.
❇️ پرورش دام و طیور و تولید لبنیات توسط بچهها
❇️ بازده دروس بیشتر و بهتر از مدارس معمولی
✅ بچهها در این مدرسه احساس مسئولیت را میآموزند و برای زندگی واقعی آماده میشوند.
✅ اینجا بچهها آزادند تا انتخاب کنند. آگاهانه و مسئولانه.
🔴 شعبه مدرسه مسجدمحور قرآن و زندگی بیرجند
نه به اموزش پرورش وارداتی مزخرف
💡@FANUSESHAB
❌میگن حکومت داره با مسموم کردن چند دانش آموز از خیزش زنان انتقام میگیره؛ چند سوال:
1⃣-چطور همین حکومت صدها نفر رو عفو کرد؟
2⃣-با تسلط کامل حکومت به کل کشور چرا فقط در چند جای محدود اتفاق افتاده؟
3⃣-این اقدام در این اوضاع که اغتشاشات خوابیده به نفع کیه؟
4⃣-شرافتاً چطور انقدر کودنید؟
🔴قطع به یقین این کار داره توسط شبکه نفاق انجام میشه تا با گرفتن جان چند کودک معصوم دوباره در آتش اغتشاشات بدمند
🔴مراقب شبکه نفاق و نفوذ باشید
💡@FANUSESHAB
🔴بابت انتشار عکس شرمنده عزیزان هستم اما باید این واقعیت ها دیده شود تا توسط عده ای تاریخ تحریف نشود
🔴 ملتی که تاریخ خود را نداند محکوم به تکرار آن است
🔷 کودککشی های سازمان تروریستی مجاهدین خلق در دهه ۶۰ جزو جگرسوزترین قسمتهای تاریخ ایرانزمین است.
🔹 شاید با خواندن جنایات سازمان مجاهدین خلق نیاز نباشد برای یافتن حقیقتِ مسمومیت دانشآموزان راه دور برویم!
🔹 تاریخ همیشه درحال تکرار است.
💡@FANUSESHAB
1_1714559457.mp3
12.21M
⏳هفته ای یکبار این صوت را گوش کنید😱
سخنرانی آقای وافی
✔️آیا تبلیغ خواهید کرد؟!
✔️آیا اقدام خواهید کرد؟!
💡@FANUSESHAB
1_1227001661.m4a
2.37M
حرفای یک پسر درباره بلایی که با دیدن زنهای بدحجاب سرشون میاد😔👆👆
این وویس رو حتما حتما گوش کنید
و منتشر کنین، خجالت نکشین
اینا حرف های کسی هست که نه بچه بسیجیه
نه حزب اللهیه
نه ساندیس خوره
💡@FANUSESHAB
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای زیر بارانم تویی...
🎙سید حمیدرضا برقعی
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْبحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها 🤲🏻
✾ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌مخاطب سوالی مطرح میکند درمورد واگذاری بحرین توسط پهلویها و شکنجهگریهای ساواک!!!
جواب شاهزاده پهلوی جالب است :
دوستان عزیز از همه چیز مهمتر اعتماد به نفس هست!!!😅
#لکه_ننگ_ایران
#پهلوی_بدون_روتوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 فتنه ناکارآمدی دولت
🔺نظر حضرت آقا در رابطه با عملکرد دولت چیست؟
🔺 پولهای بلوکه شده ایران در آمریکا توسط کدام دولت نتایج مثبتی به همراه داشت؟
🔺حضرت آقا به آينده کدام دولت امیدوار است؟
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْبحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها 🤲🏻
✾ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
♨️اعتراضات خیابانی که #کار_خودشونه
اغتشاش و آتیش زدن بانک که کار خودشونه
کشته های آشوب ها که کار خودشونه
حادثه شاهچراغ که کار خودشونه
#مسمومیت_دانشآموزان هم که کار خوشونه
پس دقیقا شما براندازها دارید چه غلطی میکنید با بودجه های سنگینی که میگیرید و باید خرج براندازی کنید؟
🗣علی فلاحتکار
⚠️برای بازی با روان مردم ایران هر کاری میکنن!
⛔️عکس تاکسیدرمی یک یوزپلنگ رو به اسم #پیروز دارن منتشر میکنن!
⛔️تروریسم رسانه ای تمام توانش رو گذاشته تا هرروز به یک بهانه ذهن و اعصاب و احساسات مردم رو به بازی بگیره و نگذاره حتی یک روز شادی و آرامش به زندگی ها برگرده!
#جنگ_شناختی
#جنگ_ترکیبی
🔴دیلی تلگراف تیتر میزند:«دختران ایران عمدا مسموم میشوند تا از مدرسه رفتنشان جلوگیری شود»
▪️معصومه ابتکار هم با تایید تلویحی این اخبار، مینویسد نمیخواهید جلوی متحجر را بگیرید!
▪️در ایرانی که دخترانش بیشتر از پسرانش در کنکور قبول میشوند،تهمت میزنند از تحصیل دختران جلوگیری میشود!
✍سید مصطفی موسوی نژاد
#مسمومیت_دختران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️منطقی...
💬ـ saeedism
#کارخودشونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 یک دوربین مخفی متفاوت و زیبا در تبریز و استرالیا...
📊مقایسه رفتار شهروندان استرالیایی و تبریزی و واکنش آنها نسبت به یک اقدام مشابه
❗️تفاوت فرهنگ ایران و خارج اینجا مشخص میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رسانه اوکراینی بررسی میکند:
📍پهپادهای تهاجمی جدید ایران تا چه اندازه خطرناکتر هستند؟
🔻نشریه غربی گاردین گزارش می دهد روسیه محموله ای جدید و آزمایشی را از ایران خریداری کرده و ظاهرا تست نظامی آن در حال انجام است/پهپاد مهاجر-6 مانند بیرقدار یک پهپاد شناسایی-تهاجمی است/یک فروند از این پهپاد ارزشی برابر با صد پهپاد انتحاری دارد، حدود چند میلیون دلار!/آن ها قادرند اطلاعات اهداف شناسایی شده را به صورت آنلاین به منظور هدایت نهایی پهپادهای انتحاری و یا موشک ها ارسال کنند/شاهد-191 یکی از پیچیده ترین پرنده های بی سرنشین ایرانی است/این همان مهندسی معکوسی است که در ایران محبوب میباشد و اینگونه کار می کند...
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْبحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها 🤲🏻
✾ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰من یک مادرم!
🌷من یک مادر منتظرم!
#جمعه
#انتظار
#تربیت_فرزند
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْبحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها 🤲🏻
✾ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سواد رسانه ی خود را بالا ببریم... شنا رفتن یعنی این👌
به همین سادگی در فضای مجازی فریب می خوریم...
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْبحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها 🤲🏻
✾ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ