eitaa logo
تنها راه نجات "فینال زمان"
1.2هزار دنبال‌کننده
12.1هزار عکس
10.5هزار ویدیو
217 فایل
به نام خدا "تنها راه نجات" اطاعت از رهبری ست همه ما دنبال #آرامش و لذت در زندگی هستیم ،زندگی یعنی مدیریت تمایلات و علاقه ها. #دین یعنی برنامه جامع برای مبارزه با هوای نفس. @Zahrali313_9 مدیر @Monji72 کسب و کار مواسات http://basalam.com/kmovasat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌نماینده مجلس: نیروهای فراجا از حداقل امکانات هم برخوردار نیستند؛ درخواستم اینه فرمانده فراجا رو دعوت بکنید در مجلس گزارش بدن کمبود هارا بگویند. الان فصل بودجه است؛ اینها به حداقل‌ ها هم مثل لباس ضد گلوله مثل خودروهای تندرو هم مجهز نیستند، حتماً دعوت بکنید و بتونیم در بودجه ۱۴۰۴ مشکلی حل بکنیم.
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 حمله شدید فرامرز دادرس، افسر گارد شاهنشاهی به ربع پهلوی: خاک بر سرت که به خاطر حمایت از حمله به ایران ننگ ابدی را برای خودت و خاندانت خریدی! آقای رضا پهلوی! لحظه حمله اسرائیل به ایران کدام خَلا را پر کرده بودی؟! ای خائن! تو که می‌گفتی اگر حمله شود ارتش طرفدارانم، بیرون می‌ریزند! چه شد؟ ای خائن! من و بسیاری از فرماندهان ارتش پهلوی تو را قبول نداریم!
🚨نماینده چین: ما به شدت نگران تشدید تنش در خاورمیانه به دلیل اقدامات اسرائیل هستیم.
🚨نماینده روسیه: اقدامات خصمانه اسرائیل با هدف شعله ور کردن آتش جنگ در منطقه است.
از ابتدای تجاوز زمینی به لبنان؛ 📌 هلاکت بیش از ۹۰ افسر و سرباز| انهدام ۳۸ مرکاوا و سرنگونی چهار پهپاد اتاق عملیات مقاومت لبنان: تاکید می‌کنیم که تا لحظه انتشار این گزارش، ارتش دشمن قادر به سلطه و اشغال جزئی یا کلی هیچ یک از روستاهای خط مقدم نبرد در جنوب لبنان نشده‌است. از ابتدای تجاوز زمینی، بیش از ۹۰ کشته و ۷۵۰ زخمی به صفوف افسران و سربازان دشمن اسرائیلی تحمیل کردیم. ۳۸ تانک مرکاوا، چهار بولدوزر نظامی، خودروی هامر، زره‌پوش و نفربر دشمن را منهدم کردیم. سه پهپاد هرمس ۴۵۰ و یک پهپاد هرمس ۹۰۰ توسط پدافند هوایی مقاومت سرنگون شدند.
تنها راه نجات "فینال زمان"
📌ادعای شاخ‌دار درباره یک خلبان زن در ارتش اسرائیل کاربران سلطنت طلب ضدانقلاب عکسی از یک زن که گفته می‌شود خلبان است منتشر و ادعا کردند که او فردی به نام ماریا اسکندری خلبان جنگنده اف ١۶ ارتش اسرائیل و اصالتا ایرانی است! این عکس بیش از یک سال پیش در حساب اینستاگرامی یک عکاس اهل ایالت تگزاس منتشر شده و در پایگاه نیروی هوایی لفلین در تگزاس ایالات متحده عکس‌ برداری شده است. نشان‌ های روی یونیفرم زن نشان می‌دهد که او متعلق به گارد ملی هوایی آمریکا و عضو اسکادران ۱۷۴ سوخت‌گیری هوایی است.
. 📌هر هفته یه ویروس جدید 📌هرروز وقتی بی انرژی هستی قهوه و انرژی زا و... 📌هرموقع درد داری مسکنای مختلف 📌هر موقع بدنت قوت نداره، امپول ویتامین و تقویتی قلب 📌هرموقع رحمت مشکل داره ،ناباروری داری در به در دکتر و معاینه و انواع داروی شیمیایی و گیاهی و عطاری و.... 📌هرموقع افسردگی داری در به در دکتر و مشاور و روانشناس و داروهای اعصاب... 📌هرموقع عفونت و...داری داروهای مختلف چرک خشک کن و انتی بیوتیک 📌هر موقع اسهال و استفراغ داری، مسمومیت داری در به در درمانگاه و دکتر و داروخونه 📌هرموقع یبوست داری در به در عطاری و ملین و.... 📌هرموقع معده درد و سردرد داری دنبال انواع قرص و داروی شیمیایی 📌هر موقع روده هات مشکل دارن، پوستت کدر و لک و بد رنگه در به در انواع کرم و محصولات پوست،به جای درمان روده ها... 📌هرموقع پا درد و کمر درد داری در به در دکتر و معاینه و فیزیوتراپی و مسکن و.... 📌هرموقع اعصابت ضعیفه حافظه ات ضعیفه در به در دنبال تقویت کننده و دکتر و مشاور و عطاری... 📌هرموقع تهوع و ویار بارداری داری فقط باید تحمل کنی و بارداریت و به بدترین شکل ممکن بگذرونی 📌هرموقع درد قاعدگی داری فقط کمپرس گرم و مسکن و تحمل درد.... . اینا👆🏼،فقط" بخشی" از مشکلاتیه که کفلمه درمان میکنه...☺️ "فقط،بخشی".... .
🔅 ✍ زیر بار حرف زور نروید 🔹چهارشنبه بود که استاد ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ﺑﻪ ﺷﺎﮔﺮﺩﺍﻧﺶ ﮔﻔﺖ: ﺑﭽﻪ‌ﻫﺎ ﭘﻨﺠﺸﻨﺒﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ می‌گیرم به‌صورت ﺷﻔﺎﻫﯽ! 🔸ﻫﻤﺎﻥ لحظه ﮔﻔﺖ: ﺍﺻﻼ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ می‌گیرم ﻭ ﺍﻭﻥ ﻫﻢ ﮐﺘﺒﯽ! 🔹ﺑﭽﻪ‌ﻫﺎ ﻫﻤﻪ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ، اما استاد ﮔﻔﺖ: همین ﮐﻪ ﻫﺴﺖ! ﻫﺮﮐﺲ نمی‌خواد ﺑﯿﺎﺩ ﺟﻠﻮ ﺩﺭ ﮐﻼﺱ ﺑﺎﯾﺴﺘﻪ! 🔸ﺍﺯ ۵۰ ﻧﻔﺮ فقط سه ﻧﻔﺮ رفتند ﺟﻠﻮﯼ ﺩﺭ ﻭ استاد ﺍﺯ ﺑﻘﯿﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮔﺮﻓﺖ! 🔹ﺑﻌﺪ از امتحان رو ﺑﻪ ﺑﭽﻪ‌ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩند ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ۱۰ ﻧﻤﺮﻩ ﮐﻢ می‌کنم! 🔸ﻫﻤﻪ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ. 🔹استاد ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ: ﻧﻤﺮﻩ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺍﯾﻦ سه ﻧﻔﺮ رو ﻫﻢ ۲۰ ﺭﺩ می‌کنم! 🔸ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﻫﺎ ﺑﺎ ﺷﺪﺕ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ که چرا؟ 🔹استاد ﮔﻔﺖ: به‌خاطر ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺷﻤﺎ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺯﯾﺮ ﺑﺎﺭ ﻇﻠﻢ ﺭﻓﺘﯿﺪ. ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﺭﺱ ﻇﻠﻢ‌ﺳﺘﯿﺰﯼ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ؛ یاد بگیرید هیچ‌وقت زیر بار حرف زور نروید.
56.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌آیا امیدی برای اجرای عدالت اجتماعی در دولت وفاق ملی، وجود دارد؟ 👤 گفت‌وگو با دکتر احمد نادری، عضو هیئت رئیسه‌ی مجلس 👈قسمت اول 🔹دکتر نادری، یکی از مخالفان سرسخت حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای کالاهای اساسی مردم بود. 🔹اما هشدارهای او در مورد تاب‌نیاوردن مردم، زیر فشار اقتصادی این طرح، و به هم‌ریختگی جامعه، به گوش دولت و نئولیبرال‌های ذینفع نرفت. 🔸سوال: در دولت شهید رئیسی، چه اتفاقی افتاد، که وضعیت معیشتی مردم، بدتر شد؟ 🔹نادری: ما در مجلس بسیار تلاش کردیم، که این طرح به تصویب نرسد، اما قدرت نئولیبرال‌هایی که از دولت هاشمی رفسنجانی تمام ارکان اقتصادی کشور را تصاحب کرده‌اند، مافوق دولت‌ها و قوای کشور است. 🔹فشار شدیدی از سوی سازمان برنامه و بودجه، بر مجلس و شهید رئیسی وارد شد تا بالاخره طرح تصویب شد!! 🔹فرقی ندارد که چه دولتی سر کار بیاید، اصولگرا، یا اصلاح‌طلب، در اصل این مافیا و رانت‌ها هستند که اهداف سیاسی و اقتصادی خود را دنبال می‌کنند. 🔹شهید رئیسی به شخصه انسانی ضدفساد و رانت بود، و خیلی هم تلاش کرد، اما به خاطر نبودن ساز و کار قانونی برای مقابله با فساد، موفق نشد. 💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌توصیف جالب شهید رئیسی از زبان سفیر اسبق انگلیس در ایران؛ علیرغم فشار تحریم‌ها به اقتصاد ایران، او ناامید نشد! 🔹«ریچارد دالتون» سفیر اسبق انگلیس در ایران: در حال حاضر همه چیز از لحاظ امنیتی در داخل ایران آرام است؛ ایران نخبگانی قدرتمند دارد و در دولت مقاماتی وجود دارند که هر کدام در مدیریت، افراد برجسته‌ای هستند. 💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا) 💠@masaf_najva
14.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‍ 📌‌دیپلماسی اقتصادی در دولت شهید رئیسی ارزشمند بود ‌ 🔹نامزد انتخابات ریاست جمهوری: ‌‌‌‌عوامل و نیروها که برای اهداف و سرزمین خودشان تلاش می‌کنند یک همبستگی پیرامونی برای یکدیگر ایجاد کردیم که به توان امنیت ملی ما افزوده است. ‌‌🔹‌‌منافع ملی در کشور ما یک ویژگی برجسته است و این ۱۵ همسایه ما  با فرهنگ‌ها، موقعیت‌ها، منابع متعدد و متنوع با توان اقتصادی برجسته کم یا زیاد بازارهای خوبی دارند و نیازهای ما را هم برطرف می‌کنند. ‌‌🔹‌‌دیپلماسی بخشی برای تامین منافع است و باید تمرکز به حوزه پیرامونی خود بدهیم. امروز بخشی عبور از مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها ما با طراحی که در رفت‌وآمد پیرامونی داریم تا حدود زیادی جبران می‌کنیم. ‌‌🔹‌‌در ائتلاف‌های بین‌المللی و موثر در بریکس، شانگ‌های در منطقه حاشیه خلیج‌فارس که قابلیت خوبی برای تامین منافع ملی ما می‌دهند گام‌های خوبی برداشته شده و بسیار ارزشمند است. در دولت شهید بزرگوارمان جناب آقای رئیسی ایجاد حوزه دیپلماسی اقتصادی بود که از مدیران موفق‌مان در این حوزه نصب کردند. ‌ 💠@masaf_najva