eitaa logo
تنها راه نجات "فینال زمان"
1.2هزار دنبال‌کننده
12.1هزار عکس
10.4هزار ویدیو
217 فایل
به نام خدا "تنها راه نجات" اطاعت از رهبری ست همه ما دنبال #آرامش و لذت در زندگی هستیم ،زندگی یعنی مدیریت تمایلات و علاقه ها. #دین یعنی برنامه جامع برای مبارزه با هوای نفس. @Zahrali313_9 مدیر @Monji72 کسب و کار مواسات http://basalam.com/kmovasat
مشاهده در ایتا
دانلود
توییت استاد ✍️ ‏از ابتدا هم جریان منافقِ وفاق برای فشار و در تنگناقراردادن رهبر انقلاب دو خط را پیش برد. 💬 در واقع این جریان شبه‌نفوذ با فرستادن پالس و رفتارهای ذلیلانه در برابر ترامپ که یک طراحی بُرد-بُرد محسوب می‌شد، دو هدف را توأمان مدنظر داشت! 💬 اگر این تمنای ذلیلانه جواب می‌داد که عملا انقلاب اسلامی در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا (شروط موسوم به پمپئو) استحاله و تمام شده بود. 💬 اگر جواب نمی‌داد نیز رهبر انقلاب نزد مردم عامل اصلی عدم پیشبرد مذاکرات (بخوانید مشکلات اقتصادی) شناخته می‌شد و سناریوی بعدی که تحریک گسل‌های داخلی و ایجاد آشوب و اغتشاش است، اجرا می‌شود. 💬 در این میان بدتر از این غربگرایان؛ اصول‌گرایان وفاقی بودند که از ابتدا این جریان وطن‌فروش را تقویت کردند و تمام توانشان را بر تخریب و تحت‌فشارقراردادن فرزندان انقلاب گذاشتند.
توییت استاد ✍ پس‌از عدم ذخیره‌سازی سوخت که منجر به قطعی‌های بی‌سابقه برق شد؛ چه کسانی می‌خواهند با کاهش فروش نفت کشور را به بن‌بست بکشانند تا چاره‌ای جز مذاکره (بخوانید تسلیم ایران) باقی نماند؟ 💬 می‌دانید کاهش ۴۰درصدی فروش نفت چه معنی دارد؟ 💬 چه کسی باید با این اقدامات برخورد کند؟
📸 وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: نتانیاهو تظاهر می‌کرد ما بر حزب‌الله چیره شدیم 🔵 گالانت در بخشی از سخنانش اعتراف کرد دستور اجرای پروتکل هانیبال برای کشتن اسرای خودمان نزد حماس را صادر کرده بودیم. 👤 یوآف گالانت: 🔴 نتانیاهو تظاهر می‌کرد که ما بر حزب‌الله چیره شدیم اما واقعیت و میدان برعکس است. ما نتوانستیم و به نیروهای واقعی حزب‌الله نرسیدیم. بلکه در روز ترور «نصرالله»، حزب‌الله با صدها موشک عمق تل‌آویو را هدف قرار داد، گویی اتفاقی برای فرماندهی نیفتاده. 🔴 فرماندهی حزب‌الله پیچیده است و از شبکه‌ها و افرادی تشکیل شده که اسرائیل تنها ۲۰درصد آن را می‌شناسد. 🔴 جنگ با حزب‌الله طولانی است و توانایی‌ها و شبکه تونل‌های آن تاکنون مخفی است و آنچه رسانه‌ها می‌گویند چرت است.
کنایه روزنامه «وطن امروز» به رسانه‌های اصلاح‌طلب؛ پیام رسید؟
تحریف آشکار 🔸 «مهدی‌ فضائلی» عضو دفتر حفظ‌ و نشر آثار رهبر انقلاب نسبت به توییت «حسام‌الدین آشنا» برای مذاکره با آمریکا واکنش نشان داد.
📸 رفتارهای اسلامی حماس با اسرای صهیونیستی 🔸 دور پنجم از مرحله اول مبادله اسرا بین مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی امروز (شنبه) با آزادی سه اسیر دیگر صهیونیست در برابر آزادی ۱۸۳ اسیر فلسطینی انجام شد. 👤 سومین اسیر صهیونیستی که امروز آزاد شد، می‌گوید: از گردان‌های قسام برای حفظ و مراقبت‌های خوبی که از ما کردند تشکر می‌کنم.
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محسن افشانی ۲۵ بهمن میام کف خیابون به شرطی که پسر علی کریمی هم بیاد خواهر مصی علینژاد هم بیاد پسر حمید فرخ نژاد هم بیاد
•⊰سـه‌سـال‌رئیـس‌جمہـورےداشتیـم ڪہ‌خـودمےدانسـت‌صـلاح‌ڪشورچیست وهمـان‌سخنـان‌رامیگفـت لازم‌نبودرهبـرےبیـایدپشت‌تـریبـون‌فـریادبـزند⊱• ‎ "دختـرمـامـان" ↳💠⃟🇮🇷
Etebar .mp3
7.62M
🎵 قطعه «اعتبار» 🇮🇷 به مناسبت دهه فجر 🎙 با صدای: گروه همخوانی شمیم طوبی 👤 سرپرست گروه: سراج‌الدین چاپی ✍ شاعر: ایمان طرفه 🎶 موسیقی: ایمان کی‌پیشینیان 🎼