هوالعزیز 💐
#مهم
#بازی_اصلاح_طلبان_درزمین_برادر_محسن !
▪️یکم :
محسن رضایی را با همه سوابق حضورش در انقلاب بعنوان یک نیروی انقلابی نمی شناسم !
رفتار او هرگز در #تراز یک انقلابی بصیر قابل ارزیابی نبوده است !
▪️دوم :
محسن رضایی این روزها آرام و قرار ندارد !
#باور کرده که رئیس جمهور است !
👈هرچه جلوتر می رویم وعده هایش جنجالی تر می شود !
👈🏽مدام بر قول های نجومی اش به مردم می افزاید !
از یارانه ۴۵۰ هزار تومانی
تا وعده حقوق به زنان خانه دار
تا ساخت دو میلیون مسکن درسال
تا .....
👈🏾با هر حساب و کتابی که این ارقام را محاسبه کنیم دخل و خرجش اصلا با هم جور درنمی آید !
💥این را حتی اقتصاددان های انقلابی و منتقد دولت هم اذعان دارند که وعده های پرداخت نقدی به مردم حداقل برای دوسال اول هر دولتی #غیرممکن است !
👈🏾ضمن اینکه اساسا پرداخت های نقدی بدون کنترل تورم خسارتش به مراتب بیش از منافع آن است !
▪️سوم :
☝🏼اما ماجرا فقط این نیست !
آنچه مایه نگرانی است پشت صحنه ستاد محسن رضایی است !
عشق و علاقه برادر محسن به فتح جایگاه ریاست قوه مجریه چشمش را به شدت نابینا کرده !
👈حضور اصلاح طلب مکار و هفت خطی مثل #تاجگردون در ستاد رضایی حکایت از خیمه سنگین اصلاح طلبان بر هدایت رضایی به سمت و سوی خراب کردن آراء رئیسی دارد !
😎تردید نکنید که در ستاد رضایی به شدت #نفوذ صورت گرفته !
👈🏾 تاج گردون آمده تا از کاندیداهای جبهه انقلاب انتقام رد صلاحتیش در مجلس رابگیرد وگرنه این بشر بخوبی می داند که محسن رضایی انتخاب مردم نیست!
▪️چهارم :
آقایان زاکانی، جلیلی و قاضی زاده بهوش باشند و در روزهای پیش روی تبلیغات انتخاباتی، وعده های #پرداخت_نقدی رضایی را منطقی، مستند و با عدد و رقم به چالش بکشند و مردم را #هشیار کنند !
👈تمرکز بیش از حد بر همتی و مهرعلیزاده چالش بزرگتری را در این سوی میدان ایجاد کرده که باید در اسرع وقت برای خنثی کردن این #خطر چاره ای اندیشیده شود !
✔️برای مردم مستضعفی که در هشت سال حکومت داری روحانی در اداره معیشت زندگی به شدت دچار مشکل شدند، وعده های #سراب_گونه پرداخت نقدی رضایی وسوسه کننده است !
والسلام
✍️ صالح ادیب💐✋
@FORSATE_HOZOR
.
✔️آقای همتی میگه من صدای بیصداها و بیپارتیها هستم!
جناب همتی روکشی !
در زمان ریاست شما به کل بانک ها ۲۰۰۰ هزار میلیارد تسهیلات بانکی ارائه شد، چه مقدار از این پول به بی صداها و مردم مستضعف رسید؟!
@FORSATE_HOZOR
.
جناب روکشی !
کادر درمان آنوقتی فرسوده شد که رئیستان گفت ما از موج چهارم کرونا عبور کردیم و مردم هم به حرفش اعتماد کردند و به سفر رفتند !
آقای روکشی !
کادر درمان آنوقتی ناتوان شدند که قبل از عید مردم را رها کردید تا با هر وسیله ای خودشان را به خطه شمال و کنار دریا برسانند !
آقای روکشی
کادر سلامت و پرستاران را تبعیض در پرداختها از پای درآورده نه پرستاری از بیماران !
آقای روکشی
موج چهارم کرونابخاطر سفرهای سیاحتی ترکیه و تایلند و انگلیس بود وگرنه تجمع میلیونی مردم در نیمه شعبان آنهم بدون ماسک و چسبیده بهم در عتبات عالیات کمترین تلفات کرونایی را در همه جهان داشت !
آقای روکشی
کرونا را شما و دولتتان رها کردید تا نفس مردم و کادر بیمارستان را ببرد !
تجمع باشکوه مردم اهواز عقل از سرتان پراند !
آقای روکشی
اگر قبول داری که آن ده ده گفتن های شما در مردم اثر کرده تشریف ببرید بین مردم و در یک تجمع مردمی حضور پیدا کنید تا ببینم زنده از آنجا بیرون می آیی !!؟
شما مدتهاست از چشم مردم افتاده اید و جرات حضور در بین مردم را ندارید !
سید ابراهیم چند سال است که بی مهابا در بین مردم حضور دارد و محبوبیتش چشمتان را ترکانده !
✍صالح ادیب
🆔 @FORSATE_HOZOR
.
15.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شب_جمعه
🎗من ایرانمو تو عراقے، چہ فراقے
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌟 اللهم أنت السَّلام و منکَ السّلام و لکَ السَّلام...
الهنا ؛ تویی صاحب اسمِ #سلام
و همهی سِلم و امنیت از سوی توست!
امر کردهای؛
بر جانِ مضطرّ غریبترین باقیماندهات در زمین، دعای سلامتی بخوانیم...
او را برهان از تیغِ تمام آنچه از سوی ما، جان خستهاش را میآزارد ...
و #امام مان را به حریم سلم و امنیتِ از ما، وارد کن!
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
.
هوالعزیز💐
👈مشکل اساسی کشور ما نه تحریم است و نه کمبود امکانات !
👈نیاز اساسی کشور ما نه متخصص علم اقتصاد هست و نه کارآزموده میدان اقتصاد !
👈🏾گرفتاری اساسی کشور ما #مدیریتی است !
💥سید ابراهیم رئیسی یک متخصص است در اصلاح ساختار مدیریتی مجموعه های تحت نظر خود!
👈آقای رئیسی در هر مجموعه ای که حضور داشته قبل از هرکاری مدیرانی سطوح مختلف تحت امر خود را غربال و پاکسازی و نوسازی کرده !
✔️راه علاج نجات کشور ما از وضعیت اسف بار کنونی سپردن مسئولیت های کلیدی کشور به نیروهای انقلابی پاکدست متخصص جهادی است !
👈🏾گرفتاری اساسی کشور ما #مدیریتی است !
ان شاالله تعالی 🙏🏻
صالح ادیب 💐✋
🆔 @FORSATE_HOZOR
.
وقتی که کارد دسته خودش را می بُرد !
یاشار سلطانی از فساد #همتی در بانک مرکزی می گوید !
@FORSATE_HOZOR
.
بسم الله الرحمن الرحیم
✔️ نکته ی در باب حضور احتمالی نامزدهای همگفتمان و همنگاه جبههی انقلاب تا پایان رقابت های ریاست جمهوری
🔘 #وحدت مقولهایست که هدف از آن، بهره بردن بیشینه از ظرفیت فکری و اجتماعی جریانهای فعال و افراد موثر در کشور است. فرقی هم نمی کند این موضوع را انقلابی ها پیگیری کنند یا غربگرایان
👈 گاهی این #وحدت با تمرکز روی یک گزینه محقق می شود و گاهی با حضور چند گزینه.
مثلا این موضوع را غربگرایان با ثبت نام فلهای در #انتخابات دنبال می کنند. و گاهی با کناره گیری برخی از آن ها به سود دیگری در هنگام رای گیری
⭕️ یکی از دو #هدف اصلی در #انتخابات را اگر صیانت از جمهوریت نظام بدانیم، متناسب با شرایطی که این هدف را محقق کند، راهبرد خود را تنظیم و عملیاتی می کنیم.
👈 گاهی در انتخاب راهبرد درست برای این #هدف دچار اشتباهی اساسی می شویم.
به این معنا که عموما وجود گزینهای واحد را به معنای #وحدت تلقی می کنیم.
مانند آن چه سال ۹۶ رخ داد و عملا در زمین رقیب غربگرا بازی کردیم
🔆 روشن است که هر چند نامزد بنا بر جهان بینی ویژهای که دارند، وجه مشترک و وجه افتراقی با هم دارند و هواداران ایشان نیز کمابیش متناسب با آن وجوه اقدام می کنند.
⬅️ به این معنا که اگر تصور کنیم کنار رفتن نامزدی که بیشترین همپوشانی فکری را با دیگر نامزد دارد، آرای هواداران آن نامزد به صورت ۱۰۰٪ به سبد نامزد همفکر او منتقل می شود، اشتباه کرده ایم.
👈در بهترین حالت ، و به دلایل مختلفی که در کوران #رقابت پدید آمده ، بخشی از هواداران یک نامزد که ایشان را #اصلح دانسته، دچار گونهای از سختی و مقاومت شده که جز با حضور نامزد مطلوبشان یا #رای نمی دهند و یا احتمال دارد( هر چند کم ) رایشان به سوی رقیب گرایش پیدا کند.
⚠️ برابراین😊 در این جا #جبههی_انقلاب در معرض تهدیدی قرار می گیرد که چاره ی آن حضور نامزدها تا #پایان رای گیری ست.
☑️ این موضوع آن گاه اهمیت بیشتری پیدا می کند که وظیفهی اصلی هر نامزد ، بیش از مطرح کردن خود، فراهم آوردن شرایطی برای #اعتلای جمهوریت نظام است.
👈پس رو این حساب اگر همهی #نامزدها به اقتضای اصل اولای دفاع از جمهوریت نظام تا پایان رقابت ها در صحنه #حضور داشتند، این موضوع را به معنای وجوه اختلاف و منیت در وجود نامزدهای هم گفتمان و هم نگاه تلقی نکرده و برای این کار با ارزش و نگاه نابی که دارند، ارزشی قائل شویم که برای اهل ایثار قائل می شویم.
✔️ا ن شاالله هم چنان که در مجازی مشغول هستیم، در میدان #حقیقی #انتخابات هم از #تبلیغ غفلت نکنیم.
👈فکر نکنید که افراد چهار سال پیش همان هستند که مثلا ده سال پیش و حتا سال ۹۶ بودند. هم ده سال پیشی ها را می توان به رای به نامزد انقلابی واداشت و هم این احتمال بالا وجود دارد که سال نود و ششی های رای داده با نامزد انقلابی ، هم اکنون یا قصد رای دادن ندارند و یا مجذوب وعدههای فراوان یک نامزد با دارا بودن کف صلاحیت شده باشند.
✅ از #امروز ۷ روز تا #انتخابات باقی ست؛
برای هر روزش اگر #ارزشی به #قدر_سرنوشت یک کشور در یک سال قایل شویم، متناسب با آن می توان کارهای #سرنوشت_سازی انجام داد.
اللهم صل علی محمد و آل محمد🌼
✍سیاووش
🆔 @FORSATE_HOZOR
.