eitaa logo
رسانه مردم
181 دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
8.1هزار ویدیو
21 فایل
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از حُسن خُلق
Page481.mp3
1.05M
💠 | صفحه: 481 🔸با صدای: استاد پرهیزکار ✅ روے لینڪ ڪانال حُسن خُلق ڪلیڪ ڪنید.👇 ╭┅═══🏴🚩🏴═══┅╮ @hosnkholegh ╰┅═══🏴🚩🏴═══┅╯
هدایت شده از حرف مردم
1⃣قابل توجه ❤️به نیت فرج و سلامتی اقا عجل الله تعالی فرجه الشریف 🌼تلاوت سه بار سوره ☘و صد تا مهدوی بفرستید ✅بسم الله 💐یاعلی
🔻دولت پزشکیان در حال تکرار تجربه شکسته خورده دولت روحانی در موضوع هسته ای/ اولین شکست در دیپلماسی هسته ای در ۱۰۰ روز اول در نتیجه اتخاذ رویکرد اشتباه مثلث پزشکیان - عراقچی - ظریف 🔹در حالی که شورای حکام آژانس انرژی اتمی قطعنامه شدید الحنی علیه ایران صادر کرد اما برخلاف ادعاهای مقامات دولتی مانند وزیر امور خارجه و رئیس سازمان‌ انرژی اتمی مبنی بر اقدام متناسب اما در عمل شاهد بودیم که ایران به راه اندازی برخی سانتریفیوژهای جدید بسنده کرده است. 🔹انفعال ایران در برابر قطعنامه‌های صادره از سوی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد، اما نتیجه نهایی این رویکرد چیزی جز افزایش فشارها بر ایران نخواهد بود. 🔹 این انفعال، از یک سو باعث تشدید مواضع کشورهای غربی و متحدان آن‌ها می‌شود و از سوی دیگر، در داخل کشور موجب تضعیف اعتماد عمومی به سیاست‌های دولت و افزایش انتقادات می‌گردد. 🔹 مقامات دولت تصور می کنند که همکاری بیش از حد با آژانس و نشان دادن حسن‌نیت می‌تواند از فشارها بکاهد. اما تجربه نشان داده که کشورهای غربی از این همکاری به عنوان اهرمی برای پیشبرد فشارهای بیشتر استفاده می‌کنند. 🔹ایران می بایست در برابر آژانس بسیار هوشمندانه عمل کند. مقامات دولت ساده انگارانه قائل به تفکیک سیاست های آژانس از کشورهای غربی هستند اما در واقع این آژانس است که با رویکرد سیاسی خود بستر لازم را برای فشار بیشتر بر ایران وارد می آورد. 🔹در سفر اخیر گروسی به ایران شاهد بودیم مقامات دولت با اشتباه محاسباتی درباره نقش آژانس، برخی خواسته های گروسی مانند بازدید سرزده از فردو و نطنز موافقت کردند و علاوه بر این پیشنهاد توقف غنی سازی ۶۰ درصد را به وی ادامه دادند. 🔹از همین زمان باید منتظر بود که در مذاکرات احتمالی میان ایران و آژانس بر توقف غنی سازی ۶۰ درصد توافق خواهد شد چون ایران دندان غنی سازی ۶۰ درصد را خود لق کرده و اساسا با پیش کشیدن این موضوع شرایط را برای توقف غنی سازی در این سطح آماده کرده است. 🔹این درحالی است که غنی سازی ۶۰ درصد یک اقدام بازدارنده بسیار موثر هم در بعد نظامی هم در سطح اقدامات هسته ای است. 🔹کشورهای غربی به درست یا غلط غنی سازی ۶۰ درصد از سوی ایران را اقدامی پیش از ساخت سلاح هسته ای از سوی ایران تفسیر می کنند و معتقدند غنی سازی ۶۰ درصد ایران را در آستانه هسته ای شدن در بعد تسلیحاتی قرار داده است. 🔹با این حال مقامات دولتی بر اساس تحلیل غلط و یا هر موضوع دیگری، چنین توانایی و قابلیت مهمی را به ثمن بخش بر روی میز مذاکره گذاشتند. 🔹مثلث پزشیکان-ظریف - عراقچی در اولین مصاف دیپلماتیک خود با آژانس هم دچار شکست شدند و هم دچار اشتباه فاحش. شکست آنها در صادر شدن قطعنامه شدیدالحن علیه ایران و تعیین ضرب الاجل از سوی کشورهای غربی و همچنین عدم اقدام متناسب در پاسخ به این قطعنامه بود 🔹اشتباه فاحش اما پیش انداختن توقف غنی سازی ۶۰ درصد است که عملا به معنای دست کشیدن ایران از غنی سازی ۶۰ درصدی است و البته جسور کردن طرف مقابل برای زیاده خواهی های بیشتر چه آنکه نماینده آمریکا در آژانس گفت ایران نه تنها باید ۶۰ درصد را متوقف کند بلکه باید ذخایر ۶۰ درصد را نیز از بین ببرد. 🔹رویکردی که دولت پزشکیان اتخاذ کرده همانند رویکردی است که دولت روحانی تجربه شده بود یعنی امتیاز بیشتر برای اعتمادسازی بیشتر اما آنچه که در عمل اتفاق می افتد محدودیت بیشتر و عقب‌گرد در برنامه هسته ای ایران توام با تهدید، فشار و تحریم بیشتر است.
🔻 مادورو: رهبر انقلاب اسلامی شخصیتی حکیم و سرشار از دانش است و به ایشان سلام ویژه‌ای میفرستم رئیس‌جمهور ونزوئلا در پایان کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ونزوئلا: 🔹سلام و احترام ویژه‌ای به رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، این شخصیت حکیم و سرشار از دانش تقدیم می‌کنم. 🔹ایران امروز به‌عنوان یکی از قدرت‌های بزرگ نوظهور، یکی از بازیگران اصلی در جهان چندقطبی است که در حال شکل‌گیری است. 🔹این کشور با ظرفیت‌های بالای فناوری، علم و فرهنگ و با هویتی قوی و افتخارآمیز، جایگاه ویژه‌ای در جهان دارد. 🔹تاریخ پرافتخار ایران، که خانه دانشمندان بزرگ در علوم، ریاضیات و نجوم بوده، همواره تأثیرات شگرفی بر جهان گذاشته است. 🔹ایران امروز نیز با اراده‌ای قوی و هویتی مستحکم، به مسیر پیشرفت ادامه می‌دهد و جایگاه برجسته خود را در جهان تثبیت می‌کند.
هدایت شده از حُسن خُلق
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹يا فاطِمَةُ الزَّهْراءُ، يَا بِنْتَ مُحَمَّدٍ، يَا قُرَّةَ عَيْنِ الرَّسُولِ، يَا سَيِّدَتَنا وَمَوْلاتَنا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكِ إِلَى اللّٰهِ وَقَدَّمْناكِ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا، يَا وَجِيهَةً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعِي لَنا عِنْدَ اللّٰهِ؛ 🔸ای فاطمه زهرا، ای دختر دلبند محمّد، ای نور چشم رسول خدا، ای سرور و بانوی ما، به تو روی آوردیم و تو را واسطه قرار دادیم و به‌سوی خدا به تو متوسل شدیم و تو را پیش روی حاجاتمان نهادیم، ای آبرومند نزد خدا، برای ما نزد خدا شفاعت کن؛ 📗فرازی از دعای توسل ✅ روے لینڪ ڪانال حُسن خُلق ڪلیڪ ڪنید.👇 ╭┅═══🏴🚩🏴═══┅╮ @hosnkholegh ╰┅═══🏴🚩🏴═══┅╯
هدایت شده از آگاه باش
پاستیل ....😱 رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: مواد پاستیل مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست. 🔻حسین رستگار افزود: مواد پاستیل به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود و از مجاری قانونی رد نشده اند، ژلاتین‌های خوکی و حیوانات غیر حلال دیگر، چون ماهی غیر حلال و گربه و سگ استفاده شده است.
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍به امید روزی که شاهد این تیتر باشیم: منجی عالم بشریت، منتقم خون حسین علیه‌السلام ظهور کرد. ای یار سفر کرده اگر که ز تو دوریم حس می‌کنم انگار که نزدیک ظهوریم ای نور که کعبه شده دل تنگ اذانت مردان جهادند همه منتظرانت... -------------------- اللﮩـم عجل لولیڪ الفـــرج
❌ اتومبیل تولید داخل به نفع سرمایه‌دارها گران شد و خودروهای خارجی باز هم به نفع سرمایه‌دارها ارزان شد. ❌ دلار به نفع سرمایه‌دارها بالا رفت؛ ❌ واردات و رجیستری گوشی آیفون به نفع سرمایه‌دارها آزاد شد؛ ❌ محاسبه‌ی مأموریتهای خارجی، به نفع سرمایه‌دارها دلاری شد؛ ❌ دلار به نفع سرمایه‌دارها صعودی شد؛ ❌ قیمت نان، برق، گوشت و... بالا رفت؛ ‼️شما در این گزاره‌های خوفناک، پیدا کنید شعارها و وعده‌ها و نفع محرومان را! ✍ مریم اشرفی گودرزی ☑️ به وارد شوید. @PastoyeFarhangVaSiyasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️اینم است عدالت دولت پزشکیان! ❌چطور برای کارمندان بانک وام دارید، برای مردمی که می خواهند ازدواج کنند وام ندارید؟ ❌برای ندادن وام به مردم عادی، ببینید چه چرت و پرت هایی تحویل مردم می دهند!
هدایت شده از  ایثار345
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ زیبای شهید رئیسی از ریاست تا شهادت 💔