فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشنایی با اقدامات و مواضع بینظیر مجاهد بصیر شهید دکتر سید حسن آیت به مناسبت چهل و یکمین سالگرد شهادت. (تاریخ شهادت: ۱۴ مرداد ۱۳۶۰)❤️🌹
⭕️ سفارش حضرت ولی عصر، ارواحنا فداه، به یک رباعی راجع به حضرت ابوالفضل (ع)
مصطفی حسنی نقل می کند: روزی همراه بعضی از دوستان جهت دیدار #حاج_آقا_جعفر_مجتهدی به قزوین رفتیم. محل سکونت ایشان منزل آقای حاج علی حاج فتحعلی بود. بعد از اینکه لحظاتی را خدمتشان سپری کردیم، خطاب به حاج فتحعلی فرمودند:
کاغذ و قلمی تهیه کنید تا یک رباعی درباره ی #حضرت_ابوالفضل علیه السلام بگویم، حاج علی آقا یک برگ کاغذ و قلمی به ایشان دادند.
آنگاه آقای مجتهدی گفتند:
✳️ حضرت ولی عصر، ارواحنا فداه، می فرمایند:
هر کس با این دو بیت به عمویم قمر منیر بنی هاشم حضرت عباس (ع) متوسل شود حتماً حاجتش برآورده خواهد شد، و سپس شروع به خواندن بیت اول کردند و در فاصله بین بیت اول و دوم حدود نیم ساعت با شدت تمام می گریستند، آنگاه بیت دوم را خواندند و باز حدود نیم ساعت شدیداً گریه کردند. آن رباعی الهی این است:
🌹 یادم ز وفای اشجع نـــــــاس آید
وز چشم ترم سوده ی المـــــاس آید
🌹 آید به جهان اگر حسیـــن دگری
هیهات برادری چو عبّـــــــــاس آید
📚 لاله ای از ملکوت، ج اول، ص۲۲۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر ایران به جنگ #سوریه ورود نمیکرد در حوزهی #اقتصاد چه میشد؟
کاری از #میهن_یار
#ایران #ایران_قوی #مدافع_حرم #مدافعان_حرم #جمهوری_اسلامی #نظام_مقدس #ایزدنشان_خامنه_ای #امام_خامنه_ای #خامنه_ای #اکسپلور #اکسپلور_اینستاگرام #سعودی_نشنال #بیبیسی_فارسی #جنگ #بی_بی_سی
#امید_دانا #امیددانا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳جواب دندان شکن نسل نودی به اجنبیهای که میخواهند عزداریهای مارا مورد مسخره قراربدهند
🏴🏴وکاری کنند که عزداریهاراکنار بگذاریم درصورتی که با این کارشون نسل جوان برای حسین علیه السلام بیشتر مایه گذاشتند🤲🏻
پخشش کنید تا به دست اجنبیها ومسلمانهای که فقط دم مسلمانی میزنند برسد که ما دست از امام زمان عجل الله تعالی وحسین فاطمه علیه السلام برنخواهیم داشت ....
جانم وپدرومادرم وفرزندانم وهمه عمروزندگیم فدای حسین علیه السلام وفرزند غائبشَ....
@labbeyk0ya0agha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای نخستین بار در دنیا، اجرای دقیق و مو به موی تمام وقایع جنگی روز عاشورا در کشور عراق که هر مسلمانی آرزوی دیدنش را دارد! این صحنه آرایی باشکوه و خارق العاده روز عاشورا که منطبق بر مقاتل معتبر موجود میباشد، توسط هزاران نفر از هنرمندان زن و مرد عرب، طی شش ماه تمرین مداوم و سخت، در خاک کربلا به تصویر کشیده شده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف یامهدی
☑️عکسی کمتر دیده شده از شهید سلیمانی در تاجیکستان
🔹در این تصویر سردار سلیمانی با لباس سنتی تاجیکی و وزیر وقت امنیت تاجیکستان در حال ارائه هدیه به سردار حاج قاسم سلیمانی میباشد. در آن زمان آقای موسوی سفیر وقت ایران در تاجیکستان ادعا کرده بود که امامعلی رحمان (رئیس جمهور تاجیکستان از ۱۹۹۲ تاکنون) حکومت خود را مدیون حاج قاسم است
🔹زمانی که مرزهای تاجیکستان از شمال و جنوب، توسط نیروهای خارجی مورد تهاجم قرار گرفت، حاج قاسم با درخواست نهضت اسلامی تاجیکستان این کشور را از خطر تجزیه حتمی نجات داد.
🎙 اختصاصي ايستگاه نيوز؛ ايستگاه برجامً
*📬 بورل: اگر پاسخ طرفین به متن نهایی مثبت باشد، می توانیم توافق را امضاء كنيم‼️ *
*📑 مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در توییتی نوشت که، پایتختها هماکنون باید در خصوص متن نهایی توافق بر سر احیای برجام تصمیمگیری کنند*.
* 📩 جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، روز دوشنبه(۱۷ مرداد) در توییتی نوشت: مذاکرهکنندگان از این مذاکرات و گفتوگوهای نزدیک میان ایران و آمریکا برای تنظیم و رسیدگی به برخی مشکلات باقی مانده در متن توافقی که من به هماهنگکننده توافق هستهای برجام در بیست و یکم جولای ارائه کرده بودم، استفاده کردند*.
*📧 وی در توییت دیگری نوشت: بر سر هر آنچه که میتوانست مذاکره انجام گیرد، مذاکره شد و حال در متن نهایی قرار دارد. با این حال پشت هر مشکل فنی یا پاراگرافی، یک تصمیم سیاسی قرار دارد که پایتختها باید درخصوص آنها تصمیمگیری کنند. اگر این پاسخها مثبت باشند، آن وقت میتوانیم توافق را امضا کنیم*.
* 📲 ايستگاه نيوز *
Open this link to join my WhatsApp Group: https://chat.whatsapp.com/Hc6wMLGAzYt784ZiAxhqcQ
زندگي عرصه کسب رضايتها است و انسان به عواید آنها سخت محتاج است؛
در میان جویایی رضایتها، رضایت الهی اولویت و ارجحیت دارد و با عواید گستردهای که دارد میتواند عوارض نارضایتی دیگر عرصههای رضایتجویی را پوشش دهد.
مولا حسین بن علی علیهالسلام با تاکید بر اولویت طلب و کسب رضایت الهی از ترجیح رضایت مردم بر سخط الهی برحذر داشته و بر علت این مساله نیز اشاره فرمودهاند:
"فَإِنَّ مَنْ طَلَبَ رِضَى اللَّهِ بِسَخَطِ النَّاسِ كَفَاهُ اللَّهُ أُمُورَ النَّاسِ وَ مَنْ طَلَبَ رَضِيَ النَّاسِ بِسَخَطِ اللَّهِ وَكَلَهُ اللَّهُ إِلَى النَّاسِ"
امالي(صدوق)، ص201؛ الاختصاص( شيخ مفيد)، ص225؛ بحارالانوار، ج75، ص126)
هركس رضايت خدا را با وجود نارضايتي مردم بطلبد، خداوند او را از امور مردم بىنياز كند و او را کفايت کند و هركه رضايت مردم را با ناراضي كردن خدا بجويد، خداوند او را به مردم وا گذارد.
# طلب رضايت الهي
# اخلاق حسيني
# لبيک يا حسين
📛 *آنچه که روزنامه رسالت به قلم محمدکاظم انبارلویی نوشت و به مذاق اصلاح طلبان خوش نیامد*
◀️ *آنوكراسی*(شبه دموکراسی)
اینكه آمریكاییها در اتاق جنگ بیپایان خود علیه ملت ایران چی فكر میكنند خیلی مهم است.
آنها در مقابله با ملت ایران، دو جنگ سخت داخلی و خارجی و سه نبرد نرم را طی 40 سال گذشته پشت سر گذاشتند
هر كاری خواستند و هر توطئهای را كه اجرا كردند نهتنها نتیجه نگرفتند بلكه ایران هر روز قدرتمندتر و تواناتر در سپهر سیاست منطقه و جهان ظاهر شده و میشود.
آمریكاییها در صفحه شطرنج بازی با ایران تابع هیچ قاعدهای نیستند.
اشتباه آنها این بود كه همه سربازها ، فیلها و اسبها را یكجا و همزمان به میدان آوردند و هربار با تلفات بیشتر بهویژه در حوزه نظامی عقب نشستند.
*امروز در اتاق جنگ آمریكاییها پنتاگون شمشیر و سپر انداخته است.*
امید آنها به سیا، وزارت خارجه و وزارت خزانهداری برای تشدید تحریمها و تداوم نبرد نرم و براندازی نرم است.
آنچه از «فعل» آنها دیده می شود و از «قول» آنها شنیده می شود را می توان در حوزه دموكراسی رصد كرد.
*آنها مشروعیت مردمی نظام را از طریق عملیاتی كردن «آنوكراسی» هدف قرار دادهاند.*
آنوكراسی یعنی شبه دموكراسی یعنی شكلی از حكومت كه ظاهرش دموكراسی و مردمسالاری است اما دولت در برون و درون «بی ثبات» و «ناكارآمد» و فاقد قدرت است.
آمریكاییها میخواهند قدرت در دولت دست كسانی باشد كه عملا قدرتی نداشته باشند،
*قدرت واقعی در دست كسانی باشد كه سر در آخور سرمایهداری جهانی و سرویسهای امنیتی قدرتهای جهانی داشته باشند.*
اینكه آمریكاییها از سال ۷۶ تصمیم گرفتند در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری و شوراها از یك ضلع رقابت كه به قول خودشان میانهرو هستند، حمایت كنند، همین، پا گذاشتن در جایگزینی و عملیاتی كردن «آنوكراسی» به جای «مردمسالاری» دینی بود.
متأسفانه برخی اصلاحطلبان عملا به استخدام دشمن در این پروژه برای ضربه به جمهوریت نظام درآمدند.
یحیی كیان تاجبخش، عضو سیا و مشاور بنیاد سوروس از محكومین فتنه ۸۸ در اعترافات خود در دادگاه كه به عنوان دفاعیه مطرح كرده ، پرده از چنین توطئهای بر میدارد.
او از شناسایی و جذب نخبگان ، شبكهسازی و نهادسازی، راهاندازی كارگاههای آموزشی در معاونت سیاسی وزارت كشور زمان آقای خاتمی یاد میكند و میگوید:
مشروعیتزدایی و اعتبارزدایی از جمهوری اسلامی را از طریق حمله به پایهها و ستونهای نظام و نافرمانی مدنی شروع كردیم.
او از نحوه آشنایی خود با مصطفی تاجزاده كه آن زمان در معاونت سیاسی وزیر كشور بود خبر میدهد و همكاریهایی را در این زمینه یادآور میشود.
مأموریت او افزایش سرمایه اجتماعی كسانی كه در ایران به ترویج و تعمیق تفكر غربی میاندیشند، بود.
*نظریه او در مورد افزایش سرمایه اجتماعی مورد توجه سعید حجاریان و تاجزاده قرار میگیرد*
*و او از ارتباط خود با سعید حجاریان كه آن زمان در مركز استراتژیك مجمع تشخیص مصلحت بود نیز پرده برمیدارد.*
امروز اصلاحطلبان با دست فرمان «آنوكراسی» به جای دموكراسی به روزگاری افتادهاند كه تمام سرمایه اجتماعی خود را در انتخابات گذشته كه به پای روحانی ریخته بودند از دست رفته میبینند .
آنها گرفتار ۶ بحران هستند كه در آن دست و پا میزنند.
*۱- بحران گفتمان ۲- بحران اندیشگی ۳- بحران بیآیندگی ۴- بحران مقبولیت ۵- بحران مشروعیت ۶- بحران كارآمدی*
آنها فكر میكنند میتوانند هزینههای خسارتبار از دست دادن سرمایه اجتماعی خود را به حساب رقبای خود بگذارند.
*آنها برای توجیه این بحرانها مقولاتی چون حمله به نظارت استصوابی ، طرح رفراندوم، آزادی و خلق دو قطبیهای كاذب و … را در دستور كار دارند.*
فكر میكنند این بیراههروی برای آنها تولید سرمایه اجتماعی میكند.
سردمداران جریان اصلاحطلبی هنوز نفهمیدند چه كلاهی سرشان رفته است .
آمریكاییها با پروژه آنوكراسی سرمایه اجتماعی آنها را به عنوان یك ضلع رقابت به باد دادهاند.
حالا آمدند سراغ ضلع دیگر با تحریم اقتصادی و تهاجم فرهنگی و تهاجم سیاسی و دیپلماتیك؛ سرمایه اجتماعی این ضلع را هم ضایع كنند و تیر خلاص به «جمهوریت» و «مردمسالاری دینی» بزنند.
این فرمول را در مشروطه و نهضت ملی عمل كردند و جواب داد و فكر میكنند در انقلاب اسلامی هم جواب میدهد.
اصلاحطلبان در بحثهای كلابهاوسی خود گاهی موضوع مشاركت ۴۸ درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری پیراهن عثمان كردهاند تا مشروعیت مردمی دولت را زیر سؤال ببرند.
آنها اولا: فراموش كردند انتخابات ریاست جمهوری زیر سیطره بیماری كرونا با تلفات سه رقمی برگزار شد.
ثانیا : جریان اصلاحات با تمام توان به صحنه آمدند و از نامزد خود- همتی- حمایت كردند. جریان اصلاحطلب علیرغم حمایت صددرصدی از همتی نتوانست طرفداران خود را به دلیل عملكرد بد دولت مورد حمایت خود یعنی
روحانی را به پای صندوقهای رأی بیاورد.
آنها عوض آنكه خود را مذمت كنند كه چرا به غرب اعتماد كردند و افتضاح برجام و دستاورد تقریبا هیچ آن را در كارنامه خود گذاشتند،
رقیب خود را به بهانه كاهش مشاركت به شماتت گرفتهاند.
آنها با راهبرد دیو و پری در انتخابات شركت میكنند وقتی طرفداران آنها به این نتیجه رسیدند آنها پری نیستند به نامزد آنها رأی ندادند چون از قبل رقیب خود را «دیو» معرفی كرده بودند نتیجه كار كاهش مشاركت شد.
آنها در فرآیند شكلگیری «آنوكراسی» به جای «دموكراسی» درست در اجرای توطئههای آمریكا نقشآفرینی میكنند.
*اصلاحطلبان از ابتدای پیدایش در سپهر سیاست ایران هرگز به این سؤال پاسخ ندادند كه چه چیز را میخواهند اصلاح كنند؟ مبنای آسیبشناسی آنهاچیست؟ آنها بدون اینكه توضیحی در مورد نسبت خود با دین و انقلاب و نظام بدهند بر طبل اصلاحات میكوبند. آنها ۴ دولت از ۵ دولت پس از انقلاب را در دست داشتند اما برای از بین بردن فقر، فساد و تبعیض هیچگاه راه حلی ارائه نكردند.*
اوایل سالهای حكومت خاتمی یك كارگاه آموزشی در معاونت سیاسی وزارت كشور در زمان تصدی تاجزاده دائر كردند كه سعید حجاریان آنرا اداره میكرد.
یحیی كیان تاج بخش و حسین بشیریه در این نشستها شركت میكردند. تعریفی كه از اصلاحات بیرون دادند این بود كه ؛
اصلاحات یعنی دموكراتیزاسیون، دموكراتیزاسیون یعنی مدرنیزاسیون، مدرنیزاسیون هم یعنی سكولاریزاسیون جدایی دین از سیاست! برخی هم در آن جلسات پا را فراتر گذاشتند و گفتند سكولاریزاسیون یعنی لائیزاسیون، كشور باید به سمت ارزشهای لائیسیته بر مبنای مدل فرانسه حركت كند! یعنی درست همین حرف هایی که تاجزاده امروزها در توییت های خود و جیغ و داد کلاب هاوسی مبنی برحذف ولایت فقیه از قانون اساسی و جدایی دین از سیاست مدام تکرار می کند.
خوب طبیعی بود، مفهوم این «اصلاح» چیزی جز «افساد» نبود.
از دل این تئوری اصلاحی، فتنه ۱۸ تیر ۷۸ بیرون آمد چون شكست خوردند رفتند ۱۰ سال تمرین كردند و با ارتباطاتی كه در داخل و خارج برقرار شد فتنه ۸۸ را با اسم رمز تقلب كلید زدند.
با آنكه در فتنه ۷۸ و ۸۸ آشوب بپا كردند و اردوكشی خیابانی راه انداختند ، دست به غارت اموال دولتی و مردمی زدند اسم آن را با این همه خشونت «نرم» گذاشتند ! معلوم نبود اگر میخواستند براندازی سخت كنند چه میكردند؟!
برای عملیاتی كردن «آنوكراسی» آمریكاییها نیاز داشتند یك جریانی را در داخل تقویت كنند كه همزمان « در قدرت» بودن «بر قدرت» هم باشند.
بخشی از جریان اصلاحات با پذیرش این مأموریت عملا به خدمت سرویسهای امنیتی و رسانهای غرب درآمدند.
تاجزاده در فتنه ۷۸ و ۸۸ دست در دست یحیی كیان تاجبخش عضو سیا و مشاور سوروس در تهران عملا نقش مهمی در این باره ایفا میكرده است.
تمامی كسانی كه اخیرا به بازداشت تاجزاده اعتراض كردند مستقیم و غیرمستقیم به نوعی اعتراف به حضور در پروژه عملیاتی كردن «آنوكراسی» كردند.
بهزاد نبوی، رئیس شورای جبهه اصلاحات در دفاع از تاجزاده، او را مربوط به جریان منتقد مصلح و مخالف براندازی و آشوب و خشونت معرفی میكند.
اما كارنامه سیاسی او در دو فتنه ۷۸ و ۸۸ و پس از آن نشان میدهد ،
فعل و قول سیاسی او مبتنی بر براندازی، آشوب و خشونت است و تنها چیزی كه در كارنامه او نیست نقد مصلحانه است.
برخی در دولت روحانی و خاتمی متأسفانه در مدار آنوكراسی حركت میكردند و هرگونه تحولی را منوط به بهبود رابطه با غرب كرده بودند در حالی كه غرب به هیچ وجه بنای آشتی با انقلاب نداشت.
*دولت رئیسی خوشبختانه با درك درست از این كژراهه در مسیر «كارآمدی» و «ثبات» حركت میكند.
او درك درستی از منابع قدرت و تعامل در منطقه و جهان و تحكیم مردمسالاری دینی در ایران دارد.
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
🔴تاریخ وقایع کربلا از طریق چه کسانی به ما رسیده است؟
♦️شاید برای بعضی ها سوال باشد که مگر همه یاران امام حسین (علیه السلام) به شهادت نرسیدند؟
پس چه کسی عاشورا را با این جزییات روایت کرده؟ چطور باید به روایت های واقعه عاشورا اعتماد کنیم؟
♦️یاران امام حسین علیه السلام به شهادت رسیدند ولی روایت عاشورا در همان صحرا باقی نماند...
💢 راویان عاشورای حسینی این چهره ها هستند:
♦️1-امام سجاد (علیه السلام) و حضرت زینب (سلام الله علیها): بخشی از امام زین العابدین (علیه السلام ) و امام باقر (علیه السلام) که به نقل مشهور در آن زمان ۴ ساله بوده به ما رسیده است. حضرت زینب و بانوان دیگر کاروان هم در نقل این وقایع سهم بزرگی داشتند.
♦️2- حمیدبن مسلم ازدی: بخش زیادی از اطلاعات تاریخی آن دوران از حمیدبن مسلم ازدی، وقایع نگار سپاه عبیدالله بن زیاد منتقل شده است. مرسوم بوده که در لشکرکشی های بزرگ یک وقایع نگار برای ثبت اتفاقات حضور داشته باشد. سپاه عبیدالله بن زیاد دارای وقایع نگار بود. نقل شده است که همین فردمانع کشته شدن امام سجاد (علیه السلام) توسط شمر شد. به همین دلیل وقتی مختار به کوفه تسلط پیدا کرد به او امان داد.
♦️3جنایتکاران سپاه دشمن: خیلی از جنایتکاران کربلا قبل از اینکه قیام توابین مختار صورت بگیرد با افتخار آمده بودند و وقایع عاشورا را تعریف کرده بودند. همین ها سینه به سینه ماند و مختار هم با همین اطلاعات به سراغشان رفت و انتقام گرفت. خیلی هایشان هم نقل جنایت هایشان را در هنگام مرگ بیان می کردند. مثل همانی که در مختارنامه مطرح شد؛ روایت خولی قبل از اعدامش.
♦️4- یاران زنده مانده امام (علیه السلام): فردی به نام ضحاک بن عبدالله مشرقی که جزو یاران امام بوده و از میدان گریخته بود. این فرد با امام شرط کرد تا موقعی همراهشان است که وجودش فایده داشته باشد. امام هم قبول کرده بود. او هم اسبی را در خیمه ای آماده نگه داشت تا زمانش برسد. تا قبل از شهادت حضرت عباس (علیه السلام) هم ماند ولی آخر کار، از امام اجازه رفتن گرفت که امام هم اجازه داد. گریخت و کسی هم نتوانست او را بگیرد. او هم خیلی از اتفاق ها و نحوه شهادت ها را بیان کرده.
♦️غلام رباب (همسر امام حسین (علیه السلام)) هم که زنده ماند اتفاقات زیادی را نقل کرده. البته او در کنار امام جنگ هم کرده بود ولی در آخر اسیر شد.
سپاه دشمن هم او را آزاد می کند چون معتقد بودند او غلام بوده و مطیع اوامر ارباب
📚به نقل از دکتر محمد حسین رجبی دوانی محقق تاریخ اسلام
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
#مهم
چند دقیقه، وقت به #واجب_مظلوم بدهید👇👇
🔴واجب مظلوم
🔹این پرسش که: آیا نظام اسلامی می تواند به کسانی که رعایت قانون حجاب را نمی کنند خدمات ندهد؟
پرسشی حداقلیست و منجر به توقف در مباحث غیر پایه میشود.
➖ما با جامعهای روبه رو هستیم که هنوز، اراده غالب در مدیریت اجرایی، تصمیمگیریها و حتی در حوزه تصمیمسازی، اعتقاد یا لااقل التزام عملی به باورهای قاطبه مردم ندارند.
🔻اغلب مدیران متدین هم اهل تولید فکر از معارف دینی نیستند و مبانی، اصول و ارزش های اسلام را در حد یک دوره چند روزه محضر امثال شهید مطهری، رهبر انقلاب، امام خمینی، شهید بهشتی، علامه مصباح و امثال این بزرگان نگذرانده اند.
➖این چیزی که امروز ما به عنوان قانون حجاب از آن نام میبریم، در واقع یک محدوده است برای حداقل پوشش در جامعه ما.
🔻در جوامع و نظامات، دو معیار، یا یکی از آنها، در این خصوص مورد رعایت است:
۱.اغراض قدرت ها
۲.پذیرفته شده های فرهنگی مردم.
🔻کشورها متناسب با غرض های ضد بشری سازمان ملل و در خوشبینانهترین حالت متناسب با پذیرفته شدههای فرهنگ غیر دینیشان، محدودیتی برای پوشش خانمها و آقایان تعریف می کنند؛ حتی در کشورهای غرب وحشی نیز، در امکنه و محیط های خاص، این رعایت ها وجود دارد.
🔻حال اگر ما بخواهیم متناسب با این دو شاخصه، یعنی اهدافمان و پذیرفته شده های مردممان، حداقلی برای پوشش تعریف کنیم، می شود چارچوب حداقلی پوشش، و این به معنای حجاب مورد نظر اسلام نیست.
➖اساساً حجاب و پوشیدگی در معارف دین اسلام، در حالت مطلوب، منبعث و برآمده از عناصر و عواملی درونی مانند عفاف و حیا میباشد که اساساً اموری درونی و غیر اجباری است، مرد و زن رشید مسلمان، خودشان از گناه کردن و ابزار گناه شدن، دوری میکنند و اگر هم در اثر جهالت، مرتکب منکری شوند به سرعت، موفق به توبه و انابه، می شوند.
🔻یعنی مشخصاً با معیارهای اسلامی، این قانون فعلی، محدودهای را متناسب با دو معیار فوق الذکر معیّن می کند.
➖واقعبینی و آرمانگرایی در این خصوص، یعنی چیزی شبیه قوانین شورای عالی فرهنگ درباره حجاب.
🔻اگر به جای واقعبینی، واقعگرا بودیم، وارد اظهارنظرهای غیرمسئولانه، در حوزه عفاف و حجاب می شویم که خود و خانوادهمان هم در آنچنان فضایی، مامون نیستیم؛ و اگر فقط به آرمان بپردازیم و واقعیت را نبینیم، مایوس و نومید می شویم و کمترین حرکات اصلاحی هم از ما سر نخواهد زد.
📌همه اینها در صورتی است که ما، دیگر عوامل علیه حجاب را به صفر برسانیم، در حالی که در واقعیت عالم، عوامل همه علیه حجابند.
➖در روند جهانی سازی و دین زدایی از عالم، که توسط صهیونیست در حال انجام است، همه قواعد بین المللی، علیه حجاب و عفاف تنظیم شده است؛ حکومت اسلامی، در اینجا وظیفه کوتاه کردن دست طغیان و سرکشی را از نفوس مومنین دارد، تا در آن صورت اختیار در حجاب در چارچوب قانون موجودِ پوشش، معنا داشته باشد.
🔻 دیگر اینکه اگر حکومت، اتخاذ راهبرد و راهکار، نکند، شرایطی ناپایدار پیش روی روند تربیت در حوزه حجاب است.
🔻ما با یک دنیا، دولتِ ضد معنویت، و ملت های تشنه معنویت، رو به رو هستیم و مسلمان نمی تواند و نباید در این خصوص، غیر مسئولانه عمل کند.
🔻مگر حکومت اسلامی میتواند در این زمینه بی تفاوت باشد.
جالب آنکه بیشتر کسانی که از عزیزان طرفدار انقلاب، که در این حوزه، صحبت می کنند، خودشان در عمل و در عینیت، معتقد به رعایت کامل پذیرفته شده های دینی هستند و عناصری مانند عرق، غیرت، تعصب مثبَت، حیا و عفاف و این ها، جزو نوامیس قاموس شان است.
اینجاست که باید خلع گفتگوهای مبنایی را می شود احساس کرد.
📌نگارنده، خود از معرضان جدی مفسدان و محافظه کاران است ومبارزه با فساد را از واجبات مهم می داند، اما دوگانه های:
- حجاب | عدالت،
- حجاب | مبارزه بافساد،
- حجاب | معیشت
و یا اول حجاب بعد معیشت را مانند عدالت | ولایت که علیه مطالبهگران، ساخته شد، می دانم.
➖اینکه بعضی عزیزانم، حجاب را اولویت نمی دانند، باید گفت امروز با توجه به جنگ احزاب (جهانی و داخلی) علیه حجاب، حجاب ضرورت است و نمی شود در حوزه اولویت ها از آن بحث کرد.
⚠️ یک هشدار: مستضعفین ما به شدت با حیا و پاکدامن و باآبرو و عفیف ترین اقشار جامعه هستند.
بیشترین دعای این مادران، عاقبت به خیری اولادشان است.
🔻فقرشان هم بیش از آنکه فراوده رذالت بخشی از مسئولان و جاهایی سکوت خودشان باشد، معلول محافظهکاری متدینان به ویژه ما عمامه به سرهاست که به ندای رهبر در مبارزه با فساد عمل نکردیم.
🔻اگرچه معتقدیم فقر از عوامل ارتکاب منکرات و حتی فحشاست، اما این که فقر را مساوی فحشا بدانیم توهین به خط استضعاف در تاریخ است.
از تاریخ بپرسیم که مترفین، مرفهین بیدرد و خوشگذران ها به تو آبرو دادند یا مستضعف ها و فقرا ...
https://eitaa.com/joinchat/1303511048C5d8930b351
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف یامهدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف یامهدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف یامهدی
🚩 پروفسور فرانسوی هانری کوربن
او یک بیان زیبا و دقیقی دارد که در آن میگوید:
*همه ادیان با مرگ پیامبران خود ، یهودیت با مرگ موسی ، مسیحیت با مرگ عیسی و سنیها با مرگ محمد(ص) مردند و فقط شیعیان از مرگ امتناع کردند ، همانطور که آنها نامزد مرگ نیستند ؛ چون آنها حسین را در ابتدای راه و مهدی را در انتهای راه قرار دادند ، امام حسین از عمق تاریخ آنها را هُل میدهد و از آینده امام مهدی آنها را دعوت میکند تا بیایند.*
*چنین جامعهای نمیتواند بمیرد ، رهبری آن در حال حاضر است ، و آرمانهای آن حاضر و در حال تجدید شدن است.*
به عشق *حسین* و فرج *مهدی موعود*
صلوات