#مقام_معظم_رهبری
📌همه چیز وابسته به خانواده است. خانواده اساسِ فرهنگ و تمدن و تعالی است. وقتی خانواده نابود و متلاشی و ناکارآمد شود، تبعات متعددی دارد که در کوتاه مدت خودش را نشان نمی دهد. این مساله، تمدن ها را از بین می برد. جوامع غربی خودشان هم این را میگویند. معتقد بودند که این فیلمهای هالیوودی دارد اساس خانواده را از بین می برد و راه علاج را مراجعه به رمانهای خانوادگی میدانستند.
- در بین مسائل خانواده سه چهار مسئله خیلی مهم است.
✅ یک مساله #بقای_خانواده و جلوگیری از متلاشی شدن خانواده است. راه هایی را باید پیدا کنیم. این خیلی مهم است. خانواده را از متلاشی شدن باید نجات داد.
🔹مسئله مهم دیگر، #فضای_داخل_خانواده است. باید فضای داخل خانواده سالم باشد. جنبه غالب زن است اما گاهی به مردها هم ظلم میشود. هنجارهای درست اسلامی باید تنظیم شود و ضوابط و مقرراتی گذاشته شود که این حاکم شود.
🚨مسئله بعدی در خانواده مسئله #فرزندآوری است که خیلی مسئله مهمی است. چند سال است ما گفتیم خیلی از خانم های جوان قبول کردند و عمل کردند، لکن در محیط های عمومی جامعه نخیر، نیست. الان آمارهای ما به قدر جانشینی هم نیست. عدد مرکز آمار خودمان ١/٨ است. در حالیکه حداقل در کشور باید ٢/۵ باشد. یعنی ما تا ٣٠ سال دیگر یک جامعه پیر داشته باشیم که خطر بزرگی است. #از_همه_خطرات_بزرگتر_این_است.
📌وانکحوا الایامی منکم...
باید آدم واقعا دعا کند. یکی از دعاهایی که من دائم میکنم برای دختران و پسرانی است که موقعیت #ازدواج ندارند. بعضی دخترهایی که طالب ازدواج هستند، گاهی نامه می نویسند. فکر کنید ببینید چه کار باید کرد که سن ازدواج بالا رفته، میل به ازدواج کم شده. بله علتش همینهاست که ذکر شد. منتها علاج دارد.
✅ یکی از کارهای بسیار اساسی در این زمینه #فرهنگ_سازی است. با کارهای #هنری خوب می شود. اشاره کردند به سریال ها. این اشکال کاملا درست است. ترویج ازدواج به صورت هنری انجام نمیگیرد. فیلم، سریال، پویانمایی. گاهی پویانمایی مؤثرتر است. یک #پویانمایی ساده از حرف های من حتی مؤثرتر است در تشویق به فرزندآوری...
📌مساله فرهنگ سازی خیلی مهم است. یک زمانی ۴ فرزند و ۵ فرزند داشتن عادی بود. در رژیم طاغوت بنا کردند به کم کردن فرزند. تبلیغ کردند. تو کوچه ها خیابان ها می نوشتند. فرزند کمتر... زندگی بهتر...
🔻الان استدلالهای غلطی هم می شود. حرفهای بی ربط و بی منطقی است. خانواده ای که اهل تربیت کردن است ١ فرزند با ۵ فرزند فرقی ندارد. محیط خانواده خوب باشد، تعداد فرزندها تاثیری نمیگذارد.
📌بعد از انقلاب حرکت موثری صورت گرفت. ولی بعد از #اطراف صحبت هایی شد که این جمعیت مشکل ایجاد میکند. بنده خودم در این مساله مسئولیت دارم، در آن سهیم بودیم. اوایل شاید درست هم بود.(تا ٣/۵ و ۴ درصد) لکن ادامه اش غلط بود. #باید_متوقف_میشد.
✅باید فرهنگ سازی شود. بروید افکار عمومی را درست کنید. #کار_مردمی درست و باید کار از دست مردم گرفته نشود. گرچه دستگاهها و نهادها مسئولیت دارند. لکن این پویش مردمی و حرکت اساسی مردمی نباید متوقف شود.
«بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با جمعی از فعالان حوزه خانواده و جمعیت، در ۲۴ مرداد ماه سال گذشته»
#خانواده
#ازدواج_در_وقت_نیاز
🔴بازداشت ۵ جاسوس در وزارت خارجه، سازمان انرژی هسته ای و وزارت دفاع
اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری:
🔹در روزهای گذشته ۵ جاسوس توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) دستگیر شدند.
🔹هم در وزارت امور خارجه و صنایع تامین کننده قطعات و هم در حوزه انرژی و وزارت دفاع و انرژی هسته ای دستگیری هایی داشتیم.
🔹«شهرام شیرخوانی» جاسوس انگلیس به جرم دادن اطلاعات پروژه های حساس به بیگانگان و آلوده سازی برخی از مدیران برای جذبشان به ۱۰ سال حبس محکوم شد.
🔹او اطلاعات قراردادهای ما در حوزه بانک مرکزی، بانک ملی و وزارت دفاع را به دشمن داده بود.
🔹«مسعود مصاحب» که دبیرکل انجمن دولتی اتریش در ایران و وابسته به سرویس اطلاعاتی آلمان و رژیم صهیونیستی بود به اتهام دادن اطلاعات حوزه پزشکی به بیگانگان به ۱۰ سال حبس محکوم شد.
🔹یکی از کسانی هم که دستگیر شد شارمهد بود، کسی که عزاداران امام حسین(ع) را در حسینیه شیراز به شهادت رسانده بود.
کانال سردار بزرگ اسلام امیر علی حاجی زاده 👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1115226146C1833b32086
*🔴سالروز ورود آزادگان سرافراز دفاع مقدس به میهن اسلامی گرامییاد*
▪️حدود ۴۳ هزار نفر از ایرانیها در دوران جنگ تحمیلی در زندانهای رژیم بعث به اسارت گرفته شدند
کمسنترین آزاده، ۹ ساله بوده و کمترین سن در زمان اسارت ۵ ساله اعلام شده است. همچنین ۶۰ خانم آزاده نیز در بین آزادگان دفاع مقدس حضور داشتهاند.
*🔴در طول هشت سال جنگ تحمیلی عراق علیه ایران تعداد اسرای آزادشده از دو کشور به شرح ذیل است:*
پس از قبول قطعنامه ۵۹۸ از سوی صدام از تاریخ ۲۶ مرداد ۶۹ تبادل اسرا عملیاتی شد.
▪️ کل اسرای بازگشتی به کشور تحت عنوان آزادگان سرافراز ۳۹ هزار و ۱۴۰ نفر بودند.
▪️تمامی اسرای عراقی تحویلشده به عراق ۵۶ هزار و ۶۹۵ نفر بوده است که این تبادل بین سالهای ۱۳۶۰ تا ۱۳۸۲ بین دو کشور صورت پذیرفته است.
▪️ پیکر مطهر ۵۷۰ اسیر شهید در اردوگاههای عراق با جنازه هزار و ۱۲۴ اسیر عراقی فوت شده در اردوگاههای ایران تبادل شده است.
▪️ تعداد مفقودین دولت جمهوری اسلامی ایران در طول دوران دفاع مقدس حدود ۱۱ هزار نفر در مقابل حدود ۶۰ هزار نفر مفقود عراقی است.
▪️ بیش از ۲۰ هزار نفر از اسرای عراقی تقاضای پناهندگی به دولت ج.ا.ا. را داشتند و فرم مربوطه را پر کردند که نزدیک به ۱۰ هزار مورد آنها توسط مسئولین مورد موافقت قرار گرفت.
▪️در بین اسرای عراقی اسیرانی با ملیتهای مختلف حضور داشتند که به نیروهای عراقی در جنگ کمک میکردند جمعا تعداد آنها ۲۴۷ نفر بوده که پنج نفر آنها در مدت اسارت فوت کرده و سه نفر آنها پناهنده و تعداد ۲۳۹ نفر نیز آزاد شدند.
با سلام
*تقدیم به آزادگان عزیز*
ما چه میدانیم معنای اسارت چیست
باید با تن مجروح و دستان بسته، همرزم شهیدت را لگدمال کنند و یا زیر شنی تانک له کرده باشند و تو فقط توانسته باشی هق هق گریه سر دهی
باید پیکر مطهر همرزم شهیدت را در آبهای هور برای خوراک ماهیان انداخته باشند و تو فقط با دستان بسته غصه خورده باشی
باید در پیش رویت، دشمن ملعون پرچم کشورش را در سینه شکافته شده دوست شهیدت فرو کرده باشد فقط تو توانسته باشی از ته دل نفرینش کنی
باید پای مجروح و شکسته ات را، افسر بعثی زیر کفشش له کرده باشد و تو فریاد بزنی و او قهقهه سر داده باشد
باید نوجوان باشی و بجای دست نوازشگر پدر صورتت با سیلی نامردی که دستش سه برابر دست توست سرخ و گوشَت کر شده باشد
باید با شلاق و کابل سیمی بر پیکر نحیف و مجروحت نواخته باشند
باید در اردوگاه تنگ و تاریک و نمور بوده باشی
باید به خاطر ایستادگی در برابر ظلم تو را در سلول انفرادی تنگ و تاریک انداخته باشند
باید برای حتی نماز خواندن و دعا خواندنت هم کابل بعثی بر سرت خورده باشد
باید غذایت فقط رنگ غذا داشته باشد
باید دوست اسیرت را بی رحمانه در جلویت شهید کرده باشند
باید حتی دیدن یک انسان غیر از خودت و یارانت یا حتی یک پرنده یا یک درخت آرزویت باشد
باید در دل گرمای تابستان حسرت وزیدن یک نسیم خنک بر دلت مانده باشد و در زمستان حسرت یه دوش آبگرم آرزوی دست نیافتنی برایت باشد
باید شب و روزت یکی باشد و حتی اسمی از تو نباشد و برایت مراسم ختم گرفته باشند
باید بجای حتی کلمه ای محبت آمیز شب و روز حرف زشت و توهین بشنوی و تو را مجوس و کافر بدانند و خودشون را عارف خداپرست
باید بجای سفر زیارتی به خاطر برپایی مجلس عزای
امام حسین(ع) کابل خورده باشی و دو سه روز آب را بر تو بسته باشند باید صبر را در برابر استقامتت شرمنده کرده باشی
باید..... تا بدانی معنای اسارت چیست
والا ما که بجای سیلی بعثی دست نوازشگر پدر چشیده ایم
ما که غذایمان با مهر و محبت مادری مزه دار شده است
و الا، ما که در سرای زمستانمان گرم و سرای تابستانمان سرد و خنک بوده است
ما که گشت و گذار و ییلاق و قشلاق و مسافرتمان براه بوده است
ما که سفر زیارتی مان به مشهد و قم و مکه و مدینه مان سرجایش بوده است،ما که آبمان سرد و نانمان گرم بوده است
و الا ما که ..... کجا
و فهمیدن معنای اسارت و دربند بودن کجا.
۲۶ مردادماه سالروز افتخار آفرین بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی را به همه آزادگان عزیز تبریک عرض میکنیم
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✴️واکنش تند و سخت ایران به اقدام اماراتیها، چرا؟ /1
🔸اقدام شیخنشین ابوظبی در علنی کردن روابط با رژیم صهیونیستی که با فشارها و درخواستهای متوالی امریکا برای بهرهگیری از آن در انتخابات ریاستجمهوری این کشور توسط تیم ترامپ صورت گرفت، در واقع یک بازی بسیار سخت را برای طرف اماراتی رقم زده است. آنها در حالی که در سطح سیاسی برخی از شیخنشینهای همسایه با تبریک و تهنیت مواجه شدند، اما اصلا انتظار این سطح از واکنشها در عالیترین سطوح و با سختترین و بدترین ادبیات از طرف مقامات سیاسی و نظامی ایران را نداشتند. شاید واکنش شدید مقامات ایرانی برای برخیها هم عجیب بیاید، اما اقدامی مثبت و مسیری صحیح بود.
🔸شاید برخیها بگویند که روابط امارات و رژیم صهیونیستی به ما چه مربوط است، یا اینکه برخی اینگونه صحبت کنند که هر کسی اختیار سیاست داخلی خودش را دارد، اما این اصل هنگامی قابل قبول است که شما در یک شرایط بدون تنش و آرام به سر ببرید، نه اینکه یکی از همسایگان شما که هم ادعای ارضی (هر چند در این مورد اصلا عددی به شمار نمیروند) نسبت به خاک شما دارد و هم به شکل کامل در زمین دشمن اصلی شما بازی میکند، اجازه فعالیت علنی به دشمن کوتولهای بنام رژیم صهیونیستی هم بدهد.
🔸واکنش ایران در سطح سیاسی و نظامی واجد موارد است. اماراتیها از زمستان سال 1397 و پس از ماجرای غیب شدن سکوی نفتیشان در خلیج فارس و سپس هدف قرار گرفتن نفتکشها در ساحل فجیره و همزمان با آن تهدید معتبری مانند حمله پهپادی و موشکی ارتش یمن به مراکز حساس این دولت -شهرها، تلاش کردند روابط خود با ایران را تصحیح کرده و به نوعی، با روتوش رفتاری و نه تغییر عملیاتی و واقعی، مانع از واکنشهای سختتر ایران نسبت به خود شوند. این سیاست در آن شرایط جواب داد، چرا که اصولا ایران دنبال تنش با کشورهای همسایه نبوده و نیست و صرفا نسبت به رفتارهای آنها واکنش نشان میدهد.
🔸قرار گرفتن اماراتیها در بازی تحریم و فشار امریکا در حوزه صادرات نفت ایران، بازی با پول ملی ایران و ایجاد برخی محدودیتها برای فعالیتهای تجاری ایران (با توجه به اینکه ایران پس از جنگ در توافق با اماراتیها حجم بزرگی از تجارت خود را به دولت-شهرهای آن منتقل کرده بود و بسیاری از آقازادهها و آقایان هم ثروت میلیاردی آنجا داشته و دارند) و پاسخ ایران به این رفتار برای آنها تجربه بسیار ناخوشایندی داشت، اما آنها هیچگاه دست از شرارت و بازیهای ضدایرانی خود برنداشتند چرا که در هیچ حوزهای اختیاری از خود نداشته و به ویژه در مورد ایران، مانند عروسک کنترلی در دست افسران MI6انگلیس عمل میکنند.
🔸محمد بن زاید که یک صندوق توسعه یا به عبارت بهتر، یک صندوق پر از پول به میزان 1200 میلیارد دلار در اختیار داشت و فکر میکرد که این صندوق اگر مبلغش اضافه نشود، کم نخواهد شد پروژههای جاهطلبانهای را در منطقه شروع کرد که آغاز آن از یمن بود، اما شکست در یمن و خارج کردن عمده نیروهای عملیاتی خود از محورهای درگیری و واگذاری امور به دست نیروهای وابسته به خود، آنها را به سمت مقابله با توسعه نفوذ اخوانیها سوق داد. این به معنی آن نیست که آنها مقابله با ایران را فراموش کردهاند، بلکه دلیل اصلی آن است که آنها به دلایل متعدد جرات و جسارت برخورد عملیاتی با ایران را ندارند.
🔸مداخله در لیبی، کمک به دولت مرکزی سوریه برای مقابله با نفوذ ترکیه، حمله گاه و بیگاه به مواضع اخوانیها در یمن، رقابت شدید با قطر به عنوان بانک جماعت اخوان، کمک به دولت السیسی در مصر برای سرکوب اخوانیها و .... از جمله برخی از اقدامات بن زاید است. اینکه این اقدامات چه اندازه میتواند باعث فرسایش توان و قدرت حاکم واقعی ابوظبی شود، خود موضوع است که باید آن را در فضایی دیگر تحلیل کرد، اما به یاد داشته باشید که بحران کرونا به شکل رسمی اماراتیها را زمین زده و در طول ماههای آینده برخی اتفاقات دیگر این روند زمین خوردن را تشدید خواهد کرد.
🔸با این حال، موضعگیری سخت و شدیداللحن ایرانیها در برابر موضع سازش اماراتیها با رژیم صهیونیستی تابعی از عوامل، رویکردها و دلایل مختلف است که در بخش بعد به آن اشاره خواهم کرد. اما پیش از آن باید این نکته را بدانید که طرف اماراتی به هیچ عنوان، تاکید میکنم به هیچ عنوان دوست نداشت روابطی که چند دهه است در جریان بوده و چند سالی است به صورت غیررسمی در جریان است، شکل رسمی به خود بگیرد و باعث واکنشهایی مانند آنچه از طرف ایران صورت گرفته، شود. این را بدانید که آنها بابت این مساله اصلا خوشحال نیستند، اما چون وابسته بوده و هستند چارهای جز اطاعت از ارباب نداشته و ندارند...
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشتباه تاریخی مصدق که همه زحمات ملت ایران برای ملی شدن صنعت نفت را به باد داد!
سالروز کودتای آمریکاییِ ۲۸ مرداد
پ؛ن؛تکیه به آمریکا یعنی فرصت دادن به آمریکا برای ضربات نهایی: اما چرا با وجود این همه تجربه تاریخی باز عده ای آمدند برجام را تصویب کردن؟!چرا هنوز هم بدنبال مذاکره هستن؟!!...
@AntiBBC
#موقت
🔴 هیئت فاطمیون قم امسال در فضای باز مسجد مقدس جمکران عزاداری سیدالشهدا سلام الله علیه را برگزار خواهد کرد.
🔹 لذا افرادی تمایل دارند به عنوان خادم، در ایام دهه محرم خدمت کنند جهت ساماندهی، امشب بعد از نماز مغرب و عشا به مکان هیئت فاطمیون واقع در میدان بسیج، خیابان ایرانی مراجعه کنند.
✅ @QomkhabarMohem
🛑 اخبار مهم #قم را از اینجا دنبال کنید👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3699376130Ca98768fb66
🇺🇸سیاست خارجی امریکا🇺🇸
1901 — ورود مستقیم نیروهای آمریکایی به کلمبیا
1902 — حمله به پاناما
1904 — ورود نیروهای آمریکایی به کره و مغرب
1905 — ورود نیروهای آمریکایی به هندوراس علیه انقلاب این کشور
1905 — حمله به مکزیک (در کمک به دیکتاتور وقت بورویریو دمازبرای سرکوب قیام مردمی این کشور)
1907 — حمله به نیکاراگوئه
1907 — ورود نیروهای آمریکایی به دومینیکن برای سرکوب انقلاب این جمهوری
1907 — نیروهای آمریکایی در جنگ میان هندوراس و نیکارگوئه مشارکت کردند
1908 — نیروهای آمریکایی در خلال انتخابات پاناما در این کشور مداخله کردند
1910 — آمریکا نظامیان خود را برای سرکوب کودتا علیه حکومت نیکاراگوئه به این کشور گسیل داشت
1911 — ورود نظامیان آمریکایی به هندوراس برای حمایت از کودتا به رهبری مانوئل بونیلا بر ضد رئیس جمهور منتخب میگل داویا
1911 — سرکوب قیام ضد آمریکایی در فیلیپین
1911 — مداخله در چین
1912 — حمله و اشغال کوبا
1912 — حمله به پاناما
1912 — حمله به هندوراس
1912 — 1933 — اشغال نیکاراگوئه
1914 — 1934 — هائیتی. نیروهای آمریکایی پس از وقوع چندین انقلاب در هائیتی وارد این کشور کرد و به مدت 19 سال هائیتی تحت اشغال آمریکا در آمد
1916 — 1924- اشغال جمهوری دومینکن به مدت 8 سال
1917 — 1933 — اشغال کوبا.
1917 — 1918 — مشارکت در جنگ جهانی اول
1918 — 1922 — مداخله در روسیه
1918 — 1920 — ورود نظامیان آمریکایی به پاناما
1919 — ورود نظامیان آمریکایی به کاستاریکا
1919 — حمله به هندوراس
1920 — حمله به گواتمالا
1921 — حمایت آمریکا از گروههای مسلحی که برای براندازی کارلوس گیریرو تلاش می کردند
1922 — مداخله در ترکیه
1922 — 1927 — ورود نظامیان آمریکایی به چین
1924 — 1925 — حمله به هندوراس
1925 — حمله به پاناما
1926 — حمله به نیکاراگوا
1927 — 1934 — آمریکا چین را به اشغال در آورد
1932 — حمله به السالوادور
1937 — حمله به نیکاراگوا
1945 — بمباران هیروشیما و ناکازاکی ژاپن
1947 — 1949 — حمله به یونان
1948 — 1953 — حمله به فیلیپین
1950 — حمله به پورتریکو
1950 — 1953 — حمله به کره
1953 — حمایت از کودتای 28 مرداد علیه دولت منتخب ایران
1958 — لبنان
1958 — جنگ با پاناما
1959 — نظامیان آمریکایی وارد لائوس شدند
1959 — حمله به هائیتی
1960 — عملیات نظامی آمریکا در اکوادور
1960 — حمله به پاناما
1965 — 1973 — تجاوز خونین به ویتنام
1966 — حمله به گواتمالا
1966 — حمایت نظامی از اندونزی علیه فیلیپین
1971 — 1973 — بمباران لائوس
1972 — حمله به نیکاراگوا
1980 — عملیات نظامی علیه ایران در طبس موسوم به پنجه عقاب که باشکست مواجه شد
1983 — دخالت نظامی در گرینادا
1986 — حمله به لیبی و بمباران طرابلس و بنغازی
1988 — حمله آمریکا به هندوراس
1988 — حمله به هواپیمای مسافربری ایرانی و قتل عام تمامی 290 نفر سرنشین این هواپیما
1989 — نظامیان آمریکایی ناآرامی ها در جزایر ویرجین را سرکوب کردند
1991 — عملیات نظامی گسترده در عراق (جنگ اول خلیج فارس)
1992 — 1994 — اشغال سومالی و انجام خشونت بسیار مفرط علیه شهروندان این کشور
1998 — حمله به سودان . هواپیماهای آمریکایی به بهانه تولید گاز اعصاب یکی از کارخانه های ساخت دارو را بمباران کردند
1999 — آمریکا با پوشش ناتو جنگی را علیه یوگسلاوی براه انداخت. بمباران این کشور 78 روز به طول انجامید و یوگسلاوی از هم فروپاشید
2001 — حمله و اشغال افغانستان به بهانه تعقیب گروه القاعده
2003 — حمله و اشغال عراق بدون مجوز سازمان ملل
2011 — حمله به لیبی پس از پیروزی انقلاب این کشور و سرنگونی دیکتاتور قذافی
2011 — حمایت رسمی از گروههای مسلح تروریستی در سوریه با هدف براندازی نظام منتخب ملت سوریه
2011 — اعلام حمایت رسمی از رژیم آل خلیفه در سرکوب قیام مردمی این کشور
2015 — اعلام پشتیبانی رسمی از آل سعود در جنگ این کشور علیه انقلاب ملت یمن
2018 — حمله مستقیم هوایی به خاک سوریه با کمک انگلیس و فرانسه
2019 — حمایت از کودتای ونزوئلا
🇺🇸 @US_REVIEW 📍پایش آمریکا 📍
﷽
✅ خاطرهای زیبا از زبان مرحوم حجتالاسلام سیدعلی اکبر ابوترابی :
در اسارت، اذان گفتن با صدای بلند ممنوع بود. ما در آنجا اذان میگفتیم، اما به گونهای که دشمن نفهمد.
روزي جوان هفده ساله ضعیف و نحیفي، موقع نماز صبح بلند شد و اذان گفت. ناگهان مأمور بعثی آمد و گفت: «چیه؟ اذان میگویی؟ بیا جلو»!
یکی از برادران اسدآبادی دید که اگر این مؤذن جوان ضعیف و نحیف، زیر شکنجه برود معلوم نیست سالم بیرون بیاید، پرید پشت پنجره و به نگهبان عراقی گفت: «چیه؟ من اذان گفتم نه او».
آن بعثی گفت: «او اذان گفت».
برادرمان اصرار کرد که «نه، اشتباه میکنی. من اذان گفتم».
مأمور بعثی گفت: «خفه شو! بنشین فلان فلان شده! او اذان گفت، نه تو».
برادر ایثارگرمان هم دستش را گذاشت روی گوشش و با صدای بلند شروع کرد به اذان گفتن. مأمور بعثی فرار کرد.
وقتی مأمور عراقی رفت، او رو کرد به آن برادر هفده ساله که اذان گفته بود و به او گفت: «بدان که من اذان گفتم و شما اذان نگفتی. الان دیگر پای من گیر است».
به هر حال، ایشان را به زندان انداختند و شانزده روز به او آب ندادند. زندان در اردوگاه موصل (موصل شماره 1 و 2) زیر زمین بود. آنقدر گرم بود که گویا آتش میبارید.
آن مأمور بعثی، گاهی وقتها آب میپاشید داخل زندان که هوا دم کند و گرمتر شود. روزی یک دانه سمون (نان عراق) میدادند که بیشتر آن خمیر بود.
ایشان میگفت: «میدیدم اگر نان را بخورم از تشنگی خفه میشوم. نان را فقط مزه مزه میكردم که شیرهاش را بمکم . آن مأمور هم هر از چند ساعتی میآمد و برای اینکه بیشتر اذیت کند ، آب میآورد ، ولی میریخت روی زمین و بارها این کار را تکرار میکرد» .
میگفت: «روز شانزدهم بود که دیدم از تشنگی دارم هلاک میشوم . گفتم : یا فاطمه زهرا ! امروز افتخار میكنم که مثل فرزندت آقا حسین بن علی اینجا تشنهکام به شهادت برسم» .
سرم را گذاشتم زمین و گفتم : یا زهرا ! افتخار میکنم . این شهادت همراه با تشنهکامی را شما از من بپذیر و به لطف و کرمت، این را به عنوان برگ سبزی از من قبول کن .
دیگر با خودم عهد کردم که اگر هم آب آوردند سرم را بلند نکنم تا جان به جان آفرین تسلیم کنم . تا شروع کردم شهادتین را بر زبان جاری کنم، دیدم که زبانم در دهانم تکان نمیخورد و دهانم خشک شده است .
در همان حال، نگهبان بعثی آمد پشت پنجره، همان نگهبانی که این مکافات را سر ما آورده بود و همیشه آب میآورد و میریخت روی زمین. از پشت پنجره مرا صدا میزد که بیا آب آوردهام .
اعتنایی نکردم . دیدم لحن صدایش فرق میکند و دارد گریه میکند و میگوید : بیا آب آوردهام .
مرا قسم میداد به حق فاطمه زهرا (سلام الله علیها) که آب را از دستش بگیرم .
عراقیها هیچ وقت به حضرت زهرا (سلام الله علیها ) قسم نمیخوردند . تا نام مبارکت حضرت فاطمه (سلام الله علیها ) را برد ، طاقت نیاوردم . سرم را برگرداندم و دیدم که اشکش جاری است و میگوید : «بیا آب را ببر ! این دفعه با دفعات قبل فرق میکند».
همینطور که روی زمین بودم، سرم را کج کردم و او لیوان آب را ریخت توی دهانم . لیوان دوم و سوم را هم آورد . یک مقدار حال آمدم . بلند شدم . او گفت : به حق فاطمه زهرا بیا و از من درگذر و مرا حلال کن ! گفتم : تا نگویی جریان چی هست، حلالت نمیکنم .
گفت : دیشب، نیمهشب، مادرم آمد و مرا از خواب بیدار کرد و با عصبانیت و گریه گفت : چه کار کردی که مرا در مقابل حضرت زهرا (سلام الله علیها) دختر رسول الله (ص) شرمنده کردی . الان حضرت زهرا(سلام الله علیها) را در عالم خواب زیارت کردم . ایشان فرمودند : به پسرت بگو برو و دل اسیری که به درد آوردهای را به دست بیاور اگر نه همه شما را نفرین خواهم کرد.
حماسههای ناگفته (به روايت علی اكبر ابوترابی)،
عبد المجيد رحمانيان، انتشارات پيام آزادگان،
چاپ اول : ۱۳۸۸،صفحات ۱۲۵-۱۲۷