♦️#اعمال_لیلةالرغائب
🔹فردا اولین شب جمعه ماه رجب، "لیلة الرغائب" است.
🔹پیامبر اکرم(ص) فرمودند از نخستين شب جمعه ماه رجب غفلت نكنيد، همانا آن شب را ملائكه «ليلة الرغائب» نامند و در اين شب ملائک بر زمين نزول میكنند.
🔹یکی از اعمال توصیه شده، روزه گرفتن فردا (پنج شنبه) است.
@Fahma_KanoonTaha
غروب و ناامیدی هرگز مترادف نیستند؛
من فکر میکنم برخلاف تصورِ خیلیها، غروب مترادف امید است!
اشتباه آنهایی که غروب را مترادف با ناامیدی میدانند، این است که؛ همهی امیدها را امیدِ صادق میدانند، در حالی که امید دو نوع است: امید صادق و امیدِ کاذب...
و تنها با غروب امیدِ کاذب است که امیدِ صادق طلوع میکند...
به این خاطر من غروب را سرشار از امید میدانم...چون امیدِ کاذبِ خیلیها را از بین میبرد...
امیدهای کاذبی چون؛ همیشه ماندن در یک مکان و زمانِ خاص، تمام نشدن فرصتها، خیرهشدن به نورهای موقتی که مثل چراغ نفتی یک روزی سوختشان تمام میشود و به سوسو زدن میافتند...
دلبستن به ظلمتهایی که میخواهند در عالم جلوهگری کنند...
و...
اما غروب برای من پر از امیدهای صادق است، امیدهایی از جنسِ؛ اشتیاق به آمدنِ فجرِ صادق، طلوعِ نورِدائم، عبور موانعی موقت، مثل؛ ابرها و چرخش زمین که میخواهند پرده بر صورت خورشید بکشند، تا ما توّهم کنیم که خورشید غروب میکند...
در حالی که خورشید غروب نمیکند، بلکه عبور میکند! عبور از هر آنچه که سرعتش به پای نور نمیرسد...
چرا که نور همیشه هست! وقتی ما سرعتمان به نور نمیرسد، پدیدهی غروب اتفاق میافتد، آن هم نه غروبِ نورِ خورشید! غروبِ ما...
پس درسی که غروب به ما میدهد این است که؛
برای درکِ طلوع همیشگیِ خورشید، باید به سرعتِ نور بدویم، تا برسیم...
#حسین_یکتا
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلنگر
#تربیت_فرزند
⚠️ به فرزندت نیش نزن...!!
💢 مادر و پدر گرامی! ملاک تربیت فرزندت، نباید «حال» شما باشه...!!
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
🌸 زیارت امام موسی کاظم (ع)، امام رضا(ع)، امام جواد(ع) و امام هادی(ع) در روز چهارشنبه ✨السَّلامُ عَل
🌹روز پنجشنبه به نام
امام حسن عسکری(علیهالسلام) است.
✨السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِىَّ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ وَ خَالِصَتَهُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا إِمَامَ الْمُؤْمِنِينَ، وَ وَارِثَ الْمُرْسَلِينَ، وَ حُجَّةَ رَبِّ الْعَالَمِينَ، صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكَ وَ عَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ، أَنَا مَوْلىً لَكَ وَ لِآلِ بَيْتِكَ، وَ هٰذَا يَوْمُكَ وَ هُوَ يَوْمُ الْخَمِيسِ، وَ أَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَ مُسْتَجِيرٌ بِكَ فِيهِ، فَأَحْسِنْ ضِيافَتِى وَ إِجارَتِى بِحَقِّ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَاهِرِينَ.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
4⃣3⃣2⃣ و از محمد بن یحیی از احمد بن محمد از علی بن حکم از معاویه بن وهب از ابو عبدالله علیه السلام ا
5⃣3⃣2⃣ و از علی بن ابراهیم از پدرش از ابن ابو عمیر بن اذینه از ابو عبدالله علیه السلام نقل کرده که حضرت حدیث مفصلی را بیان کرد ولی من آن قسمت را که مورد حاجت است در اینجا ذکر می کنم که: وقتی حضرت رسول صلی الله علیه و آله به معراج رفت، به وی وحی شد: ای محمد، به صاد (آبی که از سمت راست عرش خداوند جاری شده) نزدیک شو، محل سجدگاهت را بشوی و پاک کن و برای خداوندت درود بفرست. حضرت محمد صلی الله علیه و آله به صاد نزدیک شد. بعد خدا به وی وحی کرد: رویت را بشوی. چون تو می خواهی عظمت من را تماشا کنی. بعد هم بازویت را بشوی. چون تو کلام مرا با دستت می گیری. بعد هم با دست راست به پشت پای راست و با دست چپ به پشت پای چپ مسح بکش. چون من مبارک کردم تو را و تو در جایی قدم بر می داری که تاکنون پای کسی بدین جا نرسیده است.
بعد هم خداوند فرمود: ای محمد، رو به حجر الاسود بایست و به تعداد حجابهایم برایم تکبیر بگو. چون حجابها هفت تا بودند لذا تکبیرها هم در نماز هفت تا شدند. بعد هم خداوند فرمود: ای محمد. نام مرا ببر و بلافاصله فرمود: به من حمد هم بکن. وقتی که حضرت محمد صلی الله علیه و آله فرمود: (الحمد لله رب العالمین)، شروع به شکر و سپاس نمود. خداوند فرمود: ذکر مرا ناتمام گذاردی، دوباره بخوان. بعد هم خداوند فرمود: ای محمد، این کلمات را بخوان الله احد، الله الصمد، لم یلد ولم یولد، ولم یکن له کفوا احد.
بعد هم خداوند وحی می فرماید: به رکوع برو ای محمد. حضرت محمد صلی الله علیه و آله به رکوع می رود. بعد وحی آمد: در حالی که حضرت محمد صلی الله علیه و آله در رکوع بود، بگو: سبحان ربی العظیم و بحمده . حضرت محمد صلی الله علیه و آله سه مرتبه این را تکرار می کند. بعد خطاب می رسد که: سرت را از رکوع بردار و برای خداوندت سجده کن. حضرت محمد صلی الله علیه و آله از رکوع بلند می شود. خداوند می فرماید: ای محمد، به سجده بیفت. حضرت محمد صلی الله علیه و آله با دست و پایش به زمین می افتد و سرش را به زمین می گذارد. خطاب می آید بگو: سبحان ربی الاعلی وبحمده . حضرت محمد صلی الله علیه و آله سه مرتبه آن را می گوید. بعد خطاب می آید: سرت را از سجده بردار و در حال نشستن باش. وقتی که حضرت سرش را از سجده برمی دارد، به عظمت خداوند نگاه کرد که برایش تجلی کرده بود. دوباره حضرت محمد صلی الله علیه و آله بی اختیار به سجده رفت.
خداوند به وی فرمود: بلند شو. وقتی که حضرت محمد صلی الله علیه و آله سرپا می ایستد، خطاب می آید: بخوان، همان سوره را که قبلا خواندی. بعد هم وحی می فرماید که: انا انزلنا را بخوان. چون این سوره بیانگر نسبت تو و اهل بیت تو به خداوند تا روز قیامت می باشد. بعد هم حضرت محمد صلی الله علیه و آله در مرتبه دوم در رکوع و سجود، همان کارها را کرد که در رکعت اول کرده بود. بعد خطاب آمد: ای محمد، سرت را بردار، خداوند تو را ثابت نمود. وقتی که حضرت محمد صلی الله علیه و آله خواست بلند شود، خطاب آمد: ای محمد، بنشین. حضرت نشست. بعد خداوند فرمود: نعمتهای مرا که به تو داده ام به یاد آور و نام مرا ذکر کن. بعد هم الهام کر که بگو: بسم الله وبالله ولا اله الا الله والاسماء الحسنی کلها لله.
بعد هم خداوند فرمود: ای محمد، بر خودت صلوات بفرست و بر اهل بیتت هم صلوات بفرست. بعد حضرت محمد صلی الله علیه و آله متوجه سمت راستش شد، دید چند تن از ملائکه و انبیاء و پیامبران بزرگ در کنارش هستند. به حضرت محمد صلی الله علیه و آله گفته شد: ای محمد، بر آنان سلام بفرست. لذا حضرت محمد صلی الله علیه و آله فرمود: السلام علیکم و رحمه الله وبرکاته. بعد خداوند فرمود: من سلام و رحمت و برکات به تو و به اولادت می فرستم. بعد خداوند به حضرت محمد صلی الله علیه و آله وحی کرد که: متوجه سمت چپ نباشد.
شیخ صدوق این روایت را در کتاب علل از پدرش از محمد بن حسن از سعد از احمد بن محمد بن عیسی از محمد بن ابو عمیر و محمد بن سنان و همه اینها از صباح مزی و سدیر صیرفی و محمد بن نعمان مؤمن طاق و عمر بن اذینه و اینها هم از ابو عبدالله علیه السلام روایت کرده اند.
و از محمد بن حسن بن ولید از صفار از سعد از محمد بن حسین بن ابو خطاب و یعقوب بن یزید و محمد بن عیسی و همه اینها از عبدالله بن جبله از صباح مزی و سدیر صیرفی و محمد بن نعمان احول و عمر بن اذینه از ابو عبدالله علیه السلام با همان مضمون روایت کرده است.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
5⃣3⃣2⃣ و از علی بن ابراهیم از پدرش از ابن ابو عمیر بن اذینه از ابو عبدالله علیه السلام نقل کرده که ح
6⃣3⃣2⃣ و از حسین بن محمد اشعری از معلی بن محمد از احمد بن محمد بن ابو نصر از حسن بن محمد هاشمی از پدرش از احمد بن محمد بن عیسی از امام صادق از پدرش از پدرانش از امیر المومنین علیهم السلام از رسول خدا صلی الله علیه و آله از:
خداوند سبحان، نقل کرده که حضرت حق می فرماید: ای فرزند آدم، اگر چشم تو برای نگاه کردن به آن چیزهایی که به تو حرام کرده ام با تو منازعه کرد، من تو را به آن مسلط کرده ام. زیرا دو سرپوش برای آنها گذارده ام که شما می توانید بوسیله آن دو سرپوش، آنها را ببندی و به حرام نگاه نکنی. و اگر زبانت در گفتن بعضی از چیزهایی که بر تو حرام کرده ام از تو اطاعت نکرد، من بوسیله گذاردن دو لب برای سرپوش آن تو را بر آن مسلط کرده ام. پس دهانت را ببند و آن حرفها را نزن. و اگر فرجت درباره حرامها با تو به نزاع برخاست، باز هم من تو را به آن مسلطه کرده ام، جلو آن را بگیر و مرتکب عمل حرام مشو.
@Fahma_KanoonTaha
✅ فواید غذا خوردن روی زمین
◀️ کمک به هضم غذا
تمرکز خون در قسمت شکم در حالت نشستن، باعث می شود تا عصاره های هضم غذا در معده با سرعت بیشتری تولید شوند و هضم غذا با سرعت بیشتری انجام شود.
◀️ احساس سیر شدن زودتر اتفاق می افتد.
نشستن باعث نزدیکی بیش تر پاها به شکم می شود و در این حالت به طور طبیعی احساس سیری خواهید کرد.
◀️ مفاصل متحرک و سیال باقی می مانند.
خم شدن زانوها، قوزک پا و ران ها در هنگام نشستن برای افراد سالم، باعث روان شدن و نرمی مفاصل می شود و در نتیجه انتقال از حالت نشسته به ایستاده و یا بالعکس به راحتی صورت می گیرد.
◀️ ماهیچه ها فعال باقی می مانند.
نشستن روی صندلی باعث می شود تا بیش ترِ وزن، به یک قسمت از صندلی تکیه داده شود و در این حالت بدن کم ترین تحرک و فعالیت را دارد و شانه ها به سمت داخل منحنی شده و شکم حالت شل و رها به خود می گیرد. در این وضعیت، ستون فقرات خم شده و شخص پشت میز ناخودآگاه قوز می کند. اما در نشستن روی زمین عضلات شکم، ساق پا، کمر و ران فعال و اکتیو باقی می مانند.
◀️ جلوگیری از ابتلا به واریس
در حالت نشستن روی صندلی، زمانی که ساق پا پایین تر از ران ها قرار می گیرد، نیروی جاذبه به صورت خودکار خون را به سمت پاها سوق می دهد و از آن جا که پا بدون حرکت است، خون به سختی دوباره به سمت قلب بازمی گردد. نقص در گردش جریان خون، باعث ایجاد لخته های خون به شکل رگه های نازک قرمز در قسمت های ماهیچه ای پا می شود که در حالت حاد از آن به عنوان واریس یاد می شود. نشستن در حالت غذا خوردن باعث می شود تا خون در منطقه شکم و بطن متمرکز شود و به قلب نزدیک تر باشد.
@Fahma_KanoonTaha
💥 بازپخش مستند #شهید_محمد_احمدی_جوان
پنج شنبه ساعت ۱۱:۲۰
از شبکه دو سیما
@Fahma_KanoonTaha
#راه_روشن
امام خامنه ای(مد ظله العالی):
از ماه رجب قدردانی کنید؛ در این ماه توسّلات خودتان به درگاه پروردگار عالم را هرچه میتوانید بیشتر کنید؛ به یاد خدا باشید و کار را برای خدا انجام بدهید؛ این تلاشی که می کنید، این زحمتی که می کشید، برای خدا قرار بدهید.
۱۳۹۴/۰۲/۰۶
@Fahma_KanoonTaha
#همنشینی_با_شهدا
🥀شهـــید باقر طبـاطبـائـى:
🔶نيتها را خالص کـنيد و يقين بدانيد
هر اندازه که نيت ها را پاڪ ڪرده و
آنچـہ در توان داريـم بڪار گيــريم
بههماناندازه نصرتالهی نصيبمـان
خواهد گشت.
@Fahma_KanoonTaha