🔸چطور اینستاگرام به معبد فرقهها تبدیل شد؟
🖊فرقهها از تنهایی بیرونمان میآورند و تنهاترمان میکنند؛
🔸سال ۲۰۱۲ که اینستاگرام به راه افتاد، آماندا مونتل دانشجوی زبانشناسی بود. وقتی برنامه را نصب کرد، اولین کلمهای که نظرش را جلب کرد «فالوئر» بود. فیسبوک کسانی که صفحۀ کسی را دنبال میکردند «دوست» مینامید، اما «فالوئر» -به معنی پیرو یا دنبالکننده- زنگ متفاوتی در گوش او داشت.
🔸با فراگیرشدن اینستاگرام، هزاران نفر بساط معنویتهای جایگزینشان را آنجا پهن کردند. طالعبینها، شمنها، پیشگوهای وایکینگی، مروجان حکمت سرخپوستی، کاهنانِ خودخواندۀ معابد باستانی، منجمانی که بر اساس اصول کهن ستارهبینی هر شب اعلام میکردند که هر زمانی برای چه کارهایی خوب است و سمت چه کارهایی نباید رفت
🔸شبکههای اجتماعی فرصت بینظیری برای همۀ کسانی فراهم کردهاند که گمان میکنند راه نجات بشر را کشف کردهاند. مربیها و گوروها و منتورهای خودخوانده در شبکههای اجتماعی حرف میزنند، مخاطبان و پیروانی برای خودشان دست و پا میکنند یا کسبوکاری راه میاندازند
📎farhangesadid.com/0001WH
✅️به بروزترین کانال جامع تحلیلی آموزشی تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
🌿تنها کانال جامع و تخصصی خانواده و سواد رسانهای در ایران
https://eitaa.com/Family_literacy
💠 عجیبترین تکنولوژیهای آینده؛ از ربات زنده تا اینترنت کوانتومی
🔹 قبل از صحبت دربارهی عجیبترین تکنولوژیهای آینده، بیایید مدتی به گذشته برگردیم. تصور کنید اوایل یا اواخر دههی ۷۰ است، شما هشت ساله هستید و هیجانزده و مشتاق پای تلویزیون نشستهاید تا کارتون و سریال علمیتخیلی و پر از ماجراجویی محبوب خود را (مثلاً کارآگاه گجت!) تماشا کنید./ زومیت
#خانواده_سوادرسانه_ای
با ما همراه باشید
✅️به بروزترین کانال جامع تحلیلی آموزشی تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
🌿دو روز قبل از کریسمس، تیکتاک با کریستینا کریدل، روزنامهنگار مستقر در لندن تماس گرفت و به او گفت که دو نفر از کارمندانش در چین و دو نفر دیگر در ایالات متحده، دادههای این کاربر را از حساب شخصی او، بدون اطلاع و رضایتش ردیابی و مشاهده کردهاند.
🌿کریستینا کریدل در این باره گفت: این نقض حریم شخصی برای من واقعا هولناک و وحشتناک بود.
او در ادامه گفت: من با خواهر و دخترعموهای نوجوانم در خانه بودیم. نوجوانهایی که همیشه و همه وقت از تیکتاک استفاده میکنند. واکنش آنها بعد از شنیدن این خبر اینطوری بود: «اوه، الان باید نگران باشیم؟»
🌿اتفاقی که برای کریستینا، خبرنگار فناوری روزنامه فایننشال تایمز و دوست و همکار سابق من (زوئی کلاینمن، ویرایشگر فناوری بیبیسی) افتاد دقیقا چیزی است که تیکتاک و بایتدنس، شرکت مادر تیکتاک همواره وقوع آن را د کردهاند، به همین دلیل کریستینا تصمیم گرفت تا در این مورد با بیبیسی صحبت کند
✅️به بروزترین کانال جامع تحلیلی آموزشی تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
چگونه از مصرف ناخواسته اینترنت جلوگیری کنیم؟
چگونه از مصرف ناخواسته اینترنت جلوگیری کنیم؟
به گزارش عصر پایش؛ بسیاری از برنامه های در حال اجرا در پس زمینه ی تلفن همراه و همچنین به روزرسانی خودکار نرم افزارها از جمله عللی هستند که باعث مصرف ناخواسته ی اینترنت می شوند. شاید خیلی از کاربران از نرم افزارهایی که به صورت پنهان از اینترنت استفاده نموده و باعث کاهش حجم آن می شوند آگاه نباشند و در نتیجه ی این نا آگاهی اپراتورهای ارائه کننده ی تلفن های همراه را متهم به کم فروشی یا گران فروشی کنند.
محمود واعظی، وزیر پیشین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در این باره می گوید که مشترکان سرویس های اینترنت باید در نظر داشته باشند که میزان اینترنت مصرفی در حال حاضر به هیچ وجه قابل مقایسه با میزان مصرف این سرویس در گذشته نیست. در سال های پیشین مصرف اینترنت کاربران بیشتر در حد دانلود فایل های متنی و عکس بوده است، اما در حال حاضر دانلود فایل های ویدئویی باعث می شود تا حجم اینترنت مشترکان در زمان کمتری به پایان برسد.
این مقام مسئول ادعای هرگونه کم فروشی و حجم خوری اینترنت را از جانب اپراتورهای ارائه کننده ی این سرویس مورد تکذیب قرار داد. واعظی اظهار داشت که در حال حاضر تمام فعالیت های اپراتورها به صورت هوشمند بوده و امکان تغییر حجم ترافیک مصرفی مشترکان به صورت دستی وجود ندارد.
نحوه ی جلوگیری از مصرف ناخواسته اینترنت در تلفن های همراه
همان طور که گفته شد، فعال بودن نرم افزارها در پس زمینه ی تلفن های همراه می تواند باعث استفاده ی ناخواسته از حجم اینترنت مصرفی شود. برخی از این نرم افزارها حتی به ندرت مورد استفاده ی کاربران قرار می گیرند، اما به سبب فعال بودن در پس زمینه ی تلفن همراه، در حالی که کاربر از فعال بودن آگاه نیست حجم زیادی از اینترنت را مصرف می کنند. برای جلوگیری از مصرف اینترنت توسط این برنامه ها بهترین کار این است که این برنامه ها را غیر فعال کنید.
برای آگاهی از میزان مصرف اینترنت نرم افزارهای مختلف در سیستم عامل اندروید، باید پس از وارد شدن به تنظیمات یا همان setting به قسمت mobile data رفته و سپس گزینه ی data usage را انتخاب نمایید. در این قسمت شما می توانید برنامه هایی که بیش از همه اینترنت مصرف کرده اند را مشاهده نموده و آن ها را غیر فعال کنید. شاید بهتر باشد برای غیر فعال کردن این نرم افزارها از اپلیکیشن های مخصوص این کار استفاده کنید.
در سیستم عامل ios، برای مشاهده ی نرم افزارهایی که بیشترین میزان مصرف اینترنت را داشته اند، پس از وارد شدن به تنظیمات یا setting به قسمت cellular رفته و در این جا برنامه هایی که به آن ها نیازی ندارید را غیرفعال کنید.
یکی دیگر از اقدامات مفید برای جلوگیری از مصرف ناخواسته ی اینترنت توسط دستگاه های هوشمند این است که بروزرسانی خودکار نرم افزارها را در این دستگاه ها غیر فعال کنید. در این حالت برای بروزسازی هر نرم افزار باید به صورت دستی و موردی اقدام نمایید. این کار اگرچه باعث می شود برخی از نرم افزارهای شما به روز نباشند، با این حال در کاهش حجم اینترنت مصرفی تاثیرگذار است.
✅️به بروزترین کانال جامع تحلیلی آموزشی تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
https://eitaa.com/Family_literacy
هدایت شده از بلاغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
بسم الله الرحمن الرحيم
💠 عن الرّسول الأكرم صلَّی الله
علیه و آله و سلّم :
إذا ظَهَرتِ البِدَعُ فی امّتی
فلْيُظهِرِ العالِمُ علمَهُ
فمَن لَم يَفعلْ
فعَلَيهِ لَعنةُ اللّه
🔹 حق نباید گفتن الّا آشکار
نماینده محترم ولیّ فقیه در استان
گیلان و امام جمعه معزّز و مکرّم
رشت حضرت آية الله حاج شيخ
رسول فلاحتى
السلام علیکم و رحمة الله و بركاته
- بر ما است که به احترامتان قیام
کنیم و بر دست شما به خاطرِ ابرازِ
بیزاری از گناه کبیره بیحجابی و
بیحیائى و تبرّی از افرادِ بیحجاب
که عالمانه و یا جاهلانه در حالِ
ستیزه با اسلام و سلامتِ جامعه
هستند بوسه زنیم
جزاكم الله عن الإسلام
و المسلمين خیر الجزاء
- و بر همکسوت ها و همپایه های
شما است که به روش شما - که
مسلکِ قرآنی است - اقتداء كنند
و نظّاره گرِ زیرپا رفتن حدودِ الهی
نباشند
- و بر دولتمردان است كه از تركِ
تکلیفِ خطيرِ اعلامِ علنیِ تبرّی و
بیزاری از سیّئات - كه زمینه
گسترشِ جرم و گناه و کثرتِ
مجرمین و گنهکاران و انواعِ
کجروی های سیاسی و اقتصادی
و فرهنگی را فراهم کرده است -
توبه و استغفار و جبران مافات کنند
و السّلام علی مَنِ اتّبَعَ الهُدی
حوزه علميه آية الله
العظمی سبط الشیخ
الانصاری ره . دزفول
رضا سبط الشیخ
۱۴۰۲/۰۲/۱۵
https://eitaa.com/joinchat/1023934486C0b0c914d99
به نام آفریدگار هستی
🌹صبح شما عزیزان بخیر و سلامتی 🌹
امروز شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
✅همه چیز شدنی است
Nothing has ever been achieved by the person who says, 'It can’t be done'.
کسی که میگه «شدنی نیست» هیچوقت چیزیو بدست نمیاره.
🤲نــــیــــایـــش صــــبــــحــــگــــاهے🤲
خدای مهربانم ...
تو نهایتی، تو مهربانترینی
با تو من نفس کشیدنم همراه با عطر حضور ناب توست
و من چقدر خوشبختم که در آغوش امنِ
رحمت تو هستم ای بیکران مهربان...
خدای من
تو را سپاس برای حضورت
تو را سپاس برای همه ی موهبت هایت
من بی صبرانه در انتظار معجزه ی زندگی ام هستم
معجزه ی آرامش عشق و خوشبختی...
که ایمان دارم و یقینی عمیق از صمیم قلبم، که خیلی زود، تو ای خدای مهربانم
معجزه ی زندگی ام را به من هدیه میدهی...
"آمین"
خدایا🙏
به برکت ذکر امروز
مهربانی را
به خانه هایمان دعوت کن
خوش اخلاقی
گذشت
فداکاری ، عشق و محبت 💖
را در زندگی همه ما
پر رنگ بگردان🙏
الهـی 🙏
دلهای ما را تسليم فرمان خود قرار ده 🙏
"آمیـــن "🙏
↩️عبارت تاکیدی ↪️
انجامش بده
حتی اگه احتمال بردش کم باشه
همين امروز بپذير كه ميتوانى تغيير كنى
ميتوانى حتى باورهاتو تعيير بدى.
منجمد نباش
جرأت تغيير رو داشته باش...
....... تو میتونی .......
❤️خداوندا سپاسگزارم❤
✅️به بروزترین کانال جامع تحلیلی آموزشی تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌سواد رسانهای و درجهبندی سنی فیلمها
🔸فیلمهای سینمایی در کشور ما بر اساس گروه سنی درجهبندی میشوند. این کار بهمنظور پیشگیری از هرگونه آسیب روحی و روانی به کودکان، نوجوانان و جوانان انجام میشود. درجهبندی سنی فیلمها در سینمای ایران به گروههای 9+، 12+، 15+، 18+ تقسیم میشود. اگر میخواهید با محتوای فیلمهای گروههای سنی مختلف آشنا شوید این ویدئو را تماشا کنید.
#خانواده_سوادرسانه_ای
با ما همراه باشید
@Family_literacy
📺 مجموعه: تبارشناسی رسانه های فارسی زبان خارج از کشور
📌ربات های روایت ساز
📩مزرعه تولید انبوه محتوای شبکه ایران اینترنشنال کجاست؟
📍بسیار طبیعی است که تمام تلاش شبکه ایران اینترنشنال-مانند هر رسانه دیگری-در رخدادهای پاییز ۱۴۰۱ بر روایت سازی، روایت گری، داده سازی و انعکاس داده ها در کوتاه ترین زمان متمرکز بوده باشد. اما برای بسیاری از کسانی که در حوزه خبرنگاری و تولید محتوا صاحب تجربه هستند، محتوای تولیدی شبکه ایران اینترنشنال در سکوهای رسانه ای از نظر نوع محتوا، حجم محتوا، تناوب تولید محتوا و حضور بی وقفه و همزمان در تمام سکوهای رسانه های اجتماعی غیرمعمول و فراتر از توانایی ها و ظرفیت های انسانی به نظر می آمد.
📍به یاد بیاوریم که معماران لندنی شرکت دی.ام.ای مدیا، رسانه مادر شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال، همه برای دهه ها در حوزه تولید خبر ۲۴ ساعته، رسانه جنگ و جنگ رسانه ای مهارت های بی بدیلی را کسب کرده بودند. استفان کلیپول خود سپهسالار جنگ رسانه ای بوده است و ریچارد سمبروک نیز در جریان پوشش جنگ عراق و هم پوشش اخبار حوادث سال ۱۳۸۸ ایران جزء مدیران ارشد خبر بی.بی.سی و بای.بی.سی فارسی بوده است. هر دوی این مدیران شرکت دی.ام.ای مدیا به اهمیت بی رقیب زمان، تولید سلسله وار خبر و روایت سازی در رویدادهای سیاسی و جبهه های جنگ رسانه ای اشراف داشتند. به یاد بیاوریم که رویترز با هوشمندی بی نظیر استفان کلیپول توانست در دهه ۱۹۸۰ پوشش خبری تصاویر میدان تی.آن.مان چین را به سراسر جهان مخابره کند و بی.بی.سی فارسی تنها پس از حوادث سال ۱۳۸۸ بود که توانست موقعیت رسانه ای خود را تثبیت کند.
📍کارخانه محتواسازی URBS از دل نگاه راهبردی و آینده نگرانه استفان کلیپول، ریچارد سمبروک و رابرت بینون-مدیران ارشد شرکت مادر تلویزیون ایران اینترنشنال زاده شد.
📍شرکت اوربز متعلق به دو کارآفرین انگلیسی حوزه خبرنگاری و مدیریت داده بود که از سال ۲۰۱۴ بر سیستم های فناورانه تولید محتوا فعالیت می کردند و هدف شان صرفه جویی در نیروی انسانی، وقت و هزینه در میدان تولید محتوا برای رسانه های محلی انگلستان بود. دی.ام.ای مدیا با وقت شناسی قابل تحسینی در آوریل سال ۲۰۱۶ شرکت URBS را خریداری کرد، البته تصادفی نیست که سال ۲۰۱۶ همان سالی است که نطفه مشارکت میان سرمایه گذاران سعودی ایران اینترنشنال و اهالی رسانه دی.ام.ای مدیا بسته شد.
📍اینگونه ستاره اقبال آلن رنویک Alan Renwick و گری راجرز Gary Rogers با سرمایه گذاری گسترده دی.ام.ای مدیا در سپهر یک کسب و کار کوچک مقیاس محلی طلوع کرد. پس از این رویداد نرم افزار ساخته شده در شرکت اوربز ربات ساخته شرکت را برای روایت گری و روایت سازی و تولید خبر برای مخاطبانی از سرتاسر جهان، از جمله فارسی زبانان، به کار گرفت تا ده ها هزار محتوای کارخانه ای رسانه ای با صرف کمترین زمان و کمترین هزینه در تمام سکوهای رسانه ای تولید و منتشر شوند.
📍محورهای فعالیت های خبرنگارانه-فناورانه شرکت URBS در درگاه اینترنتی آنها اینگونه ثبت شده است:
🔺روایت سازی در مقیاس کارخانه ای
🔺تولید محتوای خواندنی و جذاب
🔺بهره گیری از ربات ها برای تولید خبر
🔺تولید انبوه خبر از منابع باز داده ای
"کمیته ضدجنگ و تحریم علیه مردم"
#خانواده_سوادرسانه_ای
با ما همراه باشید
@Family_literacy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 شگردهای رسانهای در علوم شناختی
« آتش ملایم ـ باد تند ـ خاك خشك»
🔥جنگل آرام بود. بادی تند وزید و ناگهان آتشی بزرگ درختان را بلعید.
🔹 یكی از اتفاق های جالب طبیعت همین است، با چند برگ خشك می توان چندین هزار درخت قدرتمند را نابود كرد.
این توانمندی از طبیعت به حوزه رسانه ها هم رسیده است با عنوان شگرد ” آتش ملایم ـ باد تند ـ خاك خشك “
🔸رسانه های بیگانه با برنامه های سرگرمی كه ظاهرا قرار است فقط مخاطب را سر حال بیاورد یك موج بلند سیاسی راه می اندازند.
🔹 مخاطبی كه به سیاست علاقه ندارد یا حتی فعالان هنری كه خود راسیاسی نمی دانند بااین روش جذب و حتی به یك كنشگر سیاسی تبدیل می شوند.
این شگرددرچند سال گذشته دررسانه های بیگانه به صورت جدی پیگیری شده است.
🔸همیشه الگو سازی ها، نمادسازی ها، قهرمان سازی ها درحوزه شناختی، با تكنیك «آتش ملایم، بادتند، زمین خشك» شكل می گیرد.
⚠️ شگردهای رسانه های بیگانه برای تغییر ذهن مخاطب فارسی زبان هرروز بیشتر می شود، شناختن ودرک این جنگ شناختی قسمتی ازسواد رسانهای مورد نیاز امروز ماست.
📲تنها کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای کشور
#خانواده_سوادرسانه_ای
با ما همراه باشید
@Family_literacy
🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
رهبر حکیم انقلاب می فرمایند: "رسانه های غربی و برخی از داخلی ها همواره بدنبال بزرگ نشان دادن مشکلات کوچک کشور ،تحلیلهای مغرضانه، پنهان داشتن پیشرفتهای کشور هستند.
هدف آنها القای یاس و ناامیدی بین مردم و مسوولین و متوقف کردن پیشرفت کشور است.
مبارزه با این محاصره رسانه ای اولین و ریشه ای ترین جهاد شماست ."
✅️به بروزترین کانال جامع تحلیلی آموزشی تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دردسر تازه یک سریال برای شهرداری تهران
🔹به نظر میرسد با توجه به انتشار قسمتی از سریال و دیالوگهای خارج از عرف «رهایم کن»، بیلبوردهای تبلیغی این سریال جمعآوری شوند.به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مدتی است که پخش سریال رهایم کن از سکوی فیلیمو به دلیل پخش صحنهها و دیالوگهای هنجار شکن و نامتعارف دردسرساز شده است.خط اصلی سریال رقابت عشقی دو برادر برای رسیدن به یک دختر است!
🔹سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) اعلام کرده است که این سریال فاقد مجوز از شورای صدور مجوز ساترا است.
🔹با انتشار قسمتی از این سریال و دیالوگهایی که بین افسانه (خواهر حاتم و هاتف) و بهرام (خدمتکار خاندان نایب سرخی) رد و بدل شد، مخاطبان لب به اعتراض گشودند و از ترویج بیحیایی و بیعفتی ابراز ناراحتی کردند.
🔹حال با توجه به اینکه تبلیغات محیطی سریال رهایم کن هنوز در سطح شهر مشاهده میشود باید دید عکسالعمل شهرداری تهران نسبت به اقدام سازمان زیباسازی در خصوص تبلیغ سریال «رهایم کن» چیست؟
📲باماهمراه باشید.
به تنها کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای کشور بپیوندید🌿
@Family_literacy
سازمان هنریرسانهای اوج, [۲۰۲۳/۵/۶، ۱۸:۱۵]
[عکس]
🎭 گزارش تصویری نمایش موزیکال «هفت خان اسفندیار»
🔹 نمایش موزیکال #هفت_خان_اسفندیار به تهیه کنندگی و کارگردانی حسین پارسایی از روز چهارشنبه ششم اردیبهشت ماه ساعت ۱۸ در تالار وحدت روی صحنه رفت.
🔸امین زندگانی، بانیپال شومون،فریبا کوثری، امیررضا دلاوری، امیر کاوه آهنین جان، اصغر پیران، محسن حسینی، رضا راد، مونا صوفی، ندا سیاس، نیکا افکاری، سایه پارسایی بازیگران نمایش موزیکال «هفت خان اسفندیار» را تشکیل میدهند.
🎼 بردیا کیارس بعنوان رهبر ارکستر و آهنگساز و همچنین پوریا خادم آهنگسازی این نمایش را بر عهده دارند.
🔹محمدرضا کوهستانی به عنوان نویسنده، علی براتی طراح حرکت نمایش، سهیل دانش اشراقی طراح صحنه، لباس و اکسسوار، مرتضی نجفی طراح نور، علی شفیعی ثابت طراح گریم و محمد قدس مجری طرح را برعهده دارند.
🔸«هفت خان اسفندیار» محصول سازمان هنری رسانه ای اوج است. علاقه مندان می توانند برای تهیه بلیت روزهای جدید به سایت ایران کنسرت مراجعه کنند.
سازمان هنری اوج
✅️به بروزترین کانال جامع تحلیلی آموزشی تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
ژئوپلیتیک رسانه, [۲۰۲۳/۵/۶، ۲۰:۲۳]
[عکس]
🟠گسست مخاطب از «پرس تیوی»
"بررسی فراز و فرودهای شبکه برون مرزی صدا وسیما"
🔸پرستیوی از زمان شروع فعالیتهای خود همواره با مشکلات و چالشهای جدی در زمینه پخش و انتشار محتوا مواجه بوده که در این حیطه باید به دوسوال توجه کرد؛ ابتدا سیاستهای مالی سازمان صدا و سیما در رابطه با فعالیتهای برون مرزی چگونه تعریف میشود و سوال دوم از میزان تاثیرگذاری و موفقیت فعالیتهای برون مرزی در نسبت با اهداف ترسیم شده است.
🔸پرس تیوی از زمان شروع فعالیت های خود همواره با مشکلات و چالشهای جدی در زمینه پخش و انتشار محتوا مواجه بوده است. سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ برای این شبکه همراه با چالشهای اساسی در زمینه پخش ماهوارهای این شبکه بود. مشکلات پخش تنها منحصر به بستر شبکههای ماهوارهای نبود، بلکه انتشار محتوا درفضای مجازی نیزهمراه با مشکلات ودشواریهای فراوانی برای این شبکه بوده است وتا حال حاضرنیز ادامه دارد؛ چنانکه به تازگی سرویس اشتراک ویدیویوتیوب اقدام به حذف یکی ازکانالهای این شبکه کرده است.
🔗برای مطالعه کامل مطلب کلیک کنید
با ما همراه باشید
@Family_literacy
آیا هیجان متاورس کاهش یافته است؟ در کوتاه مدت، شاید
🔶 این نظرسنجی نشان داد که 70 درصد از رهبران گفتند که متاورس تا حدودی یا به شدت برای تجربه و وفاداری مشتری در دهه آینده مهم خواهد بود. وقتی از آنها پرسیده شد که چگونه پیشبینی میکنند که از متاورس برای جذب مشتریان استفاده کنند، 79 درصد گفتند برای اهداف "بازاریابی/ تبلیغات".
🔶 با این حال همه به متاورژن خوشبین نیستند. این تحقیق تفاوت قارهای را در مورد اشتیاق متاورس نشان داد. 85 درصد از مدیران مورد بررسی در آمریکای شمالی گفتند که متاورس تا حدودی یا بسیار برای موفقیت تجاری آینده آنها مهم خواهد بود. این درصد در آسیا و اقیانوسیه (57 درصد) و اروپا (46 درصد) به میزان قابل توجهی کمتر است.
🔶 این نظرسنجی نشان داد که 65 درصد از مدیران آمریکای شمالی گزارش دادهاند که قبلاً یک استراتژی متاورز را در پیش گرفتهاند که به مراتب از اروپا (32 درصد) و آسیا اقیانوسیه (27 درصد) پیشی گرفته است.
✅️به بروزترین کانال جامع تحلیلی آموزشی تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
🌿 بسم الله الرحمن الرحیم🌿
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹هیچ
نقطه از دنـــــــیا
زیـــــــباتر و
آرامـــــــتـــــر
از قلبی که خالی
از کینه باشد،
نیست ...
قلبتون کاشانه مهر و زندگیتون بهشت..🌹
مهربانی دیوارنمیخواهد مهربانی دل میخواهد
دلی به وسعت یک دشت، ودشتی به اندازه گذشت
سلام و درودبرشما
روزتون خوش وسرشاراز گذشت ومهربانی با ذکر
یا ذوالجلال والاکرام
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید
@Family_literacy
اعتماد بنفس کودک
👈سپردن کارهای کوچک و ساده به
فرزندان سبب می شود فرزندان
بر حسب توانمندی خود با افراد_خانواده همکاری کنند و از این
امر رضایت داشته باشند.
👌داشتن رضایت_خاطر از انجام
کارهای ساده باعث شکل گیری
اعتماد_به_نفس در آنها شده وآنها را در قبال پذیرش_مسئولیت ها و وظایف بیشترآماده تر می کند.
✅️به بروزترین کانال جامع تحلیلی آموزشی تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy