ژئوپلیتیک رسانه, [۲۰۲۳/۵/۶، ۲۰:۲۳]
[عکس]
🟠گسست مخاطب از «پرس تیوی»
"بررسی فراز و فرودهای شبکه برون مرزی صدا وسیما"
🔸پرستیوی از زمان شروع فعالیتهای خود همواره با مشکلات و چالشهای جدی در زمینه پخش و انتشار محتوا مواجه بوده که در این حیطه باید به دوسوال توجه کرد؛ ابتدا سیاستهای مالی سازمان صدا و سیما در رابطه با فعالیتهای برون مرزی چگونه تعریف میشود و سوال دوم از میزان تاثیرگذاری و موفقیت فعالیتهای برون مرزی در نسبت با اهداف ترسیم شده است.
🔸پرس تیوی از زمان شروع فعالیت های خود همواره با مشکلات و چالشهای جدی در زمینه پخش و انتشار محتوا مواجه بوده است. سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ برای این شبکه همراه با چالشهای اساسی در زمینه پخش ماهوارهای این شبکه بود. مشکلات پخش تنها منحصر به بستر شبکههای ماهوارهای نبود، بلکه انتشار محتوا درفضای مجازی نیزهمراه با مشکلات ودشواریهای فراوانی برای این شبکه بوده است وتا حال حاضرنیز ادامه دارد؛ چنانکه به تازگی سرویس اشتراک ویدیویوتیوب اقدام به حذف یکی ازکانالهای این شبکه کرده است.
🔗برای مطالعه کامل مطلب کلیک کنید
با ما همراه باشید
@Family_literacy
آیا هیجان متاورس کاهش یافته است؟ در کوتاه مدت، شاید
🔶 این نظرسنجی نشان داد که 70 درصد از رهبران گفتند که متاورس تا حدودی یا به شدت برای تجربه و وفاداری مشتری در دهه آینده مهم خواهد بود. وقتی از آنها پرسیده شد که چگونه پیشبینی میکنند که از متاورس برای جذب مشتریان استفاده کنند، 79 درصد گفتند برای اهداف "بازاریابی/ تبلیغات".
🔶 با این حال همه به متاورژن خوشبین نیستند. این تحقیق تفاوت قارهای را در مورد اشتیاق متاورس نشان داد. 85 درصد از مدیران مورد بررسی در آمریکای شمالی گفتند که متاورس تا حدودی یا بسیار برای موفقیت تجاری آینده آنها مهم خواهد بود. این درصد در آسیا و اقیانوسیه (57 درصد) و اروپا (46 درصد) به میزان قابل توجهی کمتر است.
🔶 این نظرسنجی نشان داد که 65 درصد از مدیران آمریکای شمالی گزارش دادهاند که قبلاً یک استراتژی متاورز را در پیش گرفتهاند که به مراتب از اروپا (32 درصد) و آسیا اقیانوسیه (27 درصد) پیشی گرفته است.
✅️به بروزترین کانال جامع تحلیلی آموزشی تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
🌿 بسم الله الرحمن الرحیم🌿
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹هیچ
نقطه از دنـــــــیا
زیـــــــباتر و
آرامـــــــتـــــر
از قلبی که خالی
از کینه باشد،
نیست ...
قلبتون کاشانه مهر و زندگیتون بهشت..🌹
مهربانی دیوارنمیخواهد مهربانی دل میخواهد
دلی به وسعت یک دشت، ودشتی به اندازه گذشت
سلام و درودبرشما
روزتون خوش وسرشاراز گذشت ومهربانی با ذکر
یا ذوالجلال والاکرام
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید
@Family_literacy
اعتماد بنفس کودک
👈سپردن کارهای کوچک و ساده به
فرزندان سبب می شود فرزندان
بر حسب توانمندی خود با افراد_خانواده همکاری کنند و از این
امر رضایت داشته باشند.
👌داشتن رضایت_خاطر از انجام
کارهای ساده باعث شکل گیری
اعتماد_به_نفس در آنها شده وآنها را در قبال پذیرش_مسئولیت ها و وظایف بیشترآماده تر می کند.
✅️به بروزترین کانال جامع تحلیلی آموزشی تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy
🔸چرا دنبال خبر بد میگردیم؟!
🔹کافی است رسانه خبر مرگ، جرائم، زد و خورد و اخباری از این دست با تکیه بر ارزش خبری برخورد، اختلاف، درگیری و منازعه را منتشر کند، به سرعت تعداد بازدیدکنندگانش بالا میرود، اما به همان نسبت اگر خبری با رویکردی مبتنی بر دیگر ارزشهای خبری تنطیم شود، تعداد بازدیدکنندهاش پایین میآید!
🔸این رویکرد، در این سالها اغلب رسانهها را هم تحت تاثیر قرار داده و حالا که بازار رقابت رسانهای به شدت داغ است، برای ثبت کلیکهای بیشتر، خودآگاه یا ناخودآگاه به این سمت گرایش دارند؛ اما جریان چیست و چرا تان این حد پیگیری خبرهای تلخ به صورت عادت درآمده است؟
تکنیکی بین رسانه های بزرگ دنیا وجود دارد و آن استخراج خبر خوب از دل خبر بد است. وقتی یک بحران پیش می آید، معمولا یک قهرمان هم با آن ظهور می کند.
#عرصههای_ارتباطی
▫️گفتگوی #حمید_ضیاییپرور
#خانواده_و_سوادرسانهای
تنها کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای در ایران
@Family_literacy
💢📝هشدار درباره استفاده از هوش مصنوعی در زرادخانه هستهای آمریکا
🔺به نقل از راشاتودی، گروهی از قانونگذاران مجلس نمایندگان و سنای آمریکا با ابراز نگرانی از استفاده از هوش مصنوعی در زرادخانه هستهای این کشور، گفتهاند که این فناوری نباید در جایگاهی قرار گیرد که به خودیِ خود، تصمیمات مربوط به پرتاب سلاح هستهای را اتخاذ کند.
🔺این گروه متشکل از سه نماینده دموکرات و یک جمهوریخواه لایحهای را ارائه کردهاند که براساس آن، استفاده از هوش مصنوعی به نحوی که این فناوری دسترسی به پرتاب موشک و سلاح هستهای را داشته باشد، ممنوع خواهد بود.
🔺کِن باک، نماینده جمهوریخواه کلورادو، درباره این موضوع گفت: میخواهیم مطمئن شویم که در صورت نیاز به پرتاب سلاح هستهای، در فرآیند پرتاب یک انسان دخیل و حضور داشته باشد. در فیلمهای علمی-تخیلی میبینید که جهان از کنترل خارج میشود چون هوش مصنوعی کنترل را به عهده گرفته و از این رو، قصد داریم که یک انسان را در این فرآیند قرار دهیم.
#هوش_مصنوعی
#خانواده_و_سوادرسانهای
با ما همراه باشید
@Family_literacy
📲در تنها کانال تخصصی خانواده و سوادرسانهای ایران 🌿
💠 اعتصاب نویسندگان هالیوود در اعتراض به هوش مصنوعی
♦️ انجمن نویسندگان آمریکا به دنبال محدود کردن استفاده از هوش مصنوعی برای نوشتن فیلمنامهها است و در این راستا نویسندگان دست به اعتصاب زدند.
🔗دههها است نویسندگان هالیوود فیلمنامههای علمی تخیلی مینویسند که نشان میدهد ماشینهایی دنیا را در دست گرفتهاند. اکنون، آنها برای اینکه مطمئن شوند رباتها بیکارشان نمیکنند اعتصاب کردند.
🔺اختلاف بر سر هوش مصنوعی یکی از چندین موضوعی است که نویسندگان سینما و تلویزیون هالیوود را به اعتصاب سوق داد. هوش مصنوعی در هالیوود، در رفع چین و چروک صورت مجریان مسن، حذف فحاشی بیش از حد دیالوگ بازیگران و کمک به ساخت فیلمهای کوتاه انیمیشن مفید بوده و برخی از نویسندگان شروع به بررسی استفاده از هوش مصنوعی برای ساخت فیلمنامهها کرده اند. اما نویسندگان میترسند که توسط هوش مصنوعی کنار گذاشته شوند یا در اولویتهای بعدی قرار گیرند. به عنوان مثال، استودیوها شاید آنها را برای انجام پیش نویس دوم به کار گیرند که هزینه کمتری دارد.
#خانواده_و_سوادرسانهای
با ما همراه باشید
@Family_literacy
🚨بلوغ زودرس کودکان با دیدن برنامههای ماهواره ای
❣اگر باور داشته باشیم که ذهن کودکانمان با چه سرعت و دقتی از عناصر موجود در محیط زندگیشان رنگ میگیرند، ممکن است به گونهای دیگر به این موجودات لطیف و آنچه که به عنوان وسائل سرگرمی آنها معرفی شدهاند، نگاه کنیم.
☸ هماکنون وجود ماهوارهها در خانوادهها معضلی شده است، به هر کجا که بروی وجود دارد و این مسأله تربیت فرزندان را با مشکل روبرو ساخته است.
🔯 گشتی در کانالهای ماهوارهای جدا از برنامههای مستهجن آن نشان میدهد که برنامههای ویژهی کودکان در این شبکههای ماهواره ای روزبه روز در حال افزایش است و حتی برخی برنامههای بزرگسالان بطور عمد بصورت انیمیشن و فانتزی ساخته میشود تا کودکان را نیز همراه خود کنند.
‼️جالب این است که برنامههای ویژهی کودکان به مراتب حرفهایتر ساخته شده ، برنامههایی که میلیاردها دلار صرف ساخته شدن آنها شده و حتی کانالهایی با فرکانسهای بسیار قوی هم برای آنها در نظر گرفته میشود.
⁉️ سئوال اینجاست آیا این هزینهها از سر دلسوزی است؟
آیا تا به حال دقت کردهاید که محتوای این کارتونها چیست؟
آیا کودکی که همراه پدر و مادرش سریالهای ماهوارهای را میبیند، گاهی با نقش دختران و پسران هم سن و سال خودش همزاد پنداری نمیکند؟
آیا رفتارهای پدر و مادر خود را با پدر و مادر کودکانی که در سریالهای ماهواره میبیند، مقایسه نمی کند؟
⁉️ آیا تسخیر ذهن نوجوان توسط رسانهها و ایجاد اعتیاد به دیدن برنامههای آن،
بیرغبتی نسبت به فعالیتهای اجتماعی،
کم شدن علاقه به مطالعه کتابهای مفید و موثر به علت اعتیاد به دیدن صحنههای مستهجن که نفس تشنه ی آن است،
بلوغ زودرس و دچار شدن به انواع بیماریهای روحی و جسمی،
گرفتن فرصت اندیشیدن از آنها که همهی این امور به طرز شگفتآوری توسط متفکران این رسانهها برنامهریزی شده است،
📌کافی نیست؟!
⚠️ کودکان در سنین 3 تا 5 سالگی فقط بیننده هستند و قدرت تشخیص میان خوب و بد را ندارند و هر آنچه برای او به نمایش بگذاریم میبیند و به عنوان یک حرکت پسندیده میپذیرد. آنها قدرت تفکیک خوب، بد و یا افسانه بودن را ندارند و این باعث میشود تا ارزشهای آنها در دنیای واقعی تغییر کند.
⁉️ حقیقتا ما به عنوان والدین چه برنامهای برای استفادهی صحیح خود و کودکانمان از این امکانات داریم…؟!
#سواد_رسانه
#شبکه_های_ماهواره_ای
#امیر_رحمان_زنگنه
#سبک_زندگی
#سواد_مدیا
با ما همراه باشید
✅️به تنها کانال جامع تحلیلی آموزشی تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy