#در_محضر_معصومین
🔰پیامبر مهربان خداصلی الله علیه وآله:
✍يَا عَلِيُّ مَا عَرَفَ اللَّهَ حَقَّ مَعْرِفَتِهِ غَيْرِي وَ غَيْرُكَ وَ مَا عَرَفَكَ حَقَّ مَعْرِفَتِكَ غَيْرُ اللَّهِ وَ غَيْرِي.
🔸ای علی، هیچکس خدا را آنطور که باید، نشناخته جز من و تو .
و هیچکس تو را آنطور که باید، نشناخته جز خدا و من.
#تبلیغ_غدیر_واجب_است
📚 مناقب (لابن شهر آشوب)،ج۳،ص۲۶۸
#حدیث_روز
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
@Farough_ir
🔴 دعا برای ظهور پس از هر نماز واجب
🔵 در کتاب «جمال الصالحین» از مولایمان امام صادق(علیه السلام) نقل شده است که حضرت فرمودند:
🌕 همانا از حقوق ما بر شیعیان ما این است که بعد از هر نماز واجب دست هایشان را بر چانه گذاشته و سه مرتبه بگویند:
«یا رَبَّ مُحَمَّدٍ عَجِّل فَرَجَ آلِ مُحَمَّدٍ،
یا رَبَّ مُحَمَّدٍ إِحفَظ غَیبَةَ مُحَمَّدٍ،
یا رَبَّ مُحَمَّدٍ إِنتَقِم لِابنَةِ مُحَمَّدٍ».
یعنی «ای پروردگار محمّد، فرج و گشایش امور آل محمّد را تعجیل فرما، ای پروردگار محمّد، محافظت کن (دین را در) غیبت محمّد، ای پروردگار محمّد، انتقام دختر محمّد را بگیر».
📚 صحیفه مهدیه، ص۲۷۱/مکیال ج۲بخش ۷
#مهدویت
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
@Farough_ir
اگـــربراۍ
#فـــرج
دعا مۍڪنید ،
علامتآناستـ ڪه
هنوز #ایمانتاݩ پابرجاستــ.🌱
«آیتاللّٰهبهجت»
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@Farough_ir
#آقاۍ_من
ڪاش دستِ بیعتمان با تو،
از جنس حجة الوداعیان نباشد؛
ڪہ غدیر را در همان برڪہ گذاشتند..
ڪاش #بیعتمان عمّــارگونہ بماند..
ڪاش داعیہ علوے بودنمان،
رنگِ ڪوفے نگیرد...
@Farough_ir
✨﷽✨
🔴علائم آخر الزمان
✍آیت الله مجتهدی تهرانی(ره)
❶ شکم ، خدا می شود
💠 روزگاری می آید که مردم شکم هایشان ، خدایشان است و حواس آنها به شکم هایشان است همین الان که شما در حال نماز خواندن بودید، عده ای دم در نانوایی بربری و سنگکی ایستاده اند ... اینها شکم هایشان ، خدایشان است
❷ زنان قبله می شوند
💠 روزگاری می آید که زن قبله می شود. هر چه حاج خانم بگوید. فقط حرف حاج خانم !! ولو امر به خلاف شرع هم بکند یا کار خلاف شرع بگوید چون محو اوست، نمی فهمد چه می گوید:《 دختر باید چنین باشد ، کت و دامن تنگ بپوشد ، با این وضع به کوچه و خیابان برود》پدر مخالفت می کند ، مادر با پدر درگیر می شود می گوید《تو قدیمی هستی! تو قدیمی فکر می کنی! چیه مقدس شده ای؟! بگذار دخترم آزاد باشد. می خواهد با رفیقش برود کوهنوردی. 》 زنی که به فرمان شوهر باشد و از چیزهایی که شوهر متدینش می گوید اطاعت کند، او خیلی عالی است.
❸ پول دینشان است
💠 این حرف گریه دارد ... کار به این جا می رسد که دین آدم ، پولش می شود و دیگر به فکر حلال و حرام و خمس نیست، ربا می خورد و رشوه می گیرد و دزدی می کند.
❹ شرافتشان به متاعشان است
💠مبل و صندلی و ماشین و خانه گچ گیری شده و استخر و ... اگر اینها را نداشته باشد ، کسی محلش نمی گذارد. قدیم اینطور نبود ، قدیم هر کس متدین تر بود مورد احترام بود، اما الان هرکسی پول دارد و ماشین دارد و خانه شمران و امثال آن مورد احترام است.
🔴این ها از علائم آخرالزمان است
#یا_زهرا
#یاصاحب_الزمان_ادرکنی
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــ
@Farough_ir
✨﷽✨
🌸امام زمان آمدنی نیست، آوَردَنیست...🌸
💠حاج اسماعیل دولابی میفرماید: ظاهرا میگوییم آقا می آید ولی در حقیقت ما به خدمت حضرت میرویم. ما به پشت دیوار دنیا رفتیم و گم شدیم، باید از پشت دیوار بیرون بیاییم تا ببینیم که حضرت از همان ابتدا حاضر بودند. امام زمان گم و غائب نشده است. ما گم و غائب شده ایم.
📚 مصباح الهُدی ص ۳۱۹
💠از حضرت فاطمه روایت شده که پیامبر اکرم فرمودند: امام همچون کعبه است که (مردم) باید به سویش روند، نه آن که (منتظر باشند تا) او به سوی آنها بیاید.
📚 بحار الانوار، ج ۳۶، ص ۳۵۳
🔺 تا ما نخواهیم، او نمی آید...
🔺 کافیست از خودمان شروع کنیم...
@Farough_ir
✨سهم امروزمون از یاد مولای غریب
💫💫💫💫💫
🔴 زیارت امام زمان علیه السلام در روز جمعه
#مهدویت
@Farough_ir