#گزارش_تصویری
🔰برگزاری_کوهنوردی
در تاریخ ۲۹ آبانماه، برنامهی باشکوه کوهنوردی مادر و دختری مهاجرین در بوستان سایه برگزار شد؛ رویدادی که در نگاه نخست، تنها یک صعود سبک صبحگاهی مینمود، اما در باطن، تجلی پیوند انسان با طبیعت و بازتاب عشق و پایداری نسل زنان مهاجر بود.
در نخستین ساعات صبح، مادران و دختران با شور و امید گرد هم آمدند. هوای پاییزی، نسیم ملایم و رنگهای زرد و نارنجی برگها، زمینهای شاعرانه برای آغاز این همنوردی فراهم کرده بود. پس از خوشآمدگویی و سخنان آغازین، گروهها شکل گرفتند و صعود آرام اما پرانرژی آغاز شد. هر قدم در مسیر کوه، نمایانگر گامی در مسیر اعتماد، همراهی و گفتوگوی میان نسلها بود.
#تحول_فارس
#تحول_شیراز
#شتابدهنده_خانواده
ابراهیم نورمحمدی با ابلاغ رئیس جمهور یکی از اعضای حقیقی شورای عالی نوجوانان و جوانان شد
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در ۲۷ آبانماه ۱۴۰۴ ، ماده واحده «تکمیل ترکیب اعضای شورای عالی نوجوانان و جوانان» را برای اجرا ابلاغ کرد.
متن ابلاغ👇👇
نهاد ریاست جمهوری
شورای عالی نوجوانان و جوانان
وزارت ورزش و جوانان
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی
ماده واحده «تکمیل ترکیب اعضای شورای عالی نوجوانان و جوانان» که در جلسه 923 مورخ 1404/08/13 شورای عالی انقلاب فرهنگی، به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ میگردد:
«ماده واحده- با استناد به بند 24 ماده 3 اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان (مصوب جلسه 900 مورخ 08/03/1403 شورای عالی انقلاب فرهنگی) و ناظر به اتمام دوره عضویت اعضای حقیقی موضوع مصوبه جلسه 867 مورخ 25/05/1403 و در راستای تکمیل ترکیب اعضای این شورا؛ آقایان ابراهیم نورمحمدی، سیدمحمد بطحائی، حامد تقدیری و خانم فاطمه قاسمپور، برای مدت 3 سال برای عضویت در شورای عالی نوجوانان و جوانان انتخاب میگردند».
مسعود پزشکیان
رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی
@salman_irn
22.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_ویدئویی
🔰اردوی نیم روز نوجوانان پیشران، گروه اول
🔶️پنجشنبه ۲۹ آبان ماه؛ گروه اول از نوجوانان پیشران در پارک رضوی، روزی همراه با گفتگوهای دوطرفه، از اردوهای زرنگار، بررسی چالش بیگبنگ و جستجوی نقش هر کس در اجتماع.
#شبکه_مردمی_تحول_اجتماعی_فارس
#دبیرخانه_نوجوان_فارس
#پارسادخت
#گزارش_تصویری
🔰برگزاری دوره تربیت مربی
در تاریخ اول آذرماه ۱۴۰۴،دوره تربیت مربی با محوریت ارتقای توانمندیهای مربیان و فعالان اجتماعی در محله کوشک میدان برگزار شد. این برنامه با تدریس جناب آقای زارع مهذبیه، مسئول قرارگاه تحول اجتماعی، اجرا گردید و هدف آن تقویت بینش مربیان نسبت به نقش تفکر محوری در مواجهه با بحرانهای نوجوانی بود.
#شبکه_مردمی_تحول_اجتماعی_فارس
#دبیرخانه_نوجوان_فارس
#دوره_تربیت_مربی
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش_ویدئویی
🔰مستند مسابقه زرنگار(سخنی که با زر باید نگاشته شود)
🔶️اردوی اول؛ هشت آبان ماه ۱۴۰۴.
...در ادامه از زرنگار بسیار خواهید شنید.
#شبکه_مردمی_تحول_اجتماعی_فارس
#دبیرخانه_نوجوان_فارس
#پارسادخت
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش_ویدئویی
🔰مستند مسابقه زرنگار(سخنی که با زر باید نگاشته شود)
🔶️اردوی دوم؛ دانشگاه شیراز، ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴.
...در ادامه از زرنگار بسیار خواهید شنید.
#شبکه_مردمی_تحول_اجتماعی_فارس
#دبیرخانه_نوجوان_فارس
#پارسادخت